PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Στο πόδι τα 'παν, Σαμαράς Τσίπρας...


Δυο κουβέντες είπαν κι έφυγε για τη Συγγρού ο Σαμαράς. Είχαν προηγηθεί οι εκατέρωθεν δηλώσεις, που είχαν δυναμιτίσει το κλίμα.
Με το Βενιζέλο, παρ' ότι και εδώ υπήρξε πρόβλημα, όπως...

είπε η Σ. Μουρελάτου στον ΑΝΤ-1, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η συνάντηση, εντούτοις το συζήτησαν για καμιά ώρα.
Αλλά, βεβαίως, άκρη δε βρέθηκε κι ο χοντρός ορμάει αύριο να πάρει την εντολή απ' τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ν' αρχίσει τα τσαλιμάκια τα δικά του.
Ο κόσμος έχει αρχίσει και τους βαριέται...

Και πως να τον θέλει; Είναι φάτσα αυτή;


Παραπονιάρης, ο Σαμαράς, είπε μόλις έφτασε στη Συγγρού πως ο Τσίπρας δεν...

επιθυμεί τη δική του συμμετοχή στην κυβέρνηση (ένα είδος οικουμενικής) που προτείνει.
Κατά τον Σαμαρά-το 'πε και χθες-ο Τσίπρας στην πραγματικότητα επιθυμεί τη δημιουργία ενός αριστερού, αντιευρωπαϊκού μετώπου.
Πράγμα που η "Κουμουνδούρου" βεβαίως απορρίπτει...

Κατά τον Τσίμα, ο Βενιζέλος έχει ένα ωραίο τρόπο προσέγγισης του κυρίου Τσίπρα.


"Του κάνει ένα ωραίο φλερτ" .
Αντίθετα με-τον "μαμούχαλο" , ο...

χαρακτηρισμός δικός μας-το Σαμαρά, που τον αντιμετωπίζει συγκρουσιακά. Με μετωπικές επιθέσεις.
Καλά, ο χοντρός μια τσαχπινιά την έχει (έχετε προσέξει το λικνισματάκι των κιλών του; ) ...

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τους φίλους της να συμμετάσχουν στην Ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας, την επόμενη Κυριακή 13 Μαΐου 20


Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε όλα όσα γράφαμε πριν ένα χρόνο:

«Το γεγονός, ότι ο Δήμος Κατερίνης, στις αρχές του έτους 2011, έχει αναθέσει τη διεξαγωγή μελέτης ύψους 70.000 (!) ευρώ σε διακεκριμένο επιστήμονα για την κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας, δε σημαίνει πως το πρόβλημα …λύθηκε. Για την ανάπλαση του Πέλεκα π.χ. η Δημοτική μας αρχή έχει δαπανήσει συνολικά 1.800.000 ευρώ μόνο για μελέτες (1.500.000 ευρώ. επί Ι. Αμοιρίδη και πρόσφατα 300.000 ευρώ επί Σ. Χιονίδη). Κι όμως, ο ιστορικός Λεύκος Ποταμός, ο Πέλεκας, το «ποτάμι της πόλης μας» και η περίφημη «Πράσινη διαδρομή» ακόμη … δεν έχουν «μπει στη ζωή μας».

Εκτός αυτού, συνεχίζουμε να πιστεύουμε, πως οποιαδήποτε μελέτη, χωρίς την ενεργό συμμετοχή/ένταξη των δημοτών στη διαδικασία της εκπόνησής της και την εκμετάλλευση της εμπειρίας τους, η οποία πηγάζει από την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου στην πόλη, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Όλοι εμείς που δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλη υποβάθμιση της ποιότητας των μετακινήσεων και της ζωής γενικότερα στην πόλη μας, απαιτούμε άμεσα από τη Δημοτική αρχή δύο βασικά πράγματα:

  • Έναρξη ουσιαστικής διαβούλευσης με τις ποδηλατικές ομάδες και τα κινήματα πολιτών για κάθε έργο υποδομής στο Δήμο Κατερίνης
  • Άμεση ένταξη του ποδηλάτου σε κάθε σχεδιασμό έργου οδοποιίας και υποδομών. Καμία νέα διάνοιξη, κανένας νέος δρόμος χωρίς ποδηλατόδρομο!

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού την επόμενη Κυριακή 13 Μαΐου 2012 και ώρα 12.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και υποσχόμαστε, αυτή τη φορά, να είμαστε ακόμη περισσότεροι!

Συμμετέχουμε ενεργά στην Ποδηλατοπορεία διαμαρτυρίας και διεκδικούμε το χώρο που μας ανήκει. Στηρίζουμε έμπρακτα την κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας ο καθένας έχει την ευθύνη της μετακίνησής του και οι ανήλικοι συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκου. Παρακαλούμε να φροντίσετε για τις ανάγκες σας, να διαθέτετε καπέλο για τον ήλιο και ό,τι ο καθένας θεωρεί απαραίτητο. Να είστε στον χώρο συνάντησης 15-30 λεπτά πριν την έναρξη.

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε την παρούσα επιστολή σε όλες τις επαφές του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Σας ευχαριστούμε

Φιλικά

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΤΕ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.

Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.


Αφορμή στάθηκε η ετήσια εκδήλωση μόδας και τέχνης στη Νέα Υόρκη και οι αστέρες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Μεταξύ άλλων την εμφάνισή της έκανε η Sarah Jessica Parker με ένα φόρεμα σαν «καναπές» όπως χαρακτηριστικά είπε η Μαίρη Συνατσάκη. Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας στον οποίο επίσης δεν άρεσε καθόλου η εμφάνισή της Χολιγουντιανής σταρ, τρελάθηκε όταν συνειδητοποίησε πως η ηθοποιός είναι εκείνη που για να μην χαλάσει το σώμα της ζήτησε από παρένθετη μητέρα να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. «Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ξεκίνησε να την... «στολίζει».
Είναι δυνατόν αυτό το χέρι να ανήκει σε ένα τόσο γλυκό πλάσμα;...




Μια ακόμα sexy φάρσα!

Η φούστα της κοπέλας είναι έτοιμη να πέσει και φυσικά υπήρχαν καλοθελητές να μην αφήσουν να γίνει κάτι τέτοιο...!



Σε αυτό το βίντεο όμως, κανείς δεν έπαθε τίποτα, γι' αυτό μπορείτε να το απολαύσετε άνετα και να γελάσετε με τη ψυχή σας!


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τις δέκα καλύτερες πλάκες του Απριλίου ωστόσο, δεν θα θέλατε με τίποτα να βρισκόσασταν στη θέση κάποιου από τα "θύματα"...

Βέβαια καλό είναι να μην βρεθείτε ούτε και στην άλλη θέση, καθώς ποτέ δεν ξέρετε ποια θα είναι η αντίδραση του άλλου, ή πως θα το πάρει.

Άλλωστε αν κάποιος φοβηθεί πολύ, μπορεί να υπάρξουν πολύ τραγικά αποτελέσματα.


ΕΓΕΡΘΗΤΩ...

Να κηρυχτεί παράνομο «το ναζιστικό κόμμα» και στην Ελλάδα, όπως στη Γερμανία, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης


Να κηρυχτεί παράνομο «το ναζιστικό κόμμα» και στην Ελλάδα, όπως στη Γερμανία, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας σε ερωτήση σχετική με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, μετά το τέλος των εκδηλώσεων μνήμης για τη λήξη του Β'ΠΠ στο Γ'ΣΣ....


«Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα» τόνισε ο κ. Μπουτάρης και συμπλήρωσε : «Είναι σημεία των καιρών γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα».

Οι τροϊκανοί περιμένουν πρώτα τις «δημοκρατικές εξελίξεις»...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung», ματαιώθηκε η άφιξη της τρόικας για τα μέσα Μαΐου.

η «κατάρα» της χαμένης έδρας δείχνει να κυνηγά κατά πόδας την Εύα Καϊλή.


Την επόμενη φορά θα πρέπει να βρει εκλογική περιφέρεια μακριά από τον αρχηγό του κόμματος μιας και η «κατάρα» της χαμένης έδρας δείχνει να κυνηγά κατά πόδας την Εύα Καϊλή.

Η... νεαρή Θεσσαλονικιά υποψήφια του ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός ότι όχι μόνο εξελέγη στην Α Θεσσαλονίκης αλλά πήρε και την πρωτιά σε σταυρούς θα μείνει κατά πάσα βεβαιότητα εκτός Βουλής μιας και την έδρα θα την πάρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και επί σειράν ετών πρώτος βουλευτής Θεσσαλονίκης θα κρατήσει την έδρα του εκεί και όχι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου τελικά εκλέγεται επίσης ένας βουλευτής, ο πρώην υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου.

Για την Εύα Καιλή θα είναι η δεύτερη φορά στην πολιτική της διαδρομή που παρά την εμπιστοσύνη που της έδωσαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, θα χάσει τελικά την έδρα της από αρχηγό του κόμματος.

Την προηγούμενη φορά η κυρία Καϊλή και συγκεκριμένα το 2004 έχασε την έδρα όταν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κρατήσει την έδρα του στην Α' Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας η επιλογή της έδρας από τον Αντώνη Σαμαρά ανάμεσα στην Μεσσηνία και την Μαγνησία όλα δείχνουν πως ο ευνοημένος θα είναι τελικά ο Θανάσης Νάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα στον τόπο καταγωγής του στην Μεσσηνία, αφού εκεί το κόμμα εκλέγει δυο βουλευτές, και θα αφήσει στον Θανάση Νάκο την έδρα της Νέας Δημοκρατίας στην Μαγνησία.
protothema.gr

Έτοιμος να αλλάξει όνομα και σύμβολα - Μεγάλες αλλαγές και στην... λίστα των επόμενων εκλογών! ...


Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ώρες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζεται να φέρει... σοκ στο κόμμα!

Τι θα...
κάνει;

ΠΡΩΤΟΝ: Θα αλλάξει όνομα και σύμβολα!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Θα αλλάξει άρδην την ηγετική του ομάδα!

ΤΡΙΤΟΝ: Θα αλλάξει και τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών χωρίς να τηρήσει την σειρά εκλογής που προέκυψε την Κυριακή και προσθέτοντας νέα πρόσωπα (εκτός όλοι οι... κηπουροί!).

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Δέχεται πιέσεις ώστε να πει το ΝΑΙ και να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς να δίνει απάντηση...

Και όπως λέγεται, αυτή είναι μόνο η αρχή...

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΝΝΑ...

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ..

ΓΙΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ...

ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ..

ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΤΩΣΕΣ..

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νομού Πιερίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ
Με «μπαράζ» συντονισμένων επιθέσεων συγκεκριμένα ΜΜΕ επιτίθενται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, διαστρεβλώνοντας με τρόπο πρωτοφανή τις δηλώσεις του για το τραπεζικό σύστημα, προκειμένου να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να δεσμεύσει τις καταθέσεις των πολιτών!

Η δήλωση του κ. Στρατούλη στο ραδιόφωνο «ΒΗΜΑ FM» ότι «Σε καμία περίπτωση δεν θα δεσμεύσουμε τις καταθέσεις των πολιτών. Αντίθετα θα τις αξιοποιήσουμε, μαζί με τα χρήματα των τραπεζών για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας» προβλήθηκε από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ ως «σατανικό» σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για δέσμευση των καταθέσεων των πολιτών! Λες και δεν γνωρίζουν το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα. Λες και δεν γνωρίζουν ότι οι καταθέσεις των πολιτών χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο για να χορηγούνται δάνεια στις επιχειρήσεις και στην πραγματική οικονομία.
Αλλά η επίθεσή τους δεν μας εκπλήσσει. Διότι είναι εκείνα τα ΜΜΕ που αποσιωπούν το ότι η αξία όλου του τραπεζικού συστήματος της χώρας είναι περίπου 4 δισ. και ότι τους χορηγούνται 50 δισ.(!) δημόσιο χρήμα στα πλαίσια της ανακεφαλαιοποίησης – δισ. που δανείζεται πανάκριβα το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή οι έλληνες φορολογούμενοι – και παρ’ όλ’ αυτά οι τραπεζίτες απαιτούν να συνεχίσουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των τραπεζών! Είναι εκείνα τα ΜΜΕ, που υποβάθμισαν τη σημασία και τις συνέπειες της μαζικής φυγής «αποταμιεύσεων» των πλουσίων και των πολύ πλουσίων στο εξωτερικό, είναι εκείνα τα ΜΜΕ που στήριξαν και στηρίζουν με «νύχια και με δόντια» τη διαπλοκή και τα ερείπια του δικομματισμού.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν το ποια συμφέροντα υπηρετεί η σημερινή επίθεση ενάντια στον Δημήτρη Στρατούλη: τα συμφέροντα της διαπλοκής και των τραπεζιτών που «τρέμουν» μπροστά στο ενδεχόμενο υλοποίησης της αυτονόητης θέσης του ΣΥΡΙΖΑ: κοινωνικοποίηση-εθνικοποίησητου τραπεζικού συστήματος, ως αναγκαίο εργαλείο για την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και της προστασίας των καταθέσεων των πολιτών.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ..

Με προβοκατόρικη προσέγγιση της δήλωσης Σαμαρά για ψήφο ανοχής..

Μόλις τέλειωσε η δήλωση Σαμαρά (που μεταξύ μας, δεν είχε τίποτα καινούριο) , πετάχτηκε ο Ντερμπεντέρης και είπε με ύφος θριαμβευτικό, "η δήλωση του Σαμαρά κρύβει μια είδηση" .
Η...

"είδηση" κατά την Ντερμπεντέρειο προσέγγιση ήταν ότι ο Σαμαράς είπε στον Τσίπρα πως, σχημάτισε εσύ την κυβέρνηση-τη χαρακτήρισε, μάλιστα, μ' ένα δηλητηριώδες ύφος "κυβέρνηση μειοψηφίας" -και 'γω σου δίνω ψήφο ανοχής, με μόνο όρο να μη βγάλεις τη χώρα από το ευρώ!
Και σε αυτή τη γραμμή του σχηματισμού κυβέρνησης (!!!) -με ανοχή Σαμαρά και στήριξη Βενιζέλου-συνέπραξαν και οι Τρέμη και Τσίμας.
Τώρα, έχουν άδικο που τους σούρνουν τα εξ αμάξης; Όχι, βέβαια!
Που-συγνώμη για την έκφραση-στο διάολο, είδαν την είδηση; Από το ίδιο βράδυ των εκλογών-και την επομένη βέβαια, πολύ περισσότερο-τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. δεν ξαμολήθηκαν στα παράθυρα όλων των καναλιών (και του δικού τους) και μιλάγαν για στήριξη και ψήφο ανοχής (παρ' ότι συνταγματικά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα) στον Τσίπρα;

θα 'πρεπε μόνοι τους, την επομένη των εκλογών να έστελναν επιστολή και να δήλωναν ότι πια δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους.




Εντάξει, δεν το 'πε ακριβώς έτσι (το ακριβές: μιλάνε με τη γλώσσα του χαρτοπαίκτη) , αλλά η ουσία είναι η ίδια.
Αυτοί μπλοφάρουν και 'μεις λέμε την αλήθεια, είπε μιλώντας στην κοινουβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι όχι, μόνο. Επανέφερε το θέμα της "δήλωσης μετανοίας" , λέγοντας πως...

"θα 'πρεπε μόνοι τους, την επομένη των εκλογών να έστελναν επιστολή και να δήλωναν ότι πια δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους.
Δεν έπρεπε καν να το πω εγώ. Έπρεπε μόνοι τους να καταλάβουν το μήνυμα που έδωσε ο λαός στις 6 Μαϊου" .

Το παίζει "νέος Ανδρέας" , ή μας φαίνεται; ...

Και αλαζονεία...


Και αλαζονεία... Εκτός από το Στρατούλη και το Λαφαζάνη-που γράφει και ο Ζαphod-μπας και πρέπει να βάλει σε κάνα μπαούλο ο Τσίπρας και το Σκουρλέτη;
Ο τρόπος που εκπρόσωπησε το κόμμα του στην εκπομπή του ΑLPHA, "Αυτοψία" , ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Μέχρι και...

υποδείξεις στον παρουσιαστή της εκπομπής, Αντώνη Σρόιτερ, έκανε για το πως πρέπει να συντονίζει τη συζήτηση.
Αρνήθηκε δε, να απαντήσει σε ερώτηση, αν ο Σρόιτερ πρηγουμένως δεν έκανε αυστηρές συστάσεις στον Ανδρέα Λοβέρδο για τον τρόπο με τον οποίο του είχε μιλήσει.
Δηλαδή, αν είχε βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τον έδερνε κιόλας. Μαζί με τους καλεσμένους του...

Ευρώ για το σταυρό!


Κάλπη με ψηφοδέλτια χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν ούτε σε αυτές τις εκλογές τα ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη και έκρυβαν "εκπλήξεις" για... τους δικαστικούς αντιπροσώπους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί αντιπρόσωπου που κλήθηκαν να διενεργήσουν τις εκλογές στους δήμους Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης, κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ψηφοδέλτια που είχαν στόχο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία των πολιτών απέναντι στα πολιτικά κόμματα και γενικότερα στις πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα, και φυσικά ακυρώθηκαν, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι και με την προσπάθεια των υποψηφίων βουλευτών να εκλεγούν, οπότε επέλεξαν τον "άλλο δρόμο" για να πείσουν τους ψηφοφόρους!

Ευρώ για το σταυρό!

Σε εκλογικά τμήματα του δήμου Ήλιδας, κάποιοι είχαν πάρει "σταυρωμένα" τα ψηφοδέλτια και τα έβαλαν στο φάκελο που έριξαν στην κάλπη χωρίς προηγουμένως να τα ανοίξουν και μάλλον αποδείχθηκαν χαμένοι, αφού μέσα στα ψηφοδέλτια υπήρχε και ένα μικρό "χαρτζιλίκι" για την ψήφο!

Ανοίγοντας λοιπόν τα ψηφοδέλτια οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αντί για σταυρούς βρέθηκαν να μετρούν χρήματα και πιο συγκεκριμένα 20εύρα, ενώ συνάντησαν και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Τυχεροί στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον στάθηκαν οι ψηφοφόροι που είχαν φροντίσει να ελέγξουν προηγουμένως τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Βέβαια, αν τα έριξαν στην κάλπη σταυρωμένα όπως τα έλαβαν, παραμένει άγνωστο.

Η ΔΕΗ στην κάλπη!

Σε μία άλλη περίπτωση, ψηφοφόρος επέλεξε αντί για ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο, να βάλει το λογαριασμό της ΔΕΗ με το περιβόητο χαράτσι!

Άλλος ψηφοφόρος επέλεξε να βάλει στο φάκελο ένα πλαστικό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, στο οποίο είχε αναγράψει επάνω εθνικιστικά μηνύματα, ενώ κάποιος άλλος είχε βάλει ένα χαρτί στο οποίο έγραφε: «Αυτοί τα έφαγαν».

Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να βάλουν λευκά χαρτιά τα οποία είχαν ζωγραφίσει, ενώ βρέθηκε και λευκό χαρτί στο οποίο είχαν ζωγραφίσει μία παλάμη, τη γνωστή σε όλους μούντζα, όπου κάθε δάχτυλο το είχαν κοσμίσει με ένα "κοσμητικό" επίθετο για τους πολιτικούς.

Και βέβαια, υπήρχαν και οι περιπτώσεις, όπου κάποιοι δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων είχαν σημειώσει πολλούς σταυρούς και παύλες.

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου μεταβιβάστηκαν με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων
Αλλες 14 εταιρείες του Δημοσίου πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) με απόφαση της ...

Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων. Μεταξύ αυτών είναι η ΔΕΗ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Αγροτική Τράπεζα, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ και η Ελληνικό Α.Ε.

Το Ταμείο, κατέχοντας πλέον τα δικαιώματα ψήφου των εταιρειών αυτών, μπορεί να προχωρήσει στην πώλησή τους.

Οπως σημειώνουν αρμόδια στελέχη, με τις μεταβιβάσεις αυτές έκλεισαν οι τελευταίες εκκρεμότητες για να... τρέξει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων του τρέχοντος έτους.

Προσθέτουν πως η πώληση των κρατικών τραπεζών δεν αποτελεί προτεραιότητα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του υπ. Οικονομικών για την ανακεφαλαιοποίησή τους.

Ειδικότερα, με την απόφαση που έλαβε η Διυπουργική στις 25 Απριλίου και δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ τα ακόλουθα περιουσιακά στοιχεία:

Το 51,03% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ.
Το 50,96% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ.
Το 65% της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου.
Το 34,03% της ΕΥΔΑΠ.
Το 34,01% της ΕΥΑΘ.
Το 98,44% του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος.
Το 80,97% της ΕΛΒΟ.
Το 25% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Το 17% της ΔΕΗ.
Το 34,04% του μ. κεφ. του Τ.Τ.
Το 92,68% των μετοχών ΑΤΕ.
Το 100% της Ελληνικό Α.Ε.
Το 35,47% της ΕΛ.ΠΕ.
Το 55,19% της ΛΑΡΚΟ.

Εξάλλου, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε χθες πως δεν πωλούνται τα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΕΥΔΑΠ, «απαντώντας» στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Μάκης Βορίδης είχε δηλώσει νωρίτερα πως «η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ δεν πρέπει να προσεγγίζεται ως απλή πώληση κάποιων πάγιων περιουσιακών στοιχείων», προσθέτοντας πως το υπουργείο πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στη διαδικασία αποκρατικοποίησης.

Διαχείριση
Το Ταμείο ανακοίνωσε πως η αποκρατικοποίηση της ΕΥΔΑΠ δεν αφορά σε πώληση παγίων αλλά, όπως προβλέπεται από τη δεύτερη δανειακή σύμβαση που υπερψηφίσθηκε από τη Βουλή, αφορά στην ανάθεση ύστερα από διεθνή διαγωνισμό της διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως με βάση τον σχετικό νόμο για την ίδρυση και λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ, οι αποκρατικοποιήσεις εκτελούνται με απόφαση του διοικ. συμβουλίου.

ΔΕΙΤΕ..

Το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών αλλά και η...μεσημεριανή μελέτη φαίνεται ότι ανέβασε την αδρεναλίνη της Ελεονώρας Μελέτη.

Πήρε λοιπόν τα βουνά και τις λίμνες και αποφάσισε να επιδοθεί στο καλοκαιρινό της χόμπι. Το σκι.



Έτσι ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την παρουσιάστρια με πλήρη εξοπλισμό να σκίζει τα νερά της λίμνης Καϊάφα. Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την παρέα της το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε μία μίνι-απόδραση στην περιοχή της Ζαχάρως προκειμένου να απολαύσει τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες.



Οι απαραίτητες φωτογραφίες με τα νέα της μαγιό – μετρήσαμε τρία – όλες τις πόζες σε ανφάς, προφίλ και όχι μόνο έδειξαν για μια ακόμα φορά το καλογυμνασμένο κορμί της παρουσιάστριας. «Ζω για τα έντονα αθλήματα και την περιπέτεια» είχε πρόσφατα γράψει στο προσωπικό της blog η Ελεονώρα Μελέτη που δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα σπορ.



Φέτος το καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να εξερευνήσει τη μαγεία ενός ακόμα θαλάσσιου σποτ. Έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα wind surf που είναι η νέα φετινή της λατρεία. «Με τη μία, με τη δεύτερη, με την τρίτη, έκανα μόνη μου 25 μέτρα...» είπε. Της ευχόμαστε και στα πρώτα...μίλια!

ΔΕΙΤΕ..

Όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι στραμμένα στη χώρα μας

Όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι στραμμένα στη χώρα μας αναμένοντας ποια θα είναι η τελική απόφαση για το σχηματισμό κυβέρνησης και αν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές.


Το BBC σήμερα έχει πρωτοσέλιδο το οποίο αναφέρεται σε μια τρίτη προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου «να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού, εν μέσω των εκλογικών αναταραχών» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Οι εκλογές της Κυριακής αποκάλυψαν μια χώρα διαιρεμένη. Το οικονομικό χάος έχει προκαλέσει μια τεράστια κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα και οδήγησε στη βαθιά δυσπιστία των Ελλήνων για τα κόμματα που παραδοσιακά στήριζε» αναφέρει το άρθρο.

Σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των κομμάτων και θα παραδώσει τη «σκυτάλη» για σχηματισμό κυβέρνησης στον Ευάγγελο Βενιζέλο τη στιγμή που Γερμανία και ΕΕ επιμένουν ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της πράγμα που αναφέρει και το ρεπορτάζ του BBC.

Τo διεθνές δίκτυο καλεί μάλιστα τους Έλληνες να απαντήσουν ποια είναι η γνώμη τους για τη νέα προσπάθεια του Βενιζέλου και αν θέλουν και πάλι εκλογές.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙ....

Ο Αλέξης Τσίπρας στο περιοδικό HOT DOC


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ


ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΕΟΥ ΣΤΟ 82' ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΜΕ 1 - 0 ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΓΗ » 6-5-2012

Εκλογές, πανικός, η Ελλάς χάνεται και οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες διασχίζουν κάμπους και βουνά, λόγγους και ραχούλες!;!
Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε; Είχαμε προγραμματίσει την εκδρομή εδώ και 10 μήνες (μαζί με την ποδηλατική ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης). Ξυπνήσαμε από τα άγρια χαράματα εκπληρώσαμε το εκλογικό μας καθήκον και «βγήκαμε στον πηγαιμό για» τον Κάτω Όλυμπο.
Ευχάριστη έκπληξη νεαροί τοπικοί ποδηλάτες από Παντελεήμονα και Πλαταμώνα μας περίμεναν στον προκαθορισμένο σημείο του ραντεβού στην είσοδο του φιλόξενου τουριστικού οικισμού «Καστανία Γη». Δυστυχώς οι φίλοι ποδηλάτες από Θεσσαλονίκη δεν προλάβαιναν να έρθουν. Τελικά 13 Ελεύθεροι Ποδηλάτες- καλά να είμαστε -ξεκινήσαμε σε μια φανταστική, σχετικά εύκολη ποδηλατική διαδρομή χωρίς κανένα απρόοπτο και καταλήξαμε χωρίς να το καταλάβουμε, να πίνουμε καφέ-τσίπουρο με extreme μεζέδες στο κέντρο του Π. Παντελεήμονα σε μια καταπληκτική ταβέρνα(δεν είναι διαφήμιση) με την ονομασία : ‘’Όλυμπος ‘’φυσικά! Ταχύτατη, φιλικότατη εξυπηρέτηση ,με παραδοσιακούς τσιπουροφαγητομεζέδες που σε καθηλώνουν ,σε χορταίνουν… με τσίπουρο της αρεσκείας σας μέ ή χωρίς γλυκάνισο και απο τιμές λογικότατες!
Τα επόμενο ραντεβού κλείστηκε-εδώ και μήνες- για την Κυριακή 27 Μαΐου στις 10:30 αλλά όπως πληροφορηθήκαμε κάποιος θα κάνει αγώνα ποδηλασίας την ίδια μέρα στην περιοχή αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μάθουμε κάτι περισσότερο. Λόγο του πιθανού αγώνα η προγραμματισμένη εκδρομή που ήταν να γίνει μέσα από δασικά μονοπάτια θα γίνει μόνο από δασικό κεντρικό δρόμο ,με εκκίνηση και πάλι από Καστανέα Γη – Π. Παντελεήμονας – προς Παλαιούς Πόρους, επιστροφή από Καστανία Γη και καταλήγει για μπάνιο στην παραλία Παντελεήμονα, ύστερα από λαϊκής ποδηλατικής απαίτησης !
Κόστος συμμετοχής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ : όσο φάτε και όσο πιείτε τόσο πληρώνετε .Άριστη υγεία και ποδήλατο σε άριστη κατάσταση θεωρούνται δεδομένα .Συστήνεται κράνος, νερό, ενεργειακή μπάρα, αντηλιακό και απαραίτητα :αεροθάλαμοι, τρόμπα. Άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκου. ΚΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Η συνολική διαδρομή δεν θα ξεπερνάει τα 30κμ, με υψομετρικές διαφορές, σε δασικό χαλικόδρομο και άσφαλτο. Είναι αρκετά εύκολη: για έμπειρους, πολύ δύσκολη για μη σχετικούς με το ποδήλατο, ιδανική :για εραστές της τέχνης του ποδηλάτου και μερακλήδες ποδηλάτες.
Οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή ποδηλατοπαρέα της Πιερίας. Χωρίς φόβο αλλά με πάθος συνεργάζεται, υποστηρίζει, προωθεί κάθε ποδηλατική εκδήλωση συλλόγου, φορέα … δεν έχει αρχηγό, πρόεδρο κλπ και στόχος της είναι η προβολή της ξεχασμένης και άγνωστης ποδηλατικής Πιερίας σε όλο τον κόσμο με ασφάλεια, γνώση και εμπειρία!
ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ένας από τους 4.500 Ελεύθερους.
Face book : ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νομού Πιερίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και όσους ψηφοφόρους του ενδιαφέρονται να συμβάλλουν με τον προβληματισμό τους, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 20:30 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για να συζητήσουμε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Πιερία μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών.

Χρυσή Αυγή: Δεν είμαστε ναζιστικό κόμμα

alt


Με αφορμή την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά το τέλος των εκδηλώσεων μνήμης για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο Γ’ Σώμα Στρατού, ζήτησε να κηρυχτεί παράνομο «το ναζιστικό κόμμα» στην Ελλάδα, όπως έγινε και στη Γερμανία.

«Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα», τόνισε ο κ. Μπουτάρης και συμπλήρωσε: «Είναι σημεία των καιρών γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα». Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σε ψήφισμα που υιοθέτησε κατά τη συνεδρίασή του, καταδικάζει τη ναζιστική ιδεολογία και συμπεριφορά που εκφράζεται, όπως αναφέρεται, από εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και των οπαδών της στο ελληνικό κοινοβούλιο. Παράλληλα, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που έχει μαρτυρήσει κατά τη ναζιστική θηριωδία.

Χρυσή Αυγή: Δεν είμαστε ναζιστικό κόμμα

Η Χρυσή Αυγή, κληθείς να σχολιάσει το ψήφισμα που εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, αλλά και τις δηλώσεις Μπουτάρη, είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστικό κόμμα. «Είμαστε ένα ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και οποιαδήποτε άλλη αναφορά θα θεωρείται συκοφαντική και θα απαντάται με αγωγές».

Κεχαγιάς Νικ. Γεώργιος Υποψ.Βουλευτής Πιερίας «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους εσάς που, με την ψήφο σας, στείλατε ένα ηχηρό μήνυμα στα πέρατα της οικουμένης.

«Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει».

Οι τραγικές φιγούρες των προσκυνημένων πολιτικών αρχηγών, την Κυριακή το βράδυ, έδειξαν την πραγματική εικόνα του τέλους της μεταπολιτευτικής περιόδου.

Τα καπετανάτα των συνεργατών του οικονομικού ράιχ τελείωσαν.

Οι μάσκες έπεσαν.

Οι, χωρίς λαϊκή εντολή, εντολοδόχοι των τοκογλύφων και των τραπεζιτών έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Σήμερα αναλώνονται σε μια μάχη εντυπώσεων, τάχα για να «σώσουν» τον ελληνικό λαό για άλλη μια φορά.

Ο λαός έδωσε την απάντησή του.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αποτελώντας, κυριολεκτικά, την εκπροσώπηση της κοινωνίας είναι εδώ για να μείνουν.

Ξεκινήσαμε μόνοι μας ένα ταξίδι, πριν από δυο μήνες, συναντηθήκαμε, πολεμήσαμε και νικήσαμε.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παλικάρια του ψηφοδελτίου της νίκης στην Πιερία, που άφησαν τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους, για την σύντομη προεκλογική περίοδο των δεκαπέντε ημερών και έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα που κατέγραψε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος, τον φίλο και αγωνιστή Ευγένιο Παπαδόπουλο, στον οποίο αξίζουν ξεχωριστά συγχαρητήρια για τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα που έδωσε.

Τέλος, θέλω να πω ξεχωριστά, ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλες και όλους εσάς που με τιμήσατε με την προσωπική σας ψήφο. Προτάξατε τα στήθη σας δίπλα μου, απέναντι στις κομματικές «Κασσάνδρες» και στείλατε, ταυτόχρονα με την ανιδιοτελή στήριξη στο πρόσωπό μου, τους κάθε λογής κομματάρχες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ξεκινήσαμε μαζί ένα ταξίδι με στόχο την ελπίδα, το μέλλον των παιδιών μας και την υπεράσπιση της πατρίδας μας.

Το ταξίδι συνεχίζεται και εγώ, προσωπικά, δηλώνω παρών και δίπλα σας στον αγώνα, όπως έκανα πάντα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!




Την πρώτη του παρουσία στο χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου είχε σήμερα ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, Βουλευτής Πιερίας με τους‘’Ανεξάρτητους Έλληνες’’.
Στην παρθενική σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του νεοσύστατου κόμματος, η όποια και διήρκεσε ένα ολόκληρο τετράωρο, οι ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ Βουλευτές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και μετά την εισήγηση του Πάνου Καμμένου πολλοί από αυτούς πήραν τον λόγο απευθυνόμενοι από βήματος στην Κ.Ο.
Εντύπωση προκάλεσε ο άμεσος και καθαρός λόγος του Πιεριαία Βουλευτή και η εξάλεπτη αναφορά του στην «Ποιοτική Δημοκρατία» χειροκροτήθηκε θερμά από όλους τους συναδέλφους του και τον Πάνο Καμμένο.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διά μέσου και της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σ όλη την Ελλάδα.....
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ "ΜΠΑΣΙΜΟ" ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ "ZOUGLA TV" ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΚΑΙ "ΖΟΥΓΛΑ" ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...
ΜΕΓΑΛΟ ...ΝΤΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΑΡΖΑΝ" ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΩΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ.
ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
 
 Να παρακάτω το δίκτυο των καναλιών που θα μεταδίδουν την ΖΟΥΓΚΛΑ και τον ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ σ όλη την Ελλάδα και μέσα στον κατάλογο βλέπουμε και την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ γιά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΠΙΕΡΙΑ, δηλαδή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

CHANNEL 9- ATTΙΚΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΛΕΣΒΟΣ – ΧΙΟΣ – ΣΑΜΟΣ
ENA CHAΝNEL – ΚΑΒΑΛΑ
ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ
TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ
ΕΝΑ TV – ΛΑΜΙΑ
DELTA TV – ΕΒΡΟΣ
PATRA TV – ΑΧΑΪΑ
WEST CHANΝEL – ΚΟΖΑΝΗ
DION TV – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΙΕΡΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ 1-ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΝΑΛΙ 4 – ΚΡΗΤΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ TV
LEPANTO TV – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
ΗΠΕΙΡΟΣ TV
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ