PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ Ε Π Ε Τ Ε Ι Ο Υ Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η Σ

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των μακεδονικών οχυρών και της Μάχης της Κρήτης, υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων που με τις όποιες δυνάμεις τους αντιτάχθηκαν στους κατακτητές και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας.

Σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας η συναυλία εκκλησιαστικής υμνολογίας από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Κατερίνης.


Στη μοναδική αυτή συναυλία - που έγινε σε συνεργασία με τον π. Αθανάσιο Μαρινόπουλο - οι θιασώτες της εκκλησιαστικής υμνολογίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ψαλτική τέχνη μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία των μελών του σχήματος.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Α) Ασφυκτικά χρονικά περιθώρια εκπόνησης – διαβούλευσης.
Β) Παραλήψεις
  1. Στην αποτύπωση
Ø Υπάρχει πρόγραμμα και κάδοι ανακύκλωσης απορριμμάτων.
Ø Αναφέρονται στοιχεία πληθυσμού – παραγωγής από το 2001 στους 13 Δήμους Πιερίας. Είμαστε στο 2011 και οι Δήμοι είναι τρεις.
Ø Υπάρχουν δύο Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια (Δ.Ε. Αιγινίου και Δ.Ε. Κολινδρού) με συγκεκριμένες προβλέψεις παρεμβάσεων και χρήσεων.
Ø Ο Δήμος ανήκει στη δικαιοδοσία του Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης.
Ø Υπάρχει και το λιμάνι Αλυκών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Σε ένα κλίμα πολύ αρνητικό για την Ελλάδα, το οποίο προκάλεσε η τραγική έμπνευση του κ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ο Αντώνης Σαμαράς, με την επιστολή του προς τους εταίρους και δανειστές, χωρίς να διακινδυνεύσει τη θέση της χώρας μας στην Ε.Ε., διατυπώνει ξεκάθαρα τις βασικές του θέσεις.
Στην επιστολή, βασικός κορμός της οποίας είναι η παλαιότερη επιστολή προς την ηγεσία του ΕΛΚ:
Επαναλαμβάνεται η δέσμευση για την υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. της 26ης Οκτωβρίου, η οποία άλλωστε εκφράστηκε με τη στήριξη της μεταβατικής κυβέρνησης που θα τις υλοποιήσει.
Επαναλαμβάνεται, επίσης, και η δέσμευση για

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ.

Μεγάλο χειροκρότημα απέσπασε η Ορχήστρα Νέων Δίου για τη συμμετοχή της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον Λόφο υπό την αιγίδα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/11 στις 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Λόφου και η αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο.Eπίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Πιερίαςκ.Θανάσης Παπαγεωργίου, η κ.Μαρία Μίχου και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος.Τέλος αποδεικνύεται πως η Ορχήστρα συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας αφού συμμετέχει ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του του νομού και όχι μόνο.

Το θέατρο του παραλόγου στο δήμο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται.



alt


Διώχνουν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 450 8μηνίτες συμβασιούχους και κάνουν δίμηνες προσλήψεις 500 ατόμων!» Και όλα αυτά, σύμφωνα με βάσιμη καταγγελία 8μηνίτη συμβασιούχου στον τομέα Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.
«Μας διώχνουν με τη δικαιολογία ότι δεν καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες και προσλαμβάνουν άλλους, καινούριους για δύο μήνες. Αλήθεια αυτοί θα καλύπτουν μετά από δύο μήνες πάγιες και διαρκείς ανάγκες», διερωτήθηκε ο συμβασιούχος.
Αποκάλυψε δε, πως οι 500 δίμηνες προσλήψεις θα γίνουν… κάτω από το τραπέζι, αφού δεν θα προηγηθεί κανένας διαγωνισμός ΑΣΕΠ!
Οι συμβασιούχοι θα προσπαθήσουν αύριο, να

ΑΕΚ – Πιερικός Αρχέλαος

Δημ. Γαλάνης: «Είναι μεγάλη τιμή για μας να αγωνιζόμαστε με τη βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στα Άνω Λιόσια

Για την 9η αγωνιστική παίζει το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος στις 5 μ.μ. στο 3ο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα, όπου φιλοξενείται από την ιστορική ΑΕΚ και ο αγώνας, μετά από απόφαση της ΕΟΚ, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών».

Η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου που «κατεβαίνει» στην Αθήνα και που αποτελούν οι: Δαμαλής, Ιωακειμίδης, Μαλτέσιος, Μαρμαρινός, Μάρτζος, Μπεχλιβάνης, Μπουρδάνος, Μποχωρίδης, Πανάρας, Σταμπουλής, Φακοπουλίδης και Φουτσιτζής, έχει ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για την επίτευξη του οποίου θα παίξει σημαντικό ρόλο και το ανάλογο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες σημαντικές νίκες.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μας να αγωνιζόμαστε με τη βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, η οποία βρίσκεται στην Α2 κάτω από ειδικές συνθήκες και που ουσιαστικά δεν ανήκει εδώ. Στο αγωνιστικό, πρόκειται για μια ομάδα με πάρα πολύ έμπειρους παίκτες και έναν εξαιρετικά έμπειρο προπονητή και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φανούμε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους βάσει των δεδομένων που έχουμε. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και λυπάμαι που θα λείπει ο κόσμος της ΑΕΚ, γιατί παιχνίδια χωρίς φιλάθλους είναι άχρωμα, άοσμα και άγευστα».

● Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Παναγιώτου, Τσούνας και Σαλαβός.

ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.



Τα Ευρωκαθάρματα και τα ανδρείκελα των τοκογλύφων ξεπέρασαν όλα τα όρια, επιδιώκοντας με πολιτικά ανεπίτρεπτο και ηθικά κατάπτυστο τρόπο την καταρράκωση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας.
Τα ξεκούδουνα της βρωμιάρας ΕΕ και του φασιστικού μορφώματος της Γερμανίας του Δ’ Ράιχ, με τα ναζιστικά κατάλοιπα Μέρκελ και Σόιμπλε, επιδιώκουν για μια ακόμη φορά να αλλάξουν ολοσχερώς τις πολιτικές και κοινωνικές δομές της Ευρώπης, βασισμένοι στη βρικολακιασμένη εθνοσοσιαλιστική έννοια του «ζωτικού χώρου», που..
τόσα δεινά συσσώρευσε στο παρελθόν στην ανθρωπότητα.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου: Το θέμα της έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Ένα αρκετά σοβαρό θέμα που συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση ήταν κι αυτό του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου μας. Σαν Δήμος καθυστερήσαμε αρκετά να καταθέσουμε για έγκριση το συγκεκριμένο κείμενο και πρέπει να είμαστε από τους τελευταίους δήμους που το έκαναν. Ένας Ο.Ε.Υ. έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί εκτός από Οργανόγραμμα με ιεράρχηση υπηρεσιών, είναι ταυτόχρονα και μία «πυξίδα» που δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται να πορευθεί μία διοίκηση και την σημασία που δίνει σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, στόχους και θεσμούς.
Εμείς καταθέσαμε την δική μας πρόταση για τον Ο.Ε.Υ.

ΤΑ "ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ" ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ...ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ


Αύξηση τζίρου 2011
 50-55%
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: η εταιρία αύξησε τον τζίρο της, το 2011 κατά 50-55% και είναι leader στον χώρο των τροφίμων και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
Αυτό σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάκη Αμβροσιάδη οφείλεται, μεταξύ των άλλων: “στην διατροφή των πουλερικών της, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στις υποδομές που δημιούργησε ανά την επικράτεια και στην τεράστια εμπειρία που διαθέτει  στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως στην τόλμη της ανάπτυξης πάνω στην κρίση που καθημερινά αποδεικνύει πως διαθέτει”.
2.500.000 κοτόπουλα
σε 8 εβδομάδες
Η εταιρία δημιούργησε 9 πτηνοτροφικούς θαλάμους, παραγωγής 270.000 κοτόπουλα και στο σύνολό της έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για 850.000 κοτόπουλα, και με τους συνεργάτες της παράγει συνολικά 2.500.000 κοτόπουλα σε διάστημα 8 εβδομάδων. Σύντομα ολοκληρώνεται ένα νέο σύγχρονο εκκολαπτήριο για 350.000 νεοσσούς την εβδομάδα, ενώ παράλληλα επενδύει με φωτοβολταϊκά  2 μεγκαβάτ στις στέγες των πτηνοτροφείων της.
Αξιοποίηση
πτηναλεύρων-κρεαταλεύρων
Σημειώνεται πως ήδη εγκρίθηκε επένδυση για την αξιοποίηση πτηναλεύρων-κρεαταλεύρων και κομποστοποίησης(βιολογικής κοπριάς). Το έργο καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης για πτηνάλευρο και υπάρχουν δυνατότητες απορρόφησης όλων των προιόντων των υπολοίπων σφαγείων, τα οποία στην συνέχεια θα πωλούνται στην Τουρκία.
Και βιοαέριο
για ηλεκτρ. ρεύμα
 Επίσης, συλλέγει από τα κρεοπωλεία της περιοχής και εργαστήρια επεξεργασίας κρέατος, κόκκαλα  και υπολείμματα σφαγίων, αξιοποιώντας τα παραπροιόντα και βοηθώντας περιβαλλοντικά την περιοχή, ενταγμένο στις «Πράσινες υποδομές». Στην συνέχεια μάλιστα σχεδιάζει να απορροφήσει τα υπολείματα των ζώων(τις κοπριές) για να παράξει βιοαέριο, που θα διατεθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.
«Εμείς
 συνεχίζουμε…»
Σύνθημα  και μότο του κ. Μάκη Αμβροσιάδη είναι: «εκεί που σταματάνε όλοι, εμείς συνεχίζουμε!»
Η «Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής» έχει διασφαλισμένο HACCP και ΙSO, εγγυάται στον καταναλωτή ένα προϊόν, νόστιμο, γευστικό και ποιοτικό,  απαλλαγμένο απ΄ όλες τις ασθένειες.
Διαθέτει συνολικά 35 κωδικούς στην γκάμα των επώνυμων ποιοτικών προϊόντων της και φυσικά  το εργοστάσιό της  έχει έδρα την Κατερίνη προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες εργαζόμενους.
«Σκοράρουμε σε
 ποιότητα, γεύση…»
Κι όπως χαρακτηριστικά και με νόημα επισημαίνει ο κ. Μάκης Αμβροσιάδης: «Εμείς απλά συνεχίζουμε να σκοράρουμε σε ποιότητα, γεύση και νοστιμιά!»

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Το μοιραίο λάθος έκανε ο παραγωγός πορνοταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης και η εταιρεία του SIRINA ENTERTRAINMENT, καθώς σε μια από τις ...υπερπαραγωγές του, χρησιμοποίησε παραπλανητικά και ψευδή στοιχεία, κατοχυρωμένα σήματα και λογότυπα εταιρείας και δυσφήμισε την εταιρεία. Πρόκειται για την ταινία "Όργια στο ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ", την οποία η διοίκηση της εταιρείας "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και το νομικό της επιτελείο, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι. Έτσι, υπέβαλλε αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Νομικοί κύκλοι της Θεσσαλονίκης, που γνωρίζουν το θέμα και..
έδειξαν ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για την ..πρωτότυπη δίκη, λένε ότι η εταιρεία του κ.Σειρηνάκη, δεν έχει καμία ελπίδα, καθώς η αγωγή είναι απολύτως τεκμηριωμένη και οι παραβάσεις της νομοθεσίας σαφείς, καθώς χρησιμοποιήθηκε λεωφορείο με τα χαρακτηριστικά σήματα της εταιρείας, ενώ η "είδηση" που διοχετεύθηκε στο διαδίκτυο έλεγε για "άγνοια του οδηγού", για "πραγματικό περιστατικό", "η ταινία άρχισε να γυρίζεται μπροστά σε ανυποψίαστους επιβάτες που ταξίδευαν στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα" κ.λ.π..

Οι μεγάλες εταιρείες δεν αστειεύονται με την παράνομη και ανήθικη χρήση κατοχυρωμένων σημάτων, επωνυμιών και λογοτύπων τους, ούτε με τη φήμη τους στην οποία έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ κι έτσι ο "βασιλιάς της τσόντας" μάλλον θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε θα ακολουθήσει και ποινική διαδικασία, καθώς η Ανώνυμη Εταιρεία, συνέλεξε τα σχετικά δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες και υπέβαλλε στην εισαγγελεία πλήρη φάκελο που αποδεικνύει τη ζημία της και στρέφεται και εναντίον των διαχειριστών της ιστοσελίδας της sirina.

Το μεγάλο ενδιαφέρον βεβαίως θα είναι κατά τη διάρκεια της δίκης, όπου δικαστές και δικαστίνες, θα δουν αναγκαστικά την ταινία, για να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία βλάπτεται η εταιρεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μας λένε νομικοί, στην αίθουσα του δικαστηρίου γίνεται προβολή της ταινίας με φορητό υπολογιστή ! Οπότε, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ....

Φίλες και φίλοι, 

Τα τελευταία 2 χρόνια η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι μια πραγματικότητα αναμφισβήτητη.
 Εκείνο όμως που είναι ακόμη χειρότερο, είναι ότι το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο δυσοίωνο, εάν συνεχίσουμε να παραμένουμε απλοί θεατές στην φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας τον τελευταίο καιρό. 
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση τόσο από το ντόπιο πολιτικό μας σύστημα, όσο και από τις «διεθνείς αγορές», να διορθώσει ή να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Τουναντίον μάλιστα. Και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις εξελίξεις. 

«Μπορεί ν’ αλλάξει ή να ανατραπεί όλο αυτό; Και αν ναι, πως και....

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ..

Δίνει τον Σαμαρά συνέχεια. Στους Γερμανούς, στους Γάλλους, στους Ιρλανδούς, στους Δανούς, όπου μπορεί! Σαν τον Εφιάλτη που κάρφωσε στους Πέρσες το μυστικό μονοπάτι για να περικυκλώσουν τους Σπαρτιάτες. Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος: Εγώ είμαι πρόθυμος, ξέρω να σκύβω, αλλά αυτός ο Σαμαράς όταν βγει κυβέρνηση θα σας ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση! Τέτοια τους λέει και τους βάζει ιδέες! Γι αυτό ζητάνε υπογραφή οι Γερμανοί από τον Σαμαρά.

ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ PIERIA -GR.

Κάθε βο(υ)λευτής μας, κοστίζει κατά μέσο όρο, 569.906 ευρώ το χρόνο;;;

Το να έχεις περιττά κιλά δεν είναι κακό, κακό όμως είναι να τα τονίζεις.

Για άλλη μια φορά η Christina Aguilera επέλεξε λάθος ρούχο για επίσημη και παγκόσμια εμφάνιση.



Η διάσημη τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή έκανε αίσθηση και προκάλεσε αρνητικά σχόλια με το μικροσκοπικό και εξαιρετικά στενό φόρεμα τύπου – επίδεσμος.

Η 29χρονη τραγουδίστρια έκανε άλλο ένα στιλιστικό ατόπημα ανεβαίνοντας στη σκηνή του των American Music Awards στο Λος Αντζελες. Το ασημί φόρεμα τόνιζε ιδιαίτερα την κοιλιά της, τα πόδια της και το μπούστο της.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της Christina Aguilera στο LA.



ΔΕΙΤΕ....

Η ταινία -σταθμός- προβάλλεται σήμερα στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος.



Η προβολή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες...

To αισχρό παραμύθι με την 6η δόση συνεχίζεται.

Image and video hosting by TinyPic

Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΤΑΓΗ.

Σήμερα που το στοίχημα έχει γίνει το πάθος πολλών ανθρώπων .

Ο τυχερός έπαιξε σε πρακτορείο της William Hill, το συνηθισμένο δελτίο του με 1 μόλις ευρώ. Και η τύχη του χαμογέλασε. Πόνταρε σε 18 αγώνες και ενώ τους είχε πιάσει όλους περίμενε με αγωνία, να τελειώσει το αγγλικό ντέρμπυ της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Το μάτς ήταν στο 87ο λεπτό στο 1:1, αλλά ο εν λόγω παίκτης το είχε 2πλό. Όταν όμως ο Glen Johnson έφερε το θρίαμβο υπέρ των « κόκκινων », τότε ο 41χρονος Μαλτέζος, αποτρελάθηκε.


Ορίστε τα παιχνίδια που είχε ποντάρει και έπιασε:
4.50 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 3.50 ΑΡΣΕΝΑΛ 1.55 1 - 2
1.50 ΕΒΕΡΤΟΝ 3.50 ΓΟΥΛΒΣ 5.00 2 - 1

1.25 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ4.50 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 10.00 3 - 1


6.00 ΣΟΥΟΝΣΙ 3.70 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1.40 0 - 1

1.75 ΤΣΕΛΣΙ 3.25 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4.30 1 - 2

1.90 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 3.20 ΜΠΟΛΤΟΝ 3.20 2 - 1

5.50Κόκκινη ΙΝΒΕΡΝΕΣ 4.35 ΣΕΛΤΙΚ1.35 0 - 2

1.35 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 4.00 ΜΠΡΑΪΤΟΝ Κόκκινη6.20 3 - 0

4.20 ΚΟΒΕΝΤΡΙ 3.45 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ1.60 1 - 2

2.00 ΡΕΝΤΙΝΓΚ 3.25 ΚΑΡΝΤΙΦ2.90 1 - 2

2.80 ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 3.25 ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2.050 - 1

1.60ΚόκκινηΚόκκινη ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ3.40 ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 4.252 - 1

1.70 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 3.30 ΚΑΡΛΑΪΛ3.85 1 - 0


2.45 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 3.20 ΜΚ ΝΤΟΝΣ 2.30 1 - 5

2.30ΤΡΑΝΜΙΡ 3.20 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 2.45 1 - 2

1.65ΚΡΟΟΥΛΙ 3.35 ΟΞΦΟΡΝΤ4.00 4 - 1

3.85ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ 3.45 ΣΑΟΥΘΕΝΤ1.65 2 - 3

2.10ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ 3.20 ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ2.75 2 - 0

2.60 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 3.20 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ2.20 2 - 7



ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/#ixzz1eda9aQxO

Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να λειτουργούν απρόσκοπτα.



Με κατεπείγουσα εγκύκλιό του ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας καλεί τους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων να κάνουν τις απαραίτητες εσωτερικές μετακινήσεις υπαλλήλων, ώστε να να συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου.

Οι μετακινήσεις πρέπει να γίνουν μέσα στην εβδομάδα λόγω της αποχώρησης του πρώτου κύματος εφέδρων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ.


την Παρασκευή 25/11/2011,
μέρα της ονομαστικής εορτής του αγαπημένου μας τραγουδιστή, σε βραδιά ταβέρνας στην ταβέρνα ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΑ στο Λιτόχωρο (περιοχή παζάρι).
Ελάτε να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε παρέα, με τα διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη και να αποδράσουμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.
Ωρα προσεύλευσης 8 μ.μ.

Το Δ.Σ.

Παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δεκατρείς μήνες (!!!)

Σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν οι 20 εργαζόμενοι της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 28 Νοέμβρη και διεκδικώντας το αυτονόητο. Την πληρωμή των μισθών τους.
Είκοσι εργαζόμενοι με υψηλή εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία ενώ εδώ και ένα χρόνο πέντε απολύτως απαραίτητες θέσεις εργασίας, για την εύρυθμη λειτουργία της Μέριμνας, παραμένουν κενές.

Επί πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, που επί είκοσι δύο χρόνια παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα Α.μεΑ. του νομού Πιερίας. Είναι μάλιστα ένα από τα μόλις είκοσι τέσσερα πιστοποιημένα εξειδικευμένα κέντρα της χώρας.
Οι εργαζόμενοι θεωρούν το κράτος αποκλειστικό υπεύθυνο για αυτή την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι φορείς πρόνοιας της χώρας και σε καμιά περίπτωση με την ενέργειά τους αυτή δεν στρέφονται ενάντια στον κατά τον νόμο εργοδότη τους που είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας. Αντίθετα ζητούν τη συμπαράσταση όλων των μελών του συλλόγου, όλων των γονέων και των εργαζόμενων της Πιερίας.
Απαιτούμε:
  • Την άμεση καταβολή των δεκατριών μισθών στους εργαζόμενους της Μέριμνας και την πλήρη στελέχωσή της.
  • Την πλήρη κάλυψη των κενών του προϋπολογισμού της από το Κράτος.
  • Τη διατήρηση όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων, στις οποίες η Μέριμνα υλοποιεί τα προγράμματά της, και την αναβάθμισή τους.
  • Τη διατήρηση του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όλων των φορέων πρόνοιας.
  • Την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής – κερδοσκοπικής δραστηριότητας στον τομέα της πρόνοιας.
  • Την ένταξη όλων των μη κερδοσκοπικών μονάδων Πρόνοιας του ιδιωτικού τομέα που πληρούν τις προϋποθέσεις και όλου του προσωπικού στο δημόσιο σύστημα Υγείας – Πρόνοιας.
Το Δ.Σ.
του Σωματείου
των εργαζομένων
της Μέριμνας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ..

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22,30 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ < FASTA BOOK > ΣΤΗΝ TV 100 ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΟ.