PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Με γαλέρα ακυβέρνητη μοιάζει το σχήμα Παπαδήμου.

ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ.....

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.

Απο την διαμαρτυρία των αγροτών στα διόδια της Λεπτοκαριάς

Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία αγροτών στα διόδια Μαλγάρων και Λεπτοκαριάς


Η διαμαρτυρία των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, για την ακολουθούμενη πολιτική στον κλάδο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Οι αγρότες άνοιξαν τις μπάρες, επιτρέποντας στα αυτοκίνητα να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν διόδια και ενημέρωναν τους διερχόμενους για τα αιτήματά τους.

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης



Προτάσεις για συζήτηση θεμάτων Προ Ημερήσιας Διάταξης



Επειδή θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πέραν των άλλων οφείλει να συζητά, να τοποθετείται αλλά και να επιλύει θέματα που απασχολούν τους δημότες του, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 7 του νόμου 3852/10 αλλά και του άρθρου 69 παρ. 3 ζητάμε την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση των παρακάτω θεμάτων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης την 30η -1-2012:






1. Έρευνα – μέτρα για υποσιτιζόμενους μαθητές

Με αφορμή σχετική πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης και επειδή υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για υποσιτιζόμενους μαθητές και στο Δήμο μας, καλούμε το Δήμο να ερευνήσει σε συνεργασία με τις διευθύνσεις της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και να καταγραφούν αν υπάρχουν μαθητές που υποσιτίζονται , μαθητές που πάνε στο σχολείο χωρίς να έχουν φάει πρωινό και παραμένουν νηστικοί κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, διότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για χαρτζιλίκι, και μετά στην επόμενη συνεδρίαση να συζητήσουμε τρόπους ώστε όλοι οι μαθητές να έχουν εξασφαλισμένο το κολατσιό τους.

2. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικής γης για καλλιέργεια σε ακτήμονες ανέργους ή χαμηλόμισθους



Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να εξετάσει την δυνατότητα για την παροχή δωρεάν χρήσης αγροτικών δημοτικών εκτάσεων σε ακτήμονες ανέργους ή χαμηλόμισθους ή χαμηλοσυνταξιούχους βασικά της πόλης της Κατερίνης, οι οποίοι σε μερίδια των 100 και 200 τετραγωνικών μέτρων θα μπορούν να καλλιεργούν λαχανικά οπωροκηπευτικά ή άλλα αγροτικά προϊόντα κατά μόνας ή σε συνεταιριστική βάση για την κάλυψη των οικογενειακών τους αναγκών με την επιστημονική ή και άλλη υποστήριξη του Δήμου σε υποδομές ( νερό – ρεύμα, μηχανήματα κλπ).

Είναι ένα μέτρο που εφαρμόστηκε σε άλλες περιοχές, δεν δημιουργεί ουσιαστική δαπάνη για τον Δήμο, ανακουφίζει οικονομικά τα θύματα της κρίσης και παράλληλα κοινωνικοποιεί και τους δημότες μας μέσα από συλλογικές μορφές οργάνωσης.



3. Ψήφισμα συμπαράστασης – οικονομική ενίσχυση για τους απεργούς της Χαλυβουργίας



Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσει με ψήφισμά του τη συμπαράσταση στους απεργούς της χαλυβουργίας που κλείνουν τρεις μήνες απεργίας υπερασπιζόμενοι το 5νθήμερο, το 8ώρο, τα κερδισμένα με αγώνες δικαιώματα των εργαζομένων και πρώτα από όλα την αξιοπρέπειά τους. Μια απεργία που αφορά όλους τους εργαζόμενους και γι αυτό βρήκε συμπαραστάτη όλη την κοινωνία και όλους τους εργαζόμενους αν και μακριά από τα μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους σε μια συμβολική τους οικονομική συνδρομή για την ενίσχυση του απεργιακού ταμείου των απεργών της Χαλυβουργίας



4. Παραχώρηση χώρου στο ισόγειο του δημαρχείου στους εθελοντές κόντρα στο ρεύμα



Όπως είναι γνωστό κάθε μέρα 12 με 1 το μεσημέρι εθελοντές από την κίνηση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ κόντρα στο ρεύμα βρίσκονται έξω από το Δημαρχείο μας ενημερώνοντάς τους δημότες και συγκεντρώνοντας δικαιολογητικά για την άσκηση ένδικων μέσων και την προστασία τους από το κόψιμο του ρεύματος για όσους δεν μπορούν ή αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι της εφορίας μέσω της ΔΕΗ. Μια κίνηση που συσπείρωσε ήδη εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Εν όψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του πολικού ψύχους αλλά και για λόγους ευπρέπειας και ανταπόκρισής μας με το κοινό αίσθημα αλλά και το σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, σας καλούμε να διαθέσετε σχετικό χώρο στο χολ ή στη μεγάλη αίθουσα του δήμου στο ισόγειο όπου θα παραμένουν οι εθελοντές για την εξυπηρέτηση των δημοτών με την πρόβλεψη να μπορούν να βγάλουν φωτοτυπίες των δικαιολογητικών από το μηχάνημα του δήμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι άλλοι οι δήμοι έχουν διαθέσει γραφεία και προσωπικό για τις σχετικές εργασίες έχοντας αναλάβει παράλληλα και την νομική τους υποστήριξη.



5. Τα έργα στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού



Σε συνέχεια αναπάντητου από τον Σεπτέμβριο σχετικού ερωτήματος μας, σας καλούμε να συζητήσουμε για τα εκτελούμενα αλλά και σχεδιαζόμενα έργα στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού τόσο στο Δημοτικό μας Συμβούλιο όσο και σε Λαϊκή Συνέλευση στον Κορινό.



Κατερίνη 29/1/2012

Αντώνης Δ. Μάντζιος

Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης

Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών

για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι συνταξιούχοι της Alpha Bank (πρώην Τράπεζα Πίστεως) έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στο φιλόξενο «Μπουγιουρντί», με τα νόστιμα εδέσματα και την πολύ ωραία ζωντανή μουσική, ο πρόεδρος του παραρτήματος του Συλλόγου Συνταξιούχων, κ. Μιχάλης Κωτούλας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μεταβίβασε τις ευχές του Κεντρικού Συλλόγου.


Οι πρώην υπάλληλοι της Alpha Bank είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις παλιές καλές ημέρες που πέρασαν, καθώς και να εκφράσουν τη συμπάθεια και την αγάπη τους για τον μεγαλύτερο ιδιωτικό τραπεζικό οργανισμό που τώρα, με τη συγχώνευση με τη Eurobank, γίνεται ακόμη μεγάλος.

Όσο για τα πολιτικά τεκταινόμενα φάνηκαν να είναι πλήρως αδιάφοροι, ενώ για τα οικονομικά μέτρα που έρχονται συνεχώς, πλήρως …ενδιαφερόμενοι.

Τυχερός ήταν ο κ. Απόστολος Παπαρώσος, ο οποίος υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο στο Κατάστημα Κατερίνης για τρεις περίπου δεκαετίες.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν με τις οικογένειές τους οι: Βαβαλής Στέφανος, Καρατέγος Νίκος, Κακοσούλης Σάκης, Κουτσαλής Ηλίας, Κωτούλας Μιχάλης, Μωυσίδου Μαρία, Παπαδημητρίου Φανή, Παπαρώσος Απόστολος, Σφήκας Τάκης και Υποδηματοπούλου Αθηνά..

Επιστολή 19 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητούν άμεση σύγκληση του ΚΤΕ Μακεδονίας-Θράκης.


Σκληρή κριτική σε Χρυσοχοΐδη, κατά της κατάργησης και ο Χάρης Καστανίδης.Επιστολή, με την οποία ζητούν να συγκληθεί άμεσα ο ... Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για την ακριβή μορφή που θα πρέπει να έχει η κυβερνητική δομή με έδρα τη Θεσσαλονίκη, απέστειλαν στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο 19 βουλευτές του Κινήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία της Κυριακής», οι εν λόγω βουλευτές εμφανίζονται ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από τους χειρισμούς του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανακοίνωσε την κατάργηση της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης, «επικαλούμενος λόγους οικονομίας(;), μηδενίζοντας το έργο της ΓΓΜΘ και λοιδορώντας συλλήβδην τους εργαζόμενους, λέγοντας ότι ‘έχουμε 110 υπαλλήλους στη γενική γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης, η οποία δεν είχε καμία αρμοδιότητα επί δέκα χρόνια και οι λαϊκιστές και υποκριτές θέλουν να τη διατηρήσουμε σε λειτουργία’».

Μάλιστα, επισημαίνουν πως «για ακόμη μία φορά εμείς οι ‘λαϊκιστές και υποκριτές θα κληθούμε να στηρίξουμε με την ψήφο μας μία απόφαση υπουργού για την οποία δεν είχαμε την παραμικρή ενημέρωση. Γι’ αυτό», τονίζουν, «ζητάμε την άμεση σύγκληση του ΚΤΕ Μακεδονίας-Θράκης για τη διεξοδική συζήτηση του θέματος αυτού αλλά και της αναπτυξιακής ταυτότητας της Βόρειας Ελλάδας».

Στην επιστολή τους οι βουλευτές αναφέρουν πως αρκετοί εξ αυτών διαφωνούσαν και με την αρχική απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου για τη μετατροπή του υπουργείου σε γενική γραμματεία, ενώ υπογραμμίζουν ότι παρά τη φθίνουσα πορεία «στη γενική γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης συνέχισε να λειτουργεί η διεύθυνση Περιβάλλοντος και Υποδομών, που εδώ και 25 χρόνια έχει να επιδείξει σημαντική δουλειά».

Την επιστολή συνυπογράφουν οι βουλευτές: Χρ. Αράπογλου, Αλ. Αθανασιάδης, Γ. Αρβανιτίδης, Γ. Βλαττής, Β. Γερανίδης, Β. Γιουματζίδης, Σ. Εμινίδης, Ε. Καϊλή, Στ. Κουτμερίδης, Αρ. Λαφαζάνης, Μ. Μίχου, Γ. Ντόλιος, Δ. Παπουτσής, Θ. Παραστατίδης, Ο. Ρενταρή-Τέντε, Β. Τεκτονίδου, Μ. Τζελέπης, Αγγ. Τόλκας και Γ. Φραγκίδης.

«Όχι» και από Καστανίδη

Κατά της κατάργηση της γενικής γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης τάσσεται και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Μακεδονία», υπογραμμίζει πως «Η γενική γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης πρέπει να διατηρηθεί, όχι όμως ως ένας άχρηστος οργανισμός, όπως είναι σήμερα, αλλά αφού πρώτα ενισχυθεί με νέες αρμοδιότητες που ανήκουν στο σκληρό πυρήνα του κράτους, όπως είναι η διαχείριση των πολιτικών για τις μειονότητες και η εποπτεία των μεγάλων οργανισμών της Θεσσαλονίκης».

Λάθος φάρμακο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας χαρακτήρισε η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη τη μείωση μισθών και συντάξεων.


.Αντίθετα, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στον... «Τύπο της Κυριακής», επιτείνουν την ύφεση.

Η κυρία Κατσέλη, εκφράζει επίσης τη διαφωνία της με την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, σημειώνοντας ότι αποτελεί κυβέρνηση ανάγκης και πως πρέπει να παραμείνει έως ότου ολοκληρώσει το έργο της με το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Με αφορμή τη μετακίνησή του στο ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα.


Για την μετακίνησή του στη ζώνη του Σαββατοκύριακου ο... δημοσιογράφος είπε ότι δεν του φάνηκε περίεργο ούτε δυσκολεύτηκε, ενώ τόνισε ότι ''Έτσι kάνω κι ένα καλό στον Γιώργο Παπαδάκη. Τώρα που ο βασικός πρωινός του αντίπαλος είναι εκτός καθημερινού μπορεί να ηρεμήσει''.

Όσο για τις δυσκολίες στο ALTER : ''Ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήσαμε εκεί πέρα έναν χρόνο απλήρωτοι! Υπήρχαν στιγμές που βάλαμε από την τσέπη μας για να κινηθεί π.χ. ένα βαν. Πώς να παλέψεις έτσι; Συνάδελφος ήταν ζήτημα χρόνου να χάσει το σπίτι του ενώ άλλος περίμενε το εφάπαξ της μητέρας του για να ζήσει την οικογένειά του''

Kαι συνεχίζει: ''Εγώ στάθηκα τυχερός, και ελπίζω όλα τα παιδιά του Alter που αγωνίζονται ακόμα και στους οποίους είμαι κοντά και τους υποστηρίζω, ευχόμενος να δικαιωθούν και να έχουν επίσης τύχη, γιατί αυτό που έγινε στο Alter είναι ανήθικο, παράνομο και με νομικές ελπίζω συνέπειες''..

Από τις 10 έως τις 28 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι μαθητές Λυκείου να υποβάλουν την αίτηση - δήλωση για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Από τις 10 έως τις 28 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι μαθητές Λυκείου να υποβάλουν την αίτηση - δήλωση για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες φέτος θα αρχίσουν στις 21 Μαΐου για... τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄).

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα ξεκινήσουν την Τρίτη 22/05/2012, ενώ οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν στις 16/06/2012 και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί περί τα μέσα Ιουνίου.

Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν στις 11/06/2012.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 07/06/2012 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν στις 12/06/2012 και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.
Δείτε εδω αναλυτικά το πρόγραμμα

Αποκαλυπτικές εικόνες του μεγάλου σκηνοθέτη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Η άλλη θάλασσα"...


Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος βρήκε τραγικό τέλος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας "Η άλλη θάλασσα" στη Δραπετσώνα.

Λίγη ώρα πριν από το αναπάντεχο τέλος ο... πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έκανε ρεπορτάζ σε κάποια χαμόσπιτα. Ο Αγγελόπουλος ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας και ήθελε όλα να είναι άψογα. Τον αποκαλούσαν ποιητή των εικόνων και όχι άδικα.

Σκούρα ρούχα, χοντρά γάντια και τη χαρακτηριστική του τραγιάσκα φορούσε στα γυρίσματα μία ημέρα πριν από το τροχαίο. Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του κόρη και βοηθός του Ελένη.

Θ΄αργήσουμε λίγο ακόμα να δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο στις οθόνες μας!


Ο «Mr Αλ τσαντίρι» πήρε μικρή αναβολή περίπου ενός... μήνα στην επάνοδο του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όπως διαβάζουμε στην «Real Life», η σατιρική εκπομπή θα κάνει τελικά πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου, απ΄ότι στα τέλη Ιανουαρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ο λόγος είναι πως ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει να κάνει δυναμική επιστροφή, η οποία θα ταυτιστεί με την αλλαγή πλεύσης του καναλιού μετά την αποχώρηση των Γερμανών.

Έτσι, το «Αλ τσαντίρι» θα συμπέσει με το λανσάρισμα του ενημερωτικού προφίλ του καναλιού της Κάντζας.

Ο Γιώργος Αυτιάς και η πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» έκοψαν εκ νέου πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης και στα νεανικά κοινα.


Με θέματα της επικαιρότητας που μονοπωλούν το ενδιαφέρον και με «όπλο» τη ξεχωριστή δημοσιογραφική του ταυτότητα, ο Γιώργος Αυτιάς κατάφερε και αυτό το Σαββατοκύριακό να ... κερδίσει το κοινό που θέλει να μάθει τι γίνεται με τους μισθούς, τις συντάξεις, την οικονομική κρίση.

Ο Γιώργος Αυτιάς και η πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» έκοψαν εκ νέου πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης και στα νεανικά κοινα.

Ενδεικτικά τα νούμερα τηλεθέασης το Σάββατο 28 Ιανουαρίου διαμορφώθηκαν ως εξής:

7-8 πμ

ΣΚΑΙ: 32,4%
MEGA: 26,1%

8-9 πμ

ΣΚΑΙ: 28%
MEGA: 23,3%

9-10 πμ

ΣΚΑΙ: 25,3%
MEGA: 20,4%

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ:

ΣΚΑΙ: 21,2%
STAR: 16,5%
ΑΝΤ1: 15%
MEGA: 12,9%

Τρεις γυμνόστηθες Ουκρανές ακτιβίστριες συνελήφθησαν στο Νταβός

Οι τρεις γυναίκες αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και το χιόνι που έπεφτε, καθώς έβγαλαν τις μπλούζες τους μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, ενώ κρατούσαν πλακάτ τα οποία ανέγραφαν τις φράσεις «Η κρίση δημιουργείται στο Νταβός», « Η φτώχεια υπάρχει εξαιτίας σας» και «Το πάρτι των γκάνγκστερ στο Νταβός».

Μάλιστα οι Ουκρανές ακολούθησαν μια περίεργη και δύσκολη διαδρομή ώστε να φτάσουν στην είσοδο του θέρετρου που διεξάγεται το φόρουμ, αν συλλογιστεί κανείς τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι Ελβετικές αρχές.

Οι άνδρες της ασφάλειας που φυλάσσουν τον κτίριο απομάκρυναν δια της βίας τις γυναίκες από τον χώρο, ενώ αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και πως ίσως αφεθούν ελεύθερες αργότερα.

«Ήρθαμε στην Ελβετία, στο Νταβός για να κάνουμε κατανοητή την φτώχεια που υπάρχει στον κόσμο και να εξηγήσουμε πως είμαστε φτωχοί, εξαιτίας όλων αυτών των πλούσιων ανθρώπων που συνεδριάζουν μέσα στο κτίριο», δήλωσε μια από τις ακτιβίστριες.

Δείτε τις φωτογραφίες από το περιστατικό.





Μπορεί να ξεχάστηκε, να μην προλάβαινε ή να είναι στιλιστική πρόταση.


Ό,τι και να είναι από τα προηγούμενα, το γεγονός πως η πανέμορφη ηθοποιός Olivia Wilde, βγήκε έξω χωρίς σουτιέν, είναι... "χάρμα οφθαλμού".

Η 27χρονη φορούσε ένα φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και παραλίγο να τα δούμε... όλα! Βέβαια φορούσε και ένα ζακετάκι, αλλά δεν ήταν ικανό να κρύψει το μπούστο της. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της για να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα...

ΣΙΩΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ PIERIA -GR..

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Γερμανική διοίκηση. Προσβάλλουν την εθνική μας κυριαρχία.


Ο Νικόλας Βαφειάδης παρουσίασε στον ΑΝΤ-1 το έγγραφο, σύμφωνα με... το οποίο οι Γερμανοί επιμένουν στο διορισμό επιτρόπου που θα επιτηρεί τις δημόσιες δαπάνες και θα χει δυνατότητα άσκησης βέτο, όπου διαφωνεί.
Έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Υπάρχει αυτή τη στιγμή αντίδραση της Κομισιόν, ενω και απο την Ελληνική πλευρά διευκρινίζεται πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Πρόκειται περί αστειότητος.
Για να δούμε...