PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στις 22 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και στις 16 του μηνός το δώρο Χριστουγέννων


«Υπήρχε μια παράδοση ως ... προς την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στις 14-15 Δεκεμβρίου. Το πιο πιθανό φέτος είναι ότι θα πληρωθεί στις 16 το δώρο και στις 22 οι συντάξεις», ανέφερε ο υπουργός στο Βήμα FM και διαβεβαίωσε: «Παρακολουθούμε το θέμα, γίνονται όπως και κάθε μήνα συσκέψεις με όλα τα ταμεία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε σχέση με το ΙΚΑ και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει».

Ο κ. Κουτρουμάνης τόνισε ότι τα προβλήματα των Ταμείων, οφείλονται στη μείωση των εσόδων λόγω της αύξησης της ανεργίας και της μείωσης των αποδοχών, καθώς και της δυσκολίας των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης των συντάξεων εντός του 2012, ανέφερε ότι δεν μπορεί να το αποκλείσει.

«Κανένας δεν μπορεί να το αποκλείσει. Είμαστε σε μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη. Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός που κάνουμε είναι να μην υπάρξει καμία παραπέρα μείωση στις κύριες συντάξεις» είπε.

Για τις επικουρικές συντάξεις, είπε ότι είναι μια ξεχωριστή υπόθεση, καθώς τα επικουρικά ταμεία είναι διαφορετικά μεταξύ τους και έχουν μεγάλα ελλείμματα.

«Ο χρόνος θα κλείσει με 850 εκατ. ευρώ έλλειμμα. Τα επικουρικά ταμεία αυτή τη στιγμή εξαντλούν τα αποθεματικά τους το ένα μετά το άλλο και δεν θέλουμε να υπάρξει αδυναμία πληρωμής των συντάξεων. Άρα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να μπορέσουν αυτά τα ταμεία να καταβάλλουν τις συντάξεις και τα επόμενα χρόνια», για να σημειώσει πως πρόκειται για συντάξεις που έχουν τεράστιες αποκλίσεις από ταμείο σε ταμείο.

Ειδικότερα το ποσοστό ανεργίας το Σεπτέμβριο του 2011 ανήλθε σε 17,5%



Σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρά την υποχώρηση στο 17,5% το Σεπτέμβριο από 18,4% τον Αύγουστο, κινούνται τα ποσοστά ανεργίας στη χώρα μας, σύμφωνα με... τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Ειδικότερα το ποσοστό ανεργίας το Σεπτέμβριο του 2011 ανήλθε σε 17,5%, έναντι 12,6% το Σεπτέμβριο του 2010 και 18,4% το Αύγουστο του 2011. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Σεπτέμβριο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.051.109 άτομα.

Οι άνεργοι ανήλθαν σε 857.656 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.440.050 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 315.386 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2010 (μείωση 7,2%) και αυξήθηκαν κατά 16.572 άτομα σε σχέση με το Αύγουστο του 2011 (αύξηση 0,4%).

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 229.941 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2010 (αύξηση 36,6%) και μειώθηκαν κατά 50.297 άτομα σε σχέση με το Αύγουστο του 2011 (μείωση 5,5%).

Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 120.120 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2010 (αύξηση 2,8%) και κατά 36.547 άτομα σε σχέση με το Αύγουστο του 2011 (αύξηση 0,8%).

Η γερμανική εφημερίδα Bild σε βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της με τίτλο “Οι Έλληνες έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία”



τονίζει, μεταξύ άλλων: “Είναι η πρώτη σύνοδος κορυφής της... ΕΕ του νέου Ελληνα Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, αλλά ο Έλληνας οικονομολόγος δύσκολα θα μπορέσει να την απολαύσει. Την ώρα που πλησιάζει η σημερινή συνάντηση στις Βρυξέλλες, έρχονται στο προσκήνιο για μία ακόμη φορά οι πρόσφατες ειδήσεις από την υπερχρεωμένη χώρα του.

"Και οι διαπραγματεύσεις με αυτά τα δεδομένα δε θα είναι καθόλου εύκολες”συνεχίζει το άρθρο, το οποίο επικαλούμενο στοιχεία, χωρίς να αναφέρει τη σχετική πηγή, υπογραμμίζει ότι “η εκροή των ελληνικών κεφαλαίων μόνο για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο άγγιξε τα 14 δισ. ευρώ, με το φαινόμενο να παίρνει όλο και πιο παράλογα χαρακτηριστικά”, απαριθμώντας διάφορες περιπτώσεις, όπου Ελληνες φέρονται να έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία.

Κάτω από το τυπικό όριο της φτώχειας κινδυνεύει να μείνει ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων...



Στο ποσοστό αυτό περιλαμβάνονται και... τα ενεργά τμήματα του λαού κι όχι μόνο οι άνεργοι ή χαμηλοσυνταξιούχοι, λόγω υψηλής φορολόγησης.
Στελέχη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας επισκέφτηκαν τη χώρα μας τον Σεπτέμβριο, μετά από καταγγελίες της ΓΣΕΕ για «παραβίαση διεθνών συμβάσεων μέσω των εφαρμοζόμενων πολιτικών του Μνημονίου δανεισμού».

Οι προβλέψεις της ΔΟΕ είναι αποκαρδιωτικές...


Περίπου το 20% του πληθυσμού κινδυνεύει να πέσει κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ ο σημερινός κατώτερος μισθός των 751,39 ευρώ (σύμβαση της ΓΣΕΕ) μετά την παρακράτηση φόρων, οδηγεί πολλούς εργαζομένους στο όριο της φτώχειας.

Επίσης, τουλάχιστον 2,2 εκατ. πολίτες βρίσκονταν στα όρια της ανέχειας πριν το ξέσπασμα της οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης, αριθμός που θα διπλασιαστεί κατά τις εκτιμήσεις της ΔΟΕ.

Στην έκθεση γίνεται ακόμη εκτενής αναφορά στις προστατευτικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και την ανασφάλεια που διέπει τις εργασιακές σχέσεις, ενώ τα αυξημένα ποσοστά αδήλωτης ή/και ευέλικτης εργασίας ολοένα και πολλαπλασιάζονται
kafeneio-gr.blogspot.gr

"Οι γάιδαροι γελούν τελευταίοι καθώς μία ελληνική τραγωδία έχει χαρούμενο τέλος"


Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο οι Βρετανοί παίρνουν τα ζώα από την Ελλάδα για να... τα γλυτώσουν από την κρίση.

Σύμφωνα με το άρθρο, που αναδημοσιεύει ο σημερινός Ελεύθερος Τύπος, οι Βρετανοί πολίτες ανέλαβαν να σώσουν δύο γαϊδάρους, τους οποίους εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες τους λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Ο Χριστόφορος και ο Φώτης ταξίδεψαν με ειδικό φορτηγό από την Ελλάδα στο Donkey Palace στη Βρετανία, το οποίο στεγάζεται σε μία αριστοκρατική έπαυλη 11.000 εκταρίων, το «Αngmering Park», που ανήκει στην Anne Herries, την κόρη του μακαρίτη Δούκα του Νόρφολκ.



Τώρα τα δύο ζώα απολαμβάνουν χόρτο για άλογα αγώνων, ύπνο σε θερμαινόμενο στάβλο και συστηματικό καθαρισμό των οπλών και των δοντιών τους. Κι όπως σχολιάζει το άρθρο, ενώ στην Ελλάδα υπέφεραν και βίωναν την εγκατάλειψη λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, τώρα διάγουν πολυτελή βίο στο εξωτερικό.

Φιλοζωικές ομάδες αναφέρουν ότι καθώς μεγαλώνει η κρίση και περικόπτονται μισθοί και συντάξεις τόσο τα ζώα εγκαταλείπονται. Οι Βρετανοί έχουν μία ιδιαίτερη και εκκεντρική αγάπη για τους γαϊδάρους, ενώ στο παρελθόν αρκετοί ήταν εκείνοι που κατά τις διακοπές τους στις παραλίες του Μπλάκπουλ και του Μπράιτον ίππευαν τα ζώα. Εκπρόσωπος από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει ενημέρωση για το θέμα.

Μια ακόμη μείωση εισοδημάτων περιμένει τους Έλληνες πολίτες από την 1η Ιανουαρίου.



Μια ακόμη μείωση εισοδημάτων περιμένει τους Έλληνες πολίτες από την 1η Ιανουαρίου.

Το ποδαρικό της νέας χρονιάς γίνεται κυριολεκτικά με το αριστερό, καθώς ξεκινά η... εφαρμογή της αυξημένης παρακράτησης που αναλογεί στη μείωση του αφορολογήτου στις 5.000 ευρώ καθώς και η παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς από μισθωτούς και συνταξιούχους με ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ έως και τις 31-12-2014.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γ. Καπελέρης έστειλε σήμερα προς τους εκκαθαριστές μισθοδοσίας την εγκύκλιο για την παρακράτηση φόρου και έκτακτης εισφοράς από την 1-1-2012, η εφαρμογή της οποίας θα οδηγήσει σε μειώσεις των μηνιαίων αποδοχών κατά περίπου 30 ευρώ για μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα με μηνιαίες αποδοχές 1.000 ευρώ και 35,3 ευρώ για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, για αποδοχές 1.400 ευρώ η αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης φόρου και έκτακτης εισφοράς είναι της τάξεως των 37 και 44 ευρώ αντίστοιχα, δηλαδή 6% σχεδόν.

Όλα αυτά, χωρίς να υπολογίζεται η έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα της τρέχουσας χρονιάς, η οποία θα έρθει με ειδοποιητήριο από την Εφορία και θα μπορεί να εξοφληθεί σε έξι δόσεις.

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη μηνιαία παρακράτηση φόρου ανάλογα με το αν ο μισθωτός ή ο συνταξιούχος λαμβάνει 14 μισθούς (μαζί με τα Δώρα) ή 12 μισθούς.

Επιτέλους ακούμε κατευθείαν την "φωνή" των εργαζομένων του σταθμού.



Ας ευχηθούμε ακόμη μια φορά καλή δύναμη και να φτάσουν γρήγορα στον στόχο τους, δηλαδή στην ΕΞΟΦΛΗΣΗ. Παρακάτω σας παραθέτουμε το κείμενο που μας έστειλαν και φυσικά το link του blog τους:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
Ο αγώνας των ...
εργαζομένων του ALTER που παραμένουν απλήρωτοι παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης του σταθμού, συνεχίζεται και κλιμακώνεται.
Το blog αυτό είναι μια ακόμη προσπάθειά τους να βγάλουν προς τα έξω ένα πρόβλημα που δεν είναι μόνο δικό τους, αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, πρέπει να καταλάβουν ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στη θέση μας.
Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει είναι αμείλικτος και οι επιχειρηματίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση καταστρατηγώντας κάθε εργατική κατάκτηση, αφήνοντας κατά μέρος τα προσχήματα.
Εμάς εδώ στο ALTER, μας βρήκαν ήδη αντιμέτωπους και θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν αμετακίνητους, όσο δεν καταβάλλουν αυτά που μας οφείλουν.
Είμαστε σίγουροι ότι οι δικές μας καρδιές ματώνουν πολύ περισσότερο από τις δικές τους, βλέποντας νεκρό τον «αέρα» του καναλιού που αποτελεί δεύτερο σπίτι μας.
Όμως, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε. Γιατί, αν κάνουμε εμείς πίσω, τότε η λαίλαπα που απειλεί όλα τα ΜΜΕ –και όχι μόνο- θα είναι αμείλικτη και το μέλλον του κάθε εργαζόμενου ζοφερό.
Δεν ανήκουμε κάπου, δεν υποκινούμαστε από κάποιον παρά μόνο από την ανάγκη μας για επιβίωση. Αλλά δεν είμαστε και μόνοι…
Μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου που μας σταματάει στον δρόμο και μας ρωτάει τι θα απογίνει το κανάλι. Μας στηρίζει η συμπαράσταση από ανθρώπους που ως τώρα δεν είχαμε ξανασυναντήσει, αλλά μέχρι τρόφιμα μας στέλνουν!
Τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε ότι δεν θα προδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους… Κρατάμε γερά!
Μας στηρίζει η συμπαράσταση των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών της ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, των ραδιοφώνων και των εφημερίδων.
Τους ευχαριστούμε και τους δηλώνουμε ότι θα δώσουμε τη μάχη ως το τέλος. Και να είναι σίγουροι ότι θα νικήσουμε!
Καλούμε όλους όσοι αντιμετωπίζουν απειλές για συγχωνεύσεις, περικοπές και μειώσεις μισθών, απολύσεις, εφεδρείες, περιστασιακή εργασία και ό,τι άλλο σκαρφίζονται οι επιχειρηματίες να συνταχθούν, να ενωθούν, να οργανωθούν και να δώσουν κι εκείνοι τη μάχη τους.
Στο email ergazomenoialter@gmail.com μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, αλλά και να διαβάζετε τα νέα μας. Νέα αληθινά και όχι ό,τι κατεβάζει η κούτρα του κάθε ευφάνταστου που δήθεν «γνωρίζει» και δεν διστάζει να παίζει στην πλάτη οικογενειών που δεν έχουν να φάνε!

Σε αγαπημένο θέμα των τουρκικών ΜΜΕ τείνει να αναδειχθεί η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα



καθώς καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα προβλήματα των ελλήνων. Αυτή τη φορά στα σενάρια της κρίσης η εφημερίδα Χουριέτ ενέπλεξε και...

την Κύπρο καθώς στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως «για πρώτη φορά ο μικρός αδερφός, ο Ελληνοκυπριακός τομέας, στέλνει βοήθεια σε τρόφιμα στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα μία ενορία της Λευκωσίας και συγκεκριμένα η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα συγκέντρωσε τρόφιμα με σκοπό να μοιρασθεί σε οικογένειες στην Ελλάδα που έχουν χτυπηθεί από την φτώχεια.
«Μετά από έκκληση της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Λευκωσίας συγκεντρώνεται βοήθεια σε τρόφιμα όπως ρύζι και μακαρόνια που σχεδιάζεται να σταλούνε -πάλι μέσω της εκκλησίας- στην Ελλάδα. .
Η βαριά οικονομική κρίση στην Ελλάδα επηρέασε πολύ βαριά κάθε τομέα, από τους εκατομμυριούχους μέχρι τους φτωχούς».
Στο δημοσίευμα της Χουριέτ γίνεται αναφορά και σε πρόσφατο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Μπίλντ, η οποία είχε δημοσιεύσει είδηση σχετικά με την πλέον ηλικιωμένη απόγονο της οικογένειας Ωνάση, την Όλγα Ωνάση, η οποία σύμφωνα με τους γερμανούς «επιβιώνει πλέον με τρόφιμα που παίρνει από την εκκλησία, καθώς και από τα σκουπίδια».

Διάβασα για το φαινόμενο του «χλιδόφτωχου» κι έχω ανατριχιάσει.


Από την κορφή μέχρι τα νύχια. Κι ακόμα παραμέσα. Αλλά είπα να μη βρίσω σήμερα. Να διατηρήσω την «αξιοπρέπειά» μου. Διότι ένα έχω μάθει καλά στην ζωή μου: σκατά αν βάλεις στο κατάλληλο κουτάκι, πολύτιμο σκεύασμα θα το νομίσουν. Την...
επόμενη μέρα όλοι θα κυκλοφορούν βρωμώντας σκατίλα μα κανένας δε θα την μυρίζει στον διπλανό του, διότι το κυρίαρχο τρεντ πλέον θα είναι η σκατίλα. Όπως σήμερα είναι η συλλογική ενοχή, η απαξίωση, η ντροπή, το σκυμμένο κεφάλι, το μούδιασμα, ο γενικευμένος φόβος. Κι ακόμα είναι η αρχή. Έχουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε…

Θα μας πουν για το λεμόνι του γείτονα–αυτουνού που έφτυνε στον κόρφο του όταν σ’ έβλεπε στην πόρτα; Ε αυτουνού! Που πλέον θα σου χτυπάει την πόρτα με χαμόγελο για να σου δίνει το ξινό και να πάρει το γλυκό-, την ρετσίνα που θα πίνεις αγκαλιά με την καριόλα του τετάρτου που καθαρίζει τα χαλιά τινάζοντάς τα πάνω στην μπουγάδα σου. Εννοείται ότι η εν λόγω καριόλα συνειδητοποιώντας την κάκιστη συμπεριφορά της στο πρόσφατο παρελθόν και επιθυμώντας να γίνει καλύτερος άνθρωπος ώστε να μπορεί μαζί σου με μια φωνή και μια αγκαλιά να τραγουδάει το «κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός» ξαφνικά θα αποφασίσει να ραίνει με άνθη λεβάντας (από την γλάστρα που θα συντηρεί στο μπαλκόνι της) τα απλωμένα ρούχα σου. Η αλήθεια είναι -να την λέμε την αλήθεια- ότι η γνώση ότι τα έπλυνες στο ποτάμι της γειτονιάς -στα Κάτω Πατήσια δεν έχει ποτάμι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα- χρησιμοποιώντας αλισίβα θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την νεοαποκτηθείσα ταξική της -και όχι μόνο- συνείδηση.

Κάτσε σου λέω, έχει ενδιαφέρον. Σε λίγο θα μας πουν ότι σε κάθε κλείσιμο στούδιου μανικιούρ-πεντικιούρ, σε κάθε λουκέτο κομμωτηρίου χιλιάδες νοικοκυρές, μετανιωμένες που δεν ήξεραν να φτιάχνουν λαχανοντολμάδες και να προσθέτουν την σωστή ποσότητα νισεστέ στα αφράτα ζυμάρια τους και άκουσον άκουσον αγόραζαν γλυκά και ενίοτε συνέτρωγαν σε ταβέρνες με τις παρέες τους, αυτές οι νοικοκυρές της κακιάς ώρας και του κακού συναπαντήματος, αυτές που δεν άντεχαν; Αυτές! Αυτές λοιπόν, οι κακούργες που κυκλοφορούσαν με νύχια στολισμένα με στρασάκια και λουλουδάκια και είχαν και πλυντήριο πιάτων -αν είναι δυνατόν- θα πρέπει να βγαίνουν στους δρόμους ολοφυρόμενες και να κάνουν τη διαδρομή Κολιάτσου-Παγκράτι γονατιστές και γυμνόστηθες κραδαίνοντας μαστίγιο με εννιά ουρές και μολυβένιες άκρες, ζητώντας από τους περαστικούς να τις τιμωρήσουν για τον πρότερο ανέντιμο βίο τους. Ας μην αναφερθώ στις ντροπές του Σαββάτου: όταν πλήρωναν γυναίκα για να κάνει τις βαριές δουλειές κι αυτές γυρνούσαν από βιτρίνα σε βιτρίνα ισορροπώντας πάνω στις τεχνητές τους επιθυμίες. Ας μην…

Κάτσε σου λέω, έχει ενδιαφέρον. Κάθε βιτρίνα που θα γεμίζει με ενοικιάζεται ή πωλείται θα σηματοδοτεί την επιστροφή σου στην φύση. Κάθε κανόνι που ακούς θα σε κάνει να βγάζεις τις μισολιωμένες πασχαλιάτικες λαμπάδες και να τις ανάβεις κάνοντας τον σταυρό σου «δόξα τω θεώ έκλεισε ένα μαγαζί και σήμερα, θα φτάσουμε μια ώρα αρχύτερα στην φτώχεια και την αληθινή ευζωία. Θα γυρίσουμε την πλάτη στην απρόσωπη πόλη, θα γυρίσουμε στα χωριά μας και χαρωποί σκαφτιάδες θα μυρίζουμε με μάτια που θα φέγγουν από την ευτυχία τη σβουνιά και το χώμα, τρίβοντάς το στη μούρη μας. Επιτέλους θα ενωθούμε με τη φύση και το σύμπαν». Πρώτοι οι πρωταγωνιστές του «άβαταρ», δεύτεροι οι Έλληνες.

Κάτσε ρε χλιδόφτωχε σου λέω, έχει ενδιαφέρον. Ακόμα στην αρχή είσαι. Ακόμα τίποτα δεν σου έχουν πει. Σου είπαν ότι τα έφαγες μαζί τους, σου είπαν ότι το χρέος του δημόσιου τομέα επηρεάζεται από το χρέος των νοικοκυριών, σου είπαν ότι είσαι φασίστας, είσαι κομμουνιστής, είσαι μαλάκας, είσαι κυρίαρχος λαός, είσαι πλούσιος, είσαι φτωχός, είσαι προνομιούχος, είσαι τριτοκοσμικός, είσαι αναπτυγμένος, είσαι Ευρωπαίος, είσαι Βαλκάνιος, είσαι κοπρίτης, είσαι τεμπέλης, είσαι κλέφτης, είσαι λαμόγιο, είσαι περήφανα γηρατειά και τιμημένα νιάτα, είσαι κόκκινος, μπλε, πράσινος, πορτοκαλής με κίτρινους κόκκους, είσαι ένοχος, είσαι συνένοχος, είσαι απολιτίκ, είσαι απαίδευτος, είσαι αμόρφωτος, είσαι πλούσιος, είσαι φτωχός, είσαι χλιδάτος, είσαι φραγκάτος, είσαι τζιπάτος, είσαι κουπάτος. Είσαι και τι δεν είσαι.

Κάθε φορά, ανάλογα με την συγκυρία λαλάνε τα όργανα. Και συ γίνεσαι όποιος θελήσουν. Με τόση ευκολία που ανατριχιάζει το μέσα μου και το όξω μου μαζί. Σφυρίζουν οι βοσκοί και συ πας. Πέρα δώθε, πέρα δώθε. Σε κάθε κλικ και μια ταπείνωση ίσα για να ξεπληρώσεις τα κλικ του παρελθόντος σου και την γκλαμουριά που αγόραζες κρεμασμένη στα μανταλάκια. Τότε ήταν διαφορετικά. Κανένας δεν μιλούσε τότε. Ήταν καλό το μεροκάματο και το τρεντ ήταν η γκλαμουριά. Τώρα το τρεντ είναι η επιστροφή στις αξίες. Ρε ασταδιάλα.

Αλλά είπαμε. Θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου. Θα κλείσω το στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Να μη φωνάζω, να μη μυρίζω, να μη βλέπω. Ξυπνήστε με στον επόμενο τόνο. Όταν θα σου σφυρίξουν ότι ξεκίνησε η νέα βιομηχανική/τουριστική επανάσταση στην Ελλάδα. Με τις συνθήκες του χίλια επτακόσια ενενήντα τόσο. Κι εσύ θα τρέχεις να προλάβεις το τρένο της «ανάπτυξης» πληρώνοντας με λουρίδες από το κρέας σου. Όσο όσο.
υγ: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ακούς;
από το Επιμελώς Αμελής & Λοιπά Παράδοξα

Εντατικούς ελέγχους στα ενεχυροδανειστήρια



Η εντολή διενέργειας εντατικών ελέγχων δόθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Σκοπός των...
ελέγχων να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι προϋποθέσεις λειτουργίας των ενεχυροδανειστηρίων που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα.

Έγγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, που αναφέρεται στη συγκεκριμένη αστυνομική διάταξη διαβιβάστηκε στη Βουλή ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φραγγίδη. Ο βουλευτής είχε καταγγείλει πως τα ενεχυροδανειστήρια που «ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια» λειτουργούν σαν «παρατράπεζες», επισημαίνοντας πως τα χρήματα που δέχεται ο πωλητής σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία πώλησης των αντικειμένων.

Η αστυνομική διάταξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκδόθηκε το 2011 για την «Άσκηση του επαγγέλματος των αργυραμοιβών, παλαιοπωλών, ενεχυροδανειστών και ασχολούμενων με την αγοραπωλησία ή τήξη μεταχειρισμένων κοσμημάτων και κομψοτεχνημάτων από χρυσό και λοιπών τιμαλφών». Οπως ανέφερε μάλιστα ο αρμόδιος υπουργός, σκοπός της συγκεκριμένης κανονιστικής πράξης είναι η πρόληψη και η αποτροπή εγκληματικών συμπεριφορών από τα ενεχυροδανειστήρια, που έχουν ήδη ξεκινήσει να καταγράφουν ηλεκτρονικά οι αστυνομικές αρχές.

«Φτερά» αναμένεται να κάνει το δώρο των Χριστουγέννων


Συγκεκριμένα, οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά, το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, το φόρο εισοδήματος για τις δηλώσεις που εκκαθαρίστηκαν εντός του Νοεμβρίου, τα τέλη κυκλοφορίας, φόρους που αφορούν εκπρόθεσμες δηλώσεις, την περαίωση, ενώ θα παραληφθούν και τα εκκαθαριστικά για το ΕΤΑΚ του 2009 και τον ΦΑΠ του 2010.

Ελπίδα του υπουργείου Οικονομικών είναι αυτά τα επτά χαράτσια να περιορίσουν την τεράστια «μαύρη» τρύπα στα φορολογικά έσοδα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη Νοεμβρίου έφθασε τα 2,7 δις ευρώ.

Η μεγάλη υστέρηση στα έσοδα προδικάζει ότι το έλλειμμα του 2011 θα εκτιναχθεί πάνω από το 9,5% του ΑΕΠ.

Το οικονομικό επιτελείο στοχεύει για τον τελευταίο μήνα του έτους, σε έσοδα άνω των 6 δις ευρώ τα οποία μεταξύ άλλων θα προέλθουν από συγκεκριμένες επιβαρύνσεις.

Αναλυτικά, εντός του Δεκεμβρίου θα πρέπει στην εφορία η τέταρτη δόση του πολυεκκαθαριστικού σημειώματος για όσους το έλαβαν τον Σεπτέμβριο ή η πρώτη δόση για όσους το πήραν πρόσφατα. Στο πολυεκκαθαριστικό περιλαμβάνονται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις και η έκτακτη εισφορά στις αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται η αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ μέσω των οποίων εξοφλείται και το ειδικό τέλος ακινήτων, ενώ η εφορία αποστέλλει ακόμη σημειώματα με την εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος.

Επίσης, φόρο για προηγούμενα χρόνια θα πληρώσουν όσοι υποβάλουν εκπρόθεσμες δηλώσεις. Παράλληλα, εντός του Δεκεμβρίου περίπου 1,28 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα παραλάβουν τα "ξεχασμένα" εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του ΕΤΑΚ έτους 2009.

Στο ίδιο διάστημα πάνω από 200.000 φορολογούμενοι οι οποίοι κατείχαν την 1-1- 2010 ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν τον λογαριασμό του ΦΑΠ για το 2010.

Μπορεί ο Ευ. Βενιζέλος να δήλωσε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι δεν γνώριζε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μετατροπή τους σε Δ,Υ



Το Newpost.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα την απόρρητη αλληλογραφία μεταξύ του μέχρι προ ημερών προέδρου της ΕΡΤ Θανάση Παπαγεωργίου με το υπουργείο οικονομικών και συγκεκριμένα με τον ΓΓ Ηλία Πλασκοβίτη και τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού, Κώστα Γουβάλα.


Από την αλληλογραφία, τους πίνακες και τα παραδείγματα, προκύπτει αβίαστα ότι ο Ευ. Βενιζέλος ήταν πλήρως ενημερωμένος για την φτωχοποίηση των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά αδιαφόρησε παγερά.

Στις 3 Οκτωβρίου, ο Θ. Παπαγεωργίου, γράφει στον Κ. Γουβάλα, διευθυντή του γραφείου του Ευ. Βενιζέλου, με κοινοποίηση του mail στον ΓΓ του υπουργείου:
«Κώστα, από το κείμενο του νόμου για το ενιαίο μισθολόγιο που μας έχει δοθεί, προκύπτει ένταξη σε αυτό της ΕΡΤ, με τις καταγραφόμενες στο συνημμένο αρχείο υπερβολικές συνέπειες.
Φιλικά,
Θανάσης Παπαγεωργίου».

Στην κατεύθυνση της ηλεκτρονικής διασύνδεσης με τους ΟΤΑ κινείται ο ΟΑΕΔ



Όπως ειδικότερα αναφέρει ο κ. Κουτρουμάνης, η διασύνδεση με το...
κεντρικό πληροφορικό σύστημα του ΟΑΕΔ, θα γίνει μέσω του θεσμού του "Ηλεκτρονικού Ανταποκριτή", με έμφαση στις νησιωτικές και άλλες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, ώστε να μην χρειάζεται να επιβαρύνονται οι πολίτες με άσκοπες μετακινήσεις. Αν η ανταπόκριση των ΟΤΑ είναι ικανοποιητική, αναφέρει ο κ. Κουτρουμάνης, θα δημιουργηθούν επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης του πολίτη για μια σειρά διαδικασίες που αφορούν τον Οργανισμό.
Η έναρξη της διασύνδεσης ξεκινά πιλοτικά από την Αλόννησο και τη Σκιάθο, σημειώνει επιπλέον ο υπουργός και προσθέτει ότι σήμερα μια σειρά από διαδικασίες μπορούν να γίνουν μέσω ίντερνετ όπως, για παράδειγμα, ο έλεγχος και η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων. Ο υπουργός αναφέρει περαιτέρω ότι στις τοπικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ δεν υπάρχει πλέον "ταμείο" και όλες οι εκταμιεύσεις και πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά αποκλειστικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο γίνονται και όλες οι αιτήσεις για συμμετοχή σε προγράμματα.
«Στόχος μας είναι η μείωση της αναγκαιότητας για προσέλευση των πολιτών τουλάχιστον κατά 40% την επόμενη διετία, αν ανταποκριθούν και οι άλλες υπηρεσίες του δημόσιου τομέα στους ρυθμούς μας», σημειώνει ο κ. Κουτρουμάνης και προσθέτει ότι «αυτό είναι και το κλειδί για τη μείωση των αναγκών σε προσωπικό πρώτης γραμμής, το οποίο σήμερα στην πλειονότητά του δίνει μια μεγάλη καθημερινή μάχη με τα προβλήματα».
Ο υπουργός ενημερώνει επιπλέον ότι μέχρι το τέλος του 2011 θα έχει ολοκληρωθεί και η ανάπτυξη του νέου Portal του ΟΑΕΔ με βασικό σκοπό τη διευκόλυνση της σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας μέσω ενός σύγχρονου και λειτουργικού δικτύου καταχωρήσεων έγκυρων για την αποτελεσματικότερη αναζήτηση εργασίας....

Τρομαγμένη (το παιζε και ολίγον) μ' αυτά που είχε ακούσει, η Σπυράκη μετέφερε το κλίμα από τη Μασσαλία


Η φράση του Σαρκοζί πως "ο κίνδυνος διάλυσης της ευρωζώνης είναι... πιο υπαρκτός από ποτέ" έδωσε , κατα τη ρεπόρτερ του ΜΕGΑ , το στίγμα της ημέρας...

Δηλαδή τι θα κάνουν οι αγορές αν βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι στους απείθαρχους, αναρωτήθηκε ο Τσίμας.



"Aκόμη κι αν ακούσουν ότι τους μαστιγώνουν στην Grand Place (κεντρική πλατεία Βρυξελλών) θα.... αλλάξουν στάση?" ρώτησε. Kι απάντησε ο ίδιος : Tρίχες...

Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης το Δεκέμβριο του 2008 ήταν υπουργός Παιδείας.



Ηταν αυτός που όταν έγιναν γνωστές οι κινήσεις του τη βραδιά της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και ... πυροδότησε ακόμη περισσότερο το ήση έκρυθμο κλίμα.

Σήμερα, όμως, αποκαλύπονται και ορισμένες άλλες πτυχές μέσα από την προδημοσίευση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Καραμανλής Off the record» που φιλοξενεί το περιοδικό Επίκαιρα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος ο κ. Στυλιανίδης ήταν αυτός που τη Δευτέρα επισκέφθηκε τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. «Ο υπουργός Παιδείας πήγε και τον βρήκε σταναχωρημένο και πτοημένο: «Σε έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι ότι στα επεισόδια πρωταγωνιστούν ξένοι αναρχικοί; Οτι μέσα στη Νομική η βασική γλώσσα είναι τα Ιταλικά;» ρώτησε ο υπουργός. Και πρόσθεσε: «Γνωρίζεις ότι στο δεύτερο υπόγειο του Πολυεχνείου κατασκευάζονται 80.000 μολότοφ με εισαγόμενη βαζελίνη από τη Βραζιλία;»

Τι να προσθέσεις σε μια τέτοια αποκάλυψη ! Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Στυλιανίδης το βράδυ της δολοφονίας διασκέδαζε στα μπουζούκια από όπου αποχώρησε τις πρωινές ώρες ισχυριζόμενος εκ των υστέρων ότι δεν τον είχε ενημερώσει κανένας ότι από τις 9 το βράδυ είχε σκοτωθεί ένας μαθητής και μόλις λίγη ώρα μετά είχε αρχίσει να καίγεται η Αθήνα.

ΑΞΙΖΕΙ: Ελπίζουμε, μετά απ' αυτό ο Στυλιανίδης να καταλάβει το μεγάλο λάθος που έχει κάνει, στηρίζοντας τόσα χρόνια τον Κοττάκη.

ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ..

Η Ιρίνα Σάικ απολαμβάνει γυμνή ένα ντους στα πλαίσια μιας μεγάλης καμπάνιας για το δέρμα και το θέαμα που προσφέρει είναι άκρως εντυπωσιακό.











Η 25χρονη καλλονή έκανε μια ακόμα αισθησιακή φωτογράφηση για τη προώθηση προϊόντων ομορφιάς βρετανικής εταιρίας.

Η σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκε σε τζακούζι, σε σάουνα και σε καταρράκτη, δείχνοντας ποσό τυχερός πρέπει να νοιώθει ο Πορτογάλος άσος μαζί της…



Φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή το… άρωμα της και λίγο κραγιόν, «κόβει» την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού και αφήνει τη φαντασία να οργιάζει…



Έχω επεξεργαστεί τη φωτογραφία για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως η Ελένη είναι μητέρα τριών παιδιών-μάλλον θα πάει και για τέταρτο οσονούπω-και ο δεύτερος διότι....
εδώ και μερικές ώρες που κυκλοφόρησε η φωτογραφία στο διαδίκτυο ακούω και διαβάζω πάρα πολλά. Καταρχάς η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν κολλάει...στην ιστορία της Ελένης. Στην διαδρομή της.

Από τότε που αποφάσισε να φουσκώσει το στήθος της μέχρι σήμερα. Και τι εννοώ; Μα όταν ήταν ακόμη μελαχρινή η παρουσιάστρια δεν διέθετε τόσοοοοο μεγάλο στήθος. Θυμόσαστε φαντάζομαι εσείς οι φανατικοί του blog μου, ότι έχουμε φέρει στο φως παλιές φωτογραφίες που το στήθος ήταν πολύ μικρό. Οπότε δεν κολλάει χρονικά το μέγεθος με την ηλικία. Όπως και να ‘χει, είναι μια φωτογραφία που η ίδια η Ελένη επιθυμεί να εξαφανίσει. Να σκίσει.

Να σβήσει από το χάρτη. Και είναι πολύ λογικό. Οι εικόνες αυτές φέρνουν ξανά στην επιφάνεια ένα πολύ διαφορετικό προφίλ από αυτό που χτίζει εδώ και χρόνια. Δεν είναι πια το κορίτσι το αλανιάρικο που πήγαινε στην εκπομπή της "καπάκι" μετά τα "ζούκια". Είναι η ΚΥΡΙΑ Μενεγάκη. Μια γυναίκα με τρία παιδιά, ένα διαζύγιο και ένα νέο σύντροφο.

Το προφίλ μιας σύγχρονης δυναμικής γυναίκας που ακολουθεί, δεν δίνει περιθώρια για "επιστροφές στο παρελθόν". Μόνο η Ελένη ξέρει αν η φωτογραφία έχει υποστεί μοντάζ και έχει φουσκώσει... Μόνο η Ελένη!


"Φοιτήτριες σε ομαδικά όργια με αγρότες" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μιας ταινίας πορνό!

Όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, η πραγματικότητα δεν διαφέρει πολύ από τη μυθοπλασία...



Η μικρή κοινωνία της Καλαμάτας, είναι ανάστατη έπειτα από την είδηση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές εύπορους αγρότες, με καυτές φοιτήτριες! Η συνάντηση τους έγινε λίγες μέρες πριν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και οι κύριοι επιδόθηκαν με τις νεαρές σε σεξουαλικά όργια, έναντι αδράς αμοιβής.

Βέβαια, αυτό που δεν υπολόγιζαν οι ευπόληπτοι κύριοι, ήταν ότι οι φοιτήτριες βιντεοσκοπούσαν το όργιο και στη συνέχεια τους εκβίαζαν πως θα αποκάλυπταν τα πάντα, αν δεν έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη... Βέβαια, δεν είναι λίγοι στην Καλαμάτα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήταν οι φοιτήτριες που βιντεοσκόπησαν τις καυτές στιγμές, αλλά ένας από τους αγρότες.

Όποια και αν είναι η αλήθεια για τον τρόπο διαρροής του βίντεο, το σίγουρο είναι πως έχει γίνει ανάρπαστο!

Τα προγράμματα που είναι στη φάση της υλοποίησης αναμένεται να καλύψουν 100.000 ενδιαφερόμενους.


Ειδικότερα πρόκειται για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, τα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα Στήριξης της Απασχόλησης (ΤΟΠΣΑ), καθώς και τα πρόγραμμα Κατάρτισης μέσω Επιταγής Ενταξης (voucher).

Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας απευθύνεται σε 57.000 ανέργους και έχει προϋπολογισμό 188 εκ. ευρώ. Ηδη ξεκίνησε η διαδικασία στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, ενώ ακολουθούν μέσα στην εβδομάδα και οι προσκλήσεις για το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, καθώς και για την Ηπειρο.

Τα τοπικά προγράμματα -ύψους 80 εκατ.- απευθύνονται σε 30.000 ωφελούμενους. Ο υπ. Εργασίας ανακοίνωσε ότι στις αναπτυξιακές συμπράξεις θα μπορούν να συμμετέχουν και οι αναπτυξιακές επιχειρήσεις των ΟΤΑ β’ βαθμού κατόπιν αιτήματός τους.

Το νέο πρόγραμμα Κατάρτισης μέσω Επιταγής Ενταξης απευθύνεται σε 20.000 ωφελούμενους σε πρώτη φάση.

Στη συνάντηση ζητήθηκε να γίνει καταγραφή όλων των μικρών δομών που υπάγονται στο υπ. Εργασίας και βρίσκονται στις περιφέρειες, προκειμένου να ενταχθούν στα κοινωνικά ΚΕΠ, μέσα από τα οποία οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται.

To Κάμπινγκ είναι διασκεδαστικό, γιατί θα πρέπει η σκηνή σας, να φαίνεται βαρετή;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΩΡΟ...

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ> ΤΟ PIERIA -GR ΜΩΡΟ ΜΟΥ..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Tα έδωσε όλα στη φωτογράφιση εσωρούχων η 43χρονη καλλονή...

Με αποκαλυπτικά εσώρουχα που τονίζουν τις θηλυκές καμπύλες και το πλούσιο μπούστο της, φωτογραφήθηκε η Pamela Anderson....







Η Ελεονώρα Μελέτη, προκαλεί.!

Προκαλεί και το ξέρει,για αυτό και μας εντυπωσίασε με το μπούστο της για ακόμη μία φορά.! Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα sexy ατύχημα....
στον αέρα της εκμπομπής της, αφού το αβυσσαλέο ντεκολτέ που επέλεξε να φορέσει ήταν ανυπάκουο, και μας αποκάλυψε για ακόμη μία φορά τα καλούδια της Ελεονώρας.!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ...


Κορίτσι: Μωρό μου έχεις φάει για βράδυ;




Αγόρι: Μωρό μου έχεις φάει για βράδυ;

Κορίτσι: Επαναλαμβάνεις αυτά που λέω;

Αγόρι: Επαναλαμβάνεις αυτά που λέω;

Κορίτσι: Σ’ αγαπάω

Αγόρι: Ναι… έχω φάει για βράδυ…

Δείτε τις ολόγυμνς φωτογραφίες


Και δεν θα είναι η πρώτη φορά.. Μόνο που αυτή την φορά δεν φοράει τίποτά άλλο πέρα από τις καλτσοδέτες της...Χυμώδης και αισθησιακή παίρνει πόζες στον φακό και ανεβάζει την θερμοκρασία....
Δείτε τις ολόγυμνς φωτογραφίες εδώ

ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ..



Ημέρα 1η:
Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Εχω εξουθενωθεί!…


Ημέρα 2η
Όλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και …
δελφίνια! Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα, φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος.

Ημέρα 3η
Σήμερα ήμουν στην πισίνα. Εκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ. Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα. Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός.

Ημέρα 4η
Κέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου! Ο Καπετάνιος, μου ζήτησε να φάμε μαζί στην καμπίνα του. Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια. Κατόπιν, μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του αλλά εγώ αρνήθηκα. Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου.

Ημέρα 5η
Στην πισίνα και σήμερα. Κάηκα απ’ τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα. Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά. Στ’ αλήθεια είναι γοητευτικός. Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ. Αρνήθηκα ξανά. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο. Σοκαρίστηκα.

Ημέρα 6η
Σήμερα έσωσα 1600 ζωές. Δυο φορές…

Να είναι μάγουλο? Να είναι στήθος? Να είναι πωπός?

Μπααα κρουασάν Βουλής είναι και ζητάει την γνώμη του κοινού να δει αν τους αρέσουν..
Ακόμα ένα σκανδαλιστικό ρεπορτάζ από την δαιμόνια ρεπόρτερ Πετρούλα η οποία πήρε ένα δίσκο ανά χείρας γεμάτο κρουασάν, και βγήκε στους δρόμους για να τα μοιράσει.. Αφορμή?

Το γεγονός ότι ο κος Παπαδήμος ενέκρινε το ποσό των 2000 ευρώ μηνιαίως για τα κρουασάν που τρώνε οι υπουργοί μας.. Και οι 300!




Δείτε το βίντεο

Ο γιατρός έχει χτυπημένο το χέρι του και δεν μπορεί να κάνει την ένεση σε μια καυτή κοπέλα και ζητάει απο έναν ασθενή που περιμένει να την κάνει αυτός. Που; Μα φυσικά στα…οπίσθια της....

Δείτε το βίντεο

Sexy Φάρσα - Κάνε μου την Ένεση by araxtoikailight

Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΙΩΣΑΝ 4,5 ΔΙΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012-14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.



Το βίντεο ανέβηκε στο youtube στις 5 Δεκεμβρίου 2011. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποια διαδήλωση τραβήχτηκε. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι, ότι αποτελεί τρομερή και φοβερή καταγγελία. Όπως μπορείτε να δείτε, οι νεαροί αστυφύλακες της Ασφάλειας, ντυμένοι με πολιτικά για να μοιάζουν με διαδηλωτές και κουκουλοφόρους,
συλλαμβάνουν νεαρούς στο πεζόδρομο.

Mιχάλης Χρυσοχοίδης: «Η διετής κυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα. Οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά.

ΔΕΙΤΕ....

Πήγε να τραβήξει όπλο στα επεισόδια του Συντάγματος!

Στο παραμύθι τους ζουν κάποιοι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


Ότι και να γράψει κανείς, ότι και να πει μάλλον πέφτει στο κενό. Το Ελληνικό κράτος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει με πολιτικούς που εγκρίνουν την συν διοργάνωση της έκθεσης ΄΄Παραμυθοχώρα΄΄ στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Έτσι το υπουργείο αποφάσισε να δώσει 5.000 ευρώ.

Ξεχάστε της δίαιτες... το Photoshop είναι εδώ και με λίγη προσπάθεια, σας κάνει να δείχνετε 10 με15 κιλά λιγότερο.

Θέλει να γίνει κι αρχηγός...Τι κάνατε για την ακρίβεια κύριε Χρυσοχοίδη;

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

Αντί η λαϊκή αντίδραση να γίνει ποτάμι που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει αρέσκεται σε βρισιές και μοιρολατρία.

Μεγάλο γκάστρωμα και αναστάτωση έφερε στη ΝουΔού, η παραίτηση από τη βουλευτική έδρα, για να υπουργοποιηθεί στου Παπαδήμου την αυλή.



Μεγάλο γκάστρωμα και αναστάτωση έφερε στη ΝουΔού, η παραίτηση από τη βουλευτική έδρα, για να υπουργοποιηθεί στου Παπαδήμου την αυλή, ο μεγάλος διαπλεκόμενος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Πρώτη επιλαχούσα αναπληρωματική ήταν η πρώην μοντέλα Έλενα Κουντουρά και αμέσως μετά ακολουθούσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης.

«Οι επιτελάρχες της καταστροφής», οι οποίοι, αντί να πάνε σπίτι τους, διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Άπαικτος ο ΓΑΠ, αφήνει τους ιθαγενείς δελφίνους φύλαρχους και μάγους

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8.30 ΜΜ,

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

Μαθητές του 3ου Δημ. Σχολείου Κατερίνης στην Αρχαία Πύδνα









ΤηνΑρχαία Πύδνα επισκέφθηκαν, το πρωί της Τρίτης, μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον αρχαιολογικό θησαυρό της Πύδνας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Επισκοπικό των Λουλουδιών Κίτρους, όπου ενημερώθηκαν από τον υπάλληλο της 9ης Εφ. Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Αθανάσιο Γκιουλμετάρογλου, για τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου μνημείου. Ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο των Αλυκών όπου ενημερώθηκαν για την επεξεργασία και παραγωγή άλατος από τον υπάλληλο κ. Βασίλη Μίγκο. Τέλος οι μαθητές απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο χώρο του Πάρκου που βρίσκεται στις Αλυκές Κιτρούς.
Σημειώνεται πως η επίσκεψη των μαθητών στην περιοχή έγινε έπειτα από πρόταση του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Πύδνας Δημήτρη Σιανίδη, ώστε οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής. Σημειώνεται πως τις επόμενες μέρες την Αρχαία Πύδνα θα επισκεφθούν μαθητές του 3ου ΓΕΛ Καστοριάς, ενώ προγραμματίζονται επισκέψεις σχολείων και από άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος