PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ..

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..

To αισχρό παραμύθι με την 6η δόση συνεχίζεται.


Image and video hosting by TinyPic

Πρωταγωνιστές του αίσχους δεν είναι άλλοι από αυτούς που έκοψαν τους μισθούς, από αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις.
Ολοι αυτοί οι σεσημασμένοι της βαρβαρότητας, εμφανίζονται τώρα ενώπιον εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων και χωρίς τσίπα, χωρίς φιλότιμο παριστάνουν ότι τους τρώει η έγνοια για το «πώς θα καταβληθούν οι μισθοί και οι συντάξεις»!
*
Αλλά για ποιους μισθούς, για ποιες συντάξεις μιλούν;
Μα για τους μισθούς και τις συντάξεις που αυτοί ισοπέδωσαν! Που αυτοί εξανέμισαν! Που αυτοί αφάνισαν!
Φυσικά, για τούτη την «πατριωτική» πράξη τους δε μιλούν.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ?

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ -Μ.Αλέξανδρος Καλοχωρίου..ΣΚΟΡ 10-0 -ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 11-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ.
Σάββατο26 Νοεμβρίου 2011

Από νίκη σε νίκη το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σκόρπισε με σκορ10-0 την αντίπαλο ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του Μ. Αλέξανδρου Καλοχωρίου .

- Για άλλο ένα παιγνίδι η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ, ήταν εκπληκτική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε το ευρύ σκορ 10-0που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

Τα γκόλ της ομάδος της ΣΧΟΛΗΣ πέτυχαν, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ 2 , ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ 1, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ 2, Χατζηκωσταντίνου1,ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ 1, ΓΚΑΝΑΒΑΣ 3.

- Μετά το παιγνίδι αυτό η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ προηγείται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου με 15 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΒΟΣ,Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,ΚΛΙΑΝΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΝΑΖΛΙΔΗΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 11-0

- Μεγάλη και ευρεία νίκη και για το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ που συνέτριψε την ομάδα του ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ με το εντυπωσιακό σκόρ 11-0 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Λόγω ελλείψεων και τραυματισμών και λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του παιγνιδιού του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με 10παίκτες, παρά ταύτα τα παιδιά του Γιώργου Ζάμπα, έδειξαν ότι και με 10 παίκτες μπορούν και αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκαν 4-0 και όταν η ομάδα είχε 11 παίκτες, έφτασε το σκόρ στο 11-0.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΑΣ):ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΜΠΙΝΙΑΣ Κ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΥ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΕΖΑΙ,ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ,ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ.

ΌΛΥΜΠΟΣ: ΑΝΩ ΠΗΓΑΔΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 1.417 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΝΑΓΚΗΣ


Tοποίο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, και αξίας, στην περιοχή υπάρχει μια σπηλιά όπου έμεναν οι τσέλιγκες της εποχής ,το καταφύγιο ανάγκης υλοποιήθηκε με τις προσφορές της ντόπιας κοινωνίας και είναι στην ευθύνη του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς, και δίνει την αισιόδοξη νότα, στον κάθε επισκέπτη του Όλυμπου. Κατηφορίζοντας στο «φαράγγιΓρίβα» καταλήγουμε ακριβώς στην αρχαία πόλη των Λειβήθρων , όπου συναντάμε την γραφική κοιλάδα των Λειβηθρίδων Μουσών , τόπος του μεγάλου αοιδού της αρχαιότητας Ορφέα, και ιδιαίτερης λατρείας των Μουσών,

Ωστόσο η τοπική μάς κοινωνία πριν 20 χρόνια περίπου, υλοποιώντας την παράδοση, ορθά έπραξε, είναι βέβαιο, οτι θέλουμε να μαθαίνουν οι νέοι ουσιαστικά τις περιοχές που βιώσανε οι προγονοί μάς!!!!! Εξαιτίας αυτών, γιατί να είμαστε σε κόντρα με κάποιους εκ των υπηρεσιών ;
Εάν και εφόσον το ελληνικό δημόσιο δεν είναι διεφθαρμένο!… και είναι αυτό το καταλληλότερο, τότε, τι είναι αυτό που μας βαραίνει;…εφόσον μπορεί να κατασκευάσει…καταφύγιο ανάγκης σε ύψος 2.500μ στην περιοχή φράγκου αλώνι …γιατί δεν το κάνει;;; …πότε, όμως να κινηθούν οι διορισμένοι του συστήματος!!!!!!


Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Oρφέας Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος δήμου ανατολικού Ολύμπου

ΑΕΚ - Πιερικός Αρχέλαος 66-62

Με 66-62 έχασε στην Αθήνα από την ΑΕΚ ο Πιερικός Αρχέλαος. Ήταν ένας αγώνας «κεκλεισμένων των θυρών» και η ομάδα της Κατερίνης στο τέταρτο δεκάλεπτο προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά τελικά η διαφορά έμεινε στους τέσσερις πόντους. Από τον Πιερικό Αρχέλαο δεν αγωνίστηκαν οι τραυματισμένοι Δαμαλής και Πανάρας.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παναγιώτου, Τσούνας και Σαλαβός.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 38-29, 52-44, 66-62.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Λιόγας): Νοέας, Βασιλόπουλος 22 (3), Τζόλος 3 (1), Κούρτης 7 (1), Σιαμανδούρας, Μάντζαρης 2, Σκλάβος 25 (3), Δέσπος 2, Φαλέκας 5 (1).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Γαλάνης): Μποχωρίδης, Μπεχλιβάνης 15 (5), Ιωακειμίδης 16 (2), Μπουρδάνος 7 (1), Σταμπουλής 3, Μαλτέσιος 2, Μάρτζος 9, Φουτσιτζής 6, Μαρμαρινός 4.

Τα αποτελέσματα: Δόξα Λευκάδας - Πανερυθραϊκός 67-62,Λαύριο - Παγκράτι 89-79, ΑΕΚ Άργους - ΟΦΗ 56-70,Ερμής Λαγκαδά - Απόλλων Π. 70-68,Αμύντας – Πέραμα 90-64,Κηφισιά - Ίκαροι Σερρών 65-56,Αρκαδικός - Πανελευσινιακός 94-95.

Η βαθμολογία: Απόλλων Πατρών 16, Ίκαροι Σερρών 16, Πανελευσινιακός 16, ΑΕΚ 15, Λαύριο 15, ΟΦΗ 14, Ερμής Λαγκαδά 14, Πανερυθραϊκός 13, Αρκαδικός 13, Πέραμα 13, Δόξα Λευκάδας 13, Νέα Κηφισιά 13, Παγκράτι 12, Πιερικός Αρχέλαος 12, Αμύντας Δάφνης 12, ΑΕΚ Άργους 9.

Η επόμενη αγωνιστική(10η, 3/12): Παγκράτι - Δόξα Λευκάδας, ΟΦΗ – Λαύριο,
Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους, ΑΕΚ – Ερμής Λαγκαδά, Πανερυθραϊκός – Αμύντας, Πέραμα – Κηφισιά, Ίκαροι Σερρών – Αρκαδικός, Πανελευσινιακός – Απόλλων Π.

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ...



Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, δηλώνω υποταγή στην τρόικα και τους εκπροσώπους της , την εφαρμογή της τήρησης των δεσμεύσεων που έλαβα για την υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011

Με τέτοια οπίσθια είναι αυτό που λέμε κυκλοφορεί και…. οπλοφορεί!!!

Της το είχες εσύ της..
Kylie Minogue να έχει τέτοια οπίσθια! Εγώ πάντως σίγουρα άμα κρίνω και από τα πρόσφατα βίντεο που κυκλοφορούν!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Αυτές είναι τηλεπερσόνες ... Οχι σαν την Μενεγακιδοσκορδάδες !



Η εν λόγω κυρία Lauren Pope βγήκε έτσι στο πλατό της Τv οπου κοινό και θεατές τα είδα όλα

Ένα ακόμη όνομα στο χώρο του μόντελινγκ αποφάσισε να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς.




Ο λόγος για τη Ρία Αντωνίου, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη, κατακτώντας την Ιταλία. Με τον ιταλικό χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα με το "Dancing with the Stars" φλερτάρει η Ρία Αντωνίου.
Το νεαρό μοντέλο βρίσκεται σε επαφή με τους παραγωγούς του σόου, οι οποίοι θέλουν πολύ να είναι η Ρία ένα από τα πρόσωπα του νέου κύκλου επεισοδίων.
Όπως αναφέρει η Espresso, ένα από τα πρόσωπα που στηρίζουν το εγχείρημα είναι και ο ηθοποιός Riccardo Sardone με τον οποίο το μοντέλο έχει αναπτύξει στενή προσωπική σχέση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, μέχρι την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει τελικά στην εκπομπή.
"Η Ρία έχει κάνει δύο ραντεβού με τους παραγωγούς, ενώ ζήτησε να τη γνωρίσει και να της κάνει δοκιμαστικό και η Μίλι Καρλούτσι, που παρουσιάζει το ιταλικό σόου. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στην εκπομπή" είπε στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΚΟΛΟΟΟΟ.....ΚΟΛΟ.....ΟΟΟΟ....ΚΟΛΟΟΟΟΟ..

ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ,,,,

ΕΚΔΗΛΩΣΗ..

ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ....

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ..

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...




Ενώ ο Σαμαράς έχει συμφωνήσει να στηρίξει την κυβέρνηση του φερόμενου ως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και όλα τα μέτρα που πήρε μέχρι σήμερα (φόροι, χαράτσια, μειώσεις μισθών - συντάξεων κλπ), στέλνοντας επιστολές στους ηγέτες των λαϊκών κομμάτων της μισής Ευρώπης και στους επικεφαλής των τροϊκανών, προσπαθούν κάποιοι να μας το παρουσιάσουν σαν επιτυχία, ότι δηλαδή δεν συνυπογράφει.

Έκανε γαργάρα τα περί επαναδιαπραγμάτευσης, γράφει κατι για τροποποίηση συγκεκριμένων πολιτικών ενώ δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει το νέο μνημόνιο, αν κυβερνήσει, και δέχτηκε όλα τα μέτρα...
που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα χωρίς να βγάλει τσιμουδιά.

Έκανε γαργάρα τις δηλώσεις Παπαδήμου και Βενιζέλου που μιλάνε ότι η 19 Φεβρουαρίου είναι ενδεικτική ημερομηνία και ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν η κυβέρνηση αυτή θα ολοκληρώσει τον στόχο που πρέπει να ολοκληρώσει.

Αν όλα αυτά δεν επαγγελματική κυβίστηση (κѽλ⓪τ⓪ύμπα) ενός ψεύτη πολιτικού, τότε ποιά είναι;

ΥΣ. Ενώ ψάχνουμε από χθες το βράδυ να βρούμε το βίντεο του Παπαδήμου να δηλώνει τα παραπάνω (περί εκλογών) στο youtube, το βίντεο το έχουν θάψει όλοι. (Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει γιατί όσα είδα τα κόβουν λίγο πριν μιλήσει περί εκλογών).

Ημέρες του 1936 θυμίζει η Βουλή αυτή την εποχή.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΑΓΕ?

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Διευθυντή και το Διδακτικό Προσωπικό διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Σας περιμένουμε, παιδιά και γονείς, με χαρά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στις:

-26 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 16:00 μ.μ. : για την κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών. Τα στολίδια θα διατεθούν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΠΑΝΤΕΛΗΜΟΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ".
ΘΕΜΑ : " ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ " .
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .
ΤΟ ΔΣ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΠΑΝΤΕΛΗΜΟΝΑ

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ..


Την κρίση ευκαιρία υλοποιεί καθημερινά η κορυφαία εταιρία του νομού Πιερίας «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής» που επιβεβαιώνει πως είναι μακράν των άλλων, η πρώτη ιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα, στον τομέα των τροφίμων και που καθημερινά και ασταμάτητα ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων της αγοράς, κρατώντας ψηλά και αδιαπραγμάτευτα την ποιότητα των προϊόντων της.
Αύξηση τζίρου 2011
50-55%
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: η εταιρία αύξησε τον τζίρο της, το 2011 κατά 50-55% και είναι leader στον χώρο των τροφίμων και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
Αυτό σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάκη Αμβροσιάδη οφείλεται, μεταξύ των άλλων: “στην διατροφή των πουλερικών της, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στις υποδομές που δημιούργησε ανά την επικράτεια και στην τεράστια εμπειρία που διαθέτει στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως στην τόλμη της ανάπτυξης πάνω στην κρίση που καθημερινά αποδεικνύει πως διαθέτει”.
2.500.000 κοτόπουλα
σε 8 εβδομάδες
Η εταιρία δημιούργησε 9 πτηνοτροφικούς θαλάμους, παραγωγής 270.000 κοτόπουλα και στο σύνολό της έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για 850.000 κοτόπουλα, και με τους συνεργάτες της παράγει συνολικά 2.500.000 κοτόπουλα σε διάστημα 8 εβδομάδων. Σύντομα ολοκληρώνεται ένα νέο σύγχρονο εκκολαπτήριο για 350.000 νεοσσούς την εβδομάδα, ενώ παράλληλα επενδύει με φωτοβολταϊκά 2 μεγκαβάτ στις στέγες των πτηνοτροφείων της.
Αξιοποίηση
πτηναλεύρων-κρεαταλεύρων
Σημειώνεται πως ήδη εγκρίθηκε επένδυση για την αξιοποίηση πτηναλεύρων-κρεαταλεύρων και κομποστοποίησης(βιολογικής κοπριάς). Το έργο καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης για πτηνάλευρο και υπάρχουν δυνατότητες απορρόφησης όλων των προιόντων των υπολοίπων σφαγείων, τα οποία στην συνέχεια θα πωλούνται στην Τουρκία.
Και βιοαέριο
για ηλεκτρ. ρεύμα
Επίσης, συλλέγει από τα κρεοπωλεία της περιοχής και εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, κόκκαλα και υπολείμματα σφαγίων, αξιοποιώντας τα παραπροιόντα και βοηθώντας περιβαλλοντικά την περιοχή, ενταγμένο στις «Πράσινες υποδομές». Στην συνέχεια μάλιστα σχεδιάζει να απορροφήσει τα υπολείματα των ζώων(τις κοπριές) για να παράξει βιοαέριο, που θα διατεθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.
«Εμείς
συνεχίζουμε…»
Σύνθημα και μότο του κ. Μάκη Αμβροσιάδη είναι: «εκεί που σταματάνε όλοι, εμείς συνεχίζουμε!»
Η «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής» έχει διασφαλισμένο HACCP και ΙSO, εγγυάται στον καταναλωτή ένα προϊόν, νόστιμο, γευστικό και ποιοτικό, απαλλαγμένο απ΄ όλες τις ασθένειες.
Διαθέτει συνολικά 35 κωδικούς στην γκάμα των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων της και φυσικά το εργοστάσιό της έχει έδρα την Κατερίνη προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες εργαζόμενους.
«Σκοράρουμε σε
ποιότητα, γεύση…»
Κι όπως χαρακτηριστικά και με νόημα επισημαίνει ο κ. Μάκης Αμβροσιάδης: «Εμείς απλά συνεχίζουμε να σκοράρουμε σε ποιότητα, γεύση και νοστιμιά!»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

Στα υπόγεια του Μαξίμου κρύβεται ο ΠαπαΔήμιος.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10΄30 πμ ΣΤΗΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Λ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ


Συνάδελφε επαγγελματία όλοι γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι και ιδιαίτερα για τις ΜΜΕ


Το Σωματείο σου δρα και λειτουργεί κάθε μέρα για το δικό σου όφελος και συμφέρον γι αυτό πρέπει να είσαι παρών,
να είσαι ενεργός.

Ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε ώθηση στις επιχειρήσεις μας,για εμάς τους ίδιους και τον τόπο μας.
Το Σωματείο σε χρειάζεται δίπλα του.

Δώσε λοιπόν το παρών για να προχωρήσουμε εποικοδομητικά.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΏΡΑ 11 πμ ΣΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΏΡΑ 11 πμ ΣΤΟ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια της ΔΕΗ,
η τσέπη μας δεν αντέχει άλλο
Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Κανείς δεν είναι μόνος.
ΟΛΟΙ ΓΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.

ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ-ΣΥΖΗΤΑΜΕ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΑΣ,
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ,
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.


Όλοι στην ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση την Κυριακή 27 Νοέμβρη στις 11 το πρωΐ στην αίθουσα του 7ου Γυμνασίου στην οδό 19ης Μαΐου (απέναντι από το άγαλμα του πόντιου).
Συζητάμε για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα άδικα χαράτσια της ΔΕΗ και για την συγκρότηση Λαικής Επιτροπής Αγώνα.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
- ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Η ΛΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΑΣΤΙΚΩΝ-ΚΕΝΤΡΟΥ-ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ....ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ....ΞΕΦΤΙΛΕΣΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ......

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ του Δημοτικού Διαμερίσματος Περίστασης, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 - 21:00μ.μ.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών. Η εκδήλωση έχει στόχο την πρόληψη και διάγνωση παθήσεων του αναπνευστικού(χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, άσθμα), και του ανωτέρου πεπτικού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκτός από την ομιλία από ειδικούς ιατρούς θα πραγματοποιηθούν και δωρεάν εξετάσεις της πνευμονικής λειτουργίας(σπιρομετρήσεις) και έλεγχος ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.


Ο δικηγόρος και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Παπανικολάου κατέθεσε γραπτές προτάσεις προς τον κ. Φώτη Κουβέλη, όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι:
1. Συγκρότηση νέου συμμαχικού κεντροαριστερού μετώπου,διαφορετικά ενός νέου προοδευτικού κινήματος με καταστατικό και συγκεκριμένες προτάσεις σε όλα τα ερωτήματα που βασανίζουν τον λαό.
2.Γενική αμνηστία σε όλα τα θέματα (φορολογικά και ποινικό κλπ).
3.Διαγραφή χρεών και εξωτερικού χρέους.
4.Διαγραφή όλων των χρεών σε τράπεζες, ΔΟΥ κλπ.
5.Κρατικοποίηση όλων των τραπεζών.
6.Κωδικοποίηση όλης της νομοθεσίας και αλλαγή του τρόπου απονομής της δικαιοσύνης.
7.Αφοπλισμός στο Αιγαίο.
8.Μεταφορά όλων των υπηρεσιών εκτός Αττικής.
9.Εκχώρηση όλης της περιουσίας στους Δήμους με ταυτόχρονο έλεγχο από την Περιφέρεια.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Την αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α', Β' και Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία), αποφάσισε η ΕΠΣ Μακεδονίας. Αφορμή στάθηκε η προσπάθεια κάποιων να φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα, κάτι στο οποίο είναι κάθετα αντίθετη η ΕΠΣΜ. Μάλιστα μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στάλθηκε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, από τον οποίο ζητά να λάβει, άμεσα, όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να προστατευθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τέτοιες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

alt


Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες ανδρών σε όλες τις κατηγορίες του Σαββατοκύριακου 26 - 27 Νοεμβρίου 2011

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ανδρικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 και σε όλες τις κατηγορίες (Α1, Α', Β' και Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία), επειδή κάποιοι αγώνες της ένωσης φιλοξενήθηκαν σε εταιρία στοιχημάτων.

- Οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν κανονικά τόσο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 όσο και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.

Αντίδραση της ΕΠΣ Μακεδονίας ενάντια στην προσπάθεια κάποιων να φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ”

Τη λίστα με τους 25 κωδικούς- παγίδες ανάρτησε γνωστό περιοδικό τεχνολογίας, τους οποίους μπορούν εύκολα να «σπάσουν» επιτήδειοι και να κλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με το βρετανικό «Guardian», πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι- στερούμενοι προφανώς φαντασίας- επιλέγουν έναν «εύκολο» κωδικό είτε για να κάνουν αγορές είτε για να εισέλθουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα ασυνείδητων που κλέβουν από φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές μέχρι και χρήματα από τις κάρτες τους.

Δώστε προσοχή στους παρακάτω κωδικούς και προσπαθήστε να τους αποφύγετε:

1. password
2. 123456
3. 12345678
4. qwerty
5. abc123
6. monkey
7. 1234567
8. letmein
9. trustno1
10. dragon
11. baseball
12. 111111
13. iloveyou
14. master
15. sunshine
16. ashley
17. bailey
18. passwOrd
19. shadow
20. 123123
21. 654321
22. superman
23. qazwsx
24. michael
25. football

ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ...

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΝΕΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. ΔΥΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΟΥΒΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ- ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
http://www.youtube.com/watch?v=jfvgd4sRn1Y&feature=player_detailpage
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.denplironodenplirono.com

ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ....


Μαζική κινητοποίηση ενάντια στα νέα διόδια που στήνονται επί της Εγνατίας Οδού, στην Ανάληψη Λαγκαδά, διοργανώνουν αύριο το πρωί τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Λαγκαδά. Η κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη για τις... 11.00 το πρωί του Σαββάτου, καθώς ο σταθμός τίθεται από σήμερα σε λειτουργία. Το αντίτιμο των διοδίων ανέρχεται σε 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 5 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και λεωφορεία και 7 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ …………………


Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ραδιοφωνικός σταθμός star-fm της δυτικής Μακεδονίας. Επέβαλαν και στους σεισμοπαθείς κατοίκους των Γρεβενών, οι οποίοι διαμένουν από το 1995 σε κοντέινερ, το Ειδικό Τέλος Ακινήτων! Σύμφωνα με το star-fm.gr, ο δήμος Γρεβενών θα αποστείλει εξώδικο προς τη ΔΕΗ για να μη χρεώνει το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ των σεισμοπαθών των τριών σεισμόπληκτων οικισμών: Καλαμιτσίου, Καλοχίου, Μεσολάκκου. Ειδικότερα, τη συμπαράσταση του δήμου Γρεβενών ζητούν σεισμοπαθείς των τριών σεισμόπληκτων οικισμών, Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καθώς καλούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ στα οποία διαμένουν μετά το σεισμό της 13ης Μαΐου του 1995. Το τέλος ακινήτων καλούνται να πληρώσουν και σεισμοπαθείς που έχουν μετατρέψει τις αποθήκες και τους στάβλους σε κατοικήσιμο χώρο, καθώς εδώ και 16 χρόνια δεν έχει προχωρήσει η μετεγκατάσταση των τριών αυτών οικισμών στη θέση «Πατώματα». Ωστόσο, εξώδικο προς τη ΔΕΗ για να μη χρεώνει το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ των σεισμοπαθών των τριών σεισμόπληκτων οικισμών: Καλαμιτσίου, Καλοχίου, Μεσολάκκου θα αποστείλει ο δήμος Γρεβενών. Στην ενέργεια αυτή, προβαίνει ο δήμος, όπως τόνισε στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο γενικός γραμματέας του δήμου Γρεβενών, Ανδρέας Τόσκας, μετά την έκκληση σεισμοπαθών των οικισμών αυτών.

Είναι το μεγαλύτερο Πολυσυνέδριο στη Ν.Α. Ευρώπη.




Ξεκινά σήμερα στις 7 και κορυφώνεται αύριο, με πολλές εκδηλώσεις. Ανάμεσά τους και η εκδήλωση του κορυφαίου διαδικτυακού μέσου της Β.Ελλάδας, του taxalia δηλαδή, που διοργανώνει 3ωρη εκδήλωση με θέμα:
"Πατριωτισμός και Επιχειρηματικότητα". Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στην οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από 120 άτομα. Το taxalia θα καλύψει οπτικοακουστικά την εκδήλωση και για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο Hyatt της Θεσσαλονίκης, θα ακολουθήσουν βίντεο και ρεπορτάζ, με τα καλύτερα της εκδήλωσης.

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ …….


Ότι υπάρχουν δίκοπα μαχαίρια όπως και διλήμματα είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Το ερώτημα ήταν πάντα και παραμένει ποιο σώμα θα δεχθεί το δίκοπο μαχαίρι και γιατί, και σε τι αφορά το δίλημμα και πώς προκύπτει. ΔΕΝ είναι αδιαμφισβήτητο δεδομένο, όμως, το…τρίλημμα!

Θα εξηγήσω άμεσα παρακάτω τον τίτλο της σημερινής μου άποψης.

Ότι έχουμε «Νέα» (έστω αναπαλαιωμένη κατά το 80%) Κυβέρνηση και μάλιστα με την ψήφο εμπιστοσύνης 255 Εθνοπατέρων και Εθνομητέρων είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός μετά το απόγευμα της Τετάρτης 16/ 11/ 2011.

Αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι την «Νέα» Κυβέρνηση συντριπτικής πλειοψηφίας ΠΑΣΟΚ την στήριξαν με 10 στελέχη τους «Νέα» ΝΔ & ΛΑΟΣ.

Είναι, επίσης, αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι ο κ Σαμαράς ανέκρουσε πρύμνη και συναίνεσε στην «Νέα» Κυβέρνηση φέρνοντας βέβαια στα…»μέτρα του» την συμμετοχή στελεχών του (ούτε ΕΝΑΣ με Βουλευτικό αξίωμα!!!)

Το δίκοπο μαχαίρι προκύπτει καθώς συνεχίζεται η»κόντρα» ανάμεσα στον Πρόεδρο της «Νέας» Ν.Δ. και κορυφαία στελέχη της ΕΕ και τρόικα αναφορικά με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ υπογραφή συναίνεσης στη συμφωνία της 26ης -27ης Οκτωβρίου που απαιτούν οι εταίροι.

Η μία όψη είναι η παρακάτω:

Εάν ο κ Σαμαράς υπογράψει τότε και με πιθανή αυτοδυναμία του στις επικείμενες εκλογές και σχηματισμό καθαρά Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ θα έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα αμφισβήτησης των όρων της νέας σύμβασης!

Εφαρμόζοντας, δηλαδή, όλες τις επιμέρους απαιτήσεις των εταίρων μας σίγουρα θα οδηγηθεί, κάτω από την Λαϊκή κατακραυγή για τα ΕΠΩΔΥΝΑ μέτρα, σε πτώση και νέες εκλογές!

Η άλλη όψη είναι η ακόλουθη:

Ο κ Σαμαράς, επικαλούμενος λόγους Εθνικής υπερηφάνειας, ΔΕΝ θα συνυπογράψει οπότε θα οδηγηθούμε, εκ των πραγμάτων σε πτώση της νεοσύστατης Κυβέρνησης κ Παπαδήμου (δηλαδή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) και άμεσα σε εκλογές! Τις οποίες ο κ Σαμαράς ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ να διασφαλίσει την ΕΘΝΙΚΗ αξιοπρέπεια της Ελλάδας θα έχει πείσει τους Έλληνες ότι ΔΕΝ είναι απλά ο «προαλειφόμενος» νέος Πρωθυπουργός αλλά ο…ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

Το τρίλημμα στηρίζεται στο παρακάτω δίλημμα:

Οι εταίροι ΑΠΑΙΤΟΥΝ συνυπογραφή και δέσμευση όπως έγινε ήδη στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Κάτι τέτοιο, όμως, απογυμνώνει τον κ Σαμαρά από ΟΛΑ τα επιχειρήματα με τα οποία θα μπορούσε σύντομα να πείσει το Λαό της Ελλάδας ότι του αξίζει να γίνει Πρωθυπουργός με αυτοδυναμία Ν.Δ.

Ο κ Σαμαράς επικαλείται θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ σε προσωπικό επίπεδο αλλά και θεσμικά ως Πρόεδρος της Ν.Δ. και δηλώνει ότι οι εταίροι μπορούν να στηριχθούν στις επιστολές που ήδη έχει γράψει και στη Δημόσια στήριξή του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και τη στάση του στη Βουλή των Ελλήνων!

Εάν οι εταίροι δεν ικανοποιηθούν στην συγκεκριμένη τους απαίτηση υπάρχει πιθανότητα ανακοπής της 6ης δόσης, οικονομικό αδιέξοδο και πτώση της Κυβέρνησης Παπαδήμου.

Το τρίτο σκέλος του…τριλήμματος έχει να κάνει με την πορεία του περιβόητου και οικείου πλέον στους Έλληνες… «ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ» της τάξης του 50%…

Φρονώ ότι σε αυτό στηρίζεται ο κ Σαμαράς και το επιτελείο του, δηλαδή, συνειδητοποιώντας ότι ΔΕΝ θα δεχθούν οικειοθελώς οι δανειστές μας «κούρεμα» τέτοιου επιπέδου η συμφωνίας της 26ης-27ης Οκτωβρίου…πάει περίπατο!

Ο κ Σαμαράς, όμως, και η «Νέα» Ν.Δ. επιμένοντας σώζουν το δικό τους, αντιστοίχως προσωπικό και θεσμικό γόητρο, και θυμίζουν, για πρώτη φορά μετά από πολλά-πολλά χρόνια, ότι υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που αποδεικνύουν ότι «…ο τράχηλός τους ζυγό ΔΕΝ υποφέρει» και αξίζει αυτοί να ηγηθούν!…

Επιμύθιο;

Εάν είναι δίκοπο μαχαίρι το ερώτημα είναι ποιοι θα το καρφώσουν πού;

Εάν πρόκειται για «τρίλημμα» μήπως θα βοηθούσε να θυμηθούμε κάποιες άλλες εποχές στις οποίες η ΕΘΝΙΚΗ αξιοπρέπεια (τότε επικεντρωνόταν στο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) λειτούργησε ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ταυτόχρονη γέννηση του εφήμερης ύπαρξης πολιτικού σχηματισμού που άκουγε στο όνομα Πολιτική Άνοιξη;

Μήπως τελικά η ΕΜΜΟΝΗ στο θέμα της άρνησης υπογραφής στην Συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου υποχρεώσει τους Ευρωπαίους όπως το λέει ο Λαός μας να «ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ» και ξαφνικά ο κ Σαμαράς και το Κόμμα του προκύψουν άξιοι για…ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ;

Στο κάτω-κάτω της γραφής, αυτοί που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ τον τόπο μας πάντα ήθελαν ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ γιατί σε εκείνες που προκύπτουν από…»συνεργασίες» υπάρχουν πολλά αυτιά, πολλά στόματα και πολλά…χέρια που…δυσκολεύουν πολύ τις δουλειές τους!…