PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ποιος τη χάρη του.

Στην Ιπποκράτους-κατά Jordan-έχουν βάλει κάτω τη δημοσκόπηση της GPO, που παρουσίασε χθες βράδυ στην εκπομπή του και της έχουν αλλάξει τα φώτα στη μελέτη.
Περιττό να σας πούμε-φαινόταν και από...

το πρόσωπο του Χασαπόπουλου-πόσο ευτυχείς είναι.
Τώρα, αυτά που λένε, πως το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ανεβαίνει και πως έχει τη μεγαλύτερη δεξαμενή αναποφάσιστων, τι να σας πούμε;
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζουν...

Εντάξει, ο Παπακωνσταντίνου είναι αντιπαθής. Σου σηκώνεται η τρίχα, μόνο που τον βλέπεις.




.
Να τον βάλει κάτω τον Παπακωνσταντίνου και να τον πατήσει. Αλλά, σαν δημοσιογράφος. Και ουχί, ως Σίσσυ Χρηστίδου (με ολίγον από Χριστίνα Λαμπίρη) ...

Εντάξει, ο Παπακωνσταντίνου είναι αντιπαθής. Σου σηκώνεται η τρίχα, μόνο που τον βλέπεις.
Αλλά, δεν σημαίνει πως όταν του παίρνεις συνέντευξη, δεν τον αφήνεις να βγάλει απ' το στόμα του λέξη.
Αυτό έκανε η Τσαπανίδου, νομίζοντας πως είναι θηλυκός Ντερμπεντέρης. Το υφάκι και το στυλάκι αυτό (συν την άγνοια) είναι...

για συνεντεύξεις τύπου Μπουμπούκας.
Να τον βάλει κάτω τον Παπακωνσταντίνου και να του αλλάξει τα φώτα. Αλλά, σαν δημοσιογράφος. Και ουχί, ως Σίσσυ Χρηστίδου (με ολίγον από Χριστίνα Λαμπίρη) ...


Είναι η Βάνα Μπάρμπα το instagram της πολιτικής; Γιατί ο Κύρτσος είναι το Pinterest;-)


Μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα μακριά από τις πολυθρύλητες και (πολυαναμενόμενες για πολλούς) εκλογές και η...

εβδομάδα των χριστιανικών παθών να εξελίσσεται σχετικά ομαλά, ωστόσο πρέπει να ομολογήσω πως τα χθεσινά αποκαλυπτήρια από τον Καρατζαφέρη της υποψηφιότητας της Βάνας Μπάρμπα ήταν σημειολογικά ο οργασμός της τηλεοπτικής αγελάδας.

Το ότι συνέπεσαν δε με την ανακοίνωση της εξαγοράς του instagram από το facebook, σε έκαναν ως δέκτη για ακόμη μια φορά να μελαγχολήσεις με το εγχώριο επίπεδο συνοικιακού αναψυκτηρίου στο οποίο η πολιτική μας εν μέσω ερειπίων επιμένει να βουτάει λες και δεν έχει περάσει μια μέρα από τη περίοδο των κλικαριστών αγελάδων.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ανακάλυψε κανά τροχό ο Καρατζαφέρης. Απλώς κάνει βασισμένος στο target group του κόμματος του τις κατάλληλες επιλογές με βάση το ιερό δισκοπότηρο της αναγνωρισιμότητας όπως αυτό δομήθηκε τις 2 τελευταίες δεκαετίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το ίδιο ακριβώς έκαναν και τα πασοκονουδουκουκουεσυριζα όταν θέλανε να γαρνίρουνε το δικό τους ψηφοδέλτιο. Ο επώνυμος μαγνητίζει το πόπολο (της κάθε απόχρωσης,να είσαι βέβαιος) και κερδίζει για το κόμμα πολύτιμο δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο προβολής.

Το ότι 9 στις δέκα φορές μετά τις εκλογές η κομματική γραφειοκρατία και νομενκλατούρα έχει τον τρόπο της να του βραχυκυκλώνει τη πολιτική διαδρομή αφού έχει επωφεληθεί από τα ψηφαλάκια του είναι πάλι ιστορικά διαπιστωμένο. Μονάχα στις σπάνιες περιπτώσεις που ο αναγνωρίσιμος έχει επιδείξει παρόμοιο μακιαβελισμό σαν τις υπόλοιπες συντεχνίες (ιατρών, νομικών, συνδικαλιστών κτλ) που απαρτίζουν τη μέση βουλευτική ομάδα, καταφέρνει να ανελιχθεί σχετικά επιτυχημένα.

Η Μπάρμπα απλώς έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των happy hour υποψηφιοτήτων, σε ένα κόμμα που έχει ειδικευτεί στην άσκηση πολιτικής ως τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθορισμένο από τα ratings, τη δημοφιλία και τις δημοσκοπήσεις. Δεν είναι ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη από τον μέσο γιατρό, δικηγόρο ή κληρονόμο πολιτικού ονόματος βουλευτή, ας είμαστε ειλικρινείς.

Οι κατά καιρούς συνθέσεις της βουλής και η κατάληξη της χώρας μιλάνε άλλωστε από μόνες τους. Το θέμα είναι πως στη σημερινή συγκυρία υποψηφιότητες σαν τη δικιά της, αλλά και άλλων σε άλλα κόμματα τονίζουν ακόμα πιο ανάγλυφα το αδιέξοδο και το πολιτικό κενό μέσα στο οποίο βρισκόμαστε.

Και η όποια ευφορία από τη στιγμίαια έξαψη που προσφέρει η γκροτέσκα αναδυσή τους όχι απλώς εξατμίζεται αλλά σαν να μην υπήρξε ποτέ. Όπως τα ψεύτικα φίλτρα του instagram.

Καιρός ήταν...


Τους όρους και τα δικαιώματα των ψηφοφόρων που προεκλογικά δέχονται «βροχή» από SMS και MMS από υποψηφίους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, θέτει η...

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) επαναφέροντας την υπ. αριθμόν 1/2010 σχετική οδηγία της. Η Αρχή εξέδωσε την οδηγία της ύστερα από παράπονα πολιτών για αποστολή μηνυμάτων από υποψηφίους ..σωρηδόν σε ακατάλληλες ώρες και χωρίς να έχουν δώσει ποτέ τα προσωπικά τους στοιχεία σε κάποιον υποψήφιο!

Μεταξύ άλλων, η Αρχή επισημαίνει πως επιτρέπεται η αποστολή διαφημιστικού περιεχομένου με ταχυδρομείο χωρίς συγκατάθεση του παραλήπτη, εφόσον τα δεδομένα συλλέγονται από νόμιμες πηγές και ο αποδέκτης δηλαδή ο ψηφοφόρος δεν έχει εκδηλώσει τη αντίρρησή του.

Τα e-mail, τα SMS και MMS, επίσης μπορούν να αποσταλούν χωρίς την συγκατάθεση του ψηφοφόρου, επισημαίνει η ΑΠΔΠΧ, υπό την προϋπόθεση όμως ότι ο υποψήφιος απέκτησε τα στοιχεία της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ψηφοφόρου νόμιμα.

Επίσης, τέτοιου είδους μηνύματα – σύμφωνα με την οδηγία– μπορούν να αποστέλλονται στον ψηφοφόρο μόνο εφόσον του παρέχεται η δυνατότητα να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης με τρόπο εύκολο και σαφή (σύστημα “opt-out”).

Αυτός ο ανεπάγγελτος δεν θα λογοδοτήσει ποτέ;


ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟ...

Προσέξτε τι μας λένε, οι υποστηρικτές και λάτρεις του μνημονίου, με απόλυτο κυνισμό και χωρίς ίχνος ντροπής...



Κουτρουμάνης: “Οι μισθοί μειώνονται και θα μειωθούν σε ορισμένες περιπτώσεις παραπέρα …”
Δείτε προσεκτικά το...
βίντεο και σκεφτείτε καλά πριν ψηφίσετε…
θα φάτε καλά ρε σκατολαμόγια του κερατά, στις εκλογές που έρχονται, όποτε κι αν γίνουν...

Ερώτημα αυτής που έκανε το όνομα του πατέρα της επάγγελμα:



Έχει δικαίωμα ο τόπος να...
μην αξιοποιήσει τον Βενιζέλο;"
Αλίμονο, τέτοιο μέγεθος...

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

"Συγκυβέρνηση και μνημόνιο οδηγούν τη χώρα στο χάος"


ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ...

ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Γλιστράνε,Πέφτουνε,Βουτάνε αλλά στο τέλος ένα είναι σίγουρο!!!Δεν γελάνε!!!

Δείτε το video!




Η προειδοποίηση του γέροντα Παΐσιου


«Ο αριθμός αυτός είναι του αντίχριστου και με κανένα τρόπο κανείς μας δεν πρέπει να δεχτούμε να πάρει αυτή την ηλεκτρονική ταυτότητα. Ακόμη και τις πιστωτικές κάρτες δεν πρέπει να τις παίρνουμε, γιατί πίσω στη μαύρη μαγνητική ταινία που έχουν, περιέχεται ο κώδικας και το γραμμικό σύστημα με το 666. Αυτά όμως δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Μόνο το ηλεκτρονικό κομπιούτερ τα διαβάζει», είχε πει, ο γέροντας Παΐσιος, όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».

Ο γέροντας ήταν σαφέστατος στις παραπάνω ρήσεις του για τα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του 666. Και βέβαια δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε λέγοντας: «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος με το θεόπνευστο βιβλίο της Αποκαλύψεως μας προλέγει λεπτομερώς τι πώς και πότε θα συμβούν όλα τα γεγονότα. Ακόμη μας αποκαλύπτει ότι το οικονομικό σύστημα που θα επιβάλλεται τότε στους ανθρώπους θα στηρίζεται στο “χάραγμα”».

Και ανέφερε μεταξύ άλλων ο γέροντας ότι «Ο Χριστός διαμέσου των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης και διαμέσου των δικών του προφητικών λόγων και συστάσεων και δια των αποστόλων του μας ενημέρωσε το τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας Του, όπως ότι, για να συνετίσει τους ανθρώπους, θα τους στέλνει πληγές».

Και συνέχισε: «Ακόμη ο Χριστός μας έχει ενημερώσει ότι ο άλλος, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά Του και το όνομά Του, δηλαδή ο αντίχριστος, θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα, που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο και δεν θα μπορούν να πωλούν και ν’ αγοράζουν, παρά μόνον όσοι θα έχουν αποδεχτεί το χάραγμά του που θα φέρει το συγκεκριμένο αριθμό 666.

Ενώ λοιπόν βλέπουμε να πραγματοποιούνται και στις μέρες μας όλα όσα οι προφήτες μας ανήγγειλαν – ακόμη και ο συγκεκριμένος αριθμός 666- ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το πού βρισκόμαστε. Και τότε η Γραφή “τριάκοντα αργύρια” έλεγε, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ήταν ο Χριστός. “666” λένε οι Γραφές ότι θα είναι ο αριθμός του αντίχριστου και τώρα το οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο μ’ αυτό τον αριθμό ενεργεί κι όμως πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το τι συμβαίνει!».

Η καταστροφή της Μυκόνου και όλων των νησιών, από την καταστροφική απεργία της ΠΝΟ...

Beavis & Kirtsos!

ΟΧΙ στην αλητεία του “κοινωνικού” αυτοματισμού!


Κάτω τα χέρια από τους Ναυτεργάτες!
Η κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι τροϊκανοί αφεντικά τους δεν θα λυγίσουν τους εργαζόμενους!

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ...

η μεγάλος... πότης

ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ....

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ...

Πρόσκληση

Ο φυσιολατρικός σύλλογος Λιτοχώρου "Όλυμπος", σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, σας προσκαλεί σε εθελοντικό καθαρισμό του μονοπατιού του Ενιπέα την Κυριακή 22 Απριλίου 2012
Τόπος συνάντησης: Γραφείο συλλόγου, στο πάρκινγκ του Λιτοχώρου (Ιθακήσιου 1) στις 10:00 π.μ.

Την προσπάθεια θα ενισχύσουν μαθητές των σχολείων του Δήμου.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η καταβολή του Δωροσήμου θα γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους:

Α) Για τους οικοδόμους οι οποίοι έχουν υποβάλλει το έντυπο «Δήλωση Τραπεζικού Λογαριασμού Πληρωμής Δωροσήμου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων» οι πληρωμές θα γίνονται μέσω της Τράπεζας που έχει ο καθένας δηλώσει στο παραπάνω έντυπο.


Β) Για τους υπόλοιπους Οικοδόμους οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει το παραπάνω έντυπο, οι πληρωμές θα γίνονται μέσω υποκαταστήματος ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Δ/νση: Π. Κανελλοπούλου 1, Κατερίνη).

Η πληρωμή του Δωρόσημου από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί από 10-4-2012 έως 16-5-2012.

Οι ημερομηνίες πληρωμής του Δωρόσημου είναι οι παρακάτω:

10, 11, 18, 19, 23, 24, 25, 26 Απριλίου 2012.
και
3, 7, 8, 9, 14, 15, 16 Μαίου 2012

Ώρες πληρωμής : 08:00 έως 13:30

Η Διοίκηση

ΔΕΙΤΕ..

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

To Δ.Σ. της Ε.ΞΕ.Π, συγχαίρει θερμά την Πρόεδρο κα Λέινα Αφροδίτη για την εκλογή της στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.). Έχουμε την πεποίθηση ότι από την καινούρια αυτή θέση της θα βοηθήσει με τις γνώσεις της και την εμπειρία που διαθέτει στην προώθηση και στην επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τουριστική Πιερία, καθώς και στην ανάδειξη της ως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της Ελλάδος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.

«ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ»,

Η καθιερωμένη «ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ» πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Την Πασχαλινή γιορτή, που θα γίνει στην πλατεία του χωριού, διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «ΑΡΓΟΣ».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα αναβιώσει για μία ακόμη χρονιά το έθιμο τσουγκρίσματος αυγών, οι γνωστές «ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ», ενώ το μουσικοχορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

Περιφορά Επιταφίου μετά από 80 χρόνια στην Άνω Μηλιά

Στην Άνω Μηλιά στις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής θα γίνει λειτουργία και περιφορά του Επιταφίου της εκκλησίας της Άγίας Παρασκευής στα μονοπάτια του χωριού.

Ένα χωριό ξαναζωντανεύει όταν επιστρέφουν σ αυτό οι άνθρωποι με την καθημερινότητά τους, τα έθιμα και τις συνήθιες τους, μα και τις θρησκευτικές τελετουργίες.

Η Άνω Μηλιά είναι ένα ηρωικό και μαρτυρικό χωριό που ερήμωσε πριν τον πόλεμο και άρχισε να παίρνει ξανά ζωή τα τελευταία 10 χρόνια.

Απόγονοι παλιών κατοίκων, επισκέπτες που μαγεύτηκαν από την ομορφιά του τοπίου άρχισαν να ανηφορίζουν στην Άνω Μηλιά να ψάχνουν παλιά παρογονικά σπίτια, ν αγοράζουν γη και να ριζώνουν σιγα σιγά εκεί.

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊκστικός Σύλλογος ήταν ο φορέας που τους ένωσε όλους και συντονίστηκε η κοινή προσπάθεια για να εξασφαλίσει το χωριό τις βασικές υποδομές και να αναδείξει τα ξεχωριστά του πλεονεκτήματα.

Στις πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις του Συλλόγου έρχετε να προστεθεί τώρα και μιά ακόμη με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα.

Μετά από αίτημα και σύμφωνη γνώμη της Ι. Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα θα γίνει στο χωριό την Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά του Επιταφίου μετά από 80 χρόνια.

Νωρίς το απόγευμα (ώρα 16.00) θα ξεκινήσει η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στα μονοπάτια του χωριού.

Το Δ.Σ. Εκπολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου καλεί όλους όσους επιθυμούν να νοιώσουν την εμπειρία και την κατάνυξη μας διαφορετικής Μεγάλης Παρασκευής στην Άνω Μηλιά

ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΤΕ???!!!!


ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


Αυτός ο ανεκδιήγητος βαψομαλλιάς που το παίζει ηλίθιος, μαζί με τον γΑΠ, οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και τις ΗΠΑ στην Ευρώπη! Ο λαός θα τον εκλέξει στο υπόλοιπο Αττικής για να έχει ασυλία;

Παπακωνσταντίνου: «Δεν μπορώ να βγω στο δρόμο- Με λένε προδότη»


ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Το πολιτικό κόστος για τον ίδιο μετά την απόφαση για προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο περιέγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Mιλώντας στον...
τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την Πόπη Τσαπανίδου, ο υπουργός Περιβάλλοντος εκμυστηρεύθηκε πως δυσκολεύεται ακόμη και να κυκλοφορήσει στο δρόμο καθώς όλοι τον φωνάζουν προδότη.
«Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο, δεν μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τη γυναίκα μου, έχω τον κόσμο να με φωνάζει προδότη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου τονίζοντας πως η προσφυγή στο Μνημόνιο αποτέλεσε συλλογική απόφαση της κυβέρνησης Παπανδρέου.
«Μπορεί κάποια πράγματα να χρεώνονται σε ένα- δύο άτομα αλλά ήταν αποφάσεις συλλογικές, αποφάσεις υπουργικών συμβουλίων που όλοι συμμετείχαν», σημείωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος παράλληλα διέψευσε τις φήμες για «πάγο» στις σχέσεις του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ερωτηθείς εάν μετάνιωσε για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης απάντησε πως «ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να πάρει η χώρα το δάνειο και να μη χρεωκοπήσουμε, ήταν η αναγκαία συνθήκη για να στέκει η χώρα όρθια».
«Δεν θέλαμε το ΔΝΤ να μπει στην Ελλάδα, ζητούσαμε από τους Ευρωπαίους έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό και μας έλεγαν 'πάρτε μέτρα', παίρναμε αλλά δεν αρκούσε. Ήταν η μόνη μας επιλογή...», κατέληξε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Τι λες ρε πατριδοφονιά; Τι λες ρε ξευτιλοπροσκυνημένε;


Γ. Παπακωνσταντίνου στην Πόπη Τσαπανίδου: «Έχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου»

Ή η Π.Α.Σ.Π. θα αναλάβει τις ευθύνες της ή δεν έχει λόγο ύπαρξης


Βιώνοντας τις εξελίξεις των τελευταίων δύο ετών, συμπεραίνουμε πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει διαλύσει στο σύνολο του τον κοινωνικό και κρατικό ιστό της. Οι ευρωπαϊκές επιταγές της ΤΡΟΙΚΑΣ, οι οποίες άκριτα υλοποιούνται ως πολιτικές επιλογές της συγκυβέρνησης των προθύμων, έχουν οδηγήσει και συνεχίζουν να οδηγούν στη...
λήψη πλειάδας αντιλαϊκών και νεοφιλελεύθερων μέτρων με αποτέλεσμα την όξυνση της οικονομικής ύφεσης.
Αναγνωρίζοντας πως η κοινωνία αναζητά να εκφραστεί μια ευρύτερα εφαρμόσιμη, δημοκρατική καθώς και φιλολαϊκή πολιτική είναι επιτακτική ανάγκη η έμπρακτη αντίθεση μας στον μνημονιακό μονόδρομο.
Το φερόμενο ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. μη μένοντας πιστό στις προεκλογικές του υποσχέσεις του 2009 αφενός κατάφερε να ξεγελάσει και να προδώσει τις προσδοκίες του κόσμου και αφετέρου να καταντήσει ένα μόρφωμα κρατικοδίαιτων αξιωματούχων που ως μοναδικό τους στόχο έχουν την προσωπική τους υστεροφημία.
Ως σπουδάζουσα νεολαία και έχοντας ως σημείο αναφοράς μας τα ελληνικά ΑΕΙ (Πανεπιστήμια-ΤΕΙ), θεωρούμε χρέος μας να αντισταθούμε στην απύθμενη ισοπέδωση των κοινωνικών κατακτήσεων κι εργατικών κεκτημένων καθώς και στη διάλυση της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Παιδείας. Είναι λυπηρό, όντας η προοδευτική παράταξη στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, να αδυνατούμε να δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους ανθρώπους που τόσα χρόνια μας έχουν εμπιστευθεί και στηρίξει.
Μένοντας πιστοί στις πολιτικές μας πεποιθήσεις για μια σοσιαλιστική κοινωνία, παίρνοντας ως αξίωμα ότι η νεολαία παραδοσιακά πρότεινε λύσεις και διεξόδους σε κρίσιμες περιόδους που το σύνολο της κοινωνίας αδυνατούσε, οφείλουμε να είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην πολιτική αναπηρία τόσο του χώρου μας όσο και του τόπου.
Καλούμε λοιπόν το σύνολο των μελών της Π.Α.Σ.Π. να εκφράσει άμεσα τη διαφοροποίηση του από τις φερόμενες ως πολιτικές επιλογές του νεοφιλελεύθερου κόμματος που αυτοαποκαλείται ΠΑ.ΣΟ.Κ., και όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους της Π.Α.Σ.Π. να μη συμμετάσχουν στις κατά τόπους εκλογικές επιτροπές οι οποίες θα συνταχθούν εν όψει εθνικών εκλογών.
Το μήνυμα πρέπει να είναι μαζικό και ξεκάθαρο.
Ή η Π.Α.Σ.Π. θα αναλάβει τις ευθύνες της ή δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Οι παρακάτω οργανώσεις υπογράφουν το κείμενο:
ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΠΑΣΠ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΑΣΠ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ...

Βγηκε η ληστοσυμμορια στην σκηνη με νεο εργο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ... ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΫΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.... Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ....
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....
Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ... ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΕ
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.... ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ....

ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΛΙΩΣΑΝ, ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ;;;

Τα χιόνια στο Ελατοχώρι έλιωσαν....
Τώρα πάμε στις παραλίες;;;
Θα μας κάνει ο καιρός την χάρη ν ανοίξει σε λίγο κι εμείς θα ξεχυθούμε στις θάλασσες της Μακεδονίας μας....
Της Πιερίας μας, γιατί όχι;
ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΛΙΩΣΑΝ, ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ;;;
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον δρόμο προς το Ελατοχώρι....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΘΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Δημήτρης Κεραηλίδης με παλαίμαχους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο μέσον ο ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗΣ, ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του προηγούμενου αιώνα....
Από την ΑΘΗΝΑ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η εκπομπή " ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" κι από το ΕXTRA 3  και την ιστορία του στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΣΕ 2η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ...
Ο Δημήτρης Κεραηλίδης και οι καλεσμένοι του θα σας δίνουν το στίγμα του αθλητικού διημέρου από την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Μετά το Πάσχα θα έρθει στη ζωή του κάθε φίλαθλου της Μακεδονίας και μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα διαχέεται σ όλη την Κεντρική Μακεδονία....
ΕΙΔΙΚΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ.....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΘΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

αν το δείτε λίγο καλύτερα θα καταλάβετε ότι ... ο κώλος !!! δεν είναι με τίποτα αντρικός είναι της κοπέλας που ξαπλώνει κάτω από το χέρι του.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ...ΑΓΑΛΜΑ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...

Κι επειδή κάποιοι με θέλουν ΑΓΑΛΜΑ, έ ας τους κάνω την χάρη...
Πόζαρα σ αυή την φωτό ΩΣ ΑΓΑΛΜΑ....
Ταξίδεψα εκεί μακριά κι έγινα ...ΑΓΑΛΜΑ!
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ...ΣΟΥΠΕΡ!!!
ΧΘΕΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.... ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ...
ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ Μ ΕΙΔΕ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ! ΕΣΥ;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ...ΑΓΑΛΜΑ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ; ΤΙ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ;;;

Κι επειδή παρακάτω έχει φωτογραφία του Παπαστεργίου, πως να μη βάλω και την φωτογραφία του Μάκη;;;
Του Μάκη Παπαδημητρίου του τελευταίου Δημάρχου Πέτρας Ολύμπου...
Κι επειδή η ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ η σύζυγος του θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας,διάλεξα αυτή  την φωτό...
Καλά δεν έκανα;;;
ΜΑΚΗΣ ΚΙ ΑΝΝΑ....
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ; ΤΙ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ;;;

ΠΑΘΑΤΕ ΠΛΑΚΑ....

Πάντως μή φοβάσαι φίλε Γιώργο και κυρ Γιώργο, ο "βλάχος" δεν θα είναιι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές...

Πάντα ο φίλος μου ο Χάρης Μπικηρόπουλος στήριζε τον Νομάρχη Γιώργο Παπαστεργίου ή καλύτερα τελευταίο Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου.... Τώρα φόρεσε το κοντομάνικο του κι έφυγε για μάχες...
ΤΙ ΜΑΧΕΣ;;;
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;
ΠΩΣ;;;
ΚΑΙ ΤΙ;;;
ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ....
Πάντως μή φοβάσαι φίλε Γιώργο και κυρ Γιώργο, ο "βλάχος" δεν θα είναιι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές...
ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ;;;
Σ ΑΛΛΕΣ;;;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ....
ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ....
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....
Ά ΡΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΕΡΣΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ.... ΟΥΕ ΥΜΗΝ....
Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ.... ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ;;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΨΕΜΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΩΝ, ΠΑΜΕ;;;

ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ, ΠΑΜΕ ΠΟΡΟΪΑ;;;


ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ-ΜΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ


Τα Άνω Πορόια βρίσκονται στα βόρεια του νομούΣερρών στίς δυτικές πλαγιές του Μπέλες. Είναι χτισμένα σε δύο πανέμορφους, καταπράσινους λόφους του μεγάλου αυτού μακεδονικού βουνού και ανήκουν διοικητικά στην επαρχία Σιντικής. Βαθιά ριζωμένο στους πρόποδες του όρους Κερκίνη, αγναντεύοντας την κοιλάδα και τη λίμνη Κερκίνη, το κεφαλοχώρι Άνω Πορόια εντυπωσιάζει...
με την ομορφιά του τοπίου, το μεγαλείο του βουνού, τα άφθονα γάργαρα νερά και τα τεράστια βαθύσκιωτα πλατάνια. Ο οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά, διατηρεί τα χαρακτηριστικά της Μακεδονίτικης Αρχιτεκτονικής.

Ανταλλακτικό Παζάρι από το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Την περασμένη Τετάρτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι από το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.
Το παζάρι έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και λειτουργεί κάθε Τετάρτη. Ήδη καθημερινές ανάγκες με βασικά είδη διατροφής όπως σιτηρά, αλεύρι και μεταποιημένα αρτοσκευάσματα, όσπρια, γάλα και προϊόντα του, μέλι, λαχανικά, φρούτα και πολλά άλλα είδη προμηθεύονται με ανταλλαγές τα μέλη του δικτύου χωρίς την μεσολάβηση χρημάτων.
Καθημερινά γίνονται νέες εγγραφές και οι αναρτημένες αγγελίες είναι πάνω από 200. Το παζάρι είναι ένας χώρος συνάντησης που δίνει την δυνατότητα στα μέλη να γνωριστούν αλλά και την ίδια ώρα να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά είδη. Εκτός του παζαριού γίνονται καθημερινά πολλές ανταλλαγές με προϊόντα και με υπηρεσίες, σε εργαστήρια, ιατρεία και σε καταστήματα. Όσο αυξάνονται οι υπηρεσίες που παρέχονται στο δίκτυο, τα προϊόντα που ανταλλάσσονται αλλά και όσα περισσότερα καταστήματα συμμετέχουν στο δίκτυο τόσο περισσότερες ανταλλαγές θα γίνονται.

Τελικά μας έκανε τη χάρη ο καιρός και τελευταία στιγμή δεν άλλαξαν τα σχέδια μας. Πολλοί ήταν οι περαστικοί που ενημερώθηκαν για το Δίκτυο και τον τρόπο λειτουργίας του. Κάποιοι θυμήθηκαν τους παλιούς καιρούς με τις ανταλλαγές που γινόντουσαν και τότε. Καθημερινά οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προστίθενται στη λίστα των προσφορών μεγαλώνει. Στο παζάρι δεν πουλάμε και δεν αγοράζουμε μόνο ανταλλάσσουμε με την τοπική εναλλακτική μας μονάδα τον "ήλιο". Ένας ήλιος ισοδυναμεί με ένα ευρώ. Παράλληλα εδώ και 8 μήνες πραγματοποιούμε και χαριστικό παζάρι με ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία κλπ. Το χαριστικό παζάρι έδωσε ανάσα σε πολλές οικογένειες που δεν χρειάστηκε να αγοράσουν ρούχα και αντικείμενα, είδη πρώτης ανάγκης. Αλληλεγγύη αλλά και επαναχρησιμοποίηση!
Στην όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει και λειτουργούν πάνω από 33 Αχρήματα Δίκτυα. Στον Βόλο το Τεμ-Μαγνησίας έχει ξεκινήσει και αυτό την δική του αγορά. Το πανεπιστήμιο Βόλου τους παραχώρησε δύο κτίσματα τα οποία ανακαινίστηκαν και όσοι εργάστηκαν αμείφθηκαν με τεμ την εναλλακτική μονάδα του δικτύου. Εκεί είναι και ο χώρος που γίνεται η αγορά. Σε κάθε δίκτυο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Το κάθε ένα έχει πάρει τον δικό του δρόμο. Αυτό που είναι κοινό στα Αχρήματα Δίκτυα είναι οι ανταλλαγές χωρίς χρήματα, η ανθρώπινη επικοινωνία αλλά και η ελπίδα. Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, και από εμάς θα εξαρτηθεί το μέγεθος που θα πάρει, δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Συνεχίζουμε να ικανοποιούμε πολλές καθημερινές μας ανάγκες!
Κατά την διάρκεια του παζαριού μπορεί να ενημερωθεί αλλά και να γίνει μέλος του δικτύου όποιος το επιθυμεί.
Τετάρτη 11 Απριλίου 18:00 - 20:00 στα κανόνια ανάμεσα στην Εκάβη και τα Καπή.

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΟΝ ΑIR" ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ "ΣΥΝΑΞΗ" "ON AIR"...

 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΏΡΟ "ON AIR" στην Κατερίνη και επί της ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ στο 41 λίγα μέτρα από την Πλατεία Ευκαρπίδη, βρέθηκαν για πολιτική κουβέντα ο βουλευτής  Κώστας Κουκοδήμος,  o Δημήτρης Μπέης, o Γιάννης Αδαμόπουλος και ο Κώστας Καραφουλίδης, καθώς κι ο οδοντίατρος Θέμης Σπυριδόπουλους. Πίσω στο βάθος ο υποψήφιος βουλευτής του Πάνου Καμμένου, Ανέστης Μυστρίδης με τον πρώην αντινομάρχη Πιερίας Κώστα Φιλοκώστα και τον Χάρη Μπικηρόπουλο.

ΡΕ ΤΗΝ ...ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ! ΤΟΥ ...ΒΕΡΓΗ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Δημοσθένη Βεργή!

Η προεκλογική αφίσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πλέον γεγονός! Ο Δημοσθένης Βεργής και Τζούλια Αλεξανδράτου ενώνουν τις δυνάμεις τους!
gossip-tv.gr

ΚΙ Ο ...ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ανακοινώθηκαν  στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τα περισσότερα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Στην Πιερία υποψήφιοι είναι oι δύο εν ενεργεία βουλευτές του Νομού Θανάσης Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου, ο Γιάννης Μαλτζάρης, ο Οφίδης Αλέξανδρος και ο Γιάννης Νερολαδάκης.
Τα κενά που υπάρχουν αναμένεται να κλείσουν έως τη νομική προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, σε εννέα ημέρες. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
 VIA

Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου : Καλό Πάσχα !!!

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου
εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους του
Μουσείου Καλό Πάσχα !!!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΗ....

Οι Αμερικάνοι επιμένουν να επαναφέρουν συνέχεια αυτή τη δημοσκόπηση μέχρι να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν............ Ψηφίστε, ακόμη μία φορά, γιατί οι Σκοπιανοί κοντεύουν να μας περάσουν σε ψήφους.




Ψηφίστε ΟΛΟΙ!
Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΑΝΗ...

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 2012 ΒΡΑΔΥ

ETHINKI_SYLLOGIKI_IKESIA_M_PEPMTH_2012
Καλούμαστε οι απανταχού της γης Ορθόδοξοι Έλληνες,
(κάτοικοι της Ελλάδας, απόδημος Ελληνισμός, Κύπριοι και Ελλαδίτες, όσοι βρισκόμαστε σε ταξίδι, υπηρεσία, βάρδια κλπ) να συμμετέχουμε στην ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕΣΙΑ στον Εσταυρωμένο Σωτήρα μας Ιησού Χριστό.
Παρακαλούμε και τους Σεβαστούς μας Αρχιερείς και Ιερείς να κηρύξουν Εθνικό πένθος !

Την Μ. Πέμπτη 12-4-2012 προσκυνώντας τον Εσταυρωμένο να Του ζητήσουμε :

  • να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας
  • να προστατεύσει την Πατρίδα μας από τον έσχατο κίνδυνο και
  • να μας δώσει μετάνοια και φωτισμό για να κάνουμε ενωμένοι νέο ξεκίνημα...

...και μην ξεχνούμε : Η πιο όμορφη Θεία Λειτουργία όλου του χρόνου είναι η Αναστάσιμη, στην οποία αξίζει να ξενυχτήσουμε μέχρι τέλους μαζί με Αυτόν που πάτησε τη φθορά και το θάνατο !
Καλή Ανάσταση !
ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ - tideon.org

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

Ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας

σας εύχονται Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία

και προσωπική ευτυχία.

Το Άγιο φως της Ανάστασης,

ας γίνει ορόσημο για μια Νέα Πορεία

στην προσωπική μας ζωή,

στον τόπο μας,

στον κόσμο όλο.

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε ως έθνος, είθε η αγάπη για τον τόπο που υπηρετούμε, να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την αναγέννηση του τόπου μας.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Εκατοντάδες μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας τις δυο προηγούμενες εβδομάδες, στα πλαίσια μιας σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης σε συνεργασία με την Κωπηλατική Ομοσπονδία, κατόπιν και της σύμφωνης γνώμης των Διευθυντών σχολικών μονάδων της περιοχής μας, με σκοπό την διάδοση του ναυταθλητισμού και την προτροπή των νεαρών μαθητών να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία επισκέφτηκαν στις 29 και30 Μαρτίου οι μαθητές των Α΄και Β΄τάξεων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης με τους συνοδούς καθηγητές στα πλαίσια εκπαιδευτικού περιπάτου. Τους μαθητές υποδέχθηκαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής, παλιοί πρωταθλητές και σημερινοί προπονητές κωπηλασίας Γιώργος Μπικογιάννης και Αναστασία Τουλιοπούλου, που μίλησαν για τα θετικά της άθλησης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος της κωπηλασίας, ενώ οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα αγωνιστικό κωπηλατικό σκάφος, να θαυμάσουν τα τρόπαια, τα κύπελλα και τις φωτογραφίες των πολυάριθμων πρωταθλητών του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας(έτος ίδρυσης 1959). Ακόμη ξεναγήθηκαν στα λεμβαρχεία καθώς και στο γυμναστήριο όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να πάρουν μια ιδέα για την τεχνική της κωπηλασίας, στα κωπηλατικά εργόμετρα.

Στη συνέχεια , οι μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου και του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο σχολείο τους την Τετάρτη 4/4 και την Παρασκευή 6/4 αντίστοιχα, ο παλιός Πρωταθλητής και μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Κ.Καρυώτης, ο Προπονητής Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ. Γ.Μπικογιάννης και η Προπονήτρια του Τμήματος Αθλητικής Διευκόλυνσης κ. Α.Τουλιοπούλου

Οι νεαροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της κωπηλασίας μέσω εποπτικού υλικού, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ειδικά κωπηλατικά εργόμετρα, αλλά και να ακούσουν από τους υπεύθυνους γυμναστές τα θετικά της άθλησης και ειδικά μέσα στο φυσικό περιβάλλον.

Άκουσαν επίσης τα παιδιά στοιχεία για την ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και τις επιτυχίες που έχει φέρει στην Πιερία με πιο πρόσφατες το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2010 και την τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας πέρυσι και έμαθαν ότι τα αθλήματα της κωπηλασίας και της ιστιοπλοΐας, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην πατρίδα μας, μας φέρνουν πολύ μεγάλες διεθνείς επιτυχίες (Ολυμπιακά και Παγκόσμια μετάλλια).