PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΖΕΛΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

Αγαπητή μου Αλέκα.


Σε ακούω τόση ώρα στη Βουλή να λες τα ίδα που λες εδώ και χρόνια. Λες και κάνεις μάθημα οικονομίας σε τεχνικό λύκειο. Υπάρχει και η πραγματικότητα. Κι η πραγματικότητα είναι ότι μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να σε ψηφίσω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θα μου συμβεί.
Μπορείς επιτέλους να με βοηθήσεις να καταλάβω πρακτικά, με καθαρά λόγια, τι θα μου συμβεί αν ψηφίσω ΚΚΕ και ..
σε κάνω κυβέρνηση;
Με πρακτικά βήματα, μπορείς να μου δώσεις ένα χρονοδιάγραμμα;
Ας πούμε ότι σε κάνω κυβέρνηση, στις 10 Δεκεμβρίου.
Τι ακριβώς θα μου συμβεί στις 11 Δεκεμβρίου;
Τι θα αλλάξει στη ζωή μου στις 12 Δεκεμβρίου;
Πώς θα είμαι πλέον στην δουλειά μου, -ιδιωτικός υπάλληλος- στις 13 Δεκεμβρίου;
Πώς θα είναι η περιουσία μου -ένα σπιτάκι με στεγαστικό κι ένα Ι.Χ. 1400 κ.ε. στις 14 Δεκεμβρίου;
Πόσα λεφτά θα έχω στην τσέπη στις 15 Μαρτίου; (εντάξει, με Σαμαρά, Παπανδρέου κλπ, ξέρω ότι θα είναι λιγότερα. Μαζί σου πόσα θα είναι;)
Πότε θα βγώ στη σύνταξη με κυβέρνηση ΚΚΕ; Θα μειώσεις π.χ. το όριο συνταξιοδότησης; Πόσο επίδομα ανεργίας θα παιρνω, αν μείνω άνεργος; Θα υπάρχουν ιδιωτικά γυμνάσια με το ΚΚΕ αν γίνει κυβέρνηση; Σε ποιούς θα ανήκουν τα ταξί;

Δώσε μας επιτέλους έναν "οδικό χάρτη" να δούμε αν αξίζει να σε ακολουθήσουμε. Να καταλάβουμε τι ακριβώς θα αλλάξει πρακτικά στη ζωή μας, με ΚΚΕ στην κυβέρνηση (εκτός αν δεν θες να γίνεις κυβέρνηση, αλλά απλά να υπάρχεις για να εκτονώνεσαι με ξύλινες ατάκες στη Βουλή. Αλλά πες μου να το ξέρω, να μην σ΄έχω στα υπόψη).

Μπορεί πράγματι, το ΚΚΕ να είναι η λύση. Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς θα είναι η ζωή μου με αυτό στην κυβέρνηση. Βοήθησέ με επιτέλους πρακτικά να καταλάβω.

Και μη με παραπέμπεις σε τσιτάτα, μανιφέστα και εγχειρίδια κομμουνισμού, σε θεωρητικολογίες δηλαδή. Αυτό μου ΄κανε και το λαμογιοΠασοκ, με έβαλε να διαβάζω ΄"διακηρύξεις", προγράμματα, τρίτους δρόμους και σοσιαλιστικά οράματα, με έψησε και όταν το ΄φερα στην εξουσία, μου 'ριξε μια ακροδεξιά ξεγυρισμένη σβουρχιτή φάπα, όντας το πιό δεξιό κόμμα του πλανήτη, που δεν ξαναδιαβάζω "μανιφέστα" και πίτσες μπλε !

Καθαρά λόγια για το τι θα μου συμβεί στην πράξη θέλω κι όχι αμπελιφολοσοφίες.

Αυτή είναι η Ελλάδα που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ.

δείτε την:


Ο φοβισμένος άστεγος, το άδειο κατάστημα με το ξεφτισμένο "Ενοικιάζεται", οι μπαχαλάκηδες και η φωτιά στο βάθος.

δείτε την:

φωτογραφία-αναπαράσταση του πλωτού δένδρου, που θα τοποθετηθεί μέσα στη θάλασσα στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. δείτε την:


Κουράγιο, υπομονή και ψυχραιμία. Λεφτά υπάρχουν, η 6η δόση ας είναι καλά, και έρχονται στα ελληνικά ταμεία μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Το ΔΝΤ άναψε τη Δευτέρα το πράσινο φως για την εκταμίευση...
2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ που του αναλογούν και κάπως έτσι κλείνει και αυτό το θέμα. Άντε τώρα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την 7η!

Πρόταση από Αμερικανικό κανάλι, γιοκ.



Φαίνεται πως η γλυκύτατη παρουσιάστρια (πολύ καλή στη δουλειά της και με φοβερή αίσθηση χιούμορ), είναι πολύ δημοφιλής, εξ ου και η ευρύτατη δημοσιότητα που έλαβε η "είδηση" με τον τίτλο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Τέλος η Γιώτα Μιχαλοπούλου!", του blog planet-greece.
H ίδια γράφει στο facebook της:

Μήπως τώρα με την κρίση, θα μειωθεί και το ...



διάβασμα;

Όχι, απαντά η συγγραφέας Χαρά Ζήκα, η οποία, περιγράφει το νέο βιβλίο της, "ΕΡΩΤΑΣ, ΧΗΜΕΙΑ & ΣΕΞ", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ:

"Ο έρωτας συγκλονίζει την ύπαρξή μας και όλοι αναρωτιόμαστε πώς επιλέγουμε σύντροφο, τι γίνεται μέσα μας όταν ερωτευόμαστε, γιατί νιώθουμε ηδονή ή ζήλια. Επιτέλους η επιστήμη είναι σε θέση να απαντήσει σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα που έχουμε για τα ερωτικά συναισθήματα, τα οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια καθαρά εγκεφαλική λειτουργία. Ίσως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνεται το μυστήριο αλλά σίγουρα δε θίγεται το θαύμα της ερωτικής εμπειρίας. Εστιάζοντας λοιπόν στη νευροχημική θεώρηση του έρωτα, το βιβλίο αυτό έχει ως στόχο να εξηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο τι μας συμβαίνει στα διάφορα στάδια μιας ερωτικής σχέσης: από το πρώτο ραντεβού, το πάθος, τον οργασμό, την απιστία, μέχρι την ερωτική απογοήτευση και την εκδίκηση. Τέλος αναφέρονται κάποιες ουσίες που θεωρούνται αφροδισιακές καθώς και παρασκευές ερωτικών ελιξιρίων που υπόσχονται διέγερση και εκστατικούς οργασμούς!"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.:



Το πρώτο κόμμα, που τοποθετείται και μάλιστα ορθότατα, για το άθλιο κατασκεύασμα που φέρνουν στη Βουλή, είναι η Δημοκρατική Αναγέννηση. Για να δούμε, τι στάση θα τηρήσουν τα άλλα κόμματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.:

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που διακηρύσσει ότι τάχα αποβλέπει στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας είναι Δούρειος Ίππος κατάλυσης του θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματος της Ελευθερίας του λόγου. Η μεταφύτευση στη χώρα μας των διατάξεων του διαβόητου γαλλικού νόμου Γκεσσό με τις οποίες ποινικοποιείται η «εκμηδένιση της σημασίας ιστορικών γεγονότων» και κατασκευάζεται η.. κερκόπορτα της «πρόκλησης εχθροπάθειας», ανοίγουν το δρόμο για την επιβολή μιας βάναυσης λογοκρισίας που θυμίζει άλλες εποχές και άλλους τόπους. Να αποσυρθεί τώρα το επίμαχο νομοσχέδιο.

Tα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, σπάνε το δημοσιογραφικό απόρρητο για τον πρώην πρωθυπουργό…



Ένα βιβλίο 500 σελίδων, υπό τον εύγλωττο τίτλο Καραμανλής – Off the record, πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες θα γνωρίσουν αθέατες αλλά σημαντικές πτυχές...

της πενταετούς διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, το παρασκήνιο αποφάσεων που στιγμάτισαν την πρόσφατη πολιτική ιστορία της χώρας, ανέκδοτα περιστατικά από συναντήσεις και συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής σκηνής μέσα από το βλέμμα του ίδιου του Κώστα Καραμανλή, όπως τις εκμυστηρεύτηκε στο γνωστό δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη.

Τα «Επίκαιρα», στο άρθρο των Παντελή Ζήλου και Γιάννη Κορωναίου, προδημοσιεύουν αποκλειστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη, και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες που δίνουν απαντήσεις τόσο για τους τότε χειρισμούς του πρώην πρωθυπουργού όσο και για τη μετεκλογική σιωπή του.

Τα βασικά θέματα που αναλύονται εκτενώς και με στοιχεία στο περιοδικό:

Από το κυνήγι των νταβατζήδων στο Βατοπέδι
Τα Δεκεμβριανά και ο χορός των κατασκόπων
Πώς κατέληξε στην επιλογή Παπούλια για πρόεδρο
Για τον Φλωράκη και τον Ανδρέα
Αμερικανόφιλος αλλά όχι αμερικανόδουλος…
Η εκδίκηση των ΗΠΑ και το ελληνικό βέτο
Το «άνοιγμα» στη Ρωσία και οι S-300 του Πούτιν
H φιλία με τον «Σαρκό» και ο «κουμπάρος»
Οι καβγάδες με τη Μέρκελ
· Η πρόβλεψη Πούτιν

· Η συμμαχία με τον κινεζικό γίγαντα

· Σωζόταν η παρτίδα…

Εκρηκτική καλλονή από την Αργεντινή, η μελαχρινή Μπάρμπαρα Αρμέστο

Για να ακριβολογούμε, στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν φοράει ούτε καν αυτά...

Έτσι λοιπόν, το... αφόρητα σέξι μοντέλο από την Αργεντινή φωτογραφήθηκε σε άκρως αισθησιακές πόζες για άλλη μια φορά, δίνοντας την ευκαιρία στους άρρενες θαυμαστές της, κυρίως, να την απολαύσουν περίπου όπως την... γέννησε η μητέρα της.

Όντας η αγαπημένη του... φιλοθεάμονος κοινού, η αποκαλυπτική Μπάρμπαρα αποκαλείται χαϊδευτικά «Μπάρμπι» από τους θαυμαστές της, ίσως γιατί με αυτήν την κούκλα θα ήθελαν να... παίζουν όλοι οι άντρες...

blog-άρει...ο Τέρενς Κουίκ.

Φίλοι blogers,
Δεύτερες σκέψεις και επισημάνσεις,με υποχρεώνουν να μετακομίσω σε άλλη ώρα και μέρα την εκπομπή «Ο Τέρενς blogάρει»,πριν καν την ξεκινήσω την Πέμπτη από τη συχνότητα του KONTRA.
Από Πέμπτη μεσάνυχτα,κατεβαίνω Τετάρτη απόγευμα στις 18.00.


Οι λόγοι της μεταβολής αρκετοί.
Ένας από...

τους βασικούς, η ώρα. Πολλοί blogers παραπονέθηκαν ότι είναι πολλοί αργά, καθώς δεν είναι αργόσχολοι και έχουν δουλειές πρωϊνές.Μου υποδείχθηκε ότι μία καλή απογευματινή ώρα,θα είχε περισσότερο αποτέλεσμα και κυρίως για ζωντανές επικοινωνίες είτε μέσω... τηλεφώνου είτε μέσω skype.
Ομολογώ ότι με αιφνιδίασε ευχάριστα...blogers,ανώνυμα και επώνυμα θέλουν να έχουν διάλογο στον «αέρα».Και πόσο μάλλον με skype είτε φάτσα είτε πλάτη είτε με απλή φώτο.Την όποια φώτο.Ακόμα και σκίτσο.
το γεγονός ότι
Ο άλλος λόγος είναι ότι αξίζει η ιδέα και η φιλοσοφία των blog να περάσει πιο γερά στην ελληνική οικογένεια.Και σε αυτό βολεύει περισσότερο το 18.00,από τα…άγρια μεσάνυχτα!
Ας μη ξεχνάμε ότι έτσι κι αλλοιώς τα blog,αλλά και η ιστοσελίδες, αποτελούν και πολύτιμη πηγή μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.Και με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις,αλλά και τα βιντεάκια που ανακαλύπτουν,υποτιτλίζουν και ανεβάζουν στο Youtube.
Θέλω επίσης να προσθέσω ότι άνοιξα email για να μπορούμε να επικοινωνούμε.
Είναι το oterensblogarei@hotmail.gr . To password το έχει η συνεργάτης μου Αλεξάνδρα Τράγκα και εγώ.Ένας από τους δύο σίγουρα θα διαβάζει τα μηνύματά σας,τις υποδείξεις σας σε ποιο blog να ψάξουμε τί που να ενδιαφέρει την εκπομπή μας και φυσικά συνεννοήσεις με όποιους φίλους θέλουν να βγούν στον «αέρα».
Α! Κάτι ακόμα! Αν φίλος bloger ή ιστοσελιδάς ενδιαφέρεται να έλθει στην εκπομπή μαζί μου στο στούντιο,υπάρχει πάντοτε καρέκλα δίπλα μου.
Φιλικά
Τερενς

δύο επιχειρηματίες για χρέη...συνελήφθησαν.




Την άγουσα για τον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της μη καταβολής χρεών προς Δημόσιο κατ’εξακολούθηση πήραν μια 39χρονη και ο 40χρονος αδελφός της.

Η Ισπανίδα και ο αδελφός της, ιδιοκτήτες εταιρείας εμπορίας-επεξεργασίας σιδήρου, συνελήφθησαν το μεσημέρι στη...

Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με την Αστυνομία οφείλουν στο Δημόσιο (ο καθένας) χρέη ύψους 170.151,68 ευρώ.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για «Εγκλήματα τελούμενα κατ’ εξακολούθηση», καθώς και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο»...

στο άνοιγμα των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία ζητά ο Μ.Καρχιμάκης...



Εμμένει στη θέση του περί παροχής εξουσιοδότησης από όλους τους βουλευτές προς τις ελβετικές τράπεζες να δώσουν τα στοιχεία τους αν έχουν συναλλαγές μαζί τους ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ταυτόχρονα, κατηγορεί τη ΝΔ ότι... με την πρότασή της για αναδρομικό έλεγχο του πόθεν έσχες προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Στη σημερινή του δήλωση ο κ Καρχιμάκης, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, τονίζει ότι αναδρομικός έλεγχος έχει γίνει για την περίοδο 1989-2001 και τα αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ζητεί από τη ΝΔ να απαντήσει αν θέλει την απόλυτη διαφάνεια ή όχι.

Δηλώση Γ.Μιχελάκη

«Αν το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά για τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο και ειδικά για όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, δεν έχει παρά να αποδεχθεί την πρόταση νόμου, που έχει καταθέσει εδώ και μήνες η ΝΔ. Όσον αναφορά στην πρόταση Καρχιμάκη η Νέα Δημοκρατία έχει απαντήσει ξεκάθαρα. Τελεία και παύλα».

Εννοείται η κυβέρνησή του.



Κατά Ντερμπεντέρη, αυτή η κυβέρνηση κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα από την...

σκληρή κόντρα που 'χει ξεκινήσει μεταξύ των κομμάτων που τη στηρίζουν για το πότε θα γίνουν εκλογές και για τα νέα μέτρα.

«Κίνδυνος έκρηξης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης ελλοχεύει εφόσον δεν υλοποιηθεί η συμφωνία στην οποία κατέληξαν την Δευτέρα η Γαλλία και η Γερμανία.



«Η Ευρώπη δεν έχει βγει από την κρίση. Εγκυμονεί κίνδυνος έκρηξης όσο δεν...

ενεργοποιούνται οι αποφάσεις που ελήφθησαν από κοινού με την Άνγελα Μέρκελ», είπε ο κ. Σαρκοζί, μιλώντας σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος UMP.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας δεν έκρυψε ότι φιλοδοξία του είναι η επανίδρυση της Ευρώπης. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε η πιο ανοιχτή αγορά του κόσμου και να δεχόμαστε προϊόντα χωρών που δεν σέβονται κανένα κανόνα. Γι’ αυτό πρέπει να ανασυντάξουμε τις συνθήκες», είπε.

«Η Ευρώπη χρειάζεται να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της και οι δανειστές δεν της έχουν πια εμπιστοσύνη. Για να την ανακτήσει (την εμπιστοσύνη), υπάρχει μόνο μία στρατηγική: η συμμαχία μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική», πρόσθεσε.

«Καλώ όσους επικρίνουν αυτή τη συμμαχία να πουν τι προτείνουν. Συμμαχία με την Ιταλία; με την Ισπανία; Ας μην υποκινούμε το γαλλικό εθνικισμό», συνέχισε ο κ. Σαρκοζί αναφερόμενος στις «γερμανοφοβικές δηλώσεις» που, όπως υποστηρίζει, κάνει η αντιπολίτευση.

ΕΡΕΥΝΑ - ΣΟΚ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

(Η φωτογραφία δεν είναι από τις ουρές στη ΔΕΗ. Μην μπερδεύεστε...)

ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΒΑΝΔΗ..

Γυρνώντας πίσω τον χρόνο θα διαπιστώσουμε πως είχε και η Δέσποινα Βανδή τα sexy ατυχηματάκια της,όπως αυτό εδώ με το στήθος της τραγουδίστριας να ξεπροβάλλει μέσα από το διάφανο μπλουζάκι της....








Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι ιδιοκτήτες


Μέσα στο 2012 εκατομμύρια νοικοκυριά μαζί με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για τα έτη 2011 και 2012 που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα κληθούν να καταβάλουν πάνω από 3,5 δισ. ευρώ συνολικά, για να εξοφλήσουν έως και έξι φόρους για την ακίνητη περιουσία τους, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία».

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν:

1) Το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του έτους 2009. Περίπου 1,28 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα παραλάβουν, τα «ξεχασμένα» εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του ΕΤΑΚ έτους 2009. Θα το πληρώσουν οι άγαμοι που την 1η Ιανουαρίου του 2009 είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ και οι έγγαμοι με ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Από το ΕΤΑΚ του 2009 αναμένονται περίπου 150 εκατ. ευρώ.

2) Την έκτακτη εισφορά στη μεγάλη ακίνητη περιουσία του έτους 2009. Όσοι είχαν στην κατοχή τους την 1-1-2009 ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΤΑΚ του 2009 θα πληρώσουν και έκτακτη εισφορά. Η έκτακτη εισφορά επιβάλλεται κλιμακωτά με συντελεστές από 0,1% έως 0,9% ανάλογα με το ύψος της περιουσίας.

3) Το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010. Περισσότεροι από 200.000 φορολογούμενοι οι οποίοι κατείχαν την 1-1-2010 ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ στις αρχές του νέου έτους θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν το «λογαριασμό» του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας έτους 2010.

4) Το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2011. Πάνω από 2.000.000 φορολογούμενοι που κατέχουν ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ θα παραλάβουν κι άλλα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή του ΦΑΠ του 2011.

5) Το έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων για το 2011. Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποστολή των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των οποίων εξοφλείται και το ειδικό τέλος ακινήτων. Με τη νέα διευκρινιστική εγκύκλιο αυξάνεται από 40 σε 80 ημέρες η προθεσμία μετά την έκδοση του λογαριασμού εντός της οποίας θα πρέπει οι καταναλωτές να πληρώσουν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για να μη βρεθούν αντιμέτωποι με πιθανή διακοπή της παροχής ρεύματος.

Η πρώτη δόση του Τέλους Ακινήτων θα καταβληθεί κανονικά ακόμη κι αν υπάρχουν λάθη στον υπολογισμό, ή εξαιρέσεις (άνεργοι, πολύτεκνοι, ανάπηροι κ.ά.). Στις περιπτώσεις που θα προκύψει, λόγω των λαθών, διαφορά φόρου αυτή θα καταβληθεί με την επόμενη εκκαθάριση της ΔΕΗ, μέσω συμψηφισμού μελλοντικών οφειλών.

6) Το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων για το 2012. Σχεδιάζεται να καταβληθεί σε περισσότερες από 4 δόσεις. Το υπουργείο Οικονομικών συζητά με τη ΔΕΗ να αποστέλλονται ειδοποιήσεις για την καταβολή των δόσεων ακόμα και χωρίς να περιλαμβάνεται στην αποστολή ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος.

Για ακόμη μία φορά η ριαλιτοπρωταγωνίστρια....

Amy Childs κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα φλας. Ο λόγος, μα φυσικά το υπερπλούσιο μπούστο της..! Ή μάλλον το πλαστικό υπερπλούσιο μπούστο της.! Μιλάμε για τόση σιλικόνη που δίπλα στο λεξικό έχει σίγουρα την φωτογραφία της.! Κι όλα αυτά σε επίσημο πάρτυ περιοδικού.!

Η σειρά «Xena: The Warrior Princess» είχε κάνει πάταγο την δεκαετία του 90!

Η Renee O'Connor, που υποδυόταν την αμφιλεγόμενη «σύντροφο» της Ζήνα είχε λάβει μεγάλο μερίδιο δημοσιότητας χάρη σε αυτό το ρόλο. Μετά το τέλος της σειράς το 2001 ακολούθησαν ορισμένες guest εμφανίσεις σε διάφορα αμερικάνικα σίριαλ όπως το «Criminal Minds» και σήμερα στα 40 της είναι καλύτερη από ποτέ όπως θα διαπιστώσετε και στην φωτογραφία.

Πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται


Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας, σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου, δικαιούνται να λάβουν δώρο τα Χριστούγεννα.

Ολόκληρο το δώρο, δικαιούνται οι εργαζόμενοι, που η σχέση εργασίας τους στον ίδιο εργοδότη, είχε διάρκεια χωρίς διακοπή, από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους. Για τον υπολογισμό, λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Όσοι αμείβονται με μισθό, λαμβάνουν δώρο ίσο με το μισθό ενός μήνα και όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο λαμβάνουν ως δώρο 25 ημερομίσθια.

Για τους εργαζόμενους για τους οποίους, η σχέση με τον εργοδότη διήρκεσε, για οποιοδήποτε λόγο, λιγότερο χρονικό διάστημα, το δώρο είναι ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής σχέσης. Σε αυτή τη περίπτωση, το δώρο υπολογίζεται ως τα 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2ημερομίσθια για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες.

Το δώρο Χριστουγέννων καταβάλλεται υποχρεωτικά μέχρι την 21η Δεκεμβρίου κάθε έτους, ενώ δεν επιτρέπεται να καταβληθεί σε είδος παρά μόνο σε χρήμα.

Στο χρονικό διάστημα που προσμετρείται για την καταβολή του δώρου συνυπολογίζονται οι μέρες της κανονικής άδειας, της άδειας τοκετού, σπουδών και λουτροθεραπείας, εφόσον υπάρχει σχετική γνωμάτευση από τον ασφαλιστικό φορέα. Δεν υπολογίζονται, οι ημέρες άδειας άνευ αποδοχών και οι συνδικαλιστικές άδειες.

Εδώ δείτε κούνημα!








Το βίντεο της Μενεγάκη που έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές.



ΝΑΤΑΛΙΑ ΘΑΝΟΥ..

Μπορεί μία φωτιά να ανάψει στην θάλασσα..?

ΝΑΙ.! Όταν μιλώντας για φωτιά εννοούμε το ολόγυμνο κορμί της εκρηκτικής Νάταλι Θάνου... Απολαύστε την.!

Στις 3 Δεκεμβρίου, 1992 είχε αποσταλεί το πρώτο μήνυμα.



Ο Neil Papworth, ένας 20χρονος δοκιμαστής μηχανικός για την Sema Group, μέσω ενός προσωπικού υπολογιστή στέλνει μήνυμα κειμένου στον Richard Jarvis. Του γράφει απλά «Καλά Χριστούγεννα»! Αυτό ήταν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Wikipedia το πρώτο μήνυμα που στάλθηκε.

Για να γίνει δημοφιλής όμως η υπηρεσία ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων, έπρεπε να περάσουν 6 χρόνια, όταν και το 1998 Φιλιππίνες η χρήση τους διαδόθηκε ευρύτερα. Σταδιακά από τότε η δημοτικότητα της υπηρεσίας αυξήθηκε. Το 2009, στις ΗΠΑ οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας έστελναν περίπου 4,1 δισ. SMS κάθε μέρα. Αυτό ισοδυναμεί με 17 μηνύματα την ημέρα για κάθε άτομο το οποίο διαθέτει ένα κινητό.

Σήμερα, τα γραπτά μηνύματα είναι μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων, με πάνω από το 74% του συνόλου των χρηστών κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο.

Από τους 3,3 δισ. συνδρομητές, οι 2,4 επικοινωνούν καθημερινά με μηνύματα κειμένου. Σύμφωνα με τη Wikipedia, το μεγαλύτερο μέσο όρο διαθέτουν οι χρήστες στις Φιλιππίνες, με μέσο όρο 27 SMS κάθε μέρα ανά συνδρομητή, ενώ οι Αμερικάνοι στέλνουν περίπου 357 γραπτά μηνύματα το μήνα κατά μέσο όρο.

H υπηρεσία SMS είναι μία από τις κυρίαρχες τεχνολογίες στο σημερινό κόσμο. Τα μηνύματα κειμένου απέφεραν 585 δισεκατομμύρια δολάρια για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο το 2011, και αναμένεται να αποφέρουν περισσότερα από 1 τρισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια.

ΓΑΠ.

Τα μακιαβελικά τεχνάσματα των δημοσκοπήσεων

Image and video hosting by TinyPic

ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΞΥΛΑ...

Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ...

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..

Πάγκαλος μαζί τα φάγαμε μαλάκες βιβλίο

...πολλοί βουλευτές έβλεπαν τον Ολυμπιακό!

Έρχεται νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση...

στην πατρίδα του δεν έχει φτάσει το Hands-Free, και για Bluetooth ούτε λόγος...

ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ...

Χωρίς στολισμένο δέντρο, αλλά με φωτισμένα τα φυσικά δέντρα της πλατείας Συντάγματος θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα η Αθήνα.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Τεχνόπολις, Γιώργος Παπανδρέου, το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται ώς τις 10 Ιανουαρίου ανέρχεται σε...

200.000 ευρώ, όσο δηλαδή κόστιζε μέχρι πέρυσι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο φθηνότερο από κάθε άλλη χρονιά εορτασμό, το σύνθημα είναι το «Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ» και στόχος του Δήμου Αθηναίων είναι να επικρατήσει εορταστικό κλίμα, παρά την κρίση που μαστίζει την πόλη.

Την πλατεία Συντάγματος θα στολίσουν μαθητές διάφορων σχολείων της Αθήνας.

Ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει κάλεσμα στα παιδιά της πόλης να βρεθούν την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος για στολίσουν τα δέντρα της περιοχής, συνοδεία μουσικής και ...δώρων.

Ήδη, μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου έχουν αναλάβει να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά με τα οποία θα διακοσμήσουν τα δέντρα.

Ταυτόχρονα, θα τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος εικαστική εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, φτιαγμένη από τους φοιτητές της σχολής ΑΚΤΟ, εμπνευσμένη από την ιδέα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει το σύνθημα για να αρχίσει η χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης.

Συνολικά, δέκα θεματικά φεστιβάλ θα λειτουργήσουν στην πόλη και θα προσπαθήσουν να δώσουν την εικόνα της πραγματικής Αθήνας.

Τα φεστιβάλ θα δώσουν τον παλμό των γιορτών για 30 μέρες και νύχτες και θα έχουν ως επίκεντρο τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Κοτζιά, ενώ, ταυτόχρονα, η γιορτή θα απλώνεται στο Ζάππειο και σε 17 γειτονιές.

Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την εορταστική περίοδο στην πρωτεύουσα, θα συμμετάσχουν πάνω από 700 καλλιτέχνες, μουσικοί, συγκροτήματα, τραγουδιστές, χορευτές, εικαστικοί, ηθοποιοί, ζογκλέρ...

Δεν φαίνεται να έχει ηρεμήσει ακόμα η Εύα Καίλή για τον χαρακτηρισμό «καλτσοδέτα» που της απέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης



«Το θέμα δεν είναι προσωπικό πλέον. Ούτε πολιτικό. Έχει φύγει από αυτή τη σφαίρα και νομίζω ότι είναι βαθιά κοινωνικό και ρατσιστικό», είπε στο Βήμα Fm και κάλεσε τις γυναίκε να μην το βάζουν κάτω όταν δεχονται τέτοιες επιθέσεις. «Το φαινόμενο αυτό το αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες σήμερα σε επαγγελματικούς χώρους και δεν βρίσκουν τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν, πιστεύουν ότι δεν πρέπει να εκφέρουν άποψη και να την υποστηρίξουν μέχρι τέλους», συμπλήρωσε.

Η ίδια αναφέρθηκε προσωπικά στον Σωκράτη Ξυνίδη λέγοντας ότι δεν τις έχει ζητήσει συγγνώμη και πως «ο ίδιος υποστήριξε πως εξέφρασε αυτές τις απόψεις και ότι ήταν προσωπικές, επομένως τις υποστήριξε κιόλας», ενώ για την διαδικασία τιμωρίας του απο το πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Έχω στείλει την επιστολή για να κινηθούν εσωκομματικές διαδικασίες. Θεωρώ ότι ήταν κάτι αυτονόητο, που θα έπρεπε να έχει κινηθεί και από μόνο του».

ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..


Σύμφωνα λοιπόν με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, η δυναμικότητα σε κλίνες της Αθήνας και ειδικά του κέντρου της, είναι αποδυναμωμένη κατά ... περίπου 2.800 κλίνες, αφού μέσα σε διάστημα μόλις ενός χρόνου περί τις 17 ξενοδοχειακές μονάδες –μεταξύ αυτών κι ορισμένες πολύ μεγάλες– έχουν βάλει λουκέτο.

Προκειμένου να υπάρχει ένα καλύτερο συγκριτικό στοιχείο, για να διαπιστωθεί σε όλο του το μεγαλείο το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να σημειωθεί ότι ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί –ούτε λίγο ούτε πολύ– στο 20% του συνολικού δυναμικού των κλινών της Αθήνας.

Δηλαδή, 2 στις 10 κλίνες, πλέον, δεν υφίστανται.

Οι ξενοδόχοι του κέντρου δηλώνουν ότι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι αν κρίνει κανείς από τους παραπάνω συντριπτικούς αριθμούς.

Και αποδίδουν την κύρια ευθύνη γι’ αυτή την οικτρή εικόνα όχι μόνο στην οικονομική κρίση, η οποία πλήττει το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, αλλά και στην εγκληματικότητα και κυρίως στα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε εβδομαδιαία πλέον βάση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το αποτέλεσμα είναι ακυρώσεις κρατήσεων κυρίως από το εξωτερικό, αφού τα οργανωμένα γκρουπ, όταν αποφασίζουν να μείνουν κάποιες μέρες στην Αθήνα, προτιμούν πια να φιλοξενούνται σε περιφερειακές μονάδες.

Στο μυαλό τους έχουν αποτυπωθεί εμπόλεμες εικόνες από το κέντρο, το οποίο όμως έτσι ρημάζει, από κάθε άποψη…
newsbomb.gr

Ως σέξι και εκρηκτική...αγρότισσα φωτογραφήθηκε στο περιοδικό NITRO η Σταρ Ελλάς 2011 Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με σούπερ μίνι τζιν φούστα και καρό πουκάμισο που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία είναι σχεδόν βέβαιο ότι η 22χρονη καλλονή...δεν ταιριάζει με την ελληνική ύπαιθρο.



Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην κατάφερε να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος κατάφερε όμως να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και το θαυμασμό του ανδρικού φύλου. Η ίδια βέβαια δηλώνει ερωτευμένη.
«Το δικό μου αγόρι έχει τα βασικά χαρακτηριστικά που μου αρέσουν: ψηλός, μελαχρινός, αξύριστος και λίγο δύσκολος. Το τελευταίο είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο», είχε αποκαλύψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά. «Σπουδάζει αρχιτέκτονας στο Βόλο και είμαστε μαζί έναν χρόνο και τέσσερις μήνες. Δεν βλεπόμαστε συχνά και μου αρέσει αυτή η δυσκολία. Νιώθει υπερήφανος για μένα και συμβιβάζεται που είναι μακριά μου όπως κι εγώ από εκείνον».



Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποκαλύψει και το πώς αισθάνονται οι γονείς της με τη δημοσιότητα. «Οι γονείς μου νιώθουν υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν τους έχω εκθέσει ή προσβάλει. (...) Είμαι υπεύθυνο άτομο, μαζεύω χρήματα και βοηθώ τους δικούς μου. Άρα πιστεύω ότι τους έκανα υπερήφανους ως Ηλιάνα. Ως μοντέλο δεν ξέρω… Καμία φορά ντρέπονται λιγάκι γιατί τους ενοχλεί η δημοσιότητα».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες!

Ενδιαφέρουσες...εεεε...Μήπως είναι καιρός, λοιπόν, να αρχίσετε να ασχολείστε και εσείς...με το cricket;;;;;