PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ..

ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΑΚΟ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ...


Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ...


ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ...


ΞΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ....

Πέραν του χιούμορ που κάνω σε σχέση με το όνομα του Γιώργου Κωνσταντόπουλου θέλω να δηλώσω το εξής....
Ο Υφυπουργός την προηγούμενη φορά, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ....
Έχασε το κόμμα του κι όχι εκείνος.
Έφαγε την φθορά της Νέας Δημοκρατίας κι ως κυβερνητικό στέλεχος την πλήρωσε τοπικά όπως τόσοι και τόσοι Υπουργοί Πανελλαδικά.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΤΕΡΑ, ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ....
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....
ΞΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ....
Κι απ την άλλη η έκπληξη θα έρθει από αλλού κι όχι πάλι από τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο.
ΑΠΟ ΠΟΥ, ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ.....
ΙΔΩΜΕΝ.....
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ....
ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ....
ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ...ΜΑΤΑΙΑ!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΟΕΔΕΣΣΑΣ;;;
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ.
Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΚΟΥΒΕΛΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ....
ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΘΟΔΩΡΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΨΗ;
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Ο ΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ....

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..


ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...

ΜΠΕΝΙΤΟ...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ..

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης


Ο συνδυασμός της Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της ΚΖ Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας αλλά και στον αγώνα των Πιεριέων για την παραμονή της ΚΖ Εφορείας Αρχαιοτήτων στην Πιερία.

Με την μεταφορά της και την ενσωμάτωση της σε μια νέα υπηρεσία με έδρα τη Θεσσαλονίκη υποβαθμίζεται η αρχαιολογική έρευνα στην Πιερία αλλά και η αρχαιολογική σημασία της Πιερίας, μια Πιερία που περιλαμβάνει αρχαιολογικούς χώρους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία μας όπως Δίον, Λείβηθρα, Πίμπλεια, Πύδνα Κορινός , Μεθώνη, Μακρύγιαλος, Σπάθες, το Κάστρο του Πλαταμώνα και φυσικά ο Όλυμπος.
Η απόφαση αυτή αποτελεί μια κυβερνητική μνημονιακή επιλογή που στοχεύει στην συρρίκνωση των δημοσίων υπηρεσιών και στον περιορισμό του Δημοσίου χώρου με άμεσο αποτέλεσμα τον περιορισμό της εξυπηρέτησης των πολιτών και εν τέλει τον περιορισμό των δικαιωμάτων των πολιτών. Για την Πιερία η σύνδεση των αρχαιοτήτων της με τον πολιτισμό αποδυναμώνει και το τουριστικό της προϊόν και ουσιαστικά περιορίζει τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής μας.
Ανησυχία μας δημιουργεί το γεγονός ότι μόνο η Εφορεία της Πιερίας κλείνε, σε συνδυασμό με τις επιθέσεις που δέχθηκε παλαιότερα η Δ/νση της Εφορείας από παράγοντες της Πιερίας αλλά και τις βλέψεις μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που υπάρχουν για τον Όλυμπο και την ευρύτερη περιοχή, σε μια εποχή που η μνημονιακή συγκυβέρνηση στο όνομα της υποτιθέμενης ανάπτυξης παραβλέπει το περιβάλλον και τις αρχαιότητες.
Καλούμε τον λαό της Πιερίας να αναπτύξει ενωτικούς αγώνες για να μην καταργηθεί η ΚΖ Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας, να μην δεχθεί την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών κατ επιταγή της Τρόικας, να προστατεύσει ως κόρη οφθαλμού τις αρχαιότητες, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον Όλυμπο από τα κερδοσκοπικά συμφέροντα.
Καλεί τον Δήμο Κατερίνης, τις δημοτικές παρατάξεις και τους άλλους Δήμους της Πιερίας να μπουν επικεφαλής σε αυτόν τον αγώνα.

Κατερίνη 20/3/2011
Το γραφεί τύπου του συνδυασμού

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.



Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 23 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 4.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:
1.Λήψη απόφασης για την ανακήρυξη του κ. Βασιλακόπουλου Γεώργιου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Κατερίνης
Εισηγητής: Χιονίδης Σάββας, δήμαρχος

2.Συμμετοχή του δήμου στην πρόσκληση 4.1.2_3.3 του Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών» του προγράμματος ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013 με τίτλο «Αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στον Κορινό»
Εισηγητής: Χιονίδης Σάββας, Δήμαρχος

3.Συμμετοχή του δήμου στην πρόσκληση 4.1.2_3.5 του Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών» του προγράμματος ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013 με τίτλο «Ενίσχυση για τη διενέργεια της τοπικής πολιτιστικής εκδήλωσης Διεθνές Παιδικό Φολκλορικό Φεστιβάλ»
Εισηγητής: Χιονίδης Σάββας, Δήμαρχος

4.Συμμετοχή του δήμου στην πρόσκληση 4.1.2_3.7 του Άξονα Προτεραιότητας 4 «Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών» του προγράμματος ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013 με τίτλο «Ενίσχυση για τη διενέργεια της τοπικής πολιτιστικής εκδήλωσης Κουρμπάνι»
Εισηγητής: Χιονίδης Σάββας, Δήμαρχος

5.Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Κατερίνης έτους 2012.
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

6.Λήψη απόφασης για την καταρχήν έγκριση της σύναψης σύμβασης μεταξύ Δήμου Κατερίνης και ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κατερίνης για την εκτέλεση πρόσθετων δρομολογίων στο Δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν.2963/2001 και τον καθορισμό της αντισταθμιστικής εισφοράς του Δήμου.
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

7.Τροποποίηση υψομετρικής μελέτης στα Ο.Τ.365Α, 365Β και 365Γ της Πολεοδομικής Ενότητας Επέκταση Σταδίου.
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

8.Έγκριση της 16/2012 μελέτης του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτηρίων Δημοτικής Ενότητας Κατερίνης» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

9.Έγκριση της 59/2011 μελέτης του έργου «Εξοπλισμός και εργασίες βελτίωσης – επέκτασης – μετατόπισης και τροποποίησης λειτουργίας των εγκαταστάσεων ρύθμισης κυκλοφορίας οχημάτων – πεζών με φωτεινή σηματοδότηση (Φ/Σ) του Δήμου Κατερίνης» προϋπολογισμού 65.530,03 ευρώ με ΦΠΑ και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με πρόχειρο διαγωνισμό.
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

10.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Άμεσες εργασίες συντήρησης σχολικών κτηρίων του Δήμου» (Τ.Κ. Ελάφου) (147/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

11.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Άμεσες εργασίες συντήρησης σχολικών κτηρίων Δήμου Ελαφίνας» (Τ.Κ. Καταλωνίων) (152/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

12.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής - οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Εξοχής» (Δ.Ε. Ελαφίνας) (202/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

13.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση χώρου Ηρώου Δ.Δ. Λαγόραχης» (131/2007 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

14.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διευθέτηση απορροής ομβρίων υδάτων Τ.Δ. του Δήμου» (160/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

15.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση – Βελτίωση όμβριων υδάτων των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ελαφίνας» (Δ.Ε. Ελαφίνας) (211/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος

16.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες για τη βελτίωση υποδομών των Κοιμητηρίων του Δήμου» (Δ.Ε. Ελαφίνας) (239/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

17.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρόμων ενότητας Εθνικού Σταδίου» (39/2009 μελέτη )
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος.

18.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις ενότητας Σιδηροδρομικού Σταθμού» (45/2009 μελέτη)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος

19.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων ενότητας ΒΑΤΑΝ» (37/2009 μελέτη)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος

20.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Οικισμού Ολυμπιακής Ακτής» (68/2010 μελέτη)
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος

21.Έγκριση παράτασης προθεσμίας του χρόνου φόρτωσης – παράδοσης της «Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας στο Νηπιαγωγείο της Ανδρομάχης».
Εισηγητής: Γιουμίδης Αλέξανδρος, αντιδήμαρχος

22.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Πιερίων» (36/2011 μελέτη)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

23.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή – βελτίωση δικτύων ύδρευσης και υποδομών για τη σύνδεση γεωτρήσεων με κεντρικό αγωγό» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (122/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

24.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Άμεσες εργασίες αποκατάστασης αγροτικών οδών των ΤΔ Π.Κεραμιδίου, Εξοχής, Ελάφου, Τρίλοφου» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (235/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

25.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή οικισμών αντλιοστασίων ύδρευσης» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (251/2009 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

26.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση – συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Τ.Δ. Καταλωνίων» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (68/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

27.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση – συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Τ.Δ.Ελάφου και Τρίλοφου» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (39/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

28.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής - οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση – συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Τ.Δ. Π.Κεραμιδίου» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (84/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

29.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών αγροτικών οδών (προσπελάσεις ρεμάτων) από τις θεομηνίες μηνός Οκτωβρίου 2009 του Δήμου Ελαφίνας» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (41/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

30.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αγωγού αρδευτικής δεξαμενής Τ.Δ. Καταλωνίων» (163/2008 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

31.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Επιδιορθώσεις – Καθαρισμός χώρων αναστροφής πυροσβεστικών οχημάτων στο δίκτυο αγροτοδασικής οδοποιίας των Τ.Δ. Π.Κεραμιδίου, Ελάφου, Τρίλοφου, Εξοχής & Οικισμού Τόξου» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (108/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

32.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση – Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Τ.Δ. Μοσχοποτάμου» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (69/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

33.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων (γηπέδων κλπ) δήμου Ελαφίνας» Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας (158/2010 μελέτη ΤΥΔΚ)
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

34.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας» (Αριθ. Μελ. 37/2011 μελέτη )
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

35.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση υφιστάμενου αγροτικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Κορινού» (Αριθ. Μελ. 35/2011 μελέτη )
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

36.Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (Τακτοποιητικού) του έργου «Επέκταση ΧΥΤΑ Δήμου Κατερίνης – Κατασκευή έργων Β φάσης» .
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος

37.Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, 1ου ΠΚΝΤ και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «Κατασκευή αρδευτικού δικτύου Παλαιάς Βρίας» (62/2008 μελέτη ΤΥΔΚ) .
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος

38.Τροποποίηση της αριθ.675/2011 απόφασης Δ.Σ. για αύξηση του αριθμού αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Κατερίνης, από είκοσι (20) σε τριάντα (30), ύστερα από την αριθ.11/2012 εισήγηση της Ε.Π.Ζ.
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος

39.Χορήγηση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στο Δήμο Κατερίνης.
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος

40.Εκλογή υδρονομέων άρδευσης Δήμου Κατερίνης για την αρδευτική περίοδο 2012
Εισηγητής: Μπουρονίκος Νικόλαος, Αντιδήμαρχος

41.Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Κατερίνης οικονομικού έτους 2012.
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος.

42.Ορισμός ορκωτού ελεγκτή – λογιστή με τον αναπληρωτή του για τον έλεγχο της χρήσης 2011.
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος

43.Διαγραφή λόγω ρύθμισης Ν. 3074/02, Ν.3345/05, Ν. 3649/08, Ν. 3801/09 και Ν. 3979/11 και διαγραφή 20% της οφειλής από εισφορά γης σε χρήμα λόγω εφάπαξ εξόφλησης 80% .
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος.

44.Λήψη απόφασης για την επαναδημοπράτηση της αίθουσας δεξιώσεων του Β’ Κοιμητηρίου του Δήμου Κατερίνης.
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος.

45.Έγκριση Ενταφιασμού σε παραχωρημένο τάφο λόγω συγγένειας εξ αγχιστείας με αρχικό δικαιούχο
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος.

46.Παραχώρηση χρήσης αιθουσών σε δημοτικό κτήριο (κτίσμα κονάκι) που βρίσκεται στην Δ.Κ. Κορινού της Δημοτικής Ενότητας Κορινού στον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Κορινού Πιερίας.
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος.

47.Έγκριση μετάβασης του κ. Δημάρχου στην Αθήνα (19,20/02/2012) για Υπηρεσιακούς λόγους (Υπουργείο Περιβάλλοντος, Διαχειριστική Αρχή ΕΣΠΑ).
Εισηγητής: Σατραζέμης Ζήνων, αντιδήμαρχος.

48.Γνωμοδότηση για τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.439β πολεοδομικής ενότητας Σ. Σταθμού – Αναθεώρηση Δήμου Κατερίνης.
Εισηγητής: Παπαζιώγας Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

49.Εξέταση ενστάσεων κατά της αριθ.836/2009 απόφασης Δ.Σ. για τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.Γ559 της πολεοδομικής ενότητας Εθνικού Σταδίου – Επέκταση Δήμου Κατερίνης.
Εισηγητής: Παπαζιώγας Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

50.Γνωμοδότηση για τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ.106α-106β της πολεοδομικής ενότητας Καπνικού Σταθμού – Αναθεώρηση Δήμου Κατερίνης.
Εισηγητής: Παπαζιώγας Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

51.Γνωμοδότηση για τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.365Α της πολεοδομικής ενότητας Εθνικού Σταδίου – Επέκταση Δήμου Κατερίνης.
Εισηγητής: Παπαζιώγας Νικόλαος, αντιδήμαρχος.

52.Εξώδικος καθορισμός τιμής μονάδας αποζημίωσης γης δημοτών – Δήμου.
Εισηγητής: Νικόλαος Παπαζιώγας, αντιδήμαρχος.

53.Ορισμός εκπροσώπων για καταβολή αποζημιώσεων προς τρίτους σύμφωνα με πράξεις εφαρμογής πολεοδομικών ενοτήτων του Δήμου Κατερίνης.
Εισηγητής: Νικόλαος Παπαζιώγας, αντιδήμαρχος.

54.Έγκριση της αριθ.12/2012 απόφασης Διοικητικού Συμ/λίου της ΔΕΕΕΚ με θέμα «Έγκριση απολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικονομικού έτους 2011»
Εισηγητής: Αθανασιάδης Παναγιώτης, Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ

55.Έγκριση της αριθ.13/2012 απόφασης Διοικητικού Συμ/λίου της ΔΕΕΕΚ με θέμα «Έγκριση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικονομικού έτους 2012 »
Εισηγητής: Αθανασιάδης Παναγιώτης, Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ

56.Έγκριση της αριθ. 10/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης με θέμα «Έγκριση απολογισμού του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Κατερίνης για το χρονικό διάστημα από 1/1/2011 έως 31/12/2011».
Εισηγητής: Παναγιώτης Μπερεδήμας, Δ.Σ. και πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου.

57.Τροποποίηση συστατικής πράξης Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.
Εισηγητής: Παναγιώτης Μπερεδήμας, Δ.Σ. και πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου.

58.Τροποποίηση αριθ.37/2012 απόφασης Δ.Σ. [Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο Κατερίνης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού Πιερίας και την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου «Καταπολέμηση κουνουπιών με προνυμφοκτονία στην παραλιακή ζώνη του Νομού Πιερίας για το έτος 2012»] με προσθήκη συμμετοχής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Π.Κ.Μ. και συμπλήρωση της με αναγραφή των όρων
Εισηγήτρια: Τζουμέρκα Καλλιόπη, αντιδήμαρχος.

59.Έγκριση παραλαβής επιμέρους φάσεων της εργασίας «Αξιολόγηση της ολικής περιβαλλοντικής ποιότητας στο Δήμο Κατερίνης και Ανάπτυξη ολοκληρωμένου προγράμματος Αναβάθμισης» (που υλοποιήθηκε με βάση την αριθ.πρωτ.51005/05.12.2007 προγραμματική σύμβαση)
Εισηγήτρια: Τζουμέρκα Καλλιόπη, αντιδήμαρχος.

60.Έγκριση παραλαβής επιμέρους φάσεων της εργασίας «Βιοκλιματική Αξιολόγηση και Βελτιστοποίηση του Κέντρου της Πόλης» (που υλοποιήθηκε με βάση την αριθ.πρωτ.34748/27.08.2007 προγραμματική σύμβαση)
Εισηγήτρια: Τζουμέρκα Καλλιόπη, αντιδήμαρχος.

61.Τροποποίηση της αριθ. 26/2007 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά έγκριση νυχτερινής απασχόλησης του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου.
Εισηγητής : Βαϊνάς Δημήτριος Αντιδήμαρχος.

62.Συμμετοχή του Δήμου στην πρόσκληση 09/ΕΥΕ.ΓΓΙΦ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων με τίτλο «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτ/σης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο»
Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, αντιδήμαρχος.

63.Αποδοχή επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2012 για την κάλυψη των δαπανών της μεταφοράς μαθητών που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 01.09.2011.
Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, αντιδήμαρχος.

64.Ορισμός εκπροσώπου (τακτικού και αναπληρωματικού) από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή του ως Πρόεδρος στην επιτροπή του άρθρου 8 του Ν. 1590/86 (που αφορά στη βίαιη απομάκρυνση σταυλισμών).
Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, αντιδήμαρχος.

65.Έγκριση χορήγησης αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου σε Κ.Υ.Ε.
Εισηγητής: Ίτσιος Γιώργος, αντιδήμαρχος.

Ο Πρόεδρος
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

στα γραφεία της αρχαιολογικής υπηρεσίας στην Κατερίνη.

ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Τέτοια Ωρα Τέτοια Λόγια 21-03-2012
























Όχι, δεν πρόκειται για φωτογραφία αρχείου, από κάποια παλιά συνέντευξη του τέως Νομάρχη Πιερίας, αλλά από πολύ πρόσφατη συνάντηση (εντελώς τυχαία) στο καφέ “on air”, επί της Τερζοπούλου.
Η συνάντηση, μπορεί να μην έβγαλε «ειδήσεις», αλλά σίγουρα ήταν εποικοδομητική και κυρίως ευχάριστη. 
Και για όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα… η απόφαση του Παπαστεργίου να μην είναι υποψήφιος βουλευτής, είναι οριστική!

"ON AIR" KAI ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΕΠΤΑ....


Ζωντανή σύνδεση είχε χθες η αθλητική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Δίκη», στον Σκάι με τον πολυχώρο «On Air» στην Κατερίνη. Ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κεραηλίδης συμμετείχαν, μέσω skype, στην συζήτηση διατυπώνοντας  τις δικές τους απόψεις σχετικά με τα θλιβερά επεισόδια στο πρόσφατο ντέρμπι των αιωνίων. Την ίδια στιγμή ο πολυχώρος  «On Air» αλλάζει τα δεδομένα στην αθλητική ψυχαγωγία με τη συνύπαρξη-στον ίδιο χώρο-αθλητικού café και του αθλητικού ραδιοφώνου «Athlitikos» στους 106,7FM.  Ο ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει πλέον και μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση athlitikos.gr 
ΠΗΓΗ: www.eptanews.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ!

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...





ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Η Μελίνα Ασλανίδου LIVE





Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό live στο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 10.30μ.μ.
Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση!

Η φετινή παράσταση ξεκινάει με ένα νέο τραγούδι από την νέα της δισκογραφική δουλειά, «Το κρύο και η μοναξιά» σε μουσική Jimmy Καρυστινού και Σάννυς Μπαλτζή. Στην πορεία μέσα από ροκ διασκευές και ισπανικές συχνότητες, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» και απογειώνεται με γνωστά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών από τον Χρ. Νικολόπουλο, τον Απ. Kαλδάρα, τον Στ. Κουγιουμτζή, τον Αντ. Βαρδή κ.α. σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.
Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.
Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.
Κάθε παράσταση είναι και ένα μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα. Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμα μια φορά θα μας απογειώσει και θα μας δώσει την αφορμή για να αποδράσουμε από την καθημερινότητα.

«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»




Το Κυπριακό θεατρικό έργο «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» του Ανδρέα Κουκίδη, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ, ανεβάζει ο Θίασος του Θεατρικού Εργαστηρίου «ΑΥΛΑΙΑ». Η παράσταση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 20:30.

Το έργο αναφέρεται στο ΕΠΟΣ 1955-59 του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου από τους Άγγλους. Ιδιαίτερα, στους ήρωες απαγχονισθέντες: Στέλιο Μαυρομάτη, Μιχάλη Κουτσόφτα και Ανδρέα Παναγίδη. Η εκτέλεση έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 1956, στις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας.


Η παράσταση ανεβαίνει με την στήριξη του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, του Συλλόγου Κυπρίων Ν.Πιερίας «Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

σχήμα «ΟΚΤΑΗΧΟΙ» τo Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο(αίθουσα 1ου Ορόφου). Την συναυλία διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.

To Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (1ος Όροφος)

Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα παρουσιάσει το μουσικό σχήμα «ΟΚΤΑΗΧΟΙ» τo Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο(αίθουσα 1ου Ορόφου). Την συναυλία διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.


Οι ΄΄Οκτάηχοι΄΄ είναι ένα παραδοσιακό μουσικό σχήμα που ερμηνεύει τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του είναι στην πλειοψηφία τους απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, που σήμερα φοιτούν σε Ανώτατα Μουσικά Ιδρύματα.

Ο καθένας από τους μουσικούς έχει διανύσει την προσωπική του μουσική διαδρομή, αλλά αυτό που ενώνει τα μέλη του είναι το μεράκι και η αγάπη για την παραδοσιακή μουσική.

Το σχήμα έχει έδρα την Κατερίνη και ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από την Οκταηχία της Βυζαντινής μουσικής, καθώς όπως επισημαίνουν τα μέλη του: «πιστεύουμε πως η μουσική που παρουσιάζουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βυζαντινή».

Οι «Οκτάηχοι» με πολλές συναυλίες και εμφανίσεις στο ενεργητικό τους δίνουν υπόσχεση πώς, σε κάθε ευκαιρία θα οργανώνουν μουσικές διαδρομές και θα επικοινωνούν μελωδικά, όπως πάντα

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



ΟΙ ΄΄ΟΚΤΑΗΧΟΙ΄΄ είναι:

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΤΟΥΡΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΛΑΡΙΝΟ: ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΒΑΛ: ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΒΙΟΛΙ: ΠΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΟΥΤΟ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΡΟΥΣΤΑ: ΓΚΡΑΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
Η: ΜΗΛΙΩΤΗ ΦΡΟΣΩ

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...




Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ...

ΚΙ Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" Ή "ATHLITIKOS" ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΣΤΟΥΣ 106,7 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
"ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" Ή "ATHLITIKOS" 106,7
ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΉ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ;
www.athlitikos.gr
 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ"  Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ON AIR"
ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 41 ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ....

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ..... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;
ΎΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΓΙΟΡΤΗ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ...ΤΡΙΠΟΝΤΟ. ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ...
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ...

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;;;


    Ο ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ;;;
  • Του ΆΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ 
    ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!! 
    ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Χθες διαπράχτηκε στις πλάτες μας ένα άσεμνο πολιτικό παιχνίδι.
    Καποιοι κύριοι ασέλγησαν πολιτικά, και κυβίστησιν γύρω από τον εαυτό τους. Δήθεν κολυμβήθρα, βάφτισε τα πολιτικά λαμόγια, πολιτικούς Αγίους. Εκφράζοντας μόνον το εαυτό μου και τίποτε παραπάνω, λεω ότι η κατρακύλα της ΔΗΜ ΑΡ ξεκίνησε στον πηγεμό για την πλήρη της απομόνωση από τον λαό της Πιερίας και όχι μόνο.
    Εάλω η πόλις , και τα κλειδιά παραδόθηκαν στους πολιτικούς εχθρούς. Καποιοι θελαν να βαφτίσουν το ψάρι κρέας και την πολιτική Ανάσταση, την μετέτρεψαν σε πολιτική ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Σήμερα, και σε ότι αφόρα μόνον το εαυτό μου, λεω ότι παραδίδω τα κλειδιά της παράταξης στους νέους ιδιοκτήτες.
    Παρακαλώ την προσοχή σας : Aυτοί που θα ανοίξουν σε λίγες μέρες τα δικά τους γραφεία, καμιά σχέση με την παλιά ΔΗΜ ΑΡ.
    Αν ήθελα να γραφτώ στο ΠΑΣΟΚ θα δανειζόμουν ένα 2ευρω και θα πήγαινα να ψηφίσω τον κ Βενιζέλο.
    Καποιοι μας οδήγησαν στον Γολγοθά και την Σταύρωση. Ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων τους. Τα πολιτικά λαμόγια πήραν τα κλειδιά, αλλά από εδώ και περά ο δρόμος του καθενός είναι ξεχωριστός…
    Περιμένετε και θα δείτε τις εξελίξεις για τις επόμενες ημέρες…

    Άκης Ρούσσος

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΒΟΥΒΗ ΚΩΜΩΔΙΑ..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ....ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ;
ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ....
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ...DVD player!!!
ΚΑΙ Ο ΤΟΚΑΣ ΕΞΩ
ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΞΩ
ΚΑΙ Ο ...ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΕΞΩ;
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΈΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΪΣΚΟ.... ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.
ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑΣΟ ΚΑΡΑΪΣΚΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΤΟΚΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΧΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ ΣΟΥΛΑΣ!!!
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ....
ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ....
ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ....
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ...ΠΗΔΑΕΙ, ΠΑΙΖΕΙ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΉΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ....
ΈΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΡΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ....
ΠΑΙΖΕΙ, ΕΠΑΙΖΕ, ΈΠΑΙΞΕ, ΠΑΙΖΕΙ.....

ΓΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΑ....

Ά Ά ΆΝΕΣΤΗΣ....
Ά Ά ΆΝΕΣΤΗΣ...
Ο ΚΟΡΙΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ....
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
Ά Ά ΆΝΑΣΤΑΣΗ....
ΈΛΑ ΡΕ... ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑ ...ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΤΙ; ΤΟ ΒΑΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ; Έ Ά ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ.... ΠΩ ΠΩ ΠΩ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ; ΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ; 
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Έ Έ ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Έ Έ ΈΡΧΕΤΑΙ
Έ Έ ΈΡΧΕΤΑΙ
Ά ξέχασα...
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ "ΓΚΟΓΚΟΣ" ΚΑΙ "ΓΚΟΓΚΟΣ" ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ....