PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Όταν δεν ποζάρει ολόγυμνη ή topless, η Kate Moss φροντίζει και πάλι να προκαλεί....

Αυτήν την φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο χωρίς σουτιέν, και με ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού της να περπατάει στον δρόμο.!

Τι έκανε άραγε πριν η Kate..? Μπορεί απλά να ήταν στην τουαλέτα... Πού πήγε το πονηρό μυαλό σας..?

Μια ολόκληρη παραλία στο Miami, αναστάτωσαν Irina Shayk και Anne V.

Οι δυο καλλονές που είναι και κολλητές φίλες, φόρεσαν τα brazil μαγιό τους, πήγαν στη θάλασσα και... άναψαν φωτιές!




Τα δυο κορίτσια μπήκαν και βγήκαν αρκετές φορές στη θάλασσα μαζί. Έπαιξαν με τα κύματα και ανέβασαν το θερμόμετρο πολύ ψηλά!



Μαυρισμένη, με αναλογίες που κόβουν την ανάσα και μπικίνι που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, η Irina Shayk ήταν στην κυριολεξία μια θεά!



Μαζί με τα καλλίγραμμα μοντέλα ήταν και μερικοί καλοί τους φίλοι, αλλά ο φωτογραφικός φακός δεν εντόπισε πουθενά τον αγαπημένο της Irina και διάσημο ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo!

Ολικές μεταμορφώσεις









Ο αγράμματος ανταποκριτής μας μάς πληροφορεί από το 1821 και είναι σαν να περιγράφει το 2012:

Παπούλιας παρέλαση 25 Μαρτίου 1821
ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑ 
ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΥΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΕΣΦΑΛΑΝ
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥΝΤΖΩΝΕΙ... ΟΥΑΟΥ
ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ

ΡΕ ΤΙΝΟΣ ΠΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ ΑΡΑΓΕ.... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ 
; ΤΙΜΩΡΉΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ....
ΤΙ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ;
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΑΝ Η ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΙ....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΛΑΘΟΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΑΘΛΗΤΙΣΜΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΑΝ.....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΠΡΙΤΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ....
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.....
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ;
ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ...ΑΓΝΩΣΤΟΣ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο .....
ΠΡΙΤΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ!
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑ
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ
ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
ΝΑΙ....
ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ...

"ΕΥ ΖΗΝ" Το 60λεπτο της ποιότητας και της αλήθειας και φυσικά της απόλυτης υπογραφής ΑΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ από τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ στον "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" 106,7

ENA ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
Από Δευτέρα 26 ΜΑΡΤΙΟΥ, κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου, στις 12:00 το μεσημέρι, και ΠΑΛΙ μαζί αλλά αυτή την φορά ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ στον "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" 106,7 με την ''φρεσκότατη'' εκπομπή ''ΕΥ ΖΗΝ''.
Το 60λεπτο της ποιότητας και της αλήθειας και φυσικά της απόλυτηςυπογραφής!
Μια εκπομπή ως ορισμός του δημόσιου λόγου και ως εφαλτήριο της κοινωνίας και όχι των πολιτικών!
''ΕΥ ΖΗΝ'', λοιπόν, επειδή...
''ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! 
"ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ...ΚΕΦΑΛΑΙΑ! 
Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" και ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
www.athlitikos.gr
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ.


ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πήρε χαμπάρι πως παίρνει τον πούλο επειδή το γελοίο κόμμα του δεν πείθει πια ούτε τους γελοίους που το ψήφισαν και ζητάει να αναβληθούν οι εκλογές, επικαλούμενος τη θρησκεία.
«Επιτέλους να σεβαστούμε τη θρησκεία. Να σεβαστούμε την Ορθοδοξία. Δεν μπορεί να έχουμε προεκλογική περίοδο τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ...



Σχόλιο αφελές έως ανόητο...


O ρεπόρτερ χάνοντας συνεχώς τα λόγια του και κεκεδίζοντας, πρότεινε στο λαό αυτοσυγκράτηση (και μάλιστα με λογική!) ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο να περιφρουρεί η αστυνομία ακόμη και τον επιτάφιο.
Η... παρουσιάστρια, έτοιμη να κάνει το σταυρό της, επισφράγισε αυτή την ανοησία με χιούμορ, επιπέδου κατηχητικού : "Βοήθειά μας".
...τους...

αυτή η η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες..."

Παπακωνσταντίνου ο "διάδοχος"?...


Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, αλλά δεν αποσύρεται από την πολιτική ο Πάγκαλος. Αυτό το... επισημαίνει σ' όλες τις συζητήσεις που κάνει τελευταία, με φίλους και συνεργάτες του, είπε ο Χασαπόπουλος.
Διάδοχο του δε, υποδεικνύει τον Παπακωνσταντίνου. Μια μέρα κουβεντιάζοντας με δημοσιογραφους γι' αυτό το θέμα στη βουλή (ποιος θα ναι υποψήφιος στη θέση του) και βλέποντας τον Παπακωνσταντίνου να τους πλησιάζει, είπε ιδού ποιος θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής.
Ιδέ ο άνθρωπος...

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ...

σαράντα χρόνια κλέφτης...


... τον ύπνο δεν εχόρτασα, και τωρ' αποσταμένος θέλω να πάω κοιμηθώ...


Παπακωνσταντίνου (απάντηση).

Μαύρη ζωή που κάνουμε, εμείς οι μαύροι κλέφτες...

Oι... στίχοι από το Γερο Δήμο (ποίημα του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη) και από το δημώδες άσμα «Κλέφτικη ζωή»…

Πολιτική, Οικονομική, Στρατιωτική ΚΑΤΟΧΗ! Θα τους ανεχθούμε;

τα ΜΑΤ να σπρώχνουν και να κλωτσούν τους πολίτες...




Βίντεο από επεισόδιο σήμερα στην παρέλαση με καθηγητές και φοιτητές. Έγιναν και 20 συλλήψεις. Η αστυνομία επιτίθεται στον κόσμο που... φώναζε αντιμνημονιακά συνθήματα και προσπαθούσε να προσεγγίσει τη μαθητική παρέλαση.

Έτσι ξεφύτρωσαν οι Παπακωνσταντίνου, Μπιρμπίληδες, Σαχινίδηδες και σια… Σιγά ο Παπαδήμιος να μην ετοίμαζε τη μελλοντική στελέχωση της στοάς του…


Ιδού τo 11μελές επιτελείο του Παπαδήμου που ολοκλήρωσε τη νεα δανειακή σύμβαση
Ένα επιτελείο έντεκα ατόμων -έξι γυναικών και πέντε αντρών- που αποσπάστηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ακούστε τι δήλωσε...


"Δεν τον εμπιστεύομαι εγώ τον Καμμένο. Τον ξέρω από το '90, δεν τον εμπιστεύομαι. Με συγχωρείται, αλλά... ξέρω τον άνθρωπο. Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα, τα οποία είναι από συνομωσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος...", δήλωσε , μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, ο πρώην υφυπουργός και νυν Βουλευτής Μαγνησίας αλλά και υπεύθυνος Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Θανάσης Νάκος.

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:


ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

Ποιο κόμμα θα μιλήσει και για πόση ώρα; Θα έχουν χρόνο τα νέα κόμματα;



Και ποιος θα αντιστοιχεί στα «παλιά κόμματα» που δείχνουν σημάδια κατάρρευσης; Και κυρίως πόσο θα... στοιχήσει στο ελληνικό δημόσιο η δωρεάν μετάδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων των κομμάτων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς με αντάλλαγμα τη μείωση του ενοικίου για τις συχνότητες στα ...χίλια ευρώ;

Στις εκλογές του 2009 διατέθηκε δωρεάν διαφημιστικός χρόνος που έφτασε τα 12 εκατ. ευρώ! Στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, τα δύο κόμματα εξουσίας , ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έλαβαν δωρεάν χρόνο αξίας 4.500.000 ευρώ το κάθε κόμμα, το ΚΚΕ 1.355.322 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ, 838.138 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 631.930 και οι Οικολόγοι Πράσινοι, 174.612 ευρώ ενώ δόθηκε χρόνος κι από τη συνδρομητική TV. Η νομοθεσία ορίζει πως τόσο η κατανομή του δωρεάν διαφημιστικού χρόνου, όσο και του χρόνου προβολής θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου 2009. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν δεν υπάρξει άλλη ερμηνεία από την διακομματική επιτροπή που θα συσταθεί πως τα νέα κόμματα που προέκυψαν από τις διασπάσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, δεν θα έχουν τα συγκεκριμένα οφέλη, όπως επίσης ανοικτό παραμένει και το ζήτημα της συμμετοχής στα debate. Θα αναμετρηθεί πχ ο Α. Σαμαράς με τη Ν. Μπακογιάννη και τον Π. Καμμένο και ο Β. Βενιζέλος με τη Λ. Κάτσελη και το Φ. Κουβέλη; Το αντάλλαγμα για τη δωρεάν διάθεση του διαφημιστικού χρόνου είναι η μείωση του “ενοικίου” χρήσης συχνοτήτων κατά 50%. Δηλαδή τα τέλη για τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας που είναι και τα μόνα που πληρώνουν θα μειωθούν στο 1% επί του τζίρου τους.

ΑΡΝΙΕΜΑΙ!


ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ...

«EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ»

ΠΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας και η στάση του Προέδρου της Ν.Δημοκρατίας Α.Σαμαρά, να στηρίξει πολιτικές που μέχρι πριν λίγο καιρό ο ίδιος κατηγορούσε, με αναγκάζουν να δηλώσω παραίτηση από την εκλόγιμη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΜ.Τ.Ο Παραλίας Κατερίνης.

Την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας την υπηρέτησαν σπουδαίοι ηγέτες όπως ο ευρωπαϊστής Κων/νος Καραμανλής,ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής γνωστός για τη στάση του σε: ΄΄σχέδιο Ανάν΄΄,΄΄Βουκουρέστι΄΄, ενεργειακή συμμαχία με τη Ρωσία.
Δεν είναι δυνατόν πλέον να βρίσκομαι σε μια παράταξη που με τις ενέργειές της και τις αποφάσεις της,εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.
Τη Νέα Δημοκρατία θα την έχω πάντα στην καρδιά μου και θα την υπηρετήσω όποτε με χρειαστεί.
Τέλος,θέλω να ευχαριστήσω όσους με εξέλεξαν και να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που το Νοέμβριο του 2009,έπεισα να στηρίξουμε όλοι μάζι τον Α.Σαμαρά.
Κώστας Πολυχρόνης

ΚΛΕΙΣΤΟΝ....

Αυτή είναι παρέλαση!


Στα γαλανόλευκα Μελβούρνη και Σίδνεϊ - Χρώμα,ζωντάνια και παλμό στον εορτασμό για την 25η Μαρτίου έδωσαν στη Μελβούρνη δεκάδες παροικιακά και κρατικά σχολεία της μητρόπολης του Ελληνισμού της Αυστραλίας. Εκτιμάται ότι συμμετείχαν περίπου 8 χιλιάδες μαθητές και εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων. Στο Σίδνεϊ, για πρώτη φορά φέτος έπειτα από 20 χρόνια ο εορτασμός ήταν ενωτικός....


Οι ομογενείς και στις δυο πόλεις, παρουσίασαν μια λαμπρή εικόνα του εορτασμού και υπενθύμισαν ότι, ο χρόνος δεν χαλαρώνει τις σχέσεις με την Ελλάδα και ότι παλιές και νέες γενιές Ελληνοαυστραλών συνεχίζουν να τιμούν τους προγόνους, που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Τον εορτασμό της Μελβούρνης τίμησαν και φέτος, ο πρωθυπουργός, Τεντ Μπέιλιου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντάνιελ 'Αντριους, ενώ η ομογενής βουλευτής, Μαρία Βαμβακινού και η ομογενής σκιώδης υπουργός, Σοφία Μιραμπέλα, εκπροσώπησαν την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τόνι 'Αμποτ, αντίστοιχα.

Επίσης, στον εορτασμό της Μελβούρνης παρέστη ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας (Φλώρινας), Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ενώ ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Ιωάννης Κοραντής στον εορτασμό της εθνικής επετείου στο Σίδνεϊ.

Στη Μελβούρνη το ιστορικό της ημέρας εκφώνησε η γενική πρόξενος Ελένη Λιανίδου, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο πολιτειακός πρωθυπουργός Τέντ Μπέϊλιου και ο αρχηγός της πολιτειακής αντιπολίτευσης Ντάνιελ Αντριους.

Το μήνυμα της πρωθυπουργού Τζούλιας Γκίλαρντ, διάβασε η βουλευτής Μαρία Βαμβακινού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τόνι 'Αμποτ, η σκιώδης υπουργός Σόφη Πανοπούλου Μιραμπέλα.

Στον εορτασμό στο Σίδνεϊ, παρέστησαν ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Μπάρι Οφάρελ και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τζον Ρόμπερτσον. Την ομοσπονδιακή κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Μεταφορών 'Ανθονι Αλμπανέζ και την αντιπολίτευση ο Φίλιπ Ράντοκ

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ...

ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙL ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΥΧΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΟΒΑΡΟ Η ΜΗ, ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΦΝΗΣ (ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ)... ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΥΨΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 3-3,5 ΜΕΤΡΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝΕ ΠΑΝΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΠΤΩΣΗΣ ΕΝΟΣ 7 ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΠΡΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

ΔΗΜΑΡΧΕ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!





Το κολυμβητήριο της πόλης μας παραμένει κλειστό από τις 15 Δεκεμβρίου 2011, αφού ο Δήμος Κατερίνης ισχυρίζεται ότι δεν διαθέτει το ποσό των 12.000€ που απαιτείται για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου για τους επόμενους δύο μήνες.
Αποτελεί ντροπή για την πόλη μας το γεγονός ότι αποδεχόμαστε τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου και αναπολούμε παλιότερες εποχές που το κολυμβητήριο λειτουργούσε ακόμα και με χιόνια, ακόμα και χωρίς σκεπή, αλλά τότε οι δήμαρχοι θεωρούσαν τη λειτουργία του δώρο ζωής για τους δημότες τους.
Κολυμβητικά τμήματα
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Γ.Α.Σ .ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Χωρίς επεισόδια και με την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας έγινε η καθιερωμένη επετειακή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη.


Οι δύο βουλευτές της Πιερίας, ο Παπαγεωργίου από το ΠΑΣΟΚ και ο Κουκουδήμος από τη ΝΔ εμφανίστηκαν μόνο στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στην πλατεία Ελευθερίας και κατόπιν εξαφανίστηκαν και δεν ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων, απέναντι από την οποία είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που φώναξαν συνθήματα με αναρτημένα δύο μεγάλα πανό διαμαρτυρίας.

ΔΕΙΤΕ..

pic.twitter.com/dtKATdyl

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΣ...

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΛΕΙΠΕ !!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ;;;;;ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ;;ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ .ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΤΑ,
ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΟ , ΜΕ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΗΧΕΙΑ ,ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΕ , Η' ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ,
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ .
ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ
ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ .ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ,ΚΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΠΥΡΙΑ ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ
ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΑΚΟΜΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΩΝ
ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣΤΟΥΛΗΔΩΝ . ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ
ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ
ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε.Ε.

Το «Μένουμε Ελλάδα» ταξίδεψε στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa




Στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, βρέθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της γνωστής εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα» με επικεφαλής τη γνωστή δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια Γιάννα Αναστασιάδου κατά το χρονικό διάστημα 19 έως 24 Μαρτίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει οδοιπορικό στις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης Λάμπρου. Η παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και γεύτηκαν τοπικά γαστρονομικά εδέσματα από τους σεφ του ξενοδοχείου.

Στο χώρο του ξενοδοχείου συνέντευξη έδωσε η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και ιδιοκτήτρια του ομίλου Mediterranean Hotels Eυαγγελία Λάμπρου, που αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Πιερίας, στις ομορφιές της και σε όλα τα στοιχεία που καθιστούν την περιοχή της Παραλίας Κατερίνης ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα μέρη της Πιερίας, όπως στο Δίον, τον Μακρύγιαλο, την Πύδνα, κ.ά., με την αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου και του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου.

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ 61-45 - ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΜΠΗ


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ

ΚΙ ΕΣΥ (ΠΙΕΡΙΚΕ  ΜΟΥ) ΜΟΥ ΠΕΣ ΠΩΣ Μ ΑΓΑΠΑΣ
ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ


ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ



ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ

Ε.Λ.Μ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ


Η Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε Πιερίας εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην παρουσία πολιτικών προσώπων στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2012.
Δεν αντιτίθεται στην παρουσία εκπροσώπων Αναπήρων Πολέμου, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Συλλόγων Μακεδονομάχων και εκπροσώπου της Εκκλησίας.

Γ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΟ ΧΑΟΣ...

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ 61-45

Το μπάσκετ έκανε ακόμη μία γιορτή στην Κατερίνη

Μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα το μπάσκετ έκανε ακόμη μία γιορτή στην Κατερίνη. Αυτή που πλαισίωσε τον αγώνα του πρωταθλήματος του Πιερικού Αρχελάου με την ΑΕΚ, στον οποίο κέρδισε βέβαια ο Πιερικός Αρχέλαος με 61-45, αλλά η νίκη του κόσμου ήταν μεγαλύτερη.

Οι φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το παιχνίδι, απέδειξαν στην Κατερίνη ότι, πάνω απ΄ όλα, ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει τους φίλους του και όχι να τους απομακρύνει. Έτσι και έγινε …

Στο παιχνίδι διαιτητές ήταν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Ξενικάκης και Πουρσανίδης Γ.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 34-20, 51-34, 61-45.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Γαλάνης): Μποχωρίδης, Μπεχλιβάνης 12 (1), Κοντσές, Πανάρας 18 (4), Δαμαλής, Φακοπουλίδης, Μπουρδάνος, Σταμπουλής 4, Μαλτέσιος

6, Μάρτζος 11 (1), Φουτσιτζής 6, Μαρμαρινός 4.
ΑΕΚ(Παπαδόπουλος): Φωτητζόγλου, Νοέας 2, Βασιλόπουλος 1, Τζόλος 6 (1), Κούρτης 2, Σιαμανδούρας 3, Μάντζαρης 15 (4), Κοκκινόπουλος, Σκλάβος 10, Δέσπος 3, Φαλέκας 3.

Τα αποτελέσματα:ΟΦΗ - ΑΕΚ Άργους 100-70, Πέραμα - Αμύντας Δάφνης 58-74,Πανερυθραϊκός - Δόξα Λευκάδας 69-77, Παγκράτι - Λαύριο 89-82, Πανελευσινιακός - Αρκαδικός 87-78, Ίκαροι Σερρών - Ν. Κηφισιά 66-70, Απόλλων Πατρών - Ερμής Λαγκαδά 68-54.

Η βαθμολογία (σε 24 αγώνες): Πανελευσινιακός 43, Απόλλων Πατρών 42, Ν. Κηφισιά 38, Αρκαδικός 38, Ίκαροι Σερρών 38, ΑΕΚ 38, ΟΦΗ 37, Λαύριο 37, Δόξα Λευκάδας 36, Ερμής Λαγκαδά 36, Αμύντας Δάφνης 35, Πέραμα 34, Πανερυθραϊκός 34, Πιερικός 33, Παγκράτι 33, ΑΕΚ Άργους 23.

Η επόμενη αγωνιστική (25η, 31/3): Δόξα Λευκάδας - Παγκράτι, Λαύριο - ΟΦΗ, ΑΕΚ Άργους - Πιερικός Αρχέλαος, Ερμής Λαγκαδά - ΑΕΚ, Αμύντας Δάφνης - Πανερυθραϊκός, Ν. Κηφισιά - Πέραμα, Αρκαδικός - Ίκαροι Σερρών, Απόλλων Πατρών - Πανελευσινιακός.

Oι twitterόφιλοι δε θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι η τουρκική φρεγάτα παραμονές της εθνικής μας επετείου έκοβε βόλτες σε εθνικά χωρ

alt

Πάντως, όπως θα διαπιστώσετε στα παρακάτω tweets, υπάρχει μια πολύ μεγάλη δόση ειρωνείας και χιούμορ…

Bρε ....τα παιδιά έρχονται να δουν την παρέλαση από κοντά #fregata

Από την ταράτσα της βουλής πρέπει να φαίνεται καθαρά η φρεγάτα...

Ο Λουκάς Παπαδήμος στέλνει εσπευσμένα στην Άγκυρα την Άντζελα Δημητρίου για την επίλυση της κρίσης με τη #fregata.

Έχω και #fregata, πάμε μια βόλτα;

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε 365 γραμμάρια τριμμένη ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ.

Μια #fregata ήταν μόνη της σε θάλασσα γαλάζια κι ήταν ένας γλάρος με ολόλευκα φτερά. Μέσα ήταν κάτι Τούρκοι που θελαν να κάνουν νάζια...

Η Φρεγάτα από την Μακρόνησο πέρασε; Ή μόνο από τη Τζια;

Η apple παρουσιάζει την καινούρια ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ με όνομα ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ

Πήρα μια τρομάρα σήμερα! Με ακολουθούσε μια ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ!

Στην ΓΑΔΑ μεταφέρεται η τουρκική φρεγάτα. ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ!

Μόλις έβαλα τζελ στο μαλλί, αλλά για να μη χαλάσει δε θα πάρω μηχανάκι αλλά λέω να πάρω τη #fregata μου να πάω για ποτό…

#fregata 's got talent

Δεν κάνουν εισβολή, η Μαριέττα Χρουσαλά απλά ψωνίζει #fregata από την Τουρκία για το Πάσχα

Παιδιά δεν είναι ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ. Είναι ο Πάγκαλος με κόκκινο μαγιό!

ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ……

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανακοινώθηκαν και επισήμως τα ονόματα των υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς, στις επικείμενες εκλογές, από την πλευρά των “Ελευθέρων Πολιτών” που συνεργάζονται πολιτικά και εκλογικά με το κόμμα του Φ. Κουβέλη. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι «Ελεύθεροι Πολίτες» δίνουν τη μάχη των βουλευτικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα συνεργαζόμενοι με τη ΔΗΜ.ΑΡ. “Ενισχύουμε τους συνδυασμούς της ΔΗΜ.ΑΡ, τους συνδυασμούς της νίκης, για μια μαχητική και προγραμματική αριστερά. Για να καταδικαστούν τα κόμματα του δικομματισμού, που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και που ετοιμάζουν νέα δεινά για τους πολίτες και τη χώρα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Α/ΑΕΠΙΘΕΤΟΟΝΟΜΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
1ΖΥΡΝΟΓΛΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΑΒΑΛΑΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
2ΔΡΟΓΟΥΔΗΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
3ΙΑΤΡΟΥΝΙΚΟΣΑ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΛΟΓΙΣΤΗΣ
4ΜΑΡΚΟΥΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΒ’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
5ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΑΝΤΩΝΙΟΣΝ. ΣΕΡΡΩΝΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
6ΤΖΗΚΑΛΙΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΝ. ΚΟΖΑΝΗΣΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
7ΡΟΣΣΙΟΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΝ. ΤΡΙΚΑΛΩΝΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
8ΚΑΤΣΑΡΑΣΣΤΕΦΑΝΟΣΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
9ΜΑΓΑΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΝ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
10ΚΟΚΛΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝ. ΑΧΑΪΑΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΑΓΓ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
11ΤΑΓΚΑΣΑΝΔΡΕΑΣΝ. ΒΟΙΩΤΙΑΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
12ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΑΝΔΡΕΑΣΝ. ΕΥΒΟΙΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
13ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣΜΑΚΗΣΑ’ ΑΘΗΝΑΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
14ΕΥΤΑΞΙΑΜΟΝΙΚΑΑ’ ΑΘΗΝΑΣΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ «ΑΘΗΝΑ 984″
15ΣΟΥΚΟΣΙΩΑΝΝΗΣΑ’ ΑΘΗΝΑΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
16ΠΑΠΑΝΙΚΑΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ)Β’ ΑΘΗΝΩΝΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
17ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΜΑΡΙΑΒ’ ΑΘΗΝΩΝΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
18ΜΠΡΑΒΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒ’ ΑΘΗΝΩΝΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
19ΥΔΡΑΙΟΣΓΙΑΝΝΗΣΑ’ ΠΕΙΡΑΙΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
20ΓΑΛΑΝΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΒ’ ΠΕΙΡΑΙΑπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ Ε.Ε. ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
21ΚΑΝΟΝΙΔΗΣΙΟΡΔΑΝΗΣΒ’ ΠΕΙΡΑΙΑΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
22ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΒΑΣΙΛΕΙΟΣΑΤΤΙΚΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
23ΠΑΤΕΛΗΕΙΡΗΝΗΑΤΤΙΚΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
24ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΣΠΥΡΙΔΩΝΑΡΓΟΛΙΔΑΣΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
25ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥΓΕΩΡΓΙΟΣΣΑΜΟΥΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
26ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣΣΗΦΗΣΡΕΘΥΜΝΗΣΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
27ΚΟΥΤΑΝΤΟΥΕΥΡΙΔΙΚΗΛΑΣΙΘΙΟΥΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
28ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΜΑΡΙΑΛΑΣΙΘΙΟΥΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
29ΤΣΩΝΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Δ/ΝΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΤ
30ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΜΑΓΝΗΣΙΑΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
31ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥΑΝΤΩΝΙΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΣΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
32ΤΣΙΓΚΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΞΑΝΘΗΣΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
33ΝΑΣΙΚΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣΓΡΕΒΕΝΩΝΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
34ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣΕΜΜΑΝΟΥΗΛΧΑΝΙΩΝΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
35ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ