PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ




ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Έβαλε κάτι... ανύπαρκτο και βγήκε!!


Ο λόγος για την ιταλικής καταγωγής παραγωγό Ρίτα Ρούσικ που εθεάθη να βγάζει βόλτα τον ....
σκύλο της, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο διχτυωτό φόρεμα και το μπλε μαγιό της...
Πάντως τέτοιο σώμα σε ηλικία 51 ετών θα το ζήλευαν πολλές 20αρες...



ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Το χρηματικό ποσό που θα διέθετε για τις προεκλογικές του ομιλίες, παρέδωσε χθες στις διοικήσεις των συλλόγων ο Κ. Κουκοδήμος Αντί ομιλιών δωρεές


Τις διοικήσεις των τριών συλλόγων, που επέλεξε να ενισχύσει οικονομικά, δίνοντας το ποσό που θα αντιστοιχούσε στη δαπάνη για τις προεκλογικές του ομιλίες, συνάντησε χθες ο υπ. βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης-Ν. Πιερίας «Αγία Αικατερίνη» και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας όπου και επέδωσε το χρηματικό ποσό.
Ο κ. Κουκοδήμος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τις διοικήσεις, που εισέπραξαν την συμβολική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική κίνησή του ως έμπρακτη απόδειξη για το αδιάλειπτο και συνεχές ενδιαφέρον του.

Ο ίδιος εξήγησε στις διοικήσεις των συλλόγων τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή λέγοντας: «Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης που οι πολίτες βιώνουν δραματικά. Σ' αυτήν ακριβώς τη δύσκολη στιγμή ο πολιτικός οφείλει πρώτα απ' όλα να ακούει. Αυτό έκανα λοιπόν. Άκουσα τους πολίτες».
Κλείνοντας ο κ. Κουκοδήμος συνεχάρη τις διοικήσεις των τριών συλλόγων για το σπουδαίο έργο τους και ευχήθηκε η επόμενη ημέρα για όλους και κύρια για εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη να είναι πράγματι διαφορετική.
Τον κ. Κουκοδήμο ευχαρίστησαν οι πρόεδροι των Σωματείων και του ευχήθηκαν καλή δύναμη.

Η συμπεριφορά του τον έφαγε.



Το σταριλίκι. Το celebritily look", απεφάνθη ο Ντερμπεντέρης για την ήττα του Σαρκοζί.
"Πέρασε κάτω από τον πήχη", είπε και συμπλήρωσε πως στην Ευρώπη αρχίζουν να πέφτουν σφαλιάρες . Ήδη , η... Ολλανδική κυβέρνηση, που ήταν τσιράκια των γερμανών έπεσε. Ακολουθεί ο Σαρκοζί.
"Αυτά είναι καλά νέα".
Πράγματι...

Παρά τη μικρή διαφορά στον Α' γύρο, ο Σαρκοζί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις χάνει πανηγυρικά το Β' γύρο.



"Υπάρχει αντισαρκοζικό μέτωπο και μέσα στη Δεξιά", είπε η ανταποκρίτρια του MEGA, Μαρία Δεναξά.
Ο Ολαντ φαίνεται να κερδίζει με διαφορά 10 μονάδων.
Οι νέοι στο... μεταξύ από οτι δείχνουν τα χθεσινά αποτελέσματα, στην πλειοψηφία τους ψήφισαν σοσιαλιστές και - εδώ είναι το τραγικό του πράγματος - ακροδεξιά.
Η ουσία πάντως είναι μία. Ο υστερικός Νικολά πάει σπίτι του (άσχημα είναι με τέτοια γυναίκα)... 

ΤΟ ΣΤΑΡΙΛΙΚΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ..



"Η συμπεριφορά του τον έφαγε. Το σταριλίκι. Το celebritily look", απεφάνθη ο Ντερμπεντέρης για την ήττα του Σαρκοζί.
"Πέρασε κάτω από τον πήχη", είπε και συμπλήρωσε πως στην Ευρώπη αρχίζουν να πέφτουν σφαλιάρες . Ήδη , η... Ολλανδική κυβέρνηση, που ήταν τσιράκια των γερμανών έπεσε. Ακολουθεί ο Σαρκοζί.
"Αυτά είναι καλά νέα".
Πράγματι...

Φοβερό. Έμειναν κάγκελο η Χούκλη με τον Λιαρέλλη.




Τους είπε πως... τον Ιούλιο, που έγινε υπουργός Οικονομικών, η κυβέρνηση κατάφερε " να σπάσει την παρθενιά για την μείωση του χρέους ".
Μέχρι τότε δεν υπήρχε τίποτα σχετικό στον ορίζοντα, ενώ ο Τρισέ ήταν αντίθετος μ' αυτή την ιδέα, είπε. Και χαρακτήρισε επιτυχία την απόφαση της 21ης Ιουλίου, με την οποία έγινε αποδεκτή η ιδέα της μείωσης του χρέους... 

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ..

Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Να γιατί ζητάει την ψήφο των Σαλονικιών…


Η κρίση την έκανε να περιορίσει τις “σπατάλες”… δεν νοιώθει "ασφάλεια"… 

επίθεση εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων και εμποροβιοτεχνών, προϊδεάζει με συνέντευξή της η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου.


Ούτε λίγο ούτε πολύ, προαναγγέλλει τον «θάνατο του εμποράκου» και ανοίγει δρόμους για...

την εξωφρενική κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων!
Ο αποδεκατισμός των μικρών και των πολύ μικρών επιχειρήσεων, θα γίνει μέσα από την «αξιοποίηση κινήτρων» που θα δοθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις για να γίνουν οι σχετικές απορροφήσεις και συγχωνεύσεις.
Αυτό σημαίνει ότι θα συντελεσθεί μια άνευ προηγουμένου απαξίωση και καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων ώστε με τον εκτοπισμό τους από την αγορά να εμφανίσουν ανάπτυξη και κερδοφορία οι μονοπωλιακοί κολοσσοί.
Η ισχυροποίηση της θέσης των καρτέλ θα έχει τραγικές συνέπειες στο σύνολο της κοινωνίας, τόσο βραχυπρόθεσμα (άνευ προηγουμένου εκτόξευση της ανεργίας) όσο και μεσοπρόθεσμα (μονοπωλιακές τιμές και ξεζούμισμα του λαϊκού εισοδήματος).

ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ...ΕΥΓΕΝΙΚΩΣ, Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΟΛΥΜΠΙΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΣ) 
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...
ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.....
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ....
ΣΦΙΓΓΕΙ ΧΕΡΙΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΧΑΙΡΕΤΑ ΑΓΡΟΤΕΣ Ή ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ....
ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ...ΜΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.....

ΔΕΙΤΕ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ...ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ.... Έ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Στην υγεία των ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ...ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!! Ρε την Ντόρα.....
Άκου ρε να δεις τι είπε η ΚΥΡΙΑ και θέλει κι από πάνω, να την ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός...
Μα για τόσο ΜΑΚΑΚΕΣ μας περνάει ρε μαμώτο μου;;;;
Ρωτάει ο Δημοσιογράφος....
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;
"ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ... " 
Απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά διά στόματος ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...
Ρε δεν παίζεται η κυρία....
Άκου θα γίνουν απολύσεις αλλά με ...αξιοκρατία κι εννοούσε βέβαια για απομάκρυνση υπαλλήλων του δημοσίου.... όχι εφεδρεία δηλαδη...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Η ΚΟΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΜΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΔΕΡΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΛΠ ΚΛΠ....
Έ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....
Τα είπε το πρωί εκεί στο RADIO 9 των ΑΘΗΝΩΝ στον ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ....
Για προσλήψεις με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ξέραμε, όμως για ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, πρώτη φορά το άκουσα... 
ΡΕ ΣΥ ΝΤΟΡΑΚΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;;;
ΟΥΞΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗΣ.....

Ο Ανέστης Μυστρίδης, συναντήθηκε με την συνυποψήφιά του, γνωστή από τους αγώνες της και τις εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά μέσα, Πρόεδρο των Τριτέκνων Θεσσαλονίκης κ. Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου.


O υποψήφιος βουλευτής Πιερίας των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Ανέστης Μυστρίδης, συναντήθηκε με την συνυποψήφιά του, γνωστή από τους αγώνες της και τις εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά μέσα, Πρόεδρο των Τριτέκνων Θεσσαλονίκης κ. Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου και είχε ενημέρωση από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των τριτέκνων. Από τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις όλων των ηγεσιών τα τελευταία 5 χρόνια, τίποτα δεν ισχύει. Τα μνημόνια καταργούν τα πολυτεκνικά επιδόματα, με τη θεσμοθέτηση απαραδέκτων εισοδηματικών κριτηρίων. Η συγκυβέρνηση, στο βωμό των μνημονιακών επιταγών, χωρίς κανένα δημογραφικό σχεδιασμό αφήνει κυριολεκτικά στο έλεος του θεού τις τρίτεκνες οικογένειες και τα παιδιά τους, καθώς πλέον όχι μόνο δε μπορούν να έχουν μια στοιχειώδη δυνατότητα επιβίωσης αλλά οδηγούνται κυριολεκτικά στη φτώχια. Ο Ανέστης Μυστρίδης μετά την ενημέρωση που είχε σχολίασε: «Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κούφια λόγια και υποσχέσεις, προκαλώντας τριγμούς στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας. Οι προσκυνημένοι της τρόικας, των μνημονίων και των χαρατσίων, σκέπτονται μόνο να πληρώσουν τους τόκους και τις τράπεζες, αρπάζοντας ακόμη και τα επιδόματα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Μόνος τους στόχος είναι να υφαρπάξουν ακόμη μια φορά την ψήφο τους και τίποτα άλλο. Δυστυχώς για τους εκπροσώπους των κομμάτων της συγκυβέρνησης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που επικαλούνται το κράτος πρόνοιας, «έχουν γνώση οι φύλακες»…. Κανείς δεν τους πιστεύει.»

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΑΤ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.... ΌΡΑΜΑ Ή ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;;;

"Θέλω το ...όραμα μου πίσω, για τη δημιουργία του ΚΑΤ ΑΙΓΙΝΙΟΥ στην Βόρεια Πιερία λέει και το πιστεύει ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, για να δώσει το στίγμα του ΝΕΟΥ του αγώνα, για ΕΛΠΙΔΑ στον τόπο μας...."
"ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, Ή ΚΑΤ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΙΓΊΝΙΟ, ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.... ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..."
Αυτό κι αν δεν είναι ΣΤΟΧΟΣ γιά τον έμπειρο πολιτικό.....
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΓΝΩΣΗ
ΕΛΠΙΔΑ
Είναι το νέο σλόγκαν του Γιώργου Κωνσταντόπουλου κι αν επισυνάψουμε και το ΟΡΑΜΑ γιά πράγματα που δεν έκανε, αλλά ξέρουμε πως θέλει να τα κάνει, ίσως να τον φέρουν στην ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ....
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....

Αφού μας σώθηκαν οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου -μέχρι νεοτέρας- το κλειστό επάγγελμα του “Σωτήρα” έχει πλέον ανοίξει!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ?

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΚΑ..




Ολη η συνεντευξη εδω

ΕΙΝΑΙ ...ΚΡΙΜΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

6 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

Οι τιμές αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα είναι σχεδόν εξευτελιστικές, λένε οι Γερμανοί....

"Ελλάδα για φθηνές διακοπές"



Η Bild συγκαταλέγει την Ελλάδα σε ένα από τους έξι πιο φθηνούς προορισμούς διακοπών στον κόσμο και προτρέπει τους Γερμανούς να επωφεληθούν φέτος από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
"Οι τιμές αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, θα είναι σχεδόν εξευτελιστικές. Τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Γερμανίας έχουν κάνει τις καλύτερες προσφορές των τελευταίων δέκα ετών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις μειώσεις των κρατήσεων που φτάνουν μέχρι και το 30%" γράφει η εφημερίδα.
"Οι διακοπές στη χώρα των θεών θα είναι πιο φθηνές από ποτέ" σημειώνει η εφημερίδα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ, ΈΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ

Η ελληνική κοινωνία βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις μετά τη μεταπολίτευση. Δυστυχώς, κλήθηκε να τη διαχειριστεί αυτή την κρίσιμη περίοδο, μια κυβέρνηση που δεν διέθετε ούτε τη θέληση, ούτε την ικανότητα, ούτε το ανάστημα να την αντιμετωπίσει.
Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, εξαιτίας αυτής της κυβέρνησης, των κακών της χειρισμών, των λάθος... επιλογών, των παλινωδιών της.
Φτάσαμε εδώ, γιατί δεν υπήρχε σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση.
Αυτή η προεκλογική περίοδος, σ’αυτή την κρίσιμη καμπή στην ιστορία της χώρας, δεν αποτελεί παρά μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες πολίτες και τη χώρα.
Είναι τώρα αυτή η στιγμή που πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, να αγωνιστούμε, για να βρούμε την ελπίδα που κάποιοι συντονισμένα προσπαθούν ακόμη κι αυτή να μας στερήσουν.
Εμείς τους λέμε, ότι ο αγώνας δεν χάθηκε.
Ότι υπάρχει ελπίδα και αυτή η ελπίδα, έχει όνομα.
Σε μια περίοδο που η πολιτική και οι πολιτικοί αμφισβητούνται και απαξιώνονται,
Σε μία περίοδο που η οργή, ο φόβος και η ανασφάλεια κυριαρχούν, αισθάνομαι ότι η νέα γενιά των πολιτικών μπορεί να αποτελέσει την ελπίδα για το αύριο της χώρας.
Απεγκλωβισμένη από αγκυλώσεις του παρελθόντος, από παλαιοκομματικές πρακτικές και συμβιβασμούς που ώθησαν την κοινωνία στην συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος.
Η Ν.Δ. και ο πρόεδρός μας, ο Αντώνης Σαμαράς, ζητούν την εμπιστοσύνη σας. Και η μόνη υπόσχεση που σας δίνουμε είναι ότι θα την τιμήσουμε με όποιο κόστος.
Ζητούμε την ισχυρή εντολή σας για να ξεκινήσουμε την πορεία της ανάκαμψης.

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

Ελα ρε! Οι άλλοι τι φοράνε? Ταγεράκια?


Το κακομαθημένο και επαρμένο πλουσιόπαιδο - πάντα ήταν, τώρα που φούσκωσαν τα ποσοστά (και τα μυαλά) του, δεν θα 'ναι? - είπε στον Παπαδάκη, πως... εγώ κύριε Παπαδάκη δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τα κόμματα του μνημονίου. Ούτε νεκρός! Εγώ φοράω παντελόνια !...
Σιγά ρε κακάμπουρα, μη σκίσεις το ρεβέρ.
Κίμων Α.-

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Kαθαρισμός από εθελοντική ομάδα νέων στον Κάτω Άγιο Ιωάννη Κατερίνης




Εθελοντικό καθαρισμό πραγματοποίησε κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη(σε ακτίνα δύο και πλέον χιλιομέτρων), η εθελοντική ομάδα νέων του χωριού, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα.

Ειδικότερα με την ενεργό συμμετοχή πολλών νεαρών παιδιών, μελών της εθελοντικής ομάδας και τον απαραίτητο εξοπλισμό(γάντια, σακούλες κλπ), ο χώρος καθαρίστηκε από πάσης φύσεως απορρίμματα και άλλαξε η εικόνα του.

ΕΛΑ ΤΟ ΕΣΠΑ....

Δύο σε έναν... ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ..

 

«Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει.


«Ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει. Δεν είναι πολιτικάντικη ούτε πολιτική η προσπάθεια που κάνουμε, είναι εθνική». Στη συνέχεια κατηγόρησε τους Ευ. Βενιζέλο και Αντ. Σαμαρά ότι «είναι συνέταιροι.

ΔΕΙΤΕ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..

Σύσκεψη εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων για την προεκλογική τους προβολή, στον Δ.Δίου-Ολύμπου.


Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 14.473/11.4.2012 απόφαση του υπουργού εσωτερικών την ερχόμενη Παρασκευή 27/4/2012 στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί  στο Λιτόχωρο κοινή σύσκεψη εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που μετέχουν στις βουλευτικές εκλογές τής 6ης Μαΐου 2012.
Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, δίπλα από το ναυτικό μουσείο, με αντικείμενο την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό τού τρόπου χρήσης τους για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών τής 6ης Μαΐου 2012.

Πρόστιμο σε τράπεζα και «Τειρεσία Α.Ε.» για παράνομη ανάρτηση στο σύστημα οικονομικής συμπεριφοράς.


Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε συνολικά πρόστιμα 70.000 ευρώ σε τράπεζα και στην εταιρεία «Τειρεσίας», για παράνομη ανάρτηση στο σύστημα οικονομικής συμπεριφοράς της τελευταίας, που αφορούσε καταγγελία δανειακής σύμβασης, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του δανειολήπτη και εγγυητή.
Ειδικότερα, το 2003 υπεγράφη σύμβαση προσωπικού δανείου με τράπεζα, ενώ υπήρξε και εγγυητής.
Ο τελευταίος (εγγυητής), ενώ πήγε σε άλλη τράπεζα για να συνάψει δάνειο, πληροφορήθηκε ότι βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του «Τειρεσία», λόγω της καταγγελίας της σύμβασης δανείου, στο οποίο δεν ήταν δανειολήπτης, αλλά εγγυητής. Την επόμενη μέρα, ο δανειολήπτης πήγε στην Τράπεζα και εξόφλησε όλο το δάνειο.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα... ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον

ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ



Ένα προεκλογικού τύπου μνημόνιο, ακατάσχετης παροχολογίας, με αμέτρητα «θα» και κανένα «πως», ήτανε η χθεσινή ομιλία του κ. Σαμαρά στο Ζάππειο.
Ενδεικτικό της προσπάθειας της ΝΔ να ψαρέψει στα «θολά» νερά μιας κοινωνίας που αναζητά συγκεκριμένες απαντήσεις, στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Χωρίς ούτε μια αναφορά στα «μεγάλα» επιτεύγματα της Κυβέρνησης Καραμανλή , την οποία υπηρέτησε ως κορυφαίος Υπουργός και που ήταν αποκλειστικά υπεύθυνη για το μεγάλο έγκλημα στην ελληνική οικονομία.
Λες και εμφανίστηκε σήμερα , από το πουθενά, με χαρακτηριστική ευκολία, υπόσχεται ανεφάρμοστες πολιτικές, αναζητώντας αφελείς που θα τον πιστέψουν!
Αλήθεια η μείωση της σπατάλης του Δημοσίου, δεν θυμίζει εκείνη την υπόσχεση του κ. Καραμανλή, παραμονές εκλογών του 2007; Τότε η ελληνική οικονομία θα εξοικονομούσε 18 δις από την περικοπή των σπαταλών στο Δημόσιο που θα χρηματοδοτούσαν κοινωνικές πολιτικές. Μόνο που συνέβη ακριβώς το αντίθετο:
Το 2007 το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης ανήλθε σε 14,5 δισ. ευρώ. Στη συνέχεια, το 2008, αυξήθηκε στα 23,1 δισ. ευρώ, για να εκτοξευθεί στα 36 δισ. ευρώ το 2009!
Ήταν τότε που ο νυν πρόεδρος της ΝΔ εκτιμούσε ότι το έλλειμμα θα έφτανε το πολύ στο 4,5%!
Αλήθεια με ποια λογιστική μέθοδο τα 9 δις της κοστολόγησης των μέτρων του ΠΑΣΟΚ γίνονται μόνο 1 δις από τον κ. Σαμαρά;
Αλήθεια με πόση ευκολία υπόσχεται φοροαπαλλαγές όταν θα μπορούσε να τις προτείνει στο διάλογο για το εθνικό φορολογικό, όπου προτίμησε να αποχωρήσει αντί να συζητήσει;

Περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στον Νέο Παντελεήμονα


Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ενότητα της αριστεράς, προκειμένου να αλλάξει ρότα η χώρα και να απεμπλακεί από την καταστροφική μέγγενη των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των μέτρων που έχουν συμφωνήσει,εφαρμόζουν και θα εφαρμόσουν ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ αν ξαναγίνουν κυβέρνηση, αναδείχθηκε ως πρώτιστη και ρεαλιστική εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της περιοδείας των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στον Νέο Παντελεήμονα, το βράδυ της Κυριακής.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Βικτωρία Γραβάνη, Μπέτυ Σκούφα και Γρηγόρης Ζάννας, στις επαφές τους με τους κατοίκους του χωριού, πρόβαλαν τις βασικές,συγκεκριμένες και ρεαλιστικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και ανατροπή της λιτότητας μέσω αναδιανομής του πλούτου, προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.
Η αποδοχή του κόσμου ήταν τέτοια που επέτεινε την αισιοδοξία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι κάλπες της 6ης Μάιου θα φέρουν την ανατροπή και την ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Φοβερό. Έμειναν κάγκελο η Χούκλη με τον Λιαρέλλη.




 Τους είπε πως... τον Ιούλιο, που έγινε υπουργός Οικονομικών, η κυβέρνηση κατάφερε " να σπάσει την παρθενιά για την μείωση του χρέους ".
Μέχρι τότε δεν υπήρχε τίποτα σχετικό στον ορίζοντα, ενώ ο Τρισέ ήταν αντίθετος μ' αυτή την ιδέα, είπε. Και χαρακτήρισε επιτυχία την απόφαση της 21ης Ιουλίου, με την οποία έγινε αποδεκτή η ιδέα της μείωσης του χρέους... 

Αντιπερισπασμός.



Την ώρα που ο Βενιζέλος έπαιζε στον ΑΝΤ-1 , στο MEGA τον καλούσαν σε debate με τον Σαμαρά (και λίγο αργότερα βγάλαν απέναντί του τη Ντόρα Μπακογιάννη).
Η πρόσκληση έγινε , για... το λόγο ότι κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, το debate των πολιτικών αρχηγών.
Ετσι ο Κίτσος, δια του Πρετεντέρη και της Τρέμη, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία (ως ΜΕGA), να καλέσει Βενιζέλο και Σαμαρά σε debate.
Τρίχες... 

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.


"Δεν υπάρχουν πολλά πρόσωπα που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωθυπουργού"...




Ο Λιαρέλλης του θύμισε πως παρ' όλα όσα λέει σήμερα, είχε στηρίξει - με συνέντευξη του στον ΑΝΤ-1 - το δημοψήφισμα.
Ο Βενιζέλος απάντησε πως αιφνιδιάστηκε και... τα όσα είπε τότε στην συνέντευξη, ήταν ένας τρόπος για να σώσει την παρτίδα .
Η Χούκλη επίσης του θύμισε πως για 2 μέρες εξαφανίστηκε πηγαίνοντας σε νοσοκομείο. Κι αυτός απάντησε " ίσως αυτό, δεν ήταν τυχαίο" .
Κατά τ' άλλα δεν καίγεται να γίνει πρωθυπουργός παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά πρόσωπα στην Ελλάδα (και φυσικά ένα από αυτά είναι αυτός)που να μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος.
Η Χούκλη τον τσίγκλησε, λέγοντας του πως, κατά κάποιο τρόπο αυτοπροβάλλεται. Και εκείνος πήρε αμέσως φωτιά:
Δεν μπορεί κάποιοι να λένε ότι θέλουν ανέξοδα και κάποιοι -αυτός δηλαδή- να κάνουν τους χαμαληδες και τον Κυρηναίο (ο άντρας που υποχρεώθηκε απ' τους Ρωμαίους να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου του Ιησού) .
Πάντως, ήταν σαφής... 

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ..


ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ Υ.Α.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς του Ν. Πιερίας πρόκειται να παρουσιάσει ο Γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. Ν. Πιερίας κ. Λεωνίδας Τσιρόπουλος.
Η παρουσίαση θα γίνει  Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Λίντο.

εμφάνιση του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθου Λαζαρίδη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega:



Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Όχι, θέλω να μου πείτε εσείς ποιο είναι το σχέδιό σας για τη χώρα αυτή.
Χ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Εμείς, κοιτάξτε, δεν είμαστε υποχρεωμένοι, να σας το πω έτσι…
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Δηλαδή την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Χ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Δεν... είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε σχέδιο για κάθε αναποδιά. Εάν γίνει σεισμός 8 ρίχτερ, θα γίνει τσουνάμι...


...μεγάλο, δεν έχω σχέδιο γι’ αυτό, λυπάμαι.
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ: Συγνώμη, εάν γίνει σεισμός 8 ρίχτερ, θα έπρεπε το κράτος να έχει πέντε χιλιάδες λυόμενα, για να βάλει μέσα τους σεισμοπαθείς.
Χ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Το κράτος, όχι εμείς.
Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Συγνώμη, εδώ μας λέει σήμερα ο κ. Λαζαρίδης, ότι δεν έχει σχέδιο για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα μετά τις εκλογές. Αυτό ομολογείτε.
Χ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Όχι, εμείς έχουμε το σχέδιο πώς μπορεί να κυβερνηθεί η χώρα, δεν έχουμε σχέδιο…
Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Το μόνο σχέδιο που έχετε, είναι για το πώς θα γίνετε Κυβέρνηση.
Χ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Λέω ότι δεν έχουμε σχέδιο για το τι θα συμβεί εάν προκληθεί η απόλυτη ακυβερνησία. Εάν προκληθεί η απόλυτη ακυβερνησία, πιθανότατα θα ξαναπάμε σε εκλογές. Αλλά αυτό δεν το αποφασίζω εγώ, δεν θα γίνει επειδή το θέλω εγώ. Γι΄ αυτό το λέμε «ακυβερνησία», γιατί δεν σχηματίζει Κυβέρνηση.

Σχόλιo: Καταλαβαίνετε τι έχουμε να ζήσουμε μέχρι να τα βρει ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά..

Καλύτερη κι απ' τον πατέρα της.



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άφηνε κουβέντα να πέσει κάτω. Εκνευρίστηκε η Στάη , ενώ... ο Φαήλος Κρανιδιώτης (υποψήφιος ΝΔ) και η Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ) δεν ήταν σε θέση να ανταποδώσουν τα πυρά.
"Συμφωνείτε στο χάος (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)", τους είπε η Ζωή, όταν και οι δυο προσπαθούσαν να προβάλλουν το φόβο της ακυβερνησίας.
Βλέποντας δε τη Στάη εκνευρισμένη, την τσίτωσε ακόμη περισσότερο, λέγοντας της "δεν συμφωνείται μ' αυτά που λέω?".
Στο τσακ η άλλη απέφυγε το ξέσπασμα.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας... 

Μια φορά προδότης άπαξ προδότης...



Σκηνικό απείρου κάλλους. Τα πρώην "συντρόφια" - το σωστό είναι, συμπαρουσιαστές στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ - Κυριάκος Βελόπουλος και Άδωνις Γεωργιάδης, πλακώθηκαν άσχημα στην εκπομπή της Στάη.
"Μια φορά προδότης άπαξ προδότης", του είπε με νόημα ο Βελόπουλος. Και εδώ άρχισε ο εξής φοβερός διάλογος:
Βελ - Έχεις διαβάσει το μνημόνιο?
Αδ- Το 'χω (κουνάει περιφρονητικά το κεφάλι του).
Βελ- Μη μου κουνάς το κεφάλι εμένα.
Αδ- Μη, με... πιέζεις εμένα, γιατί θα πω πράγματα που δεν θέλω.
Οι υπόλοιποι καλεσμένοι, απολάμβαναν το σκηνικό και που και που ρωτούσαν "αλήθεια ποιος είναι ο προδότης?".
Κι ο Βελόπουλος τους τον έδειχνε με τα μάτια... 

Μπερδεύτηκαν οι ρόλοι.



Χαϊκάλης και Γιακουμάτος (guest star ο Αντώναρος) σ' ένα τραγελαφικό σκηνικό στην ... υποτίθεται, σοβαρή "Ανατροπή" του Ντερμπεντέρη.
Με κραυγές, αντεγκλήσεις και ενδιαμέσως προσφωνήσεις του τύπου "άκου αγάπη μου", προσπαθούσαν να πείσει ο ένας τον άλλον, για το ποιος από τους δύο αρχηγούς (Σαμαράς και Καμμένος) είναι ο πιο σοβαρός.
Ο Γιακουμάτος αποκαλούσε τον Καμμένο, "Καματερό" (πουλούσε στη 10ετία του '70 το νερό σαν φάρμακο για το καρκίνο) και ο Χαϊκάλης τον Σαμαρά, "κωλοτούμπα" .
Ο Ντερμπεντέρης είδε κι έπαθε να επιβάλλει την τάξη... 

Πολίτες της Καισαριανής έμαθαν για την παρουσία της Διαμαντοπούλου σε ταβέρνα της Καισαριανής, συγκεντρώθηκαν και άρχισαν να... διαμαρτύρονται.






Μπόλικοι μπάτσοι κάθε είδους εμφανίστηκαν από όλες τις μεριές, μεταξύ τους και μια κοτσιδάτη μπατσίνα που εισέπραξε πλήθος σχολίων.

Τελικά η Διαμαντοπούλου έφυγε από την πίσω πόρτα σαν τον κλέφτη.

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά χωρίς μπάτσους και ασφαλήτες τα μνημονιακά καθάρματα !!!
athens.indymedia.org

Tι λέει η Διαμαντοπούλου
Με κείμενο της που ανέβασε στο Twitter, η Διαμαντοπούλου ανέφερε τα εξής:

"Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία". 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ .Τελευταία ευκαιρία για την οικονομία.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ .Τελευταία ευκαιρία για την οικονομία.