PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τα κόμματα, ειδικά τα δύο μεγαλύτερα, δεν είναι αντίθετα στην αλλαγή του τρόπου χρηματοδότησης.


Ωστόσο, είναι εγκλωβισμένα στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο «μοντέλο» διαχείρισης.

Έτσι σήμερα, σύμφωνα με... την «Καθημερινή της Κυριακής», πληρώνουν τοκοχρεολύσια, που στην περίπτωση της Ν. Δ. ξεπερνούν τις δαπάνες της, ενώ από την άλλη και η Αγροτική Τράπεζα, εξ αιτίας και της Blackrock, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει την πρακτική της ενεχυρίασης της μελλοντικής κρατικής χρηματοδότησης.

Αυτή κατ’ αρχήν είναι συνδεδεμένη με εκλογικά ποσοστά που δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνουν τα ίδια στις επόμενες εκλογές. Μία ενδεχόμενη διάσπαση των κομμάτων εξουσίας θα κάνει τον βίο «αβίωτο» για τα σχήματα που θα κληρονομήσουν τα χρέη. Aυτά υπερδιπλασιάστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια.

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις στελέχη και των δύο μεγάλων κομμάτων παραδέχονται ότι η συντήρηση των περίπου 450 υπαλλήλων που σήμερα διαθέτουν -χωρίς τους αποσπασμένους- δεν είναι δυνατή, όπως δεν είναι δυνατή και η πληρωμή τόκων που προσεγγίζουν το 9,5%. Σε πρόσφατη συνάντηση τους με τον πρόεδρο της ΑΤΕ κ. Θ. Πανταλάκη και τον κ. Ευ. Βενιζέλο ζήτησαν μια έμμεση τουλάχιστον επιδότηση αυτού του επιτοκίου.

Σήμερα τα κόμματα μπορούν να μειώσουν, αν θέλουν, δραστικά τη μισθολογική τους δαπάνη, τα ενοίκια σε πανάκριβα κτίρια και τις μετακινήσεις ετεροδημοτών στις εκλογές. Εννοείται πως ό, τι ισχύει για τους «μεγάλους» ισχύει και για τους «μικρούς», που σε πολλές περιπτώσεις είναι εξ ίσου αδιαφανείς στη διαχείριση των οικονομικών τους.

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Ένα από τα πιο απολαυστικά και αστεία βίντεο της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα» ήταν αυτό που....

αφορούσε στην λίστα των Financial Times, που ανέδειξε τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον χειρότερο υπουργό Οικονομικών της Ευρώπης.

Οι συντελεστές της εκπομπής δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια!

Ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συναυλία...

Δείτε ποιοι θα... τραγουδήσουν:


Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Γερμανία μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το πάρτι οργίων.

για τα γενέθλια ιδιοκτήτη διάσημου κλαμπ του Βερολίνου.


Το στιγμιότυπο που προκάλεσε την οργή των Γερμανών ήταν η γυμνή γυναίκα, σε πόζα εσταυρωμένου, που εμφανίστηκε στο κλαμπ "Maxxim" λίγο μετά τη 01:00 της Παρασκευής, ως το αποκορύφωμα του event.

Η σκηνή αναπαριστούσε τη «σταύρωση» μιας νεαρής γυναίκας, δεμένης πάνω σε ένα σταυρό, με το γυμνό της κορμί βαμμένο χρυσό. Η γυναίκα, γνωστή πορνοστάρ της Γερμανίας, παρέμεινε στο σταυρό περίπου 30 λεπτά και ενώ μπροστά της χόρευαν ξέφρενα οι καλεσμένοι στο πάρτι, με s&m αμφίεση.



Στο κλαμπ βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή 1.500 άτομα, τα οποία υπομονετικά περίμεναν επί ώρες να ανοίξουν οι πόρτες του κλαμπ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο ιδιοκτήτης Στέφαν Ζέλβιχ από την επόμενη μέρα βρέθηκε υπόλογος για το οργιώδες πάρτι γενεθλίων του. Τη σελίδα του στο Facebook κατέκλυσαν οργισμένα μηνύματα, τα οποία χαρακτήριζαν «πόρνη» την πρωταγωνίστρια του σόου, ενώ στον Ζέλβιχ εύχονταν «να πεθάνει».

Ο ίδιος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες: «Φυσικά γνώριζα ότι πρόκειται για πρόκληση. Όμως δεν ήταν βλασφημία ούτε είχα σκοπό να προσβάλω τα θρησκευτικά πιστεύω κανενός».

Η εφημερίδα Bild, με αφορμή το πάρτι οργίων στο κλαμπ "Maxxim", δημοσιεύει και άλλες σοκαριστικές φωτογραφίες από πάρτι-πορνό σε όλη τη Γερμανία, υπό τον τίτλο «Νέες αποκαλύψεις για τα πάρτι-πορνό»:


Χαραμίζεται στο ραδιόφωνο η εκρηκτική Lauren Pope.

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, η σεξοβόμβα ραδιοφωνικη παραγωγός, αλλά και μοντέλο, έκοψε την ανάσα όσων την αντίκρυσαν, επιλέγοντας να φορέσει ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι, με ένα κοντό μλουζάκι με αβυσσαλέο ντεκολτε... Πώς να μην σου πεταχτούν τα μα΄τια έξω μετά.?


Περίπου 2.100 καταγγελίες για επιχειρήσεις που δεν κατέβαλαν το δώρο των Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα δέχθηκε το ΣΕΠΕ




Οι καταγγελίες για μη καταβολή του... δώρου ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Οι καταγγελίες, αφού ελέγχθηκαν και αποδείχθηκαν βάσιμες, οδήγησαν στην κίνηση της διαδικασίας υποβολής μηνυτήριων αναφορών.

Επισημαίνεται ότι με βάση τη νομοθεσία και την εγκύκλιο του ΣΕΠΕ «κάθε εργοδότης ή διευθυντής ή επιτετραμμένος ή με οποιονδήποτε τίτλο εκπρόσωπος οποιασδήποτε επιχείρησης, εκμετάλλευσης ή εργασίας, ο οποίος δεν καταβάλλει εμπρόθεσμα στους απασχολουμένους τις οφειλόμενες αποδοχές του δώρου Χριστουγέννων, τιμωρείται κατόπιν μηνύσεως των ενδιαφερομένων ή των οργάνων του υπουργείου Εργασίας (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) ή της οικείας αστυνομικής Αρχής ή της οικείας επαγγελματικής οργάνωσης των εργαζομένων, με φυλάκιση μέχρι 6 μήνες και χρηματική ποινή της οποίας το πόσο δεν μπορεί να είναι κάτω του 25% ούτε πάνω του 50% του καθυστερούμενου χρηματικού ποσού».

Η εκδίκαση των παραπάνω υποθέσεων γίνεται με τη διαδικασία του Αυτόφωρου, εφόσον αποφασίσουν σχετικά οι εισαγγελείς και οι αστυνομικές Αρχές.

Είναι γνωστό πως όταν μία γυναίκα φοράει φούστα πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή όταν κάθεται ώστε να μην αφήσει να φανεί τίποτα....

Ωστόσο, η Courteney Cox, φάνηκε απρόσεκτη. Η ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο της Μόνικα στη σειρά τα Φιλαράκια, είχε ένα ατύχημα, καθώς έφευγε από ένα εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς όπου είχε πάει να δειπνήσει.

Ο φακός των παπαράτσι την συνέλαβε την ώρα που έβγαινε από το εστιατόριο «Spago» και την ακολούθησε μέχρι την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητο της.

Και τότε, η πρωταγωνίστρια της γνωστής σειράς τα Φιλαράκια, δεν πρόσεξε όσο έπρεπε δεδομένου ότι φορούσε φούστα και συνέβη το ατύχημα, το οποίο φυσικά απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.




Έκανε το ξεπέταγμα της από το αγγλικό Big Brother.

ωστόσο πιο γνωστή έγινε μετά το ερωτικό σκάνδαλο με τον....
ζωντανό θρύλο της Manchester United Ryan Giggs. Από τότε μονοπωλεί τα tabloids με τις προκλητικές της εμφανίσεις και αναρωτιόμαστε αν θα πεσει στα δίχτυα της και άλλος ποδοσφαιριστής. Η πορεία θα φανεί!!!





Άννα της πολιτικής του χιονιά, τα παραμύθια σας τέλειωσαν! Τι θα μας πείτε;




Φαίνεται πως η Υπουργός Παιδείας, όπως και όλοι οι πολιτικάντηδες που με πράξεις ή παραλείψεις, με ενοχή ή ανοχή, μας βούλιαξαν στη σημερινή ηθική, κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία, δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα για το φόνο. Παριστάνουν τους εξωγήινους και αναζητούν νέα αφήγηση-παραμύθι, μια ακόμη απατηλή ιδεοληψία-αχταρμά αριστερο-προοδευτικο-δημοκρατικής επινόησης, για να κατέλθουν στις εκλογές και να μην καταποντιστούν στα τάρταρα.

Άννα της πολιτικής του χιονιά, τα παραμύθια σας τέλειωσαν! Τι θα μας πείτε; Ότι αυτά που δεν κάνατε ως κυβέρνηση, αυτά που δεν κάνατε ως συγκυβέρνηση, θα τα κάνετε αν σας ξαναψηφίσουμε; Κι εκείνα που μας λέγατε και μας τρομοκρατούσατε, ότι η λιτότητα ασφυξίας είναι μονόδρομος για να επιβιώσουμε, κι ότι τα μέτρα επιβάλλονται από το ΔΝΤ και τις Βρυξέλλες για τη "σωτηρία" μας, δεν θα ισχύουν σε δυο-τρεις μήνες; Εδώ μας έχετε δέσει με συμβάσεις για την επόμενη δεκαετία και βάλε…

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ....

Καλά έχει καρδιά το πολίτικο σύστημα;



Εκεί ξαφνικά που καθόμαστε και κλαίγαμε την μοίρα μας σαν χώρα να και τα μαντάτα, επίκειται τρομοκρατικό κτύπημα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος...

Καλά έχει καρδιά το πολίτικο σύστημα;
Αν είχε λογικά θα είχε δακρύσει σαν την καρδιά της μάνας που έπεσε από το χέρι του γιου της.

Μας κοροϊδεύουν κανονικά, έχουν εφεύρει κάθε είδους μηχανορραφία για να υποβάλουν σε ψυχολογικό εκβιασμό τον λαό ώστε να μην αντιδράει σε κάθε ανήθικο μέτρο που σκέπτονται να πάρουν.

Μετά τους λεκτικούς εκβιασμούς, π.χ. δεν υπάρχει σάλιο, δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων, με απόφαση του στίς 14-11-2011 και σύμφωνα με το άρθρο
11 του καταστατικού του, ορίζει εκλογοαπολογιστική συνέλευση για τις 12/12/2011 ημέρα Δευτέρα στις 18,00 στο Πνευματικο Κέντρο Κατερίνης.
Θέματα της συνέλευσης θα είναι:
1)Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ και οικονομικός απολογισμός.

2)Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ ,εκπροσώπου στη Δ.Ε.Π και εξελεκτικής επιτροπής.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 7-12-2011.Επικοινωνία στα τηλέφωνα 6978666378 (Πρόεδρος) και 6944730751 (Γραμματέας) μετα την 18,00 κάθε απόγευμα.
Την τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων (Τετάρτη 7-12-2011),τα γραφεία της Ένωσης θα είναι ανοιχτά απο τις 11,00 εως 13,00 το πρωί και απο 18,00 μέχρι 20,00 το απόγευμα (Πλατέια Δημαρχείου ,εντός στοάς ,κατάστημα 3).
Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν και με FAX στο 2351039940 και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο a37kat@hotmail.com.
Οι Σύλλογοι πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι την ημέρα της Γ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί σε μία εβδομάδα (ίδια μέρα,ώρα ,τόπο).
Οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της Ένωσης Γονέων
θα πρέπει να έχουν μαζί τους πρόσφατα επικυρωμένο αντίγραφο του πρακτικού εκλογής τους έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Επειδή τα προβλήματα στην Παιδεία κάθε ημέρα οξύνονται και γιγαντόνονται η συμμετοχή όλων μας στην Ένωση Γονέων είναι απαραίτητη.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ

Έργα δικά του, καθώς και άλλων συνθετών ερμηνεύει ο Γιάννης Ανδρόνογλου - με κιθάρα κατασκευής του Ιταλού Stefano Robol (Rovereto-Italy)- το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης(μικρή αίθουσα).

Τίτλος ρεσιτάλ:

Γιάννης Ανδρόνογλου: Guitar Foundation of America Artist 2011

Πρόγραμμα Ρεσιτάλ:

1) Capricho Arabe (serenata)- FRANCISCO TARREGA (1852-1909)

2) Torre Bermeja- ISAAC ALBENIZ (1860-1909)

3) Passacaglia- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ (1957)

4) Variationen uber ein anatolisches volkslied- CARLO DOMENICONI (1947)

5) Travelling- ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ (1979)

6) Mandilatos Impressions – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ

*Τα έργα 5,6 εμπεριέχονται στο cd ‘Yiannis Andronoglou-Travelling’ το οποίο κυκλοφορεί από την Legend Classics-Lyra Grecophon.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ

Κιθαριστής από τα Γιαννιτσά Πέλλας. Ξεκινά τις σπουδές κλασσικής κιθάρας στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών. Πραγματοποιεί το πρώτο του ρεσιτάλ καθώς και την πρώτη του σύμπραξη ως σολίστ με Ορχήστρα Δωματίου, σε ηλικία 13 ετών.Είναι απόφοιτος των τάξεων των: Β.Βαλαβάνη (πτυχίο κιθάρας-Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών), Κ. Κοτσιώλη (Δίπλωμα Σολίστ-Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης). Επίσης, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Magister Artium-Gitarre) του Πανεπιστημίου Mozarteum-Salzburg(Prof. Matthias Seidel, Mag.art. Marco Tamayo).Έχει αποσπάσει Πανελλήνια και Διεθνή Βραβεία κιθάρας και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα ρεσιτάλ, εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ και συμπράξεις με συμφωνικές ορχήστρες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με εξαιρετικές κριτικές από τους ειδικούς και τα Μ.Μ.Ε.

Σταθμό στην καριέρα του αποτελεί η σύμπραξη του ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του διάσημου αρχιμουσικού Βύρωνα Φιδετζή, στην Αίθουσα ‘Χρήστος Λαμπράκης’ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, τον Οκτώβριο του 2010.

Τον Σεπτέμβριο του 2010, κυκλοφορεί το πρώτο του cd από την Legend Classics, με τίτλο ‘Travelling’, το οποίο περιέχει προσωπικές του συνθέσεις που ερμηνεύει ο ίδιος.

Τον Ιούνιο του 2011 είναι προσκεκλημένος σολίστ, διδάσκων και μέλος επιτροπής του σημαντικότερου συνεδρίου και διαγωνισμού κλασσικής κλασσικής κιθάρας παγκοσμίως, του Guitar Foundation of America, στο Columbus της Georgia (Η.Π.Α.)

Από το 2007 διατελεί Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών.

Μαθητές του έχουν βραβευτεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς κιθάρας και δραστηριοποιούνται ως σολίστες και καθηγητές.

Από το 2010 διατελεί Υποψήφιος Διδάκτωρ, με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Μάρκο Τσέτσο, του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ναι είμαστε μ@λ@κες γιατί:



Είδα τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου…Δεν θα συμφωνήσω με τα δύο πρώτα γιατί είναι ταμπέλες και δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους….Στον τρίτο χαρακτηρισμό όμως συμφωνώ απόλυτα…

Ναι είμαστε μ@λ@κες γιατί:

-Γιατί τους αφήνουμε να κάνουν αυτά που κάνουν

-Γιατί ενώ γνωρίζουμε σιωπούμε, οπότε η σιωπή μας είναι συγκατάθεση

-Γιατί ενώ μπορούμε δεν θέλουμε

-Γιατί περιμένουμε να χρεοκοπήσουμε για να επαναστατήσουμε ενώ το ορθό είναι να επαναστατήσουμε πριν χρεοκοπήσουμε

-Γιατί είχαμε δύο χρόνια να οργανωθούμε και να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη,εμείς κοιτάμε ακόμη τον εαυτό μας

-Γιατί δεν σκεφτήκαμε ότι ακόμη και η άμεση Δημοκρατία των Αθηνών χωρίς τον Περικλή δε θα είχε καμιά αξία…

Εύχομαι να μπορέσουμε σύντομα να διορθώσουμε τα λάθη μας και να αποδείξουμε στον κ. Πάγκαλο ότι όντως δεν είμαστε μ@λ@κες

Θέλει να κατακτήσει την ιταλική πολιτική σκηνή!



Η γλάστρα διασκεδαστικών τηλεοπτικών εκπομπών, μοντέλο… και «ηθοποιός» ορισμένων …ταινιών του είδους το πήρε απόφαση!
Θέλει να κατακτήσει την ιταλική πολιτική σκηνή!
Άλλωστε στην Ιταλία οι βουλευτές διορίζονται με λίστα (με εκλογικό νόμο που φαντασιώνεται ο δικός μας γΑΠ) και...
πολλές άλλες κυρίες του σιναφιού της έγιναν βουλευτίνες αλλά και Υπουργοί παρακαλώ… Καλύτερες ήταν;

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΟΥΣ...

ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..ΜΑΖΙ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA - GR..

Μπορεί να «φουσκώσει» τα πάντα


ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ....

ΣΗΜΕΡΑ...

Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να απολαύσει τον καφέ του ένας υφυπουργός;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΗΤΕ Κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ?

Το "χαλί" αυτό που έχει τη μορφή τίγρης.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ...ΑΠΟΛΚΛΕΙΣΤΙΚΑ....

ΕΞ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ....

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ...

ΛάΟΣ - ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΝΟΧΩΡΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα, παραμονή εορτής της Αγίας Βαρβάρας, θα τελεστεί Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γανόχωρας.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ο πολιτιστικός – μορφωτικός σύλλογος «Θρακικός» θα αναβιώσει το παλιό έθιμο από τη Γάνο & Χώρα της προσφοράς του «κολλυβόζουμου» (Βαρβάρα).
Το κολλυβόζουμο θα προσφερθεί σε όλους όσοι παρευρεθούν.
Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου παρακαλεί να τιμήσουν το έθιμο όλοι οι συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ.

« Η Μασωνία στην Ελλάδα».

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ....

Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από τα Χριστουγέννα.

Οι περισσότερες πρωτεύουσες του Κόσμου έχουν αρχίσει και βάζουν τα καλά τους, ενώ τα πολύχρωμα λαμπιόνια που θα στολίσουν τους δρόμους θα δημιουργήσουν για μία ακόμα φορά ατμόσφαιρα παραμυθιού.
Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση μικροί και μεγάλοι γράφουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη για να κρατήσουν ζωντανή τη μαγεία των γιορτών.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι αγιοβασίληδες...που μάλλον προκαλούν και η εμφάνιση τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον σεβάσμιο γέροντα των παιδικών μας χρόνων. H Victoria Secret κάθε χρόνο ντύνει τα εκρηκτικά μοντέλα της με μικροσκοπικά κόκκινα γιορτινά εσώρουχα μετατρέποντας τα σε σέξι "αγιοβασιλίτσες" που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στις παγωμένες μέρες και νύχτες του χειμώνα.

Φέτος η εταιρεία προχώρησε σε μία ακόμα γιορτινή έκπληξη.



Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα, η Ιμάν Σανέλ, η Κάντις Σούανπολ και πολλά ακόμα μοντέλα τραγούδησαν ή τουλάχιστον προσπάθησαν να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην τα κατάφεραν πολύ καλά αν και η εικόνα τους και μόνο αποζημιώνει την μάλλον...άφωνη ερμηνεία τους.



Σε πολλές αμερικανικές μεγαλουπόλεις δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες πολυκαταστημάτων που επιλέγουν να ντύνουν...ή μάλλον να γδύνουν κάποιες από τις υπαλλήλους τους λόγω της εορταστικής περιόδου.


Στη Βοστόνη τα 10 τελευταία χρόνια έχει γίνει έθιμο το...Santa Speedo Run. Μερικές εκατοντάδες "καυτοί" άντρες τρέχουν στους δρόμους της πόλης φορώντας ένα κόκκινο εσώρουχο και το σκουφί του Αγιο-Βασίλη.

Όλα ξεκίνησαν το 2000 όταν πέντε φίλοι φορώντας καυτό μικροσκοπικό μαγιό, καπέλο του Άι Βασίλη και ψεύτικες γενειάδες βγήκαν στους δρόμους κρατώντας ένα μουσικό κουτί για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ...

Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης

Σχετικά με τη δήλωση του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ Φώτη Βασιλόπουλου στην εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων» που αναφέρεται σε …απροκάλυπτα χτυπήματα από αθλητή του Πιερικού Αρχελάου κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, το Γραφείο Τύπου του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος δηλώνει ότι:

«Το παιχνίδι του αντιπερισπασμού είναι παλιό, παρωχημένο και εν τέλει καλό είναι να μη μιλάμε μόνο και μόνο για τη δημιουργία επικοινωνιακών παιχνιδιών και για να δικαιολογήσουμε καταστάσεις. Η στοχοποίηση του καλαθοσφαιριστή μας Δημήτρη Μαρμαρινού είναι εντελώς αβάσιμη και μάλιστα όταν πρόκειται για έναν αθλητή με πολύχρονη παρουσία στα ελληνικά και διεθνή παρκέ».

Ενημερωτικά, στη δήλωσή του ο Φώτης Βασιλόπουλος, αναφέρει: «Όπου παίζουμε, στόχος των αντιπάλων είναι να με χτυπήσουν. Με έχουν βάλει στο στόχαστρο. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Πιερικό, όπου ο Μαρμαρινός μού έκανε δύο αντιαθλητικά φάουλ και οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα. Και κανένας δεν μιλάει. Είδαμε το βίντεο και πάθαμε όλοι σοκ. Ήταν απροκάλυπτα τα χτυπήματα. Και σε προηγούμενα παιχνίδια συνέβαινε το ίδιο. Πρέπει με κάποιο τρόπο να σταματήσει, διότι αυτό δεν είναι μπάσκετ».

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ...

Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιήσει Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιήσει Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιήσει η ορχήστρα νέων Δίου σε συνεργασία με την <<μέριμνα παιδιού κατερίνης>>.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο MEDITERRANEAN VILLAGE σην παραλία Κατερίνης στις 20:00.Σε αυτό το σκοπό μαζί τους είναι γνωστοί ερμηνευτές όπως οΔημήτρης Μπάσης, οΓεράσιμος Ανδρεάτος, ηΜελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας.Τέλος μαζί τους θα είναι και οι ερμηνευτές της Ορχήστρας Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου καιΜαρία Φωτοπούλου οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Πατρή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.
σε συνεργασία με την <<μέριμνα παιδιού κατερίνης>>.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο MEDITERRANEAN VILLAGE σην παραλία Κατερίνης στις 20:00.Σε αυτό το σκοπό μαζί τους είναι γνωστοί ερμηνευτές όπως οΔημήτρης Μπάσης, οΓεράσιμος Ανδρεάτος, ηΜελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας.Τέλος μαζί τους θα είναι και οι ερμηνευτές της Ορχήστρας Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου καιΜαρία Φωτοπούλου οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Πατρή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.
σε συνεργασία με την <<μέριμνα παιδιού κατερίνης>>.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο MEDITERRANEAN VILLAGE σην παραλία Κατερίνης στις 20:00.Σε αυτό το σκοπό μαζί τους είναι γνωστοί ερμηνευτές όπως οΔημήτρης Μπάσης, οΓεράσιμος Ανδρεάτος, ηΜελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας.Τέλος μαζί τους θα είναι και οι ερμηνευτές της Ορχήστρας Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου καιΜαρία Φωτοπούλου οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Πατρή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.