PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σίγουρα οι πιο πολλοί από εμάς...είμαστε μέλη αυτής της κοινωνικής ιστοσελίδας.



Πολλά κορίτσια όμως έχουν ''δεχτεί επίθεση'' από τους πέφτουλες του facebook! Ποιοι είναι αυτοί? Δείτε τους αναλυτικά...

1) Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Ξεκινάει γράφοντας για τα μάτια, τα μαλλιά, το χαμόγελο, το πρόσωπο και καταλήγει ζητώντας έναν καφέ.

2) Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Ξεκινάει αρχικά ευγενικά, με αγάπες και λουλούδια κι αν του απαντήσεις ένα ευγενικό ” Είμαι δεσμευμένη και ερωτευμένη, καλή σου μέρα” σου αρχίζει τις χριστοπαναγίες ! (Κλασσικά καταλήγει με block).

3) O SFIXTERMAN ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Σου πετάει ένα γρήγορο “Είσαι κούκλα” και συνεχίζει λέγοντας για τη γυμναστική, τι ωραίους μύες που έχει, πόσο θεό τον θεωρούν τα... θηλυκά κλπ κλπ. Και όλα αυτά πάντα στο πρώτο μήνυμα! Εκεί απλώς κάνεις το σταυρό σου για τους μαλάκες που κυκλοφορούν και συνεχίζεις δίχως καμία απάντηση. Θα λάβεις ΚΑΙ δεύτερο μήνυμα που θα σε χαρακτηρίζει σνομπ αλλά αγνόησέ το- ή κάνε ένα block- ο τύπος είναι κλασική περίπτωση stalker!

4) Ο ΠΟΥΡΕΪΝΤΖΕΡ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Και αναφέρομαι στους άνω των 50 αν και δεν τους θεωρώ προσωπικά παππούδες. Όταν όμως κανείς έχει μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά κι επιλέγει έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να κλείσει ραντεβού έχει προ πολλού κάψει φλάντζα! Τα μηνύματα του είναι τα πλέον αδιάφορα αλλά και κομψά θα έλεγα. Και με μία ευγενική καλημέρα (σκέτη!) απομακρύνεται δίχως να ξαναενοχλήσει.

5) Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Δεν έχει δική του φωτογραφία αλλά φωτογραφία του “φτιαγμένου” αυτοκινήτου του. Στο πρώτο κιόλας μήνυμα θα αναφέρει ότι μένει στα Δυτικά Προάστεια και είναι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ!

6) Ο ΨΑΡΑΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Και εννοώ αυτόν που ψαρεύει- που πετάει ένα μήνυμα τύπου: σε είδα στην Κρήτη. Κι όταν τον ρωτήσεις πότε και πού ακριβώς στα μασάει.

7) Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Καθαρά και ξηγημένα πράγματα σου λέει: “δίνω τόσα “, του απαντάς: “κι εγώ καλώ το ΗΘΩΝ” και ξεμπερδεύεις στα γρήγορα. Σπάνιος τύπος πέφτουλα βέβαια τα τελευταία χρόνια πριν από 2-3 χρονάκια συναντούσες πιο συχνά.

8) Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ- ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Κατά κανόνα δεν είναι ο γόης του σχολείου. Στα μαθητικά χρόνια υπήρξε πιο άσχημος και από το χρέος αλλά όταν αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικά απέκτησε και το ύφος του Buffett και είπε να το παίξει …γαμπρός! Αυτός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα- ότι σε ξέρει από παλιά ! Οπότε ελπίδες για έναν καφέ τις έχει. Του απαντάς ευγενικά ότι όταν δεν πάει καλά η αγορά δεν σε νοιάζουν τα ραντεβού και τον γειώνεις παίζοντας με δικούς του όρους (παίζοντας με πολύ ειρωνεία θα έλεγα).

9) Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Μην κάνεις το λάθος και απαντήσεις ότι είσαι κι εσύ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ γιατί θα αρχίσει να σου αφιερώνει “Παντρεμέεεεενοι κι οι δυοοοοοο ….” κλπ κλπ .Καλύτερα να ισχυριστείς ότι είσαι ομοφυλόφιλη, κουτσή, στραβή, 80 ετών – οτιδήποτε άλλο. Ή κάνε απευθείας ένα block.

10) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ: Οκ, εδώ έχουμε θέμα! Γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα σε κάνει να καταλάβεις από την αρχή τι θέλει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρεις αν στο προφίλ της υπάρχουν σελίδες τέτοιου περιεχομένου. Αν ναι, πρόσεχε τι απαντάς, αν όχι πολύ πιθανόν να είναι false alarm. Εχε κοντά τα υπογλώσσια – ίσως είναι η γυναίκα – αρραβωνιαστικιά – μητέρα των παιδιών του τύπου που βλέπεις αραιά και πού και αναρωτιέσαι κι εσύ γιατί δεν σηκώνει ΠΟΤΕ το τηλέφωνο όταν τον παίρνεις εσύ και ΠΟΥ χάνεται τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ



Πλήρης είναι η επιβεβαίωση των αρνητικών εκτιμήσεων που διατυπώνουν τις τελευταίες εβδομάδες τραπεζίτες και οικονομικοί αναλυτές για σημαντική άνοδο των δανείων σε καθυστέρηση, από τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκαν στην εξαμηνιαία της έκθεση.


Η χειρότερη κατάσταση διαπιστώνεται στην καταναλωτική πίστη, όπου ένα στα τέσσερα στεγαστικά δάνεια είναι σε καθυστέρηση, με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για συνέχιση τις τάσης αυτής με ακόμη υψηλότερους ρυθμούς.

Τα δάνεια σε καθυστέρηση στο σύνολο τους έφθασαν τον Ιούνιο του 2011 σε 12,8%, από 10,5% τον Δεκέμβριο του 2010. Από το 2008 ξεκίνησε η άνοδος του ποσοστού των δανείων σε καθυστέρηση καθώς διαμορφώθηκε σε 5%, για να φθάσει σε 7,7% το 2009, σε 10,4% το 2010 και σε 11,5% το πρώτο τρίμηνο του 2011 και σε 12,8% τον Ιούνιο φέτος.

Στην στεγαστική πίστη τον Ιούνιο του 2011 το ποσοστό των δανείων σε καθυστέρηση διαμορφώθηκε στο 11,9% από 10,3% τον Δεκέμβριο του 2010. Το ποσοστό των δανείων σε καθυστέρηση το 2005 ήταν 3,6%, υποχώρησε στο 3,4% το 2006 και έκτοτε ξεκίνησε η ανοδική του πορεία. Το 2007 έφθασε το 3,6%, το 2008 σε 5,3%, το 2009 σε 7,4%, το 2010 σε 10% και το πρώτο τρίμηνο του 2011 σε 10,7%.

Στην επιχειρηματική πίστη το ποσοστό των δανείων σε καθυστέρηση διαμορφώθηκε σε 11,2% τον Ιούνιο του 2011 από 8,8% τον Δεκέμβριο του 2010. Το ποσοστό των δανείων σε καθυστέρηση στην κατηγορία αυτή ήταν το 2005 7,1%, υποχώρησε σε 6% το 2006, σε 4,6% το 2007 και σε 4,3% το 2008. Από το 2009 ξεκίνησε η ανοδική του πορεία καθώς διαμορφώθηκε σε 6,7%, το 2010 σε 8,7% και το πρώτο τρίμηνο του 2011 σε 9,8%.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα εμφανίζεται με διαφορά στην καταναλωτική πίστη καθώς το 2005 το ποσοστό των δανείων σε καθυστέρηση ήταν 7,8%, το 2006 υποχώρησε σε 6,9% και το 2007 εμφάνισε νέα υποχώρηση στο 6%. Το 2008 αποτελεί έτος ορόσημο καθώς ξεκινάει η μεγάλη άνοδος του ποσοστού των δανείων σε καθυστέρηση στα καταναλωτικά δάνεια. Από 8,2% το 2008, ανεβαίνει στο 13,4% το 2009, στο 20,5% το 2010 και στο 22,1% το πρώτο τρίμηνο του 2011 για να ανέβει στο 24% τον Ιούνιο του 2011, με ορισμένες τράπεζες σήμερα να έχουν ποσοστό δανείων σε καθυστέρηση στην καταναλωτική πίστη που αγγίζει και το 30%..

Όπως επισημαίνουν τραπεζίτες και οικονομικοί αναλυτές η τάση θα συνεχίσει να είναι ανοδική καθώς αυξάνεται η ανεργία, μειώνονται μισθοί και συντάξεις και ταυτόχρονα τα νοικοκυριά επιβαρύνονται με τέλη και φόρους που δυσκολεύουν πολύ την αποπληρωμή όλων των υποχρεώσεων τους προς τρίτους.

Tori Spelling...

Και να πεις ότι ήταν και λευκό..όχι, μια χαρά πορτοκαλί χρώμα είχε αλλά έλα που το ύφασμα ήταν τόσο λεπτό που λίγοβράχηκε και έγινε διάφανο..
Όλο το στήθος φαίνεται και μάλιστα κανονικά.. Άσχετα βέβαια αν εκείνη δεν έχει καταλάβει τίποτα και νομίζει ότι απλά ποζάρει σε Paparazzi....





ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ..

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν βάζει την υπογραφή του κι έτσι η Πετρούλα Κωστίδου βγήκε στους δρόμους για να μαζέψει υπογραφές....


Ο ανδρικός πληθυσμός βέβαια υπέγραψε με πολύ θέρμη μιας και η sexy Πετρούλα ζητούσε από τους άνδρες να βάλουν την «τζίφρα» τους πάνω της.



Δείτε το video:


Ποιοι χάνουν πόσα ανά ΔΕΚΟ




Το... μαχαίρι στο λαιμό των διοικήσεων βάζει η νέα εγκύκλιος καθώς εάν οι περικοπές στους μισθούς δεν γίνουν άμεσα τότε θα υποπέσουν σε “αδικοπραξία σε βάρος του Δημοσίου”.....
Έτσι οι νέες μειώσεις στις εισηγμένες ΔΕΚΟ έρχονται άμεσα και οι υπάλληλοι θα βρεθούν άμεσα να έχουν χάσει το 1/3ο του μισθού τους μέσα στα τελευταία δύο χρόνια ακόμη και στις ΔΕΚΟ που είναι κερδοφόρες.


Ποιοι χάνουν πόσα ανά ΔΕΚΟ
Στα ΕΛΤΑ οι υπάλληλοι θα βρεθούν με μια νέα μείωση ως και 17%. Η προηγούμενη μείωση ήταν στο 20% και έτσι οι υπάλληλοι θα βρεθούν μέσα στα τελευταία δύο χρόνια να έχουν χάσει σχεδόν το μισό μισθό τους.

Μαζί με δώρα κλπ οι ταχυδρομικοί υπολογίζουν ότι έχουν χάσει τουλάχιστον τέσσερις μισθούς το χρόνο.

8.800 υπάλληλοι απασχολούνται στα ΕΛΤΑ και η μείωση υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τις 4.000 ευρώ το χρόνο για τον καθένα.

Περίπου 18% θα είναι η μείωση για όλους τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που με βάση τα σημερινά μισθολόγια θα βρεθούν να έχουν απώλειες ως και πάνω από 600 ευρώ το μήνα.

Ένας υπάλληλος με 15 έτη θητείας από τα 1.903 ευρώ που παίρνει σήμερα θα βρεθεί με μισθό 1.561 ευρώ, ενώ για έναν υπάλληλο που υπηρετεί 20 χρόνια στη ΔΕΗ ο μισθός θα πέσει από τα 2.444 στα 2.000 ευρώ.

Ένας εναερίτης της ΔΕΗ με 15 χρόνια και 2 παιδιά θα βρεθεί στα 1.850 και αντίστοιχα ένας εναερίτης με 2 παιδιά και 20 χρόνια υπηρεσίας θα δεί το μισθό του στα 2.420 ευρώ

Στην ΕΥΔΑΠ οι μισθοί με το νέο καθεστώς θα έχουν μέσο όρο τα 2.100 ευρώ, θα μειωθούν δηλαδή κατά 400 ευρώ αφού ο σημερινός μέσος όρος είναι στα 2.500 ευρώ, ανάλογα με τα χρόνια και τη θέση δηλαδή και εδώ οι μειώσεις αναμένεται να είναι μεταξύ 15% και 18%

Μεγάλες θα είναι οι μειώσεις και στην ΑΤΕ όπου οι υπάλληλοι είδαν πέρυσι τους μισθούς του να μειώνονται 10%, ενώ με το νέο καθεστώς θα δουν μείωση ως και 17%.
Στόχος είναι ο μέσος όρος να πέσει στα 1.900 ευρώ από τα 2.250 που είναι αυτή τη στιγμή.

Αντίστοιχες μειώσεις θα γίνουν και στο ΤΤ και για τους περίπου 2.500 εργαζόμενους. Πλέον οι μισθοί (μιλάμε πάντα για μεικτά) ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ για τους Δ.Ε. και στα 1.257 για τους ΠΕ, ο στόχος είναι οι περισσότεροι που υπηρετούν αυτή τη στιγμή να μην ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ το μήνα.

Υπό κατάρρευση η τοπική αυτοδιοίκηση, προειδοποιούν οι δήμαρχοι



Την ώρα που η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας διεκδικεί 3,8 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση δίνει 2,4 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού να απειλούν με λουκέτο διαρκείας.


Το χάσμα θα επιχειρήσει να γεφυρώσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης ο οποίος σε λίγη ώρα θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους, τη δεύτερη μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο κ. Σαχινίδης έχει αναγνωρίσει τις ανάγκες των δήμων για το 2012 και τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι δεν μπορούν να αυξηθούν με κανένα τρόπο.

Οι δήμαρχοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν ο προϋπολογισμός 2012 ψηφιστεί ως έχει οι δήμοι, αδυνατώντας να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες μισθοδοσίας του προσωπικού και βασικών λειτουργικών αναγκών, θα οδηγηθούν σε κλείσιμο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε κατάρρευση.

Αν και η σημερινή συνάντηση οδηγηθεί σε αδιέξοδο το θέμα θα οδηγηθεί στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγ. Βενιζέλο, ο οποίος πάντως δεν θα έχει κάτι διαφορετικό να πει στους δημάρχους από ότι ο κ. Σαχινίδης.

«Μιλούσα γενικά και όχι συγκεκριμένα για τον Χρήστο Παπουτσή.

Το διευκρινίζω δεν αναφερόμουνα στον κ. Παπουτσή» δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης κάνοντας στροφή 180ο μοιρών για τις βολές που εξαπέλυσε το πρωί εναντίον του υπουργού προστασίας του πολίτη.












ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ....

Οι celebrities πάντα ξέρουν πως να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Δείτε μερικές καυτές επώνυμες παρουσίες που προκαλούν με κάθε τους κίνηση!!!





ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΜΕ..

ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ..

Ώρα να γυρίσεις πλευρό....

Μέτρα φοροεισπρακτικά, χαράτσια και άλλα επαχθή που θα πλήξουν τα λαϊκά στρώματα και ανέρχονται σε 11 δισ. ευρώ.

και γαμώ τα παρκαρίσματα

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΒΑΖΕΙ ΟΞΕΙΕΣ

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ...

Τατουάζ για ...κοριτσάκια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η «επαναδιαπραγμάτευση» θα είναι η προβλεπόμενη από τις συμφωνίες, διευκρινίζουν τώρα τα στελέχη της

Η «επιτυχία» του νέου μνημονίου και της κυβέρνησης συνεργασίας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της ηγεσίας της ΝΔ, που εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει όλες τις δυνάμεις της για το σκοπό αυτό. Ταυτόχρονα, επιστρατεύει διάφορα φαιδρά επιχειρήματα προκειμένου να απορροφήσει τους εσωκομματικούς κραδασμούς και να ρίξει στάχτη στα μάτια ψηφοφόρων από τα λαϊκά στρώματα μετά την πλήρη κατάρρευση των «αντιμνημονιακών μασκών».«Θέλουμε να πετύχει αυτή η κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά (στον «Real Fm») ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Μιχελάκης, επιβεβαιώνοντας ότι η ΝΔ θα εργαστεί για την επιτυχία των αντιλαϊκών στόχων του μνημονίου και να υλοποιηθεί η συμφωνία της Ευρωζώνης της 27ης Οκτώβρη. Ηδη στην ηγεσία της ΝΔ, παρά τις περί του αντιθέτου δημόσιες διαβεβαιώσεις, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του εδάφους τόσο για την παράταση της θητείας της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου πέρα από τις 19 Φλεβάρη, όσο και για την απαρέγκλιτη εφαρμογή των μνημονίων, εγκαταλείποντας το παραμύθι περί «επαναδιαπραγμάτευσης των όρων».
Ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας Χρ. Σταϊκούρας παραδέχθηκε χτες ότι η περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση δεν είναι τίποτα περισσότερο από την επαναδιαπραγμάτευση που γίνεται κάθε τρίμηνο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μνημονίου. «Θα ζητήσουμε αλλαγή των όρων της πολιτικής στο πλαίσιο των τρίμηνων διαπραγματεύσεων που προβλέπει το μνημόνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να κάνει τίποτα περισσότερο απ' ό,τι έκανε μέχρι τώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της θητείας της κυβέρνησης συνεργασίας στην περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του «κουρέματος» (PSI) και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν στην ΕΕ.
Βέβαια, την ίδια στιγμή, το επικοινωνιακό επιτελείο της Συγγρού επιχειρεί να δικαιολογήσει τη νέα έγγραφη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για στήριξη της εφαρμοζόμενης πολιτικής, επιστρατεύοντας απίθανα επιχειρήματα, όπως ότι «ο Α. Σαμαράς δεν προσυπέγραψε μια κοινή επιστολή με υπαγορευμένο περιεχόμενο με τον Γ. Παπανδρέου»(!), όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σημείωμα του Πολιτικού Σχεδιασμού. Στο ίδιο σημείωμα επισημαίνεται ότι «με την αποστολή της επιστολής, που ελπίζουμε ότι θα γίνει δεκτή, αίρονται τα όποια προσκόμματα είχαν τεθεί από κάποιες πλευρές για τη μη καταβολή της 6ης δόσης και την παράταση της αγωνίας για τη δυνατότητα του κράτους να πληρώσει μισθούς και συντάξεις»(!).
Ομως η χτεσινή δήλωση του ΔΝΤ, που καλωσόρισε την επιστολή του Α. Σαμαρά, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για την απόλυτη δέσμευσή του στην αντιλαϊκή πολιτική. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΔΝΤ επισημαίνεται: «Καλωσορίζουμε το ότι η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την υποστήριξή της για τους βασικούς αντικειμενικούς στόχους και τις πολιτικές του προγράμματος το οποίο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ σε οικονομική υποστήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας και το Ταμείο». Το ΔΝΤ εκφράζει επίσης ικανοποίηση ότι η Νέα Δημοκρατία «δεσμεύτηκε να διαβεβαιώσει ότι όποιες αλλαγές στις πολιτικές ενδέχεται να προτείνει, θα είναι συνεπείς με το βασικό πλαίσιο αυτού του προγράμματος».
Από την πλευρά της, η Ντ. Μπακογιάννη διαπίστωσε ότι «με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου, αφού αυτοπαγιδεύθηκε σε παράλογες θέσεις, ο κ. Σαμαράς αναγκάσθηκε συρόμενος από τις εξελίξεις - έστω και προσωρινά - να προσγειωθεί στην πραγματικότητα».

Οι καταπατήσεις δημοτικών εκτάσεων στην Λεπτοκαρυά είναι παλιό φαινόμενο. Ωστόσο τα δυο τελευταία χρόνια παρατηρείται ανοδική πορεία …   





  TΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ... ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ!!!!... ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝΕ;;;


Αυτό που μάς βαραίνει είναι το διεφθαρμένο σύστημα, στο σύνολο του. Η πελατειακή εξάρτηση των δημοτών από αυτό. Αυτήν την πραγματικότητα οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα αν επιθυμούμε να έχουμε μέλλον. Και αυτη η πραγματικότητα απαιτεί θυσίες, απώλειες, και αδικίες, και κυρίως δεν έχει ανάγκη από ευχάριστα λόγια και ηρωικές εξαγγελίες!…από τους επισήμως εκλεγμένους!…
Κυρίες και κύριοι μόνο όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τα πραγματικά προβλήματα θα δώσετε πραγματικές λύσεις!...



AYTOΙ ΠΟΙΟΙ EINAI......;;;...ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!!!!!...

Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Oρφέας Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου




  TΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ... ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ!!!!... ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝΕ;;;


Αυτό που μάς βαραίνει είναι το διεφθαρμένο σύστημα, στο σύνολο του. Η πελατειακή εξάρτηση των δημοτών από αυτό. Αυτήν την πραγματικότητα οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα αν επιθυμούμε να έχουμε μέλλον. Και αυτη η πραγματικότητα απαιτεί θυσίες, απώλειες, και αδικίες, και κυρίως δεν έχει ανάγκη από ευχάριστα λόγια και ηρωικές εξαγγελίες!…από τους επισήμως εκλεγμένους!…
Κυρίες και κύριοι μόνο όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τα πραγματικά προβλήματα θα δώσετε πραγματικές λύσεις!...



AYTOΙ ΠΟΙΟΙ EINAI......;;;...ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!!!!!...

Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Oρφέας Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου

ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ..

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ο Δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Νίκος Σουλτανίδης στην τοποθέτησή του στο θέμα προ ημερησίας διάταξη για την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων που θα πληρώνετε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ παρουσίασε ένα έντυπο δήλωσης ρητής επιφύλαξης που θα πρέπει ο κάθε καταναλωτής της ΔΕΗ να καταθέτει μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να παίρνει Αριθμό Πρωτοκόλλου. ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Του/Της κατοίκου.……………………, οδός ……………………………................................... με ΑΦΜ............................ 1). Προς την Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε.», όπως εκπροσωπείται νόμιμα, 2). Προς το Ελληνικό Δημόσιο (δια της παραπάνω Ανώνυμης Εταιρείας), όπως εκπροσωπείται νόμιμα. Για τη διεκδίκηση της επιστροφής του καταβληθέντος έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) ποσού ευρω................. Δηλώνω και με την παρούσα ότι το επιβληθέν, δυνάμει της υπ΄αρ................... ειδοποίησης της ΔΕΗ, σε βάρος μου ΕΕΤΗΔΕ, ποσού Ευρώ........................ .. ΔΕΝ είναι σύννομο για τους κάτωθι λόγους: • Παραβιάζεται η κατοχυρωμένη από την παρ. 5 αρ. 4 του Συντάγματος αρχής της αναλογικότητας, κατά την οποία «οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους». H επιβολή του νέου τέλους ακίνητης περιουσίας συναρτάται με τις τιμές ζώνης και την παλαιότητα των κτισμάτων αλλά δεν βρίσκεται σε συνάρτηση με το πραγματικό εισόδημα του φορολογούμενου ιδιοκτήτη. • Με την καταβολή του τέλους, θα προκύψει διπλή φορολόγηση για το ίδιο ακίνητο, δηλαδή φορολόγηση της ίδιας φορολογητέας ύλης για την ίδια αιτία. Η επιβολή του νέου ειδικού τέλους ακινήτων αποτελεί δεύτερη φορολόγησή μου για την ίδια αιτία (επί της ουσίας δεύτερος φόρος ακίνητης περιουσίας), επιπλέον της υποχρέωσής μου για καταβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. • Το συγκεκριμένο τέλος υποκρύπτει φορολογία και «ονομάστηκε» τέλος για να ξεπερασθεί το προφανές πρόβλημα της αντισυνταγματικότητας που υπήρχε, δεν είναι δε ούτε ανταποδοτικό, ούτε αναλογικό, όπως θα έπρεπε να είναι, σύμφωνα με παλαιότερες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και τη συνήθη πρακτική της Δημόσιας Διοίκησης. • Αμφισβητώ την νομική εξουσιοδότηση και την νομιμότητα είσπραξης ενός φορολογικού εσόδου, όπως είναι το παρόν τέλος, από ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, όπως είναι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. • Με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. έχω υπογράψει σύμβαση παροχής προς εμένα ηλεκτρικού ρεύματος και μόνο. Δεν της αναγνωρίζω το δικαίωμα να μου επιβάλλει πρόσθετα έξοδα, για άλλους λόγους και μάλιστα εκτός συμβάσεως και μάλιστα να συναινεί –με αμοιβή που προκύπτει από την προβλεπόμενη προμήθειά της- στην αντισυμβατική επιβάρυνσή μου από τρίτους (εν προκειμένω του Δημοσίου), μέσω των υπηρεσιών της. Επιφυλάσσομαι δε κάθε νόμιμου δικαιώματός μου για την δικαστική αναγνώριση της ζημίας που υφίσταμαι ή θα υποστώ περαιτέρω, από την αντισυμβατική συμπεριφορά εναντίον μου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.Α.Ε Κατόπιν αυτών, προβαίνω σήμερα στην καταβολή του παραπάνω ποσού, μέσω των προβλεπόμενων δόσεων, με την ρητή επιφύλαξη της αναζήτησης του ως άνω τέλους, με κάθε νόμιμο μέσο ή διαδικασία και δυνάμει απόφασης οποιασδήποτε διοικητικής Αρχής ή Δικαστηρίου. Αριθ. Πρωτοκ..ΔΕΗ Mε την προσήκουσα τιμή Ο/Η ΔΗΛΩΝ

26η Οκτώβρη: «Ιστορική» ημέρα για τους... τοκογλύφους!

ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο προϋπολογισμός για το 2012 που παρουσίασε η κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. ανάμεσα στα πολλά «εθνοσωτήριας» κατευθύνσεως μεγέθη περιλαμβάνει και τα εξής:

*

  • Μέτρα φοροεισπρακτικά, χαράτσια και άλλα επαχθή που θα πλήξουν τα λαϊκά στρώματα και ανέρχονται σε 11 δισ. ευρώ.
  • Την ίδια ώρα, στον ίδιο προϋπολογισμό (σελίδα 57) καταγράφεται ότι μόνο για τόκους ο ελληνικός λαός καλείται εντός του 2012 να πληρώσει προς κάθε λογής τοκογλύφους, κερδοσκόπους, ομολογιούχους, ντόπιους και ξένους κεφαλαιοκράτες, το ποσό των 12,750 δισ. ευρώ.

*

Σημειωτέον ότι:

Αυτό το ιλλιγιώδες νούμερο των 12,750 δισ. ευρώ που θα πάει μόνο για τόκους (δηλαδή εδώ δεν περιλαμβάνονται τα χρεολύσια),

είναι εκείνο το... «ευνοϊκό» ποσό που προέκυψε μετά τις «ιστορικές» αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη...

*

Ας δούμε, λοιπόν, με βάση τα προηγούμενα τι κρύβεται πίσω από τις «παράτες» για την κυβέρνηση Παπαδήμου,

τι κρύβεται πίσω από τις «επευφημίες» για το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

Ας δούμε, δηλαδή, τι σημαίνουν αυτές καθ' αυτές οι αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη:

*

1) Ακόμα κι αν οι «σωτήρες», μέσα από τις αυξήσεις των φόρων, τα χαράτσια και τις μειώσεις των κοινωνικών δαπανών, μαζέψουν αυτά τα επιπλέον 11 δισ. ευρώ που προβλέπει ο προϋπολογισμός τους,

ακόμα, δηλαδή, κι αν εκτελέσουν το λαό

- αφού αυτά τα μέτρα ισοδυναμούν ακριβώς με εκτέλεση -

τότε ο (εκτελεσμένος) λαός και πάλι θα συνεχίσει να τους... «χρωστάει» ένα ποσό περί τα 2 δισ. ευρώ ακόμα, μέχρι δηλαδή να συμπληρωθούν τα 12,750 δισ. που απαιτεί να εισπράξει με τη μορφή τόκων η πλουτοκρατία εντός του 2012!

*

Με άλλα λόγια:

Οι περίφημες «θυσίες που πιάνουν τόπο» δεν είναι απλώς ένα ψέμα. Είναι ένα έγκλημα. Μέσα από τα ίδια τα στοιχεία της κυβέρνησης αποδεικνύεται ότι πρόκειται

για «θυσίες χωρίς τέλος».

Για θυσίες χωρίς αντίκρισμα.

Για θυσίες που δε γίνονται στο βωμό της «σωτηρίας» του τόπου, αλλά στο βωμό της σωτηρίας του κεφαλαίου διά της μεταβίβασης του κόστους της δικής του κρίσης στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων.

*

Αυτό που αποδεικνύεται σε κάθε βήμα αυτής της πολιτικής, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, και με όποια κυβέρνηση, είναι ότι, τελικά:

α) Η πολιτική που περικόπτει εισοδήματα και καταργεί κοινωνικά δικαιώματα είναι (σύμφωνα με τον προϋπολογισμό τους) μια πολιτική που κρατάει τον ελληνικό λαό δεσμώτη - αιώνια - της φτώχειας, της ανέχειας και του χρέους.

β) Κάθε χρόνος εφαρμογής αυτής της πολιτικής είναι η εγγύηση - το λένε τα δικά τους τα νούμερα - πως ο επόμενος χρόνος θα είναι ακόμα πιο δραματικός.

γ) Κάθε εξοντωτικό μέτρο που παίρνουν δεν είναι το «έσχατο», αλλά ο προθάλαμος του επόμενου!

δ) Κάθε νέο χαράτσι δεν είναι το «τέλος», είναι η αρχή μιας σειράς νέων, ακόμα πιο δυσβάσταχτων, χαρατσιών.

Χαράτσια που όχι μόνο δε μειώνουν τα μελλοντικά βάρη για τους εργαζόμενους,

αλλά τα πολλαπλασιάζουν!

***

2) Τα 12,750 δισ. ευρώ για τους τόκους που «πρέπει» να πληρώσει ο λαός (και «πρέπει» να τα πληρώσει στο όνομα ενός χρέους που μόνο οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν το προκάλεσαν)

ισούνται με το 6% του ΑΕΠ της χώρας, όπως το υπολογίζει ο προϋπολογισμός για το 2012.

*

Αξίζει εδώ να θυμηθούμε το εξής:

Το 2007, δηλαδή τη χρονιά πριν την εκδήλωση της κρίσης, η Ελλάδα πλήρωνε σε τόκους το 4,2% του ΑΕΠ της.

*

Συνεπώς:

Όλη την περίοδο της εφαρμογής των μνημονίων, των μεσοπρόθεσμων, των εφαρμοστικών, των χαρατσιών, των μειώσεων μισθών, των κεφαλικών φόρων, των εκατοντάδων χιλιάδων απολύσεων κ.ο.κ.,

οι «σωτήρες» του τόπου, αυτό που έχουν καταφέρει είναι

ο ελληνικός λαός να πληρώνει... 50% περισσότερους τόκους ως ποσοστό του ΑΕΠ απ' ό,τι πλήρωνε πριν από τα Μνημόνια και πριν από τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου 2011!

*

Αποδεικνύεται, δηλαδή, ότι:

Μετά απ' όλα αυτά τα μέτρα που αφανίζουν το λαό, μετά απ' όλα αυτά τα μέτρα και τις «ιστορικές» αποφάσεις που υποτίθεται ότι λαμβάνονται για να μειωθούν τα βάρη από το χρέος,

τα βάρη όχι μόνο δε μειώνονται, όχι μόνο δε σταθεροποιούνται,

αλλά... αυξάνονται με ρυθμούς της τάξης του 50%!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΕΤΕ?

Νικολόπουλος και Μιχελάκης, έσπευσαν με εντολή Σαμαρά, να την ενισχύσουν. Θα δούμε τη γλυκιά δημοσιογράφο στα έδρανα της Βουλής; Γιατί όχι; Το αξίζει !

Στα πλαίσια της οργάνωσης της Ν.Δ. στο νομό Αττικής, η τοπική οργάνωση Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποίησε συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ Γιάννη Μιχελάκη. Παρευρέθησαν ..
και μίλησαν στη συγκέντρωση ο τομεάρχης εργασίας και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης της Ν.Δ. , δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, ανέπτυξε την πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. για οικονομική πολιτική με αναπτυξιακό χαρακτήρα η οποία όπως είπε σε συνδυασμό με μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάσχεση της ύφεσης που βαθαίνει συνεχώς τα δύο τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Παράλληλα ο κύριος Μιχελάκης, επανέλαβε ότι απαιτείται τροποποίηση της υπάρχουσας πολιτικής του μνημονίου και αλλαγή αυτής της συνταγής κάτι που κατέστησε σαφές και ο πρόεδρος της Ν.Δ. με κοινοποίηση επιστολής που εστάλη τόσο στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα όσο και στους ευρωπαίους εταίρους μας σε ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και διεθνές νομισματικό ταμείο.

Από την πλευρά της η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης και δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου, αναφέρθηκε στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής που έχει επέλθει μέσω της υφεσιακής και άκρως αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση του Πασόκ, γεγονός που οδήγησε στη διεύρυνση της φτώχειας, στην αύξηση της ανεργίας στο 18,4% και στη πλήρη κατάρρευση του κράτους πρόνοιας με την ισοπέδωση μισθωτών και συνταξιούχων.

Τέλος ο τομεάρχης εργασίας και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ανέπτυξε με επιχειρήματα την πρόταση της Ν.Δ. στα εργασιακά ασκώντας σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση του Πασόκ για τον τρόπο αντιμετώπισης των εργαζομένων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Επίσης άσκησε κριτική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την μονοπρόσωπη αντιμετώπιση των θεμάτων της οικονομικής επικαιρότητας όσο αφορά τη Ν.Δ. σημειώνοντας με έμφαση ότι αυτή η τακτική δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Ήρθαν οι Γερμαναράδες και απαίτησαν από τον Αντώνη να σκύψει και να γλύψει τις μπότες τους. Αλλά ο Αντώνης αντιστάθηκε.

Ήρθαν οι Γερμαναράδες και απαίτησαν από τον Αντώνη να σκύψει και να γλύψει τις μπότες τους. Αλλά ο Αντώνης αντιστάθηκε. Την τελευταία ώρα βρήκε την δύναμη, πέταξε μακριά τον ύπουλο εχθρό που τον είχε πιάσει από το σβέρκο και με την άγρια ματιά του έτρεψε σε φυγή όλους τους αλλόφυλους και τους άθλιους εγχώριους τιμητές τους. «Όχι, ρε επαναδιαπραγμάτευση. Τροποποίηση και όποιον πάρει ο χάρος». Πώς να μην φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι τα απαίσια μικρά στρουμφάκια της Μέρκελ;
Από την ώρα που ο Αντώνης έστειλε στην Ευρώπη το μήνυμα της αντίστασης του αδούλωτου Έλληνα πατριώτη, ο ελληνικός λαός έχει βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει το μεγάλο νέο. Όχι μόνο θα πάρουμε την έκτη δόση, αλλά τους κάναμε και με τα κρομμυδάκια.

Τι εννοούν όταν μιλούν για «βιώσιμο ελληνικό χρέος»;

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

ΧΟΥΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ..

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ..

Πάμπολλοι είναι αυτοί, που χαρακτηρίζουν το σημερινό κοινωνικο-πολιτικό καθεστώς, ως φασιστική χούντα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..

Εξειδικευμένους επιστήμονες ψάχνει η αστυνομία.


κυρίως "κομπιουτεράδες". Μπορούν να συμμετάσχουν και ιδιώτες.
Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση εκατό (100) θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, προερχόμενων από ιδιώτες (ανεξαρτήτως φύλου) και Αστυνομικό Προσωπικό Γενικών Καθηκόντων (ανεξαρτήτως φύλου) που επιθυμεί να ...
μεταταγεί στην κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων.

H αναλυτική προκήρυξη βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για να δείτε την προκήρυξη στη συνέχεια πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ
Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι της 9-12-2011.

ΖΗΤΩ Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ..


Θα έπρεπε να προβληματίσει τόσο καιρό τα ελληνικά κόμματα και κυβερνήσεις το πόσο μεθοδικά κινούνται τα Σκόπια στην κατοχύρωση του Συνταγματικού τους ονόματος, της υπηκοότητας και της γλώσσας τους. Περισσότερες από 127 χώρες τους εχουν αναγνωρίσει με το Συνταγματικό τους όνομα. Οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν προφορικά ότι υποστηρίζουν την παρούσα διαδικασία στον ΟΗΕ και πως θα δεχθούν το όποιο αποτέλεσμα-τα αυτονόητα δηλαδή.
Μεχρι τωρα εχουμε :

Α) Μακεδονοποιηση του κράτους τους με γιγαντιαία αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και άλλων στοιχείων/συμβόλων της ελληνικής ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομίας
Β )Επισημοποίηση της γλώσσας τους ως «Μακεδονική»στα μητρώα του ΟΗΕ
Γ )Επισημοποίηση της υπηκοότητας τους ως «Μακεδονικής» στα γαλλικά και τα ισπανικά στα μητρώα του ΟΗΕ Δ)Δηλώσεις του απεσταλμένου Mathew Nimetz πως η γλώσσα και η ταυτότητα τους δεν θα επηρεαστούν και πως στο τελος σημασία εχει πως θα ονομαστούν στα αγγλικά.
Ε )Την αποδοχη των προϊόντων τους ως «μακεδονικά» στις περισσότερες διεθνείς αγορές, καθώς και την κατοχυρωση του .MK στο διαδίκτυο.

Η ελληνικη πλευρα εχει καταφερει το ακατόρθωτο

A) Να εχει σχεδον ολο το ευρωκοινοβουλιο απενταντι της
B) Nα μην μπορει να πεισει τους εταιρους να καταδικάσουν απερίφραστα σε επίσημες εκθέσεις προοδου στην ΕΕ ή με δηλώσεις
· α)τον αλυτρωτισμό που εκφράζεται ανοικτα και μαζικα από το λαο της γειτονος με την επικουρική συνδρομή και συναίνεση της επίσημης κυβέρνησης τους (βλ. πχ υποδοχή μετα το Eurobasket της Λιθουανιας)
· β)την μακεδονοποιηση της ιστοριας και της χωρας τους προσβάλλοντας τον μακεδονικο και αρα τον ελληνικο πολιτισμο και την συνεχή παραβιαση της ουσιας της ενδιάμεσης συμφωνίας και με αυτόν τον τροπο,
Γ) την αδιάλλακτη στάση των Σκοπιανών αφού αντιλαμβάνονται ότι ουδεμία αντίσταση υπάρχει από ελληνικής πλευράς.

Παραμονές της απόφασης της ΧΑΓΗΣ, οι Σκοπιανοί για άλλη μια φορα κινούνται μεθοδικά

Α) Οργάνωσαν(;) (lobbying) ως case study στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προσομοίωση της δίκης της Χάγης με τη συμμετοχή νομικών. Το θετικό αποτέλεσμα της ετυμηγορίας υπέρ τους το διαχειρίστηκαν για την δημιουργία κλίματος.
Β) Δημιούργησαν δηθεν θεμα απαγόρευσης εισοδου πολιτων των ΗΠΑ με διαβατήρια που αναγραφούν ακομα και ως τοπο γέννησης FYROM (χθεσινη πρωτο θεμα στο Kanal5)
Γ) Δημιούργησαν ξανα επεισόδια μεταξυ Αλβανων και Σλαβων ώστε να ισχυροποιήσουν το αιτημα τους για αναγκη υποστηριξης από τη διεθνη κοινοτητα του «Μακεδονικου» κρατους και της συνοχης του.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΖΗΤΩ ΕΙΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ.
ΑΧ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΠΟΣΟ ΑΗΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ

Ήρθε η εποχή των ημερολογίων, ε; Το σκεφτήκατε;

Και κάθε χρόνο βγάζουν νέα ημερολόγιο, με ό,τι θέμα βάλει ο νους σας. Σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια το Ημρολόγιο - ανεκδοτολόγιο του Γιάννη Σερβετά (α προπό, ρε Γιάννη, η Τζαγαδούρα πού βρίσκεται; χάθηκε). Φέτος όμως την παράσταση θα κλέψει ένα ημερολόγιο που βγαίνει για πρώτη φορά. Είναι αφιερωμένο στον πιό πολυσυζητημένο ίσως άνθρωπο του πλανήτη. Τον βρήκατε; Δείτε το:

Πληροφοριακά σας λέμε ότι κοστίζει 9,5 ευρώ

ο μέγας στοχαστής, είπε σε ομιλία του προς τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές:

"Αν κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απλώς προβεί σε δημοσιονομικές περικοπές και εκλείψουν τα κίνητρα για την ανάπτυξη, θα βυθιστούμε όλοι μαζί σε μία όλο και βαθύτερη ύφεση - και φαίνεται ότι βαδίζουμε προς μία τέτοια κατεύθυνση."

Καταλάβατε τι είπε; Καταλάβατε τι είπε 10 μέρες μετά από την παραίτησή του από την Πρωθυπουργία; Ό,τι ακριβώς έλεγε και προεκλογικά, δηλαδή -σας θυμίζουμε-: "αν αυξήσουμε τους φόρους και μειώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης".

Όμως ο ίδιος, όσο ήταν πρωθυπουργός, προέβη μόνο σε...
δημοσιονομικές περικοπές, -
επί της πρωθυπουργίας του εξέλειπε κάθε κίνητρο για ανάπτυξη και τελικά -
μας βύθισε σε μια όλο και βαθύτερη ύφεση !

Έκανε ακριβώς αυτά που καταγγέλει σήμερα!
Αυτός θα κάνει μήνυση στον εαυτό του ! Και θα μας βγει και ...αντιμνημονιακός !

Μας δουλεύει όλους; ΝΑΙ ! Είναι μεγάλος μάγκας ! Πουλάει τρέλα κι οποιος θέλει αγοράζει, που λέει κι ο Χάρης Κωστόπουλος.

Δηλαδή με απλά λόγια, όσο δεν είναι Πρωθυπουργός, λέει "είναι καταστροφή η λιτότητα, φέρνει ύφεση", όταν γίνεται πρωθυπουργός, κάνει αυτό που ο ίδιος ονομάζει καταστροφή και αμέσως μόλις παύει να είναι πρωθυπουργός, ξαναλέει αυτά που έλεγε πριν, για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά έκανε τα αντίθετα όταν έγινε πρωθυπουργός !

Έλεος κύριε Παπανδρέου, έλεος! Θα φορέσουμε όλοι ζουρλομανδύα !