PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Με κάποιο τρόπο οι πορνοστάρ είναι θεές στα μάτια των ανδρών

αλλά στην προσωπική τους ζωή δεν είναι πάντα μακιγιαρισμένες, κι έτσι η φανταστική τους ομορφιά ξαφνικά εξαφανίζεται....



Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικές που ακόμη και χωρίς μακιγιάζ είναι πολύ ωραίες!










H Όλγα Φαρμάκη είναι αποφασισμένη να κεράσει «φαρμάκι» στον αντρικό πληθυσμό

Η ίδια, που τώρα εμφανίζεται ως DJ , μίλησε και για την κρίση στο modeling και υποστήριξε πως πλέον το κύριο επάγγελμά της, έχει γίνει hobby.
Δείτε το video:

Μη βιαστείτε να πείτε 2 με 3 λεπτά του ευρώ γιατί μπορεί και να εκπλαγείτε από την απάντηση....


Το συγκεκριμένο δεκάδραχμο έχει ηλικία σχεδόν 2.500 ετών και είναι ένα από τα ωραιότερα και σπανιότερα στον κόσμο.

Για την ακρίβεια είναι ένα κομψοτέχνημα που φιλοτεχνήθηκε στην ελληνική πόλη του Ακραγαντα στη Σικελία μεταξύ του 409 και του 406 π.Χ.

Απ' τη μια πλευρά απεικονίζει έναν άνδρα πάνω σε άρμα με τέσσερα άλογα και απ' την άλλη έναν αετό που κρατάει στα νύχια του το θήραμά του.

Πρόκειται για ένα από τα μόλις 12 νομίσματα στον κόσμο και βγαίνει σε δημοπρασία από μια αμερικανική εταιρεία που το έχει στην κατοχή της.


Η τιμή από την οποία θα ξεκινήσει η δημοπρασία θα είναι από τις υψηλότερες που έχει μπει ποτέ σε δημοπρασία για νόμισμα. Το ποσό έναρξης θα είναι τα ...2,5 εκατομμύρια δολάρια!

Γιατί δεν πληρώνουμε;

Το χαράτσι της ΔΕΗ, εκτός από το ότι είναι κοινωνικά άδικο, δεν επιβάλλεται για να αντιμετωπιστεί η κρίση ή να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία, αλλά για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους οι τραπεζίτες από τα τοκογλυφικά τους δάνεια, να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες από τα κέρδη τους, καταδικάζοντας όλους εμάς και τις οικογένειές μας στη φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση.

Image

Καλούμε τους Πιεριείς να μην πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Να πάρουν την υπόθεση της αντίστασης στα χέρια τους, να οργανωθούν σε επιτροπές αγώνα ανά γειτονιά, να συντονίσουν τη δράση τους, να σπάσουν το συρματόπλεγμα του φόβου, να πείσουν και τους γείτονές τους να μην πληρώσουν κι αυτοί.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας να νικήσουν το φόβο και να στηρίξουν το κίνημα ανυπακοής που αναπτύσσεται στο νομό μας εναντία στο χαράτσι της ΔΕΗ! Γιατί, μόνο όσο θα αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που αντιστέκονται επειδή απειλείται η υγεία τους, η οικονομική τους δραστηριότητα, η καθημερινή ποιότητα της ζωής τους και οικογένειές τους, θα αυξάνεται και η πιθανότητα υποχώρησης της κεντρικής εξουσίας. Τι περιμένουμε λοιπόν;

Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα. Κανείς πλέον μόνος του.

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Καλά όχι ακριβώς dj.

Η Λίλα Κυριαζοπούλου μοντέλο
είναι, αλλά που και που δουλεύει ως dj..!Και φυσικά οι άντρες λατρεύουν την ....''μουσική'' της...



Αλήθεια! Πήρε κανείς είδηση ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν έχουμε ΕΡΤ;



Ελειψε σε κανέναν, όχι μόνο η ΕΤ1 (για την οποία κλαίνε πολλοί ότι σαν κλείσει θα χαθεί ο ελληνικός πολιτισμός), αλλά και η ΝΕΤ και η... ΕΤ3; Βεβαίως όλοι συνεχίζουμε αγόγγυστα να πληρώνουμε 4,25 ευρώ μηνιαίως για υπηρεσίες που δεν ξέρουμε αν χρειαζόμαστε, αλλά σίγουρα δεν μας λείπουν. Διότι αν μας ενδιέφεραν οι εκπομπές των κρατικών καναλιών, θα υπήρχε κάποια διαμαρτυρία για την έλλειψή τους. Θα κουνιόταν έστω ένα φύλλο στη δημόσια σφαίρα.

Οταν επί Μητσοτάκη αποκρατικοποιήθηκαν οι αστικές συγκοινωνίες, οι συνδικαλιστές έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι δεν ήταν και τόσο σημαντικοί στην καθημερινότητα των πολιτών. Ούτε καν οι εργαζόμενοι που εκπροσωπούσαν· όση εκπροσώπηση μπορεί να υπάρχει σε ένα συνδικαλιστικό κίνημα όπου οι εκλογές γίνονται όπως γίνονται. «Συμπαράσταση λαέ», φώναζαν με τις ντουντούκες, και ο λαός τούς μούτζωνε. Οι πολίτες είχαν σιχαθεί τα καπρίτσια τους, από τη συμπεριφορά τους και από τις διαρκείς απεργίες τους.

Το ίδιο θα πάθει λίαν συντόμως και το συνδικαλιστικό κίνημα στο σύνολό του.

Από τη στιγμή που προκηρύχθηκε 48ωρη απεργία διαμαρτυρίας στο μετρό επειδή ένας συνδικαλιστής προπηλάκισε έναν άλλο συνδικαλιστή, το επόμενο βήμα είναι να πει η πλειοψηφία το «άι σιχτίρ! Καλύτερα ιδιωτικές συγκοινωνίες και χωρίς συνδικαλιστές παρά να μην μπορούμε εμείς να πάμε στη δουλειά μας επειδή αυτοί πλακώνονται για τα τιμάριά τους».

Για να έχει νόημα μια απεργία, πρέπει σε κάποιους να λείπουν οι υπηρεσίες που δεν παράγονται. Στην περίπτωση της ΕΡΤ -αν εξαιρέσουμε τον κ. Απόστολο Κακλαμάνη ο οποίος περιδιαβαίνει τα κρατικά κανάλια για να τονίσει την ανάγκη ύπαρξής τους- η «δημόσια» τηλεόραση δεν λείπει σε κανέναν. Αυτό πιστοποιόταν από τις μετρήσεις θεαματικότητας, τώρα φαίνεται πιο ξεκάθαρα από την απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ. Οσο για τον κ. Κακλαμάνη, τι να κάνουμε; Αν ήταν ακόμη πρόεδρος, θα μπορούσε να μας φορτώσει ακόμη ένα κανάλι της Βουλής και να πληρώνουμε μερικά εκατομμύρια κάθε χρόνο για να βλέπουμε την άδεια αίθουσα. Προς το παρόν δεν έχει παρά να παρακαλάει να λειτουργούν έστω τα τέσσερα από τα πέντε κανάλια της ΕΡΤ, παρά να μάχεται για το πέμπτο. Μπορεί έτσι και δημόσια τηλεόραση κάποτε να αποκτήσουμε και κάτι να γλιτώσουμε από τα 300 εκατομμύρια που πληρώνουμε, θέλουμε δεν θέλουμε...

Η μεγάλη ανατροπή στο ενημερωτικό ραδιόφωνο



Η πολύχρονη κυριαρχία του ΣΚΑΙ στα ερτζιανά φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της.
Η ανακοίνωση του... Real FM στη διαφημιστική αγορά για τα ποσοστά του προηγούμενου μήνα δίνει τα πρώτα στοιχεία για τη μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στα FM.
Μετά από πολλά χρόνια η μέτρηση της ΑΕΜΑΡ δίνει για την περίοδο 24 Οκτωβρίου με 20 Νοεμβρίου την πρώτη θέση από Δεύτερα ως Παρασκευή στον Real FM με ποσοστό 18,9% έναντι 18,1% του ΣΚΑΙ.
Σοκαριστικά είναι και τα αναλυτικά στοιχεία της μέτρησης στις επιμέρους ζώνες του καθημερινού προγράμματος.
Ο ΣΚΑΙ φαίνεται πως έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα απήχησης στο ραδιοφωνικό κοινό εξαιτίας της πολιτικής θέσης που υποστηρίζει φανατικά, υπέρ των αντιλαϊκών μέτρων και κατά όλων όσων διαφωνούν ή αγωνίζονται.

‘Ωρες Real .... ΣΚΑΙ
6.00-7.00 /7.00- 8.00 11%/11,3.... 26,5%/15,6%
8.00-9.00/9.00-10.00 18,8%/18,3% .... 11,9%/12,3%
10.00-11.00/11.00-12.00 16,8%/15,8% .... 8,7%%/7,6%
12.00-13.00/13.00-14.00 12,8%/18,4% .... 7,8%/6,9%
14.00-15.00/15.00-16.00 11%/ 10,9% .... 10,6%/9,5%
16.00-17.00/17.00-18.00 10%/8,7% .... 9%/8,8%
18.00-19.00/19.00-20.00 7,2%/5,3% ... 9,3%/6,5%
20.00-21.00/21.00-22.00 5,3%/ 5,9% ... 7%%/6,6%
22.00- 23.00/23.00-24.00 3,8%/3,6% ... 5,4%/8,5%
24.00-01.00/01.00-02.00 4,4%/3,2% ... 14,4%/20,2%

Γνωστή παρουσιάστρια έβαλε την πιο σέξι μαύρη μπλούζα της και είπε να κάνει έτσι ακριβώς σήμερα εκπομπή!

Η εν λόγω παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αλλά όπως φαίνεται αποφάσισε από εδώ και στο εξής να δείξει την πιο θηλυκή πλευρά της! Ο λόγος για την… Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία σήμερα βάλθηκε να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό! Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε στο twitter της και η Σίσσυ Χρηστίδου τη σχολίασε λέγοντας: « “Καθαρόαιμο” pin up girl, όχι αστεία»

Απίστευτη η ενέργεια τράπεζας στη Κρήτη, η οποία έστειλε εξώδικο σε ανήλικο παιδί για στεγαστικό δάνειο.


Προσφυγή του πατέρα στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών. Για προκλητική καταχρηστική πρακτική της τράπεζας κάνει λόγο η Ένωση


Τη στιγμή που ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, τράπεζα έστειλε εξώδικο σε ένα 16χρονο παιδί από τη Κρήτη για ληξιπρόθεσμη οφειλή, ύψους 461,39 ευρώ, από καταναλωτικό δάνειο.
Όπως αναφέρει το Cretalive, στην ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στην οποία προσέφυγε ο πατέρας -δανειολήπτης, τονίζεται πως "το εξώδικο επεδόθη σε ανήλικο τέκνο του, (δανειολήπτη)παρουσία δευτέρου ανηλίκου πολύ μικρότερης ηλικίας, με τρόπο τελείως παραπλανητικό, δημιουργώντας στον ανήλικο, φόβο, ανησυχία, προβληματισμό και ερωτηματικά για την βιωσιμότητα της ίδιας του, της οικογένειας".
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει:
"Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης δημοσιοποιεί καταγγελία, πατέρα ανηλίκου, κατά Τράπεζας , η οποία σύμφωνα με την καταγγελία καταναλωτή- δανειολήπτη, προχώρησε στην έκδοση "εξωδίκου" ,για ληξιπρόθεσμη οφειλή, ύψους 461,39 Ευρώ, από καταναλωτικό δάνειο, και μάλιστα το "εξώδικο" επεδόθη σε ανήλικο τέκνο του, παρουσία δευτέρου ανηλίκου πολύ μικρότερης ηλικίας, με τρόπο τελείως παραπλανητικό, δημιουργώντας στον ανήλικο, φόβο, ανησυχία, προβληματισμό και ερωτηματικά για την βιωσιμότητα της ίδιας του, της οικογένειας.
Η Εξώδικη αυτή προσέγγιση της Τράπεζας, προς το ανήλικο τέκνο του δανειολήπτη, αντίκειται στην Νομοθεσία "περί προστασίας των καταναλωτών" αποτελεί δε προκλητική καταχρηστική πρακτική της Τράπεζας, αλλά και καταπάτηση κάθε ανθρώπινης και ηθικής δεοντολογίας και επικοινωνίας "περί προστασίας ανηλίκων".
Η Ένωση, θα διαβιβάσει την καταγγελία του καταγγέλλοντος θιγόμενου δανειολήπτη, στις αρμόδιες αρχές, και θα αιτήσει την προστασία τόσο του ίδιου του δανειολήπτη, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, από παρόμοιες πρακτικές καθώς η εν λόγω συμπεριφορά της Τράπεζας, ξενίζει την Κρητική Κοινωνία, από πρέπουσες και νόμιμες προσεγγίσεις των δανειστών".

Στις αρχές του 2012 προβλέπεται να αρχίσει το ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο για τους ανέργους δημοσιογράφους.



Το επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας περίπου 8 μηνών είναι επιδοτούμενο, θα γίνεται στις... εγκαταστάσεις της ΕΣΗΕΑ και πιθανώς θα πραγματοποιηθεί από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ένωσης. Παράλληλα η ένωση όπως όλα δείχνουν βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση επιδότησης από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη στήριξη των ανέργων σε κλάδους που υφίστανται μαζικές απολύσεις.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Η κυρία που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν είναι κάποιο μοντέλο, αλλά βουλευτής στη Ρωσία.




Πρόκειται για την... Maria Kozhevnikova, η οποία άφησε άφωνη όλη τη Ρωσία με τις σέξυ πόζες της.

Χωρίς να φορούν οι ίδιοι κράνος, οι μπάτσοι του Καμίνη δίνουν κλήσεις αβέρτα κουβέρτα για κράνος σε όποιον δικυκλιστή βρουν μπροστά τους



Δίκυκλο, γουόκι τόκι και... πολύ φιγούρα...
Οι φωτογραφίες του nonews-news ειναι από τον πεζόδρομο της οδού Ερμού...

Το κλίμα στο υπουργικό γραφείο του Δημ. Αβραμόπουλου είναι εύκρατο προς τροπικό.



Ένας συνδυασμός αφόρητης ζέστης και υγρασίας επικρατεί στην ... ατμόσφαιρα με κάτι αναπάντεχες καταιγίδες να κάνουν μούσκεμα τους απροετοίμαστους επισκέπτες του.

Βέβαια όσοι καταφέρουν να φθάσουν ως εκεί δέχονται ένα ευχάριστο σκίρτημα-κάτι σαν τσίμπημα εμβολίου-καθώς την αντικρίζουν.

Όταν μάλιστα εκείνη ανοίξει το στόμα της, τότε συνειδητοποιούν ότι το κορίτσι ξέρει από καιρό μια και είναι μετεωρολόγος.

Πράγματι η ξανθιά Ελένη Λογκάκη άφησε μετέωρο τον μυκονιάτη Γιάννη Γαλάτη, μούσα του οποίου έχει υπάρξει στο παρελθόν, για να ενισχύσει την Μετεωρολογική Υπηρεσία του ΓΓΕΘΑ.

Εκεί την εντόπισε πρώτος ο δεινός ανιχνευτής ταλέντων πρώην υπουργός Πλακιωτάκης, ο οποίος την έχρισε αμέσως ιδιαιτέρα γραμματέα του.

Με το που ανέλαβε ο Αβραμόπουλος μια από τις πρώτες του κινήσεις για να ενισχύσει το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν να τοποθετήσει την αισθαντική μετεωρολόγο- η οποία όπως αποκαλύπτει το πολύ καλό ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σαββίδη στο «Πρώτο Θέμα», είναι καλλιεργημένη και πολύγλωσσος- στη Γραμματεία του.

Όπως διαπιστώνουμε οι υπουργοί του Παπαδήμου, βρίσκονται κυριολεκτικά στο μέτωπο της πρώτης γραμμής για τη σωτηρία της πατρίδας.

Να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη αλλά για εσωτερική μετεγγραφή μια και το κορίτσι υπηρετούσε στην Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πληροφορίες από τους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ θέλουν και τις πρώην εργαζόμενες της Ολυμπιακής να αποτελούν το μήλο της έριδος-ένα μήλο γεμάτο καμπύλες-ανάμεσα σε υπουργούς της φοβερής κυβέρνησης του τολμητία Παπαδήμου με το ασκέρι των 50, τον οποίο συνιστά και ο πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος!

ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ...


Από τότε που έβαλε το κουπόνι και εκτινάχτηκε στα ύψη η κυκλοφορία της εφημερίδας του, ο Θέμος Αναστασιάδης όπως... ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε πρόσωπο του στενού φιλικού περιβάλλοντός του, του κάνουν άγριο πόλεμο.
Οι αντιδράσεις που εισέπραξε ο εκδότης του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ δεν ήταν μόνο από τα ανταγωνιστικά έντυπα , αλλά και από τον επιχειρηματικό χώρο των σούπερ μάρκετ.
Αντιδράσεις που δεν ήταν πάντα στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού. Και αυτό το τόνισε ιδιαίτερα στο φίλο του ο Αναστασιάδης...

ΑΦΙΕΡΩΝΕΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

Οι εν λόγω καυτές παρουσίες προτιμούν να έχουν σημάδια στο πρόσωπο τους.

Τον λόγο προφανώς τον ξέρουν οι ίδιες...αλλά βγάζουν κάτι αυθεντικό από αυτό!!




Δεν χάνει ευκαιρία να προβάλει τα κάλλη της.

Αυτή τη φορά όμως μάλλον το παράκανε αφού βγήκε για βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες με τον σύζυγο της φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι....


Ο λόγος για την 17χρονη Courtney Stodden που παρά το γεγονός ότι έριξε πάνω της και μια γούνα, είναι απορίας άξιον πως δεν πάγωσε από το κρύο.

Ο 51ενός ετών σύζυγος της πάντως ήταν πιο απλά ντυμένος, με ένα τζιν και ένα μαύρο πουκάμισο.



Γδύθηκε και κάλυψε το σώμα της με μια σκηνή.

Μαθαίνοντας ότι οι αστυνομικοί της πόλης θα προχωρήσουν σε επιχείρηση προκειμένου να φύγουν οι σκηνές του κινήματος "Occupy Melbourne" μια νεαρή κοπέλα αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα....


Γδύθηκε και κάλυψε το σώμα της με μια σκηνή. Ωστόσο οι Αρχές της Αυστραλίας ήταν αποφασισμένες για όλα και δεν δίστασαν να γδύσουν την διαδηλώτρια.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της επιτέθηκαν και έσκισαν τη σκηνή με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείνει μόνο με τα εσώρουχά της.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι υπόλοιποι διαδηλωτές με το κινητό τους:


Η απόφαση αυτή είναι ευεργετική για όλους τους δανειολήπτες, είτε στεγαστικών είτε καταναλωτικών δανείων και πιστωτικών καρτών....


Οι πρώτοι που θα δουν μειωμένη τη δόση στο δάνειο τους είναι όσοι έχουν ''δεμένο'' το επιτόκιο τους στο ευρώ.

Όμως η μείωση αυτή θα παρασύρει, σε δεύτερο χρόνο, και όσων το επιτόκιο υπολογίζεται με βάση το euribor.

Διαβάστε αναλυτικά �E�ό των 200 χιλιάδων ευρώ

Για στεγαστικά δάνεια συνδεδεμένα με το επιτόκιο euribor τριμήνου:

Οφελειμένοι θα είναι και αυτοί οι δανειολήπτες αφού το επιτόκιο που πληρώνουν από 1,47% που ήταν σήμερα θα διαμορ�υρώ πάει στα 945 ευρώ
- 25 ευρώ θα κερδίζει μηνιαίως όποιος έχει 20ετές στεγαστικό των 200 χιλιάδων ευρώ

Για στεγαστικά δάνεια συνδεδεμένα με το επιτόκιο euribor τριμήνου:

Οφελειμένοι θα είναι και αυτοί οι δανειολήπτες αφού το επιτόκιο που πληρώνουν από 1,47% που ήταν σήμερα θα διαμορφωθεί πλέον κοντά στο 1,36%

Μικρότερες θα είναι οι μειώσεις στα επιτόκια των πιστωτικών καρτών

Μικρότερες θα είναι και οι μειώσεις στα νέα δάνεια που συνδέονται είτε με το βασικό επιτόκιο του ευρώ είτε με το euribor

Η ΕΚΤ προχωρά στη δεύτερη μείωση των επιτοκίων του ευρώ μέσα σε μόλις ένα μήνα, από τον Νοέμβριο δηλαδή που κάθισε στην θέση του Τρισέ ο Ιταλός Μάριο Ντράγκι, ενώ φημολογείται πως θα προχωρήσει και σε νέα μείωση.

Οι κινήσεις αυτές της ΕΚΤ δεν οφείλονται στη μεγαλοψυχία του νέου της προέδρου, αλλά στην εκρηκτική κρίση που έχει ''στεγνώσει'' από ρευστό όλη την Ευρώπη.Και η μείωση των επιτοκίων είναι από τα βασικότερα όπλα που έχει για να ρίξει στη μάχη η ΕΚΤ.

ΓΙΑ ΣΑΣ....

Η Έλενα Παπαβασιλείου είχε μια άτυχη στιγμή, η οποία την έκανε να νιώσει άβολα.


Η παρουσιάστρια σίγουρα θα ήθελε να μην της έχει συμβεί ποτέ αυτό που έπαθε, αφού έγινε ρεζίλι σε αρκετό κόσμο. Η Έλενα μιλώντας στο περιοδικό people, αποκάλυψε: «Μια φορά πήρα τον δίσκο με την παραγγελία μου και πηγαίνοντας προς το τραπέζι, σκόνταψα σε ένα σκαλοπατάκι κι έπεσα μαζί με το δίσκο. Έγινα ρεζίλι. Από τότε δεν παίρνω ποτέ δίσκο με φαγητό».

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ..



Η πίσω πλευρά από τους... πολιτικούς του κώλου

Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Ορφέας

Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος
δήμου Aνατολικού Ολύμπου
Καλλικρατικός : Δήμος Δίου- Ολύμπου…Λεπτοκαρυά 10/12/11
Μήνυμα συμμετοχής και αλληλεγγύης στέλνει σε δύσκολους καιρούς στους δημότες του, ο δήμος …Λιτο - χώρου..!!!!. [όπως ο ίδιος μαρτυρεί ΦΕΤΟΣ με τα στολίδια του] μέσα από τις πολυπληθείς εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πλατείες και γειτονιές του Δήμου ….Λιτο – χώρου…. μάς γεμίζουν και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου με χρώματα,!!!! ήχους και κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις!!!!!!!! που εκτείνονται από τον στολισμό δέντρων !!!!!με ανακυκλώσιμα υλικά κλασική μουσική!!!!!.
Το κόστος των φετινών εκδηλώσεων ανέρχεται σε ο00.000 ευρώ, δραστικά μειωμένο με περασμένα έτη, όπως π.χ. σε σχέση, με το 2010 όταν οι εκδηλώσεις είχαν κοστίσει 20 εκατομμύρια ευρώ……………!!!!!!!!!!!!!!!!!.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Ωστόσο ο Δήμος Δίου- Ολύμπου από ανοησίες που εκστομίστηκαν περί χρέους.... μέσα στο γενικότερο κλίμα της παρακμής της εποχής μάς .Βρέθηκε τέλος άδικα στο μάτι του κυκλώνα και λανθασμένα….λοιδορήθηκε άγρια και μάλιστα από επίσημα χείλι της πολιτείας …προσπάθησαν να καλύψουν μεγάλα προβλήματα!!!.... και στην πραξη τι ????

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΦΕΤΟΣ 9 /12 /11

ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΦΕΤΟΣ 9 /12 /2011
 







Το δένδρο στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ έχει 14 μέτρα ύψος 2008 20092010!! το 2011 γιατί..????
 

Εξαιτίας αυτών , συγκρίνοντας την Λεπτοκαρυά τουλάχιστον σαν σήμερα τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει ο στολισμός των δέντρων Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Tοτε, κατόπιν αγοράς και των στολιδιών!… Ενώ σήμερα υπάρχουν άφθονα στις αποθήκες !…
Και να εξαφανίσετε από τις εισόδους της έδρας του δήμου τα στολίδια που αναφέρουν « δήμος Λιτόχωρου»…. Μα τόσο σας κόβει!!!!!!!!

τιμή και δόξα στους σωτήρες του έθνους...

Ο Μπαλογιάννης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στην Σχολή Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Θα αναπτύξει το θέμα «Ο Άνθρωπος στις κρίσιμες εποχές». Όπως πάντα οι διαλέξεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης γίνονται στο
Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης κάθε Δευτέρα στις 19:00 και η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Αεροψεκασμοί και πάλι στην Κατερίνη

ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Επιστολή Πρόεδρου Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων 15ο Δημοτικού σχολείου Κατερίνης

Με αφορμή τις εκλογές της Ένωσης Γονέων του Δήμου Κατερίνης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 στο εργατικό κέντρο θέλω να σας παραθέσω ορισμένες σκέψεις μου.
Αυτή η εκλογική διαδικασία είναι η ποιο κρίσιμη στην ιστορία της Ένωσης γιατί πραγματοποιούνται κάτω από συνθήκες ιδιαίτερες για την χώρα μας, οικονομικής λιτότητας, κρίσης θεσμών, ισοπέδωσης όλων όσων γνωρίζαμε μέχρι τώρα και στην μέση αυτής τις κρίσης τα παιδιά μας.

Για αυτό είναι απαραίτητο όσο ποτέ οι γονείς που θα απαρτίσουν τον νέο συμβούλιο της Ένωσης Γονέων να διακρίνονται από ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για σκληρή συνεχής και επίπονη ενασχόληση με τα προβλήματα της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Πρέπει να μην υπολογίσουν προσωπικό κόστος και συνέπειες γιατί θα χρειαστεί να συγκρουστούν με καταστάσεις και αντιλήψεις και να προσπαθήσουν να τις ανατρέψουν προς όφελος των παιδιών κα μαθητών.
Η Ένωση Γονέων χρειάζεται ανθρώπους αγωνιστές με όραμα και αγάπη για αυτό που καλούνται να πράξουν.
Η Ένωση Γονέων δεν χρειάζεται ανθρώπους που θα εκμεταλλευτούν την συμμετοχή τους σε αυτήν ως μέσο κοινωνικής προβολής.
Η Ένωση Γονέων δεν χρειάζεται ανθρώπους που θα θεωρήσουν την συμμετοχή τους σε αυτήν ως μέσο για να προωθήσουν τις κομματικές τους φιλοδοξίες.
Η Ένωση Γονέων δεν χρειάζεται ανθρώπους που απλά θα την χρησιμοποιήσουν για να προσθέσουν άλλη μια σελίδα στο βιογραφικό τους.
Η Ένωση Γονέων πρέπει αν είναι ακομμάτιστη αλλά με λόγο και άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Η Ένωση Γονέων χρειάζεται ανθρώπους με ψυχή που θα χρειαστεί να την καταθέτουν καθημερινά για τον ένα και μοναδικό μας σκοπό, το συμφέρον και όφελος των παιδιών και μαθητών μας.
Για αυτό η ψήφος μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και να πάει σε ανθρώπους άξιους και ικανούς που θα κάνουν πράξη όλα τα παραπάνω.

Κανταρτζής Μιχάλης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων 15ο Δημοτικού σχολείου Κατερίνης

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο δήμος Θεσσαλονίκης μειώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις και αυξάνει τους σεκιουρητάδες-Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός

Ο δήμος Θεσσαλονίκης μειώνει τον προϋπολογισμό στις πολιτιστικές-καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και αυξάνει τον προϋπολογισμό για τους σεκιουρητάδες!

Αυτό κατήγγειλε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου η δημοτική σύμβουλος Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία κατά την τοποθέτησή της, ανέφερε πως οι πολιτιστικές-καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μειώνονται αισθητά από 1.000.091 ευρώ που ήταν πέρυσι σε 607.000, ενώ αυξάνει από 98.000 ευρώ σε 254.000 ευρώ τον προϋπολογισμό για θέματα ασφάλειας- σεκιούριτι.

Απαντώντας σ’ αυτό ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χασδάι Καπόν, είπε πως δεν ήθελαν να δημιουργήσουν ελλειμματικό προϋπολογισμό κάνοντας εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων, ενώ για το θέμα της ασφάλειας-σεκιούριτι, απήντησε πως δε θεωρεί αυτό το ποσό μεγάλο και πως τα λεφτά αυτά θα αξιοποιηθούν για τη φύλαξη του πάρκου extreme sports κτλ.

Το πρόγραμμα του προϋπολογισμού του δήμου Θεσσαλονίκης για το 2012 εγκρίθη

Στο παραμύθι τους ζουν κάποιοι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

μηνύματος ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ 90 ΧΡΟΝΩΝ- ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ

Η Νέα Οδός αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει το κίνημα μας με την προσπάθεια κατάσχεσης του αυτοκινήτου μου μετά την εντολή πληρωμής που έχει εκδώσει σε βάρος μου για διελεύσεις 530 ευρώ και αφού πήρε μια πρώτη απάντηση με τη δυναμική κινητοποίηση του κόσμου που απέτρεψαν την κατάσχεση προχώρησαν σε νέα θρασύτατη επίθεση (ενώ εκκρεμεί ακόμα η απόφαση αναστολής από το δικαστήριο) ζητώντας από όλες τις τράπεζες κατάσχεση των λογαριασμών μου.
Επειδή δεν βρέθηκαν άλλα χρήματα έφτασε στο αναίσχυντο σημείο η Νέα Οδός να δεσμεύσει λογαριασμό που έμπαινε μόνο η σύνταξη της 90χρονης μητέρας μου και ήταν κοινός με εμένα μόνο για βοήθεια της. Το θράσος τους δεν έχει όρια να κατασχέσουν καθαρά συνταξιοδοτικό λογαριασμό 90χρονης που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.
Αν νομίζουν ότι με τις κινήσεις τους αυτές πανικού θα μας τρομοκρατήσουν κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Μας συσπειρώνουν να αγωνιστούμε πολύ πιο δυναμικά.

Σοφία Κοροβέση, κατοικος Αφιδνων

Μας κλείνετε στο σπίτι; Μας παιρνετε τις συνταξεις απο ενενηνταχρονες γιαγιαδες; Σας ανοίγουμε τις μπάρες!
Απανταμε στην προσπαθεια εκφοβισμου της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ Σωρού 13, Μαρούσι 151 25 Τηλ: 210 3447300 Fax: 210 6178011, με το συνθημα των συναγωνιστων μας απο το σωματειο Γαλαρια: Μας κλείνετε στο σπίτι; Σας ανοίγουμε τις μπάρες!

Να ξέρουν ότι για κάθε ευρώ που θα ζητάνε θα τους το ανταποδίδουμε με 20 πλασιο πρόστιμο, ανοιγοντας τις μπάρες τους!! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΡΑΤΣΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com

Θέλει να γίνει κι αρχηγός...Τι κάνατε για την ακρίβεια κύριε Χρυσοχοίδη;

«Οι επιτελάρχες της καταστροφής», οι οποίοι, αντί να πάνε σπίτι τους, διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

ΠΙ ΠΙ ΤΟ ΠΑΠΙ..

http://4.bp.blogspot.com/-mYpKlytcXh4/TuONiiOAdbI/AAAAAAAACSc/CNpBn0ttL2E/s1600/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2594%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5-%25CE%25A7%25CE%25A1%25CE%25A5%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%25A7%25CE%259F%25CE%2599%25CE%2594%25CE%2597%25CE%25A3-PAPANDREOY-XRYSOXOIDIS.JPG

ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ.....

Σε υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας των γαλλικών τραπεζών BNP Paribas Societe Generale και Credit Agricole προχώρησε η Moody's


Σε υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας των γαλλικών τραπεζών BNP Paribas Societe Generale και Credit Agricole προχώρησε η Moody's Investors Service, επικαλούμενη προβλήματα χρηματοδότησης και τα επιδεινούμενα μακροοικονομικά θεμελιώδη.

Η αξιολόγηση των...

BNP Paribas και Credit Agricole υποβαθμίστηκε κατά μία βαθμίδα στο Aa3, ενώ η αξιολόγηση της Societe Generale υποβαθμίστηκε κατά μία βαθμίδα στο A1.

Το outlook και των τριών τραπεζών είναι αρνητικό.

«Οι συνθήκες ρευστότητας και χρηματοδότησης έχουν επιδεινωθεί σημαντικά» και για τις τρεις τράπεζες, ενώ το αξιόχρεό τους έχει δεχθεί πλήγμα από το «εύθραυστο λειτουργικό περιβάλλον σε όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες», αναφέρει ο Οίκος....

Λαύριο - Πιερικός Αρχέλαος 77 - 67


Με ήττα επέστρεψε από την Αθήνα ο Πιερικός Αρχέλαος όπου έχασε με 77-67 από το Λαύριο. Από τη διακύμανση του σκορ και μόνο γίνεται εύκολα αντιληπτό η δυναμική με την οποία αγωνίστηκε η ομάδα της Κατερίνης σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Διαμαντής, Ξάνθος και Πίγκας.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 42-48, 61-62, 77-67.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Καρβούνης 2, Κακιούζης 14 (1), Σίννης, Κούνας 12 (4), Γιαννακόπουλος 10 (2), Τύρλας 2, Περράκης 2, Ψωμαδέρης, Ψυλέας 35 (3).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Μποχωρίδης, Μπεχλιβάνης 9 (2), Ιωακιμείδης 13 (1), Πανάρας 10 (1), Μπουρδάνος 2, Σταμπουλής, Μαλτέσιος 13, Μάρτζος 9 (3), Φουτσιτζής 5 (1), Μαρμαρινός 6.

Τα αποτελέσματα: ΑΕΚ Άργους - ΑΕΚ66-74, Ν. Κηφισιά - Πανερυθραϊκός 78-53, Ερμής Λαγκαδά - Πανελευσινιακός77-80, Αμύντας Δάφνης- Παγκράτι 82-81, Αρκαδικός- Πέραμα 92-73, Απόλλων Πατρών- Ίκαροι Σερρών 85-57,
Δόξα Λευκάδας- ΟΦΗ 65-61.

Η βαθμολογία: Πανελευσινιακός 20, Απόλλων Πατρών 19, ΑΕΚ 19, Ίκαροι Σερρών 18, Λαύριο 18, ΟΦΗ 17, Αρκαδικός 17, Ερμής Λαγκαδά 16, Πανερυθραϊκός 16, Πέραμα 16, Δόξα Λευκάδας 16, Νέα Κηφισιά 16, Παγκράτι 15, Πιερικός Αρχέλαος 15, Αμύντας Δάφνης 15, ΑΕΚ Άργους 11.

Η επόμενη αγωνιστική(12η, 17/12): Πιερικός Αρχέλαος - Δόξα Λευκάδας, ΑΕΚ - Λαύριο, ΑΕΚ Άργους - Ερμής Λαγκαδά, ΟΦΗ - Αμύντας Δάφνης, Παγκράτι - Ν. Κηφισιά, Πανερυθραϊκός - Αρκαδικός, Πέραμα - Απόλλων Πατρών, Ίκαροι Σερρών - Πανελευσινιακός.

Μια ευχάριστη επίσκεψη πριν την αναχώρηση για την Αθήνα

Το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την προπόνηση της ανδρικής ομάδας και λίγο πριν την αναχώρηση για την Αθήνα, καλαθοσφαιριστές και προπονητές δέχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης μια ευχάριστη επίσκεψη.

Ο πιστός μπασκετικός φίλαθλος Θύμιος Μαργαρίτης που διατηρεί στην Πλ. Δημαρχείου και Ηφαίστου γωνία παραδοσιακό κατάστημα με μπουγάτσα πάνω από 22 χρόνια, ξεπροβόδισε την αποστολή προσφέροντας στα μέλη της νόστιμες και ζεστές χωριάτικες πίτες που είχε ετοιμάσει γι΄ αυτό το σκοπό.

Η ευγενική αυτή προσφορά του Θύμιου Μαργαρίτη έγινε από τους αθλητές ιδιαίτερα αποδεκτή και το περιεχόμενό της τιμήθηκε, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, …άμεσα.

Είναι γεγονός ότι οι τούρκοι συνάδελφοι ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με την οικονομική κρίση στη χώρα μας


Μετά το ενδιαφέρον της τουρκικής Hurriyet για την ελληνική κρίση, μαθαίνουμε ότι το CNN Turk έχει εκφράσει την επιθυμία να παρουσιάσει τα ... προβλήματα των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter! Είναι γεγονός ότι οι τούρκοι συνάδελφοι ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με την οικονομική κρίση στη χώρα μας, φωτίζοντάς τη κάθε φορά από διαφορετική σκοπιά. Μέχρι τώρα το πρόβλημα των ελληνικών ΜΜΕ δεν το είχαν αγγίξει, προφανώς αποφάσισαν να ξεκινήσουν περιγράφοντας το μετέωρο βήμα ενός τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας με 800 εργαζόμενους απλήρωτους, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της κρίσης των ελληνικών media! Εκ πρώτης όψεως δεν ακούγεται κακό, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον προέρχεται από το συγκεκριμένο Μέσο, αρκεί μόνο το ρεπορτάζ να μην αποτελέσει όχημα για να συκοφαντηθεί η χώρα, ο κλάδος και οι εργαζόμενοι του καναλιού.