PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

O NAZI ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ...ΝΕΟΤΩΡΙΝΟΙ ΝΑΖΙ ΟΜΩΣ;;;


Με τα δικά σας χρέη, τι θα γίνει;

Image
Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο το
EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπεί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας.Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο,«Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους ».
Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πλήρωσει αυτό το...

ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ...ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.... ΓΕΡΜΑΝΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

ΝΑ ΠΩΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ....
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ "ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΙΜ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ" ΤΙ ΛΕΤΕ;
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;;;
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....
ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ...ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.... ΓΕΡΜΑΝΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!

Όταν οι celebrities προσφέρουν όλο το... πακέτο

Τα έχουν και το ξέρουν! Κάποιες διάσημες κυρίες ξεχωρίζουν από άλλες με διαφορά... οπισθίων. Οι «ικανότητές» τους αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια ανδρικά βλέμματα παγκοσμίως κάτι που τις έχει οδηγήσει ακόμη και να τα ασφαλίσουν έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Δείτε κάποια από τα διασημότερα οπίσθια που υπάρχουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή...


Eva Longoria


Shakira


Beyonce


Adriana Lima


Vida Guerra


Jessica Alba


Anna Kournikova


Jessica Biel


Nicole Scherzinger


Rihanna


Jennifer Lopez

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ;;;

Κι επειδή το ωραίο είναι πάντα και ...απόλυτα ωραίο, σας δίνουμε μιάν άλλην εκδοχή του!
ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!
Καλό;

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΙΤΛΟ.
Κι αν σας βάλαμε ΙΔΕΕΣ καλά δεν κάναμε;;;
χα χα χα
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝ Σ ΑΓΑΠΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ!!!
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΟ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

«Πού πήγαν τα λεφτά» που πήραν οι βαρόνοι των ελληνικών media;



Στα 730 εκατ. ευρώ οι δανειοδοτήσεις των εκδοτικών εταιρειών.
Τι δείχνουν οι ... ισολογισμοί για τον ταλαντούχο κ. Γιαννίκο
(αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική εφημερίδα "Οι Εργαζόμενοι του Επενδυτή")

«Νταβατζήδες» τούς είχε αποκαλέσει πριν από λίγα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής. Τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Παπανδρέου ξιφουλκεί εναντίον τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται είτε για μπαταχτσήδες είτε για καιροσκόπους και υπονομευτές του πολιτικού συστήματος. Προ ετών, ο οξυδερκής Χρήστος Πασαλάρης τούς είχε «κωδικοποιήσει» ως «βαρόνους των media». Και στις τρεις περιπτώσεις στην αντίπερα όχθη βρίσκονται οι εκδότες του Τύπου και εν γένει τα αφεντικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τους οποίους η πεμπτουσία της είδησης είναι τα προσωπικά τους συμφέροντα…
Άλλοτε ωμά και εξόφθαλμα και άλλοτε σκιώδη και υποκρυπτόμενα, μέσα από τις άτυπες τριγωνικές συναλλαγές με την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία και το τραπεζικό σύστημα. Το «δούναι και λαβείν» είναι κλασική συνταγή για τους βαρόνους και τους βαρονέτους των media, των οποίων τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία είναι αντιστρόφως ανάλογα με τη θνησιγενή εικόνα που παρουσιάζουν οι ισολογισμοί των εκδοτικών εταιρειών.
Διότι το «πόθεν έσχες» μπορεί μεν να ισχύει για τους δημοσιογράφους, αλλά αποτελεί επί της ουσίας «μαύρο κουτί» για τους εκδότες. Στην Ελλάδα της βαθιάς ύφεσης, της άγριας φορολογικής επιδρομής και της αποδόμησης της κοινωνικής συνοχής, ο εργασιακός χώρος του Τύπου βιώνει οριακές καταστάσεις. Αυτά που δημοσιογράφοι αποκαλούν «μαγαζιά» είτε κλείνουν είτε απειλούνται με «λουκέτο», η ανεργία θεριεύει, ενώ μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι περιπτώσεις των εργαζομένων μεν, αλλά απλήρωτων επί μήνες, συντακτών.
Κάτω από αυτές τις ζοφερές συνθήκες, το ερώτημα «πού πήγαν τα λεφτά» συνιστά μια ιδιαίτερη πτυχή και για τα πεπραγμένα στις επιχειρήσεις των media.

Ερώτημα το οποίο αφορά τα μεγάλα δανειακά κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν από τις τράπεζες και τα διαχειρίστηκαν οι επιχειρηματίες-εκδότες με ανορθολογικό τρόπο κατά την επιεικέστερη εκδοχή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που πηγάζουν από τους ισολογισμούς του εννεαμήνου του 2011, επτά εκδοτικοί όμιλοι -Πήγασος, ΔΟΛ, Τηλέτυπος (Mega), Τεγόπουλος, «Καθημερινή», Αττικές Εκδόσεις, «Ναυτεμπορική») έχουν λάβει και συνεπώς χρωστάνε δάνεια συνολικού ύψους 507,2 εκατ. ευρώ. Αν σ’ αυτά προστεθούν τα 226,1 εκατ. ευρώ των τραπεζικών δανείων που βαρύνουν το Alter (στοιχεία 9μήνου 2010), τότε το ύψος των δανείων φτάνει στα 733,3 εκατ. ευρώ.
Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι σε προγενέστερα διαστήματα οι επιχειρήσεις «σήκωσαν» πολλαπλάσια κεφάλαια από την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο και από αυξήσεις κεφαλαίου. Δεν χωρά αμφιβολία ότι με όλα αυτά τα δανειακά κεφάλαια δεν αποπληρώθηκαν μόνο οι μισθοί των εργαζομένων. Ορισμένες εταιρείες έχουν «χρεώσει» μεγάλα ποσά σε επενδύσεις, αγορές παγίων ή και εξαγορές άλλων επιχειρήσεων. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μένει μετέωρο το ερώτημα της διασπάθισης κεφαλαίων, για τα οποία βεβαίως μόνο τα αφεντικά των media είναι σε θέση να γνωρίζουν επακριβώς την αλήθεια.
Σε ό,τι αφορά τη… δική μας Bestend, ο ισολογισμός της 31ης Δεκεμβρίου του 2010 δείχνει ότι έχουν αντληθεί περίπου 23 εκατ. ευρώ τραπεζικά δάνεια. Εξ αυτών οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις (από ομολογιακό και τραπεζική δανειοδότηση) προσεγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Άλλα 22 εκατ. ευρώ αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων. Πρόκειται δηλαδή για ανοιχτά δάνεια (συμβάσεις αλληλόχρεων λογαριασμών), τα οποία κατά κανόνα χορηγούν οι τράπεζες με προσωπικές εγγυήσεις των επιχειρηματιών. Είναι άγνωστο το τι έχει συμβεί με την περίπτωση του Κώστα Γιαννίκου, που είναι διευθύνων σύμβουλος της εκδοτικής εταιρείας. Επίσης, όπως είναι προφανές, από τον ισολογισμό δεν προκύπτει από ποιες τράπεζες έχουν ληφθεί δάνεια. Από μόνα τους τα 23 εκατ. ευρώ είναι ένα τεράστιο μέγεθος, καθώς τα γραφεία για τις εκδοτικές δραστηριότητες («Ο Κόσμος του Επενδυτή», «Tivo», «Δίφωνο», «Informer») είναι νοικιασμένα (περί τις 36.000 ευρώ τον μήνα το ενοίκιο), ενώ τα τελευταία χρόνια ουδείς έχει αντιληφθεί να έχει γίνει κάποια σημαντική δαπάνη προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της επιχείρησης (π.χ. αγορά νέων γραφείων, κομπιούτερ κ.ά). Δεδομένου του ότι τα αμέσως προηγούμενα χρόνια η κυκλοφορία της εφημερίδας και τα διαφημιστικά έσοδα ήταν πολύ μεγαλύτερα, είναι απορίας άξιο πού πήγαν τα μεγάλα δανειακά κεφάλαια που «σήκωσε» η Bestend.
Η οποία, στην περσινή χρήση, εμφανίζει αρνητικά ίδια κεφάλαια και εντός του 2011 θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου, χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για το τι έχει συμβεί. Στις σημειώσεις των ορκωτών λογιστών υπάρχουν και άλλες αιχμηρές παρατηρήσεις, ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις της Bestend διαμορφώθηκαν πέρυσι στα 43,8 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 490.321 ευρώ αφορούν υποχρεώσεις προς ασφαλιστικά ταμεία και άλλα 1,2 εκατ. ευρώ είναι υποχρεώσεις από φόρους και τέλη.
Την ίδια στιγμή, το σύνολο του κυκλοφορούντος ενεργητικού είναι 23,6 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι, αν ρευστοποιηθούν όλα τα στοιχεία της εταιρείας, θα καλυφθούν περίπου οι μισές υποχρεώσεις της. Καθίσταται προφανές ότι τόσο στην Bestend όσο και σε άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις θα πρέπει οι βασικοί μέτοχοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των εταιρειών. Αντ’ αυτού, οι εκδότες ζητάνε νέα δάνεια, για τα οποία όμως οι τράπεζες δεν δίνουν πλέον το πράσινο φως, καθώς οι επισφάλειες έχουν διογκωθεί και οι τραπεζίτες πασχίζουν να σωθούν οι ίδιοι και όχι να σώσουν άλλους τους οποίους στο παρελθόν έχουν «ευεργετήσει πλουσιοπάροχα», στο όνομα της γενικότερης διαπλοκής, όπως τουλάχιστον λένε οι κακές γλώσσες. Μένει βέβαια να αποδειχθεί (από μια σοβαρή και ουσιαστική έρευνα) το αν και κατά πόσο τα δάνεια πήγαν όλα στις επιχειρήσεις ή ένα σημαντικό κομμάτι τους κατέληξε σε ιδιωτικές τσέπες.
Ανεξαρτήτως αυτών, τα στοιχεία από τους ισολογισμούς δείχνουν ότι ο Πήγασος της οικογένειας Μπόμπολα έχει 152,3 εκατ. ευρώ δάνεια, ενώ ο ΔΟΛ είχε ύψος δανείων 134,9 εκατ. ευρώ. Τα δάνεια του Τηλέτυπου είναι 102,8 εκατ. ευρώ, ενώ η «Καθημερινή» έχει τραπεζικό δανεισμό 42,7 εκατ. ευρώ, αλλά διαθέτει το πλέον ισχυρό ταμείο (35,8 εκατ. ευρώ διαθέσιμα). Για τις Αττικές Εκδόσεις τα δάνεια είναι 21,4 εκατ. ευρώ, ενώ η «Ναυτεμπορική» έχει περί τα 2 εκατ. ευρώ τραπεζικά δάνεια. Το εκπληκτικό είναι ότι ο τραπεζικός δανεισμός του Alter (226,1 εκατ. ευρώ) είναι σχεδόν ο μισός σε σύγκριση με την τραπεζική ενίσχυση που έχουν πάρει και οι 7 άλλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι τα χειρότερα για τον Τύπο είναι ακόμη μπροστά, με την έννοια ότι θα υπάρξουν μεγάλοι κραδασμοί ή και καταρρεύσεις θεωρητικά μεγάλων του χώρου.
Οι βαρόνοι των media τραβάνε το σκοινί στα άκρα, αρνούνται να κινηθούν με ορθολογική επιχειρηματική λογική και διατυμπανίζουν ότι, αν μειωθούν οι μισθοί των εργαζομένων και γίνουν απολύσεις, τότε το μέλλον είναι «διασφαλισμένο». Ουδέν αναληθέστερον, γιατί τα χρέη που πρέπει να εξυπηρετηθούν είναι τεράστια μπροστά στα εργασιακά κόστη.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με κόμματα ή παρατάξεις.


ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ...
«ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Τους καταγγέλλουμε και διαβεβαιώνουμε ότι:

Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όποιοι θέλουν να μας συμπαρασταθούν και να συμμετάσχουν στον αγώνα μας είναι ευπρόσδεκτοι από όποιον χώρο και αν προέρχονται

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

‎"Ενός κακού μύρια έπονται!" Και γελωτοποιών έπονται ΔΙΣμύριοι!"

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ....

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΕΚΑΣΚΕΜ) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.... ΑΨΟΓΩΣ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ...
ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ....

Με ποια κριτήρια ανανεώνουν τις συμβάσεις και ποιοι επιστρέφουν. Το... τέχνασμα του Τσιτσιμπίκου...


Επιστροφή της πρωινής ζώνης της ΝΕΤ δείχνουν οι εξελίξεις, δηλαδή, του Κώστα Αρβανίτη, της Μαρίας Σαράφογλου, καθώς και της Μπήλιως Τσουκαλά, αλλά και της... ομάδας των τριών της εκπομπής, «3NET», Γιάννη Πολίτη, Χρήστου Μαχαίρα και Κωνσταντίνου Ζούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr, τα κριτήρια που μπαίνουν για την ανανέωση των συμβάσεων είναι τα εξής τέσσερα: α)μονοθεσία, β) ΑΜΕΑ, γ) πολύτεκνοι και δ) πτυχιούχοι και ξένες γλώσσες. Σε αυτό το σημείο να επισημανθεί ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης προσέθεσε και δύο επιπλέον μεταβλητά κριτήρια α)πρόσωπα που έχει επενδύσει η ΕΡΤ (όσες δουλειές κι αν
έχουν) και β) εισήγηση του διευθυντή (μ΄αυτό το τέχνασμα, θα τον πάρουν με τις ντομάτες)...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ;;;;;

Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ....
ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ, ΚΟΖΙ....
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΝΑ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ....
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!
ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ;;;;;
ΝΑΙ.....
ΤΟ PIERIA-GR ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..... ΕΣΕΙΣ;;;

Από την ΜΕΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΝ ΕΠΟΧΉΝ, μπαίνουμε στην ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΠΟΧΗΝ..... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Άνοιγμα προς τα αριστερά, κάνει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, που φοράει κόκκινο μπουφάν, εκεί στο Κολωνάκι.....
Εν όψει υποψηφιότητος του κυρίου κυρίου Βουλευτού μας για την διεκδίκηση της θέσης του ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, υμείς κι ημείς οι εκ Πιερίας ορμώμενοι ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΠΙΕΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ.....
Και τώρα που φοράει και τα κόκκινα και ΌΤΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΜΑΣ..... ψηφίζει ΙΩΑΝΝΗΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ...ΔΑΓΚΩΤΟ για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στη μετά ΓΙΩΡΓΑΚΗ εποχή.
Από την ΜΕΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΝ ΕΠΟΧΉΝ, μπαίνουμε στην ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΠΟΧΗΝ..... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.... ΚΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΙ;;; ΊΔΩΜΕΝ....

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;
ΜΠΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑ 100ΧΡΟΝΑ ΤΗΣ....
1912 -2012
ΦΕΤΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.....
Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΩ ΜΕΡΙΑ....
ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ; ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!

Το θέμα ετέθη από τους "Ραδιο Αρβύλες":


Τι θα γίνει αν η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου?
Η ... απάντηση: Ντόρος...

Ο πρώην πρασινοφρουρός Καμπουράκης


με αυτή την ιδιότητα τον κάλεσε ο Ντερμπεντέρης? - δεν κατάλαβε (μαζί με όλο το σύστημα Ψυχάρη) αν θα είναι ή όχι υποψήφιος ο Παπανδρέου.
"Δεν... το διευκρίνισε ο κύριος Παπανδρέου",είπε.
Και φυσικά , δεν παρέλειψε να μιλήσει με απαξία για το ΠΑΣΟΚ λέγοντας μ' ένα αλλόκοτο ύφος - λες και ήταν πιωμένος - πως οι μετέχοντες στο Εθνικό Συμβούλιο δεν έδειξαν να έχουν κανένα ενδιαφέρον για την "κατάντια" του κόμματος και τα δημοσκοπικά ποσοστά.
Λες?...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑ; ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΕΣ


Εκτός για τέσσερις εβδομάδες ο Πέντα!


Την Τετάρτη θα υποβληθεί τελικά σε αρθροσκόπηση ο Μαρσέλο Πέντα για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις ως έξι εβδομάδες αλλά μετά θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Ο παίκτης ήθελε να καθυστερήσει όσο μπορούσε την επέμβαση, να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, για να βοηθήσει την ομάδα, όμως έτσι το πρόβλημα απλά θα... έμπαινε κάτω από το χαλί με ενδεχόμενο ο Πέντα να υποστεί μεγαλύτερη ζημιά. Έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσει στην αρθροσκόπηση για να ενισχύσει τον Πιερικό όντας πανέτοιμος και δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του.
πηγή: pieriasport.gr

ΖΗΤΩ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ.....

KI ΑΛΛΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....
ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 1998...
Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΦΑΝΕΛΑ....
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΡΑΓΚΕΛΟΒΙΤΣ, ΣΚΕΝΤΟΣ, ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...
ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ Ο ΜΑΚΡΙΔΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ....


ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ....
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο Ντερμπεντέρης απαιτεί...


Με ύφος δημοδιδασκάλου εποχής '50, ο Ντερμπεντέρης χτυπάει τη βέργα στο τραπέζι κι όταν δεν ακούσει από τους προσκεκλημένους - "μαθητές" του ( όπως ο Μόσιαλος) να κάνουν πολιτικό χαρακίρι και να χαρακτηρίζουν τελειωμένο το ΠΑΣΟΚ ,τους πλακώνει στα χαστούκια και στις χαρακιές .
Του Μόσιαλου δε , έφτασε στο σημείο να ... του υπαγορεύει τι θα πει, μόλις τον άκουσε να λέει πως "είναι λανθασμένη ανάγνωση να απομονώσουμε τα 2 τελευταία χρόνια σε σχέση με τα προηγούμενα" .
"Αυτά κρίνουμε", του είπε αυστηρά. Κι όταν ο Μόσιαλος συνέχισε το συλλογισμό του για την Ελλάδα της τελευταίας 10ετίας, τον ξαναδιέκοψε λέγοντας πως "η Ελλαδα χωρίζεται σε τετραετίες"!
Και επειδή ο Μόσιαλος δεν του έκανε τη χάρη τη τελευταία διετία του ΠΑΣΟΚ να τη κάνει τετραετία , το προσπέρασε και πήγε στον επόμενο καλεσμένο...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1993 ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1993 ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....
Ά ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ.....
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑΣΣΗΣ, ΑΔΑΜΟΥ, ΠΟΔΑΣ, ΡΑΓΚΕΛΟΒΙΤΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ....
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ.....
ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΟΤΕ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΤΩΡΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.... ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΊΝΑΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 93, ΆΣΕ ΟΜΩΣ....
ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΥΤΟ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ
Μήπως αυτή η φωτογραφία των ανθρώπων του πάγκου είναι από τον ΠΑΟΚ ή από καμιά ομάδα του εξωτερικού;
Όχι....
Είναι ο πάγκος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ....
Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΣΣΗΣ.....
ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.....
Η αρχή και το ήμισυ μιάς ομάδας που ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, είναι ο καλός πάγκος και δεν μιλούμε βέβαια για τα άψυχα του πάγκου, αλλά για τα έμψυχα.
Ο ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Χειρονομούσε, έκανε γκριμάτσες, χασκογελούσε , διέκοπτε όλους τους ομιλητές.

Η φωνή, ενίοτε ψιλορεταρισμένη (λες?..).
Οι ερωτήσεις ακαταλαβίστικές. "Δεν μου λες Γιώργο μου (Φλωρίδη), το... κόμμα εντός ή εκτός ΠΑΣΟΚ? ".
Και, να , ξανά μανά η απορία - πρόβλημα (του): Θα ναι υποψήφιος ο Παπανδρέου?
Μέχρι κι ο Σαλαγιάννης - που δεν χαρακτηρίζεται πια για τόσο τζινιους - το πιασε: Δεν θα ναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου. Κι όποιος δε το καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατεί και που πηγαίνει (σαν το Καμπουράκη, δηλαδή).
Και το επιμύθιο (θα μπορούσε ίσως να λεχθεί, εκτός από την εκπομπή του Ντερμπεντέρη και σ' ένα μπαράκι με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι):
Απ' όλες τις τοποθετήσεις τους, εγώ κατάλαβα, πως έναν θέλουν για αρχηγό. Τον Κίμωνα Κουλούρη.
Λες?...

Η προσθήκη στο πολυνομοσχέδιο κατατέθηκε χθες αιφνιδιαστικά, λίγο πριν από την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα
Σε πλήρη απελευθέρωση... εξπρές 136 επαγγελμάτων και...

υπηρεσιών προχωρεί η κυβέρνηση. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων δημοφιλή επαγγέλματα (αρτοποιός, διερμηνέας, ασφαλιστής, οπτικός, ξεναγός, μεσίτης, εφημεριδοπώλης) και υπηρεσίες που αφορούν κολέγια, ιδιωτικά σχολεία, ασφαλιστικές εταιρείες, παροχή υπηρεσιών ασφάλειας κ.ά. Λίγες ώρες πριν από την άφιξη των πρώτων κλιμακίων της τρόικας στην Αθήνα, o υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος προσέθεσε χθες διάταξη στο πολυνομοσχέδιο, η οποία προβλέπει το οριζόντιο άνοιγμα των επαγγελμάτων και την άρση όλων των περιορισμών στην ελεύθερη άσκησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δεύτερη... πράξη ανοίγματος των συγκεκριμένων επαγγελμάτων. Κι αυτό καθώς με τη νέα διάταξη του υπουργείου Οικονομικών τροποποιείται ο νόμος 3919/2011 που είχε καταθέσει στη Βουλή η προηγούμενη κυβέρνηση στις 22 Μαΐου 2011, αλλά δεν εφαρμόστηκε στην πράξη.

Ο νόμος αυτός προέβλεπε ότι τα συγκεκριμένα επαγγέλματα θα άνοιγαν από την 1η Ιουλίου του περασμένου χρόνου.

Οπως σημειώνουν όμως πηγές του οικονομικού επιτελείου, ο νόμος αυτός δεν λειτούργησε, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της τρόικας, η οποία είχε ζητήσει νέα παρέμβαση από την κυβέρνηση.
Ανοιγμα εξπρές για 136 επαγγέλματα

Στρεβλώσεις
Προσθέτουν ότι προκειμένου να αρθούν οι στρεβλώσεις στην αγορά κατατέθηκε χθες η τροποποιητική διάταξη.

Σύμφωνα με αυτήν, όλες οι «διατάξεις νόμων, κανονιστικές πράξεις, ερμηνευτικές εγκύκλιοι που αντιβαίνουν στα προβλεπόμενα άρθρα για το άνοιγμα των επαγγελμάτων, καταργούνται».

Η κατάργηση των εμποδίων αφορά σύμφωνα με το υπουργείο 136 βασικά - ενδεικτικά επαγγέλματα (παρουσιάζονται στον σχετικό πίνακα), αλλά και άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες.

Κι όμως με μερικές έξυπνες κινήσεις η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία και να βοηθήσει μια ολόκληρη κοινωνία.


Η βαριά βιομηχανία της χώρας είναι ο τουρισμός και έτσι είτε με απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό, είτε με τα κρουαζιερόπλοια η κίνηση αυξήθηκε.
Πρωταθλήτριες περιοχές η... Κως και η Ρόδος. Τα Δωδεκάνησα αντέχουν στην κρίση και αυξάνουν τον τουρισμό τους.

Σε ποσοστό 8,65% διαμορφώθηκε η αύξηση των διεθνών τουριστικών αφίξεων το 2011, με 11.528.782 επιβάτες να επισκέπτονται τη χώρα το 2011, σε σύγκριση με 10.611.219 το 2010.

Σε επίπεδο προορισμού, στην κορυφή της κατάταξης με τη μεγαλύτερη αύξηση στις τουριστικές αφίξεις σε ετήσια βάση βρίσκεται η Κως με ποσοστό 22,41%, ενώ ακολουθεί η Ρόδος με 22,06%. Τρίτο κατά σειρά είναι το Ηράκλειο με άνοδο 12,59% (2,173 εκατ. τουρίστες από 1,930 εκατ.), ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 11,25%, αν και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξυπηρετεί το καλοκαίρι προορισμούς όπως η Χαλκιδική και η Πιερία.

Τα Χανιά ενισχύθηκαν κατά 10,75%, η Σαντορίνη κατά 10,36%, η Σάμος κατά 8,58%, η Κέρκυρα κατά 8,18%, η Ζάκυνθος 6,75%, η Σκιάθος 5,99%. Οριακή ήταν η αύξηση στο αεροδρόμιο του Ακτίου (0,26%), ενώ οριακά αρνητική ήταν η πορεία της Κεφαλονιάς με πτώση 0,11%. Τη χαμηλότερη επίδοση του έτους παρουσιάζει ο προορισμός της Αθήνας, με μείωση 3,64% (2.887.403 αφίξεις το 2011 από 2.996.573 το 2010)...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΤΟ PIERIA -GR ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ......

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΜΙΝΙ αυτοκίνητα!!

Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!


Ο τετράχρονος γκρίζος Δανικός Μολοσσός από το Τουκσόν της Αριζόνας, πέρασε στην ιστορία των ρεκόρ Γκίνες, όταν μετά από έλεγχο που του έγινε από τους ειδικούς επιθεωρητές, επιβεβαιώθηκε το βάρος του και το ύψος του.
Ποια είναι αυτά; Έχει ύψος 1,09 και ζυγίζει 111 κιλά!

Είναι ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) που κατέκτησε δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες.

Αυτόν του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο και αυτόν τον ψηλότερου σκύλου στην ιστορία. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Τιτάνα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, επίσης Μολοσσό.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Έναρξη των εγγραφών των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους.

Ο Δημοτικός Φορέας Πολιτισμού Άθλησης και Οικογενειακής Υποστήριξης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών των προγραμμάτων Άθλησης για Όλους ως εξής :
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
§ Άσκηση στην προσχολικής ηλικία
§ Παιδί και Αθλητισμός
§ Άσκηση στην εφηβική ηλικία
§ Άθληση και γυναίκα
§ Άσκηση στην 3η ηλικία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
§ Κολύμβηση , άσκηση στο νερό
§ Αθλήματα παραλίας
Τα προγράμματα μεγάλης διάρκειας θα έχουν καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιουνίου 2012 και θα πραγματοποιηθούν και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες του δήμου μας (Αιγινίου, Κολινδρού, Μεθώνης και Πύδνας).
Τα προγράμματα μικρής διάρκειας θα πραγματοποιηθούν από 18-6-2012 μέχρι 31-8-2012 σε δύο δημοτικές ενότητες του δήμου μας ( Κολινδρού, Μεθώνης ή Πύδνας).
Μέσα από την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στόχος είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η παροχή συμβουλών και η ενημέρωση σε θέματα υγιεινής διατροφής και η φροντίδα για τη σωματική και ψυχική υγεία μέσα από την άσκηση. Φροντίζουμε ώστε τα παιδιά μας να έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον αθλητισμό και να διασκεδάσουν, οι έφηβοι να αξιοποιήσουν ουσιαστικά τον ελεύθερο χρόνο τους και οι ενήλικες να ψυχαγωγηθούν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων θα γίνουν μέχρι τις 20-1-2012 στους γυμναστές των προγραμμάτων:
Δ.Ε. Αιγινίου - Ανδρώνα Χρυσή – τηλ. : 6949473044
Δ.Ε Κολινδρού – Μαστοροτάσιου Όλγα - τηλ : 2353032257 - 6945165994
Δ.Ε. Πύδνας – Χατζησαββίδης Δημήτριος – τηλ: 6938829677
Δ.Ε. Μεθώνης – Μπεκιροπούλου Παρασκευή – τηλ : 6973240493
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ν. Καλύβας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν θερμά την κα. Ιφιγένεια Πάσχου για την προσφορά της να δωρίσει στο σχολείο ένα dvd.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Κ.Α.Π.Η. Κίτρους Κοπή Πίτας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14-01-2012 η καθιερωμένη κοπή πίτας του Κ.Α.Π.Η. Κίτρους της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας στην Πιτσαρία «Αδάμος».Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν

μαζί με πλήθος μελών του Κ.Α.Π.Η , ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας Κος Σιανίδης Δημήτριος ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Πύδνας –Κολινδρού κ. Ευάγγελου Πολύζου και του Προέδρου της ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. κ. Καλύβα Γεώργιου, επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κος Χλεμές Δημήτριος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Λαγδάρης Ευάγγελος, Σουλτανίδης Νικόλαος, Μπουρσούκης Πασχάλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Χρυσοστόμου Γεώργιος.

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου.



Σύμφωνα με το άρθρο 67 του νόμου 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα Αιγινίου την 19η του μηνός Ιανουαρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30 μμ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

1. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 15.000,00 € από τον Ο. Σ. Κ. για το έργο : «Προμήθεια μιας (1) αίθουσας ελαφράς λυόμενης προκατασκευής για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών» και σχετική τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού έτους 2012 του Δήμου (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

2. Συνέχιση εργασιών του έργου : Κατασκευή Δημοτικής Αίθουσας Εκδηλώσεων – Εστίασης στο Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).

3. Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Αποχέτευση Νέας Αγαθούπολης» και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013. (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).

4. Συνέχιση εργασιών του έργου : Κρασπέδωση Ασφαλτόστρωση στα Ο. Τ. 129, 130 και 143 του οικισμού Κίτρους Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).

5. Χορήγηση παράτασης εργασιών του έργου : Κατασκευή Δημοτικής Αίθουσας Εκδηλώσεων – Εστίασης στο Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).

6. Καθορισμός των δημοτικών υπαλλήλων που απασχολήθηκαν κατά τα έτη 2009 και 2010 στις οικείες υπηρεσίες των πρώην Δήμων Αιγινίου, Κολινδρού, Μεθώνης και Πύδνας για την εξυπηρέτηση των υπηκόων τρίτων χωρών, του ύψους του επιδόματος ανά μήνα για κάθε δικαιούχο υπάλληλο και του συνολικού ποσού για το αντίστοιχο έτος (Εισήγηση κ. Ν. Δρογούδης).

7. Λήψη απόφασης για προσφυγή σε διαπραγμάτευση με μεταφορείς (ταξί) για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για το σχολικό έτος 2011 - 2012 (Εισήγηση κ. Ν. Δρογούδης).

8. Απευθείας εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου που βρίσκεται στην Αλυκή Πύδνας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192, παρ. 1 του Ν. 3463/2006 (Εισήγηση κ. Δ. Σιανίδης, Αντιδήμαρχος).

9. Εκμίσθωση έκτασης 170 τ. μ. στον αιγιαλό Πύδνας (Σκάλα Αλυκής) για τοποθέτηση ομπρελών - τροχόσπιτου – καντίνας (Εισήγηση κ. Δ. Σιανίδης, Αντιδήμαρχος).

  1. 10. Εκμίσθωση της Δημοτικής μεταλλικής κατασκευής που βρίσκεται στο με αριθμό 2521α παραθαλάσσιο Δημοτικό κτήμα, στην Αλυκή Πύδνας (Εισήγηση κ. Δ. Σιανίδης, Αντιδήμαρχος).
  2. 11. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για κάλυψη αναγκών των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  3. 12. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού έτους 2012 στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  4. 13. Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σύμβαση εργασίας (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  5. 14. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Επιτροπή Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  6. 15. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας - Κολινδρού (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).
  7. 16. Λειτουργία Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  8. 17. Έγκριση οικονομικού απολογισμού του α΄ εξαμήνου έτους 2011 της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου & Νηπ/γείου Κίτρους (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
  9. 18. Αίτηση Τζιτζιράκη Δημητρίου του Γεωργίου για διαγραφή μέρους ποσού από τέλη ύδρευσης έτους 2011 στη Δ. Ε. Πύδνας, λόγω διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης (Εισήγηση κ. Δ. Σιανίδης, Αντιδήμαρχος).
  10. 19. Αίτηση Πεπόνη Ευθυμίας του Δημητρίου για διαγραφή μέρους ποσού που αφορά τέλος ακαθαρίστων εσόδων έτους 2009, λόγω λανθασμένης χρέωσης (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).
  11. 20. Αίτηση Χαλκίδη Γεωργίου για επιστροφή ποσού 330,00 € που αφορά ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας δημοτικού καταστήματος ως αχρεωστήτως καταβληθέν. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
  12. 21. Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Αποχέτευση Μεθώνης» και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013. (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
  13. 22. Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Αποχέτευση Π. Ελευθεροχωρίου» και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013. (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
  14. 23. Έγκριση της με αριθμό 95/2011 απόφασης του Δ.Σ. του ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. που αφορά την κατάρτιση του Ο.Ε.Υ. του. (Εισήγηση κ. Γ. Καλύβας).
  15. 24. Επανασύσταση της Δ.Ε. του Κυπαρισσοπουλείου Ιδρύματος.(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
  16. 25. Συμμετοχή Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στο διαδημοτικό δίκτυο υγείας.(Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  17. 26. Αποστολή δύο νέων στη συνάντηση νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Esch της Ολλανδίας, στα πλαίσια του δικτύου CHARTER.(Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
  18. 27. Ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου κατά το έτος 2011. (Εισήγηση κ. Βασιλειάδου Ξανθίππη, Αντιδήμαρχος).

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

Γεώργιος Πολυχρονίδης

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......

10η EXPO WEDDING