PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ....

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...

δεν είναι αυτό που φαίνεται...
και μην πάει το μυαλό σας αλλού
δείτε




ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ.

ΩΡΑΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ...ΓΕΜΑΤΟΙ ΧΙΟΝΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ. ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΑΡΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.

Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, θα συνεργαστούν και τη φετινή χρονιά, στη διοργάνωση του Διεθνή Μαθηματικού Διαγωνισμού "Καγκουρό".

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» ( δείτε την ιστοσελίδα www.kangaroo.gr ) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 5,1 εκατομμυρίων μαθητών από 42 χώρες. Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στο διαγωνισμό από το Μάρτιο του 2007.
Η φιλοσοφία του διαγωνισμού βασίζεται στην αρχή ότι τα μαθηματικά είναι μία κουλτούρα η οποία πρέπει να παρέχεται σε όλους. Ειδικά, επειδή τα μαθηματικά καλλιεργούν τη σκέψη και φέρνουν πνευματική ικανοποίηση, δεν πρέπει να απευθύνονται μόνο σε λίγους.
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από τη B΄ Δημοτικού μέχρι τη Γ΄ Λυκείου, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μορφή του Σχολείου τους (Δημόσιο, Ιδιωτικό, κ.λπ.). Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις μαθηματικών και δεν απευθύνονται μόνο σε μαθητές με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να αντιμετωπίσει κανείς τα θέματα του διαγωνισμού.

Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού
Το 2012 ο διαγωνισμός θα γίνει, στα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, την 17η Μαρτίου, ημέρα Σαββάτο και ώρα 11:30-12:30 το πρωί. Η διάρκειά του είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Μαθήματα προετοιμασίας
Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, δίνουν τη δυνατότητα προετοιμασίας σε όσους μαθητές το επιθυμούν, από κάθε σχολείο του Νομού Πιερίας και χωρίς κόστος. Τα μαθήματα προετοιμασίας θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στο τέρμα της οδού Πλάτωνος, από τους μαθηματικούς του σχολείου, ημέρα Σαββάτο και ώρα 12:30 ως 13:30, τις ημερομηνίες 18 Φεβρουαρίου – 3 και 10 Μαρτίου. Δηλώστε συμμετοχή στη Γραμματεία του σχολείου.

Δηλώσεις συμμετοχής
Μαθητές του Νομού Πιερίας που θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του σχολείου, στο τηλέφωνο 23510 31111 καθημερινά τις ώρες 9:00 -17:00, Σαββάτο 9:00 - 14:00 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση mail@platon.edu.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την τάξη, το σχολείο φοίτησης καθώς και στοιχεία επικοινωνίας. Η συνδρομή € 12 για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να δοθεί τις ημέρες των μαθημάτων προετοιμασίας ή την ημέρα του διαγωνισμού.
Τις συνδρομές των μαθητών διαχειρίζεται η Κεντρική Επιτροπή διεξαγωγής του Διαγωνισμού για να καλύψει τα έξοδα για τους επιτηρητές, τους βαθμολογητές, τα δώρα των παιδιών και τα μεταφορικά.
Υπεύθυνοι διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι οι Μαθηματικοί του σχολείου Πετέλα Ανθούλα και Ζορμπά Όλγα.


Μορφή των θεμάτων
Υπάρχουν έξι διαφορετικά επίπεδα θεμάτων, ανάλογα με την τάξη του μαθητή. Αυτά είναι ως εξής:
Επίπεδο 1: απευθύνεται σε μαθητές Β΄ Δημοτικού
Επίπεδο 2: απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού,
Επίπεδο 3: απευθύνεται σε μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού,
Επίπεδο 4: απευθύνεται σε μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης Γυμνασίου,
Επίπεδο 5: απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ τάξης Λυκείου.
Επίπεδο 6: απευθύνεται σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης Λυκείου.

Με άλλα λόγια, θα διαγωνιστούν σε κοινά θέματα, οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού. Για τους μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού υπάρχουν 24 ερωτήσεις, ενώ για τις υπόλοιπες τάξεις 30. Δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς σε όλες τις ερωτήσεις.

Του Αντώνη Μάντζιου


Τουλάχιστον εμπλουτίζεται το λεξιλόγιό μας.

Μπορεί να μην μας αφήνουν να περνάμε θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μπορεί να μην μας αφήνουν να μιλάμε, όμως δόξα το θεώ μιλάει ο δήμαρχος μας ο Σάββας Χιονίδης.

Προσέξατε που όλοι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων κλπ σε κάθε δημόσια τοποθέτησή τους απονέμουν εύσημα στον « δήμαρχό μας τον Σάββα τον Χιονίδη»;


Τι μου ήρθε τώρα στο μυαλό!! Τους καημένους Βορειοκορεάτες που τους έστειλαν σε καταναγκαστικά έργα επειδή δεν θρήνησαν βροντοφώνως τον θάνατο του προέδρου, πατέρα τους!

Μίλησε που λες ο Σάββας και να οι πλούσιες οι λέξει ς που προστέθηκαν στο λεξιλόγιο μας. Μπαγιάτικα, πιασάρικα, ακτιβισμός, σόου, θόρυβος, κύμβαλα, blog κλπ κλπ.

Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί καταθέσαμε μερικές προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και φροντίσαμε αυτές από πριν να τις δώσουμε τόσο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στον τύπο.

Τώρα ο Πρόεδρος μάλλον δεν το διάβασε, καλά βρε Πρόεδρε ούτε σαν έγγραφό προς εσένα, ούτε σαν δημόσια πρόταση;

Δεν είδες ότι και κάποιος άλλος, λέγε με Χρυσοχοϊδη, δεν διάβασε και τώρα τρέχει να τα μαζέψει τα ασυμμάζευτα;

Αλλά ούτε και η συμπολίτευση δεν το διάβασε, εκτός αν φοβήθηκε μη γίνει της Κορέας.

Αντί λοιπόν να πει ο δήμαρχος θα συνεννοηθούμε με τους δ/ντές των σχολείων να δούμε αν υπάρχουν υποσιτιζόμενοι μαθητές, μας έσουρε τα εξ αμάξης, απέρριψε η πλειοψηφία την πρότασή μας να συζητήσουμε το θέμα αλλά τουλάχιστον μας έμεινε το πλούσιο λεξιλόγιο του κ. δημάρχου.

Και ο σεβασμός προς την μειοψηφία βεβαίως, βεβαίως, προς το δικαίωμα άσκησης κριτικής, στο δικαίωμα ελέγχου και στο δικαίωμα κατάθεσης άποψης από την αντιπολίτευση.

Και για να λαϊκίσουμε. Και στο δικαίωμά μας να μιλάμε για υποσιτιζόμενα παιδιά.

Η εκδίκηση όμως είναι γλυκιά γιατί βάλαμε το ίδιο βράδυ το Υπουργείο Παιδείας, τον Δήμο Αθηνών, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την ΕΛΜΕ αλλά και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ τον δήμαρχο της Καλλιθέας Ασκούνη, να ομολογήσουν ότι έχουν πρόβλημα υποσιτιζόμενων μαθητών, να εξαγγείλουν προγράμματα σιτισμού τους για να εκθέσουμε τον δήμαρχό μας τον Σάββα τον Χιονίδη.

Αν και εδώ που τα λέμε μπορεί και να το πιστέψει και να μάθουμε και άλλες καινούργιες λέξεις στο άλλο δημοτικό συμβούλιο.


Α ναι να πούμε και για τον Κορινό. Έχει ένα χρόνο που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή, όρισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, βρήκε 2- 3 εκατομμύρια στα ταμείο, κάνει κάποια έργα άλλοι λένε με αυτεπιστασία, άλλοι με πρόχειρο διαγωνισμό, δεκάδες φορτηγά πάνε και έρχονται, προσέλαβε προσωπικό, βγαίνει ο δήμαρχος στα κανάλια και τις εφημερίδες και μιλάει για μεγαλεπήβολους σχεδιασμούς και υπόσχεται από τον Σεπτέμβρη λαϊκή συνέλευση στον Κορινό για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

Πέρασε το Φθινόπωρο, περνάει ο Χειμώνας ,η Λαϊκή Συνέλευση αναβάλλεται Κυριακή την Κυριακή, το τοπικό συμβούλιο δεν ενημερώνει. Το φέραμε το Σεπτέμβρη ως θέμα ο δήμαρχος αρνήθηκε να το ακούσει.

Το ξαναφέραμε τώρα ζητώντας ενημέρωση , συζήτηση και λαϊκή συνέλευση στον Κορινό. Το ψηφίσαμε μόνοι μας. Μία ψήφος υπέρ και όλες οι υπόλοιπες κατά.

Άραγες ο δήμαρχος και η Δημοτική πλειοψηφία πήρανε προίκα την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και κάνουν ότι θέλουν;
Μήπως πρέπει και εμείς οι Κορινιώτες να διεκδικήσουμε να έχουμε λόγο για τον τόπο μας;
Κορινός 31/1/2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ...

ΣΤΟ ΚΎΜΑ ΤΟ ΧΙΌΝΙ, ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ...!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..!!!




ΟΛΥΜΠΟΣ..!!! ΑΚΤΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΛΟΞΟΣ... ΔΕΞΙΑ...!




ΟΛΥΜΠΟΣ..!!! ΑΚΤΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!!ΛΟΞΟΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ..!
ΟΛΥΜΠΟΣ..!!! ΑΚΤΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΔΕΞΙΑ...!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ...!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..!! ΠΟΥ ΤΡΩΤΈ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΖΑΔΕΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...;;;;;;;;;;;;;;; ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Πιερικός Αρχέλαος - Πανελευσινιακός


Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο του

Δημήτρης Γαλάνης:

«Εμείς από την πλευρά μας θα παρατάξουμε τα δικά μας όπλα και θέλουμε οι καλές εμφανίσεις να μεταφραστούν σε επιτυχία»

Θανάσης Μολυβδάς:

«Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Πάτρα αποδείξαμε ότι δε μας τρομάζουν τα "μεγάλα" ονόματα»

Θόδωρος Πανάρας:

«Να φανούμε εμείς δυνατοί σ΄ αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε»

Στο πεδίο των «μαχών» … συνέχεια. Αυτή τη φορά με το φιλοξενούμενο και πρώτο στη βαθμολογία Πανελευσινιακό, όπου και εκεί ο Πιερικός Αρχέλαος είχε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Απ΄ ότι φαίνεται θα είναι πάλι ένα δυνατό και καθοριστικό, όμως, παιχνίδι για την ομάδα της Κατερίνης που με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο της, το Σάββατο το απόγευμα στις 5,00 θα αγωνισθεί για τη νίκη και μόνο.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, ο βοηθός προπονητής Θανάσης Μολυβδάς και ο καλαθοσφαιριστής Θόδωρος Πανάρας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Όταν παίζεις με τον πρώτο πρέπει να αντιληφθείς το κίνητρο που πρέπει να ενεργοποιήσεις και τον τρόπο που πρέπει να παίξεις. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που πιέζει, τρέχει και γενικά θέλει να επιβάλει υψηλό ρυθμό. Εμείς από την πλευρά μας θα παρατάξουμε τα δικά μας όπλα και θέλουμε οι καλές εμφανίσεις να μεταφραστούν σε επιτυχία».

Θανάσης Μολυβδάς – βοηθός προπονητής: «To να αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά όταν βρίσκεσαι στην άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σίγουρα σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην Πάτρα αποδείξαμε ότι δε μας τρομάζουν τα "μεγάλα" ονόματα, αλλά θα πρέπει σίγουρα να εμφανιστούμε πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά στο τέλος, αν θέλουμε να κερδίσουμε το Σάββατο. Η Ελευσίνα έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο με δυο guard ηγέτες, έναν δημιουργό (Νίκου) και έναν σκόρερ (Κυριακόπουλος), έναν από τους πιο ολοκληρωμένους forward της Α2 (Μαγκουνής), αλλά και έναν πολύ καλό pick & cut center (Δεληγιάννης). Αυτή η πολυφωνία στην επίθεση σε συνδυασμό με την έφεση της ομάδας στο επιθετικό rebound ,την καθιστά ένα σύνολο εξαιρετικά δύσκολο στην αντιμετώπιση. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε σκληρά κυνηγώντας το μοναδικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ζωντανούς στην προσπάθεια για σωτηρία, ελπίζοντας να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Κατερίνης που σε κάθε εντός έδρας αγώνα γεμίζει το γήπεδο και μας στηρίζει θερμά».

Θόδωρος Πανάρας - καλαθοσφαιριστής«Νομίζω ότι είναι το πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς και είναι χωρίς γυρισμό. Πρέπει όλοι να αναλογισθούμε, παίκτες και προπονητές, σε ποιο σημείο βρίσκεται η ομάδα και να είμαστε όσο πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι γίνεται. Ξέρουμε ότι η Ελευσίνα είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για μένα προσωπικά. Σημασία έχει να φανούμε εμείς δυνατοί σ΄ αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε».

● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Δεσλής, Λαζαρίδης και Τατούδης. Κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Βάτσιος.

Με τον Μπενύτο αρχηγό τον αρχιτροϊκανό!

Όλοι μας σπρώχνουν στο γκρεμό.


Η Γερμανία σκληραίνει ακόμη περισσότερο τη στάση της, ενώ το ΔΝΤ προσπαθεί να μας επιβάλλει μια συνταγή φτώχειας.
Και μέσα σ' όλα, ο...

Τόμσεν προκαλεί και απειλεί, ζητώντας μείωση των μισθών κατά 25% και νέα μέτρα.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Γερμανία, που επίσης ζητάει μείωση των μισθών κατά 20% και άγρια φορολογικά μέτρα.
Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν απ' την καταστροφή, είπε ο πολιτικός συντάκτης του ΑΝΤ-1, Δ. Κοτταρίδης.
Έτσι, ακριβώς. Και δε φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα ούτε μια χαραμάδα ελπίδας...

Κανείς δεν τον λέει. Αλλά, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Ο Παπαδήμος απέτυχε παταγωδώς.


Ο ειδικός, ο τραπεζίτης, ο άνθρωπος του κατεστημένου των Βρυξελλών απεδείχθη απλώς, υπάλληλος και τ' αφεντικά, Μέρκελ και Σαρκοζί, του φέρθηκαν αναλόγως.
Στην...

τρόικα τον παρέπεμψαν, στους υπαλλήλους δηλαδή, να πάρει οδηγίες και εντολές για τα νέα μέτρα.
"Η Βουλή των απελπισμένων" , όπως εύστοχα παρατήρησε η Σπυράκη στο MEGΑ, καλείται με το πιστόλι στον κρόταφο και το εκβιαστικό δίλημμα, ή φτωχένετε, ή καταστρέφεστε, να ψηφίσει μέτρα, που δεν μπορεί πια να αντέξει ο λαός...

Νέο κολπάκι.


Δεν το παρουσιάζουν 4ο κόμμα, αλλά σε απόσταση αναπνοής και στα όρια του στατιστικού λάθους (από 0,5 εώς 1,5% ) από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά.
Το...

κρατούν σε αναμονή. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, για να μπορούν να παίξουν οι δημοσκόποι κι αυτοί που τους πληρώνουν, τα παιχνίδια τους.
Η πιο φρέσκια δημοσκόπηση και στο κλίμα που σας περιγράψαμε, είναι εκείνη της PULSE για το "Ποντίκι" , του κυρίου Δελατόλλα. Όπου, η "εκτίμηση πρόθεσης ψήφου" παρουσιάζει τα κόμματα με την ακόλουθη σειρά:

Ν.Δ. 19,0%
ΠΑΣΟΚ 9,5%
ΚΚΕ 9,0%
ΣΥΡΙΖΑ 8,5%
Δημοκρατική Αριστερά 8,0%
ΛΑΟΣ 4,0%
Οικολόγοι Πράσινοι 2,5%
Δημοκρατική Συμμαχία 2,0%
Άρμα Πολιτών 2,0%

Ακούς Τζένιφερ; ... Εδώ υπάρχει ένας έρωτας... πρωινός Κι εσύ μιλάς για PSI, και λοιπααά...



Ακούς Τζένιφερ; ...



Μάρτυρες μιας ερωτικής εξομολόγησης, που άργησε πολλά χρόνια, όσοι παρακολουθήσαμε το Γιώργο Παπαδάκη στο “Πρωινό ΑΝΤ1”.

Ο παρουσιαστής ξέχασε και...

την κρίση, και το PSI, και την εκλογολογία, όταν άρχισε να μιλά για έναν παλιό του έρωτα... Την Ελένη Μενεγάκη! Γέλασαν και τα μουστάκια του, όταν παραδέχθηκε on camera πόσο ερωτευμένος ήταν με την παρουσιάστρια “στην αρχή” της γνωριμίας τους και πόση “ζέστη” έκανε, όπου βρισκόταν η “Ωραία Ελένη”. Εξάλλου, εκείνη την εποχή, όπως μου έχει δηλώσει γνωστός σκηνοθέτης που συνεργάστηκε με τους παρουσιαστές, είχαν πάρει την Ελένη στο κανάλι “ως όμορφη”. Κι αφού λοιπόν βρήκαν το πρόσωπο που θα εμψύχωνε αυτόν το ρόλο, πώς θα γινόταν να περάσει απαρατήρητο από τον αντρικό πληθυσμό του καναλιού.

Βέβαια, στη συνέχεια, όπως εξήγησε ο Γ. Παπαδάκης, αυτός ο “έρωτας” κατέληξε σε αδερφική αγάπη.

Μπάτσοι γουρούνια δολοφονοι

Θέμα γούστου είναι η γυναικεία τσάντα!


Η τσάντα εκφράζει την... "προσωπικότητα" των γυναικών
Αν η φτηνότερη τσάντα κοστίζει 1.000 Ευρώ, τι ποσό έχει μέσα το πορτοφόλι τους;
Μας λένε πως μειώθηκαν οι αποδοχές τους (οι “χορηγίες”;) και δεν υπάρχει τσάντα που να κοστίζει λιγότερο από 1.000 Ευρώ, εκτός αν αγοράζουν από πλανόδιους παράνομους μικροπωλητές…

Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ....

Ενωμένοι στη ζωή και...


"Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί το δύσκολο αγώνα για την επίτευξη των στόχων της πατρίδας. Τόσο μέσα από τις τάξεις της κυβέρνησης, όπως ήδη καθημερινώς έχουμε κάνει, όσο και μέσα από τις τάξεις του πολιτικού μας χώρου, του ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.....

ΡΟΔΟΣυλλέκτης ΡΟΔΟΣ

Tο Amphitheatrum Flavium υποδέχεται τον εμπνευστή του χαρατσιού της ΔΕΗ και τον μακελάρη του Ασφαλιστικού.

Από τη νέα δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί στο Ποντίκι…

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ένας συνεπής νεοφιλελεύθερος χωρίς να είναι τραβεστί & μασκαρεμένος δεξιός …για ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα


Oι Έλληνες πολίτες υποδέχονται με τιμές, τον εμπνευστή του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πολιτικό που τορπίλισε το Ασφαλιστικό Ανδρέα Λοβέρδο, στο Amphitheatrum Flavium.

ΚΑΙΡΟΙ ΦΑΙΔΡΟΙ....

Με τις ευλογίες της...


Ανακουφισμένη από την αναπάντεχη συμμαχία Βενιζέλου-Λοβέρδου εμφανίζεται η Υπ.Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία κι εργάστηκε αρκετά προς την... επίτευξη μιας τέτοιας συμφωνίας τον τελευταίο καιρό.

The Kiss (το φιλί στην εξουσία) - ΠΑΣΟΚ



ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ....

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

είναι ο μήνας τους ετοιμάζονται για να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στους δρόμους!!!

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.....ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΞΕΝΙΟ....

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ?


Στην αριστερή φωτογραφία το ...Παρίσι!!!
και κάτω η Νέα Υόρκη....


ΩΡΑΙΟΣ...

Και όμως, στην Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα της ανεργίας, στην Ελλάδα της... δραχμής, λεφτά υπάρχουν για να σπαταλούνται χωρίς λόγο. Read more: ht


Και αυτό το... ακολουθούν και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ειδικότερα, πριν από...
μερικές ημέρες, ο Χρήστος Παπουτσής, σε μια... φιέστα άνευ λόγου (ειδικά για τους καιρούς που ζούμε), ως γνωστόν, βράβευσε δώδεκα εφοπλιστές, τραπεζίτες και επιχειρηματίες! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και περιελάμβανε συναυλία από τις μπάντες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος. Η βράβευση έγινε από τον ίδιο τον Χρήστο Παπουτσή πριν από την έναρξη της συναυλίας και αφορούσε δωρεές και χορηγίες των οικονομικών παραγόντων που βραβεύτηκαν, προς τα τρία Σώματα Ασφαλείας.

Αλήθεια όμως, πόσο κόστισε η... μίσθωση της αίθουσας;

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 30.940,07 ευρώ! Τόσο κόστισε για λίγες... ώρες η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής!

Και όλα αυτά, όταν μπορούσε αυτή η εκδήλωση να γινόταν... τζάμπα και να έπιανε περισσότερο... τόπο στην αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που έχει κατασκευαστεί για ανάλογους λόγους.

Μάλλον, λεφτά υπάρχουν και «πετάγονται» με... κόστος!


Read more: http://pardalokathiki.blogspot.com/#ixzz1lDBgbE1j

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΟΛΌΛΑΜΠΡΗ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΌΝΙ...!!!!



Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΟΛΌΛΑΜΠΡΗ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΌΝΙ...!!!!

ΧΩΡΙΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!

Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΦΥΣΗ ΜΟΝΟ, ,ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΞΕΡΗ ΤΗ ΚΆΝΕΙ...!!!!!!!!! ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!!
ΧΘΕΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΝΤΟΥΖ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΣΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...!!!!!!!!!!!!!

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ



ΚΑΙ ΤΟ 5Χ5 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΉΝΩΣΗ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.

Περιμένουμε να πληρωθούμε κοντά ένα χρόνο τώρα τα δεδουλευμένα που μας οφείλονται.....
Συνεχίζουμε να προσφέρουμε κοινωνικό έργο, παρά τις περικοπές που μας επέβαλαν και φτάνουν το 40% των απολαβών μας περίπου.....

Εργαζόμαστε σε ασθενοφόρα αυτοκίνητα που πολλά από αυτά είναι σε άθλια κατάσταση, εγκυμονώντας κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ασθενών και φυσικά τη δική μας.....
Βιώνουμε την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα όρια της φτώχιας.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!
Με εκτίμηση οι Απλήρωτοι Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Πιερίας


ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ 31-Ι -2012.

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ.

ΣΟΟΥ αποκάλεσε ερωτήσεις και θέματα του κ. Μάντζιου!!!!!


ΛΑΙΚΙΣΜΟ χαρακτήρισε τις γνωστές διαμαρτυρίες επειδή διόρισε στον Δήμο, μη εκλεγέντες υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του!!!! Είπε χαρακτηριστικά πως αυτοί οι φωτογραφικοί διορισμοί δεν ".... είναι το πρόβλημα της ανεργίας της χώρας"!!!!!!!




ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΩΡ!!!!!ΑΣΤΕΙΟ!!!!!! ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!!!!!!ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΚΑ ΑΦΕΛΗ!!!!!! Χαρακτήρισε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κυριακίδη και τα επιχειρήματά του, επειδή τόλμησε να κάνει την δουλειά του ασκώντας έλεγχο και κριτική!!!!!

Θεώρησε δε επουσιώδες το θέμα των αδεσπότων ζώων αλλά και της διαχείρισης των εκατοντάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ που αφορούν το κυνοκομείο!!!!!!!!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!! Είπε ακόμη το ζωντανό αυτό μνημείο της δημοκρατίας και της αυτοδιοίκησης!!!!!!!!

Δεν θα αναφερθούμε στα όσα είπαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του Χιονίδη. Όσοι τους ψηφίζουν να τους χαίρονται τον έναν για το υβρεολόγιο του τον άλλον για τις κενού περιεχομένου μεγαλόστομες δηλώσεις του.....

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΑΘΩΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ Κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΚΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σας προσκαλούμε σε ανοικτή Ανοικτή Συζήτηση που θα πραγματοποιήσει η παράταξη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ με θέμα:

Εξελίξεις και πορεία του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-02-2012 στις 7:30 μ.μ.

ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

Η Σ.Ε.

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Tο Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Φεβρουαρίου 2012, αντίστοιχα, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

- A΄ Γυναικών – Α΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 5.2.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας.

- Κορασίδων – Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 4.2.2012, Κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας, ώρα 16,00 / ΑΟΚ Βεροίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

- Μίνι κοριτσιών – Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 5.2..2012, Κλειστό γυμναστήριο Δ. Βικέλας, ώρα 12,00 / ΑΣ Φίλιππος Βεροίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

- Μίνι αγοριών – Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 5.2.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού και

- Μίνι αγοριών – Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 5.2.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΑΕ Βατανιακός Σάρισα - ΣΦΚ Κατερίνη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας , ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης

και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας

σας προσκαλούν να παραστείτε στην εκδήλωση που διοργανώνουν

την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης

(Εκάβη – μεγάλη αίθουσα) στις 18:00 το απόγευμα.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα Δημητρακούδη Χάρις ,

παιδαγωγός - παιδοψυχολόγος, με θέμα διάλεξης «Ζωγραφίζω τη Μάνα» .

Η εκδήλωση τελείται ενόψει της εορτής της Υπαπαντής

και θα βραβευθούν οι μαθητές των πολύτεκνων οικογενειών

που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2010-11.

Την εκδήλωση πλαισιώνει το μουσικό σχολείο Κατερίνης

με το παραδοσιακό του σχήμα.

Με εκτίμηση

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΠΠΑΠ

Σοφία Μαυρίδου Θωμάς Παπαδημητρίου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Ασημίνα Πούλιου

εικόνες και διάλογοι από την σκληρή διαπραγμάτευση του Πρωθυπουργού για το PSI