PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

Καλλιθέα: Μαθητές με δάκρυα στα μάτια ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο


Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ......

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στη φετινή παρέλαση…

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, σταμάτησαν μπροστά από την κερκίδα των επισήμων, τους γυρισαν την πλατη και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο!

ΔΕΙΤΕ..

20120325-221105.jpg

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ...

ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΟΔΡΟΜΟΙ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΑ . ΕΛΕΟΣ ...........
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!!
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 26 ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ (;) Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΧΤΕΙ ΧΑΛΙΚΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ (ΑΓΑΛΙ -ΑΓΑΛΙ )....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;;;;
Σ.Τ.

Εκδηλώσεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου για την 25η Μαρτίου 1821





Δώδεκα ξεχωριστές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στον δήμο Δίου-Ολύμπου με αφορμή την επέτειο επανάστασης του 1821 που συμπίπτει με την εορτή τού Ευαγγελισμού τής Θεοτόκου.
Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν Χαρμόσυνα χτυπήματα από καμπάνες Ιερών Ναών, Δοξολογίες, Επιμνημόσυνες Δεήσεις, καταθέσεις στεφανιών και παρελάσεις δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων και συλλόγων της περιοχής, ενώ στο Λιτόχωρο, έδρα τού καλλικρατικού δήμου, μετά το πέρας τής παρέλασης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο θεατράκι τού πάρκου με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τον πολιτιστικό όμιλο Λιτοχώρου.
ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Από την περασμένη Παρασκευή 23/3 είχαν γίνει σημαιοστολισμοί όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, των δρόμων και των πλατειών καθώς και των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου Δίου-Ολύμπου.
Ακόμη, τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2012 φωταγωγήθηκαν τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων του δήμου.
Σε όλα σχολεία τού Δίου-Ολύμπου οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Παρασκευή 23 Μαρτίου όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, έγινε απαγγελία ποιημάτων, ακούστηκαν τραγούδια που αφορούσαν την 25η Μαρτίου και σε κάποια σχολεία έγιναν και χορευτικές παραστάσεις.
Επιπλέον, στο γυμνάσιο – λύκειο Λιτοχώρου έγιναν και απονομές αριστευσάντων μαθητών και μαθητριών, επειδή οι τελετές αυτές που επρόκειτο να γίνουν την ημέρα των Τριών Ιεραρχών(30/1/2012), είχαν ακυρωθεί λόγω δυσμενών κλιματικών συνθηκών. Για τις απονομές αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία, τη Δευτέρα 26/3.
ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Στην έδρα τού δήμου, στο Λιτόχωρο, η Δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό τού Αγίου Νικολάου, ακολούθησε τελετή στον χώρο τού ηρώου πεσόντων όπου έγινε η επιμνημόσυνη δέηση, η κατάθεση στεφανιών από τον αν.δήμαρχο Γιώργο Φαρμάκη, τον υποδιοικητή της 24ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας, τον διοικητή τού Α.Τ. Λιτοχώρου, τον προϊστάμενο πυροσβεστικού κλιμακίου Λιτοχώρου καθώς και από αντιπροσωπεία σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λιτοχώρου.
Στη συνέχεια έγινε ομιλία από τον διευθυντή τού 1ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου Δημήτρη Μακαλέκα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και η επιμνημόσυνη δέηση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο. Οι εκδηλώσεις στην πόλη των θέων ολοκληρώθηκαν με παρέλαση στη λεωφόρο Αγίου Νικολάου.

Η 25η Μαρτίου στον Κολινδρό


ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 1 – 3


Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αγ.Σπυρίδωνας κόντρα στον Ερμή Εξοχής με σκορ 3 – 1. Ο Αγ. Σπυρίδωνας προηγήθηκε στο σκορ με 2- 0, στην αντεπίθεση πέρασε ο αδιάφορος κατά τα άλλα Ερμής Εξοχής μειώνοντας σε 2 – 1 .

Με δύο αποκρούσεις του Νίκου Τζήμα Τερματοφύλακα του Αγ.Σπυρίδωνα παρέμεινε το σκορ στο 2 -1, στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα, στην προσπάθεια του Ερμή Εξοχής να γυρίσει το ματς.

Οι παίχτες του Αστερίου Γιώτσα της ομάδας του Αγ.Σπυρίδωνα, πέρασαν με την σειρά τους στην αντεπίθεση και πέτυχαν ένα γκολ ακόμη, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1 , κλειδώνοντας έτσι την πολύτιμη νίκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημήτρης Γαλάνης:

«Η Κατερίνη, είτε με το θέμα της "πατάτας", είτε με το γεγονός του αθλητικού πολιτισμού προσφέρει ήθος και δίνει ένα μικρό παράδειγμα»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την ΑΕΚ, στην Κατερίνη, για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, στην ιστοσελίδα www.pierikosbc.grέκανε την παρακάτω δήλωση:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Σήμερα στην Κατερίνη έγινε κάτι μεγαλειώδες. Οι φανατικοί οπαδοί και των δυο ομάδων κάθισαν δίπλα -δίπλα, τραγουδούσαν ο καθένας για την ομάδα του και στο τέλος έφυγαν ικανοποιημένοι γιατί είδαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον. Η Κατερίνη, είτε με το θέμα της "πατάτας", είτε με το γεγονός του αθλητικού πολιτισμού, προσφέρει ήθος και δίνει ένα μικρό παράδειγμα, δηλ. ότι τελικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά ως "ανθρώπων κοινωνία"».

*

Κώστας Παπαδόπουλος - πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός:

«Η Κατερίνη δικαιούται να έχει μεγάλη ομάδα στο ποδόσφαιρο, μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ και βεβαίως μεγάλη ομάδα στο βόλεϊ»

Τον αγώνα παρακολούθησαν και πολλοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Ανάμεσά τους και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, της ομάδας που δίνει τη δική της μάχη για την άνοδο στην Α΄ εθνική κατηγορία. Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια των παιδιών και πολύ ικανοποιημένος για το σκορ. Οι καλαθοσφαιριστές μας έπαιξαν με αυταπάρνηση και θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα με όλη την έννοια του όρου. Εκτιμώ ότι είναι σημαντική η προσπάθεια που κάνουν οι καλαθοσφαιριστές και οι προπονητές, αλλά κυρίως η διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου η οποία με συνέπεια καταφέρνει να έχει την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο και μάλιστα τις αξίζει ακόμη πιο ψηλά. Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να πλαισιωθεί από όλη την πόλη. Η Κατερίνη δικαιούται να έχει μεγάλη ομάδα στο ποδόσφαιρο, μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ και βεβαίως μεγάλη ομάδα στο βόλεϊ που φέτος πέτυχε και αυτή την άνοδο στην Α2. Ο Πιερικός πρέπει να είναι ενιαίος παντού. Είναι στο DNAτων κατοίκων αυτού του νομού, μεγαλώσαμε με την έννοια του Πιερικού και από μικρά παιδιά χαρήκαμε μεγάλα γεγονότα και με το ποδόσφαιρο και με το μπάσκετ και του Πιερικού και του Αρχελάου. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχισθεί, θα εντατικοποιηθεί και πρέπει να στηριχθεί απ΄ όλο τον κόσμο. Θερμά συγχαρητήρια στους διοικούντες, στον πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Πόδα και στους συνεργάτες του γι΄ αυτή τη σημαντική προσπάθεια».

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ για τα κέντρα κράτησης μεταναστών

Οι σημερινές προτάσεις της κυβέρνησης προσπαθούν να καλύψουν ανεπιτυχώς το κενό μιας ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής και να διαμορφώσουν το περιεχόμενο μιας άλλης πολιτικής ατζέντας βαδίζοντας προς τις εκλογές.

Είμαστε αντίθετοι στη δημιουργία κλειστών στρατοπέδων κράτησης μεταναστών που οδηγεί στην εμπέδωση ρατσιστικών και ξενοφοβικών αντιλήψεων και θεωρούμε ότι η διέξοδος στο υπαρκτό ζήτημα της μετανάστευσης πρέπει να είναι στηριγμένη στις αρχές της δημοκρατικής, κοινωνικής και ανθρώπινης αντιμετώπισης του προβλήματος, όπως ορίζεται από το Διεθνές Δίκαιο για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει δημιουργία ανοιχτών ξενώνων στέγασης και φιλοξενίας όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων προς τις χώρες που επιθυμεί να φτάσει η συντριπτική πλειοψηφία των εισερχόμενων μεταναστών, γρήγορη διαδικασία παραλαβής των αιτήσεων ασύλου από τις αρχές και επιτάχυνση όλων των διαδικασιών για την έκδοση των σχετικών αποφάσεων, τροποποίηση της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ ώστε όλη η Ευρώπη να γίνει ενιαίος χώρος υποδοχής για να οργανωθεί με ορθολογικό τρόπο η διαχείριση του ζητήματος με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Υπάρχουν λύσεις για την αποτροπή της υποβάθμισης της ζωής όλων μας και αυτές πρέπει να αναζητηθούν σε κατευθύνσεις αντίθετες με το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

To Γραφείο Τύπου

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.


ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΛΟΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΣ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ) ΚΑΠΟΙΟΣ 'Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ ,ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας


Και όλο το προσωπικό της που συνέβαλε με την άριστη συνεργασία στην αποτελεσματικά ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ - μιας κυριολεκτικά γιορτής του μπάσκετ στην Κατερίνη.


Το Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Ν. Πιερίας

Και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Βάϊο Χαρισόπουλο για την πραγματικά φίλαθλη παρουσία των οπαδών της ιστορικής ΑΕΚ, οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι δίπλα με τους οπαδούς της ομάδας μας, συμμετέχοντας έτσι κόσμια στην πανηγυρική μορφή του αγώνα και τέλος


Το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας

Που για μια ακόμη φορά με την πολυπληθή, δυναμική και ενθουσιώδη παρουσία του δείχνει περίτρανα την αγάπη του για την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και γενικά προς το μπάσκετ της Πιερίας.

Πρεμιέρα στο “Θέα” μαζί με την Πέγκυ Ζήνα έκανε η Πάολα....

Η γνωστή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα σέξυ κοντό λευκό φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Με πολύ κέφι και ευχάριστη διάθεση η Πάολα που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό.

Παρουσιάζοντας ένα ατόφια λαϊκό πρόγραμμα με το δικό της μοναδικό τρόπο ξεσήκωσε το κοινό, που δεν σταμάτησε να της πετά λουλούδια.

Η Πάολα πριν λίγες μέρες έκανε και τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι “Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω” και προκάλεσε για ακόμη μια φορά με τον ανατρεπτικό ρόλο που ενσάρκωσε σε αυτό ντυμένη γαμπρός.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο “Θέα”:

paola44 ΔΕΙΤΕ: Η σέξυ εμφάνιση της Πάολα στη σκηνή!
paola2 ΔΕΙΤΕ: Η σέξυ εμφάνιση της Πάολα στη σκηνή!

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2012 στο Αιγίνιο.



Τιμώντας την ιστορία και την παράδοση και χωρίς παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Αιγίνιο αποδεικνύοντας ότι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις μπορεί για μέρα να ξεχαστούν.

Πριν από την παρέλαση προηγήθηκε η δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα παρουσία πολλών επισήμων.

Επίσης, έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο Δημαρχείο, στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αιγινίου, οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου και του Λυκείου, εκπρόσωπος της Φιλαρμονικής Αιγινίου και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Μετά την παρέλαση οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική πλατεία Αιγινίου.

Κορυφή

Ράιχενμπαχ: Σε καλό δρόμο η Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ..

τους κάνει ρόμπες.......H Λιάνα...


από την Στρατιωτική Παρέλαση στο Σύνταγμα...

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

αποδοκιμασίες στο Bόλο..


Εξαφανίσθηκαν οι βουλευτές των Τρικάλων από την παρέλαση...


Κανένας βουλευτής των Τρικάλων (γιατί άραγε;) δεν παρέστη στην παρέλαση στα Τρίκαλα, ενώ «έσπασαν» τα τηλέφωνα σε αναπήρους πολέμου να παραστούν στην παρέλαση…

Πατρινές λεβεντιές!

το κράξιμο στο άγημα της αστυνομίας


στην Πάτρα... Πήραν στο κυνήγι τους αστυνομικούς με νεράτζια και τασάκια!


Λέτε ο Μπενύτο να βάλει υποψήφιο στην Αχαΐα.

στο Ηράκλειο - Κανένας βουλευτής δεν έδωσε το "παρών" - Διακόπηκε πριν ξεκινήσει η παρέλαση

Επεισόδια και χημικά στο Ηράκλειο

Διαδηλωτές εισέβαλαν στο χώρο της παρέλασης - Με ρίψη χημικών "απάντησαν" οι αστυνομικοί - Μία προσαγωγή - Παρέλασαν... οι πολίτες και τελικά η παρέλαση ματαιώθηκε!

Διαδηλωτές ''μπλόκαραν'' την παρέλαση - Άφαντοι οι επίσημοι!

Χίος:

Παρέλαση με προσαγωγές, πανό και Μαθητές διαμαρτυρήθηκαν με τσιρότα στα στόματα!...

Χαλκίδα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης...

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κατερίνης, η ΕΛΜΕ Πιερίας και η ΣΕΠΕ Πιερίας, σας προσκαλούν την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμπαγιωτών Κορινού που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Κορινού, σε μια ενημέρωση-εκδήλωση για θέματα που μας αφορούν άμεσα και έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση των παιδιών μας. Θα ακολουθήσει συζήτηση-διάλογος και προτάσεις των Συλλόγων με τους γονείς με σκοπό την καλύτερη διαχείριση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν και απασχολούν τους γονείς.

Με τιμή τα Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

από τα επεισόδια μετά το τέλος της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΩΡΑ: 09.03 πμ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.....
ΣΤΟΥΣ 95,3 ΣΤΑ FM KAI ΣΤΟ www.953fm.gr
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....
ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΟ.....
ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ....