PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Είναι η διαφήμιση που έχει κάνει θραύση τον τελευταίο μήνα: λόγος φυσικά για το σποτ της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που ... πρωταγωνιστές είναι ο Κί





Το... άσμα «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» έχουμε βαρεθεί να το ποστάρουν οι φίλοι μας στο Facebook, ενώ το "tragic" είναι η ατάκα που ακούς παντού!

Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα των ημερών βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μαζί με τον εμπνευστή του σποτ και αποκάλυψαν το πλούσιο παρασκήνιο της διαφήμισης!

Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε στη Βουλή τη διαγραφείσα βουλευτή Θεσσαλονίκης ο υπουργός Υγείας.


Η κόντρα μεταξύ των δυο στελεχών του ΠΑΣΟΚ άρχισε προ ημερών, όταν ... με αλλεπάλληλες δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος είχε ταχθεί κατά τις επιστροφής στο κόμμα των βουλευτών που είχαν καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Η παρέμβαση του κ. Λοβέρδου είχε θεωρηθεί άκομψη από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης κυρία Χρύσα Αράπογλου, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να καυτηριάσει τη στάση του.

"Απο ό,τι ξέρω την Κυριακή ψηφίσαμε πρόεδρο και όχι αναπληρωτή πρόεδρο", σχολίασε σκωπτικά η κυρία Αράπογλου στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Οι ημέρες κύλισαν, ώσπου οι δρόμοι των δυο στελεχών του ΠΑΣΟΚ διασταυρώθηκαν στη Βουλή. Στη θέα της κυρίας Αράπογλου ο υπουργός Υγείας μετατράπηκε σε μαινόμενο ταύρο..

«Στον Περισσό, δεν έχουμε πληρώσει το χαράτσι.


Ούτε εγώ το πλήρωσα στο σπίτι μου. Η ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να εισπράττει το χαράτσι, αυτό είναι ο μέγιστος εκβιασμός», τόνισε η κ. Παπαρήγα, σε . συνέντευξή της στη ΝΕΤ.

Αναφερόμενη στην κρίση, η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. «Ακόμη κι αν η Ελλάδα μπει σε ρυθμό ανάκαμψης αυτή θα είναι πολύ μικρή αφού θα δημιουργηθεί νέα κρίση», προσέθεσε.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ, απαιτείται ριζική αλλαγή κι όχι μόνον αλλαγή κυβερνητικών σχημάτων. Ο Περισσός προτάσσει την κοινωνικοποίηση του πλούτου της χώρας και την αποδέσμευση από το ευρώ.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα απάντησε και στις επικρίσεις που δέχεται το κόμμα της, ότι πλήττει τον τουρισμό. «Μας κατηγορούν αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια και βύθισαν τη χώρα στο χάος της ανεργίας και της φτώχιας. Δεν υπάρχει ανάπτυξη στον τουρισμό με τον ξενοδοχοϋπάλληλο να παίρνει 150 ευρώ. Ο τουρισμός, που θέλουν, είναι να κερδίζουν τα μεγάλα συγκροτήματα και όχι οι μικρομεσαίες τουριστικές μονάδες τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα μικρομάγαζα» ανέφερε.

Δύο «οχτροί» στην ίδια πόλη ήταν και κοντεύουν να γίνουν αχώριστοι!


Πρόκειται για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον Μητροπολίτη Άνθιμο, οι οποίοι εθεάθησαν, σύμφωνα με... το seleo.gr, σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ναασπάζονται ο ένας τον άλλο και στη συνέχεια να συζητούν χαμογελώντας, σε θερμό κλίμα.

Καθώς φαίνεται οι εποχές που ο Γ.Μπουτάρης αποκαλούσε «Μουτζαχεντίν» τον μητροπολίτη και ο Άνθιμος τον απειλούσε λέγοντας πως «όσο ζω δεν θα γίνεις δήμαρχος» έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

"Κόψτε 40% από τους μισθούς"...


ΔΕΙΤΕ..

ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ....

ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ...

Σαρώστε τους! Συνθλίψτε τους! Συντρίψτε τους!

ΔΕΙΤΕ..

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Ν,ΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ..


ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ?

Ο Τάσος τον Αλχαζίδης υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο τησ ΔΗΜΑΡ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ..

Εκτός Βουλής παραμένουν ΛΑΟΣ, Άρμα Πολιτών και Δημοκρατική Συμμαχία...


Προβάδισμα επτά ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.
Πιο συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 15,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12,5%, το ΚΚΕ και η... Δημοκρατική Αριστερά 12%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,5%, η Χρυσή Αυγή 5% και οι Οικολόγοι 3%.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο βαρόμετρο, η ΝΔ χάνει 2,5% και το ΠΑΣΟΚ κερδίζει 4,5%.

Εκτός Βουλής παραμένουν ΛΑΟΣ, Άρμα Πολιτών και Δημοκρατική Συμμαχία.

Παράλληλα, το 87% των πολιτών δηλώνουν απογοητευμένοι από την κυβέρνηση και το 65% δεν εμπιστεύονται τον Λούκα Παπαδημο.

Επίσης, το 85% εκτιμά ότι δεν θα προκύψει μονοκομματική κυβέρνηση, ενώ σχεδόν ένας στους δυο ζητά κυβέρνηση συνεργασίας, πρωτίστως των κομμάτων της Αριστεράς και δευτερευόντως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...

Πυρ ομαδόν από τους γερμαναράδες.


Μετά τον Σόιμπλε και αυτή η ξεπλυμένη σκ...φατσα ο Ράιχενμπαχ , ζητάει να... τοποθετηθεί διευθυντήριο στο Μαξίμου. Δίπλα στον πρωθυπουργό.
Ο διορισμένος πρωθυπουργός Παπαδήμος, διεκπεραίωσε την δουλειά που τον έβαλαν να κάνει. Και μόλις παραδώσει, ο επόμενος θα έχει δίπλα του ένα γερμανικό διευθυντήριο που ουσιαστικά θα κυβερνάει τη χώρα...

Έχει βελτιωθεί η εικόνα στην Αθήνα, αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, είπε ο Β. Γκαϊντές .

Όσο δεν υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και ... δεν τους μπουζουριάζουν όλους (είναι κατάσταση αυτή από τους 1.200 που έπιασαν να αφήσουν ελεύθερους τους 800?), η κατάσταση θα παραμένει εκρηκτική.
Κρίμα την προσπάθεια που έκανε κηρύσσοντας επικοινωνιακή πανστρατιά το κανάλι..

Μόνο υπόκλιση , που δεν του έκανε στον αέρα, ο Στραβελάκης...


Ο Χρυσοχοϊδης, επειδή κατάλαβε αυτό που σας είπαμε νωρίτερα (για το MEGA),βγήκε να τους παρηγορήσει "αυτό που είδατε ήταν μια γενική δοκιμή".
Με, το... που βγήκε δε στο τηλέφωνο, έκανε μία σύσταση υψίστης, πολιτικής σημασίας: Όποιος επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το θέμα προεκλογικά, θα είναι τουλάχιστον αστείος!
Μια, σύσταση που έκανε ευτυχισμένο το Στραβελάκη. "Χαίρομαι που το ακούω! Χαίρομαι που το ακούω από το στόμα σας, κύριε υπουργέ!".
Γιατί, να το κρύψει άλλωστε..

Για πρώτη φορά ο Σαμαράς άνοιξε μια χαραμάδα, για την επιστροφή της Ντόρας...


Μας το είπε η Έλλη Τριανταφύλλου που μαζί με το Γιώργο Τερζή, πήραν συνέντευξη από το Σαμαρά για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ .
Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς τους είπε:... Κηρύσσω πανστρατιά για τη ΝΔ. Τους θέλω όλους κοντά μου. Ακόμη κι αυτούς που πλήγωσαν την παράταξη.
Δεν το είπε το όνομα , οι δημοσιογραφοι το έπιασαν , αλλά παρά τις πιέσεις που του άσκησαν, δεν του βγήκε στα χείλη. Ίσως να περιμένει, σχολίασε η κυρία Τριανταφύλλου, να κάνει μια πρώτη κίνηση η Ντόρα.

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΣΑ ...ΝΙΚΗΣ! ΆΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΤΑΛΑ ΜΙΧΑΛΗ ...ΚΟΥΡΣΑΡΕ!!!!

Τι θα κάνει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μπατάλας στις εκλογές;
Θα στηρίξει τις προηγούμενες επιλογές του των προηγούμενων εκλογών;
Λέτε να είναι Κουκοδήμος;
Ή μήπως Κωνσταντόπουλος;
Μήπως πάει κατά τον γιατρό;
Η μήπως προς την "πιτσιρίκα" του πρώην Δήμου Κορινού;
Ή μήπως την κάνει για Καμμένο;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ.... 
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΣΑ ...ΝΙΚΗΣ!
ΆΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΤΑΛΑ ΜΙΧΑΛΗ ...ΚΟΥΡΣΑΡΕ!!!!

Στα κάγκελα (με τα μυαλά στα κάγκελα - ή πίσω από τα κάγκελα).


Κοίτα ρε, που... βάλαν τον Μιχελάκα να απαγγείλει σήμερα το ποιηματάκι του.
Ωραίο background. Δραπέτης του Σινγκ - Σινγκ. Τον βοηθά και η φάτσα...

ΠΑΝΤΑ Η 4η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ή ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΡΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΑΓΙΕ;;;

ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΡΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.....
ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΚΑΙ PIERIA-GR ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.....
Η ΕΚΔΟΤΙΣ ΤΩΝ "ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ" ΚΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ PIERIA-GR ΈΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ.
ΤΙ;
ΑΦΗΣΤΕΤΟ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ....
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ή ΛΥΣΕΙΣ;;;
ΠΑΝΤΑ Η 4η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ή ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΡΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΑΓΙΕ;;;

Ένας από τους φοιτητές που αποδοκίμασαν τον Πολ Τόμσεν στο Λονδίνο, ήταν και ο Έλληνας, Κώστας Τοδούλος.




Ήταν πριν λίγες ημέρες όταν στο βρετανικό Πανεπιστήμιο, London School of Economics, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Economist για την Ελλάδα, Έλληνες φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα και να... γιουχάρουν τον επικεφαλής της Τρόικας.

Ένας από τους φοιτητές που αποδοκίμασαν τον Πολ Τόμσεν στο Λονδίνο, ήταν και ο Έλληνας, Κώστας Τοδούλος.

Ο Κώστας μίλησε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" και ανέφερε ότι η εκδήλωση είχε τη μορφή debate, για το αν η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση.

Εκεί, λοιπόν, βρέθηκαν και μέλη του κινήματος αλληλεγγύης «Είμαστε όλοι Έλληνες».

Ο κ Τόμσεν, ο οποίος παρουσιάστηκε ως υπεύθυνος του προγράμματος στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, αρνήθηκε, όπως είπε ο Έλληνας φοιτητής, να απαντήσει σε ερωτήσεις, όπως γιατί απέτυχαν τα μέτρα, αλλά και στο τι θα γίνει με την Παιδεία, την Υγεία και την ανεργία.

Για να της φάει την εκλογική βραδιά...


Ο Νικητέας στο "Media Market", το γράφει πιο κομψά. "Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της μαραθώνιας εκπομπής? Για να μεταφέρουμε λίγο άρωμα παρασκηνίου, όμως, να πούμε ότι οι τόνοι δεν... είναι πάντα χαμηλοί, ενίοτε ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ...
Άλλωστε η άσκηση της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας δεν φημίζεται για την τήρηση των κανόνων ή την ευγενή άμιλλα!".
Άμιλλα το λέμε τώρα?...

Η οργή του κόσμου δεν είναι μόνο στην ατμόσφαιρα, είναι και ... στα μπαλκόνια!


Κάποτε ο κόσμος έβγαζε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι για... να διακηρύξει την αγάπη και την υπερηφάνεια για την πατρίδα του. Τώρα ο κόσμος είναι ... στα κάγκελα, και στα μπαλκόνια βγάζει ... πανό!

"Όχι στη Γερμανική κατοχή - Στα τσακίδια κυβέρνηση - τρόικα!"

γράφει το πανό που "κοσμεί" μπαλκόνι σε κτίριο επί της μικρής Έβανς.

Μακάρι κάποτε (δεν ελπίζω άμεσα) η μιζέρια να αντικατασταθεί και πάλι από την υπερηφάνεια και το γάργαρο ελληνικό γέλιο!

ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...


Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης υποστήριξε ότι οι συντάξεις εξαρτώνται άμεσα από τα εισοδήματα και εάν υπάρχει ύφεση για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, οι συντάξεις θα μειωθούν δραματικά.

O ... κ. Κουτρουμάνης μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στην κατάσταση της αγοράς και υποστήριξε ότι υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι που πληρώνονται με 400 ευρώ χωρίς ασφάλιση ενώ τόνισε ότι οι πολίτες είναι τρομοκρατημένοι και φοβισμένοι και περιμένουν από τους πολιτικούς να δουν επιτέλους ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ..

Διενεργούνται έρευνες σε οίκους ευγηρίας...

Σκέψου!

Σκέψου!

ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΡΩΤΑ...

Σκέψου!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ....

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ...ΙΔΙΑ! ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ;;;

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...
Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΝΟΚΙΟ;;;
ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ...ΕΛΑΦΡΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΜΩΣ....
ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΚΕΙ...
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΓΥΦΤΟΙ!
ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ...
ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ... ΚΙ ΕΣΥ.... ΚΙ ΕΣΥ.....
ΤΩΡΑ;;;
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ...ΕΦΑΓΕΣ! ΡΕ ΟΥΣΤ......
ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΡΕ ΟΥΣΤ......
Μ ΑΓΑΠΑ
ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑ
Μ ΑΓΑΠΑ
ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑ
Μ ΑΓΑΠΑ
ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑ
Μ ΑΓΑΠΑ
ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑ.....

ΜΑΔΗΣΑ ΜΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ....
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΤΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ "ΝΕΚΡΩΝ" ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ!
ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΝΕΚΡΩΝ" ΕΝΝΟΥΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ...ΦΙΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ...ΖΩΗ ΤΟΥ!
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ "ΖΩΗ" ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ;
ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.....
"Ότι δεν λύνεται ...κόβεται" όποιος αγαπά τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και τον ΦΙΛΙΠΠΟ άντε και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, θα πρέπει να κατανοήσει πως αυτό είναι η λύση σε πολλά προβλήματα της ζωής.....
"ΌΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ...ΚΟΒΕΤΑΙ"....

Οι τράπεζες & δυό γουλιές καφέ!


ΟΙ "ΤΡΙΤΩΝΕΣ" Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" 106,7 ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" 106,7 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΤΡΙΤΩΝΕΣ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΟΙ ΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΑΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.....
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑΔΥΤΗΣ.
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ www.athlitikos.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR" ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ "ON AIR" ΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΓΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR" ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΙΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.....
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ. ΕΚΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΓΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ON AIR" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 41 ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ.... ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 πμ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ.....

Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ...

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΞΙΟΣ....

Ο κύριος Πρετεντέρης δεν έχει βάλει στόχο να γίνει επιστάτης σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών που ετοιμάζουν .


Απλώς, ως καλός πολίτης και έγκριτος δημοσιογράφος που είναι - και θα παραμείνει - καταθέτει τις απόψεις του για το θέμα.

ΤΟΜΣΕΝ...

ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Η ΚΟΥΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ. ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ 7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΜΟΝΟ ... ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ.
ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΙΧΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΧΥΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ... ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ...
ΜΑΤΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ : ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...
ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.


Μεγάλο ντέρμπυ, παιγνίδι για γερά νεύρα, παιγνίδι με χιτσκοκικό φινάλε.




Μεγάλο ντέρμπυ, παιγνίδι για γερά νεύρα, παιγνίδι με χιτσκοκικό φινάλε.Αυτά τα χαρακτηριστικά είχε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, που έγινε το Σάββατο 31-3-2012 στο Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για το πρωτάθλημα των υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη φάση των 16.
Το παιγνίδι έληξε 1-1 και κρίθηκε στα πέναλτυ με νικήτρια την ομάδα της ΜΑΕΠ με σκόρ 2-1
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η ομάδα της ΜΑΕΠ στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ελαφρώς καλύτερη απο την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ, αφού έπαιζε πολύ δυνατά, είχε καλύτερα πατήματα,δημιούργησε δυο καλές φάσεις, με ένα δοκάρι και μία καλή απόκρουση του τερματοφύλακα Γαβριηλίδη.Προς το τέλος του ημιχρόνου σε στημένη φάση απο κόρνερ σε μία σύγχυση στην περιοχή της ΣΧΟΛΗΣ έγινε το 1-0.
Το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήταν πιό επιφυλακτική, αφού είχε δύο βασικές ελλείψεις του Χαλκίδη και του Συμεωνίδη και άργησε να προσαρμοστεί.
2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στην επανάληψη η ομάδα της Σχολής με μία αλλαγή (Μπίνιας Β στη θέση του Καλαιτζίδη) και με δύο εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο προπονητής της, άρχισε να προσαρμόζεται καλύτερα, ξεκίνησε δυνατά το β ημίχρονο, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Γκανάβα, μπήκε ξανά στο παιγνίδι με αξιώσεις, κράτησε και άντεξε στο πολύ δυνατό (αλλά καθαρό) παιγνίδι των παιδιών της ΜΑΕΠ, δημιούργησε δύο ευκαιρίες.Η ομάδα της ΠΑΕΠ προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκόλ και εκείνη, αλλά δέν έκανε κάποια κλασσική ευκαιρία.Το παιγνίδι κύλησε έτσι στο β ημίχρονο και έληξε ισοπλαί 1-1.
Ετσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ομάδες θα χτυπούσαν απο τρία πέναλτυ.Στη διαδικασία αυτή δύο ποδοσφαιριστές της ΣΟΧΛΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δέν πέτυχαν γκόλ και έτσι η ομάδα της ΜΑΕΠ προκρίθηκε για την φάση των 8, ενώ η ΣΧΟΛΗ θα συνεχίσει τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 0 έως 16 για το μεγάλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1.Να πούμε ότι το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με πολλές και καλές ομάδες, με 17 ομίλους, στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της ΣΧΟΛΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Η ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Οι ομάδες της ΣΧΟΛΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και η ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ έδειξαν σε όλο το πρωτάθλημα ότι έχουν απο τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ολυμπιακου τερμάτισε αήττητη και στις δύο φάσεις και έφτασε να κληρωθεί να αγωνιστεί με την ΜΑΕΠ στη φάση των 16 στον τοπικό εμφύλιο.
2. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που και σήμερα στο παιγνίδι, έδειξαν άριστο ήθος και συμπεριφορά, έπαιξαν για τη νίκη και ο τυχερότερος προκρίθηκε, αλλά τα παιδιά στο τέλςο αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες καλές στιγμές ακόμη και άν δέν πετυχαίνεις το στόχο σου, αφού πάντα ένας κερδίζει.
****Ικανοποιημένοι έφυγαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν οι παιγνίδι και που χειροκρότησαν τις δύο ομάδες.
****Αριστη η διαιτησία απο το διαιτητικό τρίο που αποτελούνταν τρείς κοπέλες του ΣΔΠ Ν.Πιερίας.
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:(Γ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (46 ΜΠΙΝΙΑΣ Β), ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,