PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Άμεση και καθαρή λύση στο θέμα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ζητούν είκοσι βουλευτές του κόμματος.


Στη συγκέντρωση των υπογραφών πρωτοστάτησαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος Χρήστος Πρωτόπαπας και Πέτρος Ευθυμίου.

Με επιστολή τους οι "20" ζητούν από το... Εθνικό Συμβούλιο την εκλογή προέδρου από τη βάση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, τονίζουν την ανάγκη, το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει ένα πλήρη και ειλικρινή απολογισμό της πρόσφατης κυβερνητικής θητείας χωρίς συγκαλύψεις και να αναληφθούν οι ευθύνες.

Στο μεταξύ, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας.

Yπογράφουν ψιλοΓΑΠικοι(;), Λοβερδικοί, ψιλοΛοβερδικοί, σκληροΒενιζελικοί, ψιλοΒενιζελικοί και μεσάζοντες.

Οι 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν την επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος προέρχονται από διαφορετικά στρατόπεδα.
Ιδού πως τους κατατάσσει κατά ομάδες η ... www.parapolitiki.com
Yπογράφουν ψιλοΓΑΠικοι(;), Λοβερδικοί, ψιλοΛοβερδικοί, σκληροΒενιζελικοί, ψιλοΒενιζελικοί και μεσάζοντες.
Κι ένας, προσθέτουμε εμείς, παγκοσμίως άγνωστος -για την απραξία του- στο κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Σπύρος Μοσχόπουλος...

Μια χαψιά έκανε χθες ο Παπαδάκης τους Οικονομοκαμπουράκηδες...


Η Χούκλη που κυνηγάει την πρωτιά με αξιώσεις, χθες τερμάτισε στο νήμα, με την Τρέμη να κερδίζει με διαφορά στήθους -τρίχες, μισό πόντο. 26,1 έκανε το MEGA 25,6 o ANT-1.
Στα νεανικά κοινά η Χούκλη ήταν μπροστά κάτι παραπάνω από 2 μονάδες(19,5 έναντι 17,1).
Στάη και Σία Κοσιώνη στην αναμέτρηση των "9" (με... ποιο σύντομο δελτίο, λόγω ανεργίας της ΝΕΤ), κατέγραψαν ισοπαλία.
5,1 η Σία, 5,0 η Έλλη.
Στο μεταξύ συνεχίζει να καλπάζει στη πρωινή ζώνη ο Παπαδάκης.
Χθες κατατρόπωσε τους Οικονομοκαμπουράκηδες με 20 μονάδες διαφορά (41,4 έναντι 21,6)!...

Χιονιάς το κατακαλόκαιρο στην... Αυστραλία...


Χιονιάς πλήττει από χθες περιοχές της Βικτωρίας καθώς η θερμοκρασία έπεσε σε ασυνήθιστα επίπεδα για το καλοκαίρι.

Μία εβδομάδα μετά τον καύσωνα που έπληξε την Πολιτεία, η θερμοκρασία έπεσε κάτω από ...
τους 15 βαθμούς, ενώ ισχυροί άνεμοι σάρωσαν παραλίες και τα ορεινά.
Άνεμοι με ταχύτητα 107 χιλιόμετρα την ώρα έδερναν χθες το Sorrento, ενώ στο Frakston η μέση ταχύτητα των ανέμων έφθασε τα 85 χιλιόμετρα.

Περιοδικές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν χθες στα πεδινά και τα ορεινά της Πολιτείας και η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει συνέχιση της κακοκαιρίας τις προσεχείς ημέρες και δεν αποκλείει ακόμα και χιονοπτώσεις στα ορεινά της πολιτείας.

Ολόκληρη η αντιμνημονιακή Ελλάδα χώρεσε σε μια αφίσα.


Ο εμπειροτέχνης οικονομολόγος Καζάκης, ο δεξιός συνδικαλιστής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και οι...


παπάδες θα μιλήσουν για την κρίση, στο τέλος θα ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και το βράδυ θα ξαπλώσουν ονειρευόμενοι την Ελλάδα της Δραχμής...

Έκπληκτη, ανάμεσα στους ρεπόρτερ Τρουπή και κυρ Γιακουμή, έδειχνε να μην καταλαβαίνει.


Να...

τα βρουν, της έλεγαν, για τη μείωση των μισθών, οι κοινωνικοί εταίροι, αλλά και οι εταίροι της κυβέρνησης.
Πράγματι, μπερδεμένα πράγματα. Είχε σταυρώσει και τα χέρια σαν ντάμα σπαθί και τους κοίταγε απορημένη...

Ο ρόλος των Γερουλάνου, Νικητιάδη, Σπυρόπουλου και Σηφουνάκη. Ο δημοσιογράφος και πολιτευτής Κώστας Μαργαρίτης, αποκαλύπτει...

Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα τη σκανδαλώδη ανάθεση διαχείρισης του ξενοδοχείου Macedonia Palace,στον νυν επιχειρηματία κ. Δασκαλαντωνάκη, από τη διοίκηση του Ι Κ Α(απόφαση ΔΣ της 30-12-11)!!!!

Τη...

στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αγωνιούσαν για την εργασιακή εφεδρεία, για τις κομμένες συντάξεις, για την ανεργία των παιδιών τους, ο Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κ.Ροβέρτος Σπυρόπουλος ανέθετε την διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου και για 9 μήνες, στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει τη σύμβαση του….Η μηνιαία μίσθωση ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 5.000 ευρώ μηνιαίως!!! Απορώ με την υποκρισία τους, να χρησιμοποιούν τους εργαζομένους απειλώντας τους με ανεργία αν έκλεινε το ξενοδοχείο. Άραγε ,ποιος θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο ,την ώρα που η χώρα μας είναι σε βαθιά ύφεση;

Ρωτήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων νομού Θεσσαλονίκης και ποια είναι η θέση της; Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο λαός είναι σε οριακό σημείο και μόνο τέτοιες μεθοδεύσεις δεν ανέχεται!! Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να απομονώσουμε πρόσωπα και τακτικές που δεν συνάδουν με την Ελλάδα που ονειρευόμαστε! Επιθυμούμε αξιοκρατία και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Οι αρχές της πόλης ταυτίστηκαν με τη λογική αυτής της λύσης και θέλω να πιστεύω ότι έκαναν λάθος εκτιμήσεις!!!

Σεβασμό στους εργαζομένους και στο «καθαρό» επιχειρείν! Δουλειές για όλους χωρίς διακρίσεις και υπόγειες συνεννοήσεις. Δεν θα ήθελα να ορίζουν τις τύχες μας τρίγωνα αμαρτίας ,όπως αυτά που χάρισαν το ξενοδοχείο (Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού-Αν.Υπουργός Περιβάλλοντος και γαμπρός του κ. Δασκαλαντωνάκη-Διοικητής του ΙΚΑ και Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ)!!!

Το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα αδυνατεί να σταθεί στα πόδια του και βουλιάζει στα λάθη του. Προτεραιότητα στους έντιμους και άφθαρτους πολιτικούς!!

Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος

μαχαίρια με φόντο την... καραμανλική εύνοια βρίσκονται ο πρώην υφυπουργός Νίκος Λέγκας και ο γιος του πρώην βουλευτή Τρικάλων, Θόδωρου Σκρέκα, Κώστας.


Αμφότεροι θα είναι υποψήφιοι στον θεσσαλικό νομό στις προσεχείς εκλογές, με τον...

μεταξύ τους ανταγωνισμό να είναι ιδιαίτερα έντονος.
Στο πλαίσιο αυτό, επιχερούν να εκμεταλλευθούν τις καραμανλικές τους καταβολές (κάνουν εδώ και καιρό σχετικές επαφές) και να κερδίσουν την στήριξη του συστήματος του πρώην πρωθυπουργού.
Σημειώνεται, πως ο Λέγκας, διετέλεσε υφυπουργός Οικονομίας την περίοδο της «γαλάζιας» διακυβέρνησης, ενώ ο πατέρας Σκρέκας ήταν μεταξύ των τότε βουλευτών της ΝΔ που πρωτοστάτησαν στα γεγονότα που οδήγησαν τον Κώστα Καραμανλή στην προεδρία της ΝΔ...

Γ.Παπακωνσταντίνου:Κι εμένα με εντυπωσιάζει το γεγονός...

Αυξημένες ήταν οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων το 2010 κατά μισό εκατομμύριο ευρώ για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς». Εάν σε αυτά συνυπολογιστεί και η αυξημένη χρηματοδότηση κατά 5.218.624 ευρώ που έλαβαν το 2011 έναντι του 2010, τότε προκύπτει ότι

τα κόμματα το 2011 έλαβαν ενισχυμένη χρηματοδότηση συνολικά κατά 5.684.573 ευρώ.

Κλήθείς να σχολιάσει τα στοιχεία, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου δήλωσε στο Mega το πρωί της Πέμπτης: «Κι εμένα με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι αυξήθηκε η επιχορήγηση των κομμάτων».

Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργού Εσωτερικών Αναστάσιου Γιαννίτση σε σχετικό ερώτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Ελ.Αυγενάκη, ο οποίος πρόσκειται στην Δημοκρατική Συμμαχία, η χρηματοδότηση που έλαβαν τα κόμματα κατά τα έτη 2010 και 2011 για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς», δηλαδή για τα ινστιτούτα που διαθέτουν, ήταν συνολικά 4.357.140 ευρώ και 4.823.089 ευρώ αντιστοίχως.

Αναλυτικότερα κατά κόμμα τι έλαβαν το 2010 και τι το 2011

ΠΑΣΟΚ: 1.768.724 ευρώ / 1.941.547 ευρώ

ΝΔ: 1.344.300 ευρώ / 1.517.818 ευρώ

ΚΚΕ: 418.936 ευρώ / 466.526 ευρώ

ΛΑΟΣ: 356.412 ευρώ / 389.063 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: 312.866 ευρώ / 347.366 ευρώ

Οικολόγοι Πράσινοι: 155.902 ευρώ / 160.769 ευρώ
Όσον αφορά τις τακτικές επιχορηγήσεις σημειώνεται ότι το 2011 τα κόμματα έλαβαν 54.018.624 ευρώ έναντι 48.800.000 ευρώ που έλαβαν το 2010 (διαφορά +5.218.624 ευρώ), ενώ το 2009 είχε εγκριθεί ποσό 68.208.000 ευρώ το οποίο λόγω εκλογών αυξήθηκε σε 85.135.000 ευρώ.

Η εκλογική χρηματοδότηση είχε κατανεμηθεί ως εξής:


ΠΑΣΟΚ: 3.084.772 ευρώ

ΝΔ: 2.932.510 ευρώ

ΚΚΕ: 602.940 ευρώ

ΛΑΟΣ: 346.073 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ: 371.039 ευρώ

Οικολόγοι Πράσινοι: 191.614 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ποσό της εκλογικής χρηματοδότησης που λαμβάνουν τα δικαιούχα πολιτικά κόμματα ανέρχεται σε 0,22% επί των τακτικών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού του έτους που διεξάγονται οι εκλογές και το ακριβές ύψος προσδιορίζεται από τον υπουργό Εσωτερικών μετά από την σχετική γνώμη που διατυπώνει η διακομματική επιτροπή. Ως εκ τούτου, ο κ. Γιαννίτσης δηλώνει ότι «δεν είναι δυνατός ο υπολογισμός επί του παρόντος της εκλογικής χρηματοδότησης στις επόμενες εκλογές»...

Είπε ότι τον θίγει και ντρέπεται, αν αντί να προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα, να κάνουν προεκλογική εκστρατεία.

Και το είπε από την καρέκλα του υπουργείου του, κάνοντας αυτό ακριβώς, προεκλογική εκστρατεία.
Σ' αυτή μάλιστα την φάση, της προεκλογικής του εκστρατείας, διαπίστωσε -ποιος αυτός, που είναι τόσο χρόνια υπουργός!- πως η Ελλάδα δεν έχει Δικαιοσύνη!
Καλά δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν πείθει κανένα , -για να μη πούμε τίποτα σκληρότερο- όταν λέει και ξαναλέει όπως σήμερα, ότι όλοι οι άλλοι κατέστρεψαν την Ελλάδα εκτός απ΄αυτόν - που άκουσον άκουσον - ανέβασε τις... εξαγωγές κατά 12%!
Ο Παπαδάκης σε μεγάλη φόρμα τον μαστίγωσε άγρια.
-Εσείς δεν λέτε ότι καταστρέψατε την Ελλάδα?...
-Γι αυτό φύγαμε...
-Δεν φύγατε, εδώ σας βλέπω!...
Ο Χρυσοχοϊδης πίπτει μαχόμενος σε σε μια λάθος γραμμή, που χάραξε από την αρχή, και παρά τα αρνητικά μηνύματα -που προφανώς δεν τα παίρνει- επιμένει....

Τώρα δέσαμε.

Από την μια ο Χρυσοχοϊδης (Ant-1), και από την άλλη ο χαρτογιακάς Παπακωνσταντίνου (MEGA).
Θέλει μάλιστα -άλλος που δεν ντρέπεται!- και στην επόμενη Κυβέρνηση πρωθυπουργό τον Παπαδήμο.
Στην... ερώτηση των Οικονομοκαμπουράκηδων τι λέει για αυτά που του καταμαρτυρεί ο Βενιζέλος, έκανε την πάπια.
"Τα συνυπογράφω, αλλά ποιος σας λέει ότι τα λέει για μένα, κι όχι για τους ξένους (τρόικα)?".
Ναι μωρέ, για τους ξένους τα λέει...

Επεισόδιο με τον Παπαδάκη...


Ο -ρε, τι κάνει αυτή η ψυχή ο Στάθης?- Αδώνιδας, όταν οι κάτοικοι της Λήμνου του είπαν πως το βαπόρι που πάει στο νησί τους -μετά την συμφωνία που έκλεισε- κουνάει, απάντησε... " βαπόρι είναι και κουνάει".
Ο Μπουμπούκος φούντωσε τα νεύρα του Παπαδάκη, όταν μίλησε για λαϊκισμό από εκείνους που πιπιλίζουν την "αντιμνημονιακή ανοησία".
Ο Παπαδάκης, με τα μυαλά στα κάγκελα έκανε ένα βήμα μπροστά, σαν να ήταν έτοιμος να του ρίξει κουτουλιά (δεν τον είχε στο στούντιο, στο τηλέφωνο ήταν).
" Για μένα το λες? Να ανακαλέσεις αμέσως ".
Ο Μπουμπούκος την έκανε γυριστή. "Ακούσατε να πω το όνομα Παπαδάκης?".
Κότα...

Η αγορά καθόρισε τις τιμές.


Τη γερμανίδα θα την πληρώνουν για κάνει κουμάντο [Επιτόκιο δανεισμού Γερμανίας μείον (-)0,0122%] ενώ η Ελλάδα θα πληρώνει 4,90% στους ... τοκογλύφους. Λοιποί πελάτες...
κάπου ενδιάμεσα (Πορτογαλία και Ιρλανδία με 3,75% και με καλύτερους όρους δανεισμού).

Πάσες, ασίστ , Δελατόλας...


Κατά τ΄ άλλα ο Χρυσοχοϊδης δουλεύει για να σώσει την Ελλάδα. Από τα χαράματα στο Παπαδάκη και στη συνέχεια, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στην εκπομπή του Χατζηνικολάου (REAL FM). Με τις μηχανές, στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στο φουλ.
Ο Δελατόλας που μας "αποκάλυψε" ότι το Σάββατο "ο Παπανδρέου μας κουνάει το μαντήλι" ήταν και στις 2 εκπομπές, κάνοντας με ... προκλητικό τρόπο ερωτήσεις - πάσες- στον Χρυσοχοϊδη.
Ο Χατζηνικολάου διεσώθη. Στο όριο...

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη ο επικεφαλής της task force Χορστ Ράιχενμπαχ.

Μολονότι ο Γερμανός τεχνοκράτης θα έπρεπε να... έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας, προκειμένου να συμβάλλει στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, αυτός, μέχρι σήμερα, επιλέγει την τακτική των σύντομων επισκέψεων. Αυτή τη φορά θα παραμείνει μόλις 3 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια τους, θα επιχειρήσει να επιταχύνει μια σειρά από κοινοτικά προγράμματα που αφορούν κυρίως σε ΕΣΠΑ, αλλά και μια σειρά αυτοχρηματοδοτούμενων έργων και συμπράξεων που παραμένουν ανενεργά.

Έμφαση επίσης θα δοθεί στα έργα διαχείρισης απορριμμάτων, στις μεγάλες υποδομές, στα έργα πληροφορικών συστημάτων του δημοσίου, αλλά και στο πλέγμα επιδοτήσεων και δανειοδοτήσεων μέσω κοινοτικών εργαλείων προς μικρομεσαίους.

Το ζητούμενο είναι αν ο κ. Ράιχενμπαχ θα αποφασίσει να υιοθετήσει μονίμως την τακτική των επισκέψεων – αστραπή ή κάποια στιγμή θα εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας για να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υπόθεση της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων.

18,2% αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο του 2011, από 13,5% που ήταν τον Οκτώβριο του 2010 και 17,5% το Σεπτέμβριο του 2011.


Όπως προκύπτει από... τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 219.478 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2010 (αύξηση 32,1%) και κατά 45.869 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2011 (αύξηση 5,3%) και διαμορφώθηκαν σε 903.525 άτομα.

Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.065.775 άτομα. Μειώθηκαν δηλαδή κατά 303.768 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2010 (μείωση 7,0%) και αυξήθηκαν κατά 14.666 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2011 (αύξηση 0,4%).

Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, ανήλθαν σε 4.382.356 άτομα. Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 118.605 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2010 (αύξηση 2,8%) και μειώθηκαν κατά 57.694 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2011 (μείωση 1,3%).

Τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στις γυναίκες και στους νέους ηλικίας 15-24 ετών.

Ειδικότερα, στις γυναίκες το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε σε 21,3% από 17,6% που ήταν τον Οκτώβριο του 2010, ενώ στους άνδρες αυξήθηκε σε 15,9% από 10,6%.

Στους νέους 15-24 ετών το ποσοστό ανεργίας ανήλθε σε 45,5% από 34,6%, ενώ στα άτομα 25-34 ετών το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε σε 25,3% από 18,3%.

Ή στην κυβέρνηση ζουν σε «ροζ πραγματικότητα» ή τα μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ανυπόστατες πληροφορίες.


Ο λόγος για τα όσα διαδραματίζονται με το PSI.
Aπό τη μία πλευρά ο ... Βενιζέλος και γενικότερα η κυβέρνηση δηλώνουν σίγουροι για την επιτυχή έκβαση των συζητήσεων με τους ιδιώτες για την εθελοντική ανταλλαγή των ομολόγων. Από την άλλη πλευρά τα διεθνή πρακτορεία υποστηρίζουν πως το PSI δεν πάει καλά. Πριν λίγη ώρα το Reuters, επικαλούμενο ανώτερες τραπεζικές υποστήριξε πως οι διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στο κόστος διάσωσης της Ελλάδας, μέσω της εθελοντικής αναδιάρθρωσης του χρέους, πηγαίνουν άσχημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reuters, το ποσοστό συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών στο PSI κυμαίνεται αυτή τη στιγμή κάτω από το 75%. Αυτό σημαίνει ότι η ελάφρυνση του χρέους που επιτυγχάνεται είναι χαμηλότερη από ό,τι αναμενόταν. Γι’ αυτό το λόγο η Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει να βγει από το αδιέξοδο μέσω της επιβολής ρητρών συλλογικής δράσης (CAC) στα ήδη υπάρχοντα ομόλογά της. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον ένα προκαθορισμένο ποσοστό των ομολογιούχων (ενδεχομένως γύρω στο 75%) συμφωνήσει σε μία πρόταση για την ανταλλαγή των ομολόγων, τότε αυτή καθίσταται υποχρεωτική για τη μειοψηφία που δεν συμφωνεί.

Δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάποιος πρέπει να τους είπε ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι.


Και ό,τι και να μας κάνουν, ό,τι μέτρα και να πάρουν, εμείς δεν θα αντιδράσουμε. Κάποιος τους είπε ότι θα δεχτούμε τα πάντα.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟ...

Θα παρακαλούσαμε τον ελληνικό λαό να μη φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Καψή, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του κ. Παπαδήμου.


Οπως εξομολογήθηκε προχτές ο κ. Καψής, με αυτά που κάνουν και ζητούν οι εργαζόμενοι, έρχονται μετά οι «κακοί» της τρόικας, παίρνουν «αέρα», θέτουν ερωτήματα, «πέφτουν τα μούτρα» των συγκυβερνώντων.

ωσαννά στον Μεσσία που έρχεται από τις Αγορές.


Ήταν Κυριακή 13 Νοεμβρίου, όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Πετσάλνικου για τη θέση του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης.
Αίφνης κυρίως το Mega, το ΒΗΜΑ, το ΕΘΝΟΣ, και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ άρχισαν ένα κρεσέντο απαξιωτικών σχολίων σε βάρος του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και αφιερωμάτων- ωσαννά στον Μεσσία που έρχεται από τις Αγορές.

για τη... βάρκα του ΠΑΣΟΚ Άλλος


Έτοιμοι να διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, εμφανίζονται άλλα δύο στελέχη του κινήματος- οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης και Στέφανος Τζουμάκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, ο μεν Χάρης Καστανίδης θα λάβει την όποια απόφαση αφού μελετήσει τις οριστικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, ο δε Στέφανος Τζουμάκας θα δώσει την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τις προθέσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΠΟΝΤΙΚΙ...

Πότε πρόλαβε ο Χλαπάτσας;


Ψώρα πρέπει να έχει η γ@&^%$^# η καρέκλα του Μαξίμου! 90 θέσεις συμβούλων, συνεργατών και μετακλητών υπαλλήλων αποφάσισε να θεσμοθετήσει για το Πολιτικό Γραφείο του ως πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ) Ούτε 5. Ούτε 10… 90 ο καπνιστός σολομός!
Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν καθημερινά όλο και...
περισσότερο από τα συνεχή οικονομικά μέτρα, την ανεργία και την εξαθλίωση, το κυβερνητικό σύστημα παραμένει πολυπρόσωπο και προκλητικό. Και να σκεφτείτε ότι ο πολύποδας στις 8 Απριλίου θα μας αποχαιρετήσει!!!
Ουστ κοπρίτη…

Λαϊκό Μέτωπο της αριστεράς!

Κλέβουν Πάμπλο Πικάσο και ο πορφυρογέννητος οικόσιτος των Γκλύξμπουργκ και…

Ο Καμμένος συνεχίζει να τιμά τους ψηφοφόρους του αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΣΥΝΤΑΞΗ...

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΕΒΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ (ΚΑΘΕΤΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ ΜΕ Δ.ΑΚΡΙΤΑ ) ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΔΥΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ (ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ) ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ
Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ...

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ;;;;
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΛΛΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Η' ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ .
ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ
ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ 3 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
1ο ΟΔΟΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ
2ο ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ VIDEOCLUB ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ
3ο- 4ο ΣΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΕΝΑ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ .
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ................................
ΑΜΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝ -ΟΛΥΜΠΟΥ..

Γράφει ο πρώην δήμαρχος Λιτοχώρου Νίκος Κουκουτάτσιος


Δεν είναι μόνο να απορεί κανείς με την αναξιότητα των πολιτικών και διοικητικών αρμοδίων της κεντρικής εξουσίας, που μας οδήγησαν σε διεθνή ανυποληψία, αλλά και να εξανίσταται και να οργίζεται με την αμβλύνοια τους, να μην μπορούν να δώσουν σύντομες λύσεις σε πολύ απλά πράγματα.

Δύο φορές είδε το φως της δημοσιότητας το θέμα του εργοστασίου ξύλου Λιτοχώρου.
Και τις δύο φορές το έφερε περιέργως στη δημοσιότητα ο κατά τα άλλα συμπαθής βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου.


Την μία φορά ζήτησε να μάθει από τον πολυώνυμο υπουργό Σκανταλίδη τι θα πράξει για να απαλλαγεί η περιοχή από τις αντιαισθητικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που χρόνια βρίσκεται σε αχρησία, και τώρα δημοσιεύει την απάντηση που πήρε από την ΄΄ Ειδική Γραμματεία ΄΄ δασών η οποία διερευνά μέσω κτηματικής εταιρίας του δημοσίου [ ΚΕΔ ] χώρο μετεγκατάστασης, και κονδύλια για την επαναλειτουργία του. Μα είναι στα καλά τους οι άνθρωποι; Εδώ ότι δημόσιο υπήρχε έχει ξεπουληθεί η έχει υποθηκευθεί στους τοκογλύφους δανειστές μας και αυτοί προσπαθούν να νεκραναστήσουν μια από χρόνια πεθαμένη δημόσια επιχείρηση;

Δηλαδή αγνοούν ότι στο Λιτόχωρο υπάρχει ένας έστω και κουτσουρεμένος χωροταξικός σχεδιασμός, ότι ισχύουν αμετάκλητα οι ζώνες οικιστικού ελέγχου, και ότι υπάρχει ένα υπερευρύχωρο βιοτεχνικό πάρκο μέσα στο οποίο μπορεί άνετα να εγκατασταθεί το εργοστάσιο ξυλείας Λιτοχώρου και μάλιστα κατά προτεραιότητα, εφ’όσον συντρέχει λόγος διατήρησης του;
Οι μέχρι τώρα υπεύθυνοι του δασαρχείου Πιερίας που διαχειρίζονται το εργοστάσιο
αυτό το θεωρούσαν και το θεωρούν ακόμη τσιφλίκι τους όπως και όλες τις κοινόχρηστες εκτάσεις του Λιτοχώρου αλλά και οι άλλες συναφείς δημόσιες υπηρεσίες, δεν μπόρεσαν να εμπεδώσουν ακόμη την ωμή νομική πραγματικότητα ότι στα διοικητικά όρια του Λιτοχώρου δεν υπάρχουν δημόσιες εκτάσεις εκτός από τον συμπαγή ορεινό όγκο του Ολύμπου που κακώς χαρακτηρίστηκε δημόσιος αφού εδώ
στις λεγόμενες νέες χώρες Ήπειρο Μακεδονία και Θράκη ισχύει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των γαιών όπως αυτό διαμορφώθηκε με τον Οθωμανικό νόμο της 7 Ραμαζάν του 1856 και ότι αυτός ο νόμος ενσωματώθηκε στο Ελληνικό δίκιο με το νόμο 147/1914. Γιατί λοιπόν ψάχνονται άδικα και δεν απευθύνονται στον Δήμο Δίου Ολύμπου ως διάδοχου του Δήμου Λιτοχώρου για να λύσουν το πρόβλημα της μετεγκατάστασης αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;
Αλλά και η ηγεσία του Δήμου Δίου Ολύμπου γιατί δεν τους απαλλάσσει από την αγωνία στέλνοντας τους τον αρμόδιο δικαστικό υπάλληλο να τους κάνει έξωση από την ιδιοκτησία του; Δεν γνωρίζει την πάγια διάταξη του αστικού κώδικα, ότι τα υπερκείμενα ανήκουν τοις υποκειμένοις;
Πότε θα απαλλαγούμε επιτέλους από το αντεθνικό Αθηναϊκό κράτος και τους πονηρούς θλιβερούς εκπροσώπους του;

Λιτόχωρο 11-12-2012 Νίκος Κουκουτάτσιος


π . Δήμαρχος Λιτοχώρου.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του συλλόγου, έγινε η πρώτη εκδήλωση για το 2012, το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στην πολιτιστική στέγη του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ».

Γονείς και συγγενείς 30 αρχαρίων χορευτών και χορευτριών καμάρωσαν πραγματικά τα μικρά παιδιά στα πρώτα τους παραδοσιακά ΄΄ βήματα ΄΄ με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσάς τους Αθηνάς Αετοπούλου, και απόλαυσαν τη μικτή χορωδία του συλλόγου, με χοράρχη τον Γιάννη Τοπαλίδη, σε όμορφα τραγούδια του ιστορικού Πόντου.

Η διοίκηση έδωσε τις ολόψυχες ευχές της, για υγεία ειρήνη στον τόπο μας και σ΄ όλο τον κόσμο, πρόοδο και δημιουργία για το σύλλογο, τον πολιτισμό και την παιδεία μας. Το φλουρί βρήκε η χορεύτρια Ειρήνη Σαββίδου, στα μέλη δε όλων των τμημάτων, και σ΄ όλους τους παρόντες, μέσα σε χαρούμενο και γιορτινό κλίμα, μοιράστηκαν δώρα, βασιλόπιτα και αναψυκτικά.

Ραντεβού το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στο μεγάλο ετήσιο χορό του συλλόγου, στο οικ. κέντρο «ΘΕΑΜΑ» (πρώην «ΔΙΟΓΕΝΗΣ»).

Καλή χρονιά σε όλους!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, στο μεγάλο ετήσιο χορό του, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 στο οικ. κέντρο «ΘΕΑΜΑ» (πρώην «ΔΙΟΓΕΝΗΣ»). Σε μια βραδιά γεμάτη παράδοση, χορό και τραγούδι συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αχιλλέας Βασιλειάδης, Δημήτρης Αμπερίδης, Βαγγέλης Αναστασιάδης, Κώστας Κασιμίδης, Χρήστος Ιωαννίδης και Γιάννης Πολυχρονίδης καθώς επίσης τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και των Κρητών Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και της Κρήτης αντίστοιχα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο σύλλογος «Βενιαμίν» για το σπουδαίο του ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο.

Ευχόμαστε σ΄ όλους καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Με τιμή το Δ.Σ

Στην Λεπτοκαρυά σήμερα κάτω από το θεϊκό βουνό τον Όλυμπο,

με τις πολυποίκιλες ομορφιές του, είμαστε από τούς τυχερούς Έλληνες...! Διότι μπορούμε και απολαμβάνουμε εμείς τις τέσσερις εποχές του έτους ,σε θεϊκό περιβάλλον...!



Το χειμώνα ,στην Λεπτοκαρυά το μεγαλύτερο κρύο το κάνει συνήθως τον Ιανουάριο, αλλά οι ψυχρές μέρες διακόπτονται από τις ηλιόλουστες αλκυονίδες ημέρες οπότε ο καιρός γίνεται θεϊκός ,γλυκός, ιδίως στην παραλία διότι εκεί επιδρά η θάλασσα…!



Ο χειμώνας φέρνει μεταβολές στη φύση και στον άνθρωπο. Τέλος εξαιτίας του μεγάλου κρύου, στη Λεπτοκαρυά σκοτώνονται πολλά μικρόβια και διάφορα βλαβερά ζιζάνια…!


Ωστόσο: όπως συμβαίνει γενικότερα στην χώρα μας, από το κρύο του χειμώνα γλυτώνουν, και μάλιστα επιδοτούνταi. Οι ψέυτες, οι απατεώνες, η διαφθορά, και τα λαμόγια . «Έτσι για να έχουμε και κάτι τις κοινό …!»
ΟΡΦΕΑΣ

Σύλλογος Αηδημητρινών Κατερίνης

Επειδή σ΄ αυτή τη ζωή υπάρχουν και όμορφες στιγμές, και, αν δεν
υπάρχουν τις δημιουργούμε, προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας
στην Κοπή της Πίτας μας, που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και
ώρα προσέλευσης 11,00΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘ΑΡΙΑ’. Η εκδήλωση
κρύβει πολλές εκπλήξεις και κανένας δεν θα φύγει ΄΄ζημιωμένος΄΄!!!
Το Δ. Σ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πιερικού,

ο Στέφανος Σκέντος δήλωσε: Ευχαριστώ τον προπονητή, τη διοίκηση και κυρίως τον Πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Πιερικό. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες μου και τον προπονητή του Βατανιακού για τη συνεργασία, και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΤΑΠ Βατανιακός, Γεράσιμο Ποτουρίδη που δεν προέβαλε εμπόδια στη μεταγραφή μου στον Πιερικό.

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στο υπουργείο Υγείας

Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έξω από το υπουργείο Υγείας


Προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους για τις εκτός έδρας μετακινήσεις τους από τον Μάρτιο του 2010, και για την εργασία τους κατά τις νυχτερινές ώρες και αργίες από τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Σκέντου από τον Βατανιακό.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 12-11-1987 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.
Προηγούμενες ομάδες του 24χρονου ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πιερικού, ήταν η Λάρισα (2005-2007), Καστοριά (2007-2009), Θερμαϊκός Θέρμης (2009-2010), ΓΑΣ Σβορώνος (2010-2011) και Βατανιακός (Ιούλιους 2011-Ιανουάριος 2012).
Ο ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πιερικό το απόγευμα της Πέμπτης, θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 5.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’

Το Συνδικάτο Ν. Πιερίας ‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’ καταγγέλλει την απόλυση της εργαζόμενης από τα κρεοπωλεία στο σούπερ μάρκετ ‘ΓΑΛΑΞΙΑΣ’. Διότι όπως ισχυρίστηκε εκπρόσωπος της εργοδοσίας με την φτηνή αιτιολογία, χρησιμοποίησε αναλώσιμα (καθαριστικά) για τον χώρο του κρεοπωλείου.

Η εργαζόμενη μαζί με δυνάμεις του συνδικάτου έκανε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και ορίστηκε τριμερής συνάντηση.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’

Μας έστειλε τελεσίγραφο λέγοντας πως ο χρόνος τελειώνει και μένει στην Ελλάδα μέχρι να γίνει το κούρεμα.


Όπως... το θέλει ο ίδιος, ο κύριος Νταλάρα και οι τραπεζίτες που επαξίως εκπροσωπεί...

Ή στην κυβέρνηση ζουν σε «ροζ πραγματικότητα» ή τα μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ανυπόστατες πληροφορίες.


Ο λόγος για τα όσα διαδραματίζονται με το PSI.
Aπό τη μία πλευρά ο ... Βενιζέλος και γενικότερα η κυβέρνηση δηλώνουν σίγουροι για την επιτυχή έκβαση των συζητήσεων με τους ιδιώτες για την εθελοντική ανταλλαγή των ομολόγων. Από την άλλη πλευρά τα διεθνή πρακτορεία υποστηρίζουν πως το PSI δεν πάει καλά. Πριν λίγη ώρα το Reuters, επικαλούμενο ανώτερες τραπεζικές υποστήριξε πως οι διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στο κόστος διάσωσης της Ελλάδας, μέσω της εθελοντικής αναδιάρθρωσης του χρέους, πηγαίνουν άσχημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reuters, το ποσοστό συμμετοχής των ιδιωτών επενδυτών στο PSI κυμαίνεται αυτή τη στιγμή κάτω από το 75%. Αυτό σημαίνει ότι η ελάφρυνση του χρέους που επιτυγχάνεται είναι χαμηλότερη από ό,τι αναμενόταν. Γι’ αυτό το λόγο η Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει να βγει από το αδιέξοδο μέσω της επιβολής ρητρών συλλογικής δράσης (CAC) στα ήδη υπάρχοντα ομόλογά της. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον ένα προκαθορισμένο ποσοστό των ομολογιούχων (ενδεχομένως γύρω στο 75%) συμφωνήσει σε μία πρόταση για την ανταλλαγή των ομολόγων, τότε αυτή καθίσταται υποχρεωτική για τη μειοψηφία που δεν συμφωνεί.

Παράξενη κινητικότητα παρατηρείται στο γραφείο Θεσσαλονίκης του Mega αλλά και στο αθλητικό τμήμα του καναλιού.


Γίνεται λόγος για... κάποιες απώλειες. Άραγε οι εξελίξεις να έχουν σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του καναλιού;

Οι παχύσαρκοι άνθρωποι σύντομα ενδέχεται να πληρώνουν έξτρα για να ταξιδεύουν αεροπορικώς.


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, την συγκεκριμένη ιδέα εξέφρασε ο... πρώην οικονομολόγος της αυστραλιανής αεροπορικής Qantas, Τόνι Γουέμπερ και έσπευσαν να την υιοθετήσουν αμέσως και άλλοι οικονομολόγοι.

«Οι υπέρβαροι θα πρέπει να πληρώνουν έξτρα. Όπως ακριβώς γίνεται και με τις υπέρβαρες αποσκευές», υποστηρίζει ο κ. Γουέμπερ και εξηγεί ότι το βάρος ενός αεροσκάφους καθορίζει και την ποσότητα των καυσίμων που καίει.

«Το κόστος των καυσίμων έχει εκτιναχτεί στα ύψη και οι αεροπορικές εταιρίες για να το καλύψουν θα πρέπει να αυξήσουν τις τιμές των εισιτηρίων τους», είπε ο κ. Γουέμπερ και όπως εξήγησε ο ίδιος η παχυσαρκία «τρώει» τα κέρδη των εταιρειών σημειώνοντας πως κατά μέσον όρο το βάρος ενός επιβάτη έχει αυξηθεί από 59 κιλά το 1926, στα 85 κιλά σήμερα.

Λόγω της αύξησης του βάρους αυτού μια πτήση από την Αυστραλία στο Λονδίνο χρειάζεται έξτρα καύσιμα, το συνολικό κόστος των οποίων μπορεί να φτάσει στο ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως. Πάντως οι αεροπορικές εταιρίες είπαν πως για την ώρα δεν είναι στις προθέσεις τους να χρεώνουν έξτρα τους υπέρβαρους.

Σχεδόν σαραντάρια έπιασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή της Τετάρτης (11/01/2012).



Ο Κανάκης και η παρέα του, σημείωσαν... 32,3% στο σύνολο και 38% στα νεανικά κοινά.

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Tα τελευταία στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος είναι άκρως αποκαλυπτικά και δείχνουν την ωμή πραγματικότητα για τη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες.
Συγκεκριμένα το ... συνολικό απόθεμα των καταθέσεων, που διατηρούν στις ελληνικές τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, μειώθηκε περαιτέρω κατά 3,5 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στα 172,9 δισ. ευρώ από 176,4 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα...

Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τηn ο πρώην βουλευτής και υπουργός του κόμματος Στέφανος Τζουμάκας, σε...

συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε....