PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Άκρως ...Πιερική η φωνή της Κυρίας της φωτογραφίας! Και το όνομα αυτής Ντίνα Παπαϊωάννου.....

H KΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ....
Το όνομα της ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. 
Είναι μιά πολύ καλή τραγουδίστρια και έχει δυνατή κι ωραία φωνή. 
Άκρως ...Πιερική η φωνή της Κυρίας της φωτογραφίας! 
Ποιά η σχέση της με την ΠΙΕΡΙΑ μας;;;
Κάνε κλικ για να ακούσεις τη φωνή της στο παρακάτω βίντεο και μετά στο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!

Άνω κάτω έχει γίνει μια ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα με τους κατοίκους να έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον παπά της ενορίας.



Και όλα αυτά, όπως καταγγέλλεται, με φόντο μια ανθρωπιστική κινητοποίηση που έγινε μετά από πρωτοβουλία του ιερέα προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη ρουχισμού και τρόφιμα για ...
τους άπορους που διαμένουν στη συγκεκριμένη περιοχή. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία. Η συλλογική προσπάθεια για να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερα ρούχα και τρόφιμα συγκίνησε τους πάντες. Μόνο που η κατάληξη ήταν αναπάντεχη. Κι αυτό διότι πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα το πρωί της προπερασμένης Τρίτης είχε οριστεί (από τον ιερέα) η ώρα παράδοσης των προϊόντων προς όλους όσοι τα είχαν ανάγκη και είχαν καταγραφεί ως άποροι της συνοικίας. Εκείνοι πήγαν στον ιερό ναό για να παραλάβουν τα τρόφιμα και τα ρούχα εν όψει των Χριστουγέννων αλλά βρήκαν την εκκλησία... κλειστή! Ο ιερέας ήταν άφαντος και οι άποροι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Περίμεναν μάλιστα έξω από τον ιερό ναό μέχρι που έφθασε το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα καθώς ο παπάς δεν εμφανίστηκε στο χώρο. Το πρωί της επομένης ξαναπήγαν αλλά βρήκαν τον νεότερο ιερέα της εκκλησίας. Τον ρώτησαν σχετικά αλλά εκείνος δεν γνώριζε το παραμικρό. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος έγινε - χωρίς να ευθύνεται - ο αποδέκτης όλης της οργής των απόρων και των διαμαρτυριών τους. Κυριολεκτικά στο χώρο της εκκλησίας επικράτησε πραγματικός χαμός, όπως μας λένε αρκετοί ενορίτες...

Να φορέσουν τα εσώρουχα της πιο διάσημης φίρμας και να γίνουν για μία έστω φορά, οι «Άγγελοι» της.

ΝΤΟΥΤΖΕΝ ΚΡΟΣ
Από τα πιο διάσημα μοντέλα της εταιρείας είναι η Ντούτζεν Κρος από την Ολλανδία. Ξανθιά με μπλε μάτια είναι για πολλούς ένας al time classic… άγγελος. Με ή χωρίς φτερά.


ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΝΚΧΟΥΤ
Το μοντέλο από την Λευκορωσία, Μαρίνα Λινκχουτ περπάτησε για πρώτη φορά ως «άγγελος» το 2008, ενώ συμμετείχε και το 2009. Κι αν κρίνουμε από τα προσόντα της, έχει να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα με τα... φτερά!


ΣΕΛΙΤΑ ΕΜΠΑΝΚΣ
Το μοντέλο από τους Κέιμαν Νήσους, υπήρξε «άγγελος» από το 2005 έως το 2008 και μάλιστα με επιτυχία, που της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για τη διεθνή μόδα.


ΜΑΡΙΣΑ ΜΙΛΕΡ
Ο πιο διάσημος «άγγελος» αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από την Μαρίσα Μίλερ. Στην Victoria’s Secret βρίσκεται από το 2002, ενώ «φτερά» απέκτησε το 2007 κι έκτοτε δεν τα αποχωρίζεται.
Η Μαρίσα Μίλερ θεωρείται από τα πιο σέξι μοντέλα σε όλο τον κόσμο και σε σχετικές λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες κρατάει δυναμικά τις πρώτες θέσεις. Καθόλου τυχαία.


ΙΖΑΜΠΕΛ ΓΚΟΥΛΑΡΤ
Το μοντέλο από την Βραζιλία υπήρξε «άγγελος» από το 2005 έως το 2008. Μετά έγινε «μούσα» του Αρμάνι, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Οίκους μόδας. Το 2009 συμμετείχε ως γκεστ στην επίδειξη της Secret φορώντας πάλι τα «φτερά» της.

Καλά ρε μ@λ@κ@ς ...είμαι; Οδηγίες σωστής χρήσης ενός καλού μ@Λ@Κ@

Oδηγίες για τη σωστή χρήση της προσφιλούς λέξης "μαλάκας".
1 . Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα
2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα
3. Ο σταθερός: έμεινε μαλάκας
4. Ο αδιόρθωτος: ε τον μαλάκα
5. Ο επώνυμος: έλα ρε Μαλάκα
6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα
7. Ο χαμένος: που σαι ρε μαλάκα;
8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας
9. Ο βαθμοφόρος: ά, τον αρχιμαλάκα
10. Ο αμφίβολος: καλά μαλάκας είσαι;
11. Ο διττός: και πούστης και μαλάκας
12. Ο ευρεσιτέχνης: μαλάκας με πατέντα
13. Ο εμετικός: τα ξέρασε όλα ο μαλάκας
14. Ο καλοδεχούμενος: καλώς τον μαλάκα
15. Ο εξακριβωμένος: είναι τελικά μαλάκας
16. Ο επιρρεπής: Μη γίνεσαι μαλάκας τώρα
17. Ο εκνευριστικός: άει γαμήσου ρε μαλάκα
18. Ο ανεκδιήγητος: μα πόσο μαλάκας νάσαι!
19. Ο αργοκίνητος: άντε ρε μαλάκα, κουνήσου
20. Ο φαφλατάς: μιλάμε για πολύ μαλάκα
21. Ο επαναλαμβανόμενος: την είπε πάλι ο μαλάκας
22. Σωβινιστής: μαλάκας μπορεί να είμαι, πούστης όμως όχι!!
23. Μπορεί να προσθέσεις και τα δικά σου... ρε μαλάκα

Οι άνεργοι ξεπερνούν το 1.000.000 πολλοί μένουν χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα που δεν έχουν να πληρώσουν ...



παιδιά λιποθυμάνε στα σχολεία ...από την πείνα αλλά οι εργατοπατέρες της ΕΥΔΑΠ τσέπωσαν 35.000 ευρώ για να μάθουν τα παιδιά τους ξένες γλώσσες ! Μάλιστα αυτοί που τα τσέπωσαν είναι...
συνταξιούχοι !!!

"Πριν από μόλις δέκα μέρες.
Ναι, υπάρχουν τόσα λεφτά που πληρώνουμε για την εκμάθηση ξένων γλωσσών των παιδιών των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ υπαλλήλων της ΕΥΔΑΠ.

[Απ' την Παραπολιτική, που πριν λίγους μήνες έγραψε και για το επίδομα λουτροθεραπείας των υπαλλήλων της ΕΥΔΑΠ που κοστίζει στην επιχείρηση 164.000 ευρώ. Αλλά και για το ότι η επιχείρηση καλύπτει τα έξοδα εκμάθησης ξένων γλωσσών στα παιδιά των υπαλλήλων της. Ποιος θα φανταζόταν όμως ότι τα καλύπτει και για τα παιδιά των συνταξιούχων - τα οποία μπορεί να είναι και σαράντα ετών;!]"
Ο "ψευτράκος" που έγινε κι "απατεωνάκος"....
Ά ρε Ψευτράκο, κατά το ...λουστράκος, της περιβόητης Ελληνικής Ταινίας!
Ο "ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΑΛΛΑΞΕ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ...ΛΑΜΟΓΙΑΚΟΣ!
Ως πότε ρε ψοφίμι θα σου βγαίνει;
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται κι εσύ έφτασες ήδη στο ...πολλοστό!

Να φορέσουν τα εσώρουχα της πιο διάσημης φίρμας και να γίνουν για μία έστω φορά, οι «Άγγελοι» της.

ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ
Από τους πιο διάσημους «αγγέλους» υπήρξε η Χάιντι Κλουμ. Εξάλλου, η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στην Victoria’s Secret κι έτσι έγινε γνωστή.
Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Χάιντι Κλουμ τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν το 2009 (και λίγο μετά τη γέννηση του τέταρτου απιδιού) επέστρεψε για ένα γκεστ ως «άγγελος» της Secret και το σώμα της ήταν απλά καταπληκτικό. Εξάλλου, το διαπιστώνουμε από τη φωτογραφία.


ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΕΡ
Στο νέο «αίμα» της εταιρείας και από τα πιο διάσημα μοντέλα της είναι η Μιράντα Κερ. Είναι «άγγελος» από το 2007 και είναι το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία που κατέκτησε αυτή τη θέση. Μεγαλεία.
Η καριέρα της ως «άγγελος» της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για άλλες δουλειές, με αποτέλεσμα την περασμένη χρονιά η Μιράντα Κερ να συγκαταλέγεται στη λίστα με τα δέκα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου.


ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ
Ακόμη ένα μοντέλο από την Βραζιλία που έβαλε... φτερά. Η Αντριάνα Λίμα έγινε «άγγελος» το 2000 κι ενώ ήταν μόλις 19 χρονών. Κι ενώ εκείνη τότε διατυμπάνιζε ότι είναι παρθένα, ο κόσμος θαύμαζε τα κάλλη της με τα σέξι εσώρουχα.


ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΟΥΡΚΟΒΑ
Υπήρξε από τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria’s Secret και από τους πιο σέξι «αγγέλους» της. Το τοπ μοντελ σκόρπισε μεγάλη θλίψη όταν ανακοίνωσε ότι βγάζει... τα φτερά, αλλά ευτυχώς κάνει κάποια γκεστ, οπότε ο κόσμος μπορεί και την χαίρεται.

ΙΔΟΥ Ο ΠΑΟΚ


Αρ.
Ονοματεπώνυμο
Θέση
Ημ. Γεν.
Χώρα
1.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
30/05/1974
Ελλάδα
91.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
11/01/1984
Κροατία
71.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
10/10/1986
Ελλάδα
8.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
21/03/1977
Ιταλία
27.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
09/05/1979
Πολωνία
13.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
11/03/1985
Ελλάδα
4.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
19/08/1986
Ελλάδα
60.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
04/08/1985
Βραζιλία
15.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
11/10/1978
Χιλή
16.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
01/06/1977
Βραζιλία
36.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
11/03/1979
Ιταλία
77.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
08/03/1981
Βραζιλία
3.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
02/12/1993
Ελλάδα
2.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
07/11/1991
Ελλάδα
21.
MEΣΟΣ
07/05/1977
Σερβία
18.
MEΣΟΣ
29/10/1981
Ελλάδα
7.
MEΣΟΣ
08/03/1972
Ελλάδα
5.
MEΣΟΣ
11/05/1977
Ουρουγουάη
10.
MEΣΟΣ
22/01/1986
Πορτογαλία
11.
MEΣΟΣ
16/11/1983
Γαλλία
28.
MEΣΟΣ
23/05/1988
Ελλάδα
85.
MEΣΟΣ
15/06/1985
Κολομβία
25.
MEΣΟΣ
24/04/1981
Ρουμανία
10.
MEΣΟΣ
16/11/1980
Βραζιλία
14.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
30/03/1988
Ελλάδα
33.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
24/12/1988
Ελλάδα
9.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
18/08/1981
Ελλάδα
99.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
25/01/1990
Ελλάδα



«Ναι» στην ευελιξία, αλλά «όχι» στην ανοχή λέει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς

ο οποίος τονίζει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία κωλυσιεργία και ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν πριν από το Πάσχα.

Με... άρθρο του στην «Real» ο κ.Σαμαράς τονίζει ότι από την αρχή το κόμμα του είχε δείξει ελαστικότητα στο θέμα της ημερομηνίας των εκλογών μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη βιωσιμότητα του χρέους.

«Είχαμε προσδιορίσει όλοι μαζί ως καταλληλότερη ημερομηνία την 19η Φεβρουαρίου. Αν η συμφωνία για ανταλλαγή ομολόγων λήξει νωρίτερα μπορούν οι εκλογές να γίνουν νωρίτερα. Αν χρειαστούν μερικές εβδομάδες ακόμα, τότε μπορούν οι εκλογές να καθυστερήσουν λίγο ακόμα. Αλλά να εξηγούμαστε: όχι μετά το Πάσχα» αναφέρει.

Και προσθέτει ότι «είναι συμφέρον για τη χώρα να υπάρξει κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή εντολή», ενώ προειδοποιεί ότι «όσοι παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια θα αντιμετωπίσουν και την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητά μας»...

Έληξε η σύμβαση του σήμερα, αλλά τα σαϊνια της ΕΡΤ του απενεργοποίησαν τη κάρτα εισόδου


Τι να κάνει ο άνθρωπος, άρχισε να καβαλάει τις μάντρες (η δουλειά κάνει τους άντρες ) και... μπήκε τη τελευταία στιγμή και σε μαύρα χάλια στο στούντιο.
Αντε μετά να κάνεις εκπομπή!
Ο κύριος Τάκης Σπηλιόπουλος την έκανε όμως. Και, οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε, αξιοπρεπώς. Έστω κι αν προανήγγειλε καλεσμένους, που δεν ήρθαν ποτέ...

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν για άλλη μια φορά τα ελληνικά νοικοκυριά από την αρχή του νέου έτους.



Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2012 αναμένεται να .. παραλάβουν οι φορολογούμενοι τα σημειώματα που αφορούν την πληρωμή των τελών και των φόρων στα ακίνητα για την προηγούμενη τριετία. Τη σκυτάλη θα πάρουν στη συνέχεια τα ραβασάκια για το «χαράτσι» της ΔΕΗ, ενώ από την άνοιξη και έπειτα θα ταχυδρομούνται τα νέα σημειώματα από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα έρθουν αντιμέτωποι με:

1. Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000 από τα 8.000 ευρώ, τις αλλαγές στη φορολογική κλίμακα για τα φυσικά πρόσωπα, την παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης για το 2012 από τις μηνιαίες αποδοχές.

2. Τα νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης.

3. Την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.

4. Τα νέου τύπου αντικειμενικά κριτήρια για τον προσδιορισμό του φορολογητέου εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών.

5. Το ειδικό τέλος των ακινήτων.

6. Την καταβολή του αυξημένου τέλους επιτηδεύματος.

7. Τις ειδικές εισφορές στα τεκμήρια διαβίωσης.

8. Την εξομοίωση της φορολογίας του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης

9. Την πληρωμή του ΕΤΑΚ για το 2009, καθώς και του ΦΑΠ του 2010 και 2011

10. Τις περικοπές στις εκπτώσεις για τις αφορολόγητες δαπάνες.

11. Την καταβολή της εισφοράς αλληλεγγύης.

...που οι συμπολίτες του καταθέτουν τις πινακίδες η στα κρεματόρια της ΔΕΗ του παράνομου χαρατσιού Βενιζέλου!...



Δεν λέμε, τρυφερή ήταν η κίνηση του Αντώνη Σαμαρά και της συζύγου του να επισκεφθούν το Κέντρο Βρεφών Μητέρα.

Μόνο που σε μια χώρα που... καταρρέει με τους εξαθλιωμένους συμπολίτες του να κάνουν ουρές για να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων του η να στοιβάζονται στα κρεματόρια της ΔΕΗ για να πληρώσουν το παράνομο χαράτσι του Βενιζέλου, ο Σαμαράς δείχνει τουλάχιστον υποκριτής μέσα από την αντιπολίτευση μοδίστρας την οποία κάνει.

Καλά θα ήταν να μην κοροιδεύει τους ψηφοφόρους του.

Αν δεν πετύχουμε θα πάμε όλοι μαζί για τσίπουρα στη Θεσσαλία".



Η δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οικονοµία και κρατικά ταµεία αποκαλύπτεται στους αγωνιώδεις διαλόγους υπουργών, εν όψει της τελικής διαπραγµάτευσης µε ... την τρόικα, στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".

Χαρακτηριστική φράση που αποτυπώνει την αγωνία των υπουργών και το αδιέξοδο των οικονομικών επιτελείων σχετικά με τη λήψη οικονομικών μέτρων για το διέξοδο της χώρας από την κρίση, χωρίς περαιτέρω απώλειες, αποτυπώνεται στο Φίλιππο Σαχινίδη, ο οποίος σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, φέρεται να είπε: "Το έλλειµµα του 2011 κινείται στο 10%-11% του ΑΕΠ και αν δεν περιοριστεί, τότε θα πάµε όλοι µαζί για τσίπουρα".

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε: "∆εν µπορούµε να λάβουµε νέα µέτρα. Θα οδηγηθούµε σε κυβερνητική κατάρρευση. Το μεγάλο ζήτημα είναι οι δυσκολίες στα ασφαλιστικά ταμεία και στον κοινωνικό προϋπολογισμό".

Γ. Κουτρουμάνης: "Κάτι πρέπει να κάνουμε, έχουμε απώλειες και στα έσοδα, πέφτουν έξω και οι δαπάνες. Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οι απώλειες εσόδων στο ΙΚΑ".

Φ. Σαχινίδης: "Το έλλειμμα του 2011 θα κλείσει μεταξύ 10% και 11%".

Ε. Βενιζέλος: "Με έλλειμμα 11% θα φτάσουμε σε αδιέξοδο γιατί θα ζητήσουν πρόσθετα μέτρα. Είναι SOS να κλείσει το έλλειμμα κάτω από το 10%".

Φ. Σαχινίδης: "Αν κλείσει η χρονιά με έλλειμμα 9,5% θα είμαι θεός. Αν είναι 9,7% - 9,8% θα το καλιμπράρουμε".

Φ. Σαχινίδης: "Πρέπει να προχωρήσουμε σε ακύρωση δαπανών του 2011 ή να κάνουμε μπαϊμπάς όπου μπορούμε για να κλείσει ο προϋπολογισμός".

Ε. Βενιζέλος: "Αν το έλλειμμα υπερβεί το 10% δεν μπορούμε να πάρουμε μέτρα. Οδηγούμαστε σε κυβερνητική κατάρρευση".

Γ. Κουτρουμάνης: "Εμείς υπολογίζαμε 678 εκατ. ευρώ από τα Ταμεία αλλά τώρα είμαστε στο μηδέν".

Η. Πεντάζος: "Θα έχουμε σκληρή διαπραγμάτευση τον Ιανουάριο. Τώρα οι Τροϊκανοί έδειχναν χαλαροί, συναισθηματικοί, ακόμα και φιλικοί μπορούμε να πούμε μαζί μας΄".

Η ομολογία στη Βουλή

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", σε ομιλία του Φ. Σαχινίδη στη Βουλή, που είπε χαρακτηριστικά:

"Μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να απαντήσω με ακρίβεια για το πού θα θα διαμορφωθεί τελικά το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης το 2011. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ύφεση, η οποία θα επηρεάσει τόσο τα φορολογικά, όσο και τα ασφαλιστικά έσοδα. Είναι γεγονός ότι έχουμε και αυξημένη ανεργία και μάλιστα περισσότερη από αυτή που αρχικά είχε προβλεφθεί".

Νωρίτερα, ο ίδιος επισήμανε ότι "το ΔΝΤ είναι έτοιμο να μας πει αντίο. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Η Βραζιλία θέτει θέμα προνομιακής μεταχείρισης προς την Ελλάδα και το ίδιο θέμα έκαναν και οι Ρώσοι. Όλες οι ελπίδες είναι στον Παντελή Οικονόμου για να εισπράξει τα έσοδα.

Φάτε μάτια ψάρια....

Το πιο sexy κορίτσι του modelling ανήκει πια στον Di Caprio.
Ωστόσο, οι φωτογραφίες της, που αναδεικνύουν το τέλειο κορμί της, ανήκουν σε εσάς!




Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, είναι πέρα για πέρα αληθινό, για αυτό και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά… Ίδωμεν λοιπόν!


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λέγεται ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης θα υπογράψει με τον Alpha για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αμέσως μετά τις γιορτές, ενώ... ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον ΑΝΤ1. Και το ερώτημα στα χείλη όλων είναι, «Τι θα κάνουν οι μέτοχοι του μεγάλου καναλιού»; Για να το πούμε όμως σε απλά ελληνικά όπως τίθεται από μεγάλη μερίδα της δημοσιογραφικής πιάτσας, «Θα αφήσουν οι νταβατζήδες τον Χατζηνικολάου να πάει στον ΑΝΤ1 και τον Παπαγιάννη στον Alpha, χωρίς να ανοίξει μύτη»;

Μία ακόμη εταιρεία προστίθεται στον κατάλογο εκείνων που αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.


Πρόκειται για ... μία εταιρεία ενέργειας, την ελβετική EGL, η οποία μάλιστα είναι η τέταρτη του χώρου που φεύγει μετά τις Duke Energy (από την ΕΠΑ Αττικής), Endesa και Verbund.

Η δραστηριότητα της εταιρείας που αφορά στη χώρα μας μεταφέρεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Η EGL Hellas θα εξακολουθεί να υφίσταται ως νομικό πρόσωπο για ένα διάστημα. Η EGL είχε παρουσία στη χώρα μας από το 2006 και δραστηριοποιήθηκε στη χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, με την εμπορία (εισαγωγές και εξαγωγές σε όλες τις γειτονικές χώρες).

Κάποιους η κρίση δεν τους αγγίζει.



Ο λόγος για τους ακριβοπληρωμένους επικεφαλής μεγάλων εταιρειών ανά τον κόσμο, οι οποίοι την ώρα που το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα αντιμετωπίζει προβλήματα, η... ευρωζώνη είναι απέναντι σε μια μεγάλη κρίση χρέους και οι ΗΠΑ έχουν εξίσου σημαντικά προβλήματα, κερδίζουν αξιοζήλευτους μισθούς.

Σύμφωνα με το bussinesinsider οι μισθοί των golden boys παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.


Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Philippe Dauman της Viacom. Ο ίδιος κέρδισε 84,5 εκατ. δολάρια, ενώ η εταιρεία του είχε έσοδα 13,4 δισ. δολάρια. Βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής από το 2006.
Στη δεύτερη θέση της κατάταξης είναι ο Leslie Moonves με μισθό 56,9 εκατ. δολάρια το χρόνο. Εργάζεται στη CBS που είχε έσοδα 14,1 δισ. δολάρια.
Σε απόσταση αναπνοής ο Mario Gabell της επενδυτής εταιρείας GAMCO με μισθό 56,6. εκατ. δολάρια το χρόνο.
Τέταρτος στην κατάταξη, αλλά με διαφορά από τους υπόλοιπους, είναι ο γνωστός στο ευρύ κοινό Ralph Lauren που βγάζει 27,7 εκατ. δολάρια ετησίως. Η εταιρεία του Polo Ralph Lauren έχει έσοδα 5 δισ. δολάρια.
Πέμπτος είναι ο Jeffrey Bewkes ο οποίος είχε έσοδα 26,1 εκατ. δολάρια, ενώ η Time Warner 26,9 δισ. δολάρια.
Ακολουθεί στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ο Samuel Palmisano με κέρση 25,2 εκατ. δολάρια το χρόνο.
Στην 7η θέση ο Laurence Fink με μισθό 23,9 εκατ. δολάρια. Εργάζεται στη γνωστή BackRock.
Όγδοος είναι ο Michael A.J. Farrell που βγάζει 23,6 εκατ. δολάρια το χρόνο.
Στην 9η θέση ο Jamie Dimon, της JP Morgan, ο οποίος έχει ετήσιο μισθό 20,8 εκατ. δολάρια.
10ος είναι ο Louis Camilleri που εργάζεται στην Philip Morris. Η εταιρεία είχε έσοδα 67,7 δισ. δολάρια και ο Louis Camilleri 20,6 εκατ. δολάρια.

Έχουμε ακόμα δρόμο, αγώνα και πολύ προσπάθεια μπροστά μας


έχουμε όμως παράλληλα, αποφασιστικά και όλοι μαζί, βάλει τις... βάσεις και τις προϋποθέσεις για να βγούμε από την κρίση» τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Προσθέτει πως το 2012, θα πρέπει να είναι χρονιά μεγάλης συλλογικής προσπάθειας, σημειώνει πως η πρόκληση να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις μας είναι μεγάλη, αλλά δηλώνει αισιόδοξος «ότι μπορούμε με σκληρή προσπάθεια να τα καταφέρουμε».

Αναφορά στις επιτυχίες των Ηνωμένων Πολιτειών για το έτος που πέρασε έκανε ο Ομπάμα.



Για μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις, ακόμη μεγαλύτερες από αυτές του 2011, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα με την ευκαιρία του εβδομαδιαίου ραδιοφωνικού μηνύματός του.

«Θέσαμε... τέρμα σε έναν πόλεμο και αρχίσαμε να τελειώνουμε έναν άλλον», είπε, αναφερόμενος στην αποχώρηση των αμερικανών στρατιωτών από το Ιράκ και στον πόλεμο στο Αφγανιστάν. «Καταφέραμε ένα σκληρό πλήγμα στην Αλ Κάιντα και αυξήσαμε την ασφάλεια της Αμερικής», είπε, αναφερόμενος στην εξόντωση του Οσάμα μπιν Λάντεν το Μάιο στο Πακιστάν.

«Σταθήκαμε στο πλευρό των φίλων μας σε ολόκληρο τον κόσμο κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών και επαναστάσεων», πρόσθεσε ο Μπ. Ομπάμα, στο τέλος ενός έτους που σημαδεύτηκε από πολιτικές αναταραχές στον αραβικό κόσμο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2012 θα φέρει ακόμη περισσότερες αλλαγές», εκτίμησε ο φιλοξενούμενος του Λευκού Οίκου. «Έχω την ελπίδα ότι έχουμε αυτό που πρέπει για να απαντήσουμε στις αλλαγές και να βγούμε απ΄αυτές ακόμη πιο δυνατοί», διαβεβαίωσε...

Φάτε μάτια ψάρια....




Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ψηλή μου δεντρολιβανιά...


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΥΔΑΝΟΓΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΙΓΙΑΝΝΗ.....


ΤΟ "ΑΡΓΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΟΡΤΩΝ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΥΔΑΝΟΓΛΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΑΝΉΓΓΕΙΛΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ.....

ΟΙ "ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ" ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.....

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΑΓΟΎΔΗΣΕ ΚΑΙ ΡΙΖΙΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Κατερίνης Κωνσταντίνος Μανιουδάκης στα στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, για να προαναγγείλει την έλευση ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ για τα ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ.
Η έναρξη της θα γίνει αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 4 μμ θα υπάρχει ότι νεότερο ή καλύτερο σε θέματα παράδοσης και πολιτισμού.
ΟΙ "ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ" ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.....

230 εκ. ευρώ στους δήμους...


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε το 2011 στους δήμους, καθώς λίγο πριν την εκπνοή του έτους γνωστοποιήθηκε ότι εκταμιεύονται νέοι πόροι, στους οποίους μάλιστα οι δήμοι δεν "πόνταραν" για το προσεχές διάστημα!

Η είδηση φέρνει καλά νέα για τους δήμους που θα μοιραστούν 230 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 130 εκ. ευρώ θα αποδοθούν στους δήμους για επενδύσεις και σχολικά κτίρια και τα υπόλοιπα για την αποπληρωμή έργων στους δήμους.

"Ο χρόνος "κλείνει" καλά, μακάρι το γύρισμα του χρόνου να φέρει κι άλλα" - είπε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ο οποίος, άσκησε κριτική για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την εφαρμογή του "Καλλικράτη". "Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει απολογισμό" - τόνισε ο Γ.Κουράκης...

Με μοναδική συντροφιά την αφοσιωμένη βοηθό της, Κέιτ πέρασε τα Χριστούγεννα η Μάργκαρετ Θάτσερ


καθώς τα παιδιά της προτίμησαν να την αγνοήσουν και να ταξιδέψουν σε δημοφιλή θέρετρα.
Η πάλαι ποτέ Σιδηρά Κυρία είναι πλέον σκιά του εαυτού της. Έχει...

κλείσει τα 86 χρόνια της και δείχνει όλο και πιο καταβεβλημένη. Έχει υποστεί αρκετά μικρά εγκεφαλικά επεισόδια που της έχουν προκαλέσει μερική απώλεια μνήμης, ενώ τις περισσότερες φορές περπατά υποβασταζόμενη. Παρά τα προβλήματα υγείας, αντιλαμβάνεται την απουσία των παιδιών της. Ο γιος της Μαρκ, ο οποίος πέρασε τις γιορτές στα νησιά Μπαρμπέιντος, την επισκέπτεται περίπου μια φορά το μήνα, ενώ η κόρη της, Κάρολ, ζει στην Ισπανία και επικοινωνεί με τη μητέρα της μόνο τηλεφωνικώς. Όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν βγει στις αίθουσες η κινηματογραφική βιογραφία της Θάτσερ, με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ. Η ταινία θα επαναφέρει στο προσκήνιο τη Σιδηρά Κυρία, αν και για την ίδια η πορεία είναι πλέον φθίνουσα...

Το Αργείτικο καρναβάλι.


το οποίο συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και υπόσχεται γλέντι και ξεφάντωμα, ξεκινά στις 31 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου του 2012. Πρόκειται για ένα έθιμο που αντλεί τις ρίζες.... του από την εποχή της τουρκοκρατίας και μαζί με τα...
Ραγκουτσάρια της Καστοριάς είναι οι μοναδικές καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που δεν γίνονται τις απόκριες.

Στο Αργείτικο καρναβάλι, το τριήμερο γλέντι αρχίζει το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με τη φιλαρμονική του Δήμου Ορεστίδος να παίζει τα κάλαντα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τις γειτονιές.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μικροί καρναβαλιστές συναντούν τον Αϊ Βασίλη στο δημαρχείο, χορεύουν και περιμένουν να πάρουν δώρα από τον σάκο του.

Από νωρίς το απόγευμα, τα "μπουλούκια" ξεφαντώνουν στους δρόμους και η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κατοίκους και επισκέπτες στον πεζόδρομο της πόλης.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς γίνεται η παρέλαση του καρναβαλιού, ενώ στις 2 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις κλείνουν με την "πατερίτσα", με γυναίκες μεταμφιεσμένες να χορεύουν στις πλατείες και τους δρόμους...

Με αυστηρό τρόπο διαψεύδει το Υπουργείο Οικονομικών πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».



Το ΥΠΟΙΚ χαρακτηρίζει τους ως απολύτως ανακριβείς τους "διαλόγους" για τα δημοσιονομικά στοιχεία, και επισημαίνει ότι... ανήκουν στη σφαίρα μιας φαντασίας που τροφοδοτείται από προσλαμβάνουσες παραστάσεις παλαιότερων εποχών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ούτε «παράγει», ούτε «καλιμπράρει» τα τελικά στοιχεία του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης. Τα στοιχεία αυτά παράγονται από την ΕΛΣΤΑΤ, επικυρώνονται από τη EUROSTAT και εξετάζονται διαρκώς και με ιδιαίτερη αυστηρότητα από την τρόικα. Τον εξωραϊσμό των δημοσιονομικών στοιχείων μέχρι το 2009 τον πληρώνει πανάκριβα με σκληρές θυσίες ο ελληνικός λαός, με τον πόνο του οποίου δεν μπορεί να παίζει κανείς"...

Αυτό είναι που λέμε, Μαύρο Καλοκαίρι!!

Φιλαράκι της εκρηκτικής Claudia Galanti ειναι η εξίσου εντυπωσιακή Nena Ristic

που αποκάλυψε στους φωτογράφους πως τα προσόντα της είναι άκρως εντυπωσιακά.!
Και επειδή ήξερε καλά πως οι φωτογράφοι την τρβάνε, φρόντισε να στήνεται, και να αναδεικνύει τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια αλλά και το πλούσιο μπούστο της, παίρνοντας διάφορες δήθεν τυχαίες πόζες.!



Γιατί αν το φοράει κρύβεται πολύ καλά..

αν πάλι δεν το φοράει.. χαρά σε αυτούς που κάθεται επάνω! Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν λίγο καιρό.. Όχι ότι τώρα έχει σοβαρέψει.. απλά κουβέντα να γίνεται!




Βραζιλιάνικης καταγωγής η φετινή γυναίκα της χρονιάς.

Μάτια μπλε, γατίσια, κορμί αψεγάδιαστο, πόδια ατελείωτα.
Η Isabeli Fontana έκανε τους πάντες να παραμιλούν...
Το περιοδικό CQ της έδωσε τον τίτλο Γυναίκα της Χρονιάς για το 2011.
Μετά από δύο γάμους, δύο διαζύγια και δύο παιδιά η 28χρονη καλλονή αποτελεί σίγουρα παράδειγμα για πολλές ακόμα.
Το αγγελάκι της Victoria Secret τρομάζει ακόμα και την Ζιζέλ!



Παρασκηνιακοί διάλογοι από συσκέψεις των οικονομικών επιτελείων φέρνει στο φως "Το Βήμα της Κυριακής".


Παραδοχή για υψηλό έλλειμμα και την αποχώρηση ΔΝΤ από τη δανειοδότηση. "Οδηγούμαστε σε κατάρρευση", είπε ο Ε. Βενιζέλος

Η δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οικονοµία και κρατικά ταµεία αποκαλύπτεται στους αγωνιώδεις διαλόγους υπουργών, εν όψει της τελικής διαπραγµάτευσης µε την τρόικα, στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".
Χαρακτηριστική φράση που αποτυπώνει την αγωνία των υπουργών και το αδιέξοδο των οικονομικών επιτελείων σχετικά με τη λήψη οικονομικών μέτρων για το διέξοδο της χώρας από την κρίση, χωρίς περαιτέρω απώλειες, αποτυπώνεται στο Φίλιππο Σαχινίδη, ο οποίος σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, φέρεται να είπε: "Το έλλειµµα του 2011 κινείται στο 10%-11% του ΑΕΠ και αν δεν περιοριστεί, τότε θα πάµε όλοι µαζί για τσίπουρα".
Ο κ. Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε: "∆εν µπορούµε να λάβουµε νέα µέτρα. Θα οδηγηθούµε σε κυβερνητική κατάρρευση. Το μεγάλο ζήτημα είναι οι δυσκολίες στα ασφαλιστικά ταμεία και στον κοινωνικό προϋπολογισμό".
Γ. Κουτρουμάνης: "Κάτι πρέπει να κάνουμε, έχουμε απώλειες και στα έσοδα, πέφτουν έξω και οι δαπάνες. Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οι απώλειες εσόδων στο ΙΚΑ".
Φ. Σαχινίδης: "Το έλλειμμα του 2011 θα κλείσει μεταξύ 10% και 11%".
Ε. Βενιζέλος: "Με έλλειμμα 11% θα φτάσουμε σε αδιέξοδο γιατί θα ζητήσουν πρόσθετα μέτρα. Είναι SOS να κλείσει το έλλειμμα κάτω από το 10%".
Φ. Σαχινίδης: "Αν κλείσει η χρονιά με έλλειμμα 9,5% θα είμαι θεός. Αν είναι 9,7% - 9,8% θα το καλιμπράρουμε".
Φ. Σαχινίδης: "Πρέπει να προχωρήσουμε σε ακύρωση δαπανών του 2011 ή να κάνουμε μπαϊμπάς όπου μπορούμε για να κλείσει ο προϋπολογισμός".
Ε. Βενιζέλος: "Αν το έλλειμμα υπερβεί το 10% δεν μπορούμε να πάρουμε μέτρα. Οδηγούμαστε σε κυβερνητική κατάρρευση".
Γ. Κουτρουμάνης: "Εμείς υπολογίζαμε 678 εκατ. ευρώ από τα Ταμεία αλλά τώρα είμαστε στο μηδέν".
Η. Πεντάζος: "Θα έχουμε σκληρή διαπραγμάτευση τον Ιανουάριο. Τώρα οι Τροϊκανοί έδειχναν χαλαροί, συναισθηματικοί, ακόμα και φιλικοί μπορούμε να πούμε μαζί μας΄".
Η ομολογία στη Βουλή
Το κουβάρι ξετυλίχτηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", σε ομιλία του Φ. Σαχινίδη στη Βουλή, που είπε χαρακτηριστικά:
"Μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να απαντήσω με ακρίβεια για το πού θα θα διαμορφωθεί τελικά το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης το 2011. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ύφεση, η οποία θα επηρεάσει τόσο τα φορολογικά, όσο και τα ασφαλιστικά έσοδα. Είναι γεγονός ότι έχουμε και αυξημένη ανεργία και μάλιστα περισσότερη από αυτή που αρχικά είχε προβλεφθεί".
Νωρίτερα, ο ίδιος επισήμανε ότι "το ΔΝΤ είναι έτοιμο να μας πει αντίο. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Η Βραζιλία θέτει θέμα προνομιακής μεταχείρισης προς την Ελλάδα και το ίδιο θέμα έκαναν και οι Ρώσοι. Όλες οι ελπίδες είναι στον Παντελή Οικονόμου για να εισπράξει τα έσοδα. Αν δεν πετύχουμε θα πάμε όλοι μαζί για τσίπουρα στη Θεσσαλία".

Η Jessica Alba έχασε σε «dt» τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Jessica Alba θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και το σώμα της έχει αναδειχθεί στο παρελθόν ως το πιο σέξι παγκοσμίως.


Μπορεί η ηθοποιός να γέννησε πριν ένα μήνα, από ότι φαίνεται όμως έχει εργαστεί σκληρά για να διατηρήσει την αδύνατη της σιλουέτα.

Οι κόποι της απέδωσαν καθώς το σώμα της 30χρονης θα ζήλευε η οποιαδήποτε γυναίκα. Μπράβο Jessica…