PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

"Δε σημαίνει ότι επειδή σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει ένταση διαλύουμε ό,τι έχουμε χτίσει..." ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ


Ευγενία Μανωλίδου-Άδωνις Γεωργιάδης: «Περάσαμε κρίση αλλά την ξεπεράσαμε»
Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που ξέρουμε, ωστόσο, όπως όλοι, δεν απέφυγαν την κρίση στο γάμο τους.
Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι σε συνέντευξή τους στο «Πρώτο Θέμα», όπου μάλιστα ξεκαθάρισαν όλα όσα είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. 

Συγκεκριμένα η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε:
«Οι σχέσεις δεν είναι επίπεδες, έχουν σκαμπανεβάσματα, Δε σημαίνει ότι επειδή σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει ένταση διαλύουμε ό,τι έχουμε χτίσει. Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα, θέλουν αγώνα».

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Έτσι σχολίασε την αναπλήρωση του παρουσιαστή του Σκάι, με την ...Σύλβια, ο Τηλέμαχος...


Ο δε έτερος προσκεκλημένος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου , προειδοποίησε για πλήρη εξαθλίωση της κοινωνίας στο ενδεχόμενο που επικρατήσουν στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση οι αντιμνημονιακές δυνάμεις ...
«Αυτά που μας λένε τα ... αντιμνημονιακά κόμματα είναι ο δρόμος της πτώχευσης και της καταστροφής. Πτωχεύσαμε ελεγχόμενα με τη βοήθεια των εταίρων μας αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εξαθλίωση που θα υπάρξει αν επικρατήσουν αντιμνηνμονιακές δυνάμεις. Δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, μιλάμε για εικόνες που τις έχουνε ζήσει στην Αργεντινή» τόνισε.

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Παπαθανασίου, οι μειώσεις μισθών συντάξεων οτιδήποτε παραπέρα δημιουργούν κοινωνικό πρόβλημα και δεν λύνουν και το πρόβλημα λόγω της ύφεσης που αυτά τα μέτρα φέρνουν.

Ο βουλευτής δήλωσε ότι πρέπει να μειωθεί το κράτος. Τόνισε ότι η ιδιωτικοποίηση δεν πρέπει να γίνεται με μόνο κριτήριο το αντίτιμο, αλλά και τη μείωση του κόστους και τι επενδύσεις θα γίνουν.

Χαρακτήρισε ως οριζόντιο εισπρακτικό μέτρο το τέλος ακινήτων. Διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν θα πάρει νέα φορολογικά μέτρα και δεν θα κάνει μειώσεις μισθών, και πρόσθεσε ότι η καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων επιβαρύνει τους πολίτες.

Δήλωσε ότι οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ των κομμάτων πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένες βάσεις και να μην είναι ευκαιριακή.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχος Χυτήρης δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και τώρα γίνεται η διαχείριση της χρεοκοπίας η οποία πρέπει να συνεχιστεί μετεκλογικά γιατί υπάρχει μια υπογεγραμμένη σύμβαση.

«Αυτοί που θα βγουν θα έχουν μπροστά τους τη δέσμευση της χώρας. Στη δανειακή σύμβαση, υπάρχει έλλειμμα 12 με 14 δισ. ευρώ, αυτό για να καλυφτεί χρειάζονται κάποια μέτρα» τόνισε.
Ο κ. Χυτήρης εξέφρασε επιφυλάξεις για τα ισοδύναμα μέτρα της ΝΔ δηλώνοντας ότι «θα ήταν το καλύτερο αρκεί να τα βρεις, γιατί οι συντάξεις και οι μισθοί είναι το 80% και πρέπει να βρεις από το υπόλοιπο».

«Η καινούρια κυβέρνηση οποία και αν είναι αυτή, είναι υποχρεωμένη 1ον να ακολουθήσει τη δανειακή σύμβαση 2ον να ρίξει βάρος στο αναπτυξιακό κομμάτι και 3ον να έχει ένα πρόγραμμα αλληλεγγύης, γιατί τα επεισόδια φοβάμαι ότι θα είναι πολύ περισσότερα» προειδοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χυτήρης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και δεν γίνεται να αφεθεί η χώρα στο χάος. «Οι δηλώσεις Σαμαρά για νέες εκλογές (σ.σ σε περίπτωση που η ΝΔ δεν είναι αυτοδύναμη) είναι επικίνδυνες» σημείωσε....

"Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι η Ελλάδα θα αποφύγει τη χρεοκοπία ..."...

Αυστηρό μήνυμα προς την Αθήνα να εφαρμόσει με συνέπεια το συμφωνηθέν πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στέλνει η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σε... συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο CBS.

Αίσθηση προκαλεί επίσης η εκτίμηση της Κριστίν Λαγκάρντ πως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η Ελλάδα θα αποφύγει τελικά τη χρεοκοπία. «Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι η Ελλάδα θα αποφύγει τη χρεοκοπία ή την αναγκαστική έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη», λέει η κ. Λαγκάρντ στη συνέντευξή της, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή.

ο απίθανος Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε.... αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο... να τερματίσει τελευταίος!!!


Δε φτάνει που αποφάσισε ως γνήσιος απεργοσπάστης να βγάλει την εκπομπή του στον αέρα (όπως και οι υπόλοιποι απεργοσπάστες του ΣΚΑΪ, για να μην φανεί ότι έχουμε και ... εμπάθεια), τερμάτισε και τελευταίος! Ναι, χωρίς κανένα κανάλι ιδιωτικού σταθμού να μεταδίδει δελτία ειδήσεων, ούτε καν ζωντανό πρόγραμμα, ο απίθανος Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε....



αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο... να τερματίσει τελευταίος!!!

Συγκεκριμένα, στο διάστημα 7-8 που υποτίθεται ότι η εκπομπή του βρίσκεται στα πολύ φόρτε της, ο πίνακας τηλεθέασης έγραψε τα εξής νούμερα (σ.σ. στα νεανικά κοινά / 15-44):

MEGA: 30,4
ΑΝΤ1: 13,56
ALPHA: 11,1
STAR: 10,74
ΣΚΑΪ: 10,84

Υπ' όψιν, εκείνη την ώρα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έπαιζαν "κονσέρβες" ή σειρές (όπως είχε προγραμματίσει ο ΑΝΤ1 και τo Mega).

ΔΕΙΤΕ..

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απάλλαξαν τη Siemens από το σκάνδαλο

Να ημουν βομβα να ειχα σκασει στην Βουλη και να τους εκανα χιλιαδες δυο κοματια,

ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ....

νέα δημοσκόπηση της ALCΟ.


Την πλήρη κατάρρευση του δικομματισμού, που μόλις φτάνει το 41% μετά τις αναγωγές, και την άνοδο των μικρών κομμάτων και ειδικά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, δείχνει νέα δημοσκόπηση της ALCΟ.

ΒΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ?

Τρέμη βρίζει


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Σκέψου!

Στα περίπτερα βρίσκεται το πολιτικό περιοδικό Crash




Στα περίπτερα βρίσκεται από σήμερα το πρωί το πολιτικό περιοδικό Crash, το οποίο έρχεται μέσω της ύλης του, σε μετωπική σύγκρουση με τις δυνάμεις και τις φωνές του μνημονίου. Διαβάστε αυτά που δεν θέλουν να ξέρετε οι «πάνω» στο Crash που κυκλοφορεί.

ΓΚΑΛΟΠ εφιάλτης για την Μέρκελ και την παρέα της. Μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO που ανατρέπει τα δεδομένα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
-Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι Ελληνική….
• Ο ρόλος του οίκου Ρότσιλντ και οι μέτοχοι -«φαντάσματα» • Ο χρυσός του κράτους ανήκει στους Έλληνες;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΣΟΚ:
• Η “Ιδιωτική CIA” Stratfor προειδοποιεί μέσω του CRASH…..
¨Φύγετε από την Ευρώπη για να σωθείτε…..¨
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
-Στο φως το απόρρητο ημερολόγιο Κοντοπυράκη… ΟΙ 2 εβδομάδες που άλλαξαν την μοίρα της Ελλάδας και μας καταδίκασαν.

ΑΚΟΜΗ:
-Άλεξ Ρόντος: Ο άνθρωπος των «ειδικών» αποστολών.
Πως ο μυστηριώδης διπλωμάτης και στενός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, εμπλέκεται στη δικογραφία για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή.
-Ρέσλερ-Βεστερβέλερ: Οι…γαμπροί της Γερμανικής Καγκελαρίας
Τα παράλληλα πορτρέτα των δύο πολιτικών, χωρίς…φύλλο συκής.
-Στα άδυτα του αρχηγείου της Χρυσής Αυγής.
-«Οι Εβραίοι του κόσμου ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα»
Ο Δαυίδ Σατιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλητικού Συμβουλίου εξηγεί τα «πως» και τα «γιατί» της ανακοίνωσης «περί αντισημιτισμού», αμέσως μετά την προσχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη στη ΝΔ.
-Κώστας Βουτσάς: «Θα τους πάρει όλους ο διάολος…»
«…όπως διώξαμε τη χούντα, έτσι θα διώξουμε κι αυτούς»
ΕΠΙΣΗΣ:
Παρεμβαίνουν με άρθρα και συνεντεύξεις:
Νότης Μηταράκης, Λιάνα Κανέλλη, Μάκης Μαίλης, Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Χουντής, Γρηγόρης Ψαριανός, Νίκος Τσούκαλης, Τάσος Παπαδόπουλος και Κώστας Παναγόπουλος.
…..Και μαζί :
ΔΩΡΕΑΝ DVD – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ παραγωγής του CRASH
που πρέπει να δουν και να κρατήσουν όλοι οι Έλληνες:
-«Η σαπουνόπερα της μεταπολίτευσης»
Οι μεγάλες προσδοκίες και οι διαψεύσεις μέσα από προεκλογικά σποτ και βίντεο (από το ’74 μέχρι σήμερα), για… γέλια και για κλάματα.

Συνάντηση στην Κονταριώτισσα για τις άδειες γεωτρήσεων

Τη Μεγάλη Δευτέρα στις 8.00 το βράδυ στο τ. δημαρχείο τής Κονταριώτισσας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις άδειες γεωτρήσεων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη συνάντηση αυτή προκειμένου να γνωρίσουν τι χρειάζεται για τη νομιμοποίηση γεωτρήσεων.

Το «παρών» θα δώσει ο αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης του δήμου Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, καθώς επίσης και άλλα αρμόδια πρόσωπα, ώστε να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση επί του θέματος.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 10η του μηνός Απριλίου έτους 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30 μ. μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

1. Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έτους 2012 του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).

2. Συνέχιση της μελέτης : «Μελέτη αρδευτικού δικτύου πεδινής περιοχής Αιγινίου» (Εισήγηση κ. Δ. Καραμέλλιος).

3. Αποδοχή ποσού 6.796.611,11 € από την ένταξη της πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ» στο Ε.Π. «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» και σχετική τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2012 του Δήμου (Εισήγηση κ. Δήμαρχος-κ. Δ. Καραμέλλιος).

4. Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Π.Πατσιούρα).

5. Αίτηση έκτακτης χρηματοδότησης, για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).

6. Συμμετοχή του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Καινοτόμες Αγροτικές Δράσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στο πλαίσιο της Δράσης 7 : «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 : «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)» (Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας).

7. Συμμετοχή του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη, κατόπιν της με αριθμό πρωτ. 104/2-4-2012 πρότασης της DYNAMIC BUSINESS, με αντικείμενο την υλοποίηση των Τοπικών Προγραμμάτων Στήριξης της Απασχόλησης, στο πλαίσιο της Δράσης 7, της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 : «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) (Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας).

8. Συμμετοχή του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη, κατόπιν της από 20/03/2012 πρότασης της SYNERGY KEK AE, με αντικείμενο την υλοποίηση των Τοπικών Προγραμμάτων Στήριξης της Απασχόλησης, στο πλαίσιο της Δράσης 7, της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 : «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 : «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) (Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας).

9. Λήψη συμπληρωματικής απόφασης για τη συμμετοχή του δήμου Πύδνας – Κολινδρού στην υπό σύσταση Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Πιερική Σύμπραξη» για υποβολή σχεδίου στα ΤΟΠΣΑ (Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας).

10. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» για την υποβολή αιτήματος για την ένταξη του έργου : «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου», πρ/σμού 400.000,00€. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).

11. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ» για την υποβολή αιτήματος για την ένταξη του έργου : «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και Βιολογικού Καθαρισμού Αιγινίου», πρ/σμού 400.000,00€. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).

12. Επικαιροποίηση του μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με το ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. για το έργο «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα». (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).

13. Εκμίσθωση της αίθουσας εκδηλώσεων – εστίασης, του κυλικείου και του υπαίθριου χώρου στο Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

14. Έγκριση της αριθμ. 8/2012 αποφάσεως της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. με θέμα «Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012. (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

15. Τροποποίηση της αριθμ. 62/2012 απόφασης του Δ. Σ., με την οποία εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας στην παραλιακή ζώνη του Ν. Πιερίας για το έτος 2012. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου).

16. Έγκριση του απολογισμού β΄ εξαμήνου έτους 2011 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου).

17. Έγκριση του απολογισμού β΄ εξαμήνου έτους 2011 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

18. Επιχορήγηση ποσού 5.000,00 € από το Δήμο στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ποσού 3.000,00 € στη Σ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών της δαπανών. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου).

19. Διάθεση πιστώσεων για τον εορτασμό των πολιούχων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων για το έτος 2012 (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

20. Επιλογή υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο έτους 2012 (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

21. Αποστολή δέκα (10) ατόμων στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Kandava της Λετονίας στα πλαίσια του δικτύου CHARTER (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).

22. Έγκριση ή μη της με αριθμό 4/2012 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Α.Κόρακα).

23. Έγκριση ή μη της με αριθμό 5/2012 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).

24. Έγκριση ή μη της με αριθμό 6/2012 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).

25. Έγκριση ή μη της με αριθμό 7/2012 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).

26. Έκδοση νέων αδειών κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα του Δήμου. (Εισήγηση κ. Α. Κόρακα).

27. Εξέταση της αιτήσεως του Καρέκλα Μιχαήλ του Κωνσταντίνου, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 494,00 Ευρώ, από χρέωση τέλους χρήσεως πεζοδρομίων 2010 Αιγινίου (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

28. Εξέταση της αιτήσεως της Ναβροζίδου Σωτηρίας του Λαζάρου, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 130,00 Ευρώ, από χρέωση τέλους παρεπιδημούντων 2009 Μακρυγιάλου (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

29. Εξέταση της αιτήσεως του Παπαευθυμίου Βασιλείου του Ιωάννου, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 33,00 Ευρώ, από πρόστιμο Κ. Ο. Κ. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

30. Εξέταση της αιτήσεως της Πορφυρίδου Ανθούλας του Γεωργίου, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 112,00 Ευρώ, από χρέωση τέλους παρεπιδημούντων 2009 Μεθώνης (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

31. Εξέταση της αιτήσεως του Ακρίβου Σαράντη του Παναγιώτη, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 13,650 €, από χρέωση ΤΑΠ για μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα έτους 2011 Αιγινίου. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

Γεώργιος Πολυχρονίδης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 163 του Ν. 3463/2006 καλείστε να παραστείτε στην ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 10η του μηνός Απριλίου έτους 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 06:30 μ. μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

1. Έγκριση του ισολογισμού οικονομικού έτους 2010 του πρώην Δήμου Αιγινίου (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).

2. Έγκριση του ισολογισμού οικονομικού έτους 2010 του πρώην Δήμου Κολινδρού (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).

3. Έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του πρώην Δήμου Αιγινίου (Εισήγηση κ. Πατσιούρα Παγώνα).

4. Έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του πρώην Δήμου Κολινδρού (Εισήγηση κ. Πατσιούρα Παγώνα).

5. Έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του πρώην Δήμου Μεθώνης (Εισήγηση κ. Πατσιούρα Παγώνα).

6. Έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2009 του πρώην Δήμου Πύδνας (Εισήγηση κ. Πατσιούρα Παγώνα).

7. Έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2010 του πρώην Δήμου Πύδνας (Εισήγηση κ. Πατσιούρα Παγώνα).

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

Γεώργιος Πολυχρονίδης

φίλαθλος στην Αμερική έβαλε ότι βρήκε μπροστά της και πήγε να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι μπάσκετ της αγαπημένης της ομάδας!

Τι πιο απλό δηλαδή. Μόνο που αυτό που βρήκε, ήταν αχαρακτήριστο… Αφήσανε το ματς οι άνθρωποι και κοιτούσαν την κοπέλα.
Πως την βρίσκετε εσείς?

Το…γραφειοκρατικό κράτος στέκεται για άλλη μια φορά εμπόδιο!

alt


Ο Νικόλας ένα 4χρονο αγοράκι, γεννήθηκε με βαριάς μορφής καρδιοπάθεια (τετραλογία Fallot).

Νοσηλευόμενος και υποστηριζόμενος φαρμακευτικά, έφτασε πέντε μηνών οπότε και έκανε την πρώτη επέμβαση στη καρδιά στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία τον Νοέμβριο του 2008…Μόλις πέντε μήνες αργότερα, σε ηλικία έντεκα μηνών, κρίθηκε άμεσα αναγκαίο να κάνει και δεύτερη εγχείρηση για να κρατηθεί στη ζωή…Έτσι, τον Μάιο του 2009, μία εξειδικευμένη ομάδα Γερμανών χειρουργών, εφαρμόζοντας μία ειδική τεχνική αντιμετώπισης της συγκεκριμένης πάθησης, χειρούργησε με μεγάλη επιτυχία στο Ιατρικό Αθηνών την μικρή καρδούλα του Νικόλα, και κατάφεραν να διορθώσουν σημαντικά πάσχοντα τμήματα της, αφήνοντας μόνο μια μικρή στένωση στο κάτω μέρος της βαλβίδας χαρίζοντάς του εκ νέου, το χαμόγελο και το όνειρο για ζωή. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η καρδιά του άρχισε να τον προδίδει και πάλι. Η μικρή στένωση μεγάλωσε, έφραξε κατά 70% υποβαλβιδικά την κύρια βαλβίδα και ο μικρός Νικόλας καλείται να μπει και πάλι άμεσα στο χειρουργείο και να αφήσει κυριολεκτικά την καρδιά του και τις ελπίδες του για ζωή στα χέρια των χειρουργών. Πριν προλάβει να σβήσει το τέταρτο κεράκι γενεθλίων του, κινδυνεύει να σβήσει εκείνος…Η επέμβαση που απαιτείται, είναι κρίσιμη, λεπτή και συγκεκριμένη. Η εδώ χειρουργική της αντιμετώπιση οδηγεί με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια σε συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς κατά τακτά χρονικά διαστήματα, για αντικατάστασης βαλβίδας, για όσα χρόνια τουλάχιστον, ο Νικόλας θα έχει το κουράγιο και το σθένος να το αντέχει…

Ο ... τραπεζικός λογαριασμός

Για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά ο πατέρας του Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ζητά βοήθεια του κόσμου, για να μπορέσει να πάει τον Νικόλα στη Γερμανία, σε μια μονάδα εξειδικευμένη στην πάθηση του, ώστε να χειρουργηθεί από την ίδια ομάδα γιατρών που του έσωσε την ζωή κι από τον ίδιο χειρουργό που άγγιξε πριν τρία χρόνια την καρδούλα του και της έδωσε ξανά κτύπο…Γι’ αυτό και έδωσε στη δημοσιότητα ένα τραπεζικό λογαριασμό.

Πού να ήξερε όμως, ότι χρειάζεται … υπουργική απόφαση για να ανοιχτεί λογαριασμός!

«Για να βοηθήσουμε "νόμιμα" θα πρέπει με υπουργική απόφαση του υπουργείου οικονομικών (βάσει ενός νόμου του '31) να ανοιχτεί ένας λογαριασμός που θα τον διαχειρίζεται -άκουσον-άκουσον- το υπουργείο Υγείας και θα δίνει χρήματα στους γονείς βάσει εξοδολογίων! Τα χρήματά μας, χρήματά σας, την βοήθεια και το υστέρημα όλων μας, θέλει να τα διαχειριστεί ένα υπουργείο που ΔΕΝ συμμετέχει στο πρόβλημά μας, και δεν μας υπογράφει να φύγουμε με την βοήθειά του...», αναφέρει ο πονεμένος πατέρας.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...

κεφάτος και αμέριμνος δίπλα στον τόπο

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΤΟΛΜΗ - ΘΑΡΡΟΣ...

http://2.bp.blogspot.com/-3jPc-Ei9vmw/T372bhl_alI/AAAAAAAACbs/rvMleK2CeUs/s1600/assets_LARGE_t_420_54040368.JPG

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?

ΑΧ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ.....

Το παραμύθι «εργαζόμενα παιδιά του λαού…» έχει τελειώσει!

ΔΕΙΤΕ..

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απεκάλεσαν τον Παπαδήμο, με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του, "υπάλληλο" της Τρόικας, επιτιμητικά.


Τα ίδια χολερικά σχόλια ακούγονται άλλωστε και για τους υπόλοιπους ηγέτες των φιλο-Μνημονιακών κομμάτων, από τους οργισμένους πολίτες.

Στον αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟ με την Μακάμπι

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Φωτογραφία του προέδρου των φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με κρανιογκεφαλικές κακώσεις

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


18χρονος χαροπαλεύει!



Καμία ανησυχία! Ο στιβαρός υπουργός θα διατάξει ΕΔΕ!

ΕΙΜΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ...

.....μια ωραία μελωδική ατμόσφαιρα.........




Το "τρίτο ημίχρονο" του αγώνα μπάσκετ Πιερικός Αρχέλαος - Λαύριο 87 - 72 ήταν κατά γενική ομολογία πολλών θεατών και το καλύτερο του αγώνα, θαυμάστε !!!!!!!




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

δούλεμα..



"Ους το μνημόνιο συνέζευξε, ψήφος μη χωριζέτω"!

Τουρνουά ''Green Youth Cup Katerini''






Μια λαμπερή τελετή έναρξης του μεγάλου Τουρνουά Ποδοσφαίρου ''Green Youth Cup Katerini'' παρουσίασαν οι υπεύθυνη της διοργάνωσης στους πάνω από 350 αθλητές αλλά και γονείς που βρεθήκανε το Σαββάτο βράδυ στο χώρο του Mediteranian Cosmos, στην Παραλία Κατερίνης.