PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

λέτε να τον δούμε και αρχηγό του Πασόκ.

πάρτε και το βρακί μας.

Αρνούμαστε να ξεχάσουμε!

Αρνούμαστε να ξεχάσουμε!

ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Δεν πληρώνουμε. Δεν πληρώνουμε τα κερατιάτικα


Δεν πληρώνουμε. Δεν πληρώνουμε τα κερατιάτικα


Όσο καθίζει ο κερατάς, το κέρατό του αυξάνει!

CLUB DALI MAKRYGIALOS PIERIAS

Miss Vanity
& Sexy Guest Dancer

ΤΟ club "DALI" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ PARTY ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ .....


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
RESERVE
TIL.: 6972 453 619

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙ.

Δεν πληρώνω χαράτσι

Έλεος! Φτάνει πια!

Έλεοs! Φτάνει πια!


Έλεος! Φτάνει πια! Η ανοχή τελείωσε! Η αντίδραση μας θα είναι προς όλους και σε όλους τους τόνους...

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον Παπανδρέου δήλωσε ότι "Την ώρα που μιλάει ο λαός, ο Πρωθυπουργός έχει ένα καθήκον, να παραιτηθεί και να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία".. "Εξήγησα στον πρωθυπουργό ότι τούτη την ώρα δεν έχει νόημα να....
συζητήσουμε επί της ουσίας", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. "Μιλάει ο λαός, στους δρόμους δίνει νέα λαϊκή εντολή", διευκρίνισε. Χαρακτήρισε δε προσβλητικό για τους θεσμούς της Δημοκρατίας το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να συναντηθεί πρώτα με τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και στη συνέχεια με τους πολιτικούς αρχηγούς και πρόσθεσε ότι είναι επικίνδυνη η στοχοποίηση των κοινωνικών εταίρων.

ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.




ΑΛΛΑΞΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
Η πλειονότητα των επενδυτών εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα προβεί σε αθέτηση πληρωμής του χρέους της μέχρι τον Απρίλιο, σύμφωνα με έρευνα της Bank of America. Όπως καταδεικνύει μηναία δημοσκόπηση που διεξήχθη από την αμερικανική τράπεζα σε κορυφαίους διαχειριστές....
κεφαλαίων, το 92% αυτών πιστεύουν πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει την πτώχευση. Μάλιστα, οι 7 στους 10 επενδυτές 10 προβλέπουν, πως η κήρυξη της πτώχευσης από την ελληνική κυβέρνηση, θα γίνει μέχρι τον Απρίλιο του 2012. Ωστόσο, οι επενδυτές εμφανίζονται λιγότεροι ανήσυχοι για τους κινδύνους που προκαλεί η κρίση χρέους και λιγότερο απαισιόδοξοι για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.




Extreme Fire & Spark Performans.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ?

και πόσο άχρηστοι. Και πόσο διεφθαρμένοι.
Μέσα στις χιλιάδες τροποποιήσεις νόμων και τις χιλιάδες μέτρων, "ξέχασαν" το σημαντικότερο.
Αυτό: Θέλετε να χτυπήσετε ριζικά τη φοροδιαφυγή κ.Βενιζέλο ; Διαβάστε
Αλήθεια, γιατί δεν το κάνετε;

ΒΡΕ ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.



Η εμμονή του κ. Παπανδρέου να παραμένει γαντζωμένος στην εξουσία, επικαλούμενος την ιδιότητα που του δίνει ένα Σύνταγμα, το οποίο έχει de facto ήδη καταλυθεί και ο τρόπος που συμπεριφέρεται πολικά στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, χρησιμοποιώντας τους μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τα πράγματα σε....
πολιτικό αδιέξοδο. Αυτό μόνο ένας πολιτικά «τυφλός» δεν θα μπορούσε να το δει.

Ταυτόχρονα η αδιαφορία του κ. Παπανδρέου για την ιδιωτική οικονομία και η (με κάθε τρόπο) διάλυσή της και αρπαγή ατομικών περιουσιών, προκειμένου να συντηρήσει, με νύχια και με δόντια, ένα σάπιο κρατικοδίαιτο πελατειακό καθεστώς που του δίνει εξουσία, πολύ σύντομα θα οδηγήσει τη χώρα σε κοινωνικό αδιέξοδο και το λένε οι πάντες, οικονομολόγοι και μη. Η προσπάθεια δε, μέσα από τα σάπια καθεστωτικά ΜΜΕ, να στραφεί η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, με στόχο την κοινωνική διαίρεση για την διατήρηση της εξουσίας, πολύ γρήγορα, προϊούσας και της οικονομικής εξαθλίωσης, θα οδηγήσει, σε ανοιχτές κοινωνικές αντιπαραθέσεις, ίσως και συγκρούσεις.

Ο κ. Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στα νύχια των δανειστών, προκειμένου προφανώς να καταστεί η μοναδική πολιτική λύση στο εσωτερικό και ο μοναδικός εγγυητής των συμφερόντων των δανειστών προς το εξωτερικό.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διανοηθεί να αφήσει να εξελιχθούν κοινωνικές συγκρούσεις προκειμένου να εξασφαλίσει στρατευμένες δυνάμεις στην εξουσία του.

Ας φύγει τώρα ήσυχα μέσα από εκλογές.

Extreme Fire & Spark Performans.

Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Σαράντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τη Λούκα Κατσέλη κατέθεσαν τροπολογία με την οποία προτείνουν τη ρύθμιση οφειλών για τους εργαζομένους που τίθενται σε καθεστώς..
προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας ή εργασιακής εφεδρείας καθώς και σε όσους υφίστανται
μειώσεις αποδοχών τουλάχιστον κατά 20% λόγω του ενιαίου μισθολογίου.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές προτείνουν για συμβάσεις δανείων να εφαρμοστεί ένα από τα ακόλουθα:
Περίοδο χάρητος ενός έτους, χωρίς καταβολή τόκων και κεφαλαίου, με αντίστοιχη παράταση της συμβατικής διάρκειας δανείου και κεφαλαιοποίηση των τόκων στη λήξη της περιόδου χάρητος.

Αναστολή κατά τη διάρκεια της εφεδρείας της χρεολυτικής αποπληρωμής του άληκτου κεφαλαίου με αντίστοιχη παράταση της συμβατικής διάρκειας του δανείου και καταβολή των τόκων στη διάρκεια της αναστολής σύμφωνα με την περιοδικότητα εκτοκισμού που προβλέπεται στη σύμβαση.

Παράταση της συμβατικής διάρκειας του δανείου για τρία χρόνια.

Κι όμως, στη Θεσσαλονίκη συνέβη.


Τσιγγάνος με το τσιγγανόπουλό του, φορτωμένοι με πατάτες, έμειναν πίσω στο μεροκάματο, καθώς οι διαδηλωτές τους ...
έκοψαν το δρόμο.


Το αμάξι του γύφτου ήταν για 30 λεπτά ¨κολλημένο" στην Ολύμπου.

Οι διαδηλωτές, 5.000 στον αριθμό! Μέχρι να περάσουν, αυτός, άναψε! Άρχισε να κορνάρει, αλλά τίποτα! Τι να πεις; Αυτός βλέπετε δεν απεργούσε

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΜΠΟΥΛΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΦΑΡΣΑ

κλικ στην εικόνα (για μεγέθυνση)

1. κλικ στην εικόνα
2.δεξί κλικ - προβολή εικόνας (για μεγέθυνση)

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΤΟΥ 53ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καταγγέλλει και καταδικάζει κάθε είδους βία απ’ όπου και αν προέρχεται. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα παρά τις προσπάθειες κάποιων να υπονομεύσουν, να τρομοκρατήσουν και να συκοφαντήσουν τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα.
Στη μακρόχρονη αγωνιστική του ιστορία το εργατικό κίνημα έχει «προσφέρει» πολλούς νεκρούς για να μπορέσει να αντισταθεί, να υπερασπιστεί και να κατακτήσει. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και την αλληλεγγύη μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Δημήτρη Κοτσαρίδη.
Το διήμερο που μας πέρασε ο κόσμος της εργασίας συσπειρώθηκε γύρω από τα συνδικάτα του και έδωσε στην Κατερίνη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας το μήνυμα του αγώνα και της αντίστασης. Χαιρετίζουμε τη μαζική αυτή συμμετοχή και λέμε ότι, μπορεί η Κυβέρνηση να ψήφισε έναν ακόμα αντιλαϊκό και αντεργατικό νόμο, αλλά η συνέχιση των αγώνων μας θα ανατρέψει αυτές τις άδικες, αντιλαϊκές και αναποτελεσματικές πολιτικές.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΥΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σε κατάσταση πανικού ο Πρωθυπουργός βάλλει κατά της ΝΔ και του Προέδρου της, σαν να είναι αυτή η παράταξη που κυβερνά και οδηγεί την Ελλάδα στα πρόθυρα του γκρεμού.

Υπό τον τίτλο “εθνική συνεννόηση”, ο πανικόβλητος Πρωθυπουργός δηλώνει μοναδικός και γνήσιος πατριώτης, εντοπίζοντας έλλειμμα πατριωτισμού σε όσους προτείνουν τον εναλλακτικό δρόμο της επανεκκίνησης της οικονομίας. Ακούγοντας την ομιλία του κ. Παπανδρέου στην Κ.Ο. του κόμματός του και παρακολουθώντας τις μετέπειτα συναντήσεις του, εύλογα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι θεατής στο θέατρο του παραλόγου.

Από τη μια, o Πρωθυπουργός, διεκδικεί το ρόλο του «σωτήρα» και καθυβρίζει τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την υπεύθυνη στάση που τήρησε ενάντια στη λανθασμένη μνημονιακή πολιτική. Από την άλλη, ο ίδιος άνθρωπος τον καλεί να συναινέσει όχι μόνο στις λάθος επιλογές αλλά και σε συμφωνίες που δεσμεύουν τη χώρα και για τις οποίες αρνείται να ενημερώσει την Αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα, η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης δεν έχει τη συναίνεση ούτε των υπουργών της.

Κατά τη συνήθη τακτική του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Παπανδρέου στην προσπάθεια να καλύψει την ένδεια πολιτικών θέσεων και συγκεκριμένου προγράμματος, καταφεύγει εκ νέου σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και ύβρεις. Αναζητά διακαώς συνενόχους στην καταστροφική πολιτική της τελευταίας διετίας και επιδιώκει τη δέσμευση του

αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χωρίς ουσιαστική ενημέρωση για όσα παρασκηνιακά φαίνεται να έχει συμφωνήσει.

Και αυτό ακριβώς επεσήμανε στον κ. Παπανδρέου ο Αντώνης Σαμαράς στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, ότι δεν μπορεί δηλαδή να νομιμοποιήσει πράξεις και γεγονότα που του είναι άγνωστα. Δεν μπορεί να υπερασπιστεί μια ανύπαρκτη «εθνική γραμμή» και δεν μπορεί να «κάψει» την προοπτική της χώρας για μια άλλη λύση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα πάει στις Βρυξέλλες, όχι όμως ως συνένοχος στο κάδρο του πρωθυπουργού αλλά για να δώσει μια ακόμη μάχη προς όφελος της χώρας συναντώντας τους ομολόγους του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι αυτός που τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία. Αντιθέτως, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εκείνος που με τις πράξεις του δείχνει ότι δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος αυτά που λέει και δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια συνεννόησης. Είναι αυτός, που αρνείται πεισματικά να καταλάβει αυτό που αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας: Ότι ο δρόμος που έχει χαράξει είναι αδιέξοδος.

Στρατευμένος στο δρόμο της ευθύνης και της συνέπειας, ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει δικαιωθεί πλήρως για τις πολιτικές και οικονομικές του επιλογές. Με βασικό συνομιλητή την κοινωνία και όχι τους αυτοαποκαλούμενους κυβερνητικούς «σωτήρες» της αποδεικνύει την πίστη του στην εθνική ενότητα στηρίζοντας έμπρακτα στο κοινοβούλιο κάθε πρόταση που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας.

Αντιθέτως ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του με λανθασμένες και αντιφατικές επιλογές βύθισαν τη χώρα στην ύφεση και τους πολίτες στην κατάθλιψη. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά την συνεχή επιβολή φόρων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αλλά και παρά τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, τα οικονομικά μεγέθη του προϋπολογισμού έχουν εκτροχιαστεί.

Η σύγκριση του πρώτου εννεάμηνου του 2011 με το αντίστοιχο του 2009, τελευταία περίοδος διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, δείχνει ότι:

·Τα έσοδα έχουν μειωθεί κατά 0,7%.

·Οι δαπάνες είναι οριακά αυξημένες κατά 0,2%.

·Οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) είναι μειωμένες κατά 55% (ή κατά 4,3 δισ. ευρώ).

·Το έλλειμμα του Τακτικού Προϋπολογισμού, δηλαδή το έλλειμμα εκτός του

ΠΔΕ, είναι αυξημένο κατά 2%.

Δυστυχώς για τη χώρα, η Κυβέρνηση Παπανδρέου εμμένει σε τακτικισμούς και δημιουργεί τραγικά αδιέξοδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.

Όσα λέγονται και γράφονται σε έντυπα και blogs σχετικά με τη ελλιπή εφαρμογή του συστήματος της «ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ» από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η ανάρτηση των πληροφοριών στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» γίνεται με τον προβλεπόμενο τρόπο και μάλιστα η διαθέσιμη πληροφορία είναι περισσότερη σε σχέση με άλλους Δήμους όπως Θεσσαλονίκης και Αθηναίων. Η ευκολία χρήσης του ιστότοπου της «ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ» δεν εξαρτάται από τον Δήμο, παρόλα αυτά, μετά από μικρή εξοικείωση με το σύστημα είναι δυνατή η αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας από τους Δημότες .



Ο Προϊστάμενος Οικον. Υπηρεσιών ΘΩΜΑΣ ΓΚΕΚΑΣ

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας μετά τις καταλήψεις και την συμμετοχή στην απεργία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνεδρίασε την Παρασκευή από τις 8.00-9.30 π.μ. προκειμένου να γίνει απολογισμός των δράσεων και προβληματισμός για μελλοντικούς αγώνες. Το πολυνομοσχέδιο μπορεί να ψηφίστηκε, οι αγώνες μας όμως δεν πήγανε χαμένοι και δεν τελειώνουν εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να υπερασπιζόμαστε τις Δημόσιες Υπηρεσίες, την εύρυθμη λειτουργία και λειτουργική αναδιάρθρωσή τους. Είναι χρέος και καθήκον μας να διασφαλίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα αλλά και το Δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών.

Οι γυναίκες συνάδελφοι ντυθήκαμε στα μαύρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και λύπης για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

ΠΑΣΟΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7μμ

η Δημοτική Παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

καλεί όλους του δημότες σε

Λ Α Ϊ Κ Η Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η

στην αίθουσα συνεδριάσεων

του Δημοτικού Συμβουλίου

για συζήτηση και απολογισμό

σε θέματα που αφορούν

στη Δημοτική Κοινότητα Αιγινίου.

Με εκτίμηση

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού

Βαγγέλης Λαγδάρης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ


Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» αποτελεί ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο κομμάτι του ευρύτερου Λαϊκού και Εργατικού κινήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή εκφράζει βαθιές λαϊκές ανάγκες οι οποίες στην παρούσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία γίνονται ακόμη βαθύτερες. Εκτός των άλλων το κίνημα «Δεν Πληρώνω» προσφέρει και ένα μέσο έκφρασης της αγωνιστικής διάθεσης των κοινωνικών στρωμάτων που βάλλονται από την απύθμενη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος που πλέον βρίσκεται σε αποσύνθεση. Στα πλαίσια του αταλάντευτου αγώνα που δίνει το κίνημά μας τα δύο τελευταία χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες αμεσοδημοκρατικές δράσεις και συνελεύσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος του αγώνα μας είναι η αυτοοργάνωση των λαϊκών δυνάμεων που εκλύονται από τη βάση του λαού με κεντρικό άξονα την ανυπακοή βασισμένη σε συλλογική και από τα κάτω οργανωμένη δράση. Έχουμε δηλώσει ως κίνημα ότι τα θέλουμε όλα και δεν διαπραγματευόμαστε με καμία μαριονέττα του συστήματος. Μαχόμαστε για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και τη δημιουργία μιας άλλης κοινωνίας με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Αυτή η δυναμική που αναπτύσει το κίνημά μας έχει μπει στο μάτι πολλών. Οι μεγαλοεργολάβοι προβαίνουν σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον μελών μας γιατί από την δράση μας κινδυνεύουν να χάσουν τον παρά.Το κράτος και η αστυνομία μας έχουν σε στενό μαρκάρισμα γιατί αντιλαμβάνονται ότι καλλιεργούμε την ανυπακοή και είμαστε πολιτικά επικίνδυνοι. Το ΚΚΕ προσπαθεί να μας απαξιώσει πολιτικά επειδή είμαστε κομμάτι του κοινωνικού κινήματος ασυμβίβαστο και ανεξάρτητο, έξω απο το μαντρί.
Στα πλαίσια του συνεχούς αγώνα που δίνει το κίνημά μας διαδηλώσαμε μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες συναγωνιστές και τις δύο ημέρες της 48ωρης γενικής απεργίας με οργανωμένο μπλοκ και μαζική συμμετοχή.
Ως κίνημα «Δεν Πληρώνω» εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την βάρβαρη κρατική καταστολή και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του μέλους του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την ψευδή και προκλητική καταγγελία του ΠΑΜΕ σύμφωνα με την οποία «δυνάμεις που εμφανίστηκαν πίσω και μέσα στο λεγόμενο κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ προέβησαν σε δολοφονική επίθεση από την οποία προκλήθηκαν τραυματισμοί μελών του ΠΑΜΕ και ο θάνατος του οικοδόμου, γραμματέα του παραρτήματος Οικοδόμων Βύρωνα Δημήτρη Κοτζαρίδη». Κατ΄αρχήν να τονίσουμε ότι τα μέλη του «Δεν πληρώνω» δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο σε κανένα σημείο της διαδήλωσης ούτε υπέθαλψαν οποιαδήποτε ενέργεια βίας. Αυτό αποδεικνύεται αδιάσειστα, απο το βίντεο που έχουμε αναρτήσει στο μπλογκ μας (www.denplironodenplirono.com).
Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Το μπλοκ του κινήματος μας κατευθύνθηκε συντεταγμένα και οργανωμένα προς την βουλή. Στο ύψος της Μεγάλης Βρετανίας, την πορεία μας έφραζαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, οι οποίες μας απαγόρευσαν,αυθαίρετα, να προχωρήσουμε προς την βουλή. Μετά από αυτό μην θέλοντας να δημιούργησουμε εντάσεις, είπαμε μερικά συνθήματα και αποχωρήσαμε. Κανένα επεισόδιο δεν δημιουργήθηκε μεταξύ του κινήματος μας και των μελών του ΠΑΜΕ. Επίσης ο ισχυρισμός του ΠΑΜΕ περί δολοφονικής επίθεσης από διαδηλωτές είναι συκοφαντικός και προβοκατόρικος καθώς ο θάνατος του άτυχου οικοδόμου προήλθε από παθολογικά αίτια τα οποία σχετίζονται με χρήση χημικών από τα ΜΑΤ. Για την βάρβαρη καταστολή των ΜΑΤ το ΠΑΜΕ δεν θεώρησε πολιτικά σκόπιμο να κάνει την οποιαδήποτε καταγγελία.
Η επικοινωνιακή στρατηγική του ΚΚΕ μας είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Όσοι έχουν ιστορική μνήμη και εμπειρία αγώνων γωρίζουν ότι είναι πάγια τακτική των προπαγανδιστικών μηχανισμών του ΚΚΕ να λοιδωρούν κάθε ανεξάρτητο κομμάτι του Λαϊκου κινήματος, που δεν ελέγχει. Όσον αφορά στην προσπάθεια απαξίωσης του κινήματος «Δεν πληρώνω» από το ΚΚΕ υπάρχει παρελθόν. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του κινήματος η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη έσπευσε να μας χαρακτηρίσει ατομικούς τσαμπουκάδες με το να μην πληρώνουμε διόδια. Μάλλον το ΚΚΕ την λέξη πολιτική ανυπακοή την χρησιμοποιεί μόνο αγκιτατόρικα. Η δράση του μέχρι τώρα μάλλον δείχνει πλήρη υπακοή στους νόμους και τις επιταγές της αστικής εξουσίας. Λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ κι ενώ μέλη του «Δεν πληρώνω» έκαναν εκτεταμένη αφισοκόλληση στην Πατησίων και στην Καλλιθέα, μέλη της ΚΝΕ πήραν τα πινέλα τους και τις παχυλά επιχορηγούμενες γιγαντοαφίσες τους και κάλυψαν όλες τις αφίσες του «Δεν Πληρώνω». Να υπενθυμίσουμε στο ΚΚΕ ότι το κίνημα «Δεν Πληρώνω» αυτοχρηματοδοτείται από το υστέρημα των μελών του και δεν επιχορηγείται με εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τον ελληνικό λαό, ούτε έχει επαγγελματικά στελέχη τα οποία ενίοτε απολύει κιόλας. Τέλος ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται στην καταγγελία του ΠΑΜΕ με τον οποίο μας αποκαλεί «λεγόμενο κίνημα Δεν Πληρώνω» θυμίζει τους χαρακτηρισμούς των μεγαλοεργολάβων της εταιρίας «Αιγαίον» καθώς και του δεξιού βουλευτή Κ. Χατζηδάκη οι οποίοι μας χαρακτήριζαν αυτοαποκαλούμενους και δήθεν. Όπως φαίνεται το ΚΚΕ αντλεί πλέον τα επικοινωνιακά βέλη από την φαρέτρα των μεγαλοεργολάβων και της αντίδρασης. Γιατί πλέον μόνο επικοινωνιακά όπλα χρησιμοποιεί. Τα πραγματικά τα παρέδωσε στη Βάρκιζα όπου πρόδωσε μια ολόκληρη επανάσταση.
Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συνεχίζει δυναμικά τον ασυμβίβαστο αγώνα ανατροπής ενάντια στο σύστημα της βαρβαρότητας και τα δεκανίκια του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=aOkmUlHRHYk&feature=player_detailpage
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΦΤΩΧΕΙΑΑΑΑ

Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω ! ! !

http://2.bp.blogspot.com/-c3A4DaQ46bA/TpnuTRm6qQI/AAAAAAABrnk/lS1dQGoBCYg/s1600/1

Ευ. Βενιζέλος:
περίπου 2,7 εκατ. ευρώ
μετρητά

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια

Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;

ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και......
απο πια θέση ! ! !


ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ:

Εισοδήματα: 197.143 ευρώ (Τα 21.000 από αυτά δόθηκαν υπέρ του κόμματος)

Ακίνητα:
Στην Τήνο: 1 ξενοδοχείο. 1 κατάστημα, το 50% οικίας, 1 διαμέρισμα
και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.

Σύζυγος Αλ. Αλαβάνου:
1 διαμέρισμα στις Βρυξέλλες
Το 50% οικίας στην Τήνο
1 οικία στην Παλαιά Πεντέλη και 1 στα Χανιά
1 διαμέρισμα στα Χανιά και 1 στην Αθήνα
1 αγροτεμάχιο στα Καμπουριανά και το 50% δύο αγροτεμαχίων στο Σαρακηνυγό.
3 αποθήκες

Μετοχές: Πλούσιο χαρτοφυλάκιο με τη σύζυγο του (κυρίως σε τράπεζες) και 2 αυτοκίνητα

Γρ. Ψαριανός:
119.369 εισόδημα
1 σπίτι 757τμ
1 οικόπεδο 7000 τμ
1 οικόπεδο Άνδρο 1127τμ
1 γραφείο ψυχικό 151 τμ το 2008 188.000 ευρω αγορά με δανεισμό
Καταθέσεις 79.237


Θ. Πλεύρης:
99.690 εισόδημα
1 διαμέρισμα 80 τμ το 2008 με δάνειο 215.187
Καταθέσεις 56.520

Αδ. Γεωργιάδης:
148.733 εισόδημα
13 αγροτεμαχια στη Λευκάδα
Εκποίησε χρεόγραφα και εισέπραξε 399.741.
Καταθέσεις 352.000

Βασ. Μιχαλολιάκος:
Εισόδημα 98.347
18 ακίνητα 6 επιπλέον έκανε γονική παροχή
καταθέσεις 8.780
σύζυγος 16.933

Κ. Γκιουλέκας:
Εισόδημα 105.981
16 ακίνητα στη Θεσ/νίκη
καταθέσεις 120.000

Γ. Δημαράς:
Εισόδημα 136.836
οικία στις Κυκλάδες 1622 τιμ
καταθέσεις 15.525

Μιλτ. Βαρβιτσιώτης:
Εισοδημα 110.667
8 ακίνητα και ένα σπίτι στη Βούλα το αγόρασε 2008 με 550.000


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΊΝΗΤΑ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΛΥΝΕΙΝ ! ! !

Ευτύχιος Δαμιανάκης (ΠΑΣΟΚ): έχει 72 ακίνητα μαζί με τη σύζυγό του

Γ. Ανδριανός (ΝΔ): 58 ακίνητα (πολλά αγροτεμάχια)

Νίκος Νικολόπουλος (Ν.Δ.): 50 ακίνητα (διαμερίσματα, οικίες, γραφεία, οικόπεδα και αγροτεμάχια κυρίως στην Πάτρα).

Απ. Κακλαμάνης (ΝΔ): 32 ακίνητα

Γ. Δριβελέγκας (ΠΑΣΟΚ): 29 ακίνητα

Άννα Νταλάρα (ΠΑΣΟΚ): έχει 27 ακίνητα με σύζυγο της - 9 είναι στο όνομα της κόρης τους και 26 στρέμ. γης στις Μηλιές Πηλίου

Κ. Κουκοδήμος (ΝΔ): 25 ακίνητα

Γ. Βουλγαράκης (ΝΔ): 23 ακίνητα

Βασίλης Μιχαλολιάκος (ΝΔ): 18 ακίνητα. 'Αλλα 6 τα έκανε γονική παροχή

Κων. Μουσουρούλης (Ν.Δ): 2 γραφεία, 27 οικόπεδα, 9 σπίτια, άλλα 6 διαμερίσματα σε Χίο, Ευβοια και Αττική. (Μόνο στις Βρυξέλλες έχει 2 οικίες και 4 διαμερίσματα)

Ντόρα Μπακογιάννη (ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ): 10 ακίνητα αλλά και 2 αγροτεμάχια (75.110 τμ) στη Γαλλία (Savoie)

Γιάννης Παπαθανασίου (ΝΔ): 17 καταστήματα 6 οικίες, 2 γραφεία, 12 αγροτεμάχια (Κηφισιά).

Π. Κουρουμπλής (ΠΑΣΟΚ... Ναι ,ναι, ο τυφλός ): 18 ακίνητα


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ .......ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΑΤ ΠΟΥΝΤΟ 93 ΜΟΝΤΕΛΟ 1.200cc

Τασος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Αντιπρόεδρος Βουλής:
6 αυτοκίνητα με τη σύζυγο του, 1 μοτοσυκλέτα και 1 μοτοποδήλατο

Αντζελα Γκερέκου: 5 αυτοκίνητα με το σύζυγο της

Αντώνης Σκυλλάκος (ΚΚΕ): 3 αυτοκίνητα

Ευτύχιος Δαμιανάκης: 4 αυτοκίνητα

Κοραντής (ΛΑΟΣ): 3 αυτοκίνητα

Π. Δούκας: 6 αυτοκίνητα

Π. Ζούνη: 3 αυτοκίνητα


ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ........ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;; Α!Α!Α!Α!Α! ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΈΔΙΛΑ ! ! ! !


Γ. Κουτσούκος (υφυπουργός Αγροτ. Ανάπτυξης): Βάρκα 4,2 μέτρα

Γ. Καρατζαφέρης βάρκα 6 ατόμων αξίας 14.399

Γ. Βουλγαράκης: 1 σκάφος αξίας 200.000 ευρώ από κοινού με σύζυγο του. Πούλησε άλλο αξίας 60.000 ευρώ.


Δ. Αβραμόπουλος (φουσκωτό)

Μ. Βαρβιτσιώτης – σκάφος

Π. Καμμένος

Θανάσης Νάκος σκάφος αναψυχής

Ευ. Αργύρης βάρκα

Αννα Νταλάρα 1 σκάφος 10 μέτρα στο όνομα του συζύγου της

Αργύρης Λαφαζάνης (ΠΑΣΟΚ): σκάφος αναψυχής

Ουρανία Παπαδάκη (ΛΑΟΣ): φουσκωτό 4 μέτρα

Σοφία Σακοράφα: 2 βάρκες (με το συζυγό της)


Ο Βαϊτσης Αποστολάτος δεν έχει ούτε ένα ακίνητο ! ! !

ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ........ΕΓΩ ΜΕΤΕΊΧΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΎ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ( ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΚΑΤΈΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΥΡΏ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ! ! !

Άννα Νταλάρα (μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο ! ! ! ! )
Νίκος Σηφουνάκης
Ντόρα Μπακογιάννη
Ευ. Βενιζέλος:
Δ. Κρεμαστινός
Π. Γερουλάνος
Αν. Διαμαντοπούλου
Γ. Μαγκριώτης
Δ. Ρέππας

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΡΑΓΚΑ...... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ .....! ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΗΓΜΑ ! ! !

Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ! ! ! ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ! ! ! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ! ! ! ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆΚΙΑ ΕΠΤΑΚΩΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ;;;;

Ευτύχιος Δαμιανάκης (ΠΑΣΟΚ): περίπου 1,6 εκατ. ευρώ
Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια
Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ
Λούκα Κατσέλη
Αν. Διαμαντοποιύλου

ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΕ:

Γ. Διαμαντίδης (υφυπουργός): 7 μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Θ. Ρουσόπουλος: Εθνικό Αστέρα

ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ...

Γιάννης Γκιόκας (ΚΚΕ)
Γιάννης Πρωτούλης (ΚΚΕ)
Σωτήρης Χατζηγάκης. Μόνο καταθέσεις περίπου 100.000 ευρώ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ
.... ΑΠΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ...

http://1.bp.blogspot.com/-5HfaZ8BUurg/Tp3erk6jejI/AAAAAAAACIg/_ATxW7Aburo/s1600/KARAGIOZIS.jpg

ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ...

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό Γιώργος Παπανδρέου.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μη σας ξεσηκώνουν οι διάφοροι...

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

Καταληκτική ημερομηνία για Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού(Ε.Ε.Σ.) για την εκπαιδευτική σειρά 2011-2012 είναι η 23/10/2011. Όταν κάνετε κλικ στο μπάνερ "ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ " που βρίσκεται παντού μέσα στην ιστοσελίδα www.samarites.gr , ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει στο οποίο θα βρείτε έναν σύνδεσμο ώστε να κατεβάσετε τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης.
Τα αντικείμενα εκπαίδευσης είναι η βασική και προχωρημένη παροχή Πρώτων Βοηθειών, οι Βασικές Αρχές Διάσωσης και η Αντιμετώπιση και Διαχείριση Καταστροφών. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και έπειτα από εξετάσεις ο Σαμαρείτης είναι έτοιμος να παρέχει τις υπηρεσίες του οι οποίες σε καιρό ηρεμίας αφορούν την υγειονομική κάλυψη αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής και υπηρεσιών σε ζητήματα πρώτων βοηθειών και διαχείρισης κινδύνου και κρίσεων και σε πολλές άλλες δράσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της ετοιμότητας του γενικού πληθυσμού σε καταστάσεις κρίσεων.Είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με αριθμό πιστοποίησης 022/2001 και ενταγμένο στον σχεδιασμό.
Όποιος εντάσσεται στο Σώμα,αυτόματα εντάσσεται στον μεγαλύτερο και παλαιότερο ανθρωπιστικό οργανισμό, το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου με πάνω από 100.000.000εθελοντές σε 186 χώρες. Ο Ερυθρός Σταυρός, παντού στον κόσμο και στην Ελλάδα,είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε με απόλυτο σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Για Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944562815 - 6988948293

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Σας προσκαλούμε στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου μας, της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (πίσω από το πάρκο), Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7 μ.μ., με θέμα: «Ο καρκίνος του μαστού και του τραχήλου της μήτρας - Η σημασία της πρόληψης».

Ομιλητής ο ιατρός Προκοπίδης Δημήτριος, Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Αντιμετώπισης του ιού των θηλωμάτων (HPV).

Με εκτίμηση

Το Τμήμα Γυναικών της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ..

Ομιλία για τον «καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας»



* ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ Δ.ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΘΗΛΩΜΑΤΩΝ (HPV).
* ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.


Μάλιστα! Το ακούσαμε και αυτό! Μειώσαμε, είπε ο κ. Βενιζέλος, το αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ γιατί αφενός βρισκόταν πολύ πάνω από το μέσο όρο της Ευρωζώνης αφετέρου γιατί δεν μπορεί να γίνεται κοινωνική πολιτική μέσω αφορολογήτου, καθώς έτσι δεν ωφελούνται μόνο τα χαμηλά αλλά και τα υψηλά εισοδήματα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.