PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.


ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ -ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ- ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ...!!!
ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ,
"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ....
ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Στο Δημόσιο ανακαλούνται όλες οι άδειες μέχρι την 6η Μαΐου και δίνεται εντολή να διευκολυνθούν όσοι εργαζόμενοι ζητήσουν εκλογική άδεια...


Ανάκληση και απαγόρευση όλων των αδειών μέχρι τις εκλογές της 6η Μαΐου 2012 σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς γενικά και τακτικούς υπαλλήλους των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως προβλέπουν οι διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 106 της νομοθεσίας για την...
εκλογή βουλευτών.
Τις σχετικές εγκυκλίους για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, καθορίζοντας τις λεπτομέρειες της διαδικασίας:
• Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική με εξαίρεση τους πολίτες άνω των 70
• Οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, εφόσον η σχετική αίτηση έγινε μέχρι 29 Φεβρουαρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει το εκλογικό τμήμα είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 40 ετεροδημότες στον ειδικό εκλογικό κατάλογο
• Σε ειδικούς καταλόγους θα ψηφίσουν τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες), τα οποία υπηρετούν σε περιοχή εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.
• Τα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 600 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους το καθένα.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «τραγικό» το νόμο περί ευθύνης υπουργών


Με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποδείχθηκε ότι η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων δεν ήταν «καθαρή» και πρέπει να υπάρξει άμεσα στάση τη παραγγελίας, δήλωσε στο ΣΚΑΪ η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε να ... γίνει έρευνα και από τη γερμανική δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούν όχι μόνο όσοι δωροδοκήθηκαν αλλά και όσοι δωροδόκησαν.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «τραγικό» το νόμο περί ευθύνης υπουργών, επανέλαβε ότι θα πρέπει να αποφασίσουμε ότι χρειάζονται θεσμικές αλλαγές στο ζήτημα της έρευνας των υπουργών και ζήτησε την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ....ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ..


ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.....ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ.....
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ.......

ΑΥΤΑ NΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ...ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ?
ΤΟ PIERIA -GR ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..
ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.....
ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.......ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ....

Πιερική Κίνηση

Τελευταίες μέρες για παραγγελείες

Φίλες και φίλοι
παραγγέλνουμε υποστρώματα μανιταριών και τα έχουμε ολόφρεσκα όποτε το επιθυμούμε στο σπίτι μας
Κοστίζουν μόλις 6 ευρώ και θα τα προμηθευτούμε από παραγωγό από την Εύβοια.

Μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.manitariadirfis.gr
Το υπόστρωμα χρειάζεται ένα μέρος σκιερό, φωτεινό, δροσερό, χωρίς να φυσάει άνεμος, όπως για παράδειγμα μία αποθήκη, μπαλκόνι σε προστατευμένο μέρος από τον αέρα, κάτω από μια σκάλα ή σε ένα θερμοκήπιο.


To πλευρώτους αποτελεί τροφή ιδιαίτερης διαιτητικής σημασίας, αφού οι πρωτεΐνες του βρίσκονται μεταξύ των πρωτεϊνών των φυτών και των ζώων. Ακόμα, αποτελείται κύρια από νερό (89-90%), 2% λιπαρά (υψηλή περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα οξέα), υδατάνθρακες και ίνες.
Η λέξη «Pleurotus» προέρχεται από την εκλατινισμένη αρχαία ελληνική λέξη «πλευρικός ούς» που σημαίνει πλευρικό αυτί. Ο όρος περιγράφει το πώς φύεται το συγκεκριμένο είδος στο φυσικό του περιβάλλον. Στη φύση, τα μανιτάρια Pleurotus φύονται πάνω σε κορμούς δέντρων πλαγίως, χωρίς να σχηματίζουν κοτσανάκι, αλλά και χωρίς να θυμίζουν μορφολογικά τα υπόλοιπα είδη που φύονται στο έδαφος. Τα πλευρότους είναι εξαιρετικά νόστιμα, ενώ το ιδιαίτερο άρωμά τους και η γεύση τους θυμίζει αυτή των άγριων μανιταριών.

Για παραγγελίες
Email: pieriki.kinisi@gmail.com

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ..



Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία

Από τη ΝΟΔΕ ανακοινώνεται ότι στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία είναι οι εξής:

1. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ- Βουλευτής

2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ- Εκπαιδευτικός

3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- Καθηγητής Ιατρικής

4. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ- Δικηγόρος

5. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ- Οικονομολόγος/ Σύμβουλος Επιχειρήσεων

6. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- Ιατρός

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ...

ΣΚΕΨΟΥ...

ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΑΚΡΥΣΑΝΕ... ΖΩΗ ΜΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....
ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ.....
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ....

Αλοίμονο σ αυτούς που δεν δακρύσανε, ΖΩΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝΕ....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΡΟΠΑΝΕ...

Mπαλωθιές, Κρεμάλα και Κάψιμο στους 300 της Βουλής



Από την εποχή του Ευάγγελου Αβέρωφ έμποροι όπλων και εκδότες ορμούσαν σαν γύπες στο υπ. Εθνικής Άμυνας.


Με τον Τσοχατζόπουλο έγινε η αρχή, αλλά δεν θα πρέπει να είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί- εφτά νομά σ΄ένα δωμά- στη ψειρού.
Κομμάτι δύσκολο μια και έχουν αρχίσει ήδη κάποια παπαγαλάκια δικαστικοί συντάκτες να δίνουν ιδιαίτερη“σημασία” στις ανακοινώσεις των δικηγόρων του ωραίου Μπρουμέλ.
Ρουλεμάν δουλεύει το σύστημα δεκαετίες
ολόκληρες και σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι που κάθε κατηγορούμενος δίνει όσα μπορεί για να γλιτώσει τη φυλακή και να στήσει επικοινωνιακή προπαγάνδα υπέρ του.
Έχουμε λοιπόν από το 1974-τότε που δεν υπήρχαν ούτε ντουφέκια να μοιρασθούν στην επιστράτευση-εμπόρους όπλων, εκδότες και πολιτικές ηγεσίες του συγκεκριμένου υπουργείου να διαπλέκονται με φόνο τα τρις από τις μίζες.
Υπάρχουν ακόμη και καυτά βίντεο του πάρε δώσε με εμπόρους όπλων τα οποία φρόντισαν να καταπιούν τόσο οι εκδότες όσο και οι αρμόδιοι στρατιωτικοί συντάκτες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις σχετικά πρόσφατες κραυγαλέες περιπτώσεις εκδοτών που έφτασαν ως τη δικαιοσύνη εξαιτίας της εμπλοκής τους στους εκβιασμούς των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Έμπορος όπλων θα πει για τον Άκη «τουλάχιστο ο Τσοχατζόπουλος ήταν χουβαρντάς. Από τις μίζες τάιζε πολύ κόσμο, ενώ ο άλλος τα έκανε μασούρια…».
Μόνο η έκδοση μιας αποτυχημένης ημερήσιας εφημερίδας είχε αγγίξει το αστρονομικό ποσό των 10 εκατ. ευρώ!
Μην περιμένετε από τα εγχώρια ΜΜΕ να πάνε μακριά τις αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά μια και είναι σαν να θέλουν να βγάλουν οι ίδιοι τα μάτια τους.
Το πιο πιθανό είναι το χτύπημα για τις πάσης φύσεως μίζες-όχι μόνο στα εξοπλιστικά-να έλθει από τα γερμανικά ΜΜΕ μια και το μεγαλύτερο κομμάτι της διαπλοκής στη χώρα μας χρηματοδοτήθηκε με γερμανικό χρήμα. Μιλάμε για πακτωλό δις-τίποτε λιγότερο.
Όσοι έντιμοι πολιτικοί επιχείρησαν να κοντραριστούν με το σύστημα της διαπλοκής βρέθηκαν έντρομοι να ζουν στο περιθώριο με κατεβασμένα τα ρολά του σπιτιού τους.
Ναι υπάρχουν ακόμη αποκαλύψεις που μπορούν να προκαλέσουν τεκτονικούς σεισμούς στη πολιτική και τα ΜΜΕ και ν αλλάξουν τον εγχώριο χάρτη ολοκληρωτικά και ισοπεδωτικά. Μακάρι να προκύψουν κι αυτό θα συμβεί εάν το παρακράτος χάσει τον έλεγχο…

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

ΕΥΧΕΣ..

Ανεξάρτητοι Έλληνες Πιερίας.

Η Δημόσια διαβούλευση για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ τελείωσε.

Η ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρέδωσε το τελικό κείμενο που έλαβε όλες τις απόψεις σας και θα παρουσιαστεί σε 26 ΩΡΕΣ.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

[Α] Το σύνολο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μελετώνται, ένα προς ένα, προσεκτικά και, κατόπιν κατηγοριοποίησης, απαντώνται ή θα απαντηθούν από το παρόν κείμενο, από το συγκεντρωτικό οικονομικό πρόγραμμα και από επόμενα κείμενα, όχι προσωπικά σε κάθε αποστολέα. Επιπροσθέτως, πληθώρα άλλων μηνυμάτων μέσω εφημερίδων, facebook, ιστολογίων, blog, κτλ. τυγχάνουν συλλογής και επεξεργασίας με την ίδια διαδικασία.



Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια συντήρησης ομάδων πολιτικών κολλητών τυπολογίας opengov για να πετάει στα σκουπίδια τα σχόλια που δεν αποθεώνουν το κυβερνητικό πρόγραμμα που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη αύξησης της επίγνωσης της κατάστασης των ληπτών της πληροφορίας, των αποριών των συνανθρώπων μας: το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να λύσει τα προβλήματά τους, όχι να διευθετήσει τις επιθυμίες κάποιας κλίκας.
Τα αμέτρητα μηνύματα που περιέγραφαν με κολακευτικά λόγια πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν θα τύχουν σχολιασμού.

Το παρόν απαντά μόνο στις απορίες και στους προβληματισμούς των συνανθρώπων μας που αγωνιούν για την επόμενη μέρα και απέστειλαν τις θέσεις και την καλοπροαίρετη κριτική τους.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα αποτελείται από διακριτά μέρη τα οποία απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα:

1. Προγραμματική Ιδεολογία: Ποιές είναι οι ιδεολογικές απαντήσεις στην κρίση;

2. Διαπραγματευτική φιλοσοφία επόμενης ημέρας: Ποιά είναι η διαδικασία επίλυσης των
προβλημάτων που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων;

3. Βασικές αλλαγές στη δομή του κράτους: Ποιές είναι οι κύριες θεσμικές αλλαγές οι οποίες θα
επιτρέψουν την υλοποίηση υγιών πολιτικών ανά Υπουργείο;

4. Ειδικές Επιτροπές: Ποιές είναι οι επείγουσες ομάδες επίλυσης συγκεκριμένων ad hoc
προβλημάτων που πρέπει να συσταθούν, θα συγκροτηθούν και να παράξουν συγκεκριμένο
αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα; 5. Προτάσεις πολιτικής: Ποιές είναι οι βασικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν ανά
Υπουργείο;

Οι προτάσεις που λάβαμε κατηγοριοποιήθηκαν ως εξής:

1. Προτάσεις επί της γενικότερης προσέγγισης θεμάτων όπως η ιδεολογία, η εξωτερική πολιτική, η συνεργασία με τρίτες χώρες, ευρύτερα θέματα άμυνας & ασφάλειας, κ.α..
Το σύνολο αυτών των ιδιαίτερα χρήσιμων προτάσεων είναι αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί από τους αντίστοιχους θεσμούς οι οποίοι ορίζονται στο σχετικό εδάφιο του κυβερνητικού προγράμματος (3), όπως αναφέρεται παραπάνω.

Για παράδειγμα, ευρύτερες προσεγγίσεις σχετικά με την ιδεολογία, οι οποίες προτάθηκαν, θα τύχουν εξέτασης στο Συνέδριο του Κινήματος.

Η ιδεολογία που αναφέρεται στο πρόγραμμα οφείλει να λαμβάνει υπ'όψιν της την εθνικά κρίσιμη συγκυρία και όχι να ξεφεύγει σε γενικές θεωρήσεις.
Επίσης, υπάρχουν πολλά ζητήματα που άπτονται της εξωτερικής μας πολιτικής, για τα οποία προτείνονται διάφορες θέσεις. Σεβόμενοι τη νέα θεσμική διάρθρωση που θα υλοποιήσουμε, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο σχετικό τμήμα του κυβερνητικού προγράμματός μας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους θεσμούς για να επιβάλλουμε λύσεις.
Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί επί του παρόντος για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής είναι ότι το σύνολο των ζητημάτων που άπτονται του εθνικού συμφέροντος (Κυπριακή Κατοχή, Τουρκία, Vardaska, Βόρεια Ήπειρος, και πολλά άλλα) πρέπει να αντιμετωπιστούν ολιστικά, όχι μεμονωμένα.

2. Προτάσεις επί πολύ συγκεκριμένων θεμάτων, όπως ειδικές πολιτικές για κλαδικά ζητήματα, αναπτυξιακά υποδείγματα για περιφέρειες της Ελλάδας, και άλλα πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα κείμενα από όλα τα μέρη της Ελλάδας και εκτός από αυτή.
Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται και οι προτάσεις εκπροσώπων φορέων, τις οποίες οφείλουμε να συζητήσουμε ενδελεχώς μαζί τους πριν τις υιοθετήσουμε και οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας από τους αρμόδιους ανά κατηγορία πολιτικής: η διαμόρφωση των προτάσεων πολιτικής είναι μία δυναμική διαδικασία και οφείλουμε να προσπαθούμε διαρκώς να τις βελτιώνουμε με σκοπό την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων αξιοποιώντας την ειδική γνώση των αντίστοιχων εκπροσώπων φορέων.

3. Προτάσεις επί των αναρτηθέντων πολιτικών του αρχικού κειμένου, τις οποίες μελετήσαμε και, για όσες έχουμε σαφή εικόνα, συμπεριλάβαμε στο υφιστάμενο προγραμματικό κείμενο. Η διαδικασία ενσωμάτωσης των προτάσεων επί των αναρτηθέντων πολιτικών του αρχικού κειμένου θα συνεχιστεί μέχρι την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας.

[Β] Τον παρόν συντάχθηκε από τους ίδιους ανθρώπους, Έλληνες το Γένος, που συνέταξαν το πρόγραμμα το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Ουδείς εξ'αυτών είναι ή υπήρξε πολιτικός.

Ουδείς εξ'αυτών είναι ή υπήρξε δημόσιο πρόσωπο εντός ή εκτός κράτους.

Ουδείς εξ'αυτών είναι ή υπήρξε στέλεχος κάποιας κομματικής δομής.

Ουδείς εξ'αυτών θα είναι υποψήφιος Βουλευτής. Δεν σχολιάζουμε θέσεις ή απόψεις επί εικασιών για πιθανούς συγγραφείς του προγράμματος, όχι μόνο γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (αναφορά σε γνωστά πρόσωπα είναι απλά άτοπη) αλλά και γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα και η ποσότητα των προτάσεων, όχι οι συγγραφείς.

[Γ] Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος δεν επιλέχθηκαν τυχαία.

Κάθε πολιτική επιλογή έχει δύο συνιστώσες: την πολιτική πρόταση (το τί προτείνεται να γίνει) και
τον φορέα υλοποίησης (το ποιός θα το κάνει).

Στην παρούσα συγκυρία υπάρχουν 2 πολιτικές προτάσεις:
το Μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑ.Ο.Σ. και όποιο κόμμα άλλο συμφωνεί αφανώς),
και
η Εθνική Αντιπρόταση (Ανεξάρτητοι Έλληνες).

Κενές περιεχομένου διακηρύξεις όπως "Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης", "Εθνικό Παραγωγικό Μοντέλο" και άλλες τέτοιες υποτιμητικές για τη νοημοσύνη του Έλληνα ατάκες, δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο κείμενο.
Παραπλανητικά συνθήματα όπως "Εκτίναξη", "Ανάκαμψη/Ανάταση/Ανάπτυξη" και άλλες τέτοιες υποτιμητικές για τη νοημοσύνη του Έλληνα ατάκες, δεν αντιστοιχούν σε καμία συγκεκριμένη πολιτική πρόταση.

Αβάσιμες ρητορικές εξαγγελίες όπως "Έχουμε σχέδιο", "Σημεία διαφοροποίησης", "Παράλληλο σχέδιο ανάπτυξης" και άλλες τέτοιες υποτιμητικές για τη νοημοσύνη του Έλληνα ατάκες, αντιστοιχούν σε προσπάθεια δημιουργίας παραπλανητικής ασάφειας.

Τα πράγματα είναι απλά: η χώρα χρειάζεται άμεσα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Ως προς τα διαρθρωτικά μέτρα:

Τα διαρθρωτικά μέτρα, αν όχι καταστροφικά ημίμετρα, που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο
είναι εντελώς λανθασμένα διότι μετατρέπουν τη φαύλη σχέση Ελληνικού κομματικού συστήματος - Ελληνικού κράτους σε εξαρτημένη σχέση τρόικας - Ελληνικού κράτους. Με άλλα λόγια, αντί να λύσουν το πρόβλημα μεταθέτουν την ευθύνη και τον έλεγχο σε αλλοδαπές δυνάμεις επιτήρησης και κατοχής.

Τα διαρθρωτικά μέτρα που περιλαμβάνονται στην Εθνική Αντιπρόταση επιλύουν το πρόβλημα μεταθέτοντας την ευθύνη και τον έλεγχο στους θεσμούς, τους οποίους ισχυροποιούν με Ελληνικούς υπερκομματικούς πόρους. Με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα δεν μετακυλίεται αλλά επιλύεται, δεν μετατίθεται χρονικά, δεν έχει κόστος σε δημοσίους υπαλλήλους αλλά σε κομματικό προσωπικό και στρεβλώσεις, και, κυρίως, δεν μειώνει την εθνική μας κυριαρχία.

Ως προς τη δημιουργία ανάπτυξης:

Το Μνημόνιο επιβάλλει στρατηγική συρρίκνωση της οικονομίας, συνεπώς ακυρώνει δομικά
κάθε σχέδιο δημιουργίας προϋποθέσεων για μεγέθυνση. Ακόμα και να υπήρχε τέτοιο σχέδιο, θα ήταν νομοτελειακά ευνουχισμένο σε σημείο ακύρωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπήρξε κάποιο από τα 3 μνημονιακά κόμματα που να τολμήσει να δημοσιοποιήσει κάποιο κείμενο ψευδομεγέθυνσης: ξέρουν ότι θα γελάσει και πρωτοετής φοιτητής οικονομικών. Γι' αυτό αρκούνται σε ασαφείς επικοινωνιακές ατάκες παλαιοκομματικής νοοτροπίας, τις οποίες θα παρουσιάσουν ως θέσεις τους. Δεν είναι πλέον ικανά να εξαπατήσουν.

Η Εθνική Αντιπρόταση υλοποιεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ουσιαστικές πολιτικές πραγματικής ανάπτυξης, με θεσμικά μέτρα και με στοχευμένες πολιτικές. Όλα αυτά τα ζητήματα έχουν προβληθεί δημόσια, έχουν παρουσιαστεί σε συγκεκριμένο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει αναδημοσιευτεί σε άλλα παραδοσιακά μέσα, και έχει εμπλουτιστεί με τη συμβολή χιλιάδων Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδος μέσω επιστολών, e-mail και προφορικού λόγου. Αυτό είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για να επιλέξουν οι Έλληνες.
Στις επικείμενες εκλογές, οι Έλληνες έχουμε 3 επιλογές:

Επιλογή 1η: Ανεξάρτητους Έλληνες για να υλοποιήσουν την Εθνική Αντιπρόταση.

Επιλογή 2η: Κόμματα διαμαρτυρίας που έχουν κάποιες γενικές θέσεις αλλά όχι κυβερνητική
πρόταση.

Επιλογή 3η: Κόμματα που έχουν δεσμευτεί ενυπόγραφα ότι θα υλοποιήσουν το Μνημόνιο,
ήτοι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Το εκλογικό σώμα δεν βρίσκεται σε σύγχυση, όπως υποστηρίζουν οι θιασώτες του Μνημονίου και
της ακυβερνησίας: αποφασίζει τη μετάβαση. Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο, όχι αερολογίες.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γράφτηκε ακριβώς με αυτό το στόχο: να απαντήσει στην εθνική ανάγκη ύπαρξης ρεαλιστικού, συγκροτημένου, δομημένου τρόπου μετάβασης σε ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον για τον Ελληνισμό.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H συντονιστική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κατερίνης ενημερώνει τις φίλες και τους φίλους
του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως σε λίγες μέρες θα λειτουργήσουν τα
γραφεία μας στην Κατερίνη επί της οδό Κύπρου.....

Με εκτίμηση

Η συντονιστική ομάδα Ν.Πιερίας

Στις φωτογραφίες ο Ανέστης Μυστρίδης, στον Κούκο, στις χθεσινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.




ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ -ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ- ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ...!!!
ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ,
"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ....
ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΜΣΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αθανάσιος Τζήμας, με την εντολή Τόμσεν να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος δικαιώνεται για την δήλωσή του την 11-04-2012. «Η Ελλάδα βρίσκεται υπό Κατοχή. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα απελευθερώσουν τους Έλληνες από τις δυνάμεις κατοχής και τους τοκογλύφους τραπεζίτες.».

έγραψε στο προσωπικό του facebook τα εξής, σχετικά με την εντολή Τόμσεν να αρθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών, που στην ουσία σημαίνει κατάσχεση της πρώτης κατοικίας:

« Χριστός Ανέστη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης οι υποτελείς της τρόικας Βενιζέλος-Σαμαράς σπαταλώντας τα χρήματα από τις κομμένες συντάξεις και μισθούς των Ελλήνων που άρπαξαν μέσω της χρηματοδότησης των κομμάτων άρχισαν την προπαγάνδα.

Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε ενισχύσεις από τούς εργολάβους του δημοσίου και τούς νταβατζήδες για να πληρώσουμε σποτάκια, δεν ξεπουλάμε την ελευθερία του λόγου μας και την αλήθεια για να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο.

Σύμμαχος μας μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Όλοι εσείς που πρέπει να περάσετε τα μηνύματα σε όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα βομβαρδιστούν από την προπαγάνδα των συγκυβερνητών με δικά σάς χρήματα που έκλεψαν για το καλό μας.

Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση τής πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη την χώρα. Το απαιτεί ο Τόμσεν. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει.