PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΟ PIERIA -GR ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ...

Η Σίσσυ Φειδά είναι μία διακριτική παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο πρόκειται για μία πολύ όμρφη γυναίκα…!

Κάτι το οποιο διαπιστώσαμε για ....ακόμη μία φορά όταν φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για φιλανθρωπικό βέβαια σκοπό...




«Μάχη» έδωσε η Shanika Warren Markland με το φόρεμά της

Εάν σχεδιάζετε να βγείτε φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, πρέπει να είστε προετοιμασμένες να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

Η βρετανή ηθοποιός Shanika Warren Markland δεν το σκέφτηκε αυτό και τα «προβλήματα» άρχισαν με το που έφτασε στα Fifi Fragnance Awards στο Λονδίνο.

Η Shanika εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μοβ φόρεμα όμως αδυνατούσε να το υποστηρίξει. Το φόρεμα είχε πολύ βαθύ ντεκολτέ και το στήθος της αδυνατούσε να... συνεργαστεί. Πάνω στο κόκκινο χαλί κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να φτιάξει το στήθος της για να βγει ωραία στις φωτογραφίες αλλά όπως φαίνεται, προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού, δεν τα κατάφερε.





To βίντεο που έχει μαζέψει 45.519.962 προβολές στο YouTube, σίγουρα θα σας χαλαρώσει.

Ένα μασάζ που αν είστε άντρας θα θέλατε να είστε στη θέση του μασέρ κι αν είστε γυναίκα στη θέση κοπέλας.

Είμαστε σίγουροι πως δεν θα το χάσετε...

Η ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ....

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του τελικού στη Βραζιλία, μεταξύ Rio De Janeiro και Botafogo
να τα έδωσαν όλα, ωστόσο όλα τα φλας έκλεψε ένα… ball girl!

Πρόκειται για την Φερνάντα Μάια (Fernanda Maia), η οποία έκανε απλά τη δουλειά της, αλλά έβαλε κι εκείνη ένα χεράκι στην έκβαση του αγώνα.
Η 22χρονη Φερνάντα έδωσε τη μπάλα από το άουτ σε ποδοσφαιριστή της Botafogo.

Μόνο που από το άουτ προήλθε το τρίτο τέρμα της ομάδας, το οποίο της χάρισε και το κύπελο, με αποτέλεσμα να πέσουν οι δημοσιογράφοι πάνω της! Από εκείνη την ημέρα το όνομά της φιγουράρει σε πολλά έντυπα, ενώ έγινε και η σταρ των ποδοσφαιρόφιλων!









Πριν από περίπου δύο εβδομάδες κατατάχτηκε στη θέση νούμερο 5 της λίστας των 100 πιο σέξι γυναικών του κόσμου...

Και κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών της στην Ισπανία η νεαρή μελαχρινή απέδειξε για ποιον ακριβώς λόγο ψηφίστηκε από το περιοδικό FHM.







Την είχαμε μάθει αρχικά από reality.

Μετά έκανε την προσπάθεια της σε κάναλια δεύτερης διαλογής και ο κόσμος την έμαθε για τα καλά. ....
Η Γωγώ Γαρυφάλλου aka "Γωγουλίνι" κάνει καριέρα σαν τραγουδίστρια και με τον καιρό έγινε μια κουκλάρα που ο καθένας θα ήθελε να έχει δίπλα του. Με νάζι και χάρη όπως πάντα, είναι ικανή να σας κάνει να τρελαθείτε μαζί της. Εμείς στηρίζουμε αυτό το κορίτσι που ποτέ δεν προκάλεσε, έκανε την πλάκα της και φυσικά ήταν πάντα τρελά σέξι!!













Μ. Χρυσοχοΐδης: «Το ΠΑΣΟΚ κατάντησε μουσείο.


Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα κόμματα δεν πρέπει να είναι μουσεία. Τα κόμματα πρέπει να είναι ζωντανοί οργανισμοί και να ανανεώνονται. Δυστυχώς, εμείς το αφήσαμε και έγινε μουσείο»
Ευ. Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ σάπισε»
Και καλείτε τον λαό ρε παλουκάρια, να ψηφίσει ένα... σάπιο μουσείο; Και για δεν το διαλάτε το κατάστημα να τελειώνετε μια και καλή, παρά να σας βγαίνει η ψυχή σας με το κουτάλι;

Συγγνώμη, για να μην τρελαθούμε: Ο Γ.Παπανδρέου δεν είχε κάνει έξαλλη τη Μέρκελ με την πρόταση του για δημοψήφισμα


Δεν θα μας τρελάνουν οι Ευρωπαίοι. Ο Γ.Παπανδρέου με την πρόταση του για δημοψήφισμα δεν είχε προκαλέσει την «οργή» Μέρκελ και Σαρκοζύ, πρόταση που αποτέλεσε τελικά τη θρυαλλίδα των εξελίξεων για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα; Τώρα έρχεται η Μέρκελ και μιλάει για δημοψήφισμα; Παράνοια…

Διάψευση από την Καγκελαρία...


"Επικοινώνησα με την Καγκελαρία και μου διέψευσαν τα περί δημοψηφίσματος" , είπε ο ανταποκριτής του MEGA στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος.
Άλλωστε υπάρχει και...

επίσημη διάψευση, πρόσθεσε.
"Οι ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πρότεινε δημοψήφισμα στην Ελλάδα, είναι ψευδείς. Το διαψεύδουμε κατηγορηματικά" .
Από την Προεδρία της Δημοκρατίας, πάντως, επιμένουν-και διαψεύδουν την... διάψευση-πως ισχύουν τα περί τηλεφωνήματος της Καγκελαρίου Μέρκελ με τον κύριο Κάρολο Παπούλια, όπως ακριβώς ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου..

αν είχαμε αφήσει τον Οκτώβριο τον Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση, δε θα βρισκόμασταν εδώ, που βρισκόμαστε σήμερα.



Η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ στο Βερολίνο, Ειρήνη Αναστασοπούλου μετέδωσε ότι ο επικεφαλής των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ δήλωσε: αν είχαμε αφήσει τον Οκτώβριο τον Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση, δε θα βρισκόμασταν εδώ, που βρισκόμαστε σήμερα.
Αυτό, το...

λένε πια σήμερα πολλοί. Και κάποιοι από εκείνους που τότε πυροβολούσαν τον Παπανδρέου...

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ....





Το επιμελήθηκε ο "παρα.. θυράκιας" (parapolitika.gr) ...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΤΑΜΕΙΟ" ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ...ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ala ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ... στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.
ΜΑΖΙ ΚΙ Ο τ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΡΗ, ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΚΛΠ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΝΟΥΣΙΚΙΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΙΚΑΣ τ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΥ, ΛΑΜΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ...
Πάντα στο στούντιο και προπονητές υποδομών, έτσι για να τιμάται ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ....

ΚΑΙ..............

Να που η εκπομπή "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" έγινε και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ... Μετά την Αθήνα και το EXTRA 3 κι αφού έγραψε εκεί την δική της ιστορία, ήρθε η ώρα να γράψει νέα ιστορία ala ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ... στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΆΔΥ.
Στην φωτογραφία βλέπετε στιγμιότυπο από την 2η εκπομπή, όπου κεντρικός καλεσμένος ήταν ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ και μαζί του ο ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. Επίσης ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ κι ο προπονητής των ακαδημιών της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ. 
Στα έξω αριστερά και δεξιά η ομάδα του "ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ" 106,7 με την ΑΓΑΠΗ ΝΙΜΒΡΙΩΤΗ και τον ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ.
Γιά ζωντανή μετάδοση της εκπομπής εκτός επίγειας εμβέλειας η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ιντερνετικά στην διεύθυνση www.diontv.gr

Πήρε ανάποδες ο Στρατής Λιαρέλλης

Πήρε ανάποδες ο Στρατής Λιαρέλλης το βράδυ, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και άρχισε να τα "χώνει" πολύ άσχημα για την...

παρότρυνση Μέρκελ να διενεργηθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις εκλογές, για την παραμονή ή όχι στο ευρώ. Τον έκοψε η Χούκλη! Έτοιμος ήταν....




p

ΓΕΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΖΩΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

Παραλία Κατερίνης Εικόνες
Είναι στιγμές που η ΠΑΡΑΛΙΑ μας ζει....
Κι εμείς ζούμε μαζί της...
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, Ή ΑΝΟΙΞΗ;
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ;
ΉΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ....

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ


Να κι ο Ευγένιος Παπαδόπουλος Ολύμπιος δίπλα στην νέα τάξη πραγμάτων εκεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Ο Ευγένιος δίπλα στον Παύλο Κοντογιαννίδη....
Λίγο πιο εκεί κι Γιάννης Δημαράς κι ο Παύλος Χαϊκάλης.
Να δείτε που αυτή η νέα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ κάτι θα δώσει...
Κι η αλήθεια είναι πως ήδη αυτή η νέα Ελλάδα, έδωσε ένα μάθημα στα τζάκια και τους νταβαντζίδες της πολιτικής....


ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ..

μέσα από τα πρωτοσέλιδά τους θα κάνουν το Πρώτο Θέμα, το Έθνος και το Βήμα της Κυριακής...

Συμφωνα με πληροφοριες, Πρωτο Θεμα, Βημα και Εθνος ετοιμαζονται αυτη τη Κυριακη να κανουν χοντρη προπαγανδα κατα του Συριζα μεσα απο...

τα πρωτοσελιδα τους,βαζοντας παραλληλα το διλλειμα...Τσιπρας και δραχμη ή Πασοκ,ΝΔ και Ευρω.Καποιος πιο χαλαρη θα ειναι η Real News.Βεβαια τα πρωτοσελιδα δεν εχουν κλεισει ακομη...και ποτε δεν ξερεις...

Και με τη βούλα του κόμματος.


Ο Πανίκας πήρε το "γαλόνι" απευθείας από τον αρχηγό.
Σύμφωνα με...

ανακοίνωση που εξεδόθη από τη Συγγρού:

"Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή στον προεκλογικό αγώνα της Παράταξης, στη Βόρεια Ελλάδα" ...

Κύριοι Άξιοι και σε κάνα μήνα, αφού κατακάτσει ο κουρνιαχτός, θα μετρηθεί (ξανά) τ'ασκέρι...

Τέλος πάντων ορκιστήκαν όσοι ήταν να ορκιστούν και εμένα μου μένει η κολοσσιαία απορία αν εκλέχτηκε η κ. Πόπη Διαμαντάκου ή όχι και πως να νιώθει ο κ. Κύρτσος με την επιλογή του ΛΑΟΣ.
Τέλος πάντων είδε η...

Βουλή των Ελλήνων συνταγμένη τη ΧΑ να παίρνει θέσεις στα έδρανα της, με στρατιωτικό παράστημα και βηματισμό σχεδόν. Και εδω έχουμε τώρα μια εξέλιξη του παιδικού παιχνιδιού «μουσικές καρέκλες» για να καταλάβουμε ποιοί στέκονται όρθιοι, ποιοι κάθονται στα έδρανα και γιατί και με ποια σειρά!

Λοιπόν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ και τους Μανώλη Γλέζο, Αλέξη Μητρόπουλο, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Σοφία Σακοράφα και Βαγγέλη Αποστόλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν σήκωσαν το χέρι να ορκιστούν γενικά. Οι βουλευτές του 24ωρου της ΧΑ, δεν σηκώθηκαν όταν διαβαζόταν το Κοράνι για να ορκιστούν οι μουσουλμάνοι βουλευτές! Ο Μίμης Ανδρουλάκης δεν χρειάστηκε να σηκωθεί διότι δεν κάθισε μιας και δε μπήκε ποτέ στην αίθουσα του Κοινοβουλίου αφού ήταν μέσα η Χρυσή Αυγή!

Με την ΧΑ, οι άλλοι βουλευτές δεν την έπαιζαν και δεν της έδιναν τον χεράκι να την καλωσορίσουν, αλλά αυτή σκασίλα της, χαίρονταν το ενδιαφέρον του Τύπου! Το τι φωτογραφίες, λέει έβγαζαν τους βουλευτές της ΧΑ και πως τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, ούτε ο Μπεκαμ να είχε κάνει λάθος και να είχε μπει στην αίθουσα της Ολομέλειας. Σταρ του Χόλιγουντ σου λέει! Είναι και που κάθε βράδυ η ελληνική τηλεόραση τους κυνηγάει για συνεντεύξεις, κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Πολύ θέλει ο άνθρωπος να αισθανθεί; Όοοχι.

Κύριοι Άξιοι και σε κάνα μήνα, αφού κατακάτσει ο κουρνιαχτός, θα μετρηθεί (ξανά) τ'ασκέρι...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. Η ΠΟΡΕΙΑ από τον Κωστάκη στον Αλέξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

O Λόγος για ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ που εκεί στην Αγίας Λαύρας την "πέφτουν" στα αδέσποτα και τα χτυπούν ή τα τυραννούν! ΡΕ ΟΥΣΤ ...ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ!

Γέμισε ρε παιδιά εν τέλει ΚΟΠΡΙΤΕΣ ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ της Κατερίνης;
Αλήθεια είναι....
Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ..ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!
Και μην πάει το μυαλό σας στα συμπαθή τετράποδα που είναι κι αδέσποτα και δυστυχισμένα!
Μιλώ για ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ που εκεί στην Αγίας Λαύρας την "πέφτουν" στα αδέσποτα και τα χτυπούν ή τα τυραννούν! ΡΕ ΟΥΣΤ ...ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ!
Και το δυστύχημα είναι πως αυτοί οι κοπρίτες είναι και γνωστοί κοπρίτες του είδους στο κέντρο της πόλεως.....
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ!
Παρακαλώ τις αρχές να επιληφθούν του θέματος, διότι αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει!

ΔΕΙΤΕ..

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ...