PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΜΠΑ..

Ο λόγος φυσικά για την Τάμτα που εμφανίστηκε με αυτο το σουπερ-σεξυ φόρεμα στην πιστα αφήνοντας ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα της πόδια και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα...





Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, κι άναψε φωτιές....

όχι μόνο γιατί προβλήθηκαν σκηνές από την συμμετοχή της στο Wipe Out, αλλά και λόγω του εντυπωσιακού της μπούστου που ξεπρόβαλλε περήφανα μέσα από το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.! Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως έχει ήδη γυρίσει ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο στο Black Out, το οποιο της έχει αφήσει ενθύμιο μερικές μελανιές..!!


Όταν βλέπεις αυτά τα κορμιά ποιά οικονομική κρίση θυμάσαι μετά τα ξεχνάς όλα!

Δεν γινόταν ο Άγιος Βασίλης να ήταν γυναίκα;
Θα καθόμασταν κάθε χρόνο ξύνπιοι για να βλέπαμε την κουκλάρα με τα δώρα που θα κατέβαινε από την καμινάδα... Για αυτό απολαύστε μερικές καυτές κοπέλες ντυμένες αγιοβασίληδες.











Τι κι αν είναι 37; Τι κι αν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τις καταχρήσεις και την άσωτη ζωή της;

Το σώμα της Kate Moss εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα κι εκείνη δε χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται… άλλοτε γυμνή κι άλλοτε φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Αυτή τη φορά το διάσημο top model πόζαρε για λογαριασμό γαλλικής μάρκας εσωρούχων «Valisere», ανεβάζοντας και πάλι τη θερμοκρασία στα ύψη!

Δείτε παρακάτω...

Έβαλε το σκουφάκι του Αγίου Βασίλη, φόρεσε κόκκινο μαγιό, και πήγε για μπάνιο σε παραλία του Μαϊάμι.

Στη συνέχεια βαρέθηκε το πάνω μέρος του μαγιό και το έβγαλε. Ο λόγος για το σέξι κορίτσι από τη Βρετανία, το οποίο έγινε γνωστό από την περιβόητη σελίδα 3 της εφημερίδας «The Sun».

Η 30χρονη Leilani, εκτός από να φωτογραφίζεται τόπλες, έχει εργαστεί ως μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε διάφορα βρετανικά shows αλλά και στο αμερικανικό reality «Tough Love Miami».



Με τον τίτλο «Ο υπουργός που δωροδοκήθηκε» η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου «φωτογραφίζει» τον πρώην υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο


η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου «φωτογραφίζει» τον πρώην υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο ως αποδέκτη δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρία Ferrostaal για την αγορά υποβρυχίων....


Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ο συντάκτης του άρθρου Κλάους Οττ, ο οποίος προ ετών είχε βγάλει στη δημοσιότητα και την ελληνική πτυχή του σκανδάλου Siemens, υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός έλαβε «πολλά χρήματα ως δωροδοκία» και ότι εκατομμύρια ευρώ έφτασαν στην Αθήνα μέσω Ελβετίας, Κύπρου, ΗΠΑ ή άλλων διαδρομών και χρησιμοποιήθηκαν τελικά για την αγορά ακινήτων. Μάλιστα, ο Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι σε ένα από τα ακίνητα κατοικεί ο πρώην υπουργός.

Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι το όνομα του κ. Τσοχατζόπουλου δεν αναφέρεται ρητώς στη χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου του Μονάχου, το οποίο καταδικάζει σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο δύο πρώην μάνατζερ της Ferrostaal για «μίζες» συνολικού ύψους 62 εκατομμυριών ευρώ στην Ελλάδα και την Πορτογαλία στην περίοδο 2000-2007.

Το δημοσίευμα συνεχίζει σε πιο σχολιαστικό τόνο: «Είναι πολύ σπάνια μία τόσο σαφής απόφαση, στην οποία ουσιαστικά κατονομάζεται ως αποδέκτης δωροδοκίας κορυφαίος ξένος πολιτικός, και μάλιστα από κράτος-μέλος της ΕΕ».

Για την εισαγγελία του Μονάχου, συνεχίζει το ρεπορτάζ, δεν μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες για τον πρώην υπουργό, αφενός γιατί καλύπτεται από την ασυλία για το επίμαχο χρονικό διάστημα και αφετέρου γιατί στην Ελλάδα η παραγραφή αδικημάτων που συνδέονται με δωροδοκία γίνεται πιο γρήγορα για τους πολιτικούς απ' ό,τι για τους απλούς πολίτες.

«Σε μερικές χώρες είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις δουλειές χωρίς να δωροδοκήσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη γερμανική βιομηχανία» υποστηρίζει ο δικαστής Γιόαχιμ Έκερτ.

οι φακοί των παπαράτσι δεν προλαβαίνουν να φωτογραφίζουν τις νεαρές celebrities ντυμένες με το επίσημο ένδυμα των εορτών:

μίνι κόκκινη φούστα, σέξι ψηλές κάλτσες και το απαραίτητο κόκκινο σκουφί με την άσπρη γούνα - συνήθως φορεμένο με νάζι, λοξά.


Άλλες φορές , οι ίδιες φορούν την στολή τους και ποζάρουν με σέξι και παιχνιδιάρικη διάθεση στο σπίτι τους, ανεβάζοντας έπειτα τις φωτογραφίες τους στο twitter!

Οι κυρίες Santa Clauss είναι εδώ και μας εύχονται με τον δικό τους τρόπο τα Χρόνια Πολλά!


"Η κυρία Άη Βασίλη πάει για δουλειά" έγραψε το τοπ μόντελ Heidi Klum στη φωτό που ανέβασε στο twitter της.




Δύο σούπερ σέξι φωτογραφίες χάρισε στους θαυμαστές της μέσω twitter, η πληθωρική και σκανταλιάρα Imogen Thomas.



Με νάζι και τσαχπινιά, η τραγουδίστρια της κάντρυ LeAnn Rimes , ανέβασε στο twitter την χριστουγεννιάτικη πόζα της με την λεζάντα "η κυρία Clauss στην διάθεση σας". Χο χο χο!



Το πνεύμα το Xριστουγέννων άγγιξε και την χρυσή κληρονόμο Paris Hilton, που ξέχασε μέσα στην βιασύνη της, να φορέσει το κάτω μέρος της στολής !


Μην προσπαθείτε να μαντέξετε ποια είναι η μελαχρινή καλλίγραμη βοηθός του Άη Βασίλη. Είναι μία "Αγανακτισμένη" της Νέας Υόρκης και βάζει κάτω όλες τις παραπάνω celebrities!

Ένας "φιλήσυχος" μακελάρης

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...

...πιστεύουν σε έναν καλοκάγαθο Αγιο που πραγματοποιεί κάθε τους επιθυμία.

Η Πάμελα Άντερσον έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Bay Watch


ενώ η «φήμη» της έφθασε στην κορύφωση με το γνωστό βίντεο με τις άκρως προσωπικές στιγμές της με τον τέως σύζυγό της.
Τώρα στα 44 της εξακολουθεί να προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό.

Με πολύ λίγο ψάξιμο στις σελίδες της Διαύγειας βρίσκεις ότι θες εδώ τα πήρανε σετακι μην χάσουν...

α ρε Έλληνα φορολογούμενε πλήρωνε τα χαράτσια κανε το σκατό σου παξιμάδι χάσε τα καλύτερα σου χρόνια μέσα στην κρίση για να απολαμβάνουν μερικοί με τα δικά σου λεφτά τα Iphone και τα Ipad.
Γκρινιαρόγατος

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ..

ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ..ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ.

Οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου στο νοσοκομείο Κατερίνης


Με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές της τετάρτης τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης συνοδευόμενοι :
  • από το διευθυντή κ. Χανδόλια Βασίλη,
  • τους δασκάλους τους κ. Σταθόπουλο Αχιλλέα, κ. Ηλιόπουλο Χρήστο, κ.Δαμαλή Γιάννη, τη μουσικό κ.Δώρα Κολτσίδα και τις κ. Κουλκουδίνα Βάσω, κ.Ξενίδου Μαρία και κ.Κιτιξή Κική
  • (μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων),

πραγματοποίησαν μια εξόρμηση αγάπης - επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Κατερίνης.

Οι μαθητές συναντήθηκαν με τα παιδιά που νοσηλεύονται και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Έψαλλαν χαρούμενα τα κάλαντα με τα τριγωνάκια τους, χρησιμοποιώντας κουδουνάκια και ντέφι αλλά και συνοδευόμενα μουσικά από το αρμόνιο που έπαιζε η δασκάλα της μουσικής του σχολείου μας. Μοίρασαν δώρα - βιβλία τόσο στα παιδιά όσο και για τη βιβλιοθήκη του παιδιατρικού τμήματος και ευχήθηκαν σε όλους Χρόνια Πολλά, ενώ παράλληλα το νοσηλευτικό προσωπικό κέρασε τους μαθητές με γλυκές λιχουδιές. Ευχαριστούμε :
  • την Προϊσταμένη του παιδιατρικού τμήματος κ.Πυργιώτη Γιούλη,
  • την γιατρό της παιδιατρικής κ.Ακτσελή Κλέα και
  • όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκαναν οι μαθητές και στο διευθυντή του νοσοκομείου κ. Φαρμάκη στον οποίο έψαλλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Οι μαθητές αποδέχτηκαν και το κάλεσμα της γιατρού νεφρολόγου κ.Μαλλιάρα Μαρίας και έψαλλαν τα κάλαντα και στη μονάδα τεχνητού νεφρού γεμίζοντας τους νοσηλευόμενους με πολύ χαρά και αγάπη.

Τα παιδιά μας έφυγαν κερδισμένα και ευχαριστημένα, μαθαίνοντας ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσφέρεις στον συνάνθρωπο αλλά παίρνοντας και το μήνυμα ότι η υγεία είναι ένα πολύτιμο δώρο.

Η μεταφορά των παιδιών έγινε με λεωφορείο που διέθεσε δωρεάν το Ταξιδιωτικό Γραφείο “ΒΕΛΩΝΗ” το οποίο και ευχαριστούμε θερμά, καθώς επίσης και το βιβλιοπωλείο «ΣΑΒΒΙΔΗ» (ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κυρία Δώρα) για την προσφορά των βιβλίων.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλά Χριστούγεννα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη υποβολής προτάσεων για τη χορήγηση δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη υποβολής προτάσεων για τη χορήγηση δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου JEREMIE του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Το ύψος των δανείων μπορεί να καλύπτει έως και το 100% του υποβληθέντος σχεδίου, με βάση την αξιολόγηση του ενδιάμεσου οργανισμού - εν προκειμένω της Alpha Bank-. Τα δάνεια θα έχουν συνολική διάρκεια από 48 έως 60 μήνες, συμπεριλαμβανομένης περιόδου χάριτος 12 μηνών και θα κυμαίνονται από 5.000 έως και 25.000 ευρώ. Θα χορηγούνται σε νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις (λειτουργία μετά την 01/01/2005) με κυμαινόμενο επιτόκιο, το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 5,9%, πλέον περιθωρίου από 1,75% έως 5%, ανάλογα με τις προσφερόμενες εξασφαλίσεις. Το επιτόκιο αυτό θα εφαρμόζεται σε ποσοστό 50% επί του δανείου, καθώς το υπόλοιπο 50% θα χορηγείται άτοκα από το ΕΣΠΑ 2007-2013.
Οι υπό χρηματοδότηση δράσεις περιλαμβάνουν:
  1. Επενδυτικά δάνεια για την απόκτηση υλικών και άυλων στοιχείων ενεργητικού.
  2. Πρώτες ύλες, εμπορεύματα, υπηρεσίες κ.λπ. με σκοπό την ανάπτυξη και επέκταση των επιχειρήσεων. Εξαιρούνται μισθοί, ενοίκια και λοιπά λειτουργικά έξοδα για την κάλυψη τρεχουσών επιχειρηματικών αναγκών.
Επισημαίνεται ότι κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα πολλαπλής συμμετοχής στη δράση, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ύψος των χορηγούμενων δανείων δεν ξεπερνά τις 25.000 ευρώ.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων προς την Τράπεζα είναι η 31/08/2012, εκτός εάν ο προϋπολογισμός του προγράμματος, συνολικού ύψους 60 εκ. ευρώ, εξαντληθεί νωρίτερα. Η ιστοσελίδα δημοσίευσης του προγράμματος είναι :
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τα αρμόδια υποκαταστήματα της Alpha Bank, στα τηλέφωνα 801113260000, 210-3260000 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.alpha.gr καθώς και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 2, 4ος όροφος, τηλέφωνο : 23510-27713 και e-mail : eskat@otenet.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Η τρομοκυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζει την καταστροφική πορεία της χώρας.

Τα νέα του Δήμου Κατερίνης!...

Για να καταλάβετε ποσό κατεπείγον ήταν μπορούμε να σας πούμε ότι ήταν όλοι εκεί!!!
Δεν έλειψε κανείς!!!
Προσήλθαν σαράντα ένας (41) Δημοτικοί Σύμβουλοι, είκοσι εννιά (29) Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, υπάλληλοι του δήμου, δημοσιογράφοι, πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση… χαμός….

Κατάμεστη η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έπηξαν δεν χωρούσαν άλλοι…
Αλλά, τέτοιες Άγιες μέρες, τα θέματα προς ψήφιση όσο κατεπείγοντα και αν είναι, έχουν δευτερεύοντα λόγο.
Στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν χωρούν.
Με εξαιρετικά πολιτισμένο τρόπο και με πρωτοφανή ησυχία στην αίθουσα παρά την κοσμοσυρροή, η αντιπολίτευση και η συμπολίτευση συμφώνησαν ότι διαφωνούν.
Στη συνέχεια μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και συγχώρεσης, οι Αρχηγοί των παρατάξεων πιάστηκαν χέρι-χέρι, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους Δημοτικούς Συμβούλους τους και όλοι μαζί ψάλανε το "Άγια Νύχτα"!!!
Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα μάτια των αιρετών μας, αλλά και στου κόσμου που παρακολουθούσε. Για κάποια λεπτά το μόνο που ακουγόταν στην αίθουσα ήταν λυγμοί.
Το αποκορύφωμα αυτής της συγκινητικής συνεδρίασης ήταν, όταν σε μια ανύποπτη στιγμή ο ασπρομάλλης αρχηγός της αντιπολίτευσης έτρεξε, αγκάλιασε, και φίλησε τον Δήμαρχο.
Εκείνος ανταπέδωσε τις αγκαλιές και τα φιλιά και ξέσπασαν σε λυγμούς ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ακολούθησε πανζουρλισμός…
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης άρχισαν να αγκαλιάζουν και να φιλάνε αυτούς της Αντιπολίτευσης και τούμπαλιν. Ο κόσμος έκλαιγε από συγκίνηση, οι δημοσιογράφοι το ίδιο, σε σημείο που δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε φωτογραφία (γι΄ αυτό δεν υπάρχουν φωτογραφίες δημοσιευμένες).
Κι αφού έψαλλαν όλοι μαζί, σαν ένα κουβάρι αγκαλιασμένοι το "Έλατο", έφυγαν χεράκι-χεράκι πιασμένοι από το Δημοτικό Μέγαρο.
ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΣ....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ.
ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ 
ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ..

Η Jennifer είχε ένα «ατύχημα» στο Μαϊάμι

Και ενώ νομίζαμε ότι δεν μπορούμε να δούμε τίποτα πιο σέξι από την «καυτή» γυμνάστρια του Χόλιγουντ, Jennifer Nicole Lee, εκείνα -άθελά της- μας έδειξε και πάλι το καλλίγραμμο κορμί της.



Η Jennifer είχε ένα «ατύχημα» στο Μαϊάμι, καθώς την ώρα που έβαζε τα ψώνια της στο αυτοκίνητο της, το μικροσκοπικό και αέρινο φόρεμά της σηκώθηκε, αφήνοντας σε κοινή θέα τα σέξι οπίσθιά της…


Η Όλγα Φαρμάκη μέσα σε ένα τεράστιο ποτήρι, χορεύει προκλητικά και μας παίρνει τα μυαλά.!



Δείτε το καυτό video, πατώντας εδώ.!

Αμέσως μετά όμως, θα ακολουθήσουν άλλα τρία χαράτσια μέσα σε διάστημα ολίγων εβδομάδων:


Για το τέλος Ιανουαρίου ή τις αρχές Φεβρουαρίου αναβάλλεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Moneypost.gr η αποστολή των....
εκκαθαριστικών του ΕΤΑΚ έτους 2009, ενός φόρου ο οποίος δεν έχει επιβληθεί ακόμη, σε τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο Έλληνες.

Αμέσως μετά όμως, θα ακολουθήσουν άλλα τρία χαράτσια μέσα σε διάστημα ολίγων εβδομάδων:




ο ΦΑΠ του 2010, η έκτακτη εισφορά στην ακίνητη περιουσία και ο ΦΑΠ του 2011.

Όσον αφορά στην τήρηση του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου –δηλαδή της βάσης δεδομένων στην οποία έχουν καταγραφεί τα ακίνητα όλων μας- το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να την αναθέσει στους συμβολαιογράφους. Αυτοί θα έχουν την ευθύνη, κάθε φορά που θα γίνεται μια αγορά, μια πώληση ή μια γονική παροχή, αυτομάτως να περνούν τα στοιχεία και στο ηλεκτρονικό σύστημα της εφορίας.

Πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αναφέρουν ότι η αποστολή των εκκαθαριστικών για το ΕΤΑΚ του 2009 είναι έτοιμη. Ωστόσο, η διαδικασία διόρθωσης των λαθών που έχουν γίνει κατά την καταγραφή της περιουσιακής μας κατάστασης (είτε με ευθύνη των φορολογουμένων είτε με ευθύνη των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών) βρίσκεται σε εξέλιξη και η ΓΓΠΣ αποφάσισε να μην πάρει την ευθύνη να αποστείλει ειδοποιητήρια «εδώ και τώρα».

Η διαδικασία διόρθωσης των λαθών –γίνεται μέσω Internet και μέσα από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού Ε9- ολοκληρώνεται κανονικά στις 22 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, τα χιλιάδες παράπονα των λογιστών για τη λειτουργία της εφαρμογής υποχρεώνουν το υπουργείο Οικονομικών να ανακοινώσει παράταση. Σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες, η παράταση που θα δοθεί θα είναι της τάξεως του ενός μήνα. Έτσι, η διαδικασία διόρθωσης των λαθών στο Ε9 (ή το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο) θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου. Αμέσως μετά θα αποσταλεί η πρώτη παρτίδα με τα ΕΤΑΚ του 2009 ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η αποστολή των ειδοποιητηρίων για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010.

Ιθύνοντες του υπουργείου Οικονομικών, επισημαίνουν ότι θα επιδιώξουν να λάβουν μέριμνα ώστε ο ίδιος φορολογούμενος να μην παραλάβει και τα δύο ειδοποιητήρια ταυτόχρονα. Πόσο μάλλον όταν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχει κληθεί να καταβάλει και τη δεύτερη δόση από το χαράτσι της ΔΕΗ. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012, θα αποσταλούν, τέλος, η έκτακτη εισφορά στη μεγάλη ακίνητη περιουσία αλλά και ο ΦΑΠ του 2011 ο οποίος θα καταβληθεί από πολύ περισσότερους δεδομένου ότι υπάρχει και η μείωση του αφορολογήτου στις 200.000 ευρώ.

Από την επόμενη χρονιά, σχεδιάζεται η κατάργηση του εντύπου Ε9 που ταλαιπώρησε εκατομμύρια Έλληνες τα τελευταία 15 χρόνια. Το έργο της τήρησης του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου θα ανατεθεί στους συμβολαιογράφους. Πως; Κάθε φορά που θα συντάσσουν ένα συμβόλαιο (για πώληση, αγορά, γονική παροχή, κληρονομιά κλπ) θα είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν και την ηλεκτρονική μερίδα του αγοραστή ή του πωλητή, του παιδιού ή του γονέα, καθώς και του κληρονόμου.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ?


Πριν από είκοσι μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε παραδεχτεί μέσω twitter ότι έχει δεχτεί προτάσεις από τρία κανάλια. Τον ΑΝΤ1, τον Alpha και τον ΣΚΑΙ.

Με δεδομένο ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να... κάνει αποδεκτή την πρόταση Αλαφούζου, από την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαμάχη που έχει το αφεντικό του ΣΚΑΙ, με τον Γιώργο Κουρή, ο Χατζηνικολάου, θα κινηθεί ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

Παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν υπήρξε ψυχρότητα στις σχέσεις του παρουσιαστή με τον Δημήτρη Κοντομηνά, στην παρούσα φάση δεν θα πρέπει να αποκλείεται η συνεργασία των δύο ανδρών.

Ωστόσο, και δώ θα πρέπει να επισημανθεί ο αστάθμητος παράγοντας που έχει να κάνει με τις κακές σχέσεις που έχει ο Κουρής με το νέο αφεντικό του Alpha.

Τι έγινε ρε παλικάρια


γιατί μάθαμε από έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές για περίπου 15 άτομα που πήγαν στο Λοιμοδών για εξετάσεις και ακτινογραφίες θώρακος, λέγοντας ότι.. τις θέλουν για να προσληφθούν στην ΕΡΤ. Υπάρχουν τίποτα «υποσχέσεις», τώρα που πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για τους συμβασιούχους, αλλά και για τις εκλογές? Εκείνη η συνάντηση με Βενιζέλο - Καψή, που αποφασίστηκε να γίνει, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Βουλή, σε ποιό σημείο βρίσκεται?

Επίδομα τρίτεκνου εισέπραττε ο Ραγκούσης...



Τον έχουν τον τρόπο τους οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση του πόθεν έσχες στο διαδίκτυο. «Πλούσιοι και φτωχοί» υπάρχουν παντού, ακόμη και μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Απλώς στο ελληνικό κοινοβούλιο, σε αντίθεση με την... κοινωνία οι «πληβείοι» μάλλον θα έπρεπε να αποτελούν «προστατευόμενο είδος».

Οι πιο πλούσιοι:
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος που μαζί με τη σύζυγό του διατηρούν περισσότερα από 2,7 εκατ. ευρώ σε 18 λογαριασμούς. Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Ευτύχιος Δαμιανάκης, μαζί με τη σύζυγό του, διαθέτουν καταθέσεις άνω του 1,7 εκατ. ευρώ. Ο βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς με καταθέσεις που ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ. Κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ είναι οι καταθέσεις του βουλευτή ΛΑΟΣ, Βαϊτση Αποστολάτου.

Η βουλευτής ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, έχει καταθέσεις περίπου 500.000 ευρώ. Αλλά και ο Γιάννης Ιωαννίδης από τη ΝΔ διατηρεί καταθέσεις, ύψους 1.014.221 δολάρια και 620.732 ευρώ. Καταθέσεις ύψους 900.000 ευρώ διαθέτει και η Μάγια Τσόκλη του ΠΑΣΟΚ.

Οι πιο φτωχοί:
Ναι υπάρχουν και αυτοί! Η Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου από τη ΝΔ δηλώνει εισόδημα, ύψους 24.721 ευρώ, ενώ δεν έχει ακίνητο στο όνομά της. Η Ηρώ Διώτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακίνητα και αυτοκίνητα, ενώ το μοναδικό της έσοδο είναι η βουλευτική αποζημίωση.

Τέσσερις ΔΕΝ έχουν σπίτι στο όνομά τους:

O Μάκης Βορίδης του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Κασαπίδης της ΝΔ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Κουτρουμάνης του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν οικιά στο όνομά τους.

Οι σκαφάτοι: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Δημήτρης Αρβανιτόπουλος, ο Κώστας Καραμανλής, ο Κώστας Κουκουδήμος και ο Γιώργος Ανατολάκης είναι εκ των βουλευτών που έχουν δηλώσει ότι έχουν σκάφος στην κατοχή τους,



Υπάρχουν όμως και οι... βαρκάτοι! Βάρκα έχουν δηλώσει ότι κατέχουν ο Οδυσσέας Βουδούρης, η Λιάνα Κανέλλη, ο Ηλίας Καρανίκας, ο Βαγγέλης Αργύρης, ο Σπύρος Κουβέλης και ο Σήφης Βαλυράκης.



To επίδομα τρίτεκνου του Γ. Ραγκούση

Επίδομα τριτέκνου εμφανίζεται να εισπράττει από το 2007 ο Γιάννης Ραγκούσης. Ωστόσο, με χθεσινή ανακοίνωσή του διευκρίνισε ότι με απόφασή του έχει σταματήσει να παίρνει το επίδομα από τον Σεπτέμβριο του 2011, ωστόσο ζήτησε να επιστρέψει και το ποσό που είχε εισπράξει, όσο διάστημα ήταν βουλευτής, δηλαδή από το 2007.

Η τρόικα τους δίνει 3 μήνες περιθώριο για να το σκεφτούν...


Ξαφνικά και ενώ όλοι περιμέναμε την αναγγελία των νέων περικοπών στις επικουρικές συντάξεις, ο Κουτρουμάνης έκανε τη κωλοτούμπα του. Όπως... δήλωσε, προτάσεις θα καταθέσει στο υπουργικό συμβούλιο κι όχι νομοσχέδιο στη βουλή.
Επίσης πρόσθεσε πως η τρόικα δίνει στη κυβέρνηση περιθώριο 3 μηνών για να αποφασίσει για το θέμα....

Σκέτη γλύκα έτοιμη να την φας με το κουτάλι. Και έχει μπόλικο μέσα.

Στάση πληρωμών κήρυξε το τοπικό ΠΑΣΟΚ Κοζάνης



Στάση πληρωμών κήρυξε το τοπικό ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, τα γραφεία του οποίου βυθίστηκαν στο σκοτάδι, καθώς η Ν.Ε. δεν πλήρωσε το ρεύμα στη ΔΕΗ, λόγω έλλειψης χρημάτων.

Το ρεύμα κόπηκε εδώ και ... έκα ημέρες στα γραφεία της Ν.Ε. Κοζάνης επί της οδού Π. Μελά, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί άκρως προβληματική και σχεδόν αδύνατη η όποια λειτουργία της οργάνωσης και του κομματικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, η Ν.Ε Κοζάνης οφείλει δύο λογαριασμούς ρεύματος, αξίας περίπου 800 ευρώ. Κομματικά στελέχη επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι «το κόμμα βυθίστηκε στο σκοτάδι», διευκρινίζοντας ότι «η οφειλή δεν είναι για το χαράτσι ακινήτων», αλλά για κατανάλωση ρεύματος.