PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Aida Yespica... Είναι να μην προκαλέσει εγκεφαλικά με τέτοια εμφάνιση?

Και αντί να κάτσει και ακίνητη, αποφάσισε να σκαρφαλώσει κιόλας αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερο.. δέρμα και προκαλώντας κύμα καύσωνα εν μέσω χειμώνα!



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε

Μπορεί με την πρώτη ματιά να σας φαίνεται φυσιολογική αλλά η αλήθεια είναι ότι τα φαινόμενα απατούν!

Και το λέμε αυτό διότι η 21χρονη Anna Watson, μαζορέτα των Georgia Bulldogs, έκανε εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο και έβαλε σχεδόν 20 κιλά σε δέκα μήνες.

Στα χέρια της και μόνο οι μύες έχουν αυξηθεί κατά 10 εκατοστά, πράγμα που την βοήθησε να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο αξίας $75.000 ως μοντέλο για fitness. Επίσης, ορκίστηκε αποχή από το αλκοόλ, και όλοι φανταζόμαστε πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο όταν είσαι φοιτητής σε αμερικανικό κολέγιο…

Και καλά αυτό είναι το λιγότερο... αλλά το μπράτσο που κοντεύει να ξεπεράσει στο μέγεθος και ενός άντρα είναι νορμάλ????








Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ...ΦΑΤΕ! ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Το "πόσα" φάγαμε μαζί ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ. Το "πόσες" ...θα φάτε μόνοι σας... σύντομα θα το μάθετε ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

Δεν είναι ότι έχει 1 μάτι, 3 χέρια ή 40 πόδια... Είναι κάτι άλλο πιο ''ανώδυνο'' μεν, εξωπραγματικό δε!

Η μέση της συγκεκριμένης γυναίκας έχει περίμετρο μόλις 50 εκατοστά! Ναι, ναι, κι όμως γίνεται! Χωρίς κάποια πλαστική ή λιποαναρόφηση απλά γεννήθηκε με πολύ μικρό στομάχι και κατά συνέπεια με πολύ μικρή μέση!

Η 30χρονη γυναίκα ονομάζεται Ioana Spangenberg, κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι... μοντέλο! Και όχι, δεν κάνει καριέρα μοντέλου από τα 13 της αλλά μόλις πρόσφατα της ήρθε μια επαγγελματική πρόταση για φωτογράφιση καθώς είχε ποστάρει κάποιες φωτογραφίες της σε ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι της αρέσει το καλό φαγητό και τα junk food αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα...! Να την πιστέψουμε?



BROS DOGS ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ BOXER KAI LABRADOR ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Ποιοι είμαστε

Δήμος , Αντώνης , Θωμάς με τα σκυλιά μας..
Η αγάπη στα συμπαθή τετράποδα δεν κρύβεται...
Όλα ξεκίνησαν όταν το 1990  η οικογένεια μας απόκτησε το πρώτο ημίαιμο θηλυκό boxer. Η Πύρρα λοιπόν ήταν αυτή που έκανε και τους τρείς μας να αγαπήσουμε τους τετράποδους φίλους μας και ξαφνικά μέσα στα επόμενα 4 χρόνια φτάσαμε να έχουμε 5 σκυλιά. Η πρώτη γέννα της Πύρρας (έκανε 10 κουτάβια) άφησε στο σπίτι μας ένα ακόμα σκύλο, τον Φωκίωνα  και λίγες ημέρες μετά αποκτήσαμε το πρώτο καθαρόαιμο Boxer , τον Ίωνα. Τότε λοιπόν η αγάπη άρχισε να γίνετε πάθος και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε και ‘’αρρώστια’’.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ
Λίγα χρόνια πρίν έγινε και η πρώτη μας γνωριμία με τη φυλή Labrador. Το πρώτο αρσενικό που αποκτήσαμε, ο Άρης,  ήταν και η αφορμή λίγο καιρό μετά να πάρουμε και ένα θηλυκό  Labrador την Πύρρα. Ο Άρης και η Πύρρα λοιπόν είναι οι ‘’πρωτεργάτες’’ της φυλής για το εκτροφείο μας.

Στο ‘’στρατόπεδο’’ των Boxer είναι ο Έκτορας και η Φαίδρα. Δύο υπέροχα  σκυλιά, με το γνωστό ταπεραμέντο της φυλής  έτοιμα να προσφέρουν υγιέστατα κουτάβια.

Η συμβίωση όλα αυτά τα χρόνια με τα σκυλιά  και οι ευχάριστες στιγμές που περάσαμε και περνάμε με αυτά, έγιναν αφορμή να δημιουργήσουμε ένα εκτροφείο των 2 αυτών φυλών που αγαπάμε. Με πολύ μεράκι λοιπόν βάλαμε στόχο να εκθρέψουμε πάνω απ’ όλα υγιή boxer και Labrador. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ζώα κοινωνικά, μεγαλωμένα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και φυσικά με όλους τους κανόνες που διέπουν την σύγχρονη εκτροφή σκύλων.
Τα σκυλιά μας μεγαλώνουν σε μια έκταση 10 στρεμμάτων μαζί με τις οικογένειές μας

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ

Στη φωτογραφία ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σωτηριάδης με την αδερφή του Μαρία
ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΤΟ PIERIA-GR .....


ΑΔΕΡΦΕ ΙΓΝΑΤΙΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....


Ignatios Sotiriadis Den ksero ti na po...Eimai konta sas me ti skepsi kai tin proseuxi... Syntoma kai geografika! Kanenas de mporei na leipei apo to prosklitirio tou laou mas, pou mpainei se periodo peinas kai isos akyvernisias...

ΟΝ AIR ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ - ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ...CAFE

Κι εκεί που πίνεις τον καφέ σου, πίσω υπάρχει το στούντιο του ραδιοφώνου στους 106,7 στα fm.....

Όμορφος και ζεστός και πάνω από όλα φωτεινός χώρος για ποτό και καφεδάκι

Και τηλεοράσεις για ματς κι όχι μόνον.....
Δεν ξέρω αν το μάθατε.....
Στην Κατερίνη, επί της οδού Τερζοπούλου στον αριθμό 41, λίγα μόλις μέτρα πίσω από την Πλατεία Ευκαρπίδη, δημιουργήθηκε ο χώρος που βλέπετε.
ON AIR  το όνομα του κι είναι πραγματικά ON AIR....
Ένας ραδιοφωνικός σταθμός, το ΣΑΦΑΡΙ στους 106,7 να εκπέμπει κι εκεί δίπλα στο στούντιο να βρίσκεται ένα "ζεστό" καφέ....
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του τί θα βρείτε αν πάτε προς τα εκεί.....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ SPORTS CAFE ΜΕ 4 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΌΤΙ ΚΙ ΌΠΟΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ.
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;
ΥΣΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ "ATHLITIKOS" ¨Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ"......
Κι αυτό για πρώτη φορά στην Πιερία θα γίνει ένα ραδιόφωνο 100% ΑΘΛΗΤΙΚΟ.
ΟΝ AIR ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ - ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ...CAFE

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.....

 
Θέλουμε και την Εκκλησία δίπλα στον λαό που πονάει και ...πεινάει!
Θέλουμε και στην Πιερία μου την Εκκλησία δίπλα μας....
Ο Αρχιεπίσκοπος έδειξε τον δρόμο, άντε να δούμε και τοπικά Εκκλησιαστικούς Ηγέτες μας να μιλούν για τα δεινά του λαού μας.
Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
Όμως εγώ θα ήθελα τον Πατέρα Ιγνάτιο ΕΔΩ και ΔΥΝΑΤΑ.....
ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ....
ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.....

ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΠΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ....

Αυτή η ωραία κυρία είναι η Πόπη Μπατάλα-Τζουμέρκα. Είναι Αντιδήμαρχος πόλεως Κατερίνης και έχει αρμοδιότητα το πράσινο στην πόλη.
Η κυρία Πόπη δεν απασχολεί τα μίντια του Νομού με έτσι και γιουβέτσι πράγματα.
Η κυρία Πόπη δουλεύει με το επιτελείο της και δεν κοιτάζει εικόνες και δημόσιες σχέσεις.
Η κυρία Πόπη λειτουργεί με χαμηλούς τόνους και με στόχο απλά και μόνο την προσφορά στο Πράσινο της Κατερίνης.
ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΠΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΟΜΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΜΠΡΟΣ.....

Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα.


Αν ο Καρατζαφέρης είναι ή δεν είναι πλέον στην κυβέρνηση. Αν υπήρξε ή δεν υπήρξε απόφαση.

Για ποιό λόγο έχει μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου στο Μαξίμου, ακόμη και μετά την άφιξη της τρόικα. Αν θα συναντηθούν αύριο ή όχι οι αρχηγοί με τον.....
πρωθυπουργό.

Η νύχτα που χαράσει το μέλλον της Ελλάδας για τα επόμενα 50 χρόνια, είναι σήμερα. Και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Μια νύχτα που σίγουρα θα μείνει στην νεότερη ελληνική ιστορία.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ....


Τι δείχνει έρευνα της Nielsen για την καταναλωτική εμπιστοσύνη


«Βουτιά» της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα κατέγραψε η τελευταία έρευνα της Nielsen, που αφορά το τέταρτο τρίμηνο του 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι πολίτες «βλέπουν» παράταση της ύφεσης, τους επόμενους μήνες, με έναν στους τρεις να δηλώνει πως δεν.....
του περισσεύουν καθόλου χρήματα, μετά την κάλυψη των βασικών του αναγκών.

Ειδικότερα, στην Ελλάδα, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης σημείωσε πτώση 10 μονάδων, φτάνοντας στις 41, στα ιστορικά χαμηλότερα επίπεδά του, ενώ ο παγκόσμιος δείκτης ανέβηκε κατά μία μονάδα, φτάνοντας τις 89. Στην Ευρώπη, η καταναλωτική εμπιστοσύνη μειώθηκε σε 24 από τις 27 χώρες, πέφτοντας, για πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, στις 71 μονάδες.

Όπως επισημαίνεται, οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011, αναζωπύρωσαν την ανασφάλεια και την απαισιοδοξία των καταναλωτών. Τα θετικά νέα έρχονται από τις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη, τις ΗΠΑ και την Κίνα, οπού η καταναλωτική εμπιστοσύνη επανήλθε στα επίπεδα των αρχών του 2011.

Στο δείκτη της παγκόσμιας καταναλωτικής εμπιστοσύνης της Nielsen, οι 100 μονάδες αποτελούν τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Οι γεωγραφικές περιοχές της Ασίας/ Ειρηνικού, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής, βρίσκονται οριακά κάτω από τις 100 μονάδες, αποτελώντας, όμως, τις πιο αισιόδοξες γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη. Η Βόρεια Αμερική βρίσκεται πιο χαμηλά, με 84 μονάδες, αν και σημείωσε σημαντική αύξηση, σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο, ενώ η Ευρώπη, με 71 μονάδες, συνεχίζει να είναι η πιο απαισιόδοξη ήπειρος του πλανήτη.

Εννέα στις δέκα πιο αισιόδοξες χώρες προέρχονται από την Ασία/ Ειρηνικό και Μέση Ανατολή, ενώ οκτώ στις δέκα πιο απαισιόδοξες προέρχονται από την Ευρώπη. Η Ινδία παραμένει εδώ και δύο χρόνια η πιο αισιόδοξη χώρα του πλανήτη, με την καταναλωτική της εμπιστοσύνη να βρίσκεται, το τελευταίο τρίμηνο του 2011, στις 126 μονάδες, ενώ την ακολουθούν οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία με 117.

Στην αντίπερα όχθη, βρίσκονται αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, με προεξέχουσες την Ουγγαρία με 30 μονάδες, την Πορτογαλία με 36 μονάδες και την Ελλάδα με 41 μονάδες, στις οποίες η παρατεταμένη οικονομική ύφεση έχει επιφέρει τα υψηλότερα επίπεδα απαισιοδοξίας.

Διάχυτη απαισιοδοξία
Στην Ελλάδα, εννέα στους δέκα καταναλωτές θεωρούν πως η χώρα βρίσκεται σε ύφεση, ενώ εξίσου μεγάλο ποσοστό από αυτούς πιστεύει πως η κρίση θα παραταθεί και τους επόμενους μήνες, που ακολουθούν. Η κατάσταση της οικονομίας αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στην Ευρώπη, ενώ ανάμεσα στους Ευρωπαίους οι Έλληνες είναι οι πιο ανήσυχοι τόσο για την οικονομία (42%) όσο και για την εξασφάλιση ή διατήρηση της εργασίας τους (44%).

Στη χώρα μας, ένας στους τρεις δηλώνει πως δεν του περισσεύουν καθόλου χρήματα, μετά την κάλυψη των βασικών του αναγκών. Συγχρόνως, το μεγαλύτερο ποσοστό όσων συνεχίζουν να διαθέτουν κάποια χρήματα, τα χρησιμοποιεί για αποπληρωμή δανείων και πιστωτικών καρτών, με αποτέλεσμα ένα μικρό μόνο ποσοστό των διαθέσιμων χρημάτων να καταλήγει στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη, που φαίνεται να ξοδεύει περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα.

Σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων (93%) αναγκάστηκε να αλλάξει τις αγοραστικές του συνήθειες, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κρίσης, με τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων να έχει μειώσει τα χρήματα, που δαπανά για διασκέδαση εκτός σπιτιού (76%), για νέα ρούχα (70%), για φαγητό από έξω (67%) και για εκδρομές ή ταξίδια (60%).

Εξίσου υψηλό ποσοστό φαίνεται να στρέφεται σε φθηνότερα καταναλωτικά προϊόντα (68%), ώστε να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό των Ελλήνων, που λαμβάνει τα συγκεκριμένα μέτρα, είναι αρκετά υψηλότερο από τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ! ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.....

Μήπως πρέπει όλοι οι της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και μη, λειτουργούντες την ΧΩΡΑ, θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στα θρανία και μάλιστα να αρχίσουν από το ΑΛΦΑΒΗΤΟ;;;
Κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως είναι το πρέπον κι εκείνο το οποίο θα πρέπει να γίνει για να πάει η χώρα, πίσω για ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Έ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
Αυτοί με τα δήθεν μάστερ και διδακτορικά, εξ όσων έδειξαν είναι τελείως αποτυχημένοι κι όλοι αυτοί φαίνεται πως δεν έμαθαν καλά τα γράμματα εκεί που τα έμαθαν, άρα;
ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ! ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.....
Λαπάδες των μάστερ και των διδακτορικών, φλώροι και με περικεφαλαία, πίσω στο αλφαβητάρι.....

Αλλά δε θα φάω, θα... τσιμπήσω κάτι...







Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε...




Μια χαρά του έκατσε να ξεκλειδώσει το σιδερένιο εσώρουχο που ήταν κλειδωμένο.....


Δείτε το !!!



Με λίγη φαντασία και με κατάλληλη θέση και γωνία στη φωτογραφική μηχανή... να το αποτέλεσμα...

Κολοκοτρώνη να ρωτά αν μας... έλειψε!

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν «αποδείξει» έμπρακτα ότι δεν μένουν αμέτοχα στις εξελίξεις που συμβαίνουν στον κόσμο....


Έτσι και αυτές τις ημέρες, όπου η πολιτική και η οικονομική επικαιρότητα είναι στο επίκεντρο με πολλές δόσεις... θρίλερ , οι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν το χιούμορ για να «ξορκίσουν» τα κακά που θα μας βρουν!

Μια από τις καλύτερες εμπνεύσεις τους είναι η φωτογραφία που ακολουθεί: Ένα χαρτονόμισμα των 5.000 δραχμών με τον Κολοκοτρώνη να ρωτά αν μας... έλειψε!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει γίνει η πιο δημοφιλής φωτογραφία των τελευταίων ωρών στο Facebook και έχοντας εκατοντάδες likes και shares, δεν μπορεί να μην την έχει πάρει το μάτι σας!


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει τόσο ως γυναίκα, όσο και ως καλλιτέχνης!

Η τελευταία της εμφάνιση σε μπαρ των βορείων προαστίων, όπου παρουσίασε τα τραγούδια της, ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική! Θαυμάστε το πιο σέξι κορίτσι της σόουμπιζ...


Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο "Πρωινό ΑΝΤ1" και για την αυριανή εμφάνισή της στο "Mad Walk".«Θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι με τα Κόκκινα Χαλιά και με τους ΝΕΒΜΑ. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακριβώς τι είναι αλλά θα είναι πολύ χορευτικό. Γενικά δεν έχω ξανατραγουδήσει με μπάντα και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει» αποκάλυψε.

Περιλαμβάνεται στη λίστα με τα ονόματα τεχνοκρατών που έχει ο Παπαδήμος για το υπουργείο Οικονομικών


ΔΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Οι άρχοντες ξεθώριασαν ψελλίζουν γιατί οι βάρβαροι έτσι προστάζουν...


Γιατί σήμερα τα πρόσωπα των άξιων ρητόρων ξεθώριασαν κι΄έγιναν θαμπά ψελλίζοντας και δεν έρχονται σαν πάντα με έπαρση να βγάλουνε τους λόγους τους, να πούνε τα δικά τους;

Δεν ψηφίζει και ο βουλευτής Χρ. Μαγκούφης...



Mετα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , Π. Στασινος και Μ. Αποστολακη και ο βουλευτής Χρηστος Μαγκουφης πήρε την απόφασή να... μην ψηφίσει τα νέα μέτρα της δανειακής σύμβασης..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...

ΗΣΥΧΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ....

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η στήριξη της τοπικής παραγωγής – δημιουργίας και πολλά άλλα συγκεκριμένα και ενδιαφέροντα συζητήθηκαν σε ανοικτή συζήτηση στον Κολινδρό

Μια πολύ ουσιαστική συζήτηση έγινε στην ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε η παράταξη στον Κολινδρό, στο Καφέ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΣ στις 03-02-12. Μεταξύ άλλων τονίστηκαν:
  • Η άμεση ανάγκη για μείωση των τελών άρδευσης που καθιστούν απαγορευτική σχεδόν την δενδροκομία στις ημιορεινές περιοχές και στον Κολινδρό.

  • Το οξύ πρόβλημα ύδρευσης, η ανάγκη να αντιμετωπιστεί θετικά το πρόβλημα της Μόρνας χωρίς προσωπικές εμπάθειες και ο ατελής έλεγχος παροχών.
  • Η απαξίωση των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων.
  • Η αδράνεια στο ζήτημα του Βιοτεχνικού Πάρκου και της βοήθειας των επιχειρήσεων.
  • Το έλλειμμα προγραμματισμού ενίσχυσης πολιτιστικών δράσεων και το τεχνητό κλίμα διχασμού που καλλιεργεί η Δημοτική αρχή.
  • Η μη οργάνωση – προώθηση της ανακύκλωσης απορριμμάτων που φτάνει στο πρώτο 10μηνο του 2011 στο εξωφρενικά χαμηλό ποσοστό του 2,88%!, καθώς και η ανάγκη συστηματοποίησης διαχείρισης απορριμμάτων με σχετικό κανονισμό.
  • Η έλλειψη δράσεων προβολής τουριστικών προορισμών επίσκεψης, τοπικής ιστορίας και τοπικών προϊόντων (παραλίες, θρησκευτικός τουρισμός, υγροβιότοπος, λαογραφικό μουσείο, καταγωγή Ζορμπά, αρχαιότητες κ.λπ.) και η μη συμμετοχή σε εκθέσεις και διαδικασίες εξωστρέφειας.
  • Η μεγάλη ανάγκη συνεργασίας και καλλιέργειας κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των κατοίκων των δημοτικών ενοτήτων ως προϋπόθεση ανάπτυξης και προόδου. Επισημάνθηκε ότι η τακτική της Δημοτικής αρχής αντίθετα ενισχύει τις διχαστικές τάσεις.
  • Οι καταστροφικές συνέπειες της τυχόν λειτουργίας των Διοδίων.
  • Η επείγουσα ανάγκη κατασκευής συντομότερης οδού Κολινδρού – Κέντρου Υγείας.
  • Οι μεγάλοι κίνδυνοι ανεξέλεγκτης απόρριψης συσκευασιών φυτοφαρμάκων.
  • Οι θετικές προοπτικές για Δημοτικές δράσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα.
  • Η δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης της αδελφοποίησης Μιλάνου - Κολινδρού που έγινε το 2005 καθώς και της συμμετοχής στις διασκέψεις Ευρωπαϊκών αγροτικών οικισμών με σκοπό την μεγιστοποίηση ωφελειών.

Αιγίνιο 09 – 02 – 2012
Για την Σ.Ε.
Α. Νταγλιούδης
Χρ. Πρασκίδης



Μας αντιμετωπίζουν σαν προτεκτοράτο Δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε εκλογές!!

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogrop έγινε ευρεία συζήτηση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και για πρώτη φορά διατυπώθηκε η άποψη για επικινδυνότητα εκλογών.

Σύμφωνα με το σχετικό απόσπασμα από τη δήλωση που έκανε αμέσως μετά ο κ. Ε. Βενιζέλος : « Όλα τα στοιχεία που συνιστούν τον ελληνικό δημόσιο βίο, όλα βρέθηκαν στον τραπέζι του Eurogroup. Εκτιμήσεις για το συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, ερωτήματα για τη στάση όλων των κομμάτων και όχι μόνο των κομμάτων που μετέχουν στην κυβερνητική συνεργασία.Ερωτήσεις για το ρόλο των κοινωνικών εταίρων, για το ρόλο των επιχειρήσεων. Πως αντιλαμβάνονται οι πολίτες το δικό τους ρόλο πέρα από τις ευθύνες, τις αδιαμφισβήτητες και κολοσσιαίες, του πολιτικού κόσμου».

Ανησυχούν λοιπόν οι τοκογλύφοι δανειστές μας για τις διαθέσεις του Ελληνικού λαού, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κυβέρνηση και τα τρία κόμματα που την στηρίζουν δεν εκφράζουν τον Ελληνικό λαό,αντιλαμβάνονται καθαρά ότι καμία δέσμευσή τους δεν έχει πρακτική σημασία αν γίνουν άμεσα εκλογές.

Γιατί οι εκλογές θα εκφράσουν, με αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων και με την πλειοψηφία στις αριστερές δυνάμεις, την διάθεση των πολιτών για αλλαγή πλεύσης, για αποδέσμευση από τους όρους του μνημονίου, για την αναζήτηση μιας αναπτυξιακής πορείας της χώρας, την στήριξη του λαϊκού εισοδήματος,την αναζήτηση των φορολογικών εσόδων στο μεγάλο κεφάλαιο, και τις μεγάλες περιουσίες.

Φοβούνται για τα λεφτά τους οι Τροϊκανοί και κάνουν κάθε προσπάθεια να ματαιώσουν τις εκλογές, να τις αναβάλλουν για καιρό, ώστε αφού προλάβουν να πάρουν πολλαπλάσια τα λεφτά τους να αφήσουν την πατρίδα μας στο έλεος της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.

Είναι χρέος της αριστεράς, χρέος όλων των αριστερών αντιμνημονιακών και των αντίθετων στα νεοφιλελεύθερα μέτρα να συντονίσουν το βήμα τους να συνεργαστούν σε όφελος του λαού σε όφελος της πατρίδας μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Η. ΜΟΣΙΑΛΟΥ 10/02/12

Κηπουροί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Η αναζήτηση πολιτικού ρόλου οδηγεί σε απίστευτες γραφικότητες, όσους βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το πουθενά τα τελευταία δύο χρόνια.

Από αυτονομαζόμενοι σωτήρες της χώρας και αφού εντυπωσίασαν με τις αρνητικές τους αποδόσεις στα καθήκοντα που ανέλαβαν, προσπαθούν να μεταμορφωθούν σε όψιμους «εκσυγχρονιστές», διακωμωδώντας τις έννοιες της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.

Αυτοί που από σκληροί υποστηρικτές των μνημονίου έγιναν όψιμοι επικριτές του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή δήλωση του κ. Μόσιαλου.

Ανακάλυψε πρόσφατα ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει στη χώρα. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που υπηρέτησε ο ίδιος μέχρι πριν λίγους μήνες διορισμένος στη θέση του κυβερνητικού απολογητή. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που χρησιμοποίησε προκειμένου να εμφανιστεί ως αλεξιπτωτιστής στην πολιτική ζωή της χώρας, όχι σαν εκλεγμένος βουλευτής αλλά σαν ευνοούμενος του πρώην Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Αφού επιτέθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους, αφού δικαιολόγησε τις απορίες των Γερμανών για το ότι οι Έλληνες έχουν δικό τους σπίτι, αφού υπερασπίστηκε τα κάθε λογής χαράτσια και το μεσοπρόθεσμο, αφού προσπάθησε να διαλύσει το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ, αφού τελικά εγκατέλειψε μέσα σε μια νύχτα τον ευεργέτη του πρώην Πρωθυπουργό, προσπαθώντας να διασωθεί πολιτικά, σήμερα απειλεί ότι θα … αναλάβει πρωτοβουλίες για τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά!

Προφανώς θέλει να κατοχυρώσει την κεντροαριστερή θέση του κηπουρού, στον κήπο του πολιτικού συστήματος που καταγγέλλει.

Κανένας πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε (από το πολιτικό σύστημα)!

Κανένας πιο επικίνδυνος από αυτόν που ψάχνει δεξιά και αριστερά πολιτικούς ρόλους και δίνει τα ρέστα για την προσωπική του πολιτική διάσωση.

Κατανοούμε το αδιέξοδο και τη μοναξιά του αλλά όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός: Όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί!

35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για γέλια και για κλάματα

Αντώνης Δ.Μάντζιος, οικονομολόγος

Οι 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αφού αφαίρεσαν την πρότασή τους για παράταση της θητείας του Παπαδήμου, μπρ….., απευθύνονται στους τρεις αρχηγούς των κομμάτων ( τρεις νάνε η ώρες τους στη θέση αυτή) και στον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ., οι δημοκράτες μας, και προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι.

Ουσιαστικά μας λένε ότι θα ψηφίσουν το νέο μνημόνιο με τα σκληρά και άδικα μέτρα (κατά τους ίδιους) και αναποτελεσματικά λέμε εμείς, εν όψει υποσχέσεων για αντισταθμιστικά- ισορροπητικά –ισοδύναμα και πάει λέγοντας μέτρα που καλούν να πάρει η κυβέρνηση αργότερα.

Δηλαδή βρε δερβέναγες γιατί δεν παίρνατε αυτά τα μέτρα τόσο χρόνια που κυβερνούσατε με ισχυρή αυτοδυναμία; Γιατί δεν τα παίρνετε τώρα που έχετε αυτοδυναμία 250 εδρών στη Βουλή αντί να ψηφίζετε νέο μνημόνιο;

Ξεχάσατε ότι τις ίδιες υποσχέσεις μας δίνετε και όταν ψηφίζατε το μνημόνιο δυο χρόνια πριν; Και αν τότε δεν γνωρίζατε, δεν ακούγατε τις φωνές μας, τώρα που αποδείχτηκε το έγκλημα, γιατί;

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κύριοι και κυρίες, 35 μας.

Ρωτήσατε άραγες την Μέρκελ και τον Σαρκοζί να δείτε τι γνώμη έχουν για τις προτάσεις σας και που σας έχουν γραμμένους;

Τολμάτε να τα υποστηρίξετε σε δημόσιο διάλογο σήμερα κιόλας έστω και σε ψηφοφόρους σας, ενώπιος ενωπίω;

Με τις ίδιες και ανάλογες υποσχέσεις δεν πήρατε και τις εκλογές ( λεφτά υπάρχουν ) και να που μας καταντήσατε;

Γιατί δεν έχετε το θάρρος να πείτε ότι ναι. Ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα γιατί τα θεωρούμε σωστά για εμάς τους βουλευτές. Γιατί δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την βουλευτική μας έδρα. Γιατί μας χρειάζονται οι παχυλοί μισθοί των δύο επόμενων χρόνων. Γιατί τελούμε σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον ΓΑΠ και αυτός από την Τρόικα.Γιατί θεωρούμε ότι και πάλι θα σας γελάσουμε, πάλι θα σας πάρουμε την ψήφο, πάλι θα επιβιώσουμε.

Γιατί πρέπει τέλος πάντων να προστατεύσουμε όλους αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, όλους αυτούς που περιμένουν να χρεοκοπήσει ο λαός για να αγοράσουν φθηνά, όλους αυτούς που σπρώχνουν την πατρίδα μας στον όλεθρο για να επωφεληθούν.

Καθαρές κουβέντες κύριοι και κυρίες 35 μας.

Το τραγικό είναι ότι την ώρα που βρίσκονται σε αναβρασμό οι κοινοβουλευτικές ομάδες και των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης,την ώρα που πολλοί βουλευτές ανησυχούν για το μέλλον της ώρας, την ώρα που δημοσκοπικά έρχεται η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ χωρίς να κερδίζει η ΝΔ,την ώρα που ο λαός βρίσκεται στους δρόμους, την ίδια ώρα κάποιοι βουλευτές, πρωτοκλασάτα στελέχη, πρώην υπουργοί, έχουν το θράσος να μας θεωρούν χαχόλους, έχουν το θράσος να θέλουν να μας δουλεύουν, έχουν το θράσος να μας βγάζουν τη γλώσσα πάνω από τα χαλάσματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Φτάνει πια. Ο λαός βρίσκεται στους δρόμους.

Και εσάς και όσους βουλευτές ψηφίσουν το νέο μνημόνιο σας περιμένει ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Ε.ΞΕ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Η πληροφόρηση της κατάργησης του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ απειλεί να ρίξει σε βαθύτερη ύφεση τον τουριστικό τομέα.. Μία απόφαση που πάρθηκε χωρίς διάλογο ή ενημέρωση κατακτώντας βέβαιη την αύξηση της ανεργίας, μείωση εσόδων του κράτους από Φ.Π.Α., ασφαλιστικές εισφορές, φόρους και κατάργηση του κοινωνικού έργου του οργανισμού προς τα πληττόμενα στρώματα Ελλήνων χαμηλού εισοδήματος.

Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας είναι ο μεγαλύτερος tour operator εσωτερικού τουρισμού και η κατάργηση του θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στα μεσαία και μικρά ξενοδοχεία που βασίζονται σε αυτόν.

Γνωρίζοντας ότι οι ανταγωνίστριες χώρες στον τουρισμό έχουν επεκτείνει τα αντίστοιχα προγράμματα τους, επιδοτώντας τουρισμό τρίτης ηλικίας από την Ε.Ε.,

ζητάμε να συνεχιστεί η πραγματοποίηση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της Εργατικής Εστίας που αποδεδειγμένα συμβάλει τόσο στην αξιοποίηση των κοινωνικών πόρων προς όφελος των δικαιούχων όσο και στην αναγκαία τόνωση της τουριστικής κίνησης των καταλυμάτων και λοιπών επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου

ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Με το Εργατικό Κέντρο Αθηνών και το Συνδικάτο του Μετρό συναντήθηκε το ΠΑΜ.

Με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών και με το Συνδικάτο των εργαζομένων του Μετρό Αθηνών, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης της δράσης του, για την ανάπτυξη συμμαχιών, απέναντι στην κατοχική κυβέρνηση των νεοταξιτών.

Τόσο στον κ. Αντώνη Σταματόπουλο, Πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων του Μετρό Αθηνών, όσο και στην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, κ. Στάβυ Σαλουφάκου, καθώς και στα παρόντα μέλη των Διοικήσεων των Οργανώσεών τους, οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Μετώπου, ανέλυσαν με κάθε δυνατή λεπτομέρεια τις θέσεις του Κινήματος, αλλά και τις προτάσεις τους για συνολική ανατροπή της κατοχικής συμμαχίας των εκφραστών του ΔΝΤ και της Τρόϊκας, η οποία προχωρά ακάθεκτη στην διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.

Από την πλευρά τους τα Συνδικαλιστικά Όργανα των Εργαζομένων, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις επιλογές των τριτοβάθμιων συνδικάτων και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να μελετήσουν τις προτάσεις του Κινήματος, αλλά και να στηρίξουν δημόσια την προσπάθεια του Ανταλλακτηρίου Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων, «Αλληλέγγυον», έτσι ώστε στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται, να μην πεινάσει κανείς.

Πέρα από την γενικότερη ανάλυση των θέσεων και προτάσεων του Πατριωτικού Μετώπου, ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης, κάλεσε τους συνδικαλιστές να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή την θεμελιώδη θέση του Κινήματος, πως ο αγώνας για την απαλλαγή μας από το νεοταξίτικο μπλόγκ που κυβερνά τον τόπο, έχει σαφή εθνικοαπελευθερωτικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε πως η «ταξική» και μόνο αντιμετώπιση της επίθεσης που δεχόμαστε συνολικά ως ελληνική κοινωνία, στην ουσία περιορίζει και αδυνατίζει τη δυνατότητα συμπαράταξης όλων των αντινεοταξίτικων δυνάμεων της χώρας, στον κοινό αγώνα.

Να προσθέσουμε εδώ πως ο κ. Βιτάλης, μιλώντας μετά τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων στα ΜΜΕ, έκανε ευθεία και σκληρότατη κριτική στους εκφραστές του «λογιστικού-οικονομολογικού» τύπου νεόκοπους «μεσσίες-σωτήρες», «κολωτούμπες της αριστεράς αυτή την φορά», οι οποίοι επιχειρούν με κάθε τρόπο να παρουσιάσουν το συνολικό πρόβλημα της Πατρίδας και του Λαού μας ως «λογιστικό πρόβλημα». Με πρόδηλο στόχο φυσικά, να στήσουν «μαξιλαράκια σωτηρίας» στο υπόλογο στο Έθνος και στο Λαό πολιτικό σύστημα, στο πρότυπο του κοινού απατεώνα Κάρλος Μένεμ της Αργεντινής. Μια καλά χρηματοδοτούμενη, πανέξυπνη επιλογή των μεγάλων αφεντικών που διαφεντεύουν τον τόπο, η οποία όμως, όπως και στην περίπτωση του απατεώνα Μένεμ, θα οδηγήσει αυτούς που την υπηρετούν, εκεί που τους πρέπει, όταν έλθει η ώρα της απονομής δικαιοσύνης.

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ....

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ.

Τα ψέματα έχουν μικρά ποδάρια λέει ο λαός μας.


Ετσι και με τον Κώστα Θέο και τις πραγματικές απολαβές του από τη ΔΕΗ ως αναπληρωτή διοικητή της εταιρείας.


Δείτε την «Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου» που υπογράφηκε στις 30.12.2011 μεταξύ του προέδρου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού και του κ. Κωνσταντίνου Θέου σύμφωνα με την οποία ο δεύτερος από την 1.1.2012 έως την 31.12.2014 «θα λαμβάνει ως ετήσια συνολική μικτή αμοιβή το ποσό των.......

ΣΑΝΟ ΚΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ....

ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΒΡΕ ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....

ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ....

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ....

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ....

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ....

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νομού Πιερίας


Η συγκυβέρνηση των μνημονίων και ο δοτός πρωθυπουργός συνεχίζουν το έργο της κατεδάφισης της κοινωνίας. Το λεγόμενο PSI, συνοδεύεται από νέα επαχθή δάνεια τα οποία θα πάνε αποκλειστικά στις τσέπες των τραπεζών και των τοκογλύφων. Οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις θα είναι καταστροφικές για τη χώρα. Το δημόσιο χρέος θα παραμείνει θεόρατο και μη διαχειρίσιμο. Τη δανειακή σύμβαση και το PSI συνοδεύουν νέα μέτρα που αποτελούν λεηλασία της χώρας και καταλήστευση των μισθών και εισοδημάτων, εκχώρηση της κυριαρχίας, εξαθλίωση των εργασιακών και κοινωνικών σχέσεων, διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος.
Δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν.
Ή ο λαός ή αυτοί.
Μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
Όλες και όλοι να ξεσηκωθούμε.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο μόνος που έβαλε κόκκινες γραμμές ήταν ο ίδιος ο λαός με τους αγώνες του. Καμιά προπαγάνδα, καμιά καταστολή, κανένα ψέμα, καμιά προβοκάτσια δεν μπορεί να κατευνάσει τη λαϊκή οργή.
Ο μόνος δημοκρατικός δρόμος είναι εκλογές τώρα. Αναγκαία λύσηείναι ένας νέος συνασπισμός εξουσίας με πυρήνα την αριστερά που μπορεί να βάλει τέλος σε αυτή την πολιτική, να σταματήσει την καταστροφή, να βγάλει από το τέλμα την κοινωνία και τη χώρα.
Τώρα είναι η ώρα της αντίστασης και της αλληλεγγύης.
Η ώρα του λαϊκού ξεσηκωμού. Η ώρα για την πλατιά συσπείρωση και την μεγάλη ανατροπή.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομού Πιερίας

Ο ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
η προγραμματισμένη ετήσια
Τακτική Γενική Συνέλευση της 12/2/2012
αναβάλλεται και θα γίνει
στις 19/2/2012 την ίδια ώρα (11:00)
με τα ίδια θέματα στον ίδιο χώρο
(στην αίθουσα του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου).

  • Απολογισμός έργου 2011
  • Οικονομικός απολογισμός 2011
  • Προγραμματισμός δράσης 2012

Με εκτίμηση

Το Δ. Σ.