PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ....

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....



Από τη μέρα ψήφισης του νέου μνημονίου, στις τσέπες σας.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ...

ΒΟΛΕΥ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΛΕΥ....

ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ ΒΟΛΕΥ....

ΑΧ ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...

ΒΟΛΕΥ ΤΙ ΛΕΜΕ....

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΟΛΕΥ..

ΤΟ ΒΟΛΕΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΟΛΕΥ..

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΟΛΕΥ..

ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ..


ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;

Πριν ξεκινήσουν να "αναπλάθουν" την πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης επί δημαρχίας Αμοιρίδη, υπήρχε εκεί η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είχε απομακρυνθεί, ώσπου να τελειώσει η για πολλοστή φορά ακόμη μία "αναμόρφωση" της πλατείας, αλλά μετά την τέλεση της τσιμεντοποίησης και της δημιουργίας των δύο ακαλαίσθητων σιντριβανιών στα τέλη του



Η προτομή πριν να απομακρυνθεί από την Πλατεία Κατερίνης
Οκτώβρη 2006 που εν τω μεταξύ είχε γίνει δήμαρχος ο Χιονίδης, η προτομή δεν επανήλθε στη θέση της.
Ποιος μπορεί να μας απαντήσει που είναι η προτομή και γιατί δεν επανήλθε στη πλατεία;
Οι Σκοπιανοί γέμισαν το κρατίδιο τους με αγάλματα και προτομές του Μεγάλου Αλεξάνδρου και εμείς αφαιρούμε και αυτές τις λιγοστές που έχουμε;
Με τιμή
Νίκος Γιαννακόπουλος
Κατερίνη

Απάντηση "ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ" : Την ίδια απορία έχουμε και εμείς αγαπητέ μας φίλε. Θα το "ψάξουμε" το θέμα και θα σας απαντήσουμε.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ....

Γράφει ο Αντώνης Δ. Μάντζιος

Έτσι απάντησε η κ. Μπακογιάννη σε διαμαρτυρόμενους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού. Πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Μνημόνιο το Δ.Ν.Τ. και την Τρόικα.
Αυτή είναι η δημοκρατία κατά την κ. Μπακογιάννη. Να υποκλέπτεται η ψήφος των πολιτών, η κυβέρνηση από το προεκλογικό λεφτά υπάρχουν να διαλύει τα πάντα, οι πολίτες να εξαθλιώνονται, η πατρίδα να ξεπουλιέται, οι βουλευτές να ψηφίζουν εκβιάζοντας και εκβιαζόμενοι, άλλοι να πηγαίνουν από το ένα κόμμα στο άλλο, και τον λαό τον θέλει στη γωνία η κ. Μπακογιάννη. Να περιμένει πότε θα έρθουν οι εκλογές για να τον ξεγελάσουν και πάλι.

Μόνο που κ. Μπακογιάννη η Δημοκρατία δεν είναι μια μέρα κάθε τέσσερα χρόνια. Δημοκρατία είναι η καθημερινή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Άλλωστε υπάρχει και το άρθρο 120 του Συντάγματος το παλιό 1-1-4 που διαδήλωναν στον πατέρα σας.
Όσο για την Β. Κορέα ατυχές παράδειγμα κυρία Μπακογιάννη για μια δυναστεία που κληρονομικώ δικαίω τυραννά ένα λαό, όπως και εσείς και η οικογένειά σας κληρονομικώ δικαίω θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα.
Ως στέλεχος και πρωτοκλασάτη υπουργός της Ν.Δ. για πολλά πολλά χρόνια έχετε προσωπικές ευθύνες για την κατάσταση της πατρίδας μας αλλά και για το μνημόνιο που ψηφίσατε.
Και κάτι ακόμα. Πόσο δημοκρατικό είναι η ΖΗΜΕΝΣ να χρηματοδοτεί τα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για χρόνια, αλλά και πολιτικούς με όνομα και παράδοση ακόμα και οικογενειακώς, και η Ελληνική Βουλή με πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να το κουκουλώνει;
Επ αυτού έχετε εσείς, προσωπικά, να μας πείτε κάτι;

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος

«Θα είμαι υποψήφια για ένα σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».


Ως προϋπόθεση όμως έθεσε η υποψηφιότητά της να είναι συντεταγμένη με όσους έχουν την ίδια αντίληψη μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Απλά ....κρατηθείτε καλα..

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να πάτε για πλύσιμο το αυτοκινητο σας,σε αυτές τις "Sexy Κυρίες...



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like"

Αυτοί που έφεραν το Μνημόνιο, τώρα διαφωνούν μαζί του..!!!

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.....ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ..

ΡΕ ΒΙΑ......

ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Ο ΓΑΠ....

ΓΑΠ και Μπουμπούκος σε πανικό... Στο κελί 33



Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, έπειτα από χτύπημα των «χακτιβιστών» Anonymous.



Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, έπειτα από χτύπημα των «χακτιβιστών» Anonymous. «Η δικαιοσύνη έρχεται» έχουν γράψει στην πρώτη σελίδα του site και σε ηχογραφημένο μήνυμά τους αναφέρουν:
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.
» Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.
» Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA (σ.σ. η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας) στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο».


Και καταλήγει το μήνυμα: «Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».

Στην Ισπανία αυτά!!! οι δικές μας δεν παίρνουν όρκο... γιατι;

ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...

Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΙ ΤΟ ΔΩΡΟ...ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ.

ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ...ΛΕΕΙ Ο ΤΕΟ...!




ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ...ΛΕΕΙ Ο ΤΕΟ...! ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΠΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ...! ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΦΑΓΕ Η ΑΕΚ!!!
ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ...!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΟ... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΊΖΕΙ...!!!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ SUNSET...!!!!ORFEAS

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ,, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΟ!


Καλούμε τα ΜΜΕ του νομού μας να δημοσιεύσουν στις 8 Φεβρουαρίου 2012 την παραπάνω φωτογραφία και το κείμενο με τα 17 σημεία του πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 - 20125, για τα οποία ζητούνται εξηγήσεις!

Εμείς, οι 3.600 πολίτες της Πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα» (913 νοικοκυριά μέχρι σήμερα), μετά από ομόφωνη απόφαση της 6ης Λαϊκής συνέλευσης της 1ης Φεβρουαρίου 2012, καλούμε όλους τους δημοσιογράφους του Πιερίας, τους ιδιοκτήτες εφημερίδων, ραδιοφώνων, blogs, αλλά και την τοπική τηλεόραση, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου να δημοσιεύσουν το παρακάτω κείμενο και να χρησιμοποιήσουν ως κύριο τίτλο ειδήσεων/πρωτοσέλιδων τη φράση «Διαψεύστε το!».

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή απευθύνεται στους 4 βουλευτές του Ν. Πιερίας, τους οποίους καλούμε, μαζί με όλους τους πολίτες της Πιερίας, να διαψεύσουν όλα όσα κατά την άποψή τους δεν αληθεύουν ή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ανοιχτή επιστολή προς του 4 βουλευτές του Ν. Πιερίας

Αξιότιμοι Βουλευτές του Ν. Πιερίας

Εξειδικευμένοι νομικοί υποστηρίζουν, πως σε περίπτωση που ψηφιστούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (δηλαδή και από εσάς) τα «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» θα συμβούν όλα όσα αναφέρονται παρακάτω. Σας παρακαλούμε να διαψεύσετε εγγράφως, δημοσιεύοντας στα ΜΜΕ της Πιερίας, ότι κατά την άποψή σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σας υπενθυμίζουμε, πως έχετε την υποχρέωση, όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία η οποία σας επέλεξε και σας πληρώνει για να την εκπροσωπείτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να λάβετε σαφή θέση σε κάθε μία από τις παρακάτω αναφορές.

Σας πληροφορούμε, πως οι ερμηνείες που ακολουθούν δεν είναι αόριστες. Όλες προκύπτουν από τα συγκεκριμένα άρθρα του μεσοπρόθεσμου πλαισίου. Αναμένουμε την απάντησή σας εντός των επόμενων ημερών (το αργότερο μέχρι την 10η Φεβρουαρίου 2012, ώρα 18:00). Βεβαίως, για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων.

Οι Πολίτες της πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα»


Τα 17 σημεία του πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 - 20125 για τα οποία ζητούνται εξηγήσεις!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015 συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Το Ταμείο θα πουλάει περιουσιακά στοιχεία του κράτους, αποκλειστικά και μόνο για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας. Δηλαδή, ότι θα ξεπουλιέται από το Ταμείο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τα πάντα! Ακόμη και περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ. Δηλαδή των τριών Δήμων του Νομού μας! Ακόμα και οι αιγιαλοί, κατ’ αποκλειστική χρήση! Δηλαδή, το ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τις ωραιότερες παραλίες των νησιών μας, της Χαλκιδικής, της Πιερίας, όπως π.χ. του Κορινού, του Αγ. Παντελεήμονα και της Λεπτοκαρυάς.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Στην εκποιούμενη περιουσία θα περιλαμβάνεται και η περιουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Π.χ. τα δημαρχεία, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες (π.χ. ΟΠΑΠ). Δηλαδή, οι Δημόσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ).
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Όλα τα έσοδα από την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα ενοίκια που εισπράττει το δημόσιο κλπ θα ανήκουν πλέον στο Ταμείο και θα πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές μας.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Αφού αποφασιστεί η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου προς το Ταμείο, μετά δεν θα μπορεί κανείς πια να ανακαλέσει την απόφαση αυτή και να το πάρει πίσω.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Όλα τα έξοδα λειτουργίας π.χ. του Δημόσιου Οργανισμού (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) θα συνεχίζουν να
βαρύνουν το Δημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Αν υπάρχουν δικαιώματα (π.χ ιδιωτών), τότε το Ταμείο θα μπορεί αναγκαστικά να τα απαλλοτριώσει με μια απόφαση υπουργού, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο! Δηλαδή θα χάσουν και οι ιδιώτες ή άλλοι επενδυτές (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω της απαλλοτρίωσης!
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Το ταμείο θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει π.χ. τα λιμάνια μας στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους Σκοπιανούς (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας απειλούν ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Σε όλες τις συνεδριάσεις του Ταμείου θα παρίστανται Παρατηρητές των Δανειστών που θα παρακολουθούν και θα αναφέρουν στα αφεντικά τους (Ε.Ε., Ε.Κ.Τ, Δ.Ν.Τ) τα πάντα, ενώ θα δεσμεύονται όλοι με εχεμύθεια προς όλους τους υπόλοιπους. Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν, ενώ μετά από τρία χρόνια, αφού φύγουν, θα μπορούν να μας λένε τις λεπτομέρειες για το ξεπούλημα. Είναι αλήθεια;
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Καμία απόφαση δεν θα επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα! Δηλαδή, οι απόψεις των βουλευτών και η ψήφος τους δεν θα έχουν καμία αξία!
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Θα αποφασίζουν μόνοι τους να εκδίδουν ομόλογα. Το Ταμείο θα μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. Δηλαδή, θα μπορούν να ξαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας, αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο, τότε θα μπορούν να το διαλύουν, να το «χρεοκοπούν». Η καμπάνα χτυπάει μάλλον για τον ΟΣΕ και τα τρένα μας.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Η Τρόικα θα μπορεί να τροποποιεί άμεσα τα καταστατικά λειτουργίας των οργανισμών που περιέχονται στην κυριότητα του Ταμείου. Θα μπορούν να διατάσσουν να αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος και του νερού, τα διόδια, τα εισιτήρια λεωφορείων κλπ κλπ κατά το δοκούν, χωρίς τη συναίνεση της κυβέρνησης (θυμηθείτε: όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν πλέον στο Ταμείο και όχι στον οργανισμό!).
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη ή έσοδα από εκδηλώσεις στο «Αρχαίο Δίον» θα μπορούν να πηγαίνουν κατευθείαν στους δανειστές. Επίσης, θα μπορούν να καθορίζουν το ύψος της τιμής εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Θα μπορεί π.χ. ένας αμφιβόλου προέλευσης ξένος ιδιωτικός ή κρατικός φορέας να αγοράσει γη του Δημοσίου και να ανεγείρει, χωρίς καμία άλλη άδεια από το κράτος, ένα θρησκευτικό χώρο (π.χ. Τζαμί, βουδιστικό μοναστήρι κλπ κλπ) ή να μετατρέψει προς αυτό τον σκοπό ένα ήδη υπάρχον κτίριο που ανήκει στο Δημόσιο.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

Με απλά Προεδρικά διατάγματα, θα μπορούν να τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!! Δηλαδή, εν ονόματι των δανειστών καμία σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού κράτους να βολευτούν αυτοί.
Παρακαλώ, διαψεύστε το!

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΖΕΥΣ» ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ «ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΚΥΠΡΟΥ





Ολοκληρώθηκαν με κάθε επισημότητα στην Κύπρο οι διαδικασίες αδελφοποίησης του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»με την Παγκύπρια Ένωση Δρομέων Κύπρου «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».Το πρωτόκολλο αδελφοποίησης υπογράφηκε στη Λάρνακα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ευθύνης, με σεβασμό στην πολυδιάστατη δράση των δυο συλλόγων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πρόεδροι κοινοτήτων και συλλόγων, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, επίτιμα μέλη του αδελφού συλλόγου της Κύπρου και πλήθος κόσμου. Η εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας έγινε από τον Υπουργό Υγείας Σταύρο Μαλά, ο οποίος συνυπέγραψε το πρωτόκολλο αδελφοποίησης.

ΘΕΡΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Στη Μεγαλόνησο μετέβη αντιπροσωπεία του Συλλόγου «ΖΕΥΣ» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Χρήστο Μυστρίδη, τον Αντιπρόεδρο Ευάγγελο Γερομιχαλό και το μέλος του Δ.Σ Στέργιο Δαδάμη .

Η φιλοξενία του αδελφού Κυπριακού συλλόγου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ειδικότερα, κατά την άφιξη του Συλλόγου «ΖΕΥΣ» στην Κύπρο την αποστολή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Σωκράτης Σωκράτους, ο Αντιπρόεδρος Λάζος Κωνσταντίνου, ο έφορος εκδηλώσεων Κώστας Χειμωνής, ο βοηθός ταμία Γιαννάκης Κόκκινος και ο επικεφαλής παραρτήματος Λάρνακας Χρηστάκης Χριστοφόρου.

Στο περιθώριο της τελετής αδελφοποίησης, αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής των μελών του Συλλόγου στην Κύπρο συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις που θα αναπτυχθούν σε κάθε επίπεδο από τους δύο συλλόγους, με έμφαση στον αθλητικό, πολιτιστικό, κοινωνικό – ανθρωπιστικό τομέα.

Συζητήθηκε επίσης η προοπτική συνεχούς ανταλλαγής μελών στους προγραμματισμένους αγώνες καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συμφωνήθηκε εν ολίγοις η αδελφοποίηση να μην παραμείνει στα χαρτιά αλλά να αποτελέσει φάρο ελπίδας, συνεργασίας, δημιουργικής συνύπαρξης.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αμέσως μετά τον προγραμματισμένο αγώνα δρόμου - παράλληλα με τον οποίο διεξήχθη και το Παγκύπριο Πρωτάθλημα - ακολούθησε η τελετή αδελφοποίησης των συλλόγων. Ο Πρόεδρος του συλλόγου της Κύπρου «κόλλησε» το κομμάτι του παζλ, ολοκληρώνοντας έτσι και συμβολικά την αδελφοποίηση, που λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε ως αφετηρία την πόλη της Κατερίνης.

Στα μηνύματα που ακολούθησαν ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο έργο του ‘’Περικλή Δημητρίου’’ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αποτελεί το πιο δυνατό αθλητικό και όχι μόνο σύλλογο της Κύπρου», ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε.

Αναφερόμενος εξάλλου στον σύλλογο ‘’ΖΕΥΣ’’ καλωσόρισε τους εκπροσώπους του, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα στηρίξει κάθε διασυλλογική προσπάθεια, ενώ χαιρέτισε γενικότερα την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων.

Ο Πρόεδρος Σωκράτης Σωκράτους έκανε αναφορά στο έργο του συλλόγου, μίλησε με θερμά λόγια για τον Α.Π.Σ.Δ ΠΙΕΡΙΑΣ ‘’ΖΕΥΣ’’ και ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει και αγκαλιάζει κάθε κίνηση του σωματείου του.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του «ΖΕΥΣ» Χρήστος Μυστρίδης, αφού αναφέρθηκε με ιστορικά και γεωγραφικά στοιχεία στην Κατερίνη και ευρύτερα στην Πιερία και την Μακεδονία έκανε μια σύντομη αναδρομή στο πολυποίκιλο έργο του συλλόγου, καθώς στην αδελφοποίηση με την Παγκύπρια Ένωση Δρομέων. Τέλος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Σωκράτη Σωκράτους για την θερμή φιλοξενία, ενώ δεσμεύτηκε ότι «ο ΖΕΥΣ»: «θα φανεί αντάξιος των απαιτήσεων της αδελφοποίησης».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ενώ ακολούθησε δεξίωση, μετά το πέρας της οποίας ο Χρήστος Μυστρίδης κατέθεσε συμβολικά ένα ποσό για την ενίσχυση του Κυπριακού Συλλόγου. Ανταποδίδοντας ο κυπριακός σύλλογος, τον ενέταξε τιμής ένεκεν στο δυναμικό του. Παράλληλα προτάθηκε να αποτελεί τον εκπρόσωπο του στην επαρχία Κεντρικής Μακεδονίας Ελλάδος.

Ο Αντιπρόεδρος του «ΖΕΥΣ» Ευάγγελος Γερομιχαλός πρόσθεσε ότι σε προσεχές Διοικητικό συμβούλιο θα τεθεί ως θέμα η τιμητική εγγραφή του Προέδρου Σωκράτη Σωκράτους στον Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας «ΖΕΥΣ».
Η τελετή αδελφοποίησης έκλεισε και επίσημα την αυλαία της θητείας του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ‘’ΖΕΥΣ’’.

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

alt


Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, η πρώην διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ B.Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαρίδου, χωρίς να διστάζει να αναφέρει και περιστατικά που στην κυριολεξία, συγκλονίζουν.

«Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν απίστευτες ελλείψεις σε φάρμακα, υλικά, προσωπικό, οι μισθοί έχουν ελαττωθεί. Είναι λυπηρό να ψάχνεις ένα παιδικό κρεβατάκι επί 4 ώρες, για να περιθάλψεις ένα παιδί. Είναι τραγικό, να σταματούν οι διακομιδές, λόγω κόστους, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα», τονίζει η κα. Λεπτοκαρίδου, η οποία τώρα είναι διευθύντρια στο «Άγιος Δημήτριος». Όσο σοκαριστικό κι αν φαντάζει, αποκάλυψε, πως ο διευθυντής της Παθολογικής στο «Άγιος Δημήτριος», αναγκάστηκε να ασπρίσει ο ίδιος, τους χώρους του νοσοκομείου, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για μπογιατζή!
«Το μελάνι για τον εκτυπωτή και το χαρτί είναι πολυτέλεια. Δεν έχουμε καρφίτσες και συρραπτικό για να συράψουμε τις ακτινογραφίες στο Ακτινολογικό. Αναγκαζόμαστε να φέρνουμε βαμβάκι από το σπίτι μας και να πληρώνουμε από την τσέπη μας για υλικά που χρειαζόμαστε καθημερινά στο νοσοκομείο», εξηγεί η κα. Λεπτοκαρίδου, περιγράφοντας το δράμα που βιώνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία.
Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πόλης, το ΑΧΕΠΑ, όπου οι ασθενείς διαθέτουν οι ίδιοι σεντόνια και κλινοσκεπάσματα, ακόμη και γάντια, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των υπεύθυνων δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα υλικών και προμηθειών. Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν περιστατικά εμφραγμάτων σε συνεννόηση με συναδέλφους τους σε άλλα νοσοκομεία της πόλης, που διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως αιμοδυναμικό εργαστήριο, για την κάλυψη των αναγκών.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....

Μια πανέξυπνη φωτογραφία κάνει τον γύρο του Facebook και έχει κυριολεκτικά τρελάνει κόσμο!

Στην φωτογραφία εμφανίζεται μια σειρά αριθμών από το 1 ως το 15...

Στο τέλος η λεζάντα αναφέρει: Μπορείς να εντοπίσεις το λάθος;

Κάποιοι παρατηρητικοί χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα, άλλοι πάλι λίγα λεπτά και κάποιοι αν δεν τους αποκάλυπταν το λάθος δεν πρόκειται να το έβρισκαν ποτέ!

Δείτε την φωτογραφία, προσπαθήστε και εσείς και δοκιμάστε τους φίλους σας:

ΖΗΝΑ..

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους κοιλιακούς και την «άγρια» ομορφιά της τηλεοπτικής πολεμίστριας Ζήνα κατά κόσμων....
Lucy Lowles !..

Στην σειρά με τίτλο Xena: Warrior Princess που αρχικά μεταδόθηκε στις 1995 και διακόπηκε στις 2003 η Lucy Lawless πρωταγωνίστησε ως ο χαρακτήρας που περιγράφεται στον τίτλο.

Ωστόσο μετά το τέλος της σειράς, δεν την είδαμε σε κάποια άλλη ταινία. Δείτε πως είναι σήμερα... η πρώην μελαχρινή καλλονή:




Ελένη Μενεγάκη

Δεν είναι και λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει βγει από το σπίτι με διχτυωτά και διάφανα μπλουζάκια αφήνοντας το σουτιέν της στο συρτάρι....