PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Κάποιες γυναίκες, ότι κι αν βάλουν, παραμένουν σέξι.

Ακόμα και στην κουζίνα δηλαδή, με την ποδιά τους, τα μαλλιά ανέμελα και χωρίς πολλά πολλά πάνω τους, δείχνουν κούκλες!


Η κυρία που θα δείτε είναι διάσημη και σίγουρα φλέρταρε λιγουλάκι με το photoshop στις φωτογραφίσεις τους αλλά οι υπόλοιπες είναι απλά όλα τα λεφτά ως νοικοκυρές!

σε μια λακουβα...

Εδώ κολλάει η φράση: «Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πως ποιος είσαι»!

Κολλητή φίλη γνωστής τραγουδίστριας κατέβασε το παντελόνι της.

Είναι η φίλη της.... Ke$ha!

Η κολλητή της μόλις είδε τους φωτοπαπαράτσι, είχε την ιδέα να κατεβάσει το παντελόνι της και το εσώρουχό της και να μας δείξει τα οπίσθια της...

Η τραγουδίστρια που ήταν μάρτυρας του γεγονότος, μην φανταστείτε ότι σοκαρίστηκε ή ένιωσε αμηχανία, με απόλυτη ψυχραιμία κοιτούσε τον φακό σαν να μην συνέβαινε τίποτε, απολύτως τίποτε! Τι να πει κανείς;


Η Jennifer Lopez, είναι sexy.. Είναι sexy κι οποιος αντέξει...

Όπως οι boxers επιδιώκουν να βγάλουν νοκ άουτ τον αντίπαλό τους, έτσι ακριβώς έβγαλε και η Jennifer Lopez όσους είδαν την φωτογράφηση της για το περιοδικό V. Η γνωστή τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε ντυμένη με τα προστατευτικά των boxers, αλλά και ολόγυμνη μόνο με τα γάντια του box...








Συγχαρητήρια Δ.Δίου-Ολύμπου στη Φανή Κουτσιμανή για την εκλογή της ως αντιπροσώπου στην ΕΣΕΕ

Ως δήμος Δίου-Ολύμπου συγχαίρουμε την πρόεδρο του συλλόγου επαγγελματιών Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου, Φανή Κουτσιμανή, που εξελέγη ως μία εκ των έντεκα αντιπροσώπων τής ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας στην εθνική συνομοσπονδία ελληνικού εμπορίου (ΕΣΕΕ - τριτοβάθμια οργάνωση).

Θεωρούμε ότι η εκλογή τής κ. Κουτσιμανή ως τακτικής αντιπροσώπου στην ΕΣΕΕ αναδεικνύει τον σύλλογο επαγγελματιών Λιτοχώρου και ταυτόχρονα θεωρούμε ότι αυτή η εκλογή αποτελεί και μια μεγάλη τιμή για την πόλη των θεών αλλά και ευρύτερα για τον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ως δημοτική διοίκηση συγχαίρουμε και πάλι την κ. Κουτσιμανή και της ευχόμαστε να συνεχίσει να αγωνίζεται, μαζί με τους άλλους εκλεγμένους συναδέλφους της, για τα δίκαια των επαγγελματιών και εμπόρων σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την περιοχή και για τη χώρα.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο ΑΝ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γιώργος Φαρμάκης

Χάρρυ Κλυνν

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΕΣΩ?

«Παραιτηθείτε από τη κυβέρνηση.


Αρνηθείτε να παραδώσετε τα πάντα και πείτε το μεγάλο όχι, όπως έκανε ο αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος. Πείτε ένα εθνικό όχι γιατί σε λίγο έρχονται οι επιτελείς.

ΔΕΙΤΕ...ΣΤΥΛ...

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....



ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ (Ύμια) ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ, αλλά το ΨΗΦΙΣΜΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΕ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ!


Έμεινε παράλυτη μετά από τροχαίο κι ύστερα..!
Δεν το  χωρά ο ανθρώπινος νους πώς γίνεται να υπάρχουν γονείς που απαρνιούνται και παρατάνε τα παιδιά τους…Όποιος έχει διαβάσει και γνωρίζει την ιστορία της 5χρονης Ελευθερίας από την Κρήτη έχει συγκλονιστεί.

Η Ελευθερία λοιπόν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο  που το βίωσε βρισκόμενη στην αγκαλιά της μητέρας της, περνά μια κόλαση….

Σήμερα  ζει μέσα στους λευκούς τοίχους του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ καθώς η οικογένεια της, την έχει αφήσει στο έλεος του θεού και του προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το παιδικό χαμόγελο της Ελευθερίας πάγωσε. Είχε ένα φοβερό τροχαίο το οποίο την άφησε καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν μπορεί πια να τρέξει, να παίξει, να χαρεί, να ζήσει όπως άλλα παιδάκια της ηλικίας της.

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι μετά το τροχαίο, οι γονείς παράτησαν το παιδί τους στην μοίρα του. Αρνήθηκαν να να εκπαιδευτούν ώστε  να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες φροντίδας του παιδιού τους.

Από τότε  σπίτι της Ελευθερίας είναι το νοσοκομείο, οικογένεια της οι εργαζόμενοι και  οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού και της Αρχιεπισκοπής που την φροντίζουν με ιδιαίτερη αγάπη.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα  οι προσπάθειες της κοινωνικής υπηρεσίας να μεταφερθεί το παιδί σε κάποιο ειδικό κέντρο  της Κρήτης ή αλλού έχουν πέσει στο κενό.

Η ζωή του κοριτσιού είναι καθημερινά εφιαλτική. Σε μια τόσο τρυφερή ηλικία της συμβαίνουν πράγματα που θα της στιγματίσουν την ψυχούλα για μια ζωή!

Το κοριτσάκι που φιλοξενείται στην ΜΕΘ παιδιών του νοσοκομείου έπρεπε δυστυχώς να μετακινηθεί την Παρασκευή, επειγόντως σε άλλο παιδιατρικό τμήμα καθώς είχε φτάσει στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό  από το Ρέθυμνο. Όμως  καμία παιδιατρική κλινική δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φιλοξενήσει το παιδί, με αποτέλεσμα να παραμένει για ώρες στο διάδρομο της ΜΕΘ.

Τελικά μετά από παρέμβαση του διοικητή και συσκέψεις που επαναλήφθηκαν ακόμη και σήμερα το πρωί,  το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Πηγή: neatv

Τι «αντιμνημονιακός» ηγέτης θα ήταν ο κ. Σαμαράς αν δεν έβαζε τα πράγματα στη θέση τους;


Και τα έβαλε μια χαρά. Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής προχτές, κοίταξε στα αριστερά έδρανα και τα είπε «τσεκουράτα».
Τόσο «τσεκουράτα» μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως ακριβώς «τσεκουράτα» ...διαπραγματεύτηκε με την τρόικα και «έσωσε» τους μισθούς και τις συντάξεις.
Πρόκειται γι' αυτούς τους μισθούς και αυτές τις συντάξεις που (μετά τις ολονύχτιες... διαπραγματεύσεις του Σαμαρά) καταβυθίστηκαν στα Τάρταρα.

ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ;;;


Έγινε πριν μερικές μέρες. 
Την βίαζαν και την εξέδιδαν
Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσε εδώ και πολύ καιρό μία νεαρή γυναίκα, 31 ετών από τη Βουλγαρία, η οποία όπως καταγγέλει είχε βιαστεί κατ' επανάληψη από δύο άνδρες, οι οποίοι ταυτόχρονα την εξωθούσαν στην πορνεία. Το περιστατικό συνέβη στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 52χρονος από την Αλβανία κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό και μαστροπεία.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη, με

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ Ο ...ΡΗΤΩΡ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ...ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΣΤ ΡΑΪΤ ΤΡΟΥ.... ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ.
ΟΜΩΣ
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΣΥ ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ Η ΠΡΑΞΗ.....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΝ ΟΧΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, Ε ΚΑΙ;;;; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΝΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ...ΑΛΛΙΩΣ! 
ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;;;
ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΕΣΥ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΜΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝ ΠΙΕΡΙΑ!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ Ο ...ΡΗΤΩΡ!!!

ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ...

Να ένας τρόπος να δώσετε την απάντησή σας όταν σας θυμώνουν στο γραφείο.


ΣΑΣ ΤΣΑΤΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΣ; ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ...ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ.... ΧΙ ΧΙ ΧΙ

Να ένας τρόπος να δώσετε την απάντησή σας όταν σας θυμώνουν στο γραφείο.
Σας τσάτισε το αφεντικό σας;
Να του στείλετε μιά φωτοτυπία με το στίγμα σας κι έτσι εκείνος θα καταλάβει τι έχασε....
κι όταν το καταλάβει βέβαια θα είναι πολύ αργά....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, θα πει, ΠΟΥ ΜΟΥ  ΦΥΓΕ ΚΙ ...ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ...ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ "ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.... ΛΕΤΕ;;;


ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ...ΨΩΜΑΚΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ....
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.... ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΣ!
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ "ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ" ΜΟΥ, Έ ΝΑ ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΩ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ "ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.... ΛΕΤΕ;;; 

ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΔΡΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ....ΠΩΣ!

Η καταραμένη πυρκαγιά αφού τελείωσε την "δουλειά" της, ΤΕΛΟΣ....
ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΔΡΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ....ΠΩΣ!
Τώρα ο λόγος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην Αστυνομία για να βγάλει τα δικά της πορίσματα που θα αφορούν στους λόγους που προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Βαρκελώνη: επίσκεψη φοιτητών σε τράπεζα…

ΔΕΙΤΕ..


ΖΗΤΩ....ΖΗΤΩ...

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...


Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου, όταν αντίκρισαν σε μαγαζί της περιοχής ανακοίνωση στην οποία ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι χαρίζει το κατάστημά του.

Θα μπορούσε να συγκινήσει τους ακραίους μνημονιακούς υποστηρικτές του κ. Παπουτσή... ως προεκλογική αφίσα

ερωτεύτηκε τα ...λεφτά του

ΔΕΙΤΕ...ΣΤΥΛ...

Kάπου εκεί στις παραλίες μας, μιά τολμηρή κυρία κάνει το μπάνιο της........

Kάπου εκεί στις παρλίες μας, μιά τολμηρή κυρία κάνει το μπάνιο της........
Είδε ήλιο και βγήκε στις παραλίες και καλά έκανε βέβαια....
Δεν είναι καλό αυτό; Τι λέτε;;;
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ...
Μήπως θα πρέπει όλοι εμείς να σκεφτούμε πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ομορφιά του Θερμαϊκού; 
Λέω μήπως....

Για αυτους που τους παίρνουν είναι μισθοί πείνας...


Για αυτούς που τους ψάχνουν είναι σωτηρία... με 20% ανεργία...

426 ευρώ για νέους έως 25 ετών

ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ....ΞΕΦΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ;;;;

Mιά φορά κι έναν καιρό έτσι ήταν η Κατερίνη μας....
Μιά φορά κι έναν καιρό έτσι ήταν η Πλατεία της Ελευθερίας μας....
Μιά φορά κι έναν καιρό η ζωή στην Κατερίνη ήταν σε ασπρόμαυρο φόντο....
ΤΩΡΑ;;;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ....ΞΕΦΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ;;;;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Δείτε και το βίντεο.....

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.



Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πριν την έναρξη των εργασιών του Eurogroup


ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ "BASDRAS"


ΩΡΑ: 16.14
ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΔΡΑ...
ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΘΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ....
ΤΩΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΣΧΕΔΟΝ 100% Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ BASDRAS ΑΒΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΟΓΙΑΣ

Ανοικτή Επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου της “Ολύμπιας Γης” Θανάση Καλαϊτζή




Είναι γεγονός πως η …Σαρακοστή εφέτος στο Δήμο μας, ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δημοτική ενότητα Δίου.
Ξεκίνησε με την αναίτια ματαίωση της βράβευσης των αριστούχων μαθητών της περιοχής, την ημέρα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στη Νέα Έφεσο και κορυφώθηκε με τη ματαίωση του “Βροντινού Καρναβαλιού” την ημέρα της Αποκριάς.

Ή μήπως δεν κορυφώθηκε ακόμη;


Ποιοί τελικά αποφασίζουν (ερήμην των υπολοίπων), για την ακύρωση ή την υποκατάσταση μαζικών εκδηλώσεων των κατοίκων της περιοχής μας;
Μέχρι σήμερα - ειδικά το Βροντινό Καρναβάλι - έχει στηριχτεί κυρίως, σε δύο βασικές προϋποθέσεις: τον Εθελοντισμό και την Συνεργασία όλων.

Προσωπικά, σεβόμενος την εδώ και πέντε χρόνια συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως σεβόμενος την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συμπολίτες μου, δεν έχω κανένα δικαίωμα ν’ αρνηθώ τη συνδρομή μου, με κάθε τρόπο. Όμως, ούτε καν ρωτήθηκα.


Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην περιφερειακή ενότητα Πιερίας και επί οκτώ χρόνια Δήμαρχος Δίου κος Γ. Παπαχρήστος, επίσης δεν κλήθηκε να συμμετάσχει πουθενά, εξ όσων γνωρίζω.
Ομοίως, ο επίσης Βροντινός περιφερειακός σύμβουλος της πλειοψηφίας κος Δ. Τσιμήτρης.

Από την μικρή μου έρευνα διαπίστωσα, πως τόσο ο αναπληρωτής Δήμαρχος κος Γιώργος Φαρμάκης, όσο και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βροντούς κος Γ. Πανωλής, υπήρξαν θετικοί στη διεξαγωγή του Καρναβαλιού.
Ποιοι είναι εκείνοι που εισηγήθηκαν αρνητικά και τελικά αποφάσισαν για όλους μας;
Έφταιξε η κακοκαιρία όπως ανακοινώθηκε ή έφταιξε …ο “κακός μας” εαυτός;

Για τριάντα περίπου χρόνια, οι κάτοικοι της Βροντούς αρχικά μέσω του Πολιτιστικού τους Συλλόγου και αργότερα με τη συνδρομή τόσο ορισμένων Συλλόγων από τα διπλανά χωριά όσο και της εκάστοτε δημοτικής αρχής, δημιούργησαν μια μαζική “εκδήλωση ξεγνοιασιάς”, η οποία προφανώς δεν είχε ως σκοπό της την …παραγωγή πολιτισμού, “χάριζε” όμως απλόχερα στιγμές χαράς, στους πολυπληθείς συμμετέχοντες και επισκέπτες της.
Στιγμές χαράς που ειδικά στις μέρες μας, έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Έστω για μερικές ώρες, κατά το Κυριακάτικο απόγευμα της Αποκριάς η Βροντού τριπλασίαζε τουλάχιστον τον πληθυσμό της (ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια) και με τον τρόπο αυτό “ζωντάνευε” το χωριό, από όλες τις απόψεις.

Αλήθεια άραγε, οι καταστηματάρχες του χωριού κλήθηκαν να συνδράμουν και εάν κλήθηκαν και αρνήθηκαν, ποια είναι σήμερα η άποψη τους;

Πιστεύω πάντως, πως είναι αντίθετοι στο να συνεχίσουν να …χορεύουν μόνοι τους.


Μετά τιμής

Θανάσης Γ. Καλαϊτζής
Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 04 Μαρτίου 2012 στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου(οδός Σβορώνου 36, πρώην κτίριο Πυροσβεστικής).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 11:00 π.μ. (στον ίδιο χώρο).
Τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

• Ετήσιος Απολογισμός Πεπραγμένων (Έτους 2011)

Οικονομικός Απολογισμός (Έτους 2011)
Κατάθεση Προϋπολογισμού 2012
Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΧΕΙ..

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΑΘΑΝΑΤΗ...

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

Κρατήσεις, κρατήσεις παντού και από παντού...


Οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν ίσως οι πρώτοι που το βίωσαν και οι ιδιωτικοί ακολούθησαν, βλέποντας το μισθό τους να συρρικνώνεται σε απελπιστικό βαθμό, εξαιτίας των νέων φορολογικών διατάξεων. Κι όμως, το βαρέλι έχει κι άλλο πάτο και οι ελπίδες οι εργαζόμενοι «να σηκώσουμε κεφάλι» μοιάζουν πιο φρούδες από ποτέ.

Αν… συμβεί κάτι σε έναν συνάνθρωπό μας από την ψήφο σας, που θα κρυφτείτε πρόθυμοι τροϊκανοί;…


συνεχίζεται...