PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΑΜΑΡΑ?

ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ… ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!


Γ. Παπανδρέου (μιλώντας στο BBC.)
Κοτσάνα πρωτη: «Θα ήθελα να ανοίξω μια σχολή για να εκπαιδεύσω τους ηγέτες του μέλλοντος!»
Κοτσάνα δεύτερη: «Η Ελλάδα είναι στην περιοχή της Αραβικής άνοιξης!»
Κοτσάνα Τρίτη: «Χρειαζόμαστε παγκόσμια Διακυβέρνηση!»

Ρόμπα και το ΠΑΣΟΚ από το Πρώτο Θέμα.


Στην Ιπποκράτους εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του κόμματος, με τον γενικό διευθυντή του κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο να συστήνει υπομονή μέχρι την εκ νέου κατάθεση στη Βουλή της χαριστικής τροπολογίας για τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων, η οποία αποσύρθηκε πρόσφατα άρον άρον.

ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΣΤΥΛ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ..

«οι πρόωρες εκλογές θα βγάλουν σταθερότητα παρά αναστάτωση», θεωρώντας πολύ πιθανό να σχηματιστεί κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.... ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΙ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΡΜΙΣΗ)  ΕΥΗ ΜΙΧΩΛΟΥ (Πιερικοί Αντίλαλοι), ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ(ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ) ΣΜΑΡΩ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ) ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΑΝΤΖΑΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΤΑ) ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ)... Από αριστερά προς τα δεξιά.... 
ΩΡΑ: 21.16
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ΟΝ AIR"
H MEΓΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΕΚΙ....
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 41 ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Κατερίνη ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης





Ο Χάρρυ Κλυνν στο Μediterranean Village Hotel & Spa με τους ιδιοκτήτες του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη και Ευαγγελία Λάμπρο

ΠΑΣΟΚ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΑΜΑ..


Λέγεται πως το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι Ιερόν.


Πώς είναι κάτι σαν την Βίβλο, το Κοράνι, το Νεκρονομικόν ή το Μνημόνιον. Όταν το ασπαστής δεν έχης άλλο τρόπο επιλογής από το να το ακολουθήσης κατά γράμμα ή όπως γίνεται συνήθως με όλα τα Ιερά Βιβλία, να το ερμηνεύσης κατά βούληση κάτι το οποίο καταλήγουν να κάνουν κε οι περισσότεροι πολιτικοί ή κληρικοί.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΗΦΙΖΩ..

ΔΕΙΤΕ..

Κύριε Βενιζέλο, το “τώρα ξεκινάμε” αφορά εσένα και τους νεοφιλελεύθερους φίλους σου… το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ιστορία που…

Πιεριείς, αντισταθείτε!


Θα ακολουθήσει πορεία προς την Κεντρική Πλατεία Κατερίνης
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τις φίλες, τους φίλους της, και όλους τους πολίτες της Πιερίας, να συμμετέχουν ενεργά, με τη φυσική τους παρουσία, στην αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΚΖ Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Πιερίας.

Η επιλεκτική κατάργηση, μόνο της Εφορείας του Ν. Πιερίας, σημαίνει καταστροφή για τον τόπο μας! Πίσω από αυτή την επαίσχυντη πρόταση, βρίσκεται ο Όλυμπος, το ακριβότερο «φιλέτο» της Ευρώπης! Η μοναδική υπηρεσία που αντιστέκονταν ενάντια στα ξένα συμφέροντα, πρέπει τώρα να καταργηθεί για να ανοίξει διάπλατα η πόρτα εκμετάλλευσης του βουνού των θεών.
Συμπολίτες, αφήστε τις δουλειές σας και ελάτε αύριο στην οδό Παρμενίωνος.
Ελάτε να προστατέψουμε την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να πούμε ΟΧΙ στα σχέδια ιδιωτικοποίησης των αρχαιολογικών θησαυρών της χώρας μας.
Ενωμένοι, όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τα σχέδιά στους!
Η ΚΖ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων είναι το σπίτι μας! Είναι μια υπηρεσία που χτίστηκε εξ ολοκλήρου από συμπολίτες μας και πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, εδώ στην Πιερία, για το συμφέρον της πατρίδας μας και του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Ο Γιώργος Νταλάρας αποφάσισε να αναβάλει τις συναυλίες αλληλεγγύης στη βουλευτή σύζυγό του.


Η απόφαση του Νταλάρα είναι και μια κίνηση αλληλεγγύης στους κατοίκους των λαϊκών γειτονιών της Αθήνας που κόντευαν να εξοντωθούν οικονομικά από τα γιαούρτια που του πετούσαν.

ΠΑΠΑΡΟΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΕΙΟ ΣΠΟΤΑΚΙ

απόκομμα να διεκδικήσεις την ψήφο των εξαθλιωμένων Ελλήνων…


Κύριε Βενιζέλο, το “τώρα ξεκινάμε” αφορά εσένα και τους νεοφιλελεύθερους φίλους σου… το ΠΑΣΟΚ έχει τη δική του ιστορία

Είναι σα να ζητούσε ο Τσολάκογλου την ψήφο του ελληνικού λαού μετά την Κατοχή


Αν και πολύ τους είναι που ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ, για σήμερα θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα όσα ακούσαμε στη μάζωξη του κόμματος του 8-11%, μας προκάλεσαν θυμηδία.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ...

ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...

πολιτικόν ανακοινωθέν...


ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ...

Αυτά να λες, Ευάγγελε Βενιζέλο, για να μας θυμίζεις πόσο ολίγιστος είσαι κι εσύ, αλλά και για να μας διασκεδάζεις!


Το ’χουμε ανάγκη. Έτσι να παπαρολογείς, Μπένι, για να μας θυμίζεις ότι κι από δημαγωγία ξέρεις και θρασύς και αμετανόητος είσαι, παρόλο που ζήτησες συγνώμη!
Όμως δε μασάμε κουτόχορτο πια!

Μπένι ο... μονοκράτορας

Σχέδιον ενός τυχαίου ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ Εεεε...'Άλλους δεν βρήκαμε!

Νέο χτύπημα από ομάδα Τρικαλινών πολιτών οι οποίοι… κοινοποίησαν προς τους βουλευτές ότι είναι πλέον ανεπιθύμητοι στη πόλη…

ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ?

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ..

ΠΑΣΟΚ..



ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ANTINEWS, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ…


«Δεν είναι όλοι ίδιοι, ο Σαμαράς, δεν είναι ίδιος με τους άλλους. Το πιστεύουμε ακράδαντα. Η κομματική καμαρίλα όμως μέσα στην οποία έχει εγκλωβιστεί, όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που τρώνε καθημερινά σφαλιάρες από το …διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και κοιτάζουν γύρω τους έκπληκτοι, τον κάνουν να φαίνεται ίδιος με τους άλλους»
Εδώ χειροκροτάνε για το μεγαλειώδες της πολιτικής αναλύσεως!!! Δεν πάτε να κάνετε καμιά άλλη δουλειά ρε παιδιά;

ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΛΙΓΟ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ο ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;...

ΡΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΟ...

http://4.bp.blogspot.com/-YDfObWUIGCo/T2SsQtATNGI/AAAAAAAACaM/l-Rzs-7V_XY/s1600/venizelos-1.jpg

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ?

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..ΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ..

ΛΟΒΕΔΡΟΣ....


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ν. ΤΖΗΜΑΣ

Για μια ακόμη φορά………Νιώθω Δικαιωμένος Πλέον για τις αλλαγές 10 δέκα αλλαγές στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Όταν τα λέγαμε κανείς δεν μας πίστευε…….

1) Δεν είναι πλέον υποχρεωτική για τον οφειλέτη η απόπειρα εξώδικης ρύθμισης των χρεών πριν την κατάθεση της αίτησης για δικαστική ρύθμισης των χρεών. Τα αποτελέσματα από τη μέχρι σήμερα εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης δεν είναι ικανοποιητικά, εξαιτίας κυρίως της απροθυμίας των πιστωτικών ιδρυμάτων να επεξεργαστούν κατά ουσιαστικό τρόπο τα σχετικά αιτήματα των οφειλετών. Η επιδίωξη της εξώδικης ρύθμισης καθίσταται έτσι τυπική, προκαλώντας αδικαιολόγητα επιβάρυνση και επιβράδυνση της διαδικασίας.

2) Η περίοδος ρύθμισης των χρεών που θα ανέρχεται σε πέντε έτη θα αρχίζει με την κατάθεση της αίτησης και όχι από την έκδοση της απόφασης. Αν οι καταβολές που πραγματοποιούνται από τον οφειλέτη κατά την περίοδο που μεσολαβεί μέχρι την έκδοση της απόφασης υπολείπονται αυτών που ορίζονται με την απόφαση, ο οφειλέτης έχει τη δυνατότητα να καταβάλει το ποσόν αυτό και μέχρι ένα έτος από τη λήξη της περιόδου ρύθμισης. Κατ' αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζονται και οι δυσμενείς συνέπειες για τον οφειλέτη από τυχόν καθυστέρηση στην εκδίκαση της αίτησής του.

3) Στις περιπτώσεις οφειλετών με πλήρη αδυναμία καταβολής η απαλλαγή από τα χρέη θα επέρχεται στα τρία έτη.

4) Το ποσόν μέχρι το 85% της εμπορικής αξίας της κύριας κατοικίας του οφειλέτη, την εξόφληση του οποίου πρέπει να ρυθμίσει ο οφειλέτης για να την εξαιρέσει από τη ρευστοποίηση, θα μπορεί πλέον να ρυθμίζεται και σε μεγαλύτερο των είκοσι ετών χρονικό διάστημα.

5) Στις περιπτώσεις που οι απαιτήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων έχουν εκχωρηθεί σε εταιρείες που έχουν την έδρα τους στο εξωτερικό, πρέπει να ορίζουν αντίκλητο στην Ελλάδα ώστε να διευκολύνεται η συμπερίληψή τους στην αίτηση του οφειλέτη.

6) Ενισχύεται ο συλλογικός χαρακτήρας της ρύθμισης των χρεών, που άλλωστε εξυπηρετεί και το συμφέρον του οφειλέτη. Δηλαδή, πρέπει καταρχήν η ρύθμιση να περιλαμβάνει τα χρέη όλων των πιστωτών (δεν θιγονται οι προβλεπόμενες στο νόμο εξαιρέσεις).

7) Καθορίζεται χαμηλότερο κόστος για τις επιδόσεις δικογράφων της διαδικασίας.

8) Προβλέπεται η δυνατότητα ρύθμισης του ποσού που θα κληθεί αναδρομικά να καταλάβει ο οφειλέτης σε περίπτωση αύξησης των μηνιαίων καταβολών με την εφετειακή απόφαση.

9) Επιτρέπεται η αίτηση αναστολής της αναγκαστικής εκτέλεσης, σε περίπτωση που η πρωτόδικη απόφαση είναι απορριπτική, μέχρι την έκδοση εφετειακής απόφασης. 10) Καθιερώνεται το δικαίωμα κάθε πολίτη να διατηρεί έναν τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου ποσόν κατάθεσης μέχρι το ύψος των 2.000 ευρώ θα είναι ακατάσχετο και 9) θα προστατεύεται και από κάθε πράξη μονομερούς συμψηφισμού απαιτήσεων της τράπεζας. Κατ' αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ομαλή πρόσβαση των καταναλωτών σε τραπεζικές συναλλαγές που είναι εξαιρετικής σημασίας για τη σύγχρονη καθημερινότητά τους, καθώς διευκολύνει καθοριστικά τη συμμετοχή τους στην οικονομική και κοινωνική ζωή (διενέργεια συναλλαγών, πληρωμή λογαριασμών, εξοικονόμηση χρόνου, διαφύλαξη ενός ελάχιστου ποσού για την κάλυψη βασικών βιοτικών..αναγκών).


Τι εκπροσωπεί ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος;


Την πεμπτουσία του πολιτικού συστήματος που μας έφερε έως εδώ.

Ο κ. Βενιζέλος (και χαϊδευτικά Μπενύτο, για δε τους πολύ φίλους Μπενύτο - Μπενίτο) είναι σαρξ εκ της σαρκός του βαθέως κράτους της Διαπλοκής, αυτού που περιήγαγε εν τέλει την Ελλάδα σε καθεστώς Εντολής της Τρόικας, ένα ατιμασμένο προτεκτοράτο που οσονούπω θα διαθέτει κι από έναν ξένο Επίτροπο για κάθε ιθαγενή Υπουργό, μια χώρα Φόρου Υποτελή στη Διεθνή των Τοκογλύφων.

Τι γυρεύει τώρα ο άνθρωπος, ο Μπενύτο, που πρόλαβε μόλις μέσα σε έναν μήνα απ’ όταν ανέλαβε, να χαρακτηρισθεί ως «ο χειρότερος Υπουργός Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης»;

Γυρεύει να ηγεμονεύσει στο ΠΑΣΟΚ -κατ’ αρχήν- κι αργότερα να γίνει, αν μπορέσει, ένας ακόμα Πρωθυπουργός-Ανδρείκελο της Ελλάδας (ή καλύτερα επί την Ελλάδα, δηλαδή εναντίον της).

Διότι ο κ. Βενιζέλος απεδείχθη εκ των πρώτων ευπροσάρμοστων στη νέα εποχή, αυτήν της...
εγκαθίδρυσης του απροκάλυπτου Νεοταξίτικου καθεστώτος στη χώρα - εύπλαστος κι Οβιδιακός στους μεταμορφισμούς του, αλλά και πανέτοιμος για κάθε φόνο ως άλλος «θαυμαστός κ. Ρίπλεϋ» δήλωσε ξεδιάντροπα:
«Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχον. Διότι έτσι θα μπορέσουμε να τεθούμε υπό αυτοέλεγχον».

«Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχον» - ο όρκος πίστης του Γενίτσαρου! «Διότι έτσι θα μπορέσουμε να τεθούμε υπό αυτοέλεγχον» - η προσευχή του Ραγιά!
Ομως, αυτά κι άλλα που έκανε στο απώτερο και το εγγύς παρελθόν ο Συνταγματολόγος που κουρέλιασε το Σύνταγμα (πάντα ο Μπενύτο) ωχριούν μπροστά σε αυτά που κάνει τώρα, ώστε, όπως ελπίζει, μετά τη «μεσοβασιλεία» Σαμαρά (έτσι όπως «το πάει» ο Αντώνης, ή «τον πάνε») να γίνει ο ίδιος (πάντα ο Μπενύτο) Πρωθυπουργός, εντολοδόχος μεν, ανδρείκελο βεβαίως, αλλά Πρωθυπουργός.

Προς τούτο ο κ. Βενιζέλος δεν ορρωδεί προ ουδενός:
κινδυνολογεί ότι η χώρα θα χρεωκοπήσει
απειλεί θεούς (ότι θα τους κόψει τον μισθό) και δαίμονες (ότι θα τους κόψει τη σύνταξη), ενώ τα έχει ήδη... κόψει.

Μπορεί όμως να την ξανά - ξανακόψει.

Αρχή άνδρα δείκνυσι και ο κ. Βενιζέλος άρχει χρόνια τώρα και έχει δώσει δείγμα γραφής λίαν ανησυχητικό για τη Δημοκρατία.

Επ’ εσχάτοις δεν κρατιέται ωρύεται στη Βουλή κατά των πολιτικών του αντιπάλων σε ιταμό ύφος και με βοναπαρτικό ήθος
εκβιάζει τα Ασφαλιστικά Ταμεία
φοβερίζει ότι θα καταρρεύσουν οι Τράπεζες
τρομοκρατεί ότι θα μείνουν άδεια τα ράφια στα σούπερ μάρκετ,
υπαγορεύει, διατάσσει, προσβάλλει
και γενικώς δείχνει σαν να έχει ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στο τσεπάκι.

Πρόκειται για την ηρωική ρητορική ενός «Χαητζαβάτη» (όπως προσφυώς έγραψε και το «Ποντίκι») διότι είναι ο ίδιος (πάντα ο Μπενύτο) ο οποίος ομολόγησε ότι «οι Κοινοτικοί μας εταίροι δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτα για το κοινωνικό κράτος», (όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, κ. Κώστας Τσουπαρόπουλος, μιλώντας στη ΝΕΤ).

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, χρόνια στην πολιτική σκηνή, εξέφρασε έναν κόσμο που τελειώνει και τώρα, σαν άλλο Βαμπίρ προσπαθεί να εκφράσει τον ίδιον αυτόν κόσμο να νεκρανασταίνεται.

Να τελειώνουμε.

Να τελειώνουμε μαζί τους - με τα παλιά υλικά του δικομματικού μονοκομματισμού και των μνημονιακών παραφυάδων του, μόνον τάφους μπορούμε να χτίσουμε.

Ο κ. Βενιζέλος περπάτησε χέρι - χέρι (και μάλιστα γλυκά - γλυκά) με τον κ. Καρατζαφέρη, τον Γιωργάκη, την Ντορούλα, τώρα και με τον κ. Σαμαρά, στην πεπατημένη των Σημίτη, Καραμανλή που έφεραν τη χώρα στην ξεφτίλα, τα μεροκάματα στον Καιάδα, τους ανέργους στον Κάτω Κόσμο και το μέλλον μας Νταχάου και Μπέλσεν γωνία.

Να τελειώνουμε με δαύτους, να τους τελειώσουμε...

Ξαφνικά το σύστημα πολεμάει τους μεσάζοντες! Τους ανακάλυψε… προχθές με λίγα λόγια!


Δεν είχαν ξανακούσει για τη μαφία των λαχαναγορών και των λαϊκών… αλλά ήταν χιλιάδες τα ανούσια ρεπορτάζ με μια ντομάτα κι ένα μικρόφωνο στο χέρι.

Κομματόσκυλα στους Δήμους διευκολύνουν τη διανομή φθηνών τροφίμων. Έγιναν κι αυτοί φιλάνθρωποι και σέβονται το χρήμα του κοσμάκη;
Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Αρχιδιαπλεκόμμενα ΜΜΕ που κατασπάραξαν δισεκατομμύρια του δημοσίου διαφημίζουν τα...
κινήματα πατάτας κλπ. Έγιναν κι αυτοί φιλάνθρωποι;
Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Ξαφνικά συλλαμβάνονται σε καθημερινή βάση μιζαδόροι «μεσάζοντες» δημόσιοι λειτουργοί.
Εφοριακοί, υπάλληλοι του ΙΚΑ, γιατροί, υπάλληλοι της πολεοδομίας που ανενόχλητοι επί χρόνια έκλεβαν και το Δημόσιο και τους πολίτες έχοντας πλήρη πολιτική κάλυψη βρίσκονται ξαφνικά στο στόχαστρο.
Ξαφνικά λειτούργησε και η Δικαιοσύνη (;)… στα χαμηλά στρώματα βεβαίως. Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.
Μεγάλα κυκλώματα ληστών κι εκβιαστών που δρούσαν ανενόχλητα επί δεκαετίες.. ξαφνικά βρέθηκαν στη φυλακή.
Και η αστυνομία στα high της; Έρχονται εκλογές … αλλά υπάρχει κι άλλος λόγος.

Κι ο λόγος είναι απλός!
Το «φαγητό» δεν φτάνει για όλους όπως πρώτα. Λίγη σάρκα έμεινε στον Έλληνα φορολογούμενο κι αυτή θα την φάνε τα λιοντάρια οι τοκογλύφοι.
Ενώ πριν λίγα χρόνια … έτρωγαν όλοι ανενόχλητοι. Μίζες, φακελάκια, προστασία, εκβιασμοί, ληστείες … είχε για όλους «μεροκάματο».
Έτρωγαν όλοι … γιατροί και δικηγόροι, νοσοκόμες κι αποθηκάριοι.
Έτρωγαν κι οι ύαινες των ΜΜΕ, τα τρωκτικά του Δημοσίου, έτρωγαν κι οι αλεπούδες τις πολιτικής και φυσικά περίσσευε μπόλικη σάρκα να χορτάσουν και τα λιοντάρια οι τοκογλύφοι.
Και το σύστημα δούλευε ρολόϊ σχεδόν επί 100 χρόνια.
Σήμερα μας κυβερνούν τα εγγόνια της κυβέρνησης του Ελευθερίου Βενιζέλου που υπηρετούν τα ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ συμφέροντα που μας καταλήστευαν από το 1821.
Μηδενός εξαιρουμένου και παρά τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ διαφορές και τις εικονικές αντιζηλίες εδώ και σχεδόν 100 χρόνια οι θεματοφύλακες και τοποτηρητές των ξένων συμφερόντων φροντίζουν ώστε οι πολίτες να μην αντιληφθούν το παραμικρό που να αφορά τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ μας και τον ρόλο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ στην καταλήστευση των Ελλήνων με το γνωστό σύστημα του τοκογλυφικού δανεισμού του Δημοσίου.
Από τον Αλαβάνο, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Έβερτ, τον Ράλλη, και τη Μπακογιάννη … είναι σα να μην άλλαξε το παραμικρό από τις αρχές του 20ου αιώνα!
Μόνο που τώρα το φαγητό δεν φτάνει για όλους.
Αυτή τη στιγμή στο τραπέζι του φαγητού με κύριο μενού τις σάρκες των Ελλήνων … έχουν καθίσει τα μεγάλα αρπακτικά. Οι τοκογλύφοι!

Τα πραγματικά αφεντικά αυτών που παριστάνουν τους πολιτικούς μας ηγέτες.

Έχουν προτεραιότητα στο φαγητό οι βασιλιάδες της ζούγκλας , τα λιοντάρια.
Το φαγητό λιγόστεψε και τα λιοντάρια, οι τοκογλύφοι, δεν μπορούν να ανεχθούν παράσιτα στο τραπέζι.
Δεν φτάνει να φάνε οι κλέφτες και οι μεσάζοντες.
Ότι υπάρχει από φαγητό θα πάει στο δικό τους πιάτο χωρίς απώλειες και χωρίς καθυστερήσεις.
Και είναι τέτοια η όρεξή τους που απαίτησαν από τους πολιτικούς να μετατρέψουν σε χρήμα ακόμα και τα όργανα του σώματός μας. Όπως και στις Φιλιππίνες. Όταν πλέον δεν έχεις τίποτα να πουλήσεις να βγάλεις το ψωμί σου… πάντα βρίσκεται κάποιος που θα πλήρωνε για το ένα σου νεφρό ή το ένα σου μάτι. Έτσι έκαναν οι Δυτικοί και με τα όργανα των Σέρβων. Οι Αλβανοί τα έστελναν στη Δύση και οι Δύση τους πλήρωνε με όπλα. Έτσι «εξευρωπαΐστηκε» η φτωχική Αλβανία.
Γι’ αυτό μην χαίρεσαι όταν σε παρακαλούν να δωρίσεις τα όργανά σου. Το φιλότιμό σου αυτοί θα το κάνουν χρυσό και χρήμα την ίδια κιόλας μέρα.

Αν λοιπόν βλέπεις ότι ξαφνικά νοιάστηκαν για τη δική σου τσέπη … ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ!
Ποτέ τους δεν το έκαναν και ποτέ τους δεν θα το κάνουν.
Αυτοί οι ίδιοι μας πρόδωσαν, μας πούλησαν, μας λήστεψαν και φρόντισαν ώστε τίποτα επικίνδυνο κι αποκαλυπτικό να μην φτάσει ως τ’ αυτιά μας.
Κι από πάνω μας κατηγόρησαν ότι …μαζί τα φάγαμε. Αλλά περιέργως … αυτοί δεν χρωστούν δεκάρα.
Κι αν τώρα φροντίζουν να μην σπαταλάς τις οικονομίες σου είναι γιατί ακόμα και οι δεκάρες που ξέμειναν στις τσέπες σου … δεν πρέπει να βρεθούν σε λάθος χέρια!
Όσα λεφτά γλιτώσεις από την απαλοιφή των μεσαζόντων … πάλι στις τσέπες των τοκογλύφων θα καταλήξουν. Έρχονται κι άλλοι φόροι!
Σκίζονται όλοι τους να χορτάσουν τα λιοντάρια … με την ελπίδα να τους παίξουν στην επόμενη παρτίδα. Σκίζονται όλοι τους να ικανοποιήσουν τους τοκογλύφους κατά απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτό και βασικές λειτουργίες του κράτους περνάνε στη δικαιοδοσία των τραπεζών που είναι θυγατρικές των τοκογλύφων.
Ξαφνικά και οι Τράπεζες που σε κυνηγούσαν για 5 ευρώ και σε χρέωναν με 18% σε τόκους … τώρα σου κάνουν ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ στην πιστωτική (!) για να πληρώσεις χρέη προς το Δημόσιο γιατί απλά … πάλι στις τράπεζες θα καταλήξουν όλοι οι φόροι μας.
Οι Τράπεζες θα παρακρατούν τον ΦΠΑ για λογαριασμό του κράτους (!) και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πάμε τράπεζα για κάθε συναλλαγή πάνω από 1500 ευρώ .
Κι επειδή ούτε κι αυτό τους αρκεί … ακόμα και οι φοροκάρτες θα διανέμονται και θα λειτουργούν μέσω των Τραπεζών.
Γι’ αυτό καταργούν τις εφορίες και μαζί τους απαλλάσσονται κι από τους «λαδιάρηδες» εφοριακούς που έτρωγαν από το ίδιο πιάτο παρέα με τους τοκογλύφους.
Όχι γιατί τους ενόχλησε η διαφθορά …απλά γιατί τώρα δεν φτάνει το φαγητό για όλους.
Και πλέον για κάθε συναλλαγή που θα περιλαμβάνει μεταφορά χρημάτων … υποχρεωτικά μας στέλνουν τράπεζα.
Κι αφού κρατήσουν αυτές όλο το ψαχνό …τα αποφάγια θα καταλήγουν στα κρατικά ταμεία για την κοινωνική πολιτική !

Φοβού το σύστημα λοιπόν όταν κάνει πως σε φροντίζει!

ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.....ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ......


Κάθε πέρυσι και καλύτερα
Ως προς τα είδη των ληστειών που τελέστηκαν στην επικράτειακατά το έτος 2011, παρατηρείται, σε σχέση με το 2010, μείωση σε ορισμένεςκατηγορίες ληστειών, ως εξής:
  • 203 λιγότερες σε τράπεζες και ταχυδρομικά ταμιευτήρια (115 έναντι 318)
  • 24 λιγότερες σε ΕΛ.ΤΑ. (71 έναντι 95)
  • 15 λιγότερες σε σούπερ μάρκετ (344 έναντι 359)
Επίσης:
  • 480 περισσότερες σε οικίες (912 έναντι 432)
  • 168 περισσότερες σε καταστήματα (640 έναντι472)
  • 111 περισσότερες σε πρατήρια υγρών καυσίμων(264 έναντι 153)
Αντίστοιχα στην Αττική, σε ορισμένες κατηγορίες ληστειών καταγράφηκαν:
  • 129 λιγότερες ληστείες σε τράπεζες & ταχυδρομικά ταμιευτήρια (40 έναντι 169)
  • 13 λιγότερες σε μίνι μάρκετ – καταστήματα (175έναντι 188)
  • 19 λιγότερες στα ΕΛ.ΤΑ. (49 έναντι 68)
Επίσης:
  • 337 περισσότερες σε οικίες (605 έναντι 268)
  • 173 περισσότερες σε καταστήματα (509 έναντι336)
  • 100 περισσότερες σε πρατήρια υγρών καυσίμων(184
    έναντι 84)

Ερμής Λαγκαδά - Πιερικός Αρχέλαος 80-78

Με 80-78 νίκησε ο Ερμής Λαγκαδά, στο «φιλόξενο» Λαγκαδά, τον Πιερικό Αρχέλαο. Το σκορ επιτεύχθηκε στην παράταση που έληξε 69-69 και γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας της Κατερίνης έδωσαν, κατά γενική ομολογία, τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και μάλιστα στην τελευταία τους επίθεση με το Μαρμαρινό, ο Πιερικός Αρχέλαος δεν πήρε ένα φάουλ που έπρεπε να σφυριχτεί.
Ο Πιερικός Αρχέλαος συνεχίζει τον αγώνα και τη μάχη του και αυτή τη φορά με ένα καθοριστικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στην Κατερίνη, όπου φιλοξενείται η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ.
Στο παιχνίδι διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μητσόπουλος, Δεσλής και Θωμόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 11-17, 31-39, 45-49, 69-69 (κ.α.), 80-78.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Μπαξεβάνης): Τρούλιαλης 3 (1), Ονάσογλου 4, Κέκελης 12 (2), Πλιούκας 9 (1), Καμαριώτης, Ηλιάδης 17, Αναγνωστόπουλος 15, Νησιώτης 11 (2), Γκαμούρας, Παρίτσης 6, Λευκαδίτης 3 (1).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Μποχωρίδης 7 (1), Μπεχλιβάνης 12, Πανάρας 17 (3), Δαμαλής, Σταμπουλής 23 (2), Μάρτζος 4, Φουτσιτζής 7 (1), Μαρμαρινός 8.

Τα αποτελέσματα: ΑΕΚ - ΟΦΗ 82-71, Δόξα Λευκάδας - Πέραμα 68-63, Αμύντας Δάφνης - Ίκαροι Σερρών 74-60, Λαύριο - Πανερυθραϊκός 77-70, ΑΕΚ Άργους - Παγκράτι 75-94, Ν. Κηφισιά - Πανελευσινιακός 84-53, Αρκαδικός - Απόλλων Πατρών 96-90.
● Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες): Πανελευσινιακός 41, Απόλλων Πατρών 40, Αρκαδικός 37, ΑΕΚ 37, Ίκαροι Σερρών 37, Ν. Κηφισιά 36, Λαύριο 36, ΟΦΗ 35, Ερμής Λαγκαδά 35, Δόξα Λευκάδας 34, Πέραμα 33, Αμύντας Δάφνης 33, Πανερυθραϊκός 33, Παγκράτι 31, Πιερικός Αρχέλαος 31, ΑΕΚ Άργους 22.
● Η επόμενη αγωνιστική (24η, 24/3): Πανερυθραϊκός - Δόξα Λευκάδας, Παγκράτι - Λαύριο, ΟΦΗ - ΑΕΚ Άργους, Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕΚ, Απόλλων Πατρών - Ερμής Λαγκαδά, Πέραμα - Αμύντας, Ίκαροι Σερρών - Ν. Κηφισιά, Πανελευσινιακός - Αρκαδικός.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ..

5 υποψήφιοι Βουλευτές σε 5 διαφορετικά κόμματα με κοινή καταγωγή!


Η Παραβόλα , μπορεί επάξια να χαρακτηριστεί το χωριό με τους περισσότερους Βουλευτές αλλά και τους εν δυνάμει Βουλευτές ! Η ιδιαιτερότητα βέβαια δεν αφορά την ποσότητα των πολιτικών στελεχών αλλά και την...

κομματική πολυσυλλεκτικότητα! Έχουμε λοιπόν και λέμε από το συγκεκριμένο χωριό έχουν καταγωγή δυο από τους οχτώ εν ενεργεία Βουλευτές . Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Γιαννακά και ο συνάδελφος της Δημήτρης Σταμάτης! Τώρα στις επικείμενες εκλογές το χωριό θα έχει πέντε παρακαλώ υποψήφιους
Βουλευτές σε πέντε διαφορετικά κόμματα! Ο λόγος για τη Σοφία Γιαννακά που θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, η Γεωργία Μπόκα που θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ.. ο Δημήτρης Σταμάτης που θα είναι όπως όλα δείχνουν υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Βασίλης Καπέρδας που θα είναι υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία και ο Γ. Σολδάτος που μάλλον θα είναι υποψήφιος με το Κ.Κ.Ε!...

Όλοι οι υπουργοί που βγαίνουν και μιλάνε στο δελτίο είναι υπάλληλοί τους εξαγορασμένοι...


Εκρηκτικός ο Στέφανος Τζουμάκας πρώην υπουργός για την υποψηφιότητά του και το... μέλλον του ΠΑΣΟΚ και τα νέα κόμματα…

οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν μια λογική συνενοχής διότι υποστήριξαν το μνημόνιο…σε ένα εξωπραγματικό και δεδομένο ότι θα αποτύχει… υπήρξε πολιτική με βία…τώρα είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν την πράξη τους…ο κ. Βενιζέλος είναι επικεφαλής αυτού…
…τα μέλη του ΠΑΣΟΚ όμως πανελλαδικά έχουν χάσει τα πάντα…είναι στημένο το θέμα…ή μνημόνιο ή καταστροφή…μόνο η νομενκλατούρα απέμεινε στον δρόμο της ήττας…ήττα της πολιτικής…
…175 μέλη απουσίαζαν… δεν ήθελαν να ψηφίσουν μια μικρή ομάδα στελεχών…δεν είναι ΠΑΣΟΚ αυτό…είναι μια δεξιά ηγεσία που θα αποτύχει!…
…δεν είναι πολιτική το να φτιάχνουμε κόμματα, πια…
…οι πολίτες θα μπουν μπροστά και θα αγωνιστούν για να ξανακερδίσουν τα εργατικά τους δικαιώματα που τους τα πήρε ο Λοβέρδος!…
…εδώ έχουμε καπιταλισμό, κυριάρχησε επέβαλλε το παρασιτικό κεφάλαιο τις απόψεις του …έχουμε ήττα των δυνάμεων της εργασίας…και ήττα της πολιτικής από τους οι ραντιέρηδες που κρατούσαν παλιόχαρτα στα χέρια τους, και προχθές τα αντάλλαξαν και τα κονόμησαν!!!…
…την ξέρω την κ. Γαζή τα λέει αυτά γιατί έχει περάσει στην δεξιά πτέρυγα από το 2007 και πιο πριν!…βγήκε να υποστηρίξει τους πολίτες;… αυτά που λέει είναι αέρας!! Λόγια για λόγια…τι υποστήριξε η κ. Γαζή; Ό,τι πιο δεξιό…ό,τι είσαι φέρνεις…θέλουν και την συγκυβέρνηση…
η συμπόρευσή μου με τον Γιώργο Παπανδρέου ξεκίνησε από μια αναγκαιότητα… αλλά δεν γίνεται πολιτική με το πιστόλι στον κρόταφο…
…κι άλλες φορές έχουν νικήσει κατά κράτος οι δεξιοί αλλά τους ανατρέψαμε…εκτός αν θέλουμε να εκλέξουμε άλλο λαό, όπως λέει ο Μπρέχτ…
…τους ξεπλένει το κεφάλι το Μέγα τσάνελ με τα σκουπίδια που λέει …όλοι οι υπουργοί που βγαίνουν και μιλάνε είναι υπάλληλοί τους…εξαγορασμένοι…
…η τηλεοπτική χούντα των Αθηνών αποφάσισε να μην υπάρξουν άλλοι υποψήφιοι πλην του Βενιζέλου…μιλάμε πλέον ότι οι συμμορίες έχουν καταλάβει την εξουσία…

θέλει να μας επιβάλει μισθούς Κροατίας ή Μπαγκλαντές...


Κατά την κυρία Λαγκάρντ δεν μπορεί οι μισθοί στην Πορτογαλία να είναι (είναι;) κατά 50% μικρότεροι από την Ελλάδα, στην Ισπανία κατά 17% και στην Κροατία πολλαπλάσια μικρότεροι και... να μην γίνουν και άλλες περικοπές μισθών.

Περίπου το ίδιο υποστηρίζει και ο επικεφαλής της αποστολής της ΕΕ Ματιας Μορς. Πρέπει να περικοπούν και άλλο οι μισθοί στην Ελλάδα.

Γι'αυτη την εξαθλίωση πανηγυρίζει η συγκυβέρνηση υπό τον κύριο Παπαδήμο;...