PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αλλού τα κακαρίσματα, αλλού γεννούν οι κότες κυρία Κατσέλη!

Όσοι δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν χαράτσια (και δεν είναι τραπεζίτες) αρχικά θα τους κόβουν το ρεύμα και αν επιμείνουν θα εκτελούνται.


ΤΙ;
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ;;;
ΘΑΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;;;
ΘΑΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
ΤΙ;
ΕΚΙΝΗΘΕΙΣ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΚΙΝΗΘΕΙΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ;;;;
ΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΤΟΣ....

Η ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ SEXY, ΛΕΕΙ Η Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ...ΜΟΝΤΕΛΑ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ


Βάσια Ζέρβα: Φονικές καμπύλες!

ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;;;

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,  ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ   ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;;;
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΣΟΝΟΎΠΩ!!!
ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;;; ΙΔΩΜΕΝ....
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΡΗΣ...

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕΞ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ "ΝΤΙΡΛΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ" ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ...ΑΔΕΡΦΙΑ


Δυο μεθυσμένα αδέλφια έκαναν σεξ μέσα σε ανελκυστήρα σιδηροδρομικού σταθμού στη Μεγάλη Βρετανία. Η κάμερα ασφαλείας τους τσάκωσε σε 15λεπτο βίντεο. Τι έγινε στη δίκη που τάραξε τις Βρετανικές αρχές (Pics)

ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..

Δεν έχει να πληρώσει ούτε τη βενζίνη για να κινηθούν ΣΔΟΕ, ΕΛΑΣ και στρατός

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 15ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;; ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΗΘΗ...

ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
Κάνε κλίκ στα πιό κάτω βίντεο....
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ....
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....
ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ;;;
ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;
ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗ
ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ;;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - "Όραμα μας, τέλος είναι η πραγματική ανάπτυξη, δηλαδή εκείνη που δεν πραγματοποιείται σε βάρος των ελευθεριών των επόμενων γενιών." (απόσπασμα από το πρώτο πρόγραμμα του Γιωργάκη

Εδώ βλέπετε το κατάπτυστο κομμάτι από το πρώτο πρόγραμμα του ΝΕΟΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη

Να και η επόμενη ξεφτίλα του Πολιτικού και καλά πλαισίου του τότε ΝΕΟΠΑΣΟΚ

Σ αυτή την σελίδα, την 4 βρίσκεται αυτή η ξεφτίλα του ΝΕΟΠΑΣΟΚ

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.... ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ...ΒΑΡΑΘΡΟ
Μιά φορά κι έναν καιρό, κάπου στο κοντά στο 2004, τότε, ο μικρός Γιωργάκης έκανε το θαύμα του.....
Με ένα εκατομμύριο υπογραφές έγινε πρόεδρος του τότε ΠΑΣΟΚ....
Βέβαια άσχετο, οι τότε 1.000.000 Έλληνες σήμερα αυτομουντζώνονται γιατί τότε τον εμπιστεύτηκαν.... φωνάζουν, ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, που μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας....
ΣΤΗΝ 4η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΕΟΠΑΣΟΚ, ΈΓΡΑΦΕ:


"Όραμα μας, τέλος είναι η πραγματική ανάπτυξη, δηλαδή εκείνη που δεν πραγματοποιείται σε βάρος των ελευθεριών των επόμενων γενιών."
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2011 ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΗΜΩΝ ΚΙ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΆΚΟΥ...
Όραμα μας, τέλος είναι η πραγματική ανάπτυξη, δηλαδή εκείνη που δεν πραγματοποιείται σε βάρος των ελευθεριών των επόμενων γενιών.

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΡΕ ΝΑΝΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ!!! 
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ" 
ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!!!

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ.

«Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008»και σε όλους όσους ξαφνικά κόπτονται για το μυθικό βουνό, τον ‘’ΟΛΥΜΠΟ’’

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει θιασώτες ενός άκρως παράλογου ενδιαφέροντος για το περιβόητο αυτό βουνό της Πιερίας τον Όλυμπο. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον το νότιο κομμάτι του μυθικού βουνού, ξεκινώντας από το Λιτόχωρο και μέχρι τους Παλαιούς Πόρους.
Ξαφνικά όλοι του κέντρου (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), Θυμήθηκαν ότι υπάρχει και άλλος λαός ο νότιος, το λαό που μέχρι πρότινος το κέντρο της Κατερίνης και οι βολεμένοι, τον θεωρούσαν υποδιέστερο, κάτι άλλο, και πέραν από τα δικά τους στάνταρτ!!!! Ακοινώνητο, αγράμματο, κοινωνικά αμόρφωτο, και πάντα μα πάντα, όταν υπήρχε εκλογικό ή άλλο συμφέρον τον θυμόταν, πλην όμως κάποιων εξαιρέσεων, που διαπίστωσαν, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίαζε οι πλειοψηφία του κέντρου, και ήρθαν να επενδύσουν στην νότια Πιερία.
Αυτό το έξοχο κομμάτι της Νότιας Πιερίας, μέχρι πρότινος το εκμεταλλεύονταν τουριστικά στον ορεινό του όγκο το Λιτόχωρο, με τα καταφύγια του και με της όποιες αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες ανέπτυξε.
Αυτό το τουριστικό μοντέλο που ανέπτυξε με τα χρόνια το Λιτόχωρο δεν ενοχλούσε καμιά ΜΚΟ και κανένα από όλους εσάς του κέντρου.
Μέχρι που ήρθε επιτέλους το μοντέλο των παλαιών οικισμών, το οποίο έσπασε το κατεστημένο του ενός ή των λίγων …Η νότια περιοχή άρχισε να έχει ενδιαφέρον, και έτσι έγινε, πάρτε το παράδειγμα του Παλιού Παντελεήμονα, στην αρχή όλοι διστακτικοί, και έπειτα μόλις διαπίστωσαν οικονομικό παράδεισο πέραν τους ντόπιους, οι υπόλοιποι έπεσαν σαν τα κοράκια να αγοράσουν 100 μέτρα γης μπας και κονομήσουν.
Μετά από αυτόν τον παλαιό οικισμό, που αναπτύχτηκε με αστραπιαία ταχύτητα, το ενδιαφέρον όλο και μεγάλωνε.
Και το λέω αυτό μετά γνώσης, διότι ο χειμερινός τουριστικός επισκέπτης στην Πιερία πρώτα είχε σαν επιλογή το Λιτόχωρο με τα καταφύγια του, και δεύτερη το χιονοδρομικό κέντρο στο ελλατοχώρι, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη του Παλαιού Παντελεήμονα, θα είχε την δυνατότητα πλέον, να περάσει της διακοπές του, και σε άλλο οργανωμένο και ασφαλές σημείο στον Όλυμπο.
Η απρόσμενη ανάπτυξη με την εκμετάλλευση των Παλαιών Οικισμών θα άλλαζε τον οικονομικό χάρτη στην Πιερία.
Στην συνέχεια έρχεται η πρόταση του συλλόγου ‘’Παλαιάς Λεπτοκαρύας’’ για την αναγνώριση του Παλαιού της Οικισμού να ταράξει της σκέψης κάποιων εκ του κέντρου(ΚΑΤΕΡΙΝΗ) αλλά και των Λιτοχωριτών. Ξαφνικά βλέπουν να χάνετε ο δικός τους οικονομικός παράδεισος και να στρέφεται το ενδιαφέρον αλλού ποιο Νότια, γιατί σε αυτό το κομμάτι η επένδυση είναι ποιο βατή και ο τόπος ποιο προσβάσημος από κάποια άλλα σημεία του Ολύμπου.
Πρόσφατα εγκρίθηκε και η μελέτη για το πάρκο των λειβήθρων ύψους 1,7000000 εκατομμύρια ευρώ και ταράχτηκαν. Κάποιοι άρχισαν να διαπιστώνουν ότι οι επενδύσεις που έκαναν σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο της Πιερίας, ότι θα κλονιστούν σοβαρά, κάποιοι άλλοι επένδυσαν δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο του ΔΙΟΥ και τώρα το σκέπτονται πολύ σοβαρά, και κάποιοι που θέλησαν να επενδύσουν στο Λιτόχωρο ή έχουν αγοράσει εκτάσεις για επένδυση διαπιστώνουν ότι σε άλλο σημείο του Ολύμπου έπρεπε να επενδύσουν, και το τραγικό σε όλο αυτό το παιχνίδι, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο ‘’ΚΑΛΛΥΚΡΑΤΗΣ’’.
Το κομμάτι της Λεπτοκαρύας έχει μεγαλύτερη επενδυτική αξία διότι έχει καταμεσής του βουνού και τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ-ΚΑΡΥΑ,ξερεται τη σημαίνει αυτό, ότι σε 3,50 ώρες ο επισκέπτης βρίσκετε σε 2500 μέτρα υψόμετρο με αυτοκίνητο, και τώρα είναι και ένα κομμάτι χωματόδρομος, που να γίνει και άσφαλτος, άστο πάει μακριά η βαλίτσα.
Φίλοι του μυθικού βουνού ο οικονομικός χάρτης στην Πιερία άργησε αλλά αλλάζει, και τα συμφέροντα μεταφέρονται με αποδέκτες αυτούς τους κατοίκους που εσείς υποτιμούσατε κάποτε, τι κάποτε μέχρι πρόσφατα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, κάποιους ο ‘’ΚΑΛΛΥΚΡΑΤΗΣ’’ τους ευνοεί και κάποιους όχι.
Παρόλα αυτά στο προεδρικό διάταγμα, φάνηκε ότι κάποιους αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε και προσπάθησε να βάλει εμπόδιο στην Νότια ανάπτυξη!!!!
Το αναφέρω αυτό, με αφορμή που μας έδωσε ο εν αργία δήμαρχος, ο κύριος Παπαθανασιου πριν μπει σε αργία φυσικά, πριν από 6 μήνες περίπου, όπου με παρέμβαση του, ανέβηκε ξαφνικά το υψομετρικό στο Λιτόχωρο, από την πλατεία που ήταν και πήγε στον Αι Γιάννη, ενώ θα μπορούσε να ανεβάσει και τα ισοϋψή της Λεπτοκαρύας στο όριο του Αι Γιάννη!!!!!
Αν δεν έκανε δυναμική παρέμβαση ο Σύλλογος ‘’ΠΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ’’ για να προστατέψει τα συμφέροντα του τόπου μας, όλοι αυτή η ανάπτυξη θα πήγαινε στο βρόντο φίλοι του βουνού, και τα χρήματα από το πάρκο των λειβήθρων θα χάνονταν και ο παλιός οικισμός δεν θα αναγνωρίζονταν ποτέ, κάτι το οποίο η λεπτοκαρύα το δικαιούται παραδοσιακά διότι κατοικείτε πριν το 1923 και δεν ήρθε από παρθενογένεση!!!!
Δικαίωμα στον Όλυμπο έχει όλος ο κόσμος προτεραιότητα όμως έχουν αυτοί που τον προστάτευαν στα δύσκολα χρόνια, και που τότε τον διατηρούσαν καθαρό χωρίς μηχανήματα και διάσπαρτες χωματερές.
Τέλος όλοι εσείς θα πρέπει να πείτε ένα μεγάλο μπράβο στο σύλλογο, γιατί η πρόταση του είναι ολοκληρωμένη, με σωστή ανάπτυξη και σεβασμό στη φύση, όπως φυσικά θα δώσει χρήματα στον εμπορικό κόσμο και ηρεμία στα ήδη κατεστραμμένα νοικοκυριά της Πιερίας.
Γιάννης Γιάντσιος
* *“Κρατίστην είναι δημοκρατίαν όπου τοις πονηροίς ουκ έξεστιν άρχειν και τοις αγαθοίς ουκ έξεστιν μη άρχειν.”
48ΩΡΗ η ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ: 19-20 Οκτωβρίου

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" (www.denplironodenplirono.com), ως αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού λαϊκού Κινήματος, και σάρκα από τη σάρκα των αγωνιζόμενων αυτής της κοινωνίας, στηρίζει και συμμετέχει με δεκάδες μέλη του, στην Κατάληψη του Μηχανογραφικού της ΔΕΗ από τους εργαζόμενους.
Καλούμε όλο το λαό να συμμετέχει και να σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνα αυτό, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια, αγώνας για την ίδια τη ζωή.
Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις ενάντια στα ληστρικά χαράτσια, της κατοχικής κυβέρνησης της τρόικα και των μνημονίων, μετά από μια σειρά κινητοποιήσεων σε ΔΕΗ και εφορίες περιοχών της Αθήνας και της επαρχίας καθώς και στα κεντρικά (Χαλκοκονδύλη).
Ας δώσουμε όλοι μαζί σε αυτή τη συμμορία, των κυβερνώντων και των αφεντικών τους μεγαλοεργολάβων και τραπεζιτών, ένα ηχηρό χαστούκι, που θα είναι η απαρχή της ανατροπής τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (Ταύρος, οδός Πειραιώς 247, στο ύψος της Χαμοστέρνας).

-ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!
-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ Σ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΥΚΑ ...ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ


Tα δυο μεγάλα και λευκά φτερά μου...

Θέλω όλη τη νύχτα να είμαι εκεί ...
... κοντά σου ... 
... να σε κοιτάζω ... 
και να σε αγκαλιάζω τρυφερά ...
με τα δυο μεγάλα
και λευκά φτερά μου....
Untitled_III_by_amybabyamy.jpg

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ


● Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα αρχαιολογικά ευρήματα του Δίου, της Πύδνας και του Μακρυγιάλου

● Προσκεκλημένος στα εγκαίνια ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τ. Δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία υψηλών πολιτειακών αρχών, εκπροσώπων των γραμμάτων και των τεχνών, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Παρίσι, στο μουσείο του Λούβρου, τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα: «Αρχαία Μακεδονία, στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησαν, ο αντιπρόεδρος κ. Θόδωρος Πάγκαλος και ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης ενώ τη γαλλική ο υπουργός Πολιτισμού κ. Frederic Mitterrand. Παρέστησαν ακόμη ο γενικός πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Timonier, ο τ. πρέσβης της Γαλλίας στην Αθήνα κ. Faurnaud και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της Γαλλίας.

Το δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης ενώ την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρόντες ακόμη ο ευρωβουλευτής των οικολόγων κ. Τρεμόπουλος και ο βουλευτής του ΣΥΝ κ. Κουράκης καθώς επίσης και ο διευθυντής του ΕΟΤ στο Παρίσι κ. Χαρτοματζίδης.

Από την Πιερία συμμετείχε ο περιφερειακός σύμβουλος και τ. δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος.

Συμμετείχαν επίσης η διευθύντρια του μουσείου Θεσσαλονίκης κ. Βελένη, η προϊσταμένη του μουσείου του Λούβρου κ. Sophie Descamps, οι οποίες είχαν την ευθύνη και την επιμέλεια της έκθεσης. Πολλοί επίσης αρχαιολόγοι των Εφορειών και των Μουσείων της Μακεδονίας, εκπρόσωποι φορέων και μέσων ενημέρωσης Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο που προετοιμάστηκε περίπου ένα χρόνο και πραγματοποιείται με την αιγίδα της Προεδρείας της Ελληνικής και Γαλλικής Δημοκρατίας, θεωρείται ως η μεγαλύτερη έκθεση με ελληνικά αρχαιολογικά ευρήματα που έγινε ποτέ σε μουσείο του εξωτερικού. Πάνω από 700 μακεδονικοί θησαυροί εκτίθενται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Ναπολέων του μουσείου του Λούβρου.

Επιβλητική θέση κατέχουν οι αρχαιολογικοί θησαυροί της Πιερίας που μεταφέρθηκαν από το μουσείο του Δίου. Επίσης, εκπληκτικά είναι τα ευρήματα από τον αρχαιολογικό χώρο της Πύδνας και του Μακρυγιάλου.

Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες από την πρώτη ημέρα έναρξης της έκθεσης, ενώ οι διοργανωτές δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους από τις θετικότατες κριτικές και τις εκφράσεις θαυμασμού των επισκεπτών.

Ιδιαίτερη προβολή στην έκθεση έκανε ο γαλλικός τύπος, ενώ η γνωστή εφημερίδα Le Figaro, αφιερώνει ειδική έκδοση για τον Μέγα Αλέξανδρο και τους θησαυρούς της Αρχαίας Μακεδονίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 16 Ιανουαρίου 2012 και αναμένεται να την επισκεφτούν χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

« Για μέγα εθνικό γεγονός με ποικίλες προεκτάσεις», μίλησαν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας.

« Η Ελλάδα να προβάλει και να επενδύσει στον μοναδικό και πλούσιο πολιτισμό της», σημείωσαν οι εκπρόσωποι της γαλλικής πλευράς.

« Η καρδιά της Μακεδονίας χτυπάει ελληνικά στο μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μουσείο της Ευρώπης», συμπλήρωσαν αρκετοί από τους προσκεκλημένους.

« Οι αρχαιολογικοί θησαυροί του Δίου και της Πιερίας σε περίοπτη και επιβλητική θέση στο μουσείο του Λούβρου. Ανταπόδοση της φιλοξενίας έργων του μουσείου του Λούβρου, με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο, στο Δίον το καλοκαίρι του 2010» δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος και τ. δήμαρχος του Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο μόνος εκπρόσωπος της Πιερίας στα εγκαίνια της έκθεσης.

Στο μέγαρο της εφημερίδας Le Figaro φιλοξενήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος


Μετά από πρόσκληση του διευθυντή του περιοδικού LE FIGARO hors-serie, κ. Michel De Jaeghere και της συντάκτριας Isabelle Schmitz, ο περιφερειακός σύμβουλος και τ. δήμαρχος του Δίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που τους παρείχαν στο Δίον τον περασμένο Αύγουστο.

Ο κ. Παπαχρήστος είχε την ευκαιρία να παραλάβει το περιοδικό με το ειδικό αφιέρωμα στη Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο, κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου.

«Σε ανταπόδοση της αξέχαστης φιλοξενίας μας στο Δίον με τους μοναδικούς θησαυρούς» έγραψαν στο περιοδικό ο διευθυντής και η συντάκτρια του περιοδικού.

Στη συνέχεια γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι τους στη Μακεδονία, καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις από την έκθεση στο μουσείο του Λούβρου.

« Όταν επισκεφθείς την Βεργίνα, την Πέλλα, το Δίον, τότε γνωρίζεις την αλήθεια για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού.

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι στην Πιερία, να γνωρίσουν τον Όλυμπο και τις ακρογιαλιές της.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;;;

"ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ ...ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ  ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;" 
ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ JIMMYS ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.... Ά ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ....

Με τους Ίκαρους Σερρών στην Κατερίνη το απόγευμα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2

Στις 5,00 μ.μ.
Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι έχει ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη όπου το απόγευμα του Σαββάτου, στις 5,00, φιλοξενεί στο παλιό κλειστό γυμναστήριο τους Ίκαρους Σερρών που, όπως και πέρυσι, πρωτοπορούν στο πρωτάθλημα με στόχο την άνοδό τους στην Α1 εθνική κατηγορία.
Γι΄ αυτό η ομάδα της Κατερίνης πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απ΄ ότι έδειξε στον Πανελευσινιακό, έχει άνετα τη δυνατότητα και την ικανότητα να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία άλλωστε είναι και ο στόχος.

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ";;;



ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΔΑΣ ΣΕ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 2010 ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΉΦΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ.... Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΤΗΚΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΖΗΣΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΦΕΤΟΣ;;;
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΣΤΕΝΟ  ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ";;; 

Ανοιχτή Επιστολή προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα είναι αναγκαία περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερη Δικαιοσύνη…Οι κυβερνώντες, λόγω των πιέσεων των δανειστών από ενδοτικότητα ή υποχρέωση προβαίνουν σε ενέργειες οι οποίες προσβάλλουν όχι μόνο το Πολίτευμα μας αλλά και διασύρουν διεθνώς τη χώρα…

Φυσικά οι Νομοθέτες φρόντισαν και στο Σύνταγμα μας αλλά και στους Νόμους να προστατεύουν τη Λαϊκή Κυριαρχία που είναι ο θεμέλιος λίθος του Πολιτεύματος…Οι Εξουσίες όπως τις διαχωρίζει το Σύνταγμα μας οφείλουν να υπακούουν αλλά και να λειτουργούν υπέρ αυτής…

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΕΚΤΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ Ο "ΑΕΚΑΡΑΣ" ΒΑΪΟΣ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΥΘΗΚΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ

Όταν ο Βάϊος Χαρισόπουλος ο ΜΕΓΑΣ ΑΕΚΑΡΑΣ φοράει τα χρώματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κάτι θέλει να πει...
Τώρα σίγουρα τα φοράει και σίγουρα μας φωνάζει πως τα της ΕΘΝΙΚΗΣ και μετά στην πρόκριση στο EURO βαδίζουν άριστα.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ;;;
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ...
ΆΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ... ΕΤΣΙ;;;
Εδώ στην φωτογραφία με ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΤΣΑΜΑΝΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ στο ΝΤΑΛΟΥΖ!!!

"ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ..." ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Πάει ένας τύπος μέσα σε ένα σουβλατζίδικο στην ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και λέει στο μαγαζάτορα:
- "Μια πίτα με γύρο."
- "Στη σειρά σου!", του λέει ο μαγαζάτορας.
Κοιτάζει αριστερά δεξιά μέσα στο μαγαζί ο τύπος αλλά δεν βλέπει καθόλου κίνηση! Ούτε ένας δεν υπήρχε! Μετά από λίγο.
- "Μια πίτα με γύρο ρε φίλε."
- "Στη σειρά σου!", του λέει ξανά.
Ξανακοιτάει αριστερά δεξιά πάλι κανείς στο μαγαζί! Μετά από λίγο.
- "Τι θα γίνει ρε φίλε η πίτα;"
- "Στη σειρά σου!"
- "ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ", του απαντάει ο τύπος.
- "Επ, εσύ το είπες αυτό;"
- "Πού να ξέρω. Της πουτ@ν@ς γίνεται εδώ μέσα!"

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ..

Γιάντσιος Σ Κωνσταντίνος πρ.αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικού Ολύμπου.

Γιάντσιος Σ Κωνσταντίνος Προς: Υπουργείο
πρ. αντιδήμαρχος περιβάλλοντος
δήμου Ανατολικού Ολύμπου ενέργειας και
Λεπτοκαρυά, 10 Οκτωβρίου 2011. κλιματικής αλλαγής
Συνημμένα: έγγραφο μου Αρ.Πρωτ.11512/ /9/11/2009 θέμα: Συμμετοχή του Δήμου Αν. Ολύμπου στην διαχείριση του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου // Και από 26/06/2010 έγγραφο μου, θέμα :αποκατάσταση δασικής οδού προς λαπατά και άνω πηγάδι Ολύμπου υψ.1400 μ.
http://2.bp.blogspot.com/-BawvJzCqFJM/TpdZWT7NRbI/AAAAAAAABGk/a47cDYW8EcU/s1600/0007_1%257E1.JPG

ΘΕΜΑ: «Χαρακτηρισμός της χερσαίας περιοχής του όρους Ολύμπου ως Εθνικού Πάρκου, καθορισμός ζωνών προστασίας αυτού, χρήσεων, όρων και περιορισμών»
Όσον αφορά το θέμα η πρόταση του σχεδίου του προεδρικού διατάγματος, σε σχέση με την οριοθέτηση του Εθνικού Δρυμού, καθώς και στις προτεινόμενες επιτρεπτές χρήσεις - δραστηριότητες στις τρεις ζώνες Α Β Γ πρέπει να προστεθούν επιπλέον επιλεγμένες χρήσεις – δραστηριότητες με ιδιαίτερη προσοχή, και συμβατή με τη διεθνή και ελληνική νομοθεσία Εθνικών Δρυμών και Εθνικών πάρκων.

ΜΕΡΚΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑ ΤΟ



ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ 2011

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ..

ΚΑΛΟ Π-Σ -Κ......ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΓΙΑ.


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : συμμετέχουμε στην Παγκόσμια ημέρα για αλλαγή στις 15 Οκτωβρίου 2011

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 στις 6.30 το βράδυ στην Πλατεία Κατερίνης -

Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε και πάλι στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης πλάι στο άγαλμα της Ελευθερίας για να διαμαρτυρηθούμε κι εμείς ειρηνικά και να απαιτήσουμε αλλαγή .

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε. Ήρθε η ώρα να μας ακούσουν.
Από την Αμερική ως την Ασία, από την Αφρική ως την Ευρώπη όλες οι Πλατείες του κόσμου ζητούν ειρηνικά να εισακουστούν - ζητούν αλλαγή .


Δύο χρυσά και ένα αργυρό ο Αρχέλαος


Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε στο ενεργητικό του το τμήμα πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης. Αυτή τη φορά τα νέα παιδιά του ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννη Κριζαλιώτη, διέπρεψαν στους πανελλήνιους αγώνες των παμπαίδων-πανκορασίδων που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κομητηνής. Κατάφεραν έτσι να γυρίσουν από την πόλη της Θράκης με δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο,αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το ταλέντο που υπάρχει στην περιοχή μας αλλά και την εξαιρετική δουλειά του Κατερινιώτη ομοσπονδιακού προπονητή μας. Ο Αρχέλαος συμμετείχε με δυο αθλητές και μια αθλήτρια και αξιοσημείωτο είναι πώς και οι τρείς κατέκτησαν την πρώτη θέση στα αγωνίσματα και την κατηγορία που έλαβαν μέρος.Η Ξενίδου Ελισάβετ, ο Ιωάννης Πέτκος και ο Θωμάς Βαρνάς, έκαναν υπερήφανο με τις διακρίσεις τους τον Γιάννη Κριζαλιώτη που δείχνει για ακόμα μία φορά ότι επενδύει στο μέλλον και δουλεύει με υπομονή, τεχνογνωσία και προοπτική τους αθλητές του,προετοιμάζοντάς τους για μεγάλα πράγματα στο βάθος του χρόνου. Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των μικρών αθλητών, που προσανατολίζουν σωστά τα παιδιά τους βάζοντάς τα από μικρά σε δρόμους άθλησης, σωματικής και ψυχικής υγείας καθώς και προοπτικής…

ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ..

Ήταν μετά τη λήξη της Γερμανικής Κατοχής που ο τότε Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου έφερε τον Άγγλο Στρατηγό Σκόμπι ο οποίος τελικά αιματοκύλισε την Αθήνα...
Ο εγγονός έφερε τους επαίσχυντους απογόνους των S.S.,την Στρατοχωροφυλακή της Ευρώπης...Από τη TASK FORCE των φλούφληδων κοστουμάτων για τη παροχή τεχνογνωσίας, φέρνουν και ενόπλους τοποτηρητές...
Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια...
Τελικά είχε δίκιο ο κ.Παπακωνσταντίνου που αμφισβήτησε την Γερμανική Κατοχή που υπαινίχθηκε η κ. Γεωργαντά...Είναι Ευρωπαική κατοχή και επισήμως...Όχι μόνο Γερμανική...
Όσο για τους ισχυρισμούς του Πρωθυπουργού περί επώδυνων αλλαγών που ζητάει ο ελληνικό ς λαός έχει δίκιο...Ζητά τη δική του αλλαγή-την έκπτωσή του από το αξίωμα που πρόδωσε και πολύ φοβάμαι ότι θα είναι επώδυνο...

ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ BOGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ...BOGA???
ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ;;;
ΕΤΣΙ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....
ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ BOGA ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ...ΣΚΑΪ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9

ΌΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....
ΤΩΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΔΙΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....
ΔΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
9 ΜΕ 11 ΤΟ ΠΩΡΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Όταν ο Νίκος Παπανικολάου βρεί την ευκαιριά, πάει γήπεδο.
Στην πρώτη κλήση για να δει αγώνα και ως Περιφερειακός Σύμβουλος πλέο Κεντρικής Μακεδονίας, αμέσως εκεί.... Παρών.... Και μπράβο του...
Δεν πάει μόνο εκεί που πάνε όλοι....
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ....
Και γήπεδο
και λαϊκή
και σε γάμους και βαφτίσια
και σε κάθε είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας....
ΝΙΚΟΣ ΟΛΕΟ
ΝΙΚΟΣ ΟΛΕ ΟΛΕΟ
ΝΙΚΟΣ ΟΛΕΟ ΝΙΚΟΣ ΟΛΕ ΟΕΟΟΟΟΟΟ

ΣΩΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ

Σώστε ρε τα παιδιά μας από τις θανατηφόρες ουσίες.
Σώστε ρε τα παιδιά μας από τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
Σώστε ρε τα παιδιά μας από το ΑΛΚΟΟΛ που σκοτώνει....
Σώστε ρε τα παιδιά μας από ΣΑΣ....
ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ Ή Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΑΣ.....
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ.....
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ....

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.


ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ....
ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.
ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Ά ΡΕ ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ...ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΠΙΕΡΙΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.....
ΤΩΡΑ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΗΛΑ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΚΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ....
ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....
Ά ΡΕ ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ...ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ!!!

Ά ΡΕ ΠΟΥΤ@Ν@ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΣΕ Γ@Μ@Ν ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ;;;


Ά ΡΕ ΠΟΥΤ@Ν@ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΣΕ Γ@Μ@Ν ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ;;;
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ...
ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤ@Ν@ ΚΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;;
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ;;;
ΑΥΤΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΙ....
ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΥΠΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΥΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ!!!

ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΚΙ Ο ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΆΡΑ ΒΟΥΡ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΙ ΑΦΑΓΩΤΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ PIERIA-GR KAI ENNOEITAI O "KANENAΣ" ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!