PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Όχι ότι περιμέναμε να την δούμε με καμία μπούργκα..

Αλλά το να βγαίνει και έτσι.. Καλά εδώ που τα λέμε την έχουμε δει και πολύ πιο αποκαλυπτική σε ....
δημόσιες εμφανίσεις αλλά όπως και να έχει μια τέτοια εμφάνιση με το στήθος να ξεπετάγεται... είναι σίγουρα αξιοπρόσεχτη...




Θέλουμε τον Αλή Μπαμπά για πρωθυπουργό!!


κάποιοι έστησαν ένα αντι Αλή Μπαμπά... που ήταν γυναίκα!!!
Τι κάνουν οι βολευτές μας για τις καρέκλες τους... και κάποιοι κακοπροαίρετοι τους κατηγόρησαν για λεφτά... δήθεν... Αίσχος!!!

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ....

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ....

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

τελικά πιάνει το ...χέρι της με τις μπογιές με την πλαστελίνη τα χαλάει

ΑΠΟ ΑΕΤΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ....

ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΚΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ..

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ..

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

http://3.bp.blogspot.com/_HA2rgCsqIcY/TM8zuHW5WTI/AAAAAAAAGx8/NR37Tgm76pM/s500/DSC04501poliz.jpg

"ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΤΟ ΠΕΡIΒΟΗΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ"

Συνωστισμός για ένα πιάτο φασολάδα στην Τούμπα.

Δεκάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, παρά την βροχή συγκεντρώθηκαν κοντά στο κολυμβητήριο όπου διανέμονταν δωρεάν φασολάδα και έκαναν ουρές για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο. Δείτε φωτογραφίες
φγγ

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών


Θέμα: Να επιλυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης στα σχολεία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και του περιφερειακού ιατρείου Κολινδρού Νομού Πιερίας.



Σοβαρό πρόβλημα, λόγω έλλειψης θέρμανσης, αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού Πιερίας. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είναι αναγκασμένοι να κάνουν μαθήματα σε παγωμένες αίθουσες και μάλιστα σε μια περίοδο με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις δαπάνες για πετρέλαιο θέρμανσης, εξαιτίας της μη επαρκούς χρηματοδότησης τους. Χρηματοδότηση η οποία φέτος μειώθηκε ακόμα περισσότερο και οι γονείς αναγκάζονται σε πολλές περιπτώσεις να καλύπτουν οι ίδιοι τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων.
Το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κολινδρού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξετασθούν οι ασθενείς.
Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της πολιτικής υποχρηματοδότησης της Παιδείας και της Υγείας που ακολουθούσαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και συνεχίζει η σημερινή συγκυβέρνηση.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβουν για:
1. Την άμεση επίλυση του προβλήματος της θέρμανσης στα σχολεία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και του Περιφερειακού Ιατρείου Κολινδρού.
2. Την επαρκή χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των σχολικών μονάδων.

Οι βουλευτές
Γιάννης Ζιώγας

Θεόδωρος Ιγνατιάδης
Σοφία Καλαντίδου

ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΟΔΡΟΜΟΙ

16<span class=

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΑ .ΕΛΕΟΣ ...........
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!!
Σ.Τ.

1.110 οικογένεις από την Κατερίνη παρήγγειλαν σε 20 ώρες άλλους 75 τόνους πατάτες. Η παράδοση το επόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου.


  • Οι παραγωγοί λένε "ευχαριστώ" και χαρίζουν 2 τόνους πατάτες στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» των εθελοντών.
  • Στη Βέροια η επόμενη δράση με 24 τόνους πατάτες από την "Οικολογική Ομάδα Βέροιας"
  • Μαζική αγορά νέων προϊόντων κατ ευθείαν από τους παραγωγούς, όπως λάδι, ρύζι, όσπρια και μακαρόνια, πολύ σύντομα.
Η διάθεση 24 τόνων πατάτας, το μεσημέρι του Σαββάτου 25.02.2012 στην Κατερίνη, ήταν άκρως επιτυχής. Η παράδοση έγινε με υποδειγματικό τρόπο, χωρίς να παρουσιαστεί η παραμικρή δυσκολία. Ναι, κύριε Reichenbach, σχεδιασμένη από έλληνες πολίτες και άψογη οργάνωση «made in Greece».
Ο παραγωγός που ξεπούλησε στην Κατερίνη μέσα σε 4 ώρες το πρωί του Σαββάτου, δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο Νευροκόπι. Σήμερα, Κυριακή 26.02, μόλις 24 ώρες αργότερα, οι πιεριείς εθελοντές του παρέδωσαν την επόμενη παραγγελία. Αυτή τη φορά την 3πλάσια ποσότητα: 75 τόνους πατάτες, δηλαδή τρία φορτηγά.
Χρειάστηκαν μόλις 20 ώρες για να παραδώσουν οι 1.110 οικογένειες τις παραγγελίες τους μέσω διαδικτύου και από την Τρίτη, άλλοι δύο παραγωγοί από το Νευροκόπι θα αρχίσουν να συσκευάζουν τα 3.500 τσουβάλια πατάτες που πρόκειται να πουληθούν το επόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στην Κατερίνη.
Ήδη μέλη της «Οικολογικής Ομάδας Βέροιας», σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, αποφάσισαν, μέχρι την 15η Μαρτίου, την πρώτη διάθεση πατάτας και στην πόλη της Βέροιας με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή από τον παραγωγό κατευθείαν στον καταναλωτή. Αθήνα, Βόλος, Λάρισα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται επίσης πολύ κοντά για να οργανώσουν παρόμοιες δράσεις.
Οι προτάσεις που έχουν δεχτεί οι κατερινιώτες εθελοντές ανέρχονται σε εκατοντάδες. «Θα χρειαστούμε σίγουρα 10-15 ημέρες για να τις αξιολογήσουμε, να τις ταξινομήσουμε και στο τέλος να ανακοινώσουμε τα επόμενα βήματα για την οργάνωση ενός πανελλαδικού δικτύου» δηλώνουν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, τα οποία τις τελευταίες ημέρες δεν προλαβαίνουν να σηκώνουν τα τηλέφωνα. Πάντως, οι κατηγορίες των ερωτημάτων είναι δύο: «Είμαστε απλοί πολίτες: Πως μπορούμε να το οργανώσουμε στην πόλη μας;» και «Είμαι παραγωγός και έχω αδιάθετη σοδειά: Πως μπορώ να σας διαθέσω τα προϊόντα μου;».
Οι περισσότερες από τις παραπάνω επιστολές τελειώνουν με την ίδια πρόταση-παράκληση: «Συνεχίστε έτσι! Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε τις προσπάθειές σας.»
Οι τρεις παραγωγοί από το Νευροκόπι για να ευχαριστήσουν τους Πιεριείς που στηρίζουν τα προϊόντα τους, θα διαθέσουν δωρεάν 2 τόνους πατάτες στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Απίστευτο!

Η ίδια η κυβέρνηση που διαλύει τα νοσοκομεία, φτιάχνει ιατρεία κοινωνικής αλληλεγγύης με εθελοντές γιατρούς!!!

Απίστευτο!

Η ίδια η κυβέρνηση που διαλύει τα νοσοκομεία, φτιάχνει ιατρεία κοινωνικής αλληλεγγύης με εθελοντές γιατρούς!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ" ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

u

ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ..

ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ..

ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ..

ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ..

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναμένεται να ανακοινώσει την ίδρυση νέου κόμματος

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοινώνει το κόμμα του


Η ανακοίνωση θα γίνει στο πλαίσιο της ομιλίας του Νίκου Λυγερού με θέμα «Ένα όραμα, μία λύση: ΑΟΖ» στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Το όνομα αυτού «ΠΑΤΡΙΔΑ», δηλαδή «Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης».

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης


«Είμαι βέβαιος ότι αν ένα τέτοιο γράμμα φτάσει στα χέρια του κ. Ράιχενμπαχ πλέον, νομίζω ότι θα καταλάβει ποιός είναι ο συνετός εταίρος πάνω στον οποίο πρέπει να κερδίσουμε για την κρίση».
Έτσι απαντά σε ερώτηση των δημοσιογράφων της ΕΤ1 ο κ. Χιονίδης, όπως μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την σχετική συνέντευξη από το site του Δήμου Κατερίνης.

Το θέμα αφορά την πρόταση του κ. Χιονίδη να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση την Εργατική Εστία και τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, φορείς που καταργεί το μνημόνιο 2.
Θα περιμέναμε από έναν εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταγγείλει την μείωση των πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση που προβλέπει το μνημόνιο 2, την μείωση των θέσεων για συμβάσεις ορισμένου χρόνου ( κύρια καθαριότητας), την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΚ, της καθαριότητας και της Πολεοδομίας, την απόλυση εργαζομένων, όπως ρητά προβλέπονται από το μνημόνιο 2. Και γιατί όχι τις περικοπές στις αποδοχές, στην υγεία, στη κοινωνική πρόνοια, την δέσμευση των δημοσίων εσόδων για την πληρωμή του χρέους, τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας.
Και φυσικά να καταγγείλει την κατάργηση του ΟΕΚ και της Ε.Ε.
Αντί όλων αυτών εμφανίζεται να απευθύνεται εμμέσως προς τον επικεφαλής της ειδικής Ομάδας Δράσης της Ε.Ε. τον Χορστ Ράιχενμπαχ, με το επιχείρημα ότι η Τ. Α. είναι πιο συνετός εταίρος για να κερδίσουμε για την κρίση.
Από την μια δηλαδή ο Δήμος, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και από την άλλη ο Ράιχενμπαχ.
Λες και αυτό το κράτος δεν έχει εκλεγμένη κυβέρνηση, ο λαός δεν είναι κυρίαρχος, δεν έχουμε Εθνική Ανεξαρτησία, αλλά θα έρθει κάποιος Ράιχενμπαχ να μας λύσει τα προβλήματα. Και αυτό δια στόματος δημάρχου, εκπροσώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ενός πυλώνα της δημοκρατίας.
Λες και η κατάργηση του ΟΕΚ και της Ε.Ε. έγιναν για λόγους κακής διαχείρισης και ο ίδιος εμφανίζεται ότι θα είναι συνετός εταίρος η Τ. Α. με τον Ράιχενμπαχ.
Αντί να διαμαρτυρηθεί προς την κυβέρνηση και τους ομογάλακτους του, που τώρα συγκυβερνούν, για το πετσόκομα των πόρων και των αρμοδιοτήτων που προβλέπει το μνημόνιο 2 για την Τ. Α., εμφανίζεται να δικαιολογεί την κατάργηση του ΟΕΚ και της Ε.Ε. από το Δημόσιο ζητώντας να έρθουν στην Τ. Α. αυτοί οι φορείς. Και αυτό όχι με αίτημα προς την κυβέρνηση, το έφερε λέει στα συλλογικά όργανα των ΟΤΑ, όχι έστω να το διεκδικήσει από την κυβέρνηση, αλλά με γράμμα στους υπαλλήλους - τοποτηρητές της Τρόικα.
Πολλές φορές και πρόσφατα καταγγέλθηκε ότι πολλές προτάσεις - αποφάσεις της Τρόικας είχαν επεξεργαστεί και προταθεί από Έλληνες προθύμους.
Καταγγέλλουμε αυτή την αντίληψη όπως διατυπώθηκε από τον κ. Χιονίδη.
Καλούμε τους δημότες του Δήμου Κατερίνης να απαιτήσουν από την Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο κ. Χιονίδη τον σεβασμό στα προβλήματα των δημοτών της Κατερίνης, να κατανοήσουν ότι οι δημότες μας δεν δέχονται να μας κυβερνάει και να αποφασίζει για μας καμία Τρόικα και κανένας Ράιχενμπαχ, πόσο μάλλον με πρόσκλησή μας, τους καλούμε να διεκδικήσουν αγωνιστικά τους θεσμοθετημένους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να παλέψουν να μην ιδιωτικοποιηθεί καμία υπηρεσία του Δήμου μας, να μην γίνου απολύσεις εργαζομένων..

Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα

Η είδηση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά λίγες βδομάδες πριν, όταν η Τζούλια βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά...


Συγκεκριμένα, η Τζούλια είχε δηλώσει στο Onlycy.com: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες… Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει… και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Ελληνίδα πορνοστάρ.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε κατάλληλη στιγμή για να κάνει την υπόσχεση της πραγματικότητα, αφού η Τζούλια Αλεξανδράτου ήδη ψάχνει για τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπουν στο ψηφοδέλτιό της

Μάλιστα στο γυμνό κορμί τους είχαν γράψει τη φράση «Μοντέλα μην πηγαίνετε στους οίκους ανοχής».

Τρεις γυναίκες συγκρούστηκαν χθες με Ιταλούς αστυνομικούς, αφού έκαναν τόπλες διαμαρτυρία έξω από τον χώρο που γινόταν η επίδειξη μόδας του οίκου Versace.

Τα τρία πανέμορφα μοντέλα που ανήκουν σε φεμινιστική οργάνωση κρατούσαν αυτοσχέδια πλακάτ που ανέγραφαν τις φράσεις «μόδα=φασισμός» και «Ανορεξία».


Μάλιστα στο γυμνό κορμί τους είχαν γράψει τη φράση «Μοντέλα μην πηγαίνετε στους οίκους ανοχής».

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της απομακρύνουν από το σημείο με συνέπεια οι γυναίκες να αντισταθούν και να ακολουθήσουν στιγμές απείρου κάλους.

Δείτε τις φωτογραφίες






Ο Ηλίας Ψινάκης, μετά τη μακρά θητεία του στα δημοτικά έδρανα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μετακομίσει και στην Βουλή.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ο Ηλίας Ψινάκης.


Σε ερώτηση που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε πως «Ο Ηλίας Ψινάκης αυτή την περίοδο κάνει συσσίτια με την αρχιεπισκοπή. Όταν θα έρθει η ώρα θα τα πούμε, κάθε πράγμα στο καιρό του», και η «γλύκια» μας στην Βουλή…

ΔΕΙΤΕ..

Εστεμμένη με τον τίτλο της Playgirl of the year 2011




Η 22χρονη Ξανθιώτισσα Εμινέ Γεσίρ είναι η πρώτη μουσουλμάνα καλλονή που αναλαμβάνει τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού» για την μεγαλειώδη καρναβαλική παρέλαση. Εστεμμένη με τον τίτλο της Playgirl of the year 2011, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της για να προκαλέσει πανικό, όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες!

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΤ – ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

Μιλούσε από το βήμα του κτηνοβουλίου απευθυνόμενη στον Βενιζέλο.

Αντιλαμβάνεται ότι ο Βενιζέλος δεν την κοιτά. Έχει μάθει να έχει γύρω της μόνο χειροκροτητές που κρέμονται από το στόμα της.
Εφιστά την προσοχή του Βενιζέλου λέγοντας "μα δεν με προσέχετε".
Κι ο...
Βενιζέλος λέει: "Σας παρακολουθώ, αλλά δεν σας κοιτώ γιατί αποσπάτε την προσοχή μου!"

ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ..

ΔΕΙΤΕ..

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ...


Κάθε όριο καταγγέλεται ότι ξεπέρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου



Κατηγορείται για σοβαρές παρατυπίες "που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην ανακύκλωση" και ζητείται να δικαστεί από τα τακτικά δικαστήρια και όχι μέσω της Βουλής. Αναφορά σε βάρος του και στον οικονομικό εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη.

ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ....

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ «ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»

epistoli-aftoxeira


Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».

Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι(το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι)την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ?

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ?