PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ


Την Κυριακή η 1η αγωνιστική

Σε τέσσερις αγώνες συμμετέχουν οι παιδικές και οι εφηβικές ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 για τα επίσημα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ που αρχίζουν την Κυριακή.

Αναλυτικά:

- Εφηβικό - Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 2.10.2011, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / Κατερίνη 2008 – Βατανιακός Σάρισα.

- Εφηβικό - Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 2.10.2011, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 18,00 / Πιερικός Αρχέλαος – Κορινός.

- Παιδικό - Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 2.10.2011, Κλειστό γυμναστήριο Δίου, ώρα 10,00 / Βαφύρας – Κατερίνη 2008 και

- Παιδικό - Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 2.10.2011, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / Πιερικός Αρχέλαος – Κορινός

Δεν πληρώνουμε ! Μια κραυγή που ηχεί όλο και πιο δυνατά σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιά, σπίτι, χώρο δουλειάς.



Μια κραυγή που έκανε τους άλλους να φρυάξουν. Από τους τοκογλύφους και τα εδώ εγκάθετα παχύδερμά τους, μέχρι τους τραπεζίτες, τους θεσμικούς αναλυτές, τους ψιττακούς δημοσιογράφους των. Και ανέθεσαν στο πρωθυπουργεύον ανδρείκελο να μας κουνήσει το δάκτυλο, απειλώντας μας με παύση πληρωμής μισθών και με πρόσθετα μέτρα τιμωρίας μας.

Μας ανήγγειλε χθές το ευτραφές δουλικό ότι όποιο μέτρο δεν αποδίδει, πάραυτα θα συμπληρώνεται με κάποιο άλλο, πιο επαχθές, πιο βάρβαρο. Και ήδη προσέτρεξε να συμπληρώσει τα μέτρα της περασμένης εβδομάδας με νέα, πιο "αποτελεσματικά", όπως αυτό του μαστιγώματος όποιου δεν καταναλώνει.

Έχει κανείς αμφιβολία για ποιόν δουλεύει ο κ. Μπένυ και η κυβέρνησή του ; Έχει κανείς αμφιβολία ότι αν δεν είχε τις πλάτες των ισχυρών εντολέων του και τις ανάλογες απολαβές, δεν θα είχε καν τα κότσια να εμφανίζεται θρασύτατος στις οθόνες μας, στη Βουλή, μπροστά ακόμα και στον καθρέφτη του ;

Χέρι που δεν πληρώνει, θα κόβεται, ξεστόμισε πριν λίγο καιρό. Και έκτοτε, η φύση φρόντισε να τον προικίσει και με τα ανάλογα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά. Τον είδατε χθές στη συνέντευξη: Σκαιός, βλοσυρός, σχεδόν παραμορφωμένος για τις ανάγκες μιας γκροτέσκο σκηνοθεσίας ενός έργου με ζοφερό τέλος.

Το τρομώδες ύφος του κυρίου Βενιζέλου δεν είχε να κάνει με την (επικαλούμενη) αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων. Είχε να κάνει με τον Φόβο του(ς) μπροστά στη γενίκευση μιας μαζικής άρνησης πληρωμών στα αφεντικά του. Διότι ξέρει τους αριθμούς, γνωρίζει την αλήθεια. Διότι ξέρει - και πρέπει όλοι να ξέρουμε - ότι τα έσοδα τους κράτους αρκούν να καλύψουν όλες του τις δαπάνες, εκτός αυτές των αναγκών των τοκογλύφων και της λειτουργίας ενός παρακράτους που έχει στηθεί.

Και όπως, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου οι Άγγλοι αποικιοκράτες άρπαζαν ένα μεγάλο μέρος της σοδειάς ρυζιού της Ινδίας ή οι Γερμανοί κατακτητές λεηλατούσαν τη σοδειά της σταφίδας στη Δυτική Πελοπόννησο (με την καθοδήγηση διάσημου πριν το θάνατό του μεγαλοεπιχειρηματία μας), έτσι και σήμερα οι νέοι κατακτητές απλώνουν το χέρι τους στα ταμεία της χώρας, εκτονώνουν τις ορέξεις τους στις τσέπες μας και στη ζωή μας.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό οι δαπάνες μισθοδοσίας και συντάξεων-επιδομάτων αγγίζουν τα 20 δίς, ενώ τα έσοδα τους κράτους προϋπολογίσθηκαν στα 54 δίς (θα αγγίξουν όμως τα 50 δίς). Μένουν άλλα 30 δίς για την κάλυψη των υπολοίπων δαπανών τους κράτους. Το έλειμμα που επικαλούνται κάθε χρόνο δεν είναι παρά οι απαιτήσεις των τοκογλύφων και οι δαπάνες συντήρησης του παρακράτους (Μ.Κ.Ο, αμοιβές εξαγοραστέων δημοσιογράφων, αμοιβές εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων βουλευτών, αμοιβές και χορηγείες σε υψηλούς προστάτες, χορηγείες σε άπορους βιομήχανους και τραπεζίτες και κάτι τι για τους πρωταγωνιστές αυτής της βαρβαρότητας).

Πώς άραγε χθές για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η αρραγής ενότητα της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή ; Δεν πάει ο νούς σας σε τίποτα πονηρό ; Είναι τα αργύρια ; Είναι ο φόβος μπροστά σε έναν εκβιασμό ; Εϊναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ; Είναι ο φόβος ενός οριστικού και αμετάκλητου εξοστρακισμού των από την κοινωνία, που αργά ή γρήγορα θα έλθει ; Οι 154 και οι επίδοξοι που καραδοκούν να πάρουν τη θέση τους, οι άλλοι οι δορυφόροι της κυβερνητικής πλειοψηφίας έχουν κάτι κοινό που τους ενώνει κάθε φορά. Το φόβο !

Φόβος και τρόμος λοιπόν ! Μια εξουσία ταγμένη στο να σπέρνει φόβο στους πολίτες της, μπορεί να πέσει η ίδια θύμα των μεθοδεύσεών της, θύμα των όπλων της. Το πιστόλι και πυροβολεί, αλλά ενίοτε, και μπροστά στον πανικό, εκπυρσοκροτεί.

Όταν λοιπόν εγώ, εσύ, εσείς, όλοι μαζί αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους, αρνηθούμε τη σχέση δουλείας που θέλουν να μας επιβάλλουν, αρνηθούμε την υποστολή της σημαίας της αξιοπρέπειάς μας και της ελευθερίας μας, τότε θα έχει επέλθει το μοιραίο, για αυτούς και όχι για μας.

Μπορεί κανείς να φανταστεί μια στάση πληρωμών όσον αφορά μισθούς και συντάξεις του κράτους έστω και για ένα μήνα ; Ας υποθέσουμε ότι γίνεται και ας φαντασυούμε τη μέρα εκείνη, που δεν θα βρείτε στο λογαριασμό της μισθοδοσίας σας λεφτά. Τι θα πάθετε ; Δεν θα έχετε λίγα λεφτά να αγοράσετε τα αναγκαία του ενός μηνός ; Δεν θα έχετε λεφτά να πληρώσετε τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑ.., Κινητής τηλεφωνίας, Ενοικίου, Κοινοχρήστων, Δόσεις δανείων, Τέλη και φόρους, δίδακτρα σχολείων, αγορές φαρμάκων ;

Υπολογίστε τα αναγκαία και θα διαπιστώσετε ότι αυτά που οφείλετε να πληρώσετε για τις ανελαστικές σας και απαραίτητες για την επιβίωσή σας δαπάνες είναι ένα ελάχιστο μέρος των εισοδημάτων σας. Μάλιστα αν υπολογίσουμε ότι και από αυτές τις ανελαστικές δαπάνες σχεδόν το ένα τέταρτο είναι φόροι και δασμοί, το ποσό που σας αφορά άμεσα είναι το ένα δέκατο του μισθού σας. Αυτός εν τέλει, με μια άλλη προσέγγιση, είναι και ο πραγματικός σας μισθός. Μια αναγκαστική λοιπόν εκ μέρους σας στάση πληρωμών και μια αντικαταναλωτική και λυτρωτική διαχείριση είτε των εισοδημάτων σας, είτε των τυχόν αποταμίευσεών σας, είτε τέλος της ενδεχόμενης βοήθειας από έχοντες φίλους και συγγενείς, μπορείτε να επιζήσετε περισσότερο από έναν μήνα.

Να υπολογίσουμε ακόμα ότι μια στάση πληρωμών σας δεν θα έχει συνέπειες μόνο σε αυτούς που περιγράψαμε αλλά σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Μη πληρώνοντας το ενοίκιο, μη καταναλώνοντας πέραν των αναγκαίων, μην πληρώνοντας τα κοινόχρηστα, αποσύροντας αναγκαστικά τις τυχόν καταθέσεις σας από τις τράπεζες, παρασύρετε την οικονομία τους και τους νόμους της σε ένα χάος. Διεθνώς δε, μια τέτοια άρνηση πληρωμών θα έχει πολλαπλές συνέπειες. Αυτό είναι που τους κάνει να τρέμουν ! Το ότι εσείς μπορείτε (και αυτή είναι η δύναμή σας) να επιζήσετε, έχοντας κάνει το πρώτο βήμα στην πορεία μιας νέας απελευθέρωσής σας. Αυτοί που δεν θα επιζήσουν είναι οι ΑΛΛΟΙ, όχι σαν φυσικές υποστάσεις (τούτο το έχουν άλλωστε απαρνηθεί) αλλά σαν θεσμικοί ταγοί μιας βαρβαρότητας.

Το χάος που θέλησαν να μας επιβάλλουν με την επιχειρούμενη θεσμική κατοχύρωση της ασύστολης κερδοφορίας των κεφαλαίων, μπορεί να τους επιστραφεί. Και τότε δεν θα χάσουν μόνο αυτά που μας δάνεισαν, αλλά θα χάσουν μαζί και την εξουσία πάνω στις ζωές μας. Το Δεν Πληρώνω δεν είναι απλά μια οικονομική και πολιτική πρόταση. Δεν είναι μια σπασμωδική αντίδραση ενός κομματιού μιας κοινωνίας που αλλοιθωρίζει ιδεολογικά προς μια κατεύθυνση. Είναι άρνηση του εμπαιγμού, άρνηση ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Είναι στάση και επιλογή ζωής, είναι όρος επιβίωσης για τον καθένα μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ TO PIERIA -GR

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..


ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 1944.

ΠΑΣΟΚ σου βγάζω το καπέλο

μια απο τις 2 θα δεν κάθετε καλά ...



και θα φάει τα μούτρα της !!!
πατήστε εδώ
για να δείτε την
κατάληξη της φωτογραφίας!!!

δείτε καλά την φωτογραφία και εάν είστε... παρατηρητικός θα δείτε κάτι που δεν είναι πραγματικό ...


είπαμε να παρατηρήσετε καλά εσείς άλλου κοιτούσατε και σίγουρα δεν θα είδατε οτι στο άσπρο λαντα οδηγάει ενα σκυλί!!!

αυτό που βλέπετε είναι ότι πρέπει για έναν καλό ζεστό ύπνο !!!



για τις κρύες νύχτες
που έχουμε
δείτε εδώ τι είναι...ένα καλό ζεστό πάπλωμα !!!



νέες πετσέτες για το μπάνιο !!!


δείτε εδώ και την άλλη πλευρά!!! της πετσετας...

επιστήμη σου λέει μετά !!!


αν ο παππούς έχει και ουρικό οξύ σφαίρα θα πηγαίνει!!!

ΑΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ !!!!!!!!!!

Αφορμή παίρνω από την υποδοχή που έκαναν στον πρώην πρωθυπουργό στην ΔΕΘ !!!μόνο που δεν τον σηκώσανε στους ώμους,
δηλαδή μετά απο 2-3 χρόνια θα έρχεται σαν απλός βουλευτής ο Γιωργάκης στην ΔΕΘ και θα του κάνουνε τα ίδια !!!!!!!!!
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ !!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ....

ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ...

ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΔΕΙΤΕ.

ΠΟΥ ΠΑΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΦΤΗΣΙΜΟ.

ΕΔΩ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

ΑΕΙ....ΣΙΧΤΙΡ...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ.

ΤΕΛΕΙΟ Ε?

ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

το Κίνημα «Πόρτα – Πόρτα», την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, στις 19.00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας εκφράζοντας κι όλα τα μέλη του, αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει και να καταδικάσει την ενέργεια των γονέων συγκεκριμένου Δημοτικού Σχολείου της Πιερίας, με την οποία προκάλεσαν θλιβερό και απαράδεκτο επεισόδιο την Τρίτη το μεσημέρι 27-9-2011 στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στο Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Επισημαίνουμε ότι, εμείς σαν εκπαιδευτικοί πάντα επιζητούσαμε και επιζητούμε τη συνεργασία των συλλόγων γονέων, ώστε με κοινή προσπάθεια να επιλύουμε διάφορα προβλήματα που αφορούν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζουμε τον κοινό αγώνα που δώσαμε με όλους τους συλλόγους γονέων και ιδιαίτερα των σχολικών μονάδων που επρόκειτο να συγχωνευθούν πριν από λίγους μήνες.
Κατανοούσαμε και κατανοούμε πάντα την αγωνία όλων των γονέων προκειμένου τα παιδιά τους (και μαθητές μας) να έχουν την καλύτερη κατά το δυνατόν εκπαίδευση.
Μας είναι όμως ακατανόητο, όσο κι αν αισθάνεται κάποιος ότι έχει δίκιο, να προβαίνει σε τέτοιες ακραίες κι απαράδεκτες ενέργειες.
Ευελπιστούμε ότι ύστερα απ’ όλα όσα έγιναν, οι συγκεκριμένοι γονείς θα ζητήσουν συγνώμη από το Διευθυντή Εκπαίδευσης για την κατακριτέα πράξη τους, ώστε να επέλθει και πάλι ηρεμία στην εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βάσσου Φρειδερίκη Τσακιρίδης Βασίλης

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Image and video hosting by TinyPic

Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Πατρών

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο παλιό κλειστό γυμναστήριο

Δ. Κυριακού – προπονητής:

«Θα δουλέψουμε στο δικό μας παιχνίδι, με τη δική μας τακτική

και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε

να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας»

Ι. Δαμαλής – καλαθοσφαιριστής:

«Θα παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την βοήθεια του κόσμου μας

θα παλέψουμε για τη νίκη»

Με αγωνία περιμένουν οι φίλοι του μπάσκετ τον εναρκτήριο αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Απόλλωνα Πατρών που θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ.

Αυτή η πρώτη συνάντηση του πρωταθλήματος της Α2 θα γίνει, όπως και πέρυσι, στο παλιό κλειστό γυμναστήριο. Εκεί όπου τα Σάββατα συγκεντρώνονται οι εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος όχι μόνο για να τιμήσουν με την παρουσία τους την αντιπροσωπευτική ομάδα της Πιερίας στην Α2, αλλά και για να παίρνουν μέρος στη γιορτή του μπάσκετ που στην Κατερίνη τα τελευταία χρόνια γίνεται … δέκα πέντε φορές το χρόνο.

Ο Πιερικός Αρχέλαος που παρουσιάζεται ανανεωμένος, δυναμικός και με ενθουσιασμό των καλαθοσφαιριστών, φέτος έχει μέσο όρο ηλικίας τα 24 χρόνια και υπόσχεται στον κόσμο ένα καλό θέαμα.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Κυριακού – προπονητής: «Εκτιμώ ότι η προετοιμασία μας πήγε όπως την είχαμε προγραμματίσει, αλλά όπως κάθε προετοιμασία έχει και τους τραυματισμούς της έτσι και στη δική μας, αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα μας θα πάει καλά, και βέβαια η αρχή μπορεί να είναι το ήμισυ του παντός, αλλά όπως πάντα τονίζω, ποτέ δεν προδιαγράφει το τέλος. Εμείς θα μπούμε να κάνουμε τον αγώνα μας, όπως σε κάθε παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και μακάρι το μπάσκετ να συνεχίσει να

υπάρχει και εμείς να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και να την ευχαριστηθούμε. Όσο για τον αγώνα, παίζουμε με μια ομάδα που από πέρυσι έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ, είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα με έναν προπονητή που την έχει στήσει πάρα πολύ καλά και οι εμπειρίες του βοηθάνε σ΄ αυτό το κομμάτι. Από κει και μετά, όπως κάθε ομάδα έχει τα αδύνατά της σημεία. Θα δουλέψουμε στο δικό μας παιχνίδι, με τη δική μας τακτική και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να εγκλωβίσουμε τον αντίπαλό μας. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και, είναι πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες, αφού είναι πρώτη αγωνιστική και σαφώς αμφότεροι έχουμε άγχος. Το υπέρ μας είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, και το κατά μας ότι έχουμε μία νεανική ομάδα που σαφώς θα έχει λίγο μεγαλύτερο άγχος επειδή θα θέλει να δείξει στον κόσμο της κάποια πράγματα. Προβλέπω να είναι κλειστό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές».

Γιάννης Δαμαλής – καλαθοσφαιριστής: «Η προετοιμασία μας που ξεκίνησε από τον Αύγουστο έφτασε στο τέλος της και τώρα κάθε βδομάδα ξεκινά η προετοιμασία μας για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίζουμε με μία ιστορική ομάδα με παράδοση και πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Θα παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με την βοήθεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για τη νίκη».

● Από το ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώθηκε ότι οι θύρες για την είσοδο του κοινού θα ανοίξουν στις 4 μ.μ., η είσοδος θα είναι 5 € και παράλληλα θα γίνεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας που η τιμή τους είναι 50 €, 70 € και 100 €.

Η πρώην ηθοποιός πορνό Άννα Ilona Staller, περισσότερο γνωστή ως Cicciolina. είναι σήμερα 60 ετών και παραμένει κούκλα.



Έχετε βαρεθεί τα κοινότυπα ψυγεία, που πιάνουν χώρο και δεν κάνουν και καλή ψύξη; Μην ανησυχείτε σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση!



Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα σύγχρονο ψυγείο! Έχει μοντέρνο desing, ενώ εξοικονομεί και ρεύμα!

Τα περισσότερα ψυγεία είναι αναποτελεσματικά, καθώς έχουν διαρροή του κρύου αέρα κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα τους.

Για αυτό στο συγκεκρινένο απλά βάζετε τα ....
προϊόντα που θέλετε μέσα με ένα είδος αυτοκόλλητου για να μην κολλάνε μεταξύ τους!

Η συγκεκριμένη συσκευή αντλεί θερμική ενέργεια από τον περιβάλλοντα αέρα και τη μετατρέπει σε δροσερή, δεδομένου ότι το τζελ διαστέλλεται καθώς είναι γεμάτο!

Ετσι λειτουργεί το ψυγείο, το οποίο μπορείτε να δείτε στην τελευταία φωτογραφία πως είναι άδειο και πως γίνεται όταν γεμίζει!
Ένα παράξενο και μοντέρνο ψυγείο! Ένα παράξενο και μοντέρνο ψυγείο!

Τραπεζούς: Η πόλη στο φως του πολιτισμού της

To e-Pontos στην προσπάθεια του να υποστηρίξει κάθε δραστηριότητα γύρω από την προβολή της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του 2 αντίτυπα από το βιβλίο της Παρύσατις Παπαδοπούλου-Συμεωνίδου με τίτλο "Τραπεζούς: Η πόλη στο φως του πολιτισμού της".

Έτσι λοιπόν προσφέρουμε 2 αντίτυπα για όσους από τους αναγνώστες του e-Pontos συμπληρώσουν το email τους στη Mailing List του ιστολογίου μας.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει συμπληρώνοντας το email τους στη Mailing List να κάνουν κλικ στο link που θα τους έρθει στο απαντητικό email έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν και την καθημερινή του ενημέρωση.

Τα 2 αντίτυπα θα αποσταλλούν στους 2 τυχερούς στη διεύθυνση που θα μας στείλουν μετά από επικοινωνία μαζί τους.




Λίγα λόγια για το βιβλίο

Καρπός της τριαντάχρονης συνεχούς ενασχόλησης της συγγραφέως με αντικείμενο την Τραπεζούντα, είναι η παρούσα έκδοση.

Εξετάζονται, η κοινωνική συγκρότηση της Τραπεζούντας στις διάφορες ιστορικές περιόδους μέχρι και τους νεότερους χρόνους, η κοινοτική και εκκλησιαστική ενοριακή οργάνωση της πόλης, όπως και ο πλούτος των μνημείων της.

Το περιεχόμενο και η διάρθρωση των κειμένων έχει κέντρο αναφοράς την οικιστική/πολεοδομική εξέλιξη της πόλης - προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα για την ιστορία, τον πολιτισμό, τους στόχους της καθώς και τον τρόπο εποικισμού του χώρου.

Η έρευνα εισχωρεί στο πεδίο της τοπογραφίας των συντελεστών του δομημένου περιβάλλοντος μέρος του οποίου είναι και τα μνημεία. Το βιβλίο περιέχει ως καθοριστικό συντελεστή του το Μητρώο των Ναών ως μνημείων της πόλης καθώς και άλλων κτιρίων που θεωρούνται επίσης μνημεία.

Το βιβλίο περιέχει πλούσια εικονογράφηση (φωτογραφίες, σχέδια, χάρτες), τα οποία χωρίς να διεκδικούν το κέντρο βάρους της έκδοσης, αποτελούν στοιχεία επεξηγηματικά/συμπληρωματικά του γραπτού λόγου. Επίσης, τα κεφάλαια ενσωματώνουν παραρτήματα, πολλά από τα οποία αποτελούν αυτοδύναμες θεματικές ενότητες.

Μια κινεζική πόλη διεκδικεί το ρεκόρ για το μεγαλύτερο ψωμί naan στον κόσμο!



Ύστερα από 10 ώρες ασταμάτητης εργασίας ενός σεφ και δώδεκα βοηθών, δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο ψωμί περίπου …3 μέτρων!

Το ψωμί naan είναι γεμιστό με 30 κιλά αρνίσιο κρέας και 16 κιλά κρεμμύδια, ενώ χρειάστηκαν 125 κιλά αλεύρι για το ζυμάρι! Σύμφωνα με τους μαγείρους μπορούν να τραφούν 10.000 άνθρωποι!

Όπως καταλαβαίνεται ήταν δύσκολο το γιγαντιαίο ψωμί να ψηθεί σε έναν κοινό φούρνο, γι΄ αυτό η τοπικές αρχές έχτισαν έναν τεράστιο φούρνο!

Καλή τους όρεξη…

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, πάνω σε φορείο, λίγες ώρες αφού έχει αφήσει την τελευταία του




Αποτελούν στοιχείο στην πολυαναμενόμενη δίκη του γιατρού Κόνραντ Μάρεϊ, του προσωπικού γιατρού του βασιλιά της ποπ, ο οποίος κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας.

Η δίκη στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες ξεκίνησε με την οικογένεια του Τζάκσον στο ακροατήριο και χιλιάδες θαυμαστές του έξω από την αίθουσα, να ζητούν την καταδίκη του Μάρεϊ. Εκεί και υπερασπιστές του κατηγορούμενου, ζητούν την αθώωσή του.

Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία μπορούν πλέον να ψηφίζουν, ωστόσο η οδήγηση παραμένει απαγορευμένη.

Καταδίκη γυναίκας σε 10 μαστιγώματα, επειδή τόλμησε να... οδηγήσει
Μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία καταδικάστηκε από δικαστήριο της Τζέντα να μαστιγωθεί 10 φορές επειδή οδηγούσε.
Η καταδίκη έρχεται δύο ημέρες αφότου ο βασιλιάς Αμπντάλα ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες θα μπορούν να γίνονται μέλη της βουλής αλλά και να είναι υποψήφιες για τις δημοτικές εκλογές του 2015.
"Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το βασίλειο έχει δύο επίπεδα έκφρασης, ένα για το εξωτερικό και ένα τοπικό κατασταλτικό", δήλωσε ένας δικηγόρος που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η Διεθνής Αμνηστία ανέφερε σήμερα ότι αυτή η καταδίκη "δείχνει την κλίμακα των διακρίσεων κατά των γυναικών στο βασίλειο".
Το ότι καθυστερημένα επετράπη στις γυναίκες να ψηφίσουν στις εκλογές είναι καλό, αλλά αν είναι να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το μαστίγωμα επειδή προσπάθησαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ελεύθερη κυκλοφορία, τότε οι εξαγγελθείσες "μεταρρυθμίσεις" του βασιλιά είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγες, δήλωσε ο Φίλιπ Λούθερ, ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Η Σαουδική Αραβία παραμένει η μοναδική μουσουλμανική χώρα που δεν επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν.

http://news247.gr/

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.




Ποινές φυλάκισης τριών έως δώδεκα μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε βάρος των γονιών και κηδεμόνων των πέντε ανήλικων αγοριών που εμπλέκονταν στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ από τη Βέροια, το Φεβρουάριο του 2006.

Από το σύνολο των επτά κατηγορουμένων αθωώθηκε μόνον η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων. Πέντε εκ των κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων και καταδικάστηκαν ο καθένας σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή. Εξάλλου, ο πατέρας ενός εκ των αγοριών καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, με αναστολή, καθώς το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία του και τον έκρινε ένοχο για την πράξη της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων εξ αμελείας.
Στο δικαστήριο κατέθεσε και η μητέρα του μικρού Άλεξ, Νατέλα, η οποία μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας δήλωσε: «Για μας το θέμα είναι να μάθουμε τι απέγινε το παιδί μας». Ο συνήγορός της, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της δίκης,

«Για τους πουλημένους βόλι δε χαλάμε, με πέτρες και με ξύλα τους πετροβολάμε…»

Ο Υπ.Οικονομικών εκτός από υπερπατριώτης είναι και καλός Χριστιανός...Τηρεί κατά γράμμα τη φράση της Καινής Διαθήκης "Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι..." και αφού τα ευρώ μας έχουν την Ευρώπη πάνω βάλθηκε να τα στείλει όλα στις Βρυξέλλες...μαζί με τα σπίτια μας...

Ο επίτιμος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης(το «Ελληνικής» έχει αυτοκαταργηθεί) πάσχει από διχασμό…Ψήφισε το χαράτσι και σήμερα δήλωσε ότι δε το πληρώνει…Άρα ή το ψήφισε για να το πληρώσουμε οι υπόλοιποι ή ουσιαστικά μας καλεί σε ανυπακοή…

Καταχειροκροτήθηκε ο Πρωθυπουργός από τους Γερμανούς Βιομήχανους όπως πέρυσι από τους Γερμανούς Τραπεζίτες (κατά την απονομή του βραβείου Κβάντρικα-από τον Άκερμαν, κεντρικό τραπεζίτη της Bundesbank και “διευθυντή” της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ διότι αφού απαξίωσε την χώρα ουσιαστικά τους τη χαρίζει για επενδύσεις….

Φυσικά δεν τελειώνουν εκεί τα κατορθώματα….Με την αξία που έχουν τα Credit Default Swaps(ασφάλιστρα κινδύνου) σήμερα- και οφείλεται στην αδράνεια που επιδεικνύει πρίν και μετά την εκταμίευση κάθε δόσης- θα γίνουν περισσότερο πλούσιοι κάποιοι φίλοι του Πρωθυπουργού τύπου G.Soros…Αρκεί να προκληθεί ένα πιστωτικό επεισόδιο ή πολύ απλά να διακινείται το γαϊτανάκι της χρεοκοπίας για να τα μοσχοπουλάνε στη δευτερογενή Αγορά σε κατόχους ομολόγων….Έτσι οι μεν εξασφαλίζονται αλλά οι δε κερδίζουν διπλά…Πουλάνε αέρα(το αγόρασαν 5 και τώρα το πωλούν 100 αλλά και έχουν ξεφορτωθεί εδώ και καιρό τα ελληνικά Ομόλογα πριν απαξιωθούν)Η Γνώση είναι δύναμη…

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι Αμερικάνοι...Γι'αυτούς φυλάξαμε την εκμετάλευση της ΑΟΖ με το "αζημίωτο" φυσικά και αφού μπήκαν και οι Τούρκοι στο παιγχνίδι ας κάνουμε και μια συνεκμετάλευση βρε παιδιά...Άλλωστε δεν πειράζει να παραχωρήσουμε κάτι αρκεί να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι....(όπως είχε πεί κάποτε για τα Ίμια ως Υπουργός Εξωτερικών ο σημερινός Πρωθυπουργός)

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η εμμονή σε όλο αυτό το παραμύθι φτωχοποίησης…

Ο Πρωθυπουργός από τις κινήσεις του είναι ξεκάθαρο ότι δουλεύει για κερδοσκόπους και καιροσκόπους….Δεν έχει καμιά σχέση με τη σωτηρία της πατρίδας….Αν ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τους μισθούς και τις συντάξεις δε θα τις μείωνε κατά 50% σε δύο χρόνια…

Ακόμη και η χρεοκοπία(άμεση στάση πληρωμών) το Μαίο του 2010 θα ήταν πολύ καλύτερη από αυτό που συμβαίνει τώρα….

Φυσικά η καλύτερη λύση θα ήταν μια ήπια αναδιάρθρωση χωρίς φυσικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας….Αλλά όταν κάποιοι το λέγαμε αυτό από τότε μας κατηγορούσαν ότι θέλουμε να χρεοκοπήσουμε τη χώρα…

Τώρα πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι θέλουν να χρεοκοπήσουν τη χώρα και με ποιο τρόπο…

Το μέγα ζήτημα είναι αν θα τους αφήσουμε….

Υποτροφίες ΟΤΕ–COSMOTE για την Ελληνική Περιφέρεια: Δέκα χρόνια δίπλα στο ξεκίνημα των νέων


Ο ΟΤΕ και η COSMOTE προκηρύσσουν το πρόγραμμα Υποτροφιών για την Ελληνική Περιφέρεια για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για δεκαπέντε πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με στόχο την ενίσχυση των πανεπιστημιακών σπουδών τους.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα απονείμουν για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, δεκαπέντε (15) Υποτροφίες, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€)[1] η καθεμία. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όσοι έχουν πετύχει μέσω του συστήματος Πανελλήνιων εξετάσεων σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Ε.Ι.) Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας μας ως πρωτοετείς φοιτητές (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές) και έχουν αποφοιτήσει το 2011, από δημόσιο Λύκειο των νομών: Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Ηλείας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων, Φλώρινας, Φωκίδας, Χίου. Επιπλέον, η COSMOTE θα απονείμει και Τιμητικές Διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οχτώ ευρώ (1.528€)[2] η καθεμία, σε επιλεγμένους υποψηφίους που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις. Βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψήφιων υποτρόφων είναι η προσωπική και οικογενειακή τους κατάσταση (πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κλπ.).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.ote-cosmote-scholarships.gr. Προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης από τους υποψηφίους έχει ορισθεί η 23η Οκτωβρίου 2011. Σημειώνεται ότι οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα υποτροφιών, καθώς και τα κριτήρια επιλογής, περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη (www.ote-cosmote-scholarships.gr).

Από την έναρξη του θεσμού των Υποτροφιών το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 91 Υποτροφίες και 204 Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, έχοντας ήδη καλύψει την ελληνική περιφέρεια δύο φορές. Κλείνοντας δέκα χρόνια, το πρόγραμμα ενδυναμώνεται με τη συμμετοχή του ΟΤΕ και την παροχή πέντε επιπλέον υποτροφιών. Η πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ και της COSMOTE, συμβάλλει στη δέσμευση του Ομίλου ΟΤΕ για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους, ενισχύοντας παράλληλα την ελληνική περιφέρεια.

Πληροφορίες:

OTE

Γραφείο Τύπου

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας

τηλ. 210-6117434

email: media-office@ote.gr

COSMOTE

Γραφείο Τύπου

Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων

τηλ. 210-6177566

email: mediarelations@cosmote.gr


[1] Το συνολικό μικτό ποσό κάθε Υποτροφίας ανέρχεται σε είκοσι χιλιάδες ευρώ (20.000 €), το δε καθαρό ποσό, μετά την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου και τέλους χαρτοσήμου ανέρχεται στο ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€). Το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε δυο (2) ισόποσες δόσεις.

[2] Το συνολικό μικτό ποσό κάθε Τιμητικής Διάκρισης ανέρχεται σε δύο χιλιάδες ευρώ (2.000 €), το δε καθαρό ποσό, μετά την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου και τέλους χαρτοσήμου, ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (1.528€) και θα καταβληθεί εφάπαξ.

Προς όψιμη αναζήτηση της βουλευτικής σύνταξης στρέφεται ο σε αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.



που στερούμενος το μισθό του περιφερειάρχη, «θυμήθηκε»
τη θητεία του κατά το παρελθόν στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, εδώ και....




τέσσερις μήνες ο κ. Ψωμιάδης δεν λαμβάνει το μισθό του περιφερειάρχη, ο οποίος ανέρχεται σε 6.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ σ΄αυτόν προστίθενται και μία σειρά από άλλες καλύψεις, όπως έξοδα παράστασης, οδοιπορικά κ.τ.λ. Έτσι πλέον θα διεκδικήσει τη βουλευτική του σύνταξη, η οποία προσεγγίζει σήμερα τις 4.500 ευρώ και για την οποία πληροί τις προϋποθέσεις απονομής της. Την ίδια στιγμή πλησιάζει για τον ίδιο η «ώρα της κρίσης», καθώς στις 19 Οκτωβρίου ο Αρειος Πάγος θα αποφανθεί για την προσφυγή του κατά της δικαστικής απόφασης, βάσει της οποίας στη συνέχεια τέθηκε διοικητικά σε αργία.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

Έχοντας υπόψη το Π.Δ. 1/2007 σύμφωνα με το οποίο «καθιερώθηκε η 30η Σεπτεμβρίου, ως ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών» (ΦΕΚ 1/τ.Α/2.1.2007) και στο οποίο έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις των Εθνικών μας Ευεργετών.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και οι οποίες σύμφωνα με την απόφαση 37539/19-9-2011 του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκεντρωμένης ορίζονται ως εξής:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

10:30’ Στο χώρο του μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Στην εκδήλωση παρακαλούνται να παραστούν οι Αρχές του Νομού, της πόλης της Κατερίνης, οι Δ/ντες και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.

Τα θέματα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.

Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για την εγκατάσταση μικροφωνικής, το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου της πλατείας.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης, ο οποίος θα κάνει και μια σύντομη αναφορά στην προσφορά των Εθνικών μας Ευεργετών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Δημ. Σταδίου 9 στην Κατερίνη και πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει και ο Πιερικός Αρχέλαος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

η Daily Mail είναι εθισμένη στο να τρώει πέτρες, ξύλα ακόμα και τούβλα.




Μια πολύ ασυνήθιστη και λυπηρή είδηση κάνει από εχθές τον γύρο του Διαδικτύου. Ένα κοριτσάκι τριών μόλις ετών από τις Ηνωμένες Πολιτείες πάσχει από μια σπάνια ασθένεια ονόματι Pica η οποία την κάνει να έχει ακατάσχετη επιθυμία για μη φαγώσιμες τροφές!
Η μικρή Natalie Hayhurst βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο να δηλητηριαστεί ή να προκαλέσει σοβαρές πληγές στο στόμα της αφού όπως αναφέρει η Daily Mail είναι εθισμένη στο να τρώει πέτρες, ξύλα ακόμα και τούβλα.
Μάλιστα, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε το άτυχο κοριτσάκι έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο καθώς έφαγε μια ολόκληρη λάμπα η οποία την έστειλε στο νοσοκομείο.
«Κάθε μέρα δίνω μάχη για να την αποτρέψω από το να φάει κάτι που μπορεί να τη σκοτώσει. Τρώει πέτρες, κλαδιά και γενικά ό,τι βρει στον κήπο. Μπορεί να φάει ένα τούβλο, όπως τα άλλα παιδάκια τρώνε ένα μπισκότο. Ξέρει πως όλα αυτά είναι επιβλαβή για εκείνη αλλά δεν μπορεί να το ελέγξει καθώς η 'λαιμαργία' της είναι τεράστια», δηλώνει η μητέρα της Natalie, Colleen.

EKEINH TON ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ...ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;;; "ΝΟ SOUBLAKI ΜΩΡΗ, SE PARAKALO, ICE CREAM...."

Στη Ρόδο ένα καμάκι κατά την ώρα του ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ με ξένη τουρίστρια...
Δεν ξέρει και καλά ΑΓΓΛΙΚΑ ο φουκαράς κι έτσι...
ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΞΗΣΕΙ....
Κάποια στιγμή, χαμογελάει καθώς βρήκε τι να της πει γιά να μην τον πονάει...
Της λέει αποστομοτικά ο αθεόφοβος....
"ΜΩΡΗ, ΝΟ SOUBLAKI SE PARAKALO, ICE CREAM ΜΩΡΗ, ICE CREAM ΜΩΡΗΗΗΗΗ...."
Κι έτσι πέρασε εκείνη καλά κι αυτός καλύτερα....
χα χα χα
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "GREEK KAMAKI"....

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ, ΓΙΝΕ ...ΣΩΣΤΗΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ"

Η ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ»
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΜ. ΓΟΥΝΑΡΗ 1, ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19.30.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ .
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ.:
1. Σταθ. 23510 46 677 (Μόνο κάθε Τετάρτη 19,30 – 21. 30)
2. Κιν. 6944 583 960 κος Θεόδωρο Γρηγορόπουλο
3. Κιν. 6943 462 508 κος Αχιλλέας Δημητρίου