PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμη για... καυτές μονομαχίες είναι αυτό το Ring Girl.

Την λένε Arianny Celeste και όπως θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο ετοιμάζεται να μας δείξει πολλά. Είναι 27χρονο και έγινε πασίγνωστη από το UFC, αφού όλοι κοιτάζανε εκείνη και όχι τους αθλητές. Όπως θα δούμε όχι άδικα!!



Παίκτης του Big Brother στη Βραζιλία κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από το σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" που σόκαρε την κοινή γνώμη (Vid)





Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Βραζιλία από τις κατηγορίες σε βάρος παίκτη του Big Brother για βιασμό συμπαίκτριάς του ενώ εκείνη ήταν μεθυσμένη.
Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές από το βίντεο που έδειχνε τον 31χρονο Daniel Echaniz να ξαπλώνει στο κρεβάτι της Monique Amin και να κάνει σεξ μαζί της, με την 23χρονη φοιτήτρια να φαίνεται αναίσθητη καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρεε άφθονο για τους συγκάτοικους στο σπίτι του Big Brother.
Όταν το επόμενο πρωί η Amin οδηγήθηκε στο δωμάτιο του Big Brother και ρωτήθηκε για το συμβάν, όπως σημειώνει η Daily Mail, φάνηκε να μην γνωρίζει τι συνέβη.
Η παραγωγή του παιχνιδιού, που παρακολουθούν περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια τηλεθεατές, κάλεσε την αστυνομία και η Amin κατέθετε για τρεις ώρες, προτού απομακρυνθεί για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι.
Η αστυνομία ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού είτε να διώξει τον 31χρονο Daniel Echaniz από το παιχνίδι είτε να σταματήσει την προβολή του, με το μοντέλο να απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και δέκα χρόνια σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.
Φίλοι του Daniel Echaniz, σύμφωνα με τη Mirror, ισχυρίζονται πως το 31χρονο μοντέλο στοχοποιείται από ρατσιστές, τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι λάθος.

ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ......

ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ...

ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ....

συνδικάτο ιδιωτικών υπαλλήλων «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας για αρκετό καιρό διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Οι εργαζόμενοι είναι θύματα της πολιτικής που ακολουθείτε τα τελευταία χρόνια στην υγεία. Η εμπορευματοποίηση της υγείας θα φέρει ακόμα περισσότερους εργαζόμενους στο κλάδο της υγείας αντιμέτωπους με την ανεργία. Ενώ οι πολίτες της Πιερίας είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν 5 ευρώ για κάθε τους επίσκεψη στο νοσοκομείο οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ παραμένουν απλήρωτοι την ίδια στιγμή όπου 600 δις. φυλάγονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας.

Καλούμε τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού σε επαγρύπνηση, να αντισταθούν στη βάρβαρη επίθεση της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ) και να οργανωθούν σε κάθε συνδικάτο, σε κάθε χώρο δουλειάς, να συσπειρωθούν στις λαϊκές επιτροπές.
Τα προβλήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ όπως και των υπολοίπων εργαζομένων έχουν κοινή αφετηρία: Την αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται σε βάρος του λαού
Από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραδειγματιστούμε και από ταξική πλευρά να παλεύουμε για την κατάκτηση των λαϊκών μας δικαιωμάτων.

Από το συνδικάτο ιδιωτικών υπαλλήλων Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
19 -1- 2012

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 18-01-2012 στην Κάτω Μηλιά Πιερίας η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ".




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Ολυμπιονίκη ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ο οποίος βρέθηκε κοντά στους μικρούς θαυμαστές της Άρσης Βαρών.Σκοπός της Ακαδημίας όπως δηλωσε ο Ολυμπιονίκης, είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων στο άθλημα της Άρσης Βαρών και η ενταξή τους στον Αθλητισμό.

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ 2012

  • Κυριακή 22 Ιανουαρίου :
5:00 – 8:00 μ.μ. : Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

  • Δευτέρα 23 Ιανουαρίου :
5:00 – 9:00 π.μ. : Ακολουθίες του Μεσονυκτικού και του Όρθρου.
9:00 π.μ. : Έναρξη Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.
5:00 – 7:00 μ.μ. : Εσπερινός της αποδόσεως της εορτής του Αγίου Διονυσίου – Κτητορικό μνημόσυνο.

Η παρουσία σας στις λατρευτικές εκδηλώσεις θα μας χαροποιήσει και θα λαμπρύνει την Ιερά Πανήγυρη.
Σημειώνουμε ότι ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα αποσταλούν.

Εκ της Ιεράς Μονής.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ....

Λ. Παπαδήμος: «Επιβεβαιώθηκε η πλήρης στήριξη στην κυβέρνηση»

ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Κατερίνης,
ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού
και Πρόνοιας του Δήμου και
η Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου σας προσκαλούν
να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση
που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012
στην Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου
στη μνήμη των εκτελεσθέντων Ελατοχωριτών
από τους Γερμανούς στις 27 Ιανουαρίου 1944.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
07.15: Εωθινό, Κωδωνοκρουσίες από τον Ιερό Ναό της
Τοπικής Κοινότητας Ελατοχωρίου
07.30: Ιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου
και Ελένης Ελατοχωρίου. Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων
10.30: Μετάβαση στο χώρο του Μνημείου Πεσόντων
10.45: Επιμνημόσυνη δέηση
11.00: Ομιλία για το χρονικό της ημέρας από τον ιστορικό,
συγγραφέα και φιλόλογο κ. Ιωάννη Καζταρίδη
11.15 : Κατάθεση Στεφάνων

Η ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΙΣΕ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ...

Ενώ το ένα επαχθές μέτρο μετά το άλλο ψηφίζεται από την συγκυβέρνηση της συμφοράς,οι ομιλητές "ανεβάζουν" τους τόνους, ενθυμούμενοι παλιές καλές εποχές...Αλλά τελικά ψηφίζουν...
Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός προς το Πολίτευμα και το Λαό τότε τί είναι...;
Όπως τότε που τα έχωνε η Βάσσω Παπανδρέου στο κόμμα της,αλλά ψήφιζε έχοντας συνειδησιακό πρόβλημα...

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου


Με όνειρα και ελπίδες «σαλπάρουν για λιμάνια ξένα» οι νεοέλληνες καθώς η Ελλάδα δεν τους χωρά πια.
Μια γενιά ολόκληρη στοιβάζει σε βαλίτσες πτυχία και προσδοκίες και αναζητεί ένα μέλλον μακριά από τη μιζέρια και τους δήθεν «εθνοσωτήρες» στην ξενιτιά.
Ποιος θα το έλεγε πως η Ελλάδα θα ξαναγυρνούσε στην εποχή του ‘50 και του ‘60 εκεί που την εγκατέλειπαν κατά μυριάδες οι Έλληνες αναζητώντας μια πιο αξιοπρεπή ζωή.



Ισοπεδώνουν ότι έχει μείνει όρθιο
Την ίδια ώρα ο υπουργός Οικονομικών με το επιτελείο του, αλλά και ο πρωθυπουργός που όρισαν ως υπάλληλο οι κομματικές δυνάμεις χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του λαού, είναι έτοιμοι να καταρρίψουν ότι έχει απομείνει όρθιο πια σε αυτή την κοινωνία, μια κοινωνία που πέρα από τον καθωσπρεπισμό της και τα καλά κρυμμένα κόμπλεξ της στην άκρη του καθρέφτη της ωθεί την νεολαία στον βούρκο. Η μόνη λύση η διαφυγή εκτός συνόρων.
Εν τω μεταξύ οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί σήμερα πήραν πρέφα πως η νεολαία μεταναστεύει και αυτό εξαιτίας των στοιχείων που παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) και η Ευρωπαϊκή Πύλη Europass.
Τα στοιχεία δείχνουν την δραματική εικόνα αφού ο αριθμός των βιογραφικών που έχει συμπληρωθεί από Έλληνες πολίτες, είναι υπέρογκος.


Πάνω από 90.000 βιογραφικά
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει το Europass, το 2011 συμπληρώθηκαν διαδικτυακά 95.732 ευρωπαϊκά βιογραφικά από Έλληνες πολίτες, καθιστώντας τη χώρα, αναλογικά με τον πληθυσμό της, από τις πρώτες στην ΕΕ στη συμπλήρωση των εν λόγω εντύπων (πίσω από την Πορτογαλία, την Ιταλία και τη Ρουμανία). Ο αντίστοιχος αριθμός για το 2010 ανήλθε στα 53.043 και για το 2009 στα 36.269 βιογραφικά.
Σημειώνεται, ότι το 67% όσων συμπλήρωσαν το ευρωπαϊκό βιογραφικό αφορά νέους χωρίς εργασία έως 35 ετών, ενώ, την ίδια στιγμή, περισσότεροι από τους μισούς εμφανίζονται καταρτισμένοι, καθώς μιλούν από μία έως τρεις ξένες γλώσσες (30.676 μία, 32.348 δύο και 12.939 τρεις ξένες γλώσσες). Τέλος, περίπου το 40% διαθέτει μικρή ή καθόλου εργασιακή εμπειρία (17,1% έως 2 έτη και 21,3% καθόλου).

Ιστορικό ρεκόρ η ανεργία
Την ίδια στιγμή, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Παπανικολάου, υπογραμμίζει ότι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, η ανεργία των νέων έως 25 ετών στην Ελλάδα έσπασε και νέο ιστορικό ρεκόρ, σκαρφαλώνοντας το φθινόπωρο του 2011 στο 46,6%, από 45,1% που βρισκόταν το καλοκαίρι. Η Ελλάδα μαζί με την Ισπανία (49,6%) αποτελούν τις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας των νέων στην ΕΕ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το επόμενο κράτος μέλος (Σλοβακία 35,1%).

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, εξάλλου, είναι το γεγονός ότι περίπου το 21% των Ελλήνων ηλικίας 18 έως 24 ετών, δεν βρίσκονται ούτε στην εκπαίδευση ούτε στην αγορά εργασίας. «Ένας στους τέσσερις νέους μας, δηλαδή, βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο» σημειώνει ο Έλληνας ευρωβουλευτής.

"Βιωματική Ψυχοθεραπεία & Αυτογνωσία για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής"

Διήμερο διαλέξεων για την Αυτογνωσία και την Ψυχοθεραπεία

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 18:30 στην αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή με θέμα:
"Βιωματική Ψυχοθεραπεία & Αυτογνωσία για Καλύτερη Ποιότητα Ζωής"

Για να έχουμε υγιής σχέσεις σε μία κοινωνία απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είμαστε καλά με τον εαυτό μας. Μόνο τότε είμαστε αληθινοί και μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά με την οικογένειά μας και τους συνανθρώπους μας. Η βιωματική ψυχοθεραπεία & αυτογνωσία μπορεί να μας οδηγήσει να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Μερικές από τα θέματα που θα απαντηθούν στην διάλεξη είναι:
Πως μια κρίση προσωπική ή κοινωνική, αντί να οδηγήσει στην κατάρρευση, μπορεί να γίνει ευκαιρία για μεταμόρφωση και ωρίμανση; Υπάρχουν στάδια σε αυτήν την διεργασία και ποια είναι αυτά;
Πως μπορούν παλιά, παρωχημένα και δυσλειτουργικά μοντέλα αντίδρασης και οργάνωσης, να αντικατασταθούν με άλλα, πιο λειτουργικά, φιλικά, ανθρώπινα, ολιστικά, οικολογικά και αποτελεσματικά;
Γιατί δεν μπορούμε να αντέξουμε, να χωρέσουμε αυτό που είμαστε, τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μας και γενικά την πραγματικότητά μας;
Γιατί συνήθως ταυτιζόμαστε με την νευρωτική, διχασμένη, προγραμματισμένη μας διάσταση που είναι στενάχωρη;
Βρίσκεται η σύγκρουση μέσα στους ανθρώπους, οπότε αν δεν επιλυθεί εκεί, δεν θα μπορέσει να επιλυθεί πουθενά αλλού;
Πως η Ψυχοθεραπεία και η Αυτογνωσία μπορούν να μας φέρουν σε επαφή, να μας συντονίσουν με την ατμόσφαιρα των χαρισμάτων μας, με εκείνη τη ευρύχωρη διάσταση μέσα μας όπου είμαστε ολοκληρωμένοι, ενοποιημένοι, συνειδητοί, απλοί, ειρηνικοί, πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 18:30 στην ίδια αίθουσα της Ένωσης Ποντίων θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα :

"Οι Φυλακές ή οι Φύλακες της Παιδικής μας Ηλικίας. Πως τα παιδικά μας χρόνια μπορούν να επηρεάσουν την ενήλικη ζωή μας"

Ομιλήτρια της διάλεξης είναι η Μακρίδου Μελίνα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, M.Sc. Ψυχολογία Υγείας University of Bristol, U.K., Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
Η ψυχική υγεία του παιδιού είναι το τελικό αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης αλληλεπίδρασης από βιολογικούς, κοινωνικούς και ψυχολογικούς παράγοντες. Μεταξύ αυτών οι γονείς, τα αδέρφια, οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές ασκούν την πιο μεγάλη επίδραση στη ζωή του παιδιού.
Σ’αυτή τη διάλεξη θα συζητηθεί: 1)η θετική και η αρνητική επίδραση των παραπάνω παραγόντων στους τομείς της ψυχοκοινωνικής εξέλιξης του παιδιού 2)θα επισημανθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει αξιοποίηση του δυναμικού των γονιών, σχολείου, φίλων ώστε να μειωθούν οι αρνητικές τους επιδράσεις στην υγεία του παιδιού.
Είναι μια πρόσκληση και μια πρόκληση να συναντήσω το παιδί που κρύβω μέσα μου!!!

Η Αίθουσα Ποντίων Πιερίας βρίσκεται στην Μητροπολίτη Τραπεζούντος Χρύσανθου 13(δίπλα στο Δημοτικό πάρκο Κατερίνης).
Ευχαριστούμε την Ένωση Ποντίων για την διάθεση της αίθουσας.

29 Ιανουαρίου η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα αθώα θύματα των Γερμανών κατακτητών στο Ελατοχώρι Πιερίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ "Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ"

Αγαπητοί συμπολίτες, μέσα από αυτή την επιστολή το "σωματείο διεθνών μεταφορών η Ακρόπολις" θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση και συμπάσχει στον αγώνα που δίνουμε όλοι οι πολίτες της Πιερίας κόντρα στο ρεύμα σε αυτούς που με την ανελέητη φορολογία, την αβεβαιότητα,την ακρίβεια, την ανεργία έχουν οδηγήσει την κοινωνία των πολιτών σε απόγνωση.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς τα μέλη του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
ΟΥΓΚΟΥΤΖΙΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΥΚΡΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, με τις εκπομπές να μετατρέπονται σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών και μεγάλο ξεκατίνιασμα.


Τελευταίο συμβάν αυτό στο ΣΚΑΙ και... δη στην αθλητική εκπομπή 'ΔΙΚΗ", όπου κατά τις 3 τα ξημερώματα διαμηνύθηκαν απίστευτοι διάλογοι και ακούστηκαν καταγγελίες απο τον Αλέξη Κούγια κατά του παρουσιαστή Κυριάκου Θωμαίδη.
Ο γνωστός ποινικολόγος παρουσία του Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Ιωαννίδη εξεμάνη μετά από μια αποκάλυψη του παρουσιαστή, και τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, κατά του Θωμαίδη και γενικά των δημοσιογράφων..
"Κύριε εδω δεν είναι BLUE SKY αλλά ΣΚΑΙ ένας σταθμός ο οποίος έχει μια δομή, και μια σοβαρότητα. Είναι δυνατόν να φέρεστε έτσι σε έναν καλεσμένο.? Παρουσιάζετε ένα έγγραφο ακάλυπτης συναλλαγματικής για ένα ποδοσφαιριστή που είχα πρίν χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο δεν γνωρίζω, και δεν με αφορά? Πείτε μου ποιός το στέλνει ,ποιός είναι ο αποστολέας?" Ο Θωμαίδης άναυδος
απαντά, πως δεν κατονομάζει τις πηγές του, για να ακολουθήσει νέος "στολισμός".
"Με φέρνετε εδώ ,και μου φέρεστε άκομψα. 'Εναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην εξάρθρωση του παράνομου τζόγου και των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο. Εμένα που είμαι ο μόνος που μίλησε. Είμαι προστατευόμενος μάρτυρας. Ενω εσείς ποτέ δεν πήγατε στο δικαστήριο. Εμένα λοιπόν που προσφέρω στο ποδόσφαιρο. Με καλείτε βέβαια στην εκπομπή σας ,γιατί πουλάω. Λόγω της θέσης μου, της προσωπικότητάς μου πουλάω. Λέω εδω και χρόνια απο την εποχή της παράγκας τα πράγματα έξω απο τα δόντια ,και εσείς απο την άλλη δίνετε λόγο στην εκπομπή σας στον οποιοδήποτε , χωρίς καθαρό ποινικό μητρώο".

Ο Γιάννης Ιωαννίδης παρακολουθούσε αποσβολωμένος ,με τον Κούγια να είναι ασταμάτητος, για να φτάσει στην αυτοκριτική.
"Ομολογώ πως είναι μια άτυχη στιγμή, που επέλεξα να έλθω στην εκπομπή σας. Βλέπω πως οι δημοσιογράφοι και εσείς ,δεν βοηθάτε την κάθαρση. Αναμοχλεύετε διάφορα θέματα και δεν προσφέρετε στο ποδόσφαιρο. Είμαι προβληματισμένος".
Το κλού της βραδιάς, ήταν όταν ο Κούγιας εξέφρασε την πρόθεσή του ,νά κάνει αγωγή στον παρουσιαστή και στον ΣΚΑΙ ,για τη ακάλυπτη συναλλαγματική, που παρουσιάστηκε.
"Γιατί δεν κάνατε πράξη την απειλή σας, περί κατάθεσης μήνυσης, κατά του ΣΚΑΙ, όταν δείξαμε στο παρελθόν την άσεμνη χειρονομία του προπονητή σας στην Παναχαική?" τον τσίγκλησε ο παρουσιαστής, για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Παναχαικής "Βαρέθηκα!!!Εχω τόσες υποθέσεις ,που να προλάβω? Για αυτό δεν την έκανα!!! Αν την κάνω, θα πληρώσετε πολλά λεφτά"
Όλα αυτά τα ευτράπελα, ακούστηκαν στον αέρα του ΣΚΑΙ σε μια εκπομπή η οποία όπως λένε οι πληροφορίες, φαίνεται να κλείνει τον κύκλο της στην ελληνική τηλεόραση,αφού όπως δείχνουν τα πράγματα δεν είναι ένα προϊόν που στηρίζει ο Σταθμός.Το γεγονός πως αρχίζει στις 12.45 τα ξημερώματα, με μηδαμινά έσοδα σε περίοδο κρίσης είναι στοιχεία που φανερώνουν, πως δύσκολα θα υπάρχει στο πρόγραμμα και της επόμενης σαιζόν. Όταν συμβαίνουν δε, τέτοια γεγονότα σαν και αυτό τα ξημερώματα της Δευτέρας ουσιαστικά παραβιάζουν το χαρακτήρα που θέλει να περάσει πρός το κοινό, το κανάλι.. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτηση για υπαγωγή της στο άρθρο 11 του πτωχευτικού νόμου των ΗΠΑ λόγω οικονομικής δυσπραγίας ετών.


Με ιστορία 130 ετών, η Kodak ανακοίνωσε επίσης ότι ... έλαβε 18μηνη πιστωτική διευκόλυνση ύψους 950 εκατ. δολαρίων από τον τραπεζικό όμιλο Citigroup, προκειμένου να συνεχίσει τη λειτουργία της.

«Το διοικητικό συμβούλιο και όλο το ανώτερο μάνατζμεντ πιστεύουν ομόφωνα ότι αυτή η κίνηση ήταν αναγκαία και σωστή για το μέλλον της Kodak», τόνισε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Αντόνιο Πέρεζ.

Ρεζίλι για μία ακόμη φορά έγινε ο υπουργός Εργασίας ο οποίος αναγκάστηκε να αποσύρει διάταξη


Ρεζίλι για μία ακόμη φορά έγινε ο υπουργός Εργασίας ο οποίος αναγκάστηκε να αποσύρει διάταξη στο πολυνομοσχέδιο σύμφωνα με την οποία θα... κόβονταν οι συντάξεις των συνταξιούχων της Εμπορικής επειδή το ταμείο τους δεν είχε δώσει έγκαιρα οικονομικά στοιχεία που είχαν ζητηθεί.

Μετά τις γενικευμένες αντιδράσεις, όχι μόνο εκτέθηκε όπως συνέβη και με τις επικουρικές συντάξεις αλλά το πήρε πίσω με κατεβασμένο το κεφάλι. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος επί σειρά ετών εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Δεν λέμε πως ο άνθρωπος είναι ο "Γκρούεζας" της... εποχής Μαυρογιαλούρου. Αλλά του κόμματος είναι...


Βορίδης διορίζει ανθρώπους του κόμματος...Όπως την εποχή του Μαυρογιαλούρου...

Ο κύριος Μανούσος Ντουκάκης - άλλοτε πανελίστας του Αυτιά και υποψήφιος του ΛΑΟΣ στις τελευταίες εκλογές - διορίστηκε από τον Μάκη Βορίδη ως επικεφαλής των "Υποδομών Κρήτης Α.Ε.".

κόψιμο εκπομπών στο Mega...


Φημολογείται ότι στο Mega υπάρχουν σκέψεις για το κόψιμο όλων σχεδόν των... εβδομαδιαίων εκπομπών.

από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου του 2011 παραμένουν αποκομμένοι από τη διανομή του ... ημερήσιου και περιοδικού τύπου.


Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού της Καρπάθου, μιας και από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου του 2011 παραμένουν αποκομμένοι από τη διανομή του ... ημερήσιου και περιοδικού τύπου, λόγω της......
αδυναμίας του μοναδικού ιδιώτη να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Ο μοναδικός ιδιώτης διανομέας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Μέρος του προβλήματος είναι το μικρό ποσοστό κέρδους που εισπράττει ο διανομέας, λόγω του ότι είναι χαρακτηρισμένος ως υπο-πρακτορείο και όχι ως πρακτορείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελάχιστο ποσοστό κέρδους για τον ίδιο.

Παρά τις διαμαρτυρίες των υπευθύνων δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο νησί να γυρίζει δεκαετίες πίσω, χωρίς κανείς από τους αρμόδιους φορείς να έχει ευαισθητοποιηθεί ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Πού την χάνεις, πού την βρίσκεις την σούπερ-Νίκη αυτό το διάστημα, στο Κολωνάκι θα την πετύχεις.


Βλέπετε, προετοιμάζει τον... προεκλογικό της αγώνα στην Α' Αθήνας και με βάση τα όσα με δείχνει μέχρι στιγμής, έχει επιλέξει να ρίξει το βάρος στην... κυριλέ συνοικία της περιφέρειάς της. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να εκπλήξει κανένα.
Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν ότι εκεί είναι τα στέκια της Νίκης. Έστω κι αν για χάρη της Ντόρας και της απόφασης της τελευταίας να της αναθέσει τον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της ΔΗΣΥ, πήρε εσχάτως τα... βουνά και τα λαγκάδια για να παρουσιάσει στην αγροτιά τις σχετικές θέσεις του κόμματος.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά την Αραμπατζή, στόχος της είναι να βγει πρώτη στην Α' Αθήνας, ανεξάρτητα από το αν τελικά θα γίνει βουλευτίνα. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι θέλει να βαδίσει στα χνάρια της Ντόρας, την οποία «κοπιάρει» ασύστολα.

Την Δευτέρα ο Κουρής θα προχωρήσει σε έμμεσες ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους του Alter.


Όπως, αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές , σκοπεύει να στείλει επιστολή προς την ΕΣΗΕΑ, με την οποία θα... εξηγεί λεπτομερώς το σχέδιο εξυγίανσης του καναλιού. Στην επιστολή, μεταξύ των άλλων θα γίνεται λόγος για δύο επενδυτές. Ο ένας έχει πει ήδη το «ναι», ενώ ο άλλος θα καθορίσει τις τελικές αποφάσεις του, από την ανταπόκριση που θα έχει η πρόταση Κουρή, από τους εργαζόμενους.

αφού ρύθμισε τις λεπτομέρειες για το κανόνι του ALTER...Ο Κουρής το γλεντάει στη Βουλιαγμένη


Τελικά επιβεβαιώνεται το παλαιότερο δημοσίευμα μας που έλεγε οτι: "αν ο νέος δ/νων σύμβουλος, είναι πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Κουρή και... ηλικιωμένος (πολύ όμως!), τότε οι εργαζόμενοι θα...

πρέπει να ξέρουν πως όλα έχουν τελειώσει! Ο ρόλος του; Θα κάτσει στην καρέκλα του Γιαννίκου μήπως και ψηθούν οι εργαζόμενοι ότι πρέπει να περιμένουν τον "νέο επενδυτή" και έτσι καταφέρει να σωθεί ο Κουρής μπαίνοντας στο άρθρο 99, ή θα οδηγήσει μετά την αλλαγή του χρόνου το σταθμό σε πτώχευση! 2. αν ο νέος δ/νων σύμβουλος είναι άσχετος με την οικογένεια Κουρή και νεότατος (αυτή η εκδοχή δυστυχώς έχει απειροελάχιστες πιθανότητες), τότε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ξέρουν πως ο Κουρής, έχει αποδεχτεί την μοναδική πιθανότητα να επιβιώσει το Alter! Ποια είναι αυτή; Να αποχωρήσει εντελώς από τον σταθμό, δίνοντας σχεδόν τζάμπα τις μετοχές του ίδιου και του γιου του!
Ναι, αν γινόταν αυτό, υπάρχει επενδυτής που θα το σκεφτότανε αφού ήδη το είχε προτείνει στον Κουρή πριν από το καλοκαίρι! "Θέλω όλο το πακέτο μετοχών, το δικό σου και του Γιαννίκου και τα υπόλοιπα θα τα βρω εγώ με τις τράπεζες"! Γιατί δεν του έδωσε τότε τον σταθμό ο Κουρής, να σωθούν και οι εργαζόμενοι;
Μα γιατί του είναι αδιάφοροι οι εργαζόμενοι! Αν έκανε κάτι τέτοιο τότε πατέρας, υιός και... τα άγια πνεύματα (συνεργάτες των Κουρήδων με την ευρύτερη έννοια) θα έμεναν χωρίς TV και τα ευεργετήματά της! Ασε που θα είχαν παραδώσει μία συχνότητα και ένα brand name εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς οι ίδιοι να εισπράξουν φράγκο!

Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο κυρ Γιώργης!! Πιστέψτε με! Ένας που ξέρει...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Νέο Δ.Σ. ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Alter "Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε." με προσωρινή θητεία ως τις 08/02/2012, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Κ. Γιαννίκου.
17/01/2012
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.
Διορισμός προσωρινής διοίκησης
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και δ.τ. ALTER CHANNEL, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 17/1/2012 Προσωρινής Διαταγής του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατόπιν της σχετικής από 11-1-2012 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 182/2012 αιτήσεως των μετόχων της εταιρείας Γεωργίου Κουρή, Ανδρέα Κουρή, “ΠΡΕΣ ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.” και “LOVE RADIO BROADCASTING A.E.” προς το σκοπό του δικαστικού διορισμού προσωρινής διοικήσεως σε αυτή, ορίστηκαν ως προσωρινή διοίκηση της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, οπότε και θα εκδικαστεί η ως άνω αίτηση, τα ακόλουθα πρόσωπα:
1. Ευστάθιος Γκότσης, Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος μέλος Δ.Σ.
3. Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος Δ.Σ.
4. Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος Δ.Σ.
5. Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος Δ.Σ.
Ως εκ τούτου και κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Κωνσταντίνου Γιαννίκου και της παύσης των σχετικών καθηκόντων του από Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, καθήκοντα εκπροσώπησης της εταιρείας με θητεία έως την 8-2-2012, ασκεί ο κ. Ευστάθιος Γκότσης, δυνάμει της ως άνω προσωρινής διαταγής και του με ημερομηνία 17-1-2012 Πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Κανάκης με τον Χρυσοχοϊδη? ...

Ο βρώμικος ρόλος του γελωτοποιού, και οι επιλεκτικές αντιπολιτευτικές πουστιές που παίζει στην εκπομπή του βαφτίζοντάς τες σάτυρα , έχουν αρχίσει και γίνονται γνωστές στους τηλεθεατές του ΑΝΤ-1.
Αυτό όμως που...

γνωστοποίησε και στους υπόλοιπους (των άλλων Καναλιων) μέσω ενός τάχα μου κοινωνικού μηνύματος, είναι ότι κι αυτός συμπεριλαμβάνεται στο ποσοστό των μαθητών που υπήρξαν θύτες η θύματα (& σεξουαλικής) κακοποίησης στο σχολείο.
Το σίγουρο είναι ότι η "Εταιρεία" στη οποία ο Αντωνάκης προτρέπει τους βασανισμένους να απευθυνθούν τηλεφωνικά (για θεωρητική συμπαράσταση) χρηματοδοτείται για...
τις πανάκριβες τηλεοπτικές διαφημίσεις, από Ευρωπαϊκα κονδύλια , τα οποία διαχειρίζεται (και παρέχει αφειδώς και κατα προταιραιότητα και σε πολλές άλλες παρόμοιες εταιρίες) ο Μιχαλάκης.
Μπορεί να είναι σατανική σύμπτωση, αλλά σαν πολλές φορές δεν εμφανίζεται στη τηλεόραση ο ανεπαρκής Χρυσοχοϊδης για την προεκλογική του εκστρατεία ? Και ενώ τον τρώμε στη μάπα για ώρες , δεν βρίσκει λίγο χρόνο να ασχοληθεί με την μη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Μιχάλη πές αλεύρι, και εξηγησέ μας γιατί την τελευταία στιγμή (15 Ιαν) αδικαιολόγητα ακύρωσες το Πρόγραμμα επιχορήγησης Νέων επαγγελματιών και Ανέργων?
Αν δεν έχεις ιδέα (το πιθανότερο), θα σε ενημερώσουμε σε λίγο εμείς...

Μικρός, στο δημοτικό, ήθελε να γίνει οδηγός νταλίκας κι αργότερα ναυτικός.


Σπούδασε ζωγραφική και ψυχολογία, αλλά η τύχη (ή η ατυχία) το’ φερε να ασχοληθεί με τη διαφήμιση. Ο Μάκης Σεριάτος, το αγαπημένο παιδί των media στον χώρο της διαφήμισης, αποτελεί πλέον τη νέα «βόμβα» στον χώρο της διαφήμισης, με απρόβλεπτες συνέπειες για τα...

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι επιταγές της εταιρείας του, της ASHLEY & HOLMES, έχουν αρχίσει να «κοκκινίζουν» και η αγορά νοιώθει ιλίγγους.

Ο δαιμόνιος (ως Κεφαλλονίτης) διαφημιστής, έχει υπάρξει ένα από τα πολύ αγαπημένα παιδιά των media, αν όχι το πιο αγαπημένο. Ο λόγος είναι απλός και λέγεται προαγορά χρόνου. Τον όρο έκανε διάσημο στην αγορά ο Κώστας Γιαννίκος του Alter, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι παρά τη στενή σχέση που υπήρξε κατά καιρούς, η ASHLEY δεν κατέρρευσε από τις τοξικές επιταγές του καναλιού του Μπουρναζίου.

Κατά καιρούς, ο Σεριάτος υπήρξε ο επίσημος διαφημιστής του Alpha του Κοντομηνά, του (πρώτου) ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, του Alter του Αθανασούλη, του Alter του Γιαννίκου, του ΑΝΤ1 και άλλων πολλών μέσων, φτάνοντας μέχρι προσφάτως στον διαδικτυακό όμιλο του Γιαννακόπουλου.

Στα πάρτι του Σεριάτου, στην πολυτελή κατοικία στο Κεφαλάρι, λένε ότι έβλεπες και καναλάρχες και επιχειρηματίες και πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους.

Διαχειριζόταν βλέπετε, μεγάλους διαφημιστικούς λογαριασμούς. Το «μπαμ» για την πορεία ανόδου, το έκανε το 1996, όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με το McCANN WORLDGROUP. Επί κυβερνήσεων Σημίτη, διαχειρίστηκε τον λογαριασμό του ΟΤΕ, έχοντας άριστες σχέσεις- σύμφωνα με τις πληροφορίες- με τους Τάσο Μαντέλη και Γιώργο Σκαρπέλη. Ακολούθησαν τράπεζες, αυτοκίνητα, η Coca Cola, και κρατικές καμπάνιες- πολλές κρατικές καμπάνιες..

Με τη McCANN τα έσπασε και δημιούργησε το Ashley Worldgroup τον πρώτο ελληνικό πολυεθνικό Όμιλο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας στη N.A. Ευρώπη. Περιλάμβανε τις εταιρείες Ashley & Holmes, Le Spot Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco. Διέθετε 13 συνεργαζόμενα γραφεία σε Αθήνα, Βιέννη, Βουκουρέστι, Σόφια, Τίρανα, Σκόπια, Κόσοβο, Λεμεσό, Σαράγεβο, Βελιγράδι, Λουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ και Λοτζ.

Manager of the year 2005, ο Σεριάτος έμενε πλέον σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας, το Κεφαλάρι, σε ιδιόκτητη μονοκατοικία, είχε σκάφη και Καγιέν, οδηγούς και σωματοφύλακες, στρατιά σεκιουριτάδων έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καπελετζή, διατηρούσε και πολλές φιλίες στον χώρο του τύπου.

Κατά καιρούς, συνεργάστηκε με πολλές διαφημιστικές εταιρείες. Λόγου χάρη, άρχισε να συνεργάζεται με την «Καραμέλα» της Αγάπης Βαρδινογιάννη, λίγο πριν το ΠΑΣΟΚ χάσει το 2004 την εξουσία.
Στα χρόνια της ΝΔ, ο Σεριάτος δεν ήταν αυτός που ήταν επί Σημίτη, αλλά δεν έπεσε και στη μαύρη φτώχεια. Τους λογαριασμούς του, παρά τις κακές σχέσεις με τον Ρουσόπουλο, έβρισκε τρόπο και τους έπαιρνε. Η εταιρεία όμως, είχε αρχίσει να πέφτει.

Η αγορά θεώρησε ότι η είσοδος του Ρέστη στην ASHLEY θα έφερνε την επιστροφή του Σεριάτου στις κορυφαίες θέσεις της διαφήμισης. Όμως ήταν μια σχέση που δεν μακροημέρευσε. Ή τουλάχιστον, όχι όσο θα ήθελε ο Σεριάτος. Στα τελευταία, έγινε προσπάθεια ώστε ο Ρέστης που κατέχει το 33% να αγοράσει και τις υπόλοιπες μετοχές, αλλά αυτή η προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς. Ο εφοπλιστής- λένε, τα έχει πάρει εδώ και καιρό στο κρανίο με τον Σεριάτο και τις κινήσεις του. Έχει διαχωρίσει τη θέση του και αυτή η ρήξη οδήγησε και την ASΗLEY στη σημερινή κατάσταση.

Ο Σεριάτος στο βιογραφικό του δηλώνει ότι «από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα ρισκάρει. Έχει μάθει να κερδίζει αλλά και να χάνει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, παραμένει λάτρης του φλερτ με τον κίνδυνο». Αγαπημένο του σλόγκαν ήταν για χρόνια το «nothing impossible» και η ζωή τον επιβεβαίωσε…

Η ASHLEY, όπως αναφέρει το advertising.gr , σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις έχει υποχρεώσεις, που ξεπερνούν τα 18 εκατ. ευρώ προς διάφορους προμηθευτές και συνεργάτες. Όσον δε αφορά τα Μ.Μ.Ε., η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: περί τα 4 εκατ. ευρώ στο Mega, 3 εκατ. ευρώ στον ΑΝΤΕΝΝΑ, 1,2 εκατ. ευρώ στον ΣΚΑΙ, 1 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ, 800.000 ευρώ στην Καθημερινή, 600.000 ευρώ στον Πήγασο και ακολουθούν το «Πρώτο Θέμα» η «Real News» και πολλοί άλλοι…

*Θυμηθείτε αυτό:"Με 1.000 ευρώ μπορείς να νοικιάσεις τον Παρθενώνα!"


Μέχρι που θα φτάσει η Ελλάδα για να σωθεί" , αναρωτιέται το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του εβδομαδιαίου γαλλικού περιοδικού Le Point.

*Θυμηθείτε αυτό:"Με 1.000 ευρώ μπορείς να νοικιάσεις τον Παρθενώνα!"

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην...

"στροφή της Ελλάδας μετά την πώληση του... Πειραιά στην κληρονομιά της" , τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι όλοι σύμφωνοι στη χώρα μας με την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 'ενοικίαση' της Ακρόπολης για γυρίσματα διαφημιστικών και φωτογραφήσεων...

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις προθέσεις του ΥΠΠΟ η Ακρόπολη και άλλα μοναδικά μνημεία της ελληνικής κληρονομιάς θα γίνουν για πρώτη φορά αντικείμενα εμπορικής εκμετάλλευσης και θα παραχωρούνται για φωτογραφίσεις, κινηματογραφήσεις και διαφημίσεις.

Το Le Point τονίζει παράλληλα ότι τα 1,600 ευρώ την ημέρα που ζητά το ΥΠΠΟ είναι ένα αρκετά 'ταπεινό ποσό' και ότι τόσο οι αρχαιολόγοι όσο και οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν με την απόφαση αυτή...

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κ. Δρέττα τόνισε ότι το θέμα των επικουρικών συντάξεων είναι αδιαπραγμάτευτο...


Η τρόικα θα θέσει ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης τη μεταρρύθμιση των επικουρικών συντάξεων, δήλωσε η γενική γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθηνά Δρέττα, μετά τη χθεσινή συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας με τα... τεχνικά κλιμάκια ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ.Βενιζέλος "μας... έκανε μπανιστηρτζίδες", είπε.


Και αναφερόταν στην λίστα των ονομάτων των μεγάλων φοροφυγάδων (3.500), και εκείνων που έβγαλαν μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.
Ο Βενιζέλος τα κρατάει σε χρηματοκιβώτιο στη βουλή, και δεν τα δίνει στην δημοσιότητα, ισχυριζόμενος ότι δεν του δίνει το πράσινο φως ακόμη η Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Αφού όμως αυτός, έστω και ως μπινιστηριτζής είδε την λίστα , γιατί δεν μας λέει κάποια ονόματα. Δεν συγκράτησες κανένα ?
Και το λέμε αυτό, γιατί μας είπε πως ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα είναι και κάποια μεγάλα ονόματα της διαπλοκής.
Κύριε Αλέξη πέστα...

Επιστρέφουν στις κινητοποιήσεις τους οι Αγανακτισμένοι;


Κάλεσμα για πανελλαδική συσκότιση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ άρχισαν να απευθύνουν ομάδες Αγανακτισμένων Πολιτών σε όλη την χώρα.

Σε σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε ακόμα και... τον αέρα που αναπνέουμε για να βγουν αυτοί «καθαροί». Την 1η Φεβρουαρίου καλείστε όλοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ. να σβήσουμε όλοι τα φώτα.

«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ . ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Αυτό είναι το σύνθημα.

Το σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.»