PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

“Δεν θέλω να φωτογραφηθεί κανένας πολιτικός με τον γιό μου”...

Ταφόπλακα στα νοικοκυριά...


Τελικά επικράτησε το πιο εφιαλτικό σενάριο. Οι εργοδότες έχουν δικαίωμα και με την βούλα του υπουργείου Εργασίας να... μειώνουν κατά βούληση τους μισθούς μέχρι και 40%.

Στους νέους εργαζόμενους η εικόνα ακόμα πιο εφιαλτική. Κατώτατος μισθός 510 ευρώ. Και όλα αυτά ενώ η ύφεση τρέχει πάνω από 7%.

Κατά τα άλλα Βενιζέλος και Σαμαράς έσωσαν την χώρα...

Παραιτείται την Δευτέρα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πια...

Ούτε γραφείο τύπου του Μπενίτο να ήταν το Mega. Έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα να το βοηθήσουν προτρέποντας εμμέσως πλην σαφώς τον... κόσμο του ΠΑΣΟΚ (σιγά που θα τους ακούσει) να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν.

Γιατί είναι που είναι μόνος και μοναδικός υποψήφιος, αν δεν πάει και ο κόσμος να ψηφίσει θα είναι η απόλυτη ξεφτίλα.

Κατά τα άλλα όπως μας είπε ο Ντερμπεντέρης με σοβαρό ύφος την Δευτέρα -ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πια- θα παραιτηθεί και τον θώκο θα αναλάβει ο πρωθυπουργό

Happening την Πέμπτη...

Είπε στους πολιτικούς συντάκτες ότι "θα έχουμε happening την Πέμπτη" , χωρίς να διευκρινίσει τι -καμιά μαλακία θα είναι- σόι happening τους ετοιμάζει.

Επίσης θα κάνει αντικάμερα στην Κατσέλη, δίνοντας... συνέντευξη τύπου την Τετάρτη -την μέρα που θα ανακοινώσουν Κατσέλη και Καστανίδης την ίδρυση του νέου κόμματος.

Έχει να πέσει πολύ γέλιο, μα πολύ γέλιο, με τον χοντρό...

Επιτέλους, πρόεδρος!...

Έτοιμος ήταν να του πει και "γαμώ το φελέκι μου".


Το "πιστόλι" όμως του
Φελέκη έβγαλε την είδηση: Ναι σε συνεργασία με την ΝΔ. Ακόμη και με πρωθυπουργό τον Σαμαρά...


Έτοιμος ήταν να του πει και "γαμώ το φελέκι μου". Παράσταση δίνει απόψε, στην εκπομπή της Στάη, ο βαρέων βαρών Πάγκαλος.

Αφού πρότεινε στους συνομιλητές του να συγκρατηθούν, λέγοντας τους "προσδεθείτε" έβγαλε και τα "πιστόλια".

"Είσαι...ρεαλιστής πολιτικός κύριε Πάγκαλε, γιατί ξεγλίστρας από την ερώτηση μου. Είσαι υπέρ ή κατά της μετεκλογικής συνεργασίας με την ΝΔ; Ναι ή όχι;", τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης.

Στο "ναι ή "όχι" ζορίστηκε ο χοντρός και πέρασε στην αντεπίθεση. "Τι είναι αυτά που μου λες. Σε λίγο θα μου βγάλεις και πιστόλι.

Το "πιστόλι" όμως έβγαλε την είδηση: Ναι στην συνεργασία. Ακόμη και με πρωθυπουργό τον Σαμαρά.

"Δεν καταλαβαίνω, γιατί, κάτι που κάνουν οι άλλοι, όπως η Γερμανία ας πούμε (από το πρώτο κόμμα ο πρωθυπουργός και από το δεύτερο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών), να μην το κάνουμε και εμείς".

Μετά ταύτα είναι να μην φεύγουν τρέχοντας οι τελευταίοι εναπομείναντες Πασόκοι;...

Επεισοδιακό φινάλε της εκπομπής...

Οδοστρωτήρας. Δεν άφησε τίποτα πάλι όρθιο. Δεν έκανε εξαίρεση ούτε στην παρουσιάστρια στην οποία συνέστησε αυστηρά να μην του κάνει ερωτήσεις με βάση αυτά που ακούει στην γειτονιά της.

Και όταν εκείνη τον ρώτησε αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, γυάλισε το μάτι του. "Να το συζητήσουμε μετά την εκπομπή, για να έχω την άποψή σας με πιο οικείο τρόπο".

Το όργιο δε ήταν στο...φινάλε. "Αφήστε την πολιτικάντικη παπαρολογία περί διαύγειας κ.λ.π".

"Παπαρολογία είναι η διαύγεια", τον ρώτησε ο Φελέκης, για να πάρει την απάντηση, "μην μου κάνετε εμένα προβοκατόρικες ερωτήσεις".

Τέλος δε μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφερόμενος στα φαινόμενα βίας έκανε τον παλικαρά. "Τι λέτε, στις τόσες χιλιάδες που με ψηφίζουν, δεν έχω 200 που να μπορούν να δείρουν;".

Μάλλον κάτι φοβάται για να μιλάει έτσι...

Αυτός ο άτυχος(τυχερός) άνδρας που τον σώνουν δύο καλλίγραμμες και σεχι ναυαγοσωστριες.... σίγουρα είναι στον παράδεισο!!!

Δείτε την συνέχεια με τον φίλο του που κάνει ακριβώς το ίδιο σκηνικό....

Τι να πεις γι αυτό το κορίτσι. Αυτό το ξανθό βολεμένο παιδί που τα βρήκε όλα έτοιμα.Και τι κάνει; Τα τρώει....

Πόσο δύσκολο τελικά είναι σε αυτή την ζωή να γεννιέσαι να είναι όλα έτοιμα και απλά να τρως να τρως και να μην τελειώνουν; Κάπως έτσι είναι η ζωή της Hilton η οποία κάνει την πλάκα της με τα media.

Βγαίνει τα βράδια, ξεχνάει εσώρουχα, σκύβει και μας το δείχνει, γυρνάει sex tapes, κάνει πλάκα με τηλεοπτικά κανάλια, γυρνάει την ζωή της σε reality. Κατά τα άλλα έχει έννοιες το κορίτσι. Χαράτσια, Νερά Ρεύματα, υποχρεώσεις…

Δείτε την πίσω κίνησή της…αν και νομίζω ότι αρκετοί Έλληνες την έχουν δει από πολύ κοντά!

Που να βγάλει άκρη ο άλλος μαζί της.


Φίλερις
, επιθετική, θρασύτατη όπως πάντα, η Ντόρα ρώτησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών Παπαθανασίου αν... γνώριζε γιατί την διέγραψε ο Σαμαράς. Εκείνος δεν "γνώριζε". Κι' ανέλαβε να του εξηγήσει εκείνη. "Με διέγραψε εμένα γιατί ψήφισα το μνημόνιο, ενώ τώρα διέγραψε άλλους 20 επειδή δεν το ψήφισαν".

Που να βγάλει άκρη ο άλλος μαζί της.

"Δεν είναι έτσι" της είπε. Και το άφησε έτσι...

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ. τα πάνω κάτω σε μισθούς συμβάσεις, αποζημιώσεις.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Τριπλό σχέδιο τώρα για την ανάπτυξη.

Να γίνουν οι παρελάσεις χωρίς επισήμους εξετάζει η κυβέρνηση


Να γίνουν οι παρελάσεις χωρίς επισήμους εξετάζει η κυβέρνηση , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του esos, ύστερα από...
τις δύο τελευταίες επεισοδιακές παρελάσεις στα Γιάννενα και τη Ρόδο.
Ηδη η πρώτη επαφή έγινε γι αυτό το ενδεχόμενο μεταξύ αρμοδίων της Κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας.

"Κανένας πολιτικός να μην συγχαρεί το γιο μου"...


Ο πατέρας του Δημήτρη Χονδροκούκη
, Κυριάκος, ξεσπάθωσε κατά των πολιτικών, με αφορμή το χρυσό μετάλλιο του γιου του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Χονδροκούκη:
- Για τις θυσίες του Δημήτρη Χονδροκούκη: "Ο Δημήτρης, όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας του, αντί να... ξενυχτούν στα μπαρ, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για αυτή τη χώρα. Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε άλλα επίπεδα, όπως είναι οι τέχνες, οι επιστήμες,η μουσική. Ο καθένας όπου έχει το ιδιαίτερο ταλέντο του".
- Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα: "Δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε μόνο αυτή τη μιζέρια, την κακομοιριά, το σημείο που μας έχουν φτάσει κάποιοι να ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες και να σηκώσουμε την ελληνική σημαία. Αλλά υπάρχουν και πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι. Ο ελληνικός λαός είναι πραγματικά ένας υπερήφανος λαός. Είναι ένας λαός ικανός, δουλευταράς και με μεγάλες ικανότητες".
- Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αθλητές, όπως ο Δημήτρης Χονδροκούκης: "Η πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω σε αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τονίσω ότι γυμνάζεται κάτω από άθλιες συνθήκες. Φέτος το χειμώνα γυμνάζονταν μέσα στο κρύο με θερμοκρασία κάτω από δέκα βαθμούς. Το καλοκαίρι το γήπεδο του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστό, δεν μπορούσαν να μπουν να προπονηθούν. Να μπουν μέσα οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές. Οι πόρτες ήταν κλειστές!
Ακούμε πράγματα που ανατριχιάζουμε. Κλείνουν γήπεδα. Καταργούνται τα πάντα σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τα πάντα δεν είναι οικονομικά. Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έχουν οικονομικό αντίκρισμα, τα οποία όμως θα μπορούσε να είχε κάνει για να διευκολύνει τη ζωή των αθλητών, την προπόνηση των αθλητών. Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή. Η επιτυχία είναι ατομική και της ομοσπονδίας που παλεύει με λίγα όπως μπορεί για να βοηθήσει τους αθλητές μας".

ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ...

Σ ε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το6ο SMF με αυξημένο το ενδιαφέρον συγκριτικά με το 2011.



Σ ε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το6ο SMF με αυξημένο το ενδιαφέρον συγκριτικά με το 2011. περισσότερα από 32 περίπτερα έχουν δεσμευτεί από εταιρίες για την έκθεση που θα λειτουργήσει το διήμερο και υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερους εκθέτες . ξεπέρασαν της 400 οι δηλώσεις αθλητών και 220 έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους Oι αθλητές που έχουν συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής θα πρέπει σύντομα να προβούν στην ολοκλήρωση εγράφης με την κατάθεση του πόσου .Μεγάλο το ενδιαφέρον από ομάδες-συλλόγους για την διεκδίκηση του κυπέλου πολυπληθέστερης ομάδας .Υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην προκήρυξη σχετικά με τους όρους που ισχύουν για την διεκδίκηση του κυπέλου
Η διοργάνωση μετά από ενέργειες της σχετικά με μεταφορά αθλητών από Αθήνα για χαμηλό κόστος μεταφοράς και διαμονής συνεργάστηκε με ταξιδιωτικό γραφείο ειδικού λεωφορείου με δυνατότητα μεταφοράς 40 ποδηλάτων από Αθήνα δίνοντας την δυνατότητα σε δρομείς –ποδηλάτες από Αθήνα με χαμηλό κόστος να συμμετέχουν στο 6ο SMF. συμπεριλαμβανομένων και μεταφορά ποδηλατών. Παρουσιάστηκε η πινακίδα του αγώνα ορεινής ποδηλασίας με χορηγό την focus-univega. επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι Αφοί KΟΚΟΤΗ .
Μέσα στην καινοτομίες του 6ο SMF για το 2012 εντάσσεται και χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών .όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας στο διήμερο σε οριοθετημένο χώρο θα μπορούν να δημιουργούν μέσα από την ζωγραφική-χειροτεχνία και άλλες δράσεις με θέμα το festivalαποτυπώνοντας εικόνες και συναισθήματα που θα βιώσουν το διήμερο δίνοντας την δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι από την δική τους μεριά σε μια γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού. Η διοργάνωση μέσα στης παροχές για αθλητές –θεατές –επισκέπτες για το διήμερο 21-22 Απριλίου θα έχει διαθέσιμο τουριστικό τρένο το όποιο θα έχει ως αναχώρηση την πλατεία της σφενδάμης με κατεύθυνση τον λόφο του προφήτη Ηλία και θα επιστρέφει πίσω για όλη την διάρκεια του διημέρου. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι 2 χιλ και έχει διάρκεια 10 λεπτά , το τρενάκι μπορεί να μεταφέρει έως 60 επισκέπτες. Το δρομολόγιο θα είναι δωρεάν για όλο το διήμερο και είναι μια συνεργασία των αστικών ΚΤΕΛ Κατερίνης ΑΕ με την διοργανώτρια αρχή τον ΣΦΕΝΔΑΜΟ. Μείνετε συντονισμένοι για όλες της εξελίξεις και της δράσεις που θα γίνουν στο 6ο SMF sfendami mountain festival. στο www.sfendami.com
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ

Εορτασμό του Αγίου Αλεξάνδρου του εν Πύδνη στο Κίτρος














Τελέσθηκε χθες 11 Μαρτιου Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Κίτρους, για τον εορτασμό του Αγίου Αλεξάνδρου του εν Πύδνη, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π.Παύλου Ντούρου.
Πλήθος κόσμου καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πύδνας Σιανίδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Χλεμές Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κολινδρού Νικολάου Λούση Καπέρδας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Κίτρους Αλμπανίδης Λεωνίδας και άλλοι παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία και προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου του εν Πύδνη, για το οποίο τελέσθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για την υποδοχή του.
Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αλεξάνδρου του εν Πύδνη θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης μέχρι και την Κυριακή 18 Μαρτίου.
Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγιου Αλεξανδρου του εν Πύδνη θα συνεχιστεί ως εξης :
Τρίτη 13 Μαρτίου 2012
7.30 π.μ. Λειτουργία προηγιασμένων, λειτουργός και ομιλητής ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π Διονύσιος Γκόλιας.

Τέταρτη 14 Μαρτίου 2012
6.30 μ.μ. Ιερόν Ευχέλαιων με επτά Ιερείς.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012
6.30μ.μ. Γ΄ στάσις των Χαιρετισμών.

Σαββατο 17 Μαρτίου 2012
6.30μ.μ. Εσπερινός

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012
7.30π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία λειτουργός και ομιλητής ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π Αγαθόνικος Νικολαϊδης.
10.30π.μ. Αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ....

Image

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...

Με την ευκαιρία των παρελάσεων: Μήπως πρέπει, επιτέλους, οι
παρελάσεις να γίνονται αποκλειστικά και μόνο μπροστά από τα κατα
τόπους μνημεία, προς τιμήν αποκλειστικά και μόνο των πεσόντων, χωρίς
τους ... ενδιάμεσους ΄΄ τιμώμενους ΄΄ διαμεσολαβούντες μεσάζοντες
εξεδράτους πολιτικούς, στους οποίους αρμόζει αποκλειστικά και μόνο η
τιμή της μούντζας; Για πόσο ακόμα θα μαυρίζουν την ψυχή μας και θα
απαξιώνουν τα νιάτα μας, τη μνήμη μας και το μέλλον μας; Μέχρι πότε θα
... τιμούμε τη μνημειώδη ξεφτίλα τους; Μέχρι πότε θα παρεμβάλλουν στην
ιστορική μας μνήμη, αυτοί που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να μας
φορτώσουν με ιστορικό '' αλτσχάιμερ ''; Ας εξαφανιστούν επιτέλους οι
εξέδρες, για να πάρουν οι παρελάσεις το ΝΟΗΜΑ που τις αξίζει !!!!

Ζου Κου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΝΊΚΗ. ΚΙ ΆΛΛΟ ΒΉΜΑ ΓΙΑ ΆΝΟΔΟ.

ΜΕΓΆΛΗ ΝΊΚΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΎ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-0... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΟΚΑΚΕ.

ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ...ΧΡΥΣΟ;;; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΌΜΩΣ;;;

ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΥΤΌΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΣΟΥΠ ΚΙ ΌΛΑ ΆΛΛΑΞΑΝ. ΔΕΝ ΛΈΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΊΣΤΑ ΝΈΟΥ ΕΞΩΔΕΞΙΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΉ ΚΑΙ ΓΛΑΡΟ. Ο ...ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΤΊΒΟ ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΖΗΜΙΈΣ ΣΕ ΜΗ ΕΝΕΝΕΡΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ...ΞΑΝΑΒΟΥΛΕΤΟΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΦΩΝΉ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ;;;;

στο ALJAZEERA.."Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ"


Η Δράση της πολυσχιδούς Εθελοντικής Ομάδας από το Νομό Πιερίας κατά των μεσαζόντων και η διάθεση προϊόντων σε χαμηλή τιμή, κατεθείαν από τους παραγωγούς, δημοσιεύθηκε χθες στο Aljazeera.

σχόλια από τον ξένο τύπο για την πρωτοβουλία των πολιτών του Ν. Πιερίας




Άκρως θετικά είναι τα σχόλια των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων για την πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και το "Κίνημα της Πατάτας", το οποίο έχει κατακλύσει τη χώρα παραμερίζοντας τους μεσάζοντες.

και από τον ιταλικό τύπο για το κίνημα της πατάτας




Άρθρα για την παράκαμψη των μεσαζόντων και τις εξωφρενικές τιμές των σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, δημοσιεύθηκαν χθες στην εφημερίδα Manifesto και Europa

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΒΥΖΑΣ 0-0 ΗΜΊΧΡΟΝΟ

ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΌΣ ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΌΣ ΌΜΩΣ ....ΑΣΦΑΙΡΟΣ

Μήνυση του Δ.Δίου-Ολύμπου για συνεχείς κλοπές δημόσιου υλικού


* ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΝΩ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

* Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο δήμος Δίου-Ολύμπου για κλοπή καλωδίου 1.200 μέτρων και αφαίρεση και κλοπή είκοσι τριών φρεατίων από δημόσιους – κοινόχρηστους χώρους, υλικά τα οποία μαζί με την εργασία αποκατάστασης είναι συνολικού κόστους 5.000 ευρώ περίπου.

Όπως έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει ο δήμος, η κλοπή υλικών είναι από τα φαινόμενα που επαναλαμβάνονται, που συνεχώς καταγγέλλονται αλλά που οι δράστες παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι, με αποτέλεσμα να κλέβουν συνεχώς και ανενόχλητοι.

Αυτές οι κλοπές προκαλούν αφενός μεν σοβαρότατα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία τού δήμου, των κατοίκων, των αγροτών και των επισκεπτών - τουριστών, αφετέρου δε μπορούν να προκαλέσουν τροχαία ατυχήματα είτε λόγω αφαίρεσης σχαρών είτε λόγω διακοπών ρεύματος και φωτισμού σε κομβικά σημεία δρόμων όπου γίνονται οι κλοπές.

Εννοείται ότι από τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες κλοπές είναι σημαντική και η οικονομική αιμορραγία τού δήμου και κατά συνέπεια και των δημοτών, ιδιαίτερα τώρα εν μέσω κρίσης, επειδή οι κλέφτες περιμένουν κάθε φορά το πότε ο δήμος θα αγοράσει και θα αποκαταστήσει αυτά που εκλάπησαν, ώστε να τα κλέψουν ξανά.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κλοπές υλικών δεν σημειώνονται μόνο σε κόμβους δρόμων αλλά και σε αντλιοστάσια του δήμου. Εκεί οι κλοπές των στοιχείων έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι προκαλούνται προβλήματα στην αγροτική οικονομία ενώ η αποκατάσταση των ζημιών επιβαρύνει με έξοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, χρημάτων δηλαδή που στερούνται από την ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία, την παιδεία, τον πολιτισμό και από αλλού.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ

Στη μήνυση που κατατέθηκε στις 5/3/2012, αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής: «Από τα τέλη του προηγουμένου έτους 2011 και εφεξής σχεδόν καθημερινά διαπιστώνουμε κλοπές και φθορές από άγνωστα άτομα, πότε στα συστήματα άρδευσης Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου μας με την κλοπή και την καταστροφή των υδροληψιών (βάνες) για να πάρουν τον μπρούτζο, πότε σε φρεάτια, παίρνοντας τις σιδερένιες σχάρες, με προφανή σκοπό την πώληση αυτών σε μάνδρες παλαιών σιδήρων και πότε σε ηλεκτρολογικό υλικό με την αφαίρεση μετασχηματιστών της ΔΕΗ και χονδρού καλωδίου, τις οποίες και καταγγέλλουμε ενώπιον της Εισαγγελίας, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος από τις έρευνες.

Περί τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου 2012 διαπιστώσαμε και τις παρακάτω κλοπές-φθορές, που συνέβησαν στον κόμβο παραλίας Παντελεήμονα στο ύψος του κέντρου «Κάστρα» προς Δ.Δ. Σκοτίνας: 1) Κλοπή χονδρού καλωδίου 1200 m και 2) Αφαίρεση και κλοπή είκοσι τριών (23) φρεατίων, από τα οποία είκοσι ένα (21) μικρά με καπάκια και δύο (2) μεγάλα. Η ζημία από την κλοπή των ανωτέρω κοστολογείται για αγορά των υλικών και την εργασία αποκατάστασης αυτών στο ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ περίπου συνολικά, από τα οποία 3.500 ευρώ για υλικά και 1500 για την εργασία.

Επειδή το παραπάνω φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στο εξής θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες, λόγω της οικονομικής κρίσης, θα πρέπει να διατάξετε έρευνα για την εύρεση των υπαιτίων και την παραδειγματική τιμωρία τους προς παραδειγματισμό και αποφυγή νέων κρουσμάτων, τα οποία ταλαιπωρούν τον Δήμο και τους Δημότες μας και προκαλούν μεγάλη οικονομική ζημία στο Δήμο μας, ο οποίος ήδη έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω υπερχρέωσης των πρώην Δήμων, στη θέση των οποίων υπεισήλθε ως νέος Καλλικρατικός Δήμος».

Μαζιε τον Πιερικό μου και

Στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΌΣ και του ερασιτέχνη. Εκει μαζί με τον πιερικό κι ο Αλέκος Τσιώτσιος κι ο Ηλίας Ιωαννίδης. Κι οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Γιουμίδης και Νίκος Παπαζιώγας.

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΎ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ

15ο λεπτό ΠΙΕΡΙΚΌΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 0-0

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση ΡΥΘΜΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ


Η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης συγκίνησε και γοήτευσε το πολυπληθές κοινό παρουσιάζοντας σε μια μοναδική μουσική παράσταση δημοφιλείς συνθέσεις. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των 2ου - 5ου Λυκείων(πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο).

Οι λάτρεις των jazz, pop, rock, tango, latin ήχων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μουσικούς και ερμηνευτές της Πολυτονικής Ορχήστρας σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και αγαπημένες μελωδίες.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν μουσικές που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ξένοι τραγουδιστές και συγκροτήματα, όπως: F.Sinatra, M.Jackson, Queen, E. Piaf, D.Martin, C.Aznavour, Pink Martini, Doors, κ.α.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΔΩΚ Παναγιώτης Μπερεδήμας τόνισε μεταξύ άλλων: «Στη σημερινή οικονομική συγκυρία, η οποία έχει σαφείς προεκτάσεις και στον κοινωνικό ιστό της χώρας, αυτό με το οποίο μπορούμε να αντιπαρέλθουμε της κρίσης είναι η ανάπτυξη των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού. Σε αυτό αποβλέπει γενικότερα η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και ειδικότερα η σημερινή εκδήλωση, που αποτελεί μέρος των προγραμματισμένων μουσικών παραστάσεων του ΔΩΚ για την περίοδο της άνοιξης».

Όπως είναι γνωστό η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από τον Παναγιώτη Λυμπανοβνό(καθηγητή του Ωδείου), με αρχικό σκοπό να γνωρίσουν οι νέοι μουσικοί του ωδείου την Ελληνική μουσική σε όλα της τα στυλ.

Σήμερα επιχειρεί να επεκτείνει το ρεπερτόριο της και σε μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, συνθετών όπως E. Morricone, M. Jarre , N. Rota, H. Mancini, N. Piovani κ.α.

Η σύνθεση της Ορχήστρας Νέων του Δ.Ω.Κ. αποτελείται: 12 βιολιά, 2 σαξόφωνα , τρομπέτα, 2 φλάουτα, 2 φλογερές , 3 κλαρινέτα, 2 ακορντεόν, 3 κιθαρες ,μπάσο, 6 μπουζούκια, 5 μαντολίνα, μεταλλόφωνο, πιάνο, keyboard (πλήκτρα), κρουστά, τύμπανα, 5 τραγουδιστές.

Η Ορχήστρα ονομάζεται πλέον Πολυτονική(από Ορχήστρα Νέων), καθώς συμμετέχουν στους κόλπους της και μεγαλύτεροι σε ηλικία μουσικοί.

ΝΟΔΕ...Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας

Σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά και συζήτησε θέματα προεκλογικής ετοιμασίας και ετοιμότητας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.


Σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, που πληροί τις αναγκαίες προϋποθέσεις, ξεκίνησαν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012.


Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.


Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας, Πλατεία Ελευθερίας και Κανάρη 2 κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 18:30-20:30 εντός της προβλεπόμενης καταληκτικής ημερομηνίας. Τηλ: 2351035144

Το 2014 πάλι θα είμαι υποψήφιος και πάλι θα κερδίσω.

alt


Σας το λέω να το ξέρετε, να μην έχετε εκπλήξεις μετά. Και γράψτε το με μαγάλα γράμματα".

Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγκρισης οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως) οικονομικού έτους 2010 του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Τριανδρίας. Αφορμή για αυτό, στάθηκαν τα…μπακαλοδέφτερα που κρατούσε η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. «Αυτό μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι. Εμείς μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο ισολογισμός του δήμου Θεσσαλονίκης του 2010 με τη σημερινή διοίκηση να επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου για τον τρόπο που χειρίστηκε τα οικονομικά ζητήματα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ EUROVISON ??? ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?

KI ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ....
ΑΚΟΥΣΤΕ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΔΩΔΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..

Γράφουν και σβήνουν για τις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.


Το σενάριο να μην είναι υποψήφιος ο διαγραφείς Κώστας Γκιουλέκας εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή ως ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ ... ερωτηματικό παραμένει αν τελικά η Μαρία Αποστολίδου στην Α' και η Δήμητρα Κοασίδου στη Β' θα δεχτούν να είναι υποψήφιες. Στην Α' Θεσσαλονίκης κλεισμένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των βουλευτών Κώστα Καραμανλή, Σταύρου Καλαφάτη, Γιάννη Ιωαννίδη και Ελενας Ράπτη, των πολιτευτών Γιώργου Ορφανού, Παναγιώτη Κοκκόρη, Αρτ. Διαλυνά και Γωγώς Παπαϊωάννου - Γάκη, καθώς και του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ενώ νέοι στη λίστα θα είναι οι Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Πανοζάχος, Μαρία Μίντσιου, Μαρία Προκοπίδου, Ρόζα Βαρβάρα. Θέση στη λίστα της Α' διεκδικούν ακόμη ο γιος του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Κώστα Καζαντζίδη, Παντελής, ο Νίκος Βεζυρτζής και ο πολιτευτής Κώστας Μαργαρίτης.

Στο ψηφοδέλτιο της Β' θα συμπεριληφθούν οι δύο βουλευτές Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, καθώς και οι Παντελής Τσακίρης, Γιάννης Παλαιστής, Αδάμ Ρεγκούζας, Πόπη Καλαϊτζή και Εύα Παντούσα. Πάντως ως εν δυνάμει «μνηστήρες» της λίστας θεωρούνται τόσο η νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Αννα Ευθυμίου για την Α' όσο και ο άρτι ορισθείς αναπληρωτής γραμματέας Α;γροτικού Βασίλης Κανάκας στη Β'.

Λίγο έλειψε να τον παρομοιάσουν και με τον Βασιλάκη Καΐλα, στον "Λουστρακο".


Όλα τ' άλλα τα γλυψιματα, σε βαθμό αηδίας λέρωσαν τις σελίδες τους (από τη πρώτη μέχρι τη τελευταία).
Μέχρι "υπομονετικό δελφινο ", τον χαρακτήρισαν (άκου υπομονετικός ο Μπενυτο!).
Και να, τα αφιερώματα και να οι φωτογραφίες.
Στη δε τελευταία σελίδα, ο Δημήτρης Μητρόπουλος (κρίμα γιατί τον είχαμε σε υπόληψη) αγιοποίησε την , σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ακμάζουσα, "μια και μοναδική υποψηφιότητα".
Το άρθρο όποια καλή διάθεση κι αν είχε κάνεις, δεν μπορούσε να το διαβάσει μέχρι το τέλος.
Οι "υποστηρικτές του Καντάφι" και η "αυτοθυσία του Βενιζέλου" , δεν στο επέτρεπαν λογω εμετού.
Ο μόνος που διεσώθη ήταν ο... Ντερμπεντέρης. Ο οποίος όσο σκληρά κι αν παρουσιάζει τις απόψεις του , δεν χάνει, εκτός σπάνιων εξαιρέσεων, την επαφή με την πραγματικότητα...

“Εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν”...


παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και Τμήμα διοικητικής μέριμνας, αφού ενέκρινε δαπάνη ποσού 18.450,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και... ΦΠΑ για το έργο, αξιολόγησης εφαρμογών Υ.Π.Ε.Κ.Α για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, την στιγμή που η χώρα περνάει την δυσκολότερη φάση της, μετά την κατοχή.

Η προκλητική αυτή στάση έχει να κάνει με την εφαρμογή ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω facebook, twitter, you tube και slideshare.

Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού Δημόσιων επενδύσεων της ΣΑΕ 075/8, του υπουργείου. Στην ουσία τις τσέπες όλων εμάς που πληρώνουμε τους φόρους…

Αλήθεια κ.Παπακωνσταντίνου έχει μεγαλύτερη αξία, τελικά το twitter σας ή το φαγητό που λείπει από τα τραπέζια πολλών συμπολιτών μας;

"Ο λαός της Μεσσηνίας γύρισε την πλάτη στην προκλητική αυτή επίσκεψη"...


ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με κείμενο του εξαπολύει σκληρή επίθεση στον Αντ. Σαμαρά, σχετικά με την επίσκεψη του στη Μεσσηνία.
«Σε ακριβοπληρωμένη κομματική φιέστα, με «μυστρί» και αστυνομία, που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, εξελίχθηκε η ... επίσκεψη του κ. Σαμαρά και του Υπουργού του στην συγκυβέρνηση κ. Βαριδη για να θεμελιώσουν τη γέφυρα του Νέδοντα» αναφέρει η ανακοίνωσή ενώ στη συνεχεια γραφει «ο λαός της Μεσσηνίας γύρισε την πλάτη στην προκλητική αυτή επίσκεψη του κ. Σαμαρά, δείχνοντας τη ριζική του αντίθεση στη μνημονιακή πολιτική της Ν.Δ.
Η προκλητική κινητοποίηση της Αστυνομίας, αποσκοπούσε στο να δημιουργήσει εντυπώσεις, παρά να προλάβει την εκδήλωση ανύπαρκτων σχεδίων δημιουργίας επεισοδίων».
Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ζητά από τον κ. Σαμαρά να απαντήσει, «τι ήρθε να εγκαινιάσει και με ποια ιδιότητα; Γιατί αυτός μέχρι τώρα λέει ότι δεν συγκυβερνά» και υποστηρίζει ότι ο κ. Παπαδήμος οφείλει να απαντήσει αν εξουσιοδότησε τον κ. Σαμαρά να έρθει να φέρει το «μυστρί» των εγκαινίων της γέφυρας…

Ο κακώς χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο για τα μάτια της Εύας.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Εύα Καϊλή ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook , το τραγούδι «Love146- The History (greek subtitles)» απο το youtube.com.
Το κακό δεν άργησε να συμβεί και... γρήγορα ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε διαδικτυακούς της φίλους που τσακώθηκαν για την ομορφιά της!
«Όσο όμορφη είσαι άλλο τόσο άσχημα ειναι η πολιτική σου βούληση για τους συμπολίτες σου και για τη πατρίδα! Ναι σε άλα!», έγραψε ένας φίλος της. «Βλέπεις ότι ανεβάσει ένα τραγούδι ρε τραχανά και κατευθείαν να κράξεις! Κάντην delete αν δεν σου αρέσει», απάντησε άλλος φίλος της. «Έχει δίκιο ο πρώτος. Είναι ωραίο γκομανάκι, αλλά μέχρι εκεί...», παρενέβη άλλος διαδικτυακός φίλος της... «Έλενα Ράπτη ομορφαίνεις το κοινοβούλιο. Να είσαι πάντα καλά», πρόσθεσε άλλος σε μια προσπάθεια να σβήσει τις... φωτιές...

και οι συνέπειες από την έλλειψη προσωπικού στο Mega..

Ως τον πλέον τρομοκρατημένο άνθρωπο της τηλεοπτικής αγοράς εμφανίζουν οι γνωρίζοντες τους αριθμούς τον Ηλία Τσίγκα του Mega. «Άστα, άστα» είναι η μόνιμη επωδός του.. στελέχους του μεγάλου καναλιού, όπως αναφέρουν οι συχνοί συνομιλητές του προσπαθώντας να αποδώσουν την επαγγελματική του ψυχολογία!


Και δυστυχώς δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αφού η εντολή που έχει από τους εκδότες είναι να απολύσει μέχρι τέλος Ιουνίου λίγο πάνω από 100 εργαζόμενους! Τα νούμερα για το μεγάλο κανάλι δεν βγαίνουν και οι εκδότες το μόνο που βλέπουν μπροστά τους ως λύση είναι η συρρίκνωση του προσωπικού, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου – όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες.

«Ολέθριες» όμως χαρακτηρίζουν στελέχη του Mega τη μείωση του προσωπικού, επικαλούμενοι τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη δουλειά τους από τις ελλείψεις λόγω των απολύσεων του Φλεβάρη! Και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να «μαζευτεί» η κατάσταση. Χωρίς να παραλείπουν κάθε φορά να τονίσουν ότι «Απολύοντας χρήσιμους εργαζόμενους των 1.000 και 1.200 ευρώ, εις βάρος των ρουσφετιών των εκδοτών που συν τοις άλλοις είναι και υψηλόμισθοι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλήττεις το ίδιο το κανάλι»! Και κάπως έτσι είναι, αφού οι μισθοί των ρουσφετιών των εκδοτών κυμαίνονται από 3.000 έως 4.000 ευρώ χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό έργο στην καθημερινή παραγωγική διαδικασία του καναλιού!

Στη γκιλοντίνα των 510 ευρώ αναμένεται να οδηγηθούν όλοι οι νέοι έως 25 ετών


Στη γκιλοντίνα των 510 ευρώ αναμένεται να οδηγηθούν όλοι οι νέοι έως 25 ετών, ανεξάρτητα από το αν έχουν σπουδάσει ή είναι εξιδανικευμένοι σε έναν κλάδο, όπου η .... κλαδική σύμβαση δεν είναι πλέον σε ισχύ. Η νέα γενιά καλείται να ζήσει λαμβάνοντας καθαρά περίπου 447 ευρώ, δηλαδή με ημερομίσθιο 20,45 ευρώ! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Realnews, αυτό προβλέπει η διευκρινιστική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός της εβδομάδος.

Μετά τη συμπλήρωση των 25 ετών, ο εργαζόμενος θα αμείβεται σύμφωνα με το αντίστοιχο κλιμάκιο της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, εάν δεν υπάρχει σε ισχύ άλλη σύμβαση (κλαδική, ομοιοεπαγγελματική, επιχειρησιακή). Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι θα μειωθεί το ποσοστό της ανεργίας, χωρίς ωστόσο να εξετάζει τις συνθήκες που καλούνται να επιβιώσουν οι νέοι, που αν απασχολούνται με καθεστώς πενθημέρου και οκταώρου θα αμείβονται με 2,5 ευρώ την ώρα!

Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί παράταση 3 μηνών σε όσες συμβάσεις λήγουν εντός εξαμήνου, πέρα από το τρίμηνο της μετενέργειας. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το υπουργείο αναζητά τρόπους να λύσει τον γρίφο σχετικά με το τι θα γίνει με τις κλαδικές συμβάσεις που προβλέπουν ενιαίο επίδομα τέκνων και γάμου.

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...