PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

πρώτα η ασφάλεια!!!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ...ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.



Εισαγωγή... ελαιόλαδου από τη Γερμανία
Ελαιόλαδο από την Γερμανία, αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ εισήγαγε το 2010 η χώρα μας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή.
Ο Γιώργος Γονιωτάκης, μέλος της ΓΕΣΑΣΕ εκτίμησε πως...το ελαιόλαδο που εισήχθη ενδεχομένως να είναι ελληνικό.
Συμπλήρωσε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ελαιόλαδο καθώς, όπως είπε, έχει εγκαταλειφθεί εν μέρει η παραγωγή λόγω των χαμηλών τιμών.
Αποτέλεσμα, σημείωσε, είναι η χώρα να κάνει εισαγωγές ακόμα και από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία που εν διαθέτει ούτε ένα ελαιόδεντρο.

μπούμπης ο βασιλιάς των ζώων!!!


ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ..


ΚΑΙ Η ΣΑΤΙΡΑ ΣΤΟ PIERIA -GR ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΤΟΥΣ.
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PIERIA -GR ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΡΑΓΕ?

νέες λεκάνες στην Ιαπωνία

ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!! ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ !!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.

Με το ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα του Σωματείου Εστιατόρων – Ψητοπωλών και συναφών Επαγγελμάτων για κατάργηση του 23% στο ΦΠΑ και άλλων αιτημάτων τους ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Ακολουθήσαν τα θέματα ημερησίας διάταξης με πρώτο θέμα το αίτημα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας για λήψη απόφασης σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία, παρόντες ήταν πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι από όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα, την εισήγηση στο θέμα έκανε ο Δήμαρχος, τονίζοντας ότι είναι αντίθετος με την εργασιακή εφεδρεία – απόλυση , τέτοιο καθεστώς εμείς δεν το δεχόμαστε, δεν μπορούμε να μειώσουμε το προσωπικό για τον απλούστατο λόγο ότι αυτούς που έχουμε δεν επαρκούν και συνεχώς προσλαμβάνουμε με δίμηνες ή εξάμηνες συμβάσεις, έχουμε πρόβλημα προσωπικού.

Ο κ. Βαγγέλης Λαγδάρης στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την ευθύνη που έχει το πολιτικό σύστημα για την κρίση που με τα ρουσφέτια και τις πελατειακές σχέσης έφτασε την κατάσταση εδώ που είναι σήμερα , η θέση της παράταξης μας τόνισε είναι αντίθετη με την εφεδρεία και συμφώνησε με τον δήμαρχο ότι το προσωπικό του δήμου δεν επαρκεί.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος των εργαζομένων στη τοπική αυτοδιοίκηση Πιερίας κ. Πουρλιώτης.

Τέλος ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Πολυχρονίδης τόνισε ότι οι υπάλληλοι του δήμου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση των πολιτών. Δεν περισσεύει κανείς , εμείς δεν δεχόμαστε τη λέξη εργασιακή εφεδρεία επεσήμανε ο πρόεδρος. Η απόφαση άρνησης της εργασιακής εφεδρείας πάρθηκε ομόφωνα.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τις εγκρίσεις των μελετών,

Α. Αναβάθμιση – Ανάδειξη Βήματος Αποστόλου Παύλου στην Μεθώνη 60.000 ευρώ

Β. Δημιουργία Τουριστικού στο Μακρύγιαλλο 70.000 ευρώ

Γ. Κατασκευή Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης στις Λουλουδιές Κίτρους 158000 ευρώ

Δ. Αποχέτευση λυμάτων Καταχά 160000 ευρώ.

Οι μελέτες εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία εκτός του κ. Δανιηλίδη ο οποίος θεώρησε ότι ήταν πολλά τα χρήματα για την κατασκευή αυτών των έργων.

Στο 16,7% του ενεργού πληθυσμού ήταν η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/09/blog-post_4829.html#ixzz1ZXcw76GX




παραμένοντας αμετάβλητη σε σχέση με το Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat. Όπως προκύπτει από τα κοινοτικά στοιχεία, η μέση ανεργία....




στην ευρωζώνη παρέμεινε αμετάβλητη στο 10% τον Αύγουστο που υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, ενώ αμετάβλητη παρέμεινε στο σύνολο της ΕΕ στο 10%. Αναφορικά με τις επιμέρους επιδόσεις της Ελλάδας, τον Ιούνιο, το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες ήταν 14% , στις γυναίκες 20,3% και στους νέους κάτω των 25 ετών 42,9%.

Μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης τις καλύτερες επιδόσεις κατέγραψαν η Αυστρία (3,7%) και η Ολλανδία (4,4%), ενώ τις χειρότερες η Ισπανία (21,2%) και η Ελλάδα (16,7%). Τον Αύγουστο, η ΕΕ είχε συνολικά 22,785 εκατ. ανέργους, εκ των οποίων τα 15,739 εκατ. στις χώρες της ευρωζώνης. Το 12μηνο Αύγουστος 2010-Αύγουστος 2011 ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 300.000, εκ των οποίων 215.000 στις χώρες της ευρωζώνης. Στην κατηγορία των νέων κάτω των 25 ετών ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 5,139 εκατ. στην ΕΕ, εκ των οποίων 3,129 εκατ. στις χώρες της ευρωζώνης.

Το ποσοστό της συνολικής ανεργίας επί του ενεργού πληθυσμού, που καταγράφηκε στα κράτη μέλη της ευρωζώνης τον Αύγουστο ήταν το εξής:Αυστρία 3,7%, Ολλανδία 4,4%, Λουξεμβούργο 4,9%, Γερμανία 6,0%, Μάλτα 6,5%, Βέλγιο 6,8%, Κύπρος 7,2%, Φινλανδία 7,8%, Σλοβενία 7,8%,Ιταλία 7,9%, Γαλλία 9,9%, Πορτογαλία 12,3%, Εσθονία 12,8% (Β? τρίμηνο 2011), Σλοβακία 13,4%, Ιρλανδία 14,6%, Ελλάδα 16,7% (Β! τρίμηνο 2011), Ισπανία 21,2%.

Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται το θρυλούμενο deal ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς.

ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ.

ΓΑΠ.

3η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

http://2.bp.blogspot.com/-XupcvRoDKSk/TocKWpvO_hI/AAAAAAAAZIg/iV9bHe0t6XE/s600/-1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-3US3kD9lonQ/TocKNVhRjCI/AAAAAAAAZIY/oF4hLbmDh6c/s1600/575.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-S7qJExoWh0w/TocKBFNv3uI/AAAAAAAAZIQ/-uxqmmg-go0/s1600/2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-BMD0BbKv2oY/TocJuYfLFgI/AAAAAAAAZII/ardXA5ZGfqU/s600/571.jpg

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 92,6..ΑΚΟΥΣΤΕ.

ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΦΕΝΤΑΜΗ.

Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν στό δεύτερο sfendami night trail την 1η Οκτωβρίου θα καταγράψει και θα παρουσιάσει ο Άρης Εύδος (Αδρεναλίνη) στην ΕΤ3 την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην εκπομπή 5+ της Έλσας Ποιμενίδου

Ο γελοιογράφος των «Νέων» Τάσος Αναστασίου απολύθηκε επειδή έκανε αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση.

απόλυση του τάσου αναστασίου

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδωσαν ακόμη ένα μάθημα λογοκρισίας.

Απολύθηκε από την εφημερίδα τα "ΤΑ ΝΕΑ" ο σκιτσογράφος Τάσος Αναστασίου διότι με τα σκίτσα του ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση και καυτηρίαζε τους παλιάτσους του πολιτικού θιάσου.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ....ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ..PIERIA2011@YAHOO.GR.

Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Πατρών 77 - 96

Με ήττα ξεκίνησε στην Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη που φιλοξένησε στην 1η αγωνιστική τον έμπειρο Απόλλωνα Πατρών και έχασε με 96-77. Αν και ξεκίνησε με άνεση η ομάδα της Κατερίνης το πρώτο δεκάλεπτο, η συνέχεια ήταν όμως πιο δύσκολη από ότι φαινόταν.

Μελανό σημείο στο σωστό κλίμα που επικρατούσε στον αγώνα ήταν η σύλληψη ενός νεαρού φιλάθλου που διαπληκτίστηκε στην κερκίδα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί (με χειροπέδες !) στο αστυνομικό τμήμα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αυστηρή συμπεριφορά των οργάνων της τάξης, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πιερικού Αρχελάου αντέδρασαν με άμεση ομαδική αποχώρηση από το γήπεδο, παίρνοντας μαζί τους ακόμη και το πανό. Έτσι, οι τυμπανοκρουσίες που σε κάθε αγώνα έδιναν το δικό τους τόνο, σ΄ αυτό το παιχνίδι σίγησαν νωρίς …

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Δεσλής, Τζαφλέρης και Λαζαρίδης.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 36-50, 56-74, 77-96.

Οι συνθέσεις:


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Κυριακού): Μποχωρίδης 14 (2), Μπεχλιβάνης 14 (3), Ιωακιμείδης 10, Φουτσιτζής 2, Δαμαλής, Φακοπουλίδης, Μπουρδάνος, Σταμπουλής 2, Μαλτέσιος 13, Μάρτζος 9 (1), Παπαδόπουλος, Μαρμαρινός 13 (1).

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Βετούλας): Αργυρόπουλος 25 (3), Β. Καπερώνης 1, Π. Καπερώνης 1, Ζαφείρης 3, Λιανός 6, Βιρίγεβιτς 21 (3), Δανιήλ 24 (4), Σταμόπουλος 2, Λυμπέρης 2, Κρόλο 11, Πετρόπουλος.

Τα αποτελέσματα:ΟΦΗ- Πανελευσινιακός 78-62, ΑΕΚ Άργους - Ν. Κηφισιά 59-87, Λαύριο - Αμύντας Δάφνης 60-72, Πανερυθραϊκός - Πέραμα 72-70, ΑΕΚ - Αρκαδικός 66-64, Παγκράτι - Ίκαροι Σερρών62-66, Δόξα Λευκάδας - Ερμής Λαγκαδά 84-72.

Η επόμενη αγωνιστική (2η, 8/10): Ερμής Λ. - Πανερυθραϊκός, Αμύντας Δάφνης - Δόξα Λευκάδας, Ν. Κηφισιά - Λαύριο, Αρκαδικός - ΑΕΚ Άργους, Απόλλων Πάτρας - ΑΕΚ, Πανελευσινιακός - Πιερικός Αρχέλαος, Ίκαροι Σερρών - ΟΦΗ, Πέραμα - Παγκράτι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

Διαβάστε και φρίξτε με το μαύρο χάλι μας.

Διαβάστε και φρίξτε με το μαύρο χάλι μας. Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του! Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες.
10. Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) - 690/μήνα, 420 ατομα
09. Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) - 420/μήνα, 1987 ατομα
08. Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) - 840/μήνα, 653 ατομα
07. Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) - 1120/μηνα, 329 ατομα
06. Επίδομα μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) - 290/μήνα, 6800 ατομα
05. Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων - 450/μήνα, 1100 ατομα
04. Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα, 1790 ατομα
03. Επίδομα αποτελεσματικότερης ....
διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) - 595/μήνα, ? ατομα
02. Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) - 870/μήνα, 657 ατομα
01. Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα, Όλο το προσωπικό !!!!

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΝ.

Αντίθετοι με την εργασιακή εφεδρεία του Δημοτικών Υπαλλήλων δήλωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύδνας – Κολινδρού, κατά τη διάρκεια συνεδρίαση του Δ.Σ



Αντίθετοι με την εργασιακή εφεδρεία του Δημοτικών Υπαλλήλων δήλωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύδνας – Κολινδρού, κατά τη διάρκεια
συνεδρίαση παραβρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αλλά και υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίο μετά την ομόφωνη απόφαση χειροκρότησαν το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος δήλωσε πως δεν πρόκειται να συμφωνήσει, αν ζητηθεί από την κυβέρνηση, υπάλληλοι του δήμου να τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας. Χαρακτηρίζοντάς σκληρό, βάρβαρο και απάνθρωπο μέτρο την εργασιακή εφεδρεία. Τόνισε δε πως, αν ζητηθεί, ως Δήμαρχος δεν πρόκειται να στείλει καμιά λίστα με υπαλλήλους, επισημαίνοντας την έλλειψη προσωπικού που έχει ο δήμος Πύδνας – Κολινδρού. Ο κ. Πολύζος είπε χαρακτηριστικά πως αν θέλει η κυβέρνηση να μειώσει τους δημοσίους υπαλλήλους, να μην προσλαμβάνει άλλους όταν οι υπάρχοντες βγαίνουν στη σύνταξη.
Ο κ. Λαγδάρης
Δύσκολο μέτρο χαρακτήρισε την εργασιακή εφεδρεία και ο επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαγδάρης, επισημαίνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας. Επεσήμανε δε πως για τη σημερινή κατάσταση ευθύνεται το πολιτικό σύστημα. «Αν προκύψει θέμα εργασιακής εφεδρείας για τους δημοτικούς υπαλλήλους, εμείς δεν δεχόμαστε τέτοιο καθεστώς», είπε ο κ. Λαγδάρης. Από την πλευρά του ο Επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Δανιηλίδης ανέφερε πως το θέμα είναι καθαρά πολιτικό, το οποίο εμπνεύστηκε η Ν.Δ. και εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού χαρακτήρισε ανέφερε πως το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας τσαλακώνει την προσωπικότητα των εργαζομένων, τονίζοντας πως οι υπάλληλοι του δήμου είναι συνεργάτες της δημοτικής αρχής και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν τα θέματα.
Ο κ. Πουρλιώτης
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας Διονύσης Πουρλιώτης ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση που έλαβε, λέγοντας πως η εργασιακή εφεδρεία είναι ένα απάνθρωπο μέτρο. Τόνισε δε πως στη χώρα μας εφαρμόζεται ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική δια χειρός σοσιαλιστών
Χορός Β' Λυκείου Κολινδρού
Σάββατο, 8 Οκτώβριος στις 11:30 μ.μ.
στο Club Face(Ωχρα)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Sfendami Night Trail - αγώνας νυκτερινού ορεινού τρεξίματος - ορεινής ποδηλασίας . 127 αθλητές

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Sfendami Night Trail - αγώνας νυκτερινού ορεινού τρεξίματος - ορεινής ποδηλασίας . 127 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες όπως επίσης μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο αγώνισμα του προσανατολισμού στις τσουβαλοδρομίες και στην διελκυστίνδα καθώς και στους παιδικούς αγώνες τρεξίματος και ποδήλατου . Μεγάλη συμμετοχή αθλητών , θεατών στο πάρτυ που ξεκίνησε με τους τερματισμούς των αγώνων και κράτησε ως αργά.
Νικητές στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας είναι ο Μολλά Χαρούν με 2ο τον Αδαμίδη Αναστάσιο και 3ο τον Καραγιάννη Νίκο . Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος ο Σταμούλης Κωνσταντίνος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού ενώ ακολούθησαν ο Φαχουρίδης Θεόδωρος στη 2η θέση και ο Βυζαρέλης Απόστολος στην 3η θέση ! Το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στη γραμματεία των αγώνων δεν επέτρεψε την άμεση ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Οι 3 πρώτοι νικητές και η πρώτη νικήτρια των αγώνων κέρδισαν δωρεάν εγγραφή για το Sfendami Mountain Festival 2012 . www.sfendami.gr. Η διοργάνωση ευχαριστεί την εταιρία TSIRIKOS BIKES για την προσφορά της μπλούζας της διοργάνωσης , την ΕΡΤ 3 για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων , την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. για τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρείχαν στους αθλητές κατά τη διεξαγωγή των αγώνων , την εταιρία Shimano για την τεχνική υποστήριξη στον ποδηλατικό αγώνα που αποδεδείχθηκε πολύτιμη στην εξέλιξη του αγώνα , το κτήμα ΑΔΑΜΟΣ για την προσφορά των κρασιών , την εταιρία 3E - COCA COLA για τα νερά ΑΥΡΑ που προσέφερε τους 30 εθελοντές της Σφενδάμης , και τον Τάσο Κωνσταντινίδη - υπεύθυνο σταθμών ανεφοδιασμού . Οι αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Sfendami Mountain Festival 2012 στις 21 και 22 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΝΑ?



Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη Βόρεια Πιερία για τη μη επαρκεί υδροδότηση της περιοχής από το φράγμα της Μόρνας, αλλά και για το γεγονός πως – σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» - ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού εκπροσωπείται με 1 μόνον άτομα το 7μελες Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ύδρευσης Βόρειας Πιερίας, καθώς την πλειοψηφία την έχει ο νέος Δήμος Κατερίνης (6 άτομα), άσχετα εάν από το σύνδεσμο δεν υδροδοτείται όλος ο νέος Δήμος.Κατερίνης.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού πάρθηκε απόφαση ώστε ο Δήμος να στείλει εκπρόσωπο με τον αναπληρωτή του στο σύνδεσμο. Εκπρόσωπος του Δήμου της Βόρειας Πιερίας θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Κώστας Κακάνης, με αναπληρωτή του κ. Πασχάλη Μπουρσούκη, από τον συνδυασμό της Μείζονος Αντιπολίτευσης.
Ο κ. Πολύζος
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού από τη Μόρνα έφτασε ελάχιστο νερό στη Βόρεια Πιερία, ενώ οι Δημοτικές Ενότητες Αιγινίου και Κολινδρού υδροδοτούνται μόνον από τις πηγές της Ελαφίνας, καθώς δεν μπορεί να φτάσει το νερό από το φράγμα της Μόρνας λόγω βλάβης στο δίκτυο. «Αδικείται ο λαός της Βόρειας Πιερίας με αυτό που γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύζος, επισημαίνοντας πως ο δήμος πληρώνει τη λειτουργία των αντλιοστασίων και δεν υδροδοτούνται τα χωριά, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να γίνουν αυστηροί έλεγχοι στη λειτουργία του συνδέσμου.
Για ακόμη μία φορά ο κ. Πολύζος είπε πως αν χρειαστεί ο δήμος θα προσφύγει ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταγγείλει το έργο, καθώς ο πρώην Νομάρχης Πιερίας Πασχάλης Μπροφίδης ξεκίνησε την κατασκευή του φράγματος της Μόρνας για την υδροδότηση της Βόρειας Πιερίας. «Το θέμα είναι σοβαρό. Μας δουλεύουν.... Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας...», είπε ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, προτείνοντας δε στο Δημοτικό Συμβούλιο να λάβουν απόφαση, ώστε να γίνει έλεγχος στο έργο από την ημέρα που ξεκίνησε μέχρι τη στιγμή που «ψευτοπαραδόθηκε», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λαγδάρης
Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Βαγγέλη Λαγδάρη, ο οποίος τόνισε πως αρκετοί πρώην δήμοι της Βόρεια Πιερίας δεν είχαν προχωρήσει στην κατασκευή γεωτρήσεων, καθώς ευελπιστούν στην υδροδότηση από το φράγμα της Μόρνας. Ζήτησε δε η χρέωση του δήμου προς τον σύνδεσμο να γίνεται σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και όχι με του 2001, καθώς ο πληθυσμός της περιοχής είναι λιγότερος. Ο κ. Λαγδάρης χαρακτήρισε απαράδεκτο το να μην πηγαίνει νερό στη Βόρεια Πιερία, μια περιοχή που έχει τεράστιο πρόβλημα τόσο με την ποσότητα όσο και με την ποιότητα νερού. Ζήτησε δε από το δημοτικό συμβούλιο να αναθεωρήσουν την αρχική τους στάση και να πάρουν απόφαση να στείλουν εκπρόσωπο στο σύνδεσμο.
Ο κ. Πολύχρονιδης
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού Γιώργος Πολυχρονίδης επεσήμανε το τεράστιο πρόβλημα υδροδότησης που έχουν πολλά χωριά της Βόρειας Πιερίας, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

ΑΥΓΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ.



κατά την διάρκεια της συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη με φίλους και μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, άγνωστος πέταξε αυγό πίσω από τον τοίχο του κάστρου που βλέπετε στην φωτογραφία χωρίς να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί. Το αυγό έπεσε στο διπλανό τραπέζι από την πρόεδρο λερώνοντας τους.....




παρευρισκόμενους. Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. δεν θορυβήθηκε ιδιαίτερα. Η συνάντηση συνεχίστηκε και μετά η ίδια έφυγε χωρίς άλλα προβλήματα.

"ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ


Πάνε κι έρχονται τα μηνύματα «αγάπης» των πολιτών προς την κυβέρνηση μέσω της νέας υπηρεσίας sms 54160 για την απαλλαγή από το χαράτσι των ακινήτων. Οι πολίτες χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να....




«στολίσουν» με ολίγα «γαλλικά» την κυβέρνηση για την απίστευτη φορολαίλαπα που έχει εξαπολύσει εναντίον τους. Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία», η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας έβαλε «φωτιά» στα κινητά! Οι πολίτες δεν έχασαν την ευκαιρία να «περιλούσουν» κυβέρνηση και τρόικα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.


ΚΑΖΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ...http://4.bp.blogspot.com/_CekNVc2Pq_o/THGySn0WS3I/AAAAAAAADmU/nB6N4jauXOw/s1600/kraximo1.JPG

Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών ανάδειξης Δ.Σ. - Πιερία

Στις κάλπες προσήλθαν τα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αναδείξουν τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών επιτροπών. Στην Πιερία η κάλπη στήθηκε στα γραφεία του κινήματος στην Κατερίνη όπου η διαδικασία των εκλογών κύλησε ομαλά.

Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας που έκλεισε στις 7 το απόγευμα προέκυψε το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας το οποίο έχει ως εξής:

Βαρμάζης Ευάγγελος του Γεωργίου

Κατσαβός Νικόλαος του Γεωργίου

Κάκκαλος Κλεομένης του Νικολάου

Παπαδοπούλου – Ζήκα Σοφία του Παντελεήμονα

Μπλάτσιος Σπυρίδων του Νικολάου

Γρηγοριάδου Κυριακή (Σάντυ) του Αναστασίου

Ιορδανίδης Κωνσταντίνος του Αριστείδη

Μανώλας Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ

Παπάζογλου Ιωάννα του Παναγιώτη

Στο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχουν ex officio οι:

Μπαζάκος Ζαχαρίας (ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης)

Μωυσιάδης Ελευθέριος (ως μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος)

AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ

Αναλάβαμε μια ομάδα( Εθνικός Κατερίνης) με 3 δελτία, αγνώστου ύψους αλλά σίγουρα πολύ χαμηλού μπάτζετ, και με

μια όχι άδικη όπως αποδείχτηκε καχυποψία για την διοίκηση,. Βάλαμε ως μοναδικό στόχο την σωτηρία της ομάδας και στην συνέχεια την

χρησιμοποίηση νεαρών παιχτών. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε

να προσελκύσουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο μα πάνω από όλα μια καλή παρέα.Για κακή μας τύχη όμως, στα παιχνίδια που

ήμασταν στο πάγκο της ομάδας προσπαθήσαμε να είμαστε δίκαιοι με την προσπάθεια των παιχτών και να μην κάνουμε τα χατίρια κάποιων!

Στα 9 συνολικά παιχνίδια μέχρι την απομάκρυνση μας(7 φιλικά+2 επίσημα), η ομάδα σημείωσε 7 νίκες - 2 ισοπαλίες , και ήταν ανώτερη των αντιπάλων της!!!

Αλλά μάλλον ο Τσαουσίδης κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου όταν συνέβαιναν όλα αυτά, αν και εμάς προσωπικά ποσώς μας ενδιέφερε το τελικό αποτέλεσμα σε περίοδο καλοκαιρινής προετοιμασίας .

Όσο για το αν βρίσκεται 40 χρονιά στα γήπεδα( ως φροντιστής ομάδος) ,αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι μπορεί να καταλάβει

θέματα προπονητικής , αφού η δουλειά του ως φροντιστής γηπέδου ήταν σίγουρα άλλη!!!

Τέλος όταν υπογραφείς "με τιμή" ένα κείμενο, τουλάχιστον… θα πρέπει να την

έχεις!

Χειρότερο όλων, είναι η αχαριστία ορισμένων που έχουν και το θράσος να βγαίνουν και να κρίνουν την προσπάθεια που κάναμε να βοηθήσουμε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, χωρίς να σκεφτούμε το συμφέρον μας αλλά μονό την ιστορία της!

- ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ

Κομφούκιος

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ

Η πρώτη χώρα που επιβάλλει φόρο στα λίπη έγινε από σήμερα η Δανία.


Αφού δεν γίναμε η Δανία του νότου αυτά τα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην αναπτυξη, θα γίνουμε στη δορολογία. Η πρώτη χώρα που επιβάλλει φόρο στα λίπη έγινε από σήμερα η Δανία.
Ο φόρος είναι 16 κορώνες, δηλαδή 2,15 ευρώ, ανά χιλιόγραμμο για τα προϊόντα με κορεσμένα λίπη. Οι Δανοί πάντως για να....



προλάβουν το φόρο, έκαναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα προμήθειες βουτύρου, πίτσας, κρέατος και γάλακτος. Παλιά «μαλώναμε» με τους κουμουνιστές γιατί αν έρχονταν στην εξουσία θα μας έπαιρναν τα σπίτια. Τώρα στα χρόνια της κοινοβουλευτικής διακυβέρνησης Δημοκρατικής αντιμετωπίζουμε τον ίδιο κίνδυνο..
Ούτε κρέας δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε..

Τα (νέα) γονίδια του διαβήτη

Νέα γονίδια που ήταν άγνωστο ως τώρα ότι σχετίζονται με τον διαβήτη, ανακάλυψαν οι επιστήμονες αναλύοντας τα δεδομένα DNA δέκα χιλιάδων ασθενών. Η ανακάλυψη, που έγινε με τη συμβολή του ελληνικής καταγωγής ερευνητή Κωνσταντίνου Πολυχρονάκου, διευθυντή παιδιατρικής ενδοκρινολογίας του πανεπιστημίου Μακ Γκιλ του Καναδά και προσφέρει σημαντική γνώση για τα γονιδιακά δίκτυα που εμπλέκονται στην παθολογία της νόσου.

Το δράμα του "φτωχού" Πάγκαλου



Συγκλόνισε" το πανελλήνιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες για να πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα.
Μιλώντας, σε πρωινή εκπομπή του MEGA και αφού ευχήθηκε σκωπτικά να μην του κόψει τη σύνταξη ο ΔΣΑ, μετά τη διαγραφή του, δήλωσε αλληλέγγυος με τους πολίτες ενόψει της επιβολής του ειδικού τέλους για τα ακίνητα.
Ο κ. Πάγκαλος, τόνισε ότι το χαράτσι για τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του φτάνει τα 7.500 ευρώ και μαζί με το...
τέλος ακίνητης περιουσίας, ο συνολικός φόρος που καλείται να πληρώσει είναι 17.500 ευρώ.
Αφού διευκρίνισε ότι κατέχει πολλά ακίνητα, από κληρονομιές, αποκάλυψε το δράμα του, λέγοντας ότι θα αναγκαστεί να πουλήσει για να πληρώσει το φόρο, σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να τον συλλάβει ο κ. Βενιζέλος...
"Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο" είπε, ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: "Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει" είπε χαρακτηριστικά.
Πιθανότατα το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κ. Πάγκαλος είναι ότι δεν ξέρει ποιο από τα ακίνητα να διαλέξει, καθώς σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που είχε καταθέσει το 2010 για τα εισοδήματα του 2009, μαζί με τη σύζυγό του έχουν περιουσία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Αν ρίξουμε μια ματιά στην περιουσία του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, οι δηλώσεις του για το χαράτσι, μόνο ως ειρωνεία στο πραγματικό δράμα του ελληνικού λαού, μπορούν να εκληφθούν.
Έτσι ο κ. Πάγκαλος δήλωσε το 2010:
Ακίνητα: Πέντε αγροτεμάχια συνολικού εμβαδού 12.465 τ.μ. (με κτίσμα 117 τ.μ. εντός του ενός) στις Κυκλάδες και το 25% ακόμη πέντε, συνολικού εμβαδού 18.814 τ.μ., δύο διαμερίσματα 80 και 85 τ.μ. στην Αθήνα, αγροτεμάχιο 1.004 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% διαμερίσματος 120,71 τ.μ. στην Αθήνα, το 50% διαμερίσματος 122,25 τ.μ. με 3,5 τ.μ. βοηθ. χώρους στην Αθήνα. Τρία γραφεία 35, 37 και 39 τ.μ. στην Αθήνα. Επτά οικόπεδα 477 τ.μ., 1.060 τ.μ., 2.445 τ.μ., 188 τ.μ., 854,5 τ.μ., 103 τ.μ., 500 τ.μ. (με δικαίωμα αντιστοίχως 50%, 50%, 16,66%, 50%, 100%, 25%, 25%) και οκτώ διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 785 τ.μ., με δικαίωμα που ποικίλλει από 25 έως 100% στην Εύβοια και την Αττική, τρία βοσκοτόπια (100.000 τ.μ. το 25%, 3.500 τ.μ. το 50%, και 10.000 τ.μ. το 10,41%), το 50% αγροτεμαχίου 8.119 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% οικίας 125 τ.μ.
Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.
Συνολικό εισόδημα: 640.632,2 ευρώ.
Η σύζυγος του Χριστίνα Χριστοφάκη έχει στην κατοχή της
Το 50% οικόπεδου 1.300 τ.μ. με κτίσμα 291 τ.μ. στα Καλύβια, το 50% δύο διαμερισμάτων (120 και 122,25 τ.μ.) στην Αθήνα, τρία οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1.626,35 τ.μ., δύο διαμερίσματα 18,28 τ.μ. και 87,54 τ.μ. στα Καλύβια, ένα γραφείο 22 τ.μ. στην Πειραιώς, δύο πάρκινγκ, ένα γραφείο στα Καλύβια και τρία ακόμη διαμερίσματα στα Καλύβια.
Καταθέσεις 15.168,49 στην Εθνική Τράπεζα και 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων. Από την εκποίηση μετοχών (Χριστοφάκης ΑΤΕΕ) έλαβε 121.800 ευρώ και από την εκποίηση αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής 31.659 ευρώ. Εχει ένα Ι.Χ. 2.429 κ.εκ.
Συνολικό εισόδημα: 206.538,07 ευρώ.

ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.




Ενώ στα μεγάλα σαλόνια, πλέον του εμφανούς διευθετείται η ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας, το εγχώριο πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα ασχολείται με το πώς θα εξευμενίσει τη Τρόικα….

Θυμάμαι το 2010 τον κ. Παπανδρέου να φωνάζει-αποκλείοντας κάθε εναλλακτική ότι ακόμη και μια αναδιάρθρωση θα συνιστούσε χρεοκοπία…Με την απόφαση του Ιουλίου και την κατά 20% εθελοντική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους άρχισε να αντιλαμβάνεται….Τώρα το σχέδιο που συζητείται είναι για 50% «κούρεμα»….

Αυτό φυσικά θα έχει ισχυρότατες συνέπειες και θα φέρει νέες θυσίες στις ήδη υπάρχουσες…Κάτι που θα είχε αποφευχθεί αν γινόταν πέρυσι…Αλλά η σπουδή του Πρωθυπουργού ήταν η διάσωση του εγχώριου και ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος…

Φυσικά αυτό που αποκαλούν συντεταγμένη χρεοκοπία είναι ουσιαστικά στο κομμάτι του τραπεζικού συστήματος….Για να περισώσουν ότι μπορούν…Όχι από το εγχώριο, αλλά από το Ευρωπαϊκό σύστημα…Η διατήρηση στο ισχυρό νόμισμα για τους πολίτες θα μετατρέψει όλο αυτό το τερατούργημα σε «ασφυκτική χρεοκοπία», καθώς θα πρέπει να φορολογούνται περισσότερο για μικρότερα εισοδήματα(κάτι που γίνεται ήδη αλλά τότε θα είναι πολύ πιο επαχθές)….

Η χώρα θα τεθεί πλήρως υπό το καθεστώς των «Προστάτιδων Δυνάμεων» οι οποίες ουσιαστικά θα καταστήσουν την Κυβέρνηση ένα απλό εισπρακτικό μέσο…..

Όπως έχουμε ξαναπεί όλο αυτό θα πυροδοτήσει το ξεκλείδωμα των CDS και «όλοι» θα είναι ικανοποιημένοι….

Οι «φίλοι» εταίροι τα έχουν όλα ενυπόθηκα δεσμευμένα οπότε δε πολυκόπτονται…

Άρα για ποιά σωτηρία συνεχίζουν να μας μιλούν….;

Σωτηρία θα ήταν μόνο και μόνο η απειλή της απαίτησης τω αποζημιώσεων και η έξοδος από το ευρώ...Μόνο τότε θα μας έβλεπαν με καλύτερο μάτι αυτοί που μας ξεφτιλίζουν διεθνώς...Ντόπιοι και ξένοι...

Και μόνο τότε θα βοηθούσαν ουσιαστικά....