PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ PIERIA -GR

PIERIA -GR.... ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΟ.....

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας που αρχίζει στις 1 Οκτωβρίου.

Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Δημ. Σταδίου 9 (τηλ. 23510 32153), τα μέλη του Δ.Σ., στο κατάστημα FOTISTORES στην οδό Σβορώνου 18 και στο τηλ. 6978 495134.

Είναι στην τιμή των 50 €, 70 € και 100 €.

Έγινε με επιτυχία και το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 του Πιερικού Αρχελάου


Συμμετείχαν πάνω από 120 παιδιά

Πάνω από 120 παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που οργάνωσε με επιτυχία το τμήμα ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους ανά φύλο και ανά ηλικία. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί αγώνες, ενώ την Κυριακή έγιναν οι τελικοί, καθώς και οι αγώνες κατάταξης για κάθε κατηγορία.

Πάντως είναι παρήγορο το γεγονός ότι τα παιδιά της Κατερίνης, όπως βέβαια και οι γονείς τους, δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον αθλητισμό και κύρια για την καλαθοσφαίριση. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και από τη μαζική συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου και είναι ένα παρήγορο το γεγονός το ότι φέτος το ενδιαφέρον τους είναι εντυπωσιακά αυξημένο.

Ο Γιάννης Φουτσιτζής στον Πιερικό Αρχέλαο


«Στην ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά και μεθοδικά

ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Φουτσιτζής θα αγωνίζεται στον Πιερικό Αρχέλαο στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο με τον Απόλλωνα Πατρών στην Κατερίνη.

Ο 32χρονος small forward πέρυσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Φλόγα της Θεσσαλονίκης και έχει ύψος 1,97 μ.

Για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Κατερίνης, ο Γιάννης Φουτσιτζής έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που είμαι πλέον μέλος της οικογενείας του Πιερικού Αρχέλαου. Πιστεύω ότι με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του προπονητικού τημ θα προσφέρουμε πλούσιο θέαμα αλλά και επιτυχίες στο σύλλογο. Στην ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά και μεθοδικά ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Είμαι σίγουρος ότι για ακόμη μια φορά το καταπληκτικό φίλαθλο κοινό της Κατερίνης θα είναι στο πλευρό μας και θα δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δύναμη και υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και διοικούντες του συλλόγου».

Η Εθνική Ελλάδος …στον Πιερικό Αρχέλαο


Φωτογραφία - ενθύμιο από το Θανάση Μολυβδά

Μετά την επιστροφή του από το «EUROBASKET» στη Λιθουανία όπου ασκούσε τα καθήκοντα του βοηθού στον προπονητή Ηλία Ζούρο, ο Θανάσης Μολυβδάς επίσης βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο, αλλά και … «τιμονιέρης» στα τελευταία παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής που τελείωσε με την παραμονή της ομάδας στην Α2, έφερε στην Κατερινιώτικη ομάδα μια φωτογραφία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η φωτογραφία αυτή που κοσμεί πλέον τα γραφεία του συλλόγου, έχει υπογραφές από όλους τους εικονιζόμενους, είναι αφιερωμένη στον Πιερικό Αρχέλαο και έγινε αντικείμενο χαράς για τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Θανάσης Μολυβδάς δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες όλων, καθώς και τα συγχαρητήρια για την επιτυχημένη συνεργασία του στην Εθνική Ελλάδος.

Συνέντευξη τύπου δίνει την Τετάρτη ο Πιερικός Αρχέλαος

Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας που συμμετέχει και ο Πιερικός Αρχέλαος για δεύτερη συνεχή χρονιά, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα δώσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ συνέντευξη τύπου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη στις 6 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Δημ. Σταδίου 9 στην Κατερίνη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ......ΠΑΡΤΕ ΤΑ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΖΑΓΟΜΕΝΟΥΣ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ..

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ...

ΤΕΛΟΣ....

"...Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε φαντασία... "

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ...

ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.

Ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης απαιτεί την πώληση της Ελλάδας!!!




Την κακουργηματική απάτη του Καρατζαφέρη δεν πάψαμε ούτε μια στιγμή να την καταγγέλλουμε και να την αναλύουμε.

Ο Καρατζαφέρης είναι πιόνι του μεγάλου κεφαλαίου και υμνητής του χρήματος. Και επειδή το χρήμα όχι μόνο δεν έχει πατρίδα, αλλά σήμερα διαλύει και τα έθνη-κράτη, το ίδιο και ο Καρατζαφέρης δεν πιστεύει σε καμιά πατρίδα και προωθεί στην πράξη τη διάλυση του ελληνικού έθνους-κράτους.

ΟΛΗ αυτή τη θηριώδη απάτη και τον υποτελή και διατεταγμένο ρόλο του τα κρύβει πίσω από μια υστερική δημαγωγία για τα «εθνικά ζητήματα».

Κερδοσκοπεί ασύστολα, ασίγαστα και πρόστυχα, με θεατρινισμούς και υστερικές κορώνες γύρω από τα «πατριωτικά» και οι θέσεις του και οι πράξεις του εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές των πλανητικών κέντρων εξουσίας, εκείνων δηλαδή που καταλύουν πρακτικά κάθε οικονομική, κοινωνική και πολιτική δομή του ελληνικού έθνους-κράτους.

Συγκεκριμένα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ....

ΖΗΤΩ..

Αδιέξοδο λοιπόν και στο τι ψηφίζουμε. Ψηφίζουμε μικρά κόμματα ή κάνουμε επιλογή εξουσίας ανάμεσα σε Πασόκ και ΝΔ;



Όλο και περισσότερος κόσμος τον τελευταίο καιρό προκρίνει τις εκλογές ως λύση στο αδιέξοδο, ενώ η πλειοψηφία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τις ζητά επιτακτικά.
Οι περισσότεροι αν και βλέπουν οτι θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο, καθώς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου νεκρώνουν τα πάντα και κατά πάσα πιθανότητα αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν θα έχουμε, συνειδητοποιούν οτι και η παρούσα κατάσταση σε αδιέξοδο μας οδηγεί... Άρα-surprise- αδιέξοδο!


Οι εκλογές θα ήταν η πιο τίμια και δημοκρατική λύση σε αυτή τη φάση οπού τα πάντα έχουν παραλύσει, δεδομένου οτι δεν υπάρχει καμία προοπτική για συναίνεση, ειδικά ύστερα από την εκτός τόπου και χρόνου παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Αλλά δεν μπορούμε (ή μάλλον δεν πρέπει) να πάμε σε εκλογές με τα κόμματα ως έχουν. Αν την επόμενη Κυριακή στηνόντουσαν κάλπες πολύς κόσμος δεν θα ήξερε τι να ψηφίσει. Τα περισσότερα κόμματα είναι ένα κράμα λαϊκισμού και υπευθυνότητας (με την λαϊκίστικη πτέρυγα να κάνει την περισσότερη φασαρία).


Αδιέξοδο λοιπόν και στο τι ψηφίζουμε. Ψηφίζουμε μικρά κόμματα ή κάνουμε επιλογή εξουσίας ανάμεσα σε Πασόκ και ΝΔ;
Στη ΝΔ δεν νομίζω οτι χρειάζεται να αναφερθώ καν, πιστεύω οτι όσοι λοξοκοίταγαν προς τη μεριά της με τη λογική "ας δοκιμάσουμε και τη φρεσκαδούρα, δε μου λέει κάτι το όνομα "Κώστας Καραμανλής"", μετά την παρουσία Σαμαρά στη ΔΕΘ, ούτε που το σκέφτονται.


Πάμε τώρα στο Πασοκ... Αλήθεια πώς μπορεί να ψηφίσει κανείς αυτό το κόμμα όταν έχει δει οτι στην πράξη δεν μπορεί να κάνει ούτε μία αλλαγή, καθώς ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών του στέκεται εμπόδιο σε όλα και έχει μείνει κολλημένο σε εποχές Ανδρέα Παπανδρέου; Πώς μπορεί να ψηφίσει κανείς Πασοκ όταν βλέπει οτι οι συνδικαλιστές που το ίδιο εξέθρεψε, θεωρούν οτι το κράτος και οι επιχειρήσεις στις οποίες "εργάζονται" τους ανήκουν, ενώ παράλληλα Υπουργοί τους χαρακτηρίζουν "συνδικαλιστικά διαμάντια";
Να ψηφίσω και με τα δυο χέρια το κόμμα του Γ.Παπανδρέου, του Μόσιαλου, της Διαμαντοπούλου, του Ραγκούση, της Χαράς Κεφαλίδου αλλά το κόμμα της Τόνιας Αντωνίου, του Σαλαγιάννη, του Αθανασιάδη, της Καϊλή, ούτε με σφαίρες. Κοινός τόπος μεταξύ υπευθυνότητας και λαϊκισμού, δεν υπάρχει.


Το πολιτικό σύστημα δεν μας προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για την εξουσία, ενώ αντίθετα έχουμε πληθώρα εναλλακτικών αντιπολιτευτικών επιλογών. Σε αυτή τη φάση όμως, θεωρώ οτι δεν μπορεί κανείς να ρισκάρει ακυβερνησία και συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, θα ήταν ευχής έργο να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση.


Οπότε τι; Σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, το πολιτικό σύστημα οφείλει να ωριμάσει μέσα σε μία μέρα και να μας προσφέρει τις εναλλακτικές που επιθυμούμε. Όποιο κόμμα έχει συναίσθηση της ιστορικής του ευθύνης και επιλέγει την υπευθυνότητα από τον λαϊκισμό, οφείλει να περιορίσει και γιατί όχι να αποβάλλει την λαϊκίστική του πτέρυγα και να επιδιώξει συνεργασία με άλλες φωνές που κατανοούν την κρισιμότητα της κατάστασης, έστω και αν χρειαστεί να κάνει ιδεολογικές εκπτώσεις.
Εάν όχι το πολιτικό σύστημα και οι υπάρχοντες πολιτικοί, τότε οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να διαμορφώσουν τις εναλλακτικές τους επιλογές. Έχω πραγματικά βαρεθεί την καρμιριά και τις τοποθετήσεις του τύπου: "όλοι είναι ανίκανοι, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν με αντιπροσωπεύει κανείς".


Το μόνο σίγουρο είναι οτι εάν δεν γίνουν αυτές οι αλλαγές, δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές, θα ήταν αυτοκτονία. Καλύτερα η κυβέρνηση να συνεχίσει, κάνοντας επιτέλους τις απαραίτητες αλλαγές, έστω και χωρίς συναίνεση, μέχρι να την ρίξουν, παρά να πάρουμε το τεράστιο ρίσκο των πρόωρων εκλογών χωρίς να έχει προηγηθεί... ξεσκαρτάρισμα.
Κατ' εμέ αυτή είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.


Δεν έχουν "που την κεφαλήν κλίναι" οι νέες γενιές στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με το Reuters οι άστεγοι αυξάνονται δραματικά. R


Το δημοσίευμα παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ, με ιστορίες συμπολιτών μας οι οποίοι είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει άρδην η ζωή τους.
Ο Πέτρος Παπαδόπουλος είναι ένας από αυτούς. Ο 40χρονος, μέχρι πρότινος ήταν σεφ και έχει μαγειρέψει επί 18 χρόνια μουσακά και άλλα παραδοσιακά εδέσματα της χώρας μας σε πολλά εστιατόρια της Ελλάδας. Τώρα μαγειρεύει για 50 άτομα σε ένα καταφύγιο αστέγων.
Το όνομα που έδωσε στο πρακτορείο ειδήσεων, όπως τονίζει, είναι ψεύτικο καθώς δε θέλει συγγενείς και φίλοι του να μάθουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Ο 40χρονος το 2010 απολύθηκε και μη μπορώντας να αποπληρώσει ένα δάνειο που είχε πάρει, έχασε και το σπίτι του και κατέληξε να γυρνά στους δρόμους.
"Ένιωσα σαν να πρωταγωνιστώ σε ταινία", δήλωσε, προσθέτοντας πως η ζωή του πήρε στροφή 180 μοιρών.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των αστέγων στην Ελλάδα έχει αυξηθεί 20-25% τα τελευταία δύο χρόνια, σε μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων, τονίζει το Reuters, μένει ακόμα με τους γονείς του και συνήθως οι συντάξεις των παππούδων στηρίζουν τις νέες οικογένειες.
"Δεν περίμενα ποτέ πως κάτι τέτοιο θα συμβεί σε μένα", σημειώνει ο 40χρονος, λέγοντας πως αργότερα κατάλαβε πως το να περάσεις στην απέναντι όχθη μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί στον καθένα.
"Ο πληθυσμός των αστέγων έχει αλλάξει", δήλωσε ο Άρης Βιολαντζής, ψυχολόγος στην ΜΚΟ Κλίμακα. "Είναι συνήθως μεσήλικες, στην παραγωγική τους ηλικία, που σκέφτονταν ότι όλα πήγαιναν καλά και έκαναν τις σωστές κινήσεις".
Η Κλίμακα υπολογίζει ότι ο πληθυσμός που ζει στους δρόμους στην Ελλάδα έχει αυξηθεί 17.000-20.000 άτομα τα τελευταία δύο χρόνια. Η υπηρεσία του δήμου Αθηναίων για τους αστέγους, όπου δεκάδες σχηματίζουν ουρά κάθε μέρα για ένα γεύμα, επίσης αναφέρει μια άνοδο της τάξης του 15-20%.
Η φτώχεια έχει αυξηθεί αισθητά στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπου οι άνθρωποι κοιμούνται σε υπνόσακους, σε σοκάκια και ψάχνουν στα σκουπίδια για τρόφιμα. Με την ανεργία να φτάνει στο 16%, οι νέοι άστεγοι προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα.
"Η οικογένεια και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι που συνολικά υποφέρουν... δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, είναι σαν κάθε άνθρωπος να είναι μόνος του", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βιολαντζής.



ιδού ο ΜΕΣΣΙας της πολιτικής !!!

samaras_messias

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

Απορρίπτει το ενδεχόμενο εφεδρείας ο Δ.Δίου-Ολύμπου


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σειρά σοβαρών θεμάτων απασχόλησαν το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου, μηνός Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συζήτησης που έγινε πριν από την ημερήσια διάταξη.

Επρόκειτο για θέματα όπως η παιδεία, η καθαριότητα, η έλλειψη προσωπικού αλλά και η πιθανότητα απομείωσης του ήδη υπάρχοντος προσωπικού σε περίπτωση που εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία και στον στενό δημόσιο τομέα, η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η έλλειψη κονδυλίων για διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την καλύτερη εμφάνιση του δήμου (καλύτερη ευπρέπεια ακτών κλπ), η λειτουργία των υδρονομέων άρδευσης, θέματα της ΔΕΑΑΝΟ, το ζήτημα αναβολής της δίκης του εκλεγμένου δημάρχου Γ. Παπαθανασίου κ.ά.

Τα περισσότερα από αυτά τα θέματα, καθώς και άλλα πολλά, έθεσαν στελέχη της μειοψηφίας προς τη διοίκηση του δήμου, είτε με τη μορφή ερωτήσεων, είτε μέσω διαφόρων μορφών κριτικής.

Τις απαντήσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν, έδωσαν οι αρμόδιοι του δήμου και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Κιάφας, Βασίλης Βροχαρίδης, Μαρία Τσιμήτρη, Σοφία Νούλα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝΟ Αθανάσιος Στύλος κ.ά. (Τα βασικότερα θέματα με τις απαντήσεις αρμοδίων θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες).

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, Διονύσης Πουρλιώτης, ο οποίος ανέγνωσε υπόμνημα με τις θέσεις των δημοτικών υπαλλήλων για την εργασιακή εφεδρεία και ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τους εργαζόμενους, ώστε να μην τεθούν υπάλληλοι του δήμου σε εργασιακή εφεδρεία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός του προέδρου των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, στην αίθουσα παρευρίσκονταν αρκετοί δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου, όπως επίσης και μέλη της διοίκησης του σωματείου.

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής δήμαρχος Γ. Φαρμάκης πήρε τον λόγο και είπε, μεταξύ άλλων, ότι η εργασιακή εφεδρεία για τον δήμο Δίου-Ολύμπου ακούγεται ως ανέκδοτο, διότι, όπως εξήγησε, για να μπορεί να λειτουργεί ο δήμος πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο όμως στον δήμο Δίου-Ολύμπου είναι ελλιπές.

Επομένως, σημείωσε, όχι μόνο δεν μπορεί να εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία στον δήμο Δίου-Ολύμπου αλλά θα πρέπει να καλυφθούν κενά που υπάρχουν, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα των δημοτών και του τόπου.

Από την πλευρά του ο Κώστας Δημόπουλος εξέφρασε ευχαριστίες προς τους υπαλλήλους για τις υπηρεσίες που παρέχουν, επειδή συχνά υπερβάλλουν εαυτούς για να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας τάχθηκε αλληλέγγυος σε αιτήματά τους, τους ζήτησε όμως, ευγενικά, να βλέπουν κάποιοι κάποιες φορές με μια ευρύτητα ορισμένα θέματα δημοτικής λειτουργίας και έκανε λόγο για «υπερωρίες χωρίς απολαβές». Στο κλείσιμο δε της τοποθέτησής του είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να κοιμάστε ήσυχοι».

Ο τ. δήμαρχος Λιτοχώρου Αθανάσιος Τσιφοδήμος μιλώντας για το θέμα είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορούμε να θέσουμε εργαζομένους σε εργασιακή εφεδρεία» αφού, όπως εξήγησε, δεν επαρκούν οι υπάρχοντες υπάλληλοι στον δήμο Δίου-Ολύμπου, είναι λιγότεροι… και συμπλήρωσε ότι «χρειαζόμαστε και επιπλέον προσωπικό».

Στο ίδιο πλαίσιο μιλώντας ο κ. Λάππας είπε ότι «εδώ, καλά – καλά, δεν μας φτάνουν αυτοί που έχουμε»… και μεταξύ των άλλων που ανέφερε, δήλωσε αντίθετος με την απομείωση του προσωπικού του δήμου. Έχουμε ανάγκη πλήρωσης θέσεων από υπαλλήλους, είπε προς το κλείσιμο της τοποθέτησής του.

Κατά την Κατερίνα Κουρίτα, «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»… και επιτέθηκε εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, ζητώντας παράλληλα να αποφασίσει ο δήμος να μη δεχτεί να εφαρμόσει το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Για το θέμα αυτό ο κ. Τσιφοδήμος, λίγο νωρίτερα, είχε πει ότι δεν υπάρχει τρόπος, στο ζήτημα αυτό, να μην εφαρμόσει ο δήμος τον νόμο του κράτους.

Λίγο πριν από το κλείσιμο της συζήτησης ο κ. Πουρλιώτης ζήτησε να ληφθεί μια πολιτική απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο. Τελικά, ο πρόεδρος Γ. Κωτούλης διάβασε ξανά το υπόμνημα των δημοτικών υπαλλήλων με τις θέσεις τους και ακολούθως το δημοτικό συμβούλιο συμφώνησε για τη λήψη σχετικής απόφασης.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Συζήτηση όμως έγινε και για την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου, ο οποίος, ως γνωστόν, τις τελευταίες μέρες του περασμένου Απριλίου τέθηκε σε αργία μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Σημειωτέον, ο κ. Παπαθανασίου τέθηκε σε αργία, μετά από ανώνυμη επιστολή που στάλθηκε στον Εισαγγελέα, χωρίς ο κ. Παπαθανασίου να έχει δικαστεί η καταδικαστεί μέχρι σήμερα.

Η υπόθεσή του επρόκειτο να εκδικαστεί εσπευσμένα, μετά από αίτημά του στις Δικαστικές Αρχές, η δίκη του προσδιορίστηκε για τις 19/9/2011, ωστόσο οι Δικαστές εκείνη τη μέρα αποφάσισαν να μη γίνουν οι εμβόλιμες και πρωτοείσακτες δίκες, όπως ήταν αυτή του κ. Παπαθανασίου, η οποία όμως δίκη, βάσει του νέου νόμου, που θα ψηφιστεί σήμερα ή αύριο, θα πρέπει να γίνει εντός δύο μηνών, το αργότερο.

Το θέμα, λοιπόν, της υπόθεσης του κ. Παπαθανασίου τέθηκε από στελέχη της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, οπότε ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης απαντώντας είπε μεταξύ άλλων: «Μιλήσατε για τη δίκη, δηλαδή γιατί δεν έγινε ενημέρωση. Κι απ’ την άλλη μεριά βέβαια, υπάρχουν ενστάσεις (από κάποιους), διότι υπήρξε ένα δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δήμο Δίου-Ολύμπου. Είναι λίγο αντικρουόμενες οι απόψεις (αυτές).

ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ

Στο σημείο αυτό ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μυλωνέρος, χωρίς να του έχει δοθεί ο λόγος, διέκοψε αυθαίρετα την τοποθέτηση του αναπληρωτή δημάρχου, γι αυτό και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ. Κωτούλης επιχείρησε, μάταια όμως, να τον επαναφέρει στην τάξη. Ο Δ. Μυλωνέρος ισχυρίζονταν ότι το δελτίο τύπου το έβγαλε ο κ. Γιώργος Παπαθανασίου (το δελτίο τύπου το έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΦΑΡΜΑΚΗ

Από την πλευρά του ο Γιώργος Φαρμάκης συνεχίζοντας απάντησε ότι το θέμα του δελτίου τύπου αφορούσε όχι μόνο τον εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου αλλά αφορούσε και τον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Και συνεχίζοντας είπε: «Όταν γινόταν και η συνέλευση στην περιφερειακή ένωση δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς δεν μου δόθηκε ο λόγος από τον κ. Μπουτάρη, διότι είχαν οξυνθεί τα πνεύματα, εγώ θα περίμενα να μπούμε σε μια πιο ουσιαστική συζήτηση.

Να μπαίναμε, δηλαδή, σε μια συζήτηση και εκεί, που δεν έγινε, αλλά και εδώ, για την καταστατική θέση των αιρετών. Σήμερα, μόνο λίγους μήνες από την αρχή του έτους, έχουν τεθεί ή πρόκειται να τεθούν σε αργία έξι δήμαρχοι.

Θα περίμενα λοιπόν να βάλουμε τον δάκτυλο επί των τύπων των ήλων και, αν μπορούμε να σταθούμε πάνω από παρατάξεις, σήμερα όλοι εδώ να κάναμε ένα ψήφισμα και να ζητούσαμε το αυτονόητο, δηλαδή να προταχθεί η δίκη του Γιώργου Παπαθανασίου. Ομόφωνα ως δημοτικό συμβούλιο να ζητούσαμε από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προκειμένου η δίκη να προταχθεί και να γίνει αύριο.

Αν, λοιπόν, έχουμε τη γενναιότητα, θα μπορούσαμε να το ζητήσουμε προκειμένου να τελειώσει αυτό που είπατε εσείς σχετικά με την αργία του δημάρχου».

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΑΜΠΟ......

Υπάρχει κανένας αρμόδιος ;



Έχω ένα σκυλάκι που το πάω βόλτες .Εδώ και 2-3 μήνες παρατήρησα στο σημείο που δείχνει το βέλος να έχει δημιουργηθεί ένας υδροβιότοπος με βατράχια ,κουνούπια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Έχει φθάσει όσο η μαύρη γραμμή. Πήρα τηλέφωνο 2 φορές στη ΔΕΥΑΚ και μου είπαν ότι το νερό θα βγαίνει από καμία γεώτρηση που είναι μάλλον αδύνατον. Οι φωτογραφίες είναι ένα μικρό δείγμα και αποτυπώνουν ένα μικρό μέρος μόνο. Υπάρχει κανένας αρμόδιος ; Άραγε πόσα κυβικά νερού έχουν χαθεί; Πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα υγείας ( από κουνούπια κλπ);

Γιώργος Δημητριάδης

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......

ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ...

‎...μην ξεχνιόμαστε, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ.... 
AΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ....


Κάνε κλίκ κι άκου Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης... ΣΤΟΥΣ 95,3 ΣΤΑ FM...



www.953fm.gr

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ.


Την Παρασκευή 23\9, έστω και με εννέα μήνες καθυστέρηση, συνεδρίασε για πρώτη φορά η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας. Η απαρτία στην συνεδρίαση ήταν οριακή και αυτό, εν μέρει τουλάχιστον, οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα μέλη της επιτροπής δεν είχαν λάβει πρόσκληση για τη συνεδρίαση. Το επεσήμανα αυτό στην αρχή της συνεδρίασης, όμως δεν θέλησα να δώσω μεγαλύτερη έκταση στο θέμα προτιμώντας στην παρούσα φάση να αναγνωρίσω στην δημοτική αρχή το ελαφρυντικό της πρώτης φοράς.

Μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη η συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα των διοδίων, το οποίο είχε συζητηθεί με πρωτοβουλία της παράταξής μας τον περασμένο Μάιο σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθούμε αρκετοί ομιλητές και στην ανάγκη πραγματοποίησης συζήτησης για το θέμα που προέκυψε πρόσφατα σχετικά με την διαβούλευση που έχει ξεκινήσει για το «Εθνικό Πάρκο Ολύμπου». Τελικά υπήρξε η διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κωτούλη ότι σκοπεύει να συγκαλέσει ειδική συνεδρίαση του σώματος στις 10\10 ακριβώς για το θέμα αυτό και ο δημαρχεύων κ. Φαρμάκης υποσχέθηκε πως στη συνεδρίαση εκείνη θα προσκληθούν να συμμετάσχουν και οι κοινωνικοί, οικονομικοί, πολιτικοί φορείς του δήμου μας (πάντως με δεδομένο ότι η διαβούλευση λήγει στις 13\10, τρεις μόλις μέρες μετά την εξαγγελθείσα συνεδρίαση, επιφυλασσόμαστε να ζητήσουμε αλλαγή ημερομηνίας της συνεδρίασης).

Σχετικά τώρα με το θέμα των διοδίων ακολούθησε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κι έντονη σε κάποιες στιγμές συζήτηση. Παίρνοντας τον λόγο ζήτησα να σταματήσει η άγονη αντιπαράθεση γύρω από το ποιοι και πόσο συμμετείχαν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Δεν ήταν σκοπός της συνεδρίασης αυτής να προβάλλουμε ο καθένας την αγωνιστικότητά του έναντι των άλλων (προσωπικά δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα ή κόμπλεξ γιατί ως γνωστόν είμαι από τους ελάχιστους που έδιναν και δίνουν το «παρών», τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, στις κινητοποιήσεις στα διόδια!). Σκοπός ήταν να διαλεχθούμε ελεύθερα, να συνθέσουμε απόψεις και παρά τις όποιες επιμέρους διαφωνίες μας να καταλήξουμε σε ένα «μίνιμουμ» κοινών θέσεων (σε μία βάση δηλαδή) για να φτάσουμε από κοινού σε μία απόφαση – γνωμοδότηση προς το δημοτικό συμβούλιο. Από εκεί κι έπειτα η κάθε παράταξη ή φορέας και ο καθένας από εμάς διατηρεί την αυτονομία του και μπορεί να συνεχίζει να έχει τις δικές του συμπληρωματικές θέσεις.

Σχετικά με το δημοψήφισμα επανέλαβα ότι ως παράταξη τασσόμαστε υπέρ της διενέργειας ενός επίσημου δημοψηφίσματος, όμως θα στηρίξουμε την προσπάθεια ακόμη και με άτυπη μορφή (π.χ. συλλογή υπογραφών). Βασικό ζήτημα είναι να καταλήξουμε στο ζητούμενο του τυπικού ή άτυπου δημοψηφίσματος. Πρότεινα λοιπόν κανείς δημότης ή επαγγελματίας που αποδεδειγμένα επισκέπτεται συχνά τα διαμερίσματα του δήμου μας, να μην πληρώνει ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ (π.χ. με κάρτες ελευθέρας ή με ηλεκτρονικά pass free) μέχρι να κατασκευαστεί και να παραδοθεί σε χρήση ένα καθ΄όλα ασφαλές παράπλευρο οδικό δίκτυο!

Επανέφερα επίσης την πάγια πρότασή μου για σύσταση διαπαραταξιακής δημοτικής επιτροπής αγώνα πλαισιωμένης βέβαια κι από εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας! Μόνο έτσι θα υπάρξει σωστή κι αποτελεσματική οργάνωση των όποιων κινητοποιήσεων, καθώς και σοβαρή και με ξεκάθαρες κοινές θέσεις εκπροσώπηση του δήμου μας σε συνομιλίες – διαπραγματεύσεις με την Πολιτεία και με την εταιρία.

Τέλος υπενθύμισα ότι ανάλογα με εμάς προβλήματα αντιμετωπίζει και ο όμορος δήμος Τεμπών! Θα πρέπει λοιπόν ο δήμος μας να έρθει άμεσα σε συνεννόηση με τον δήμο Τεμπών για να καταστρώσουμε κοινή στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος.

Η Επιτροπή Διαβούλευσης συμφώνησε με τις προτάσεις αυτές (άλλωστε την πρώτη την είχαν διατυπώσει με μικρές διαφορές κι εκπρόσωποι άλλων φορέων), ωστόσο παρατηρήθηκε το αξιοπερίεργο να τελειώσει η συνεδρίαση χωρίς…ψηφοφορία (ίσως οι προεδρεύοντες θεώρησαν ομόφωνη την απόφαση)! Έτσι, επεκράτησε σύγχυση σχετικά με μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια· αν δηλαδή στην γνωμοδότηση θα αναφέρεται πως προτείνεται η διενέργεια επίσημου ή άτυπου δημοψηφίσματος! Η δημοτική αρχή οφείλει να λύσει άμεσα αυτή την παρεξήγηση ζητώντας από τα μέλη της επιτροπής να τοποθετηθούν σχετικά.

Κάθε αρχή και δύσκολη! Ωστόσο η αρχή (έστω και με πολύμηνη καθυστέρηση) έγινε κι αυτό είναι το σημαντικό! Πάντως η όποια ανοχή δείξαμε μέχρι τώρα γύρω από την Επιτροπή Διαβούλευσης παύει πλέον να υπάρχει. Στο εξής θα πράξουμε ό,τι είναι αναγκαίο για την σωστή και σε τακτά (από τον νόμο) χρονικά διαστήματα λειτουργία της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Ως παράταξη έχουμε επανειλημμένα δηλώσει τον σεβασμό μας στους θεσμούς. Θα προασπίσουμε λοιπόν κι αυτόν τον νέο και τόσο σημαντικό για την τοπική κοινωνία δημοκρατικό θεσμό! Καλούμε λοιπόν όλους τους συνδημότες μας και τους φορείς της περιοχής μας να στηρίξουν την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης με το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή τους! Άλλωστε κανείς θεσμός δεν πετυχαίνει ή αποτυγχάνει από μόνος του. Τους θεσμούς τους κάνουν οι άνθρωποι!

Με τιμή,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου

Επικεφαλής δημ. παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».

ΑΥΤΟΙ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΌΜΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΉΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ....

Kε Κάρολε Παπούλια, τι σόι Πρόεδρος Δημοκρατίας (;)είστε εσείς που ενώ κονομάτε 350.000 ευρώ το χρόνο-




1000 ευρώ τη μέρα-επιτρέπετε να υπάρχουν συνομήλικοί σας οι οποίοι ζούν
στην εξαθλίωση των 350 ευρώ τον μήνα, ενώ κάποιοι άλλοι πεθαίνουν καθημερινά....




αβοήθητοι; Ανάμεσα σ αυτούς κε Παπούλια υπάρχουν και πολλοί πραγματικοί ήρωες πολέμου, ανάπηροι άνθρωποι, που θυσίασαν και την αρτιμέλειά τους για την Ελλάδα. Εσείς κε Πρόεδρε πως ανέχεστε την συντεταγμένη δολοφονία των συμπολιτών σας, προιόν μιας δολοφονικά ύπουλης κυβέρνησης σε συνδυασμό με τις επιταγές της Τρόικας.

Πως ανέχεστε ο υπ. Οικονομικών να μιλάει για τη διάσωση της χώρας λες και η χώρα δεν κατοικείται από ανθρώπους αλλά από ιπτάμενα σωματίδια;

Πως ανέχεστε την ανυπαρξία του εκλεγμένου πρωθυπουργού, την απουσία καπετάνιου καταμεσής της καταιγίδας.

Μην μας πείτε για τις περιορισμένες δυνατότητες που σας δίνει το Σύνταγμα.

Πιστεύουμε ότι η προσωπική σας αξιοπρέπεια σας δίνει την υπέρτατη δυνατότητα της παραίτησης.

Τι περιμένετε κε Πρόεδρε;

Πόσο άλλο θανατικό, πόσες αυτοκτονίες, πόσα δολοφονικά μέτρα, με την υπογραφή σας θα πρέπει να υποστούμε ώσπου να πράξετε επιτέλους το αυτονόητο;

Ποιας Δημοκρατίας είστε Πρόεδρος κε Παπούλια;

Πόσο καιρό έχετε να απευθύνετε αυτή την ερώτηση στο είδωλο απέναντι από τον καθρέφτη σας;

Ο πρώην τσάρος της Οικονομίας έβαλε ενοικιαστήριο στην βίλα που διατηρεί στην Σέριφο..




Η τιμή ενοικίασης είναι τεράστια!!
Την υψηλή σεζόν η τιμή φτάνει τα 6,250€(για το δίμηνο)!! Μάλιστα, θέλοντας να περάσει απαρατήρητος και να μην τραβήξει....




τα βλέμματα πάνω του
έβαλε την αγγελία σε ξένη κτηματομεσιτική εταιρία (Elysian Holidays), η οποία απευθύνεται
αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες, αφού η ιστοσελίδα είναι μόνον στην αγγλική γλώσσα. Πέρυσι, το ενοίκιο για το πολυτελές σπίτι της Σερίφου ήταν 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βοηθηθεί να ξεχρεώσει το δάνειο για την απόκτησή του.

Το εν λόγω οίκημα διαφημίζεται στη ιστοσελίδα ως πέτρινο σπίτι το οποίο περιλαμβάνει πέντε
υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο, τα τέσσερα από τα οποία βλέπουν στη θάλασσα. Διαθέτει τεράστια βεράντα με θέα στη θάλασσα ενώ ο πάνω όροφος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο καθιστικό με τζάκι και ένα δωμάτιο - γραφείο.

Προθεσμία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έχουν οι επιχειρηματίες κέντρων διασκέδασης και καζίνο για να πληρώσουν το ειδικό τέλος καπνιζόντων χώρων ύψους 200 ε



Με απόφαση του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, καθορίζονται....




οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία χώρων καπνιζόντων εντός των καζίνο και των κέντρων διασκέδασης με ζωντανή μουσική επιφάνειας άνω των 300 τ.μ.

Νέο Δ.Σ. στην Σχολή Γονέων Κατερίνης



Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.
Ο Πρόεδρος της Σχολής κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της προηγούμενης διετίας ευχαριστώντας τα μέλη και του φίλους της Σχολής για την σημαντική προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Παρουσίασε δε, και το καινούριο πρόγραμμα του Ά τετραμήνου 2011 - 2012 το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα στον Τύπο, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.
Οι αρχαιρεσίες έγιναν σε πολύ φιλικό κλίμα και αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. τα οποία είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Κορομπίλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία Μαλλιάρα
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Μπίνιας
ΤΑΜΙΑΣ: Ματίνα Μαυρομάτη
ΜΕΛΟΣ: Πασχάλης Μαρούδης
ΜΕΛΟΣ: Φωτεινή Μητσοπούλου
ΜΕΛΟΣ: Μάρθα Κακουλίδου
Αν. ΜΕΛΟΣ: Αναστάσιος Καραίσκος