PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η Ρία Αντωνίου είναι ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό.

Αφού προκάλεσε εγκεφαλικά στην Ελλάδα, έχει βαλθεί...
τον τελευταίο καιρό να τρελάνει και τους μακαρονάδες γείτονές μας.

Την πήρε χαμπάρι νωρίς και την κοπάνησε. εκ του αποτελέσματος; Φέρθηκε έξυπνα. Παράλληλα με τις όποιες…ικανότητες έχει το κορίτσι έχει και αδυναμίες.

Και τι εννοώ; Είναι λίγο απρόσεκτο. Και τι γίνεται όταν ένας κορίτσαρος είναι απρόσεκτος; Προσφέρει κοινωνικό έργο…κι εμείς είμαστε εκεί. Δείτε λοιπόν την Ρία να μας δείχνει τον…εσωτερικό κόσμο της σε μια σπάνια εικόνα…Έτσι για να ξυπνήσουμε όμορφα…

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

misa campo newest photos 03

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

misa campo newest photos 010

Η μυστική έκθεση του Μαξίμου...



Δραματικές ώρες και χρόνια θα περάσει η Ελλάδα στην περίπτωση της χρεοκοπίας. Στην κυβέρνηση, στα κόμματα, σε τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις γίνονται ήδη ασκήσεις προσομοίωσης.

Οι ... πολιτικοί αρχηγοί στην τελευταία συνάντηση που είχαν, παρήγγειλαν επίσημη έκθεση, ενώ αυτό ζήτησαν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στη μεταμεσονύχτια συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι η Ελλάδα θα εκδιωχθεί από το ευρώ, θα επιστρέψει στη δραχμή και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων θα πέσει κατά τουλάχιστον 50%.

Η εφημερίδα παρουσιάζει εργασία κυβερνητικού παράγοντα που αποτελεί εκδοχή μιας πολύ σκληρής πραγματικότητας.

-Πρώτες 72 ώρες: οι πολίτες πολιορκούν τις τράπεζες. Η Ε.Ε. στέλνει το χρονοδιάγραμμα για έξοδο από το ευρώ

-Δύο εβδομάδες μετά: ελλείψεις σε πετρέλαιο

-1 μήνας μετά: αναστολή πληρωμών σε δημοσίους υπαλλήλους. Κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία.

- 3 μήνες μετά: συνεχή μπλακ άουτ της ΔΕΗ

-6 μήνες μετά: εκτοξεύεται η εγκληματικότητα, έρχεται ανθρωπιστική βοήθεια από το εξωτερικό

-1 χρόνος μετά: η ανεργία στο 35%, καταρρέει η άμυνα της χώρας

- 5 χρόνια μετά: κατασχέσεις κατοικιών δανειοληπτών, επιστροφή του πληθυσμού στην επαρχία, κίνδυνος για τη Δημοκρατία.

ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ....


Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, αρκετοί Πατρινοί έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τρόφιμα φοβούμενοι την χρεοκοπία της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό οτι ... απο ένα σουπερ μάρκετ της πόλης πολίτες έσπευσαν απο νωρίς το πρωί και αγόρασαν αλεύρι.

"10 σακιά αλεύρι είχαν τελειώσει μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι" μας είπαν εργαζόμενοι γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ.

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται τα διεθνή ΜΜΕ.



Τα περισσότερα απ' αυτά αναφέρονται με σκεπτικισμό στα νέα μέτρα λιτότητας, επισημαίνοντας πως... Στις ομιλίες των Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά εστιάζει κεντρικό άρθρο του Bloomberg, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά το γεγονός ότι και οι δύο ηγέτες ζήτησαν υποστήριξη και κομματική πειθαρχία από τους βουλευτές τους, προκειμένου να ψηφισθούν τα νέα μέτρα και να προχωρήσει το επόμενο πακέτο βοήθειας.



Με τίτλο "Εξοργισμένοι οι Έλληνες από τις νέες θυσίες για τη διάσωση" οι Financial Times περιγράφουν αναλυτικά οι εξελίξεις στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις αντιδράσεις των Ελλήνων εργαζομένων και στα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο στο Σύνταγμα. "Οι Έλληνες εργαζόμενοι γεμάτοι οργή μετά την απαίτηση των ξένων πιστωτών να επιβληθούν και άλλα μέτρα στη χώρα, ώστε να αποπληρωθεί το χρέος και να αποφευχθεί μια άτακτη χρεοκοπία μέσα στο Μάρτιο".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το πρακτορείο Reuters, το οποίο επισημαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης στην Ελλάδα, αναλύοντας τόσο τις ομιλίες Παπανδρέου και Σαμαρά, όσο και την αντίδραση του ελληνικού λαού για τα νέα μέτρα.



"Ανυπολόγιστες οι συνέπειες για την Ελλάδα ένα βγει από τη ζώνη του ευρώ", σχολιάζει το πρακτορείο και τονίζει πως "παρά την αυξανόμενη λαϊκή εξέγερση τα μέτρα θα ψηφισθούν από το Κοινοβούλιο, όπως σχολιάζουν αναλυτές".

"Οι Έλληνες συμφωνούν σε μια σειρά από νέα μέτρα λιτότητας", είναι το πρωτοσέλιδο της βρετανικής The Independent, η οποία ωστόσο αναρωτιέται "Θα είναι αρκετά για τη σωτηρία της χώρας;"



Ο βρετανικός Guardian ρωτάει ευθέως "Μέσα ή έξω από το ευρώ η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει μέχρι αύριο [σ.σ: εννοεί σήμερα Κυριακή]". Επίσης προβάλλονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, οι παραιτήσεις υπουργών και βουλευτών, καθώς και η απόφαση του ΛΑΟΣ να καταψηφίσει τα νέα μέτρα.



Η βρετανική Telegraph μιλάει για μια δυσάρεστη "συμφωνία με την τρόικα που ίσως αποδειχτεί ταφόπλακα για την οικονομία της χώρας", ενώ από χθες "τρέχει" στην ιστοσελίδα της ένα δημοσκοπικό ερώτημα προς τους αναγνώστες της με τίτλο "Μπορεί η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη;".



Οι απαντήσεις που ήταν στη διάθεση των αναγνωστών ήταν: α. Ναι, αν εφαρμοστούν τα μέτρα λιτότητας, η οικονομία μπορεί να ανακάμψει. β. Όχι, το ενδεχόμενο ανασχηματισμού κάνει την τελευταία ευκαιρία σωτηρίας να απομακρύνεται. γ. Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσει κανείς.