PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Φτωχότερη η πολιτική ζωή της πατρίδας μας από την απώλεια του Γιάννη Μπανιά...

παλιά καλή ανάρτηση την ξαναβάζω για τους νεότερους

''Παίρνω αφορμή από τις εορταστικές ήμερες για το 1821,
σημαίες δεξιά αριστερά... και θυμήθηκα μια παλιά ανάρτηση που είχα δει στο τρωκτικό ( το original ) που είχε φωτογραφίες από παλιότερο διεθνές συνέδριο που είχε γίνει στην Χαλκιδική και πως συμπεριφέρθηκαν στα σύμβολα τους οι 2 αρχηγοί κρατών !!!ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ !!!
Το παρακάτω κείμενο είναι του τρωκτικού...

Έβαλαν οι φωστήρες τις σημαίες της κάθε χώρας στο πάτωμα για να... σταθούν επάνω της οι Πρωθυπουργοί για φωτογραφία ποδοπατώντας την. (Στις μασονικές στοές το τυπικό για να ανεβεί κάποιος στον 18 βαθμό είναι να ποδοπατήσει την σημαία της χώρας του). Ο δικός μας έτρεξε πρώτος ναπατήσει τον Σταυρό και εξευτελίστηκε μπροστά στον Τούρκο που σεβάστηκε την ημισέληνο. Και όμως δεν είναι απύθμενη ανοησία που δέρνει τους δικούς μας. Είναι δείγματα τελείας υποταγής.''

ΠΙΝΑΚΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ...

ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΠΡΟΣΟΧΗ.....

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ" ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

Κι εκεί που μας δήλωσε χθες με στόμφο ο Σάββας Χιονίδης αλλά και με αρκετή δόση χιούμορ για την ιστορία της δημιουργίας στρατοπέδων μεταναστών στην Πιερίας, πως "ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ..." κι όλοι μας βάλαμε τα ΓΕΛΙΑ. ΝΑΣΟΥ ξάφνου πως μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Άκου δεν μας προτιμήσανε....
ΠΩ ΠΩ ΠΩ
Κι ήρθε σήμερα το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και ταράζει τα ήσυχα νερά της Πιερίας μου....
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ......

ΠΑΕΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ "ΒΟΛΤΑ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ...ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δεν είναι που μας ξεφτιλίζουν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων και την μετακόμιση της στην Χαλκιδική, είναι πλέον και το ότι στην Πιερία μας θα φέρουν και τα εξευτελιστικά στρατόπεδα για μετανάστες....
Φτου μας ξεφτίλες....
Να τι γράφει η σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ....

Στην Αττική το πρώτο στρατόπεδο παρανόμων μεταναστών

Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. - ΓΕΑ
Στην Αττική, όπως όλα δείχνουν, θα δημιουργηθεί το πρώτο κέντρο «κλειστής φιλοξενίας» μη νόμιμων μεταναστών και συγκεκριμένα στο ανενεργό στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Κατσιμίδι. Σε αυτήν την επιλογή φέρονται να καταλήγουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συναντήθηκαν χθες με αξιωματούχους του ΓΕΑ. Προηγουμένως, κατάλογο με έξι ανενεργά στρατόπεδα που μπορούν να μετατραπούν σε κέντρα «κλειστής φιλοξενίας» λαθρομεταναστών είχε αποστείλει στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Πρόκειται για τα στρατόπεδα 3ης και 4ης Μοίρας «Νίκη» στην Ανατολική Αττική, το πρώην «2ο ΑΚΕΠ» στην Αυλίδα και εγκαταστάσεις στο Λέχαιο Κορινθίας, την Κατερίνη και το Κουτσοπόδι Αργους. Αυτά έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες λίστες ανενεργών στρατοπέδων, από το συνολο των οποίων μέχρι την επόμενη Δευτέρα θα έχουν επιλεγεί 8 έως 10.
Στο θέμα παρενέβη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε ότι «πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις» και υπερασπίστηκε τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών, αλλά μακριά από τις πόλεις και σε συμφωνία με τις τοπικές κοινωνίες.
Οσον αφορά τις Περιφερειακές Διοικήσεις, αυτές εμφανίζονται διχασμένες.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΔΕΙΤΕ..

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου (2 Απριλίου), ημέρα των γενεθλίων του φημισμένου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, η βιβλιοθήκη της δημοτικής ενότητας Λιτοχώρου οργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, την Κυριακή 1η Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Κατερίνα Κλεάρχου θα αφηγηθεί παραμύθια και θα ψυχαγωγήσει το κοινό με μουσικοκινητικά παιχνίδια. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κατερίνα Μυλωνίδου – Βιβλιοθηκονόμο, υπεύθυνη της δημοτικής βιβλιοθήκης τής δημοτικής ενότητας Λιτοχώρου, Αγίου Νικολάου 15, τηλέφωνο: 235-235-0-127 * E- mail: library@litohoro.gr & Katerinam2@yahoo.gr
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ
Γεννήθηκε στις 2 Απριλίου το 1805 στη Δανία. Μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια. Προσπάθησε να γίνει ηθοποιός αλλά επειδή οικονομικά δεν είχε τη δυνατότητα, ασχολήθηκε με τη συγγραφή, στην οποία και είχε πολύ μεγάλο ταλέντο.
Έγραψε πολλά έργα, διηγήματα, ποιήματα και ταξιδιωτικές εντυπώσεις. Το όνομα του όμως έχει ταυτιστεί με τα παιδικά παραμύθια. Έγραψε περίπου 168 παραμύθια σε διάστημα 42 ετών. Τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο μεγαλώνουν με τα παραμύθια του.
Έχει βραβευτεί με πολλές τιμητικές διακρίσεις ενώ η Δανία έχει καθιερώσει το «Βραβείο Άντερσεν» για το καλύτερο έργο παιδικής λογοτεχνίας.
«Το αηδόνι του Αυτοκράτορα της Κίνας», «Το μολυβένιο στρατιωτάκι», «Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι», «Το ασχημόπαπο», «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», «Η βασίλισσα του χιονιού», «Η τοσοδούλα», είναι λίγα από τα παραμύθια του μεγάλου παραμυθά, ο οποίος πέθανε το 1875 στην Κοπεγχάγη.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ...ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Δεν είναι μόνο η δουλειά στο φαρμακείο αυτές τις μέρες που κάνει τον ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ να είναι σκεφτικός.
Δεν είναι μόνο η κρίση και τα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία έξω που τον κάνουν να είναι έτσι ανήσυχος και πρβληματισμένος.
Είναι και τα πολιτικά δρώμενα που είναι ουσιαστικά σε αδιέξοδο που τον μπερδεύουν.
ΌΜΩΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ.
Είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Κι επειδή όλοι μας λέμε πολλές φορές πως θέλουμε τον γιατρό μας για το καλύτερο, γιατί όχι πλέον να μην πούμε και κάτι άλλο;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ; 
ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ...ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει προσεχώς η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».


ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει προσεχώς η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης». Επίσης, η χορωδία θα συμμετέχει και σε πασχαλινή συναυλία που διοργανώνει η δημοτική χορωδία Τρικάλων. Οι εκδηλώσεις με χρονική σειρά έχουν ως εξής:

1. Συναυλία της τετράφωνης χορωδίας με θέμα αναδρομή στο χρόνο και με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών συνεργασίας αυτής της χορωδίας με τον Μαέστρο Ευθύμη Μαυρίδη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις 8:00 το βράδυ.
2. Πρώτη παρουσίαση του νεοσύστατου τμήματος παραδοσιακής χορωδίας, με παρουσίαση ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Μαρίκας Φωτοπούλου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στις 7:00 το βράδυ.
3. Συμμετοχή του παραδοσιακού τμήματος της χορωδίας στην πασχαλινή συναυλία που διοργανώνει η δημοτική χορωδία τού δήμου Τρικκαίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημιουργία χορωδίας στην Δημοτική Ενότητα Πύδνας

Στην Δημοτική Ενότητα Πύδνας προγραμματίζετε η δημιουργία μικτής χορωδίας για ενήλικες και παιδιά.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη χορωδία να δηλώσουν συμμετοχή στο Δημοτικό κατάστημα Κίτρους στην γραμματεία του Αντιδημάρχου αυτοπρόσωπος ή τηλεφωνικά στο 2351-352111.

Προσπάθεια ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης του Σέιχ Σου;

Επικίνδυνες κρίνει τις προτάσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη για το δασικό μέλλον του Σέιχ Σου, η Επιτροπή Προστασίας του δάσους της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως υποστηρίζει επιχειρείται η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίησή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενώ αρχικά διέψευσε το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να διατυπώνει τη σκέψη ότι πρέπει να καθιερωθεί εισιτήριο εισόδου στο Σέιχ Σου, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι αυτό το είπε με τη λογική ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης για τη συντήρησή του, αποκλείοντας τη χρηματοδότηση του δάσους από το κράτος. Για να δικαιολογήσει το αυξημένο κόστος διαχείρισης έκανε λόγο για την αντικατάσταση της υπάρχουσας βλάστησης με καινούρια, για εισαγωγή στο δάσος ακόμη και αγριογούρουνων, για δημιουργία υποδομών που θα επιτρέπουν να κοιμούνται το βράδυ στο δάσος…. οι πολίτες και ακόμη για δημιουργία δίδυμου δάσους από εβραϊκή οργάνωση!

alt


Η Επιτροπή Προστασίας του Σέιχ Σου, τονίζει ότι επιχειρείται η έμμεση ιδιωτικοποίηση του δάσους, αφού αυτό θα χρηματοδοτείται από ιδιώτες (εκδρομείς-επιχειρηματίες-ενοικιαστές δημοτικών αναψυκτηρίων).

Επισημαίνει ότι θεσμοποιείται η υπονόμευση του δασικού του χαρακτήρα, αφού η κατασκευή εγκαταστάσεων αστικού χαρακτήρα, όπως χώροι εστίασης, αθλητικές εγκαταστάσεις και συνοδά έργα (πάρκινγ,ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι πρόσβασης, σύνδεση με το αποχετευτικό και ηλεκτρικό δίκτυο) συνεπάγεται τσιμεντοποίηση και αποψίλωση μεγάλων εκτάσεων δάσους, αλλά και μεγάλη όχληση για τη χλωρίδα και τη πανίδα (ατμοσφαιρική, εδαφική ηχητική ρύπανση, φωτορύπανση, θανατώσεις ζώων-πτηνών από διερχόμενα αυτοκίνητα, πυρκαγιές κ.λ.π.).

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής, υποστήριξε ότι το Σέιχ Σου δεν είναι πάρκο αναψυχής αλλά δάσος και αυτόν το χαρακτήρα θα ενισχύσουν και θα διαφυλάξουν.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.

Προκειμένου ο Δήμος να απασχολήσει δώδεκα (12) υδρονομείς αρδεύσεως για το χρονικό διάστημα της αρδευτικής περιόδου 2012 κ α λ ε ί τους ενδιαφερόμενους όπως από 28 Μαρτίου μέχρι και τις 6 Απριλίου 2012 υποβάλλουν αιτήσεις στο Δημοτικό κατάστημα (Κ. Καραμανλή 38 Αιγίνιο) και στο γραφείο Πρωτοκόλλου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 60ο έτος και να προσκομίσουν επίσης :
1. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Μητρώα του Δήμου.
2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι γνωρίζουν καλή ανάγνωση και γραφή.

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΚΑΣΚΕΜ στον Πιερικό Αρχέλαο

Κύριε Πρόεδρε,

Με την ευκαιρία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ εκφράζουμε τε θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

Για το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΜ

Παπαγιαννούλης Αντώνης Κατσιάνης Μάρκος

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Την Παρασκευή το μεσημέρι, στα γραφεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν την Τρίτη 27 Μαρτίου.

Την συνεδρίαση συγκάλεσε η πλειοψηφούσα σύμβουλος κ. Μπέτυ Παρτσαλίδου, με μοναδικό θέμα την κατανομή αξιωμάτων στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος μετά από πρόταση του αποχωρούντος προέδρου

κ. Ιάκωβου Τασχουνίδη, εξελέγη ο κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών.

Τα υπόλοιπα αξιώματα κατέλαβαν, επίσης με ομόφωνη απόφαση οι εξής:

Γιάννης Αδαμίδης, Αντιπρόεδρος

Μπέτυ Παρτσαλίδου, Γενική Γραμματέας

Γιώργος Σαμαλής, Ταμίας

Νίκος Πασχαλούδης, Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

ΜΕΛΗ

Ιάκωβος Τασχουνίδης

Πλάτων Τασχουνίδης

Χάρης Αμανατίδης

Τάσος Παπαναστασίου

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου, η οποία τους συνεχάρη για την εκλογή τους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους διαβεβαίωσε πως θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το Φεστιβάλ Ολύμπου, το οποίο θεωρεί κορυφαίο πολιτισμικό θεσμό της Πιερίας

Στιγμές απείρου κάλλους διαδραματίζονται καθημερινά στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Μια γυναίκα, μη μπορώντας μάλλον να βρει τουαλέτα, τα…κατέβασε και έκανε τη φυσική της ανάγκη, χωρίς να τη νοιάζει από τον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Και ο "ρε Γιάννης" , απάντησε: ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που τρών' και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν; ...


Νέα συλλεκτική ατάκα. Η Τρέμη απεφάνθη πως οι τροϊκανοί δε μας είπαν τίποτα καινούριο, κάνοντας την ερώτηση στο Ντερμπεντέρη τρυφερά (μαζί με ένα οικείο "ρε" ) .
Και...

ο Ντερμπεντέρης, αφού μας έδωσε την εικόνα πως στο Ευρωκοινοβούλιο δε συμφωνούν όλοι μ' αυτά που λέει η τρόικα για το φάρμακο που δίνει στους Έλληνες, αναφέρθηκε στους σοσιαλιστές, που συνέστησαν μια δικιά τους, σκιώδη, τρόικα.
Για ελάτε 'δω, είπαν. "Ποιοι είναι αυτοί που τρών' και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν; " .
Και έβγαλαν ένα δικό τους πόρισμα, το οποίο καμιά σχέση δεν έχει, με εκείνο του Τόμσεν.
Ανάμεσα στους σοσιαλιστές, είναι και ο κύριος Ολάντ, ο αυριανός, ίσως, πρόεδρος της Γαλλίας.
Γενικά, έπλεξε το εγκώμιο των σοσιαλιστών. Αλλά, το Γιωργάκη τον λησμόνησε...

Ρε, τι ζώον-τηλεοπτικό-καταντάει ο άνθρωπος για λίγη τηλεθέαση!


Μέχρι γάτα βάζει να κάνει πεοθηλασμό. Και σε γκρο πλαν, μάλιστα, όπως...

στις κανονικές τσόντες.
Δεν είμαστε συντηρητικοί, αλλά να βλέπουμε μια γάτα, να γλείφει το πέος, σ' ένα μπιμπελό, αηδία μας κάνει νυχτιάτικα...

"Κυρία Στάη, κάνω τη συνέντευξη μαζί σας, σα να μην υπάρχουν κάμερες" ...


Λίγο έλειψε να σβήσει και τα φώτα, ο Μήτσος. Σαγηνεύτηκε από την-διαχρονική-γοητεία της παρουσιάστριας.
Τώρα, όσον αφορά την ουσία-παρ' ότι για το Μήτσο, μία είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία-έριξε κατά τα γνωστά έναν ψιλοεκβιασμό και...

αμέσως μετά τον πήρε πίσω, ανοίγοντας τα παράθυρα της συνεννόησης.
Αν δεν δώσει ο λαός αυτοδυναμία στη Ν.Δ. , στη γωνία μας περιμένουν περιπέτειες (ο εκβιασμός) .
Και αμέσως μετά, "αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, οι πόρτες της Ν.Δ. είναι ανοιχτές για συνεννόηση " (η συναίνεση) .
Κατά τ' άλλα, ο Μήτσος μας θύμισε μία γειτόνισσά μας, σύζυγο αστυφύλακα, στα Καμίνια, που όταν ήμασταν μικροί, μας έλεγε: παιδάκια, δεν είναι ωραίο να είστε εθνικόφρονες! ...

Δε θα γίνει νέος Καραμανλής...


Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως γνωστόν, από την ημέρα που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ δεν έχει... μιλήσει.

Ωστόσο, όπως λέει το περιβάλλον του, δεν...

θα γίνει... Καραμανλής αφού έχει αποφασίσει να μιλάει όποτε κρίνεται σκόπιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Και θα αναφερθεί σε όσα συνέβησαν επί πρωθυπουργίας του, στο κόμμα του.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες...

Ξυπνάς το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής με μια απερίγραπτη λαχτάρα...

ανοίγεις την TV και η Έλενα είναι πιο σεμνά ντυμένη και από την Ναταλία Γερμανού...


Στο βίντεο που θα βρείτε στο slideshow θα καταλάβετε πως θέλουμε την Έλενα στις οθόνες μας!

Οι κακές γλώσσες πήραν φωτιά...

Η ιταλική τηλεόραση αναστατώθηκε τις προάλλες από τη λιποθυμία της Σουζάνας Πετρόνε....
Η ιταλίδα παρουσιάστρια, της αθλητικής εκπομπής «Οδηγός του Πρωταθλήματος» (Guida al Campionato), είχε ένα άσχημο συμβάν την ώρα που ήταν στον αέρα.

Η λιποθυμία της, αναφέρει το κανάλι, προήλθε από την χαμηλή πίεση της με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο πάτωμα. Παρόλα αυτά, μετά από λίγη ώρα, συνέχισε την παρουσίαση λες και δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα.

Οι κακές γλώσσες έχουν άλλη άποψη μιας και το λιποθυμικό επεισόδιο το θεωρούν ψεύτικο. Οι φήμες λένε ότι τα νούμερα τηλεθέασης της Σουζάνα είναι τόσο χαμηλά που η εκπομπή δεν έχει μέλλον, οπότε η ραδιούργα τηλεπερσόνα είπε να ανεβάσει τα κοντέρ έστω και με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο.


Αυτό το βίντεο δεν υπάρχει απλά…

Την ώρα που η χορεύτρια τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή…… ο ένας από τους χορευτές που την πλαισιώνουν, κάνει κάτι το ανεκδιήγητο…
Προσπαθεί να της σκίσει το μαγιό-εσώρουχο που φοράει…. Αυτή τελείως ξαφνιασμένη δεν αντιδρά, απλά ουρλιάζει, χαμογελά και συνεχίζει να χορεύει…

Δείτε το απίστευτο βίντεο:


Σκέψου!

ΚΙ ΑΝ Η ΦΛΟΓΑ ΓΙΝΕΙ ...ΦΛΟΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ...ΕΙΚΟΝΑ, Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΕΣΗ

ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΦΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ;
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ;
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΦΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣ! Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!
ΚΙ ΑΝ Η ΦΛΟΓΑ ΓΙΝΕΙ ...ΦΛΟΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ...ΕΙΚΟΝΑ, Ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΕΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....
ΥΓ: Μ αυτή την φωτογραφία αρχίζουμε, έπεται και συνέχεια....

ΔΕΙΤΕ...ΛΗΛΩΣΗ ΝΤΑΛΑΡΑ...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΌΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΙΑ, Έ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ.....
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ.
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Το δίλημμα των εκλογών είναι «Ευρώπη ή χάος» δήλωσε τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλος.

Ένα ανοιξιάτικο στριπτίζ έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής, με μία εμφάνιση που δεν την έχουμε συνηθίσει....

Με λευκό παντελόνι, και από πάνω ένα κοντό μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτή την κοιλιά της, τράβηξε όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα, όχι μόνο σαν κάτι ασυνήθιστο, αλλά και επειδή ήταν αυτό που λέμε sexy κι οποιος αντέξει.. Highlight όμως ήταν όταν "ζαλισμένη" από τις γεύσεις και τις μυρωδιές των φαγητών του Βασίλη Καλλίδη, ανέβαζε όλο και πιο πάνω την μπλούζα, χαιδεύοντας την κοιλιά της.!

ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ?

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

O Βαγγέλης Βενιζέλος ρωτάει, δήθεν ρητορικά, αν γίνεται να υπάρξει αυτοδύναμη Ελλάδα.


O Βαγγέλης Βενιζέλος ρωτάει, δήθεν ρητορικά, αν γίνεται να υπάρξει αυτοδύναμη Ελλάδα. Και απαντάει μόνος του, προκαταλαμβάνοντας την απάντηση του λαού, ότι: «ναι γίνεται». Όμως η αλήθεια είναι άλλη.
Όχι, δεν γίνεται. Δεν γίνεται το γερασμένο να ξαναγίνει νέο. Δεν γίνεται από το ιδεολογικό κενό να προκύψει κάτι καινό. Δεν γίνεται τα μνημονιακά βαρίδια να σταματήσουν τη βύθιση της χώρας.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ....

Το βίντεο αποτελεί παραγωγή του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης για το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας "Προβάλλω τον τόπο μου".

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, "ΜΕΛΕΤΕΣ", ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΘΑ ΔΑΠΑΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ;


Το βίντεο αποτελεί παραγωγή του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης για το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας "Προβάλλω τον τόπο μου". Στα πλαίσια της δράσης "Πάμε Ελλάδα" στην σχολικές μας εκδρομές συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην προβολή της Πιερίας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

Θα το βρείτε και στην πλατφόρμα του σχολικού δικτύου:

Αφήγηση ο μαθητής της Β΄ Λυκείου Νατσιόπουλος Δημήτριος

Κάμερα-Μοντάζ-Κείμενα-Σκηνοθεσία ο εκπαιδευτικός του σχολείου μας Μπεϊνάς Ιωάννης ΠΕ01

το κολυμβητήριο Κατερίνης ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....


ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;

(οι υπογραμμίσεις δικές μας)

Ο <<Πρόεδρος>> του οργανισμού Παιδείας του οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, κρατάει το κολυμβητήριο της πόλης κλειστό λόγω έλλειψης χρημάτων, όπως ισχυρίζεται, από τις 15 Δεκεμβρίου του 2011.
Μας λέει, ότι δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό των 12.000 ευρώ για την λειτουργία του κολυμβητηρίου, για τους επόμενους δύο μήνες. Αλλά οι αποφάσεις του δείχνουν άλλα πράγματα.
Με την απόφαση 38/2012 στις 22/3/2012, ο Ο.Π.Π.Α.Π αποφάσισε την κατά 15% αύξηση των ποσοτήτων πετρελαίου που αγοράζει, με επιβάρυνση 40.000€ στο ταμείο του οργανισμού.
Αν προσθέσουμε και το όφελος σε καύσιμα που είχε ο Ο.Π.Π.Α.Π, κρατώντας το κολυμβητήριο κλειστό, από τις 15/12/2011, το συνολικό ποσό φτάνει στα 61.000€.
Μήπως θα έπρεπε ο <<Πρόεδρος>> να εξηγήσει, που πήγανε τα χρήματα από την επιχορήγηση που παίρνει ο οργανισμός από το Δήμο Κατερίνης για καύσιμα;
Μήπως θα έπρεπε ο <<Πρόεδρος>> να εξηγήσει, που πήγανε τα χρήματα για καύσιμα το διάστημα που το κολυμβητήριο έμεινε κλειστό;
Μήπως πρέπει, να τελειώνουν τα παραμύθια;

TARZAN

Σύγχυση επικράτησε κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της βουλής για την κύρωση της συμφωνίας που αφορούσε τον μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης.

Ο Γιάννης Αμοιρίδης, εισηγητής από τη πλευρά της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε ότι θα ψήφιζε υπερ. ¨όμως λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος Τσούκαλης ο οποίος ανήκει επίσης στη ΔΗΜΑΡ, δήλωσε ότι το κόμμα είναι κατά της κύρωσης.

Τελικά στην ονομαστική ψηφοφορία οι βουλευτές του κόμματος ψήφισαν κατά και, όπως συμπεραίνουν ΤΑ ΝΕΑ φαίνεται ότι ο Γιάννης Αμοιρίδης δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί, νομίζοντας ότι ανήκει στο ΠΑΣΟΚ.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ...


1. Ο κ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ "ΕΧΕΙ" ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ........ ΤΟ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ......ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ.....

2. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΣΕΜΝΟΥ" "ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ" ΚΑΙ "ΕΝΤΙΜΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ" ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΗΧΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.


ΥΓ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΕΛΑΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΝ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Ε.Ν.Ι.Π

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας περί τις 16:00, η εφορευτική επιτροπή κήρυξε τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια προέβη στη διαλογή, τα αποτελέσματα τα οποία εκτίθενται ως ακολούθως:

Εγγεγραμμένοι 135
Ψήφισαν 93
Ποσοστό συμμετοχής περίπου 70%

Για το ΔΣ της ΕΝΙΠ ( Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πιερίας ), έλαβαν :

1. ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 67
2. ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 51
3. ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 46
4. ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 35
5. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 34
6. ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 31
7. ΤΣΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 24
8. ΒΑΛΣΑΜΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20
9. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 16

Για την εκπροσώπηση στην ΟΕΝΓΕ

( Ομοσπονδία Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος ), έλαβαν :

1. ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 42
2. ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 28
3. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 10
4. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ 8
5. ΒΑΛΣΑΜΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2


Για Ελεγκτική Επιτροπή, έλαβαν :

1. ΣΠΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 40
2. ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 25
3. ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 21


Η ψηφοφορία διεξήχθη ομαλά, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 70%!!!


Για την Εφορευτική Επιτροπή
ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, Σάββατο 31 Μαρτίου, ώρα 14.00, γήπεδο Β' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητέ κ. Πολυχρονίδη,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας που μας στηρίξατε και συμμετείχατε σε μια συναυλία - πραγματική γιορτή - της Μελίνας Ασλανίδου, την περασμένη Παρασκευή 23 Μαρτίου, στη μουσική σκηνή του Mediterranean Village Hotel & Spa.

Όλοι μας, καλλιτεχνικό σχήμα και διοργανωτές της συναυλίας, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς το αποτέλεσμα δικαίωσε με το παραπάνω την άψογη διαφήμιση και χορηγία επικοινωνίας που μας προσφέρατε, σε μια τόσο σημαντική για εμάς στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής μας συνεργασίας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Βασίλης Λάμπρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.


Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Ταυτόχρονα, με την πρόσκληση γα τη "Βραδιά Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη", σας ενημερώνουμε, πως, αύριο, Σάββατο 28.01.2012, – τελευταίο Σάββατου του Μάρτη-, από τις 11:00 έως 13:00 στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας, το οποίο συνεχίζει να τροφοδοτεί 52 οικογένειες (201 μέλη) που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σας παρακαλούμε, να στηρίξετε τη μόνιμη αυτή προσπάθεια, προσφέροντας, έστω μια μικρή ποσότητα, από τα παρακάτω τρόφιμα τα οποία ζητούνται επειγόντως: Φασόλια, φακές, ρεβίθια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι και κουτιά γάλα.

Επίσης ζητούνται φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιβιοτικά), ρούχα, βιβλία και παιδικά παιχνίδια. Προσοχή στις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων!

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΔΕΙΤΕ..

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ <ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ>


Καλούνται τα 212 μέλη της ομάδας που στηρίζουν το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" να συμμετέχουν ενεργά, με τη φυσική τους παρουσία στον πεζόδρομο, από τις 11:00 έως 13:00.

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ο Βατανιακός παίζει για άνοδο και πρωτιά.

Το Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης(Β' ΕΑΚ) θα διεξαχθεί ο πιο σημαντικός ίσως αγώνας της χρονιάς για τους Κατερινιώτες του Βατανιακού. Υποδέχονται τη σκληροτράχηλη ομάδα του Σκυδραϊκού στο πλαίσιο της4ης αγωνιστικής της τελικής φάσης της Β ΕΚΑΣΚΕΜ. Με νίκη έχει εξασφαλίσει όχι μόνο την άνοδο στην Α κατηγορία, αλλά θα βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη θέση. Η ομάδα του Αργύρη Φώτα δείχνει ικανή να διεκδικήσει τη νίκη και να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει από την αρχή της χρονιάς. Οι φίλοι του μπάσκετ καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο για να απολαύσουν ένα όμορφο μπασκετικό θέαμα και να συδράμουν με τη παρουσία τους την ομάδα της πόλης μας.

Στο άλλο παιχνίδι οι Μακεδόνες Ν. Εφέσου θα υποδεχτούν τη Σωσάνδρα με στόχο τη πρώτη τους νίκη.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ)

Ομάδα

Βαθμ

Αγων

Νικ

Ηττ

Επιθ

Αμυν

ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ-ΣΑΡΙΣΑΣ

6

3

3

0

207

178

ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ

5

3

2

1

212

172

ΦΟ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

4

3

1

2

179

227

ΑΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΟ

3

3

0

3

186

207

Η ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ < ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ> ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΓΙΑΝΝΑ..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ.....

ΔΕΙΤΕ..

ΩΡΑ 10.00 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ...ΔΕΙΤΕ...

ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ.......ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ..........ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ.....

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...

Η ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






Aπό τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στο Mediterranean Village Hotel & Spa.
Θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου.

Ξεκίνησε την λειτουργία του για την ανοιξιάτικη περίοδο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης στην περιοχή του Νέου Κεραμι


Αφού έγιναν έγκαιρα οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού ο χώρος είναι και πάλι - και έως το τέλος της σχολικής περιόδου - προσβάσιμος στους δυο χιλιάδες και πλέον (2.218) μαθητές, μαθήτριες δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νομού, που σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί θα τον επισκεφθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Στόχος είναι να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία το πολύ σημαντικό έργο που υλοποείται στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς διαμορφωμένο με πλατείες, δρόμους, νησίδες, ποδηλατοδρόμους, αμφιθέατρο, και φυσικά φωτεινή σηματοδότηση και σήμανση, το πάρκο λειτουργεί ουσιαστικά ως χώρος καλλιέργειας της οδικής συμπεριφοράς από τα μαθητικά χρόνια.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα τονίζει σε δήλωσή της «την σημασία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, προκειμένου οι αυριανοί οδηγοί – σημερινοί μαθητές, να μάθουν να τηρούν την σήμανση και να σέβονται τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και κατά την τρέχουσα περίοδο λειτουργεί η ιστοσελίδα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής(www.parkokikloforiakisagogis.gr), στην οποία θα καταχωρούνται το πρόγραμμα επισκέψεων των σχολείων, οπτικοακουστικό υλικό από την επίσκεψη, τα ονόματα των μαθητών που περιηγήθηκαν στους χώρους του πάρκου.

Παράλληλα, θα απονέμεται στα παιδιά και ένα δίπλωμα δεξιοτήτων στην οδήγηση των ειδικών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων(όμοιων με αυτά που βρίσκονται στο πάρκο) και ποδηλάτων.

Την πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη της τρέχουσας περιόδου πραγματοποίησαν σήμερα στο πάρκο οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Καρίτσας.

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, υποδέχτηκαν η αρμόδια αντιδήμαρχος Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα και οι υπεύθυνες για τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής(εργαζόμενες στη Δημοτική Αστυνομία), Χαρίκλεια Σταμπουλή και Ευαγγελία Παπαγιαννούλη.

Τα παιδιά περιηγήθηκαν στο πάρκο, ενημερώθηκαν για τα σήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών, των δικυκλιστών, οδηγών αυτοκινήτων και επιβατών. Στον επίλογο της επίσκεψής τους οδήγησαν με ενθουσιασμό τα ειδικά ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά αυτοκίνητα.

Γιατί στα πράσινα, τον τελευταίο καιρό, ο Πέτρος Κιάφας;


Το τελευταίο διάστημα ο γαλάζιων φρονημάτων Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Πέτρος Κιάφας φοράει ρούχα που έχουν μέσα και έντονο …πράσινο χρώμα!

Ουπς… τι συμβαίνει; Έχουμε και λέμε:

Χμ… Παναθηναϊκός δεν είναι. Αυτό είναι εξακριβωμένο.

Να φοράει ο Κιάφας μπουφάν του Δημαρχεύοντα Γιώργου Φαρμάκη (που είναι και παναθηναϊκός, αλλά όχι μόνο…);

Να είναι ο Κιάφας οικολόγος με τον Τρεμόπουλο; Μπα, δεν...

Να είναι με την πράσινη ανάπτυξη και τα πράσιν’ άλογα; …

Να έχει πάθει αχρωματοψία ο φακός του φωτογράφου;

Να είναι μοντάζ;

Βρε, μπας και φλερτάρει με το ΠΑΣΟΚ; Μα, τέτοια εποχή;

Να γουστάρει το Βενιζέλο; Λέτε;

Να είναι σύμπτωση; Μα, τι σύμπτωση; Τέτοια σύμπτωση;

Α, βέβαια… ναι, ναι, ναι, τώρα που το σκεφτόμαστε, δε μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση το ότι ο Κιάφας άρχισε να φοράει τα πράσινα από τότε που ο πληθωρικός Θεσσαλονικιός πολιτικός δήλωσε υποψήφιος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Έχει γούστο… Έχει γούστο, λέει, ο Κιάφας να θυμήθηκε τα παλιά του λημέρια και να τον δούμε και τίποτα υποψήφιο…!

Πλάκα – πλάκα, θα το δούμε κι αυτό; Μα, πάλι… μπορεί και να μην είναι πλάκα.

Ουφ… Μπερδευτήκαμε… και κάποιος ας μας τα ξεμπερδέψει, γιατί τι απ’ όλα μπορεί να συμβαίνει;

· Ο ανάποδος κόσμος να γύρισε ανάποδα;

· Η φαντασία μας να καλπάζει;

· Ο Κιάφας να κάνει πλάκα (κοιτάξτε το ύποπτο και αινιγματικό χαμόγελό του στη φωτογραφία και βγάλτε συμπέρασμα) ή να έχει πάρει ανάποδες;

Ίσως την πιο έγκυρη απάντηση να την πάρουμε αν πάρουμε στο τηλέφωνο: 6976616151.

Απο την ημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Τουριστικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας .

Στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Τουριστικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας και την Γραμματεία Επαρχιακών Οργανώσεων με θέμα «Πιερία όλο το χρόνο – Κατευθύνσεις Τουριστικής Ανάπτυξης στον Ν. Πιερίας»




ο Παναγιώτης Ψωμιαδης, η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.




Γιώργος Γκουνός ,Γιώργος Γκουνός , Σακης Πίνακάς.


Στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Τουριστικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας και την Γραμματεία Επαρχιακών Οργανώσεων με θέμα «Πιερία όλο το χρόνο – Κατευθύνσεις Τουριστικής Ανάπτυξης στον Ν. Πιερίας»




ο Παναγιώτης Ψωμιαδης, η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.




Γιώργος Γκουνός ,Γιώργος Γκουνός , Σακης Πίνακάς.


Στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Τουριστικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας και την Γραμματεία Επαρχιακών Οργανώσεων με θέμα «Πιερία όλο το χρόνο – Κατευθύνσεις Τουριστικής Ανάπτυξης στον Ν. Πιερίας» .παραβρέθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου Κων/νος Γιάντσιος
Πρόταση του Κων/νου Γιάντσιου η Πιερία, πέραν του Όλυμπου και τα Πιέρια έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί τον δημοφιλέστατο μύθο,"
Ορφέας και Ευρυδίκη" .
Η Πιερία, ο Ολυμπος τα Λείβηθρα και το Δίον , συνδέονται με τη γέννηση και τον θάνατο του Ορφέα. Από τον Μύθο εμπνεύστηκαν,οι μεγαλύτεροι Ευρωπαίοι σύνθετες της όπερας ,GLOYK. O OFENBACH MONTEVERTIκλπ. στην αναγέννηση, γράφτηκαν βιβλία και τον 20 αιώνα έγιναν και ταινίες.
Φιλοξενείτε σήμερα στα μεγαλύτερα σαλόνια των πρωτευουσών της υφηλίου .
Ενώ η Πιερία είναι η γενέτηρά του Μύθου ... θα έπρεπε να το διδάσκει... ειδικά στα σχολεία παραβρέθηκαν:Ο πρώην υφυπουργός υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος , ο Παναγιώτης Ψωμιαδης, η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Σκοπός της ημερίδας ήταν να αναπτυχθούν προβληματισμοί και δράσεις όσον αφορά τις προοπτικές του τουρισμού στην Πιερία και να εξεταστούν οι προοπτικές ανάπτυξης.
Μέσα σε ένα πλαίσιο στοχευμένων προτάσεων η πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Πιερίας Αφροδίτη Λεηνα ,και οι άλλοι συνομιλητές μάλιστα ο ένας ανάφερε ότι μπορεί να γίνει μια εβδομάδα της θεάς Αθηνάς, της ήρας, του Ερμή, κλπ με στόχο να καταστεί η Πιερία ως ελκυστικός προορισμός...
Αναρτήθηκε από ΟΡΦΕΑΣΛΕΙΒΗΘΡΑ ΟΛΥΜΠΟΣ .παραβρέθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου Κων/νος Γιάντσιος
Πρόταση του Κων/νου Γιάντσιου η Πιερία, πέραν του Όλυμπου και τα Πιέρια έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί τον δημοφιλέστατο μύθο,"
Ορφέας και Ευρυδίκη" .
Η Πιερία, ο Ολυμπος τα Λείβηθρα και το Δίον , συνδέονται με τη γέννηση και τον θάνατο του Ορφέα. Από τον Μύθο εμπνεύστηκαν,οι μεγαλύτεροι Ευρωπαίοι σύνθετες της όπερας ,GLOYK. O OFENBACH, MONTEVERTIκλπ. στην αναγέννηση, γράφτηκαν βιβλία και τον 20 αιώνα έγιναν και ταινίες.
Φιλοξενείτε σήμερα στα μεγαλύτερα σαλόνια των πρωτευουσών της υφηλίου .
Ενώ η Πιερία είναι η γενέτηρά του Μύθου ... θα έπρεπε να το διδάσκετε... ειδικά στα σχολεία. Παραβρέθηκαν:Ο πρώην υφυπουργός υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος , ο Παναγιώτης Ψωμιαδης, η αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Σκοπός της ημερίδας ήταν να αναπτυχθούν προβληματισμοί και δράσεις όσον αφορά τις προοπτικές του τουρισμού στην Πιερία και να εξεταστούν οι προοπτικές ανάπτυξης.
Μέσα σε ένα πλαίσιο στοχευμένων προτάσεων η πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Πιερίας Αφροδίτη Λεηνα ,και οι άλλοι συνομιλητές μάλιστα ο ένας ανάφερε ότι μπορεί να γίνει μια εβδομάδα της θεάς Αθηνάς, της ήρας, του Ερμή, κλπ με στόχο να καταστεί η Πιερία ως ελκυστικός προορισμός...