PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μη βρίζετε τα γομάρια

Παρακαλείται ο κ. Ροντούλης να μη βρίζει τα γομάρια, παρομοιάζοντάς τα
με βουλευτές. Αν τον πείραξε κάποιο γομάρι, να το καταγγείλει στη
φιλοζωϊκή και όχι στη βουλή. Τους βουλευτές δεν τους πείραξε που τους
είπε κλέφτες και απατεώνες, αλλά τα γομάρια!!! Επιτέλους, και το πήραν
απόφαση και το ομολογούν. Ας θυμηθούν το τραγούδι του Κώστα Χατζή για
τον ΄΄άνθρωπο και το γάϊδαρο''!! Σίγουρα κάτι θα έχουν να διδαχθούν!!
Κ. Ζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...

9η «γιορτή του αγρότη», μόνο με …χορηγίες!


* Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ

* ΕΠΙΣΗΣ, ΕΞΕΦΡΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ούτε ένα ευρώ δεν ξόδεψε, από τα ταμεία του, ο δήμος Δίου-Ολύμπου για τη φετινή 9η «γιορτή του αγρότη» που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011, σύμφωνα με ευχαριστήρια ανακοίνωση που έδωσε προς δημοσιοποίηση ο δήμος.

Συγκεκριμένα, ο δήμος επιδιώκοντας να πραγματοποιηθεί και φέτος η διήμερη «έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας» και να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο θεσμός αυτός που ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια, συνεργάστηκε με τοπικούς φορείς προκειμένου αφενός μεν να γίνει η εκδήλωση, αφετέρου δε να αποφευχθεί, ει δυνατόν, οποιαδήποτε χρηματική καταβολή εκ μέρους του δήμου λόγω κακής οικονομικής κατάστασης στον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ολόκληρη η ευχαριστήρια ανακοίνωση του δήμου που δόθηκε δημοσιοποίηση, έχει ως εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

«Η πραγματοποίηση της φετινής 9ης γιορτής του αγρότη, κατά κοινή ομολογία, υπήρξε επιτυχής παρά το γεγονός ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου επιδίωξε να μην ξοδέψει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του. Και τα καταφέραμε.

Στην επιτυχία της διήμερης «έκθεσης αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας» συνέβαλαν με θετικό τρόπο στελέχη της διοίκησης και του δημοτικού συμβουλίου, τ. δημοτικοί σύμβουλοι του τ. δήμου Δίου, δημοτικοί φορείς, ιδιώτες και φορείς ως χορηγοί, πολιτιστικοί φορείς, αγροτικοί φορείς και ιδιώτες, νέοι αγρότες, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα καθώς και ιδιώτες εθελοντές.

Όλους αυτούς τους φορείς και τους εκπροσώπους τους καθώς και τους συμμετέχοντες στην 9η «γιορτή του αγρότη», θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά , το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων που είχε θέσει τη γιορτή αυτή υπό την αιγίδα του, τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα που παραβρέθηκε, μίλησε και ενημέρωσε τους αγρότες για τρέχοντα νέα στον αγροτικό τομέα, την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την περιφερειακή ενότητα Πιερίας καθώς επίσης και το επιμελητήριο Πιερίας για την υποστήριξη που παρείχαν.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους επίσημους, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη και παρουσίαση της «έκθεσης αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας», καθώς επίσης και όλους τους επισκέπτες της γιορτής».

Εξέλιξη του Δημόσιου χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ

Πρώτον: Όταν οι «σωτήρες» ήρθαν στην κυβέρνηση, το Δεκέμβρη του 2009, το δημόσιο χρέος - έστω και με τα «μαγειρεμένα», σύμφωνα με τις καταγγελίες πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ, στοιχεία - ήταν 298,6 δισ. ευρώ.

Χτες το δημόσιο χρέος είχε φτάσει - αισίως - στα 356,6 δισ. ευρώ.

Δηλαδή, με όλα όσα έχουν κάνει οι «σωτήρες» (και τα έχουν κάνει ισχυριζόμενοι ότι έτσι... μειώνουν το χρέος),

έχουν, τελικά, αυξήσει το χρέος κατά 58 δισ. ευρώ!

Και ναι, είναι η χρυσή ευκαιρία του Παπανδρέου…Το Βloomberg αναφέρει σενάριο επαναγοράς του Ελληνικού δημοσίου χρέους…Αυτό περιμένει…



Αν συμβεί αυτό η Τρόικα θα είναι απαλό χάδι…Θα μας φέρουν -όχι τον Ράιχενμπαχ- κανονικό διορισμένο Πρωθυπουργό…Είναι η χρυσή ευκαιρία…Θα υποσκάψει το Βενιζέλο και θα έχει άπλετο χρόνο να αφήσει τη διακυβέρνηση της χώρας…Βόλτες με το κανό, με το ποδήλατο σε φυλασσόμενους χώρους μη τυχόν και έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο του μόχθου….

Δε χρειάζεται επανάσταση η Ελλάδα…Αρκεί να κλείσουμε τους Βουλευτές στο εντευκτήριο…Θα σκοτωθούν από μόνοι τους…Και έτσι όλα θα μπορέσουν να επανέλθουν ομαλά στη λειτουργία τους….

Το λεξικό που έφερε ο κ. Καρατζαφέρης φανταζόμαστε το δώρισε στο Πρωθυπουργό…

Η κ. Παπαρήγα είναι σίγουρη για ότι η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη…Βουλωμένο γράμμα διαβάζει…Μετά από αυτή της τη δήλωση γκρεμίστηκαν τα Χρηματιστήρια ανά τον κόσμο από το κλίμα πανικού που προκάλεσε…

Ο κ. Σόρος-συνομιλητής του Πρωθυπουργού-είπε να πτωχεύσουν την Ελλάδα να σωθούμε όλοι…Φανταζόμαστε κρυφοκοίταξε το CDS που έχει κρυμμένο στο χαρτοφυλάκιο του….Είναι πολλά τα λεφτά ε George?

Ο κ.Σαμαράς ζητά επιτακτικά εκλογές….Επειδή τα γκάλοπ τον δείχνουν πρώτο…Λές και τώρα έγινε επικίνδυνη η Κυβέρνηση, δεν ήταν 2 χρόνια τώρα..

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο κ.Βενιζέλος είναι Συνταγματολόγος και όχι Συνταγματάρχης…Κάτσε ρε Αλέξη….Με τόσα αντισυνταγματικά που φέρνει ο άνθρωπος-έπρεπε να πείς ότι είναι αντι-Συνταγματολόγος και όχι αντί-Συνταγματάρχης…

Τέρμα οι βόλτες της Άντας με την Εμινέ(σύζυγο του Ερντογάν) στην Αθήνα …Τώρα έχουμε μόνο βόλτες από ερευνητικά με φρεγάτες στο Αιγαίο…Τώρα ποιό από τα δύο είναι πιο επικίνδυνο η ιστορία θα δείξει...

Ευχαριστήριο του Πιερικού Αρχελάου στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια το δραστήριο Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης τόσο για την επιλογή της Κατερίνης ως τόπο διεξαγωγής αγώνων για τα «2Οα ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ», όσο και για την άψογη συνεργασία που χάρη σ΄ αυτή πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δύο συναντήσεις στις οποίες συμμετείχε η ανδρική μας ομάδα.

Με το τουρνουά αυτό προάγονται αισθήματα ανάπτυξης αθλητικού πνεύματος, φιλίας, πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας.

Ακόμη και η τουριστική προβολή της κάθε περιοχής που έγιναν οι αγώνες, αποτελούσε αναμφισβήτητα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του καθόλα πετυχημένου τουρνουά.

81χρονος βρίσκει την αγάπη online


“Ένας 81χρονος από την Κίνα απέδειξε ότι η ηλικία δεν χρειάζεται να είναι εμπόδιο για την αναζήτηση της αγάπης… ειδικά στο Internet.” Ο ηλικιωμένος άντρας παντρεύτηκε την 58χρονη γυναίκα που γνώρισε στο internet μετά από τρεις μέρες από το πρώτο τους ραντεβού. Ο Wu Jieqin, ένας συνταξιούχος καθηγητής τέχνης, ο οποίος έχει περάσει αρκετά χρόνια σε γηροκομείο παντρεύτηκε την, κατά 23 χρόνια νεότερη του, Jiang Xiaohui, σε μια σεμνή τελετή το περασμένο σαββατοκύριακο.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» (www.denplironodenplirono.com) γεννήθηκε από τις κοινωνικές ανάγκες της εποχής και αποτελεί σάρκα από τη σάρκα όλων των εκμεταλλευόμενων κοινωνικών στρωμάτων. Μάχεται ακατάπαυστα εδώ και δύο χρόνια, προασπιζόμενο τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών. Θεμελιώδης πολιτική θέση και άξονας δράσης του κινήματός μας αποτελεί η δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση του λαού, σε όλα τα αγαθά που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωσή του. Διεκδικούμε αγωνιστικά δωρεάν παιδεία, υγεία, δρόμους, δημόσιους χώρους, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, νερό, ηλεκτρικό, όλα τα φυσικά αγαθά (π.χ. παραλίες, δάση), και κάθε άλλο αγαθό κοινωνικού χαρακτήρα για κάθε άνθρωπο, Έλληνα ή μετανάστη.

Τα τελευταία μέτρα που εφαρμόζονται στη χώρα μας αποτελούν μέτρα πρωτοφανούς αγριότητας. Τα νέα εξαθλιωτικά χαράτσια περιλαμβάνουν καταιγίδα εκτάκτων εισφορών και ανηλεή φορολόγηση και της παραμικρής ακίνητης περιουσίας που με κόπο απέκτησε ο λαός, μέσω του εισπρακτικού μηχανισμού της ΔΕΗ. Η πρόσβασή μας στο ηλεκτρικό ρεύμα, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό απαραίτητο για την επιβίωσή μας, εξαρτάται πλέον από τη «φιλευσπλαχνία» που θα δείξει η τρόικα και οι διεθνείς και ντόπιοι μεγαλοτραπεζίτες. Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα εισπράττεται εκβιαστικά στο εξής μία σειρά νέων αδυσώπητων χαρατσιών. Οι διεθνείς τοκογλύφοι μέσω της ντόπιας μαριονέττας τους (ελληνική κυβέρνηση) μας απειλούν ευθέως ότι αν δεν εισπράξουν τα λύτρα τους, θα μας βυθίσουν στο σκοτάδι.

Το ερώτημα που μπαίνει πλέον στο λαό ως καθήκον είναι το εξής. Για πόσο θα σκύβουμε το κεφάλι αφήνοντας ένα μάτσο τραμπούκους εκμεταλλευτές να κλέβουν την ίδια μας τη ζωή; Πότε επιτέλους θα υψώσουμε ανάστημα και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω;

Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να μην γίνουν φοροεισπράκτορες. Η θέση τους είναι με τον λαό και όχι με την κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου.

Καλούμε όλους τους εκμεταλλευόμενους, να επιλέξουν το δρόμο του συλλογικού αγώνα συμμετέχοντας ενεργά στις ανοιχτές «Επιτροπές Αγώνα δεν Πληρώνω» που σχηματίστηκαν από τους από κάτω για τους από κάτω. Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές και τις γροθιές μας και να διεκδικήσουμε με αταλάντευτο αγώνα τις ζωές μας πίσω, έως ότου βυθίσουμε εμείς τους από πάνω στο σκοτάδι της ιστορίας και πάρουμε επιτέλους τις τύχες στα χέρια μας.

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

- ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

- ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» (www.denplironodenplirono.com) γεννήθηκε από τις κοινωνικές ανάγκες της εποχής και αποτελεί σάρκα από τη σάρκα όλων των εκμεταλλευόμενων κοινωνικών στρωμάτων. Μάχεται ακατάπαυστα εδώ και δύο χρόνια, προασπιζόμενο τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών. Θεμελιώδης πολιτική θέση και άξονας δράσης του κινήματός μας αποτελεί η δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση του λαού, σε όλα τα αγαθά που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωσή του. Διεκδικούμε αγωνιστικά δωρεάν παιδεία, υγεία, δρόμους, δημόσιους χώρους, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, νερό, ηλεκτρικό, όλα τα φυσικά αγαθά (π.χ. παραλίες, δάση), και κάθε άλλο αγαθό κοινωνικού χαρακτήρα για κάθε άνθρωπο, Έλληνα ή μετανάστη.

Τα τελευταία μέτρα που εφαρμόζονται στη χώρα μας αποτελούν μέτρα πρωτοφανούς αγριότητας. Τα νέα εξαθλιωτικά χαράτσια περιλαμβάνουν καταιγίδα εκτάκτων εισφορών και ανηλεή φορολόγηση και της παραμικρής ακίνητης περιουσίας που με κόπο απέκτησε ο λαός, μέσω του εισπρακτικού μηχανισμού της ΔΕΗ. Η πρόσβασή μας στο ηλεκτρικό ρεύμα, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό απαραίτητο για την επιβίωσή μας, εξαρτάται πλέον από τη «φιλευσπλαχνία» που θα δείξει η τρόικα και οι διεθνείς και ντόπιοι μεγαλοτραπεζίτες. Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα εισπράττεται εκβιαστικά στο εξής μία σειρά νέων αδυσώπητων χαρατσιών. Οι διεθνείς τοκογλύφοι μέσω της ντόπιας μαριονέττας τους (ελληνική κυβέρνηση) μας απειλούν ευθέως ότι αν δεν εισπράξουν τα λύτρα τους, θα μας βυθίσουν στο σκοτάδι.

Το ερώτημα που μπαίνει πλέον στο λαό ως καθήκον είναι το εξής. Για πόσο θα σκύβουμε το κεφάλι αφήνοντας ένα μάτσο τραμπούκους εκμεταλλευτές να κλέβουν την ίδια μας τη ζωή; Πότε επιτέλους θα υψώσουμε ανάστημα και θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω;

Καλούμε τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να μην γίνουν φοροεισπράκτορες. Η θέση τους είναι με τον λαό και όχι με την κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου.

Καλούμε όλους τους εκμεταλλευόμενους, να επιλέξουν το δρόμο του συλλογικού αγώνα συμμετέχοντας ενεργά στις ανοιχτές «Επιτροπές Αγώνα δεν Πληρώνω» που σχηματίστηκαν από τους από κάτω για τους από κάτω. Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές και τις γροθιές μας και να διεκδικήσουμε με αταλάντευτο αγώνα τις ζωές μας πίσω, έως ότου βυθίσουμε εμείς τους από πάνω στο σκοτάδι της ιστορίας και πάρουμε επιτέλους τις τύχες στα χέρια μας.

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

- ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

- ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ..

ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ......

ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..


Κώστας Χατζηχρήστος: Μην κάνεις χειραψίες γιατί... Πού είσαι; Σε κολλάω μια...

κουτουλιά στο ψωμοσάκουλο και θα κάνεις δέκα μέρες να φας! Τ' ακούς; Δεν μπορείς να μου συμπεριφέρεσαι έτσι!
Κώστας Δούκας: Τι 'ν' αυτά που μου λες ρε;
Κώστας Χατζηχρήστος: (Κορδώνεται) Τι με κοιτάς; Έτσι και ξετυλιχτώ θα γίνω ένα κι ενενήντα και δε θα σε γλιτώνει άνθρωπος!
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είναι ένας πεθαμένος εδώ!
Άγγελος Αντωνόπουλος: Είναι ένα πλαστικό ομοίωμα των σπλάχνων δεσποινίς. Είμαι γιατρός βλέπετε...
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πολύ έξυπνο αυτό. Βλεπετε πως είναι ο άνθρωπος από μέσα και πάτε στα σίγουρα. Όπως η μοδίστρα με το πατρόν...
Ίλυα Λιβυκού: Αστυνομίος;
Βασίλης Λογοθετίδης: Όχι, Φαγκρίος!

Θανάσης Βέγγος: Για πιάστε το τιμόνι... Όχι έτσι, απαλά! Δεν πέφτουν επάνω του για να μπορεί να περιστρέφεται... Αλλά πώς να περιστραφεί; Σφίχτε λίγο την κοιλιά σας... Ωραία! Τώρα με χαμόγελο και με γλύκα... Όχι σε μένα η γλύκα. Μπροστά να κοιτάτε... Μπροστά και μακριά... Τώρα βάλτε μπρος. Γυρίστε διακόπτη και πατήστε μίζα... Λάθος, τα χάσατε... Ούτε... Αυτό είν΄ το ραδιόφωνο... Ωραία! Τώρα δε μένει να ρίξουμε τα κουκιά για να βρούμε που είναι η μίζα... [Τη βρίσκει] Δόξα τω Θεώ... [Γυρνάει πολύ ώρα τη μίζα] Σιγά κυρία μου! Δεν είναι αεροπλανο να δοκιμάζετε τον έλικα!
(Πέφτουν σ΄ ένα χαντάκι και χτυπάνε σ΄ ένα βαρέλι)
Θανάσης Βέγγος: Κυρία μου, ορίστε, χάνδαξ! Καλά, το χαντάκι δεν το είδατε, το βαρέλι δεν το είδατε;
Μαίρη Μεταξά: Με συγχωρείς κύριε Μπάμπη!
Θανάσης Βέγγος: Μα έτσι όπως το πας το ρημάδι, σε λίγο θα είμαστε κι οι δυο συγχωρεμένοι!
Νίκος Σταυρίδης: Ποιος είναι εδώ;
Γιάννης Γκιωνάκης: Εμείς οι δύο!
Έλλια Καλιγεράκη: Λέω να φύγω για την Ελβετία.
Λάμπρος Κωσταντάρας: Στάσου παιδί μου. Είπαμε να ψυχράνουμε κάπως τη σχέση μας. Όχι να τη ρίξουμε στους παγετώνες των Άλπεων!
Κώστας Χατζηχρήστος: Εμένα με το «ρε», να μη μου μιλάς, γιατί εγώ το «ρε» δεν το σηκώνω! Ούτε χειρονομίες δε σηκώνω, ακούς;
Κώστας Δούκας: Εσύ μου κάνεις χειρονομίες!
Κώστας Χατζηχρήστος: Σου κάνω χειρονομίες για να μη μου κάνεις εσύ!

ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΤΕ?

Στα πρόθυρα της παραίτησης βρίσκεται ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η «Παρασκευή και 13».

ΠΕΣΤΑ ΧΑΡΥ.



Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε
στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη....




πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό… Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!


Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…

Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διαφάνεια να εφαρμόσει άλλος πολιτικός. Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!

Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…
Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ…
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…
Γράφει ο Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης(Χάρρυ Κλυνν)

Ο Πάγκαλος αναζωπύρωσε την κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΛΑ..ΔΕΙΤΕ...

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Belen έτσι για να έχουμε μια....






καλή ανάμνηση του καλοκαιριου που φεύγει.. Δείτε εδώ!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

http://i.mtbw.gr/t/DF4705EBD2C58E96F11C3CC9CA0A8AE0.jpg

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.



ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΘΕΤΩΝ: 150 επιχειρήσεις, σε περίπου...
ισάριθμα περίπτερα (ενδεχομένως να δημιουργηθούν μερικά επιπλέον καθώς η ζήτηση είναι συνεχώς αυξανόμενη):

Πρόταση του «Μετώπου Ανάπτυξης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος, εκπροσωπώντας την παράταξη «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης», κατέθεσε αίτημα στην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κα Αθηνά Αηδονά να συμπεριληφθεί στην Η.Δ. ως θέμα και να αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο τη διοργάνωση συνεδρίου για την αξιοποίηση, την προστασία και την προβολή του Ολύμπου.

Την ίδια πρόταση ο κ. Παπαχρήστος κατέθεσε πρόσφατα στα Υπουργεία Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτισμού-Τουρισμού και μάλιστα πρότεινε να είναι συνδιοργανωτές με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ..

Αυτά είναι τα German Statistics



Τα λαμόγια διέσυραν την Ελλάδα και μας κατάντησαν φουκαράδες για να 'κονομήσουν από τα CDS.
Ακόμη καθόμαστε και τους κοιτάμε;
Σύμφωνα με το...
Βloomberg , τo δημόσιο χρέος της Γερμανίας είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που επίσημα παρουσιάζεται, αναφέρει η Handelsblatt, επικαλούμενη υπολογισμούς του κ. Bernd Raffelhüschen, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ.
Εκτός από 2 τρισεκατομμύρια € (2.7 τρισεκατομμύρια $ ), του δημόσιου χρέους, υπάρχουν και άλλα 5 τρισεκατομμύρια €, λόγω των ελλείψεων υποχρεώσεων στην κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία, σύμφωνα πάντα με την Raffelhüschen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Θυμάστε το πρωτοέλιδο της Τουρκικής εφημερίδας VATAN;

Οι Έλληνες προετοιμάζονται για πόλεμο"; Ε, λοιπόν, Έλληνας αναγνώστης μπήκε στο site της εφημερίδας κι έγραψε:

"Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει καμιά προετοιμασία για πόλεμο στην Ελλάδα. Η μόνη προετοιμασία είναι κάθε βράδυ από τις Ελληνίδες που προετοιμάζονται να δουν Εζέλ !"

Όπως είναι γνωστό, πτώχευση ενός ατόμου, σημαίνει απώλεια της ατομικής του περιουσίας.



«Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο με ότι πτωχεύει η χώρα» μας είπε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Δηλαδή στην ουσία μας είπε ότι ναι, οι Έλληνες πράγματι χάνουν τις περιουσίες τους, αλλά αυτό....
δεν σημαίνει ότι πτωχεύει η χώρα. Αναρωτιόμαστε όμως και θα πρέπει ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, ως καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου να μας εξηγήσει, από τι αποτελείται αυτή η χώρα; Οι Έλληνες μαζί με τις περιουσίες τους δεν είναι άραγε συστατικό στοιχείο της χώρας;; Ή μήπως η χώρα είναι μια εδαφική έκταση με αέρα κοπανιστό;; Είναι δυνατόν να υπάρξει Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες και τις περιουσίες τους;

Η κάθε χώρα λοιπόν είναι μια συγκεκριμένη εδαφική έκταση της υδρογείου, η οποία όμως κατοικείται και κυριαρχείται αποκλειστικά από συγκεκριμένο λαό με τις ατομικές του περιουσίες και ο οποίος λαός, είναι οργανωμένος σε Νομικό Πρόσωπο (κράτος) με ένα εξουσιαστικό σύστημα.

Επομένως τι εννοεί ο κ. Βενιζέλος όταν λέει ότι οι Έλληνες πτωχεύουν, όχι όμως και η χώρα; Δηλαδή όταν οι Έλληνες χάσουν τις ατομικές τους περιουσίες (πτωχεύσουν) και εξαθλιωθούν τι θα απομείνει; Η κουτσουρεμένη εδαφική έκταση και το εξουσιαστικό σύστημα;;

Και κάτι ακόμα. Αφού οι Έλληνες πτωχεύουν, δηλαδή χάνουν τις ατομικές τους περιουσίες, ρωτάμε: Ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που παίρνουν αυτές τις περιουσίες των πτωχευμένων Ελλήνων;; Γιατί αυτές οι περιουσίες κάπου πηγαίνουν, δεν εξαϋλώνονται!!!

Δηλαδή πτωχεύουν οι Έλληνες και κάποιοι κερδίζουν από τις περιουσίες τους, προκειμένου να διασωθεί το εξουσιαστικό καθεστώς κ. Βενιζέλε;;

Μάλλον, δεν τα έχετε λογαριάσει καλά τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..


Το γραφείο του υποτιθέμενου πρωθυπουργού ξόδεψε μέσα σε δύο μόνο μήνες 3.500 ευρώ για είδη παντοπωλείου και άλλα σχεδόν 500 ευρώ για μολύβια και συνδετήρες; Ακλουθώντας το ελεεινό παράδειγμα ο εκπρόσωπος των …εβραίων Elia Mossia επιβαρύνει τα δημόσια ταμεία με 25.000 ευρώ κάθε μήνα η με 294.678,6 ευρώ ετησίως προκειμένου να διαβάζουν εφημερίδες και περιοδικά οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης! Αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο του διαβιβαστικού της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στις 12.09.2011 προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με θέμα «Διαβίβαση δικαιολογητικών». Οι θρασύτατοι εγκληματίες χρεώνουν στους έλληνες φορολογούμενους ακόμα και τα ipad!. Αναλυτικά, σύμφωνα με έγγραφο με ημερομηνία 22.9.2011, η διεύθυνση Οικονομικών της συγκεκριμένης Γραμματείας της οποίας προΐσταται ο Elia Mossia έστειλε αποδείξεις πληρωμής ενός iRad2 Wi-Fi+3GB Black αξίας 724,22 ευρώ, προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να εγκριθεί χρηματικό ένταλμα αντίστοιχου ποσού. Ζυμαρικά, καφές, αλεύρι, αυγά, ρύζι, μπισκότα, μαρμελάδα , σνακς, κονσέρβες, ζαχαροπλαστική, Αλίπαστα κ.α. χαρακτηρίζονται ως είδη παντοπωλείου, αυτά δηλαδή που παραγγέλνει το γραφείο του πρωθυπουργού, ξοδεύοντας περισσότερα από 3.500 ευρώ μόνο για τους μήνες Ιουνίου και Ιουλίου. Αναλυτικά, σύμφωνα με τέσσερις αποφάσεις (17/6, 24/6, 1/7 και 23/7) το γραφείο Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 3583,99 ευρώ «για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού των εξόδων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού για δαπάνες δημοσίων σχέσεων (προμήθεια ειδών παντοπωλείου)!

Δεν σταματάει να κρατά χειρόγραφες σημειώσεις οι κυρία Ρεγγίνα Βέρτζελη καθώς δεν μπορεί με άλλο τρόπο να δικαιολογηθεί η δαπάνη ύψους 464,56 ευρώ για «προμήθεια χαρτιού, γραφικών ειδών και λοιπών συναφών υλικών (χαρτί Α4, στυλό, μολύβια, κλασέρ, συνδετήρες και διάφορα άλλα είδη γραφικής ύλης)». Αναλυτικά, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφηκε στις 5.08.2011, εγκρίθηκε η χορήγηση του παραπάνω ποσού προκειμένου η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, όπου προΐσταται η κυρία Βέρτζελη, να προμηθευτεί τα αναλώσιμα.

Δείτε τα επίμαχα έγγραφα εδώ

Εντάξει πειστήκαμε ξανά…Άξιοι…

Χρησιμοποιούμε τη χρεοκοπία για εσωτερική κατανάλωση εκβιασμού και φόβου για να πάμε στο USA και να δηλώσουμε ότι η Ελλάδα δε χρεοκοπεί και δεν αποχωρεί από την Ε.Ε.



Σκέτος τραγέλαφος…Ξεπουλάνε τα πάντα- πλήν Ακρόπολης για να μη χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα….Φυσικά η ανάληψη των πωλήσεων έγινε από ξένη υπηρεσία γιατί όπως είχε πεί ο μεγάλος στοχαστής στον Γιούνγκερ δεν έχει capacity…

Από τη Συντεταγμένη χρεοκοπία μας έσωσαν για να μας οδηγήσουν στη Συντεταγμένη Δικτατορία…Δε θα πλανάτε μια αόριστη δύναμη πάνω από τα κεφάλια μας που θα καταλύει κάθε έννοια και θεσμό Δημοκρατίας…Θα είναι επιβεβλημένη και ηθελημένη…Από τη Κυβέρνηση γιατί δε μπορεί και από το Λαό γιατί δε θέλει να ελευθερωθεί…

Δεν ξέρω αν θα γίνει επανάσταση σήμερα, αύριο, μεθαύριο ή ποτέ…Ξέρω σίγουρα πως θα θυμούνται τα παιδιά μας το Μεγάλο Στοχαστή…
Θα κοιτάζουν την Ακρόπολη και θα λένε…: «Την Ακρόπολη δε τόλμησε ούτε ο Παπανδρέου να τη πειράξει…»

Τα Πιέρια μάγεψαν τους λάτρεις των 4Χ4 OFF ROAD




Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων & Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011 στα Πιέρια

Οι διαδρομές μοναδικές, για πολλούς μαγευτικές!

Η οργάνωση και η φιλοξενία εξαιρετική!

Αυτά ήταν τα λόγια όσων συμμετείχαν στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στην Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων & Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων» με διοργανωτή τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού (Ο.Π.Α.).

Ιδιοκτήτες τζιπ κάθε μορφής, από τα απλά και συνηθισμένα που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους, αλλά και «τέρατα» με τεράστιες μηχανές, ρόδες συναντήθηκαν στο Ελατοχώρι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ο.Π.Α. και του Σύλλογου Τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος για να πάρουν μέρος στις διαδρομές στα Πιέρια, να γνωρίζουν το βουνό των Μουσών και των Μύθων.

Κι όσοι συμμετείχαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι διαδρομές στα Πιέρια ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Η φύση, η πολυποίκιλη χλωρίδα, τα μοναδικά τοπία και η θέα ήταν η ανταμοιβή τους. Φυσικά τα μέλη του Ο.Π.Α και οι δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν φρόντισαν οι διαδρομές να είναι ασφαλείς και «περιπετειώδεις», αλλά και η φιλοξενία να είναι αντάξια του Ξένιου Δίου που έριχνε τη σκιά του από απέναντι από τον Όλυμπο.

Στο διήμερο συμμετείχαν συνολικά 85 μέλη από 8 Συλλόγους 4Χ4 από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη (ΣΤΕΒΕ) από την Καβάλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόρεια Εύβοια, Εύριπο, Βόλο και Γρεβενά αλλά και πολλά μεμονωμένα άτομα από την Πιερία και αλλού.


Τα πρώτα τζιπ έφτασαν την Παρασκευή το βράδυ 23 Σεπτεμβρίου ήταν έτοιμοι για την πρωινή διαδρομή του Σαββάτου που ξεκίνησε γύρω στις 11.00. Με αφετηρία το Ελατοχώρι κινήθηκαν με κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου διαμέσου του πανέμορφου δάσους της περιοχής «Κεραμίδα». Από το Χιονοδρομικό Κέντρο και ακολουθώντας την περιφερειακή πίστα έφτασαν στην κορυφή «Αρβανίτης» (2013 μ.)

Μετά από στάση ξεκούραση και την απόλαυση της εξαιρετικής πανοραμικής θέας προς Κοζάνη, Ημαθία, Πιερία και Θερμαϊκό ακολούθησαν παιχνίδια δεξιοτεχνίας.

Η κάθοδος ήταν εξίσου περιπετειώδης και κατέληξε μέσω του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Ελατοχώρι.

Το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ οι αφίξεις αυξάνονταν συνεχώς το ραντεβού δόθηκε στο Δημοτικό γήπεδο της Ρητίνης όπου όλοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν στην τραμπάλα ενώ οι πιο «ζωηροί» δοκίμασαν την άνοδο και την πορεία στις πλαγιές γύρω από το γήπεδο.

Η πρώτη επιτυχία μετά από πολλές προσπάθειες πολλών ανδρών στην τραμπάλα ήρθε από γυναίκα και μάλιστα με την πρώτη της προσπάθεια. Αυτό βέβαια είχε τον ανάλογο «αντίκτυπο» στον ανδρικό πληθυσμό και όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες εντάθηκαν και η διασκέδαση κορυφώθηκε.

Ο τελικός απολογισμός ήταν τέσσερις προσπάθειες από τις δεκάδες που έγιναν (κάθε διαγωνιζόμενος είχε δικαίωμα σε τρεις προσπάθειες) να στεφτούν με επιτυχία.

Βραδιά κεφιού και διασκέδασης

Το βράδυ του Σαββάτου οι διοργανωτές φρόντισαν να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν όλους τους καλεσμένους.

Στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ελατοχωρίου οργανώθηκε μουσική βραδιά με τα νεανικά συγκροτήματα HARD ROSE και ANIMUS αλλά και με χορούς από Ουγγρικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα.

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι μέσα στην αυλή του Σχολείου αλλά και στη συνέχεια στις τοπικές ταβέρνες και τα κλαμπ του Ελατοχωρίου.

Η μεγάλη διαδρομή της Κυριακής

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η διαδρομή των τζιπ ήταν μεγάλη και έκρυβε εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Ξεκίνησαν από το Ελατοχώρι με κατεύθυνση την Ρητίνη. Από την Ρητίνη ακολουθώντας τον δασικό δρόμο περνώντας από εξαιρετικής ομορφιάς τοπία όπως ο καταρράκτης «Κρεμαστός» και θέσεις μοναδικής θέας προς Όλυμπο, Πιερία, Θερμαϊκό, έγινε η πρώτη στάση για ξεκούραση στο οροπέδιο της Σαρακατσάνας.

Εδώ στο ορειβατικό καταφύγιο του ΣΕΟ Κατερίνης τα μέλη του ΣΕΟ υποδέχτηκαν τους εκδρομείς προσφέροντας τσίπουρο και διάφορα εδέσματα. Επίσης οργανώθηκαν παιχνίδια δεξιοτεχνίας και laser gun.

Από τη Σαρακατσάνα αναχώρησαν με προορισμό την θέση «Μεσιά» και από εκεί στη θέση «Μάρμαρο» όπου βρίσκεται και το Αρχαίο Λατομείο Μαρμάρου. Μια ακόμη στάση για ξεκούραση απόλαυση της εξαιρετικής θέας και του μοναδικού τοπίου και κάθοδος για την Βρία όπου ήταν και ο τερματισμός

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού που διοργάνωσε την εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους εθελοντές που βοήθησαν, τους χορηγούς που συνέβαλαν στο κόστος της διοργάνωσης, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους τοπικούς φορείς Ελατοχωρίου και Ρητίνης, τους επαγγελματίες του Ελατοχωρίου που συνεργάστηκαν.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ο.Π.Α. κ. Ν. Παντελιάδης, «το Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων αν και ξεκίνησε δειλά – δειλά φέτος, έδειξε πως με την συνεργασία όλων των φορέων της ορεινής Πιερίας μπορεί να αποτελέσει θεσμό για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής των Πιερίων. Η επιτυχία των εκδηλώσεων που μέχρι τώρα διοργάνωσε έδειξε πως η περιοχή της ορεινής Πιερίας έχει και υποδομές και φορείς και ανθρώπους που μπορούν με οργάνωση και συνεργασία να αναδείξουν το «Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων» σε κορυφαίο θεσμό.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά

Τους χορηγούς:

CAR service Μεταξάς, Κατάστημα Γερμανός, Opticon Express (Θεσσαλονίκη), Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, Ασφάλειες Generalli, Toyota Πόδας,Τυπογραφείο Παναγιωτής, Γραβάνης Α.Ε, Alpha HellAS Records, Κρέατα Τουλίκας, Ταβέρνα Τζιβαέρι, Κόκκινος φούρνος (Θεσσαλονίκη), Artestudio, AURA ACTIVE , Ο φούρνος της γειτονιάς (Θεσσαλονίκη), Βάσσου Ο.Ε, Ξυλεία Ανεστίδης, Extreme Sports & Ποδήλατο, Ξενοδοχείο Πιερίων Μούσες, IT Business.

Τους εθελοντές & υποστηρικτές:

Διασωστική ομάδα Πιερίας, ΣΕΟ Κατερίνης, Πολιτιστικό & μορφωτικό σύλλογο Ελατοχωρίου, τον Πολιτιστικό σύλλογο Ρητίνης «Η ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑ», το Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, Τον Δασικό και Αγροτικό συνεταιρισμό Καταλωνίων και την Εθελοντική ομάδα Ελατοχωρίου,.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τα φολκλορικά συγκροτήματα από την Ουγγαρία καθώς και τα συγκροτήματα HARD ROSE και ANIMUS για την όμορφη μουσικόχορευτική βραδιά.

Τους χορηγούς επικοινωνίας των εκδηλώσεων “PieriaLife.gr”, “Εφημερίδες ΕΠΤΑ & ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, “Εφημερίδα Ενημέρωση και Αγγελίες” και το “elatohori.net”.

Τέλος ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους και ιδιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΙΤΣΑΝΕΣ.



απίστευτη αλητεία που συμβαίνει μόνο σε αυτή τη χώρα-κωλοχανείο, όπου ΚΑΝΕΝΑΣ -επιμένουμε στη κανένας- "επώνυμος", δεν πληρώνει εφορία. Για αυτό και φτύνουμε στα μούτρα τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ πολιτικούς, όταν μιλούν για "πάταξη της φοροδιαφυγής" κι άλλες μπούρδες. Αν ξέρατε τι δηλώνουν οι "επώνυμοι", θα φύτρωναν ανάμεσά μας πολλοί δολοφόνοι. Σας διαβεβαιώνω προσωπικά, επειδή έχω δει χιλιάδες εκκαθαριστικά "επωνύμων", ότι πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή για να μην...
πάρεις φόρα και να βάλεις φωτιά σε αυτό το κράτος-μπουρδέλο, που δεν αξίζει να υπάρχει.

Αλλά, μη βιάζεστε να χαρείτε, εσείς οι πτωχοί πλην τίμιοι. Πόσες φορές επιμείνατε στο θέμα; Πόσες φορές σας απασχόλησε σοβαρά το "γιατί οι επώνυμοι δεν πληρώνουν φόρους;". Γιατί οι λιγοστές περιπτώσεις που "σπάει ο διάολος το ποδάρι του" και εντοπίζεται ο επώνυμος φοροφυγάς, η υπόθεση δεν τελειώνει ποτέ;
Εσείς, ναι εσύ αναγνώστη, σε σένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές το λέω, προσωπικά σε σένα όχι στον επόμενο ή τον προηγούμενο, είσαι που δεν ρωτάς τον Βενιζέλο "με ΄κείνη την υπόθεση του εκδότη τι έγινε ;" ή "με ΄κείνη τη λίστα φοροφυγάδων φυσικών προσώπων τι έγινε ;" Εσύ είσαι που δεν ρωτάς. Εγώ ρωτάω. Αν ρωτούσες και συ μαζί μου, ίσως κάποτε να πλήρωναν και οι πλούσιοι, το 20-30% των φόρων. Γιατί τώρα πληρώνουν το 1%. Το υπόλοιπο 99% το πληρώνουν οι άνθρωποι που βγάζουν κάτω από 3.000 ευρώ το μήνα.

Παρακάτω είναι 3 εκκαθαριστικά ΠΟΛΥ πλούσιων. Των τριών πιό πλούσιων ίσως Ελλήνων. Αυτών που βλέπετε τις τηλεοράσεις, στα οικονομικά ένθετα, που διαβάζετε για τη ζωή τους, τα διαζύγιά τους, τα παιδιά τους, τα κότερά τους κλπ.

-Ο ένας μεγιστάνας δηλώνει 32.000 το χρόνο. (όσο ένας δασκαλάκος δηλαδή, αλλά πιθανώς να έχει στην Ελβετία 10 δις ευρώ)
-Ο άλλος δηλώνει 12.400 το χρόνο
-και ο τρίτος 1.764 το χρόνο.

Τα εκκαθαριστικά είναι από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, που ορθώς έκρυψε τα ονόματα, γιατί θα ήταν άδικο να ακουστούν αυτοί, και να τη λουφάρουν άλλοι τόσοι. Όπως έγραψε κι ο Μπογιόπουλος, το θέμα δεν είναι το κουτσομπολιό, αλλά ο έλεγχος των λαμόγιων που έχουν το 90% του πλούτου της χώρας στα χέρια τους και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 30.000, ενώ τόσα ξοδεύουν κάθε μέρα.

Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι η κυβέρνηση πρέπει να νομοθετήσει άμεσα να δημοσιεύεται στο διαδικτυο, το ποσό των φόρων που πληρώνει ο καθένας (όχι του δηλωθέντως εισοδήματος ή άλλα στοιχεία για ευνόητους λόγους ατομικής προστασίας, αλλά μόνο των φόρου που κατέβαλε).
Για να ξέρουμε τι συνεισφέρει ο καθένας σε αυτό το κράτος!

Φ.Μ.

Το τελευταίο στάδιο πριν την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, θα είναι η συγκυβέρνηση.




και αν αυτό δεν μπορεί να αποδώσει θα πάμε ακόμα και σε οικουμενική κυβέρνηση. Αν λοιπόν δείτε να δυναμώνει η συζήτηση γύρω από αυτά τα θέματα και πολύ περισσότερο αν δείτε να υλοποιούνται, τότε θα ξέρετε ότι....
το πολιτικό σύστημα δίνει τον έσχατο αγώνα για την διάσωσή του.

Γιατί θα συμβεί αυτό;
Γιατί το πολιτικό μας σύστημα δεν είναι πραγματικό, αλλά θεατρικό. Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων, δεν βασίζονται σε πραγματικές πολιτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες έχουν ως αφετηρία πραγματικές κοινωνικές ανάγκες, πραγματικά κοινωνικά προβλήματα και αντιτιθέμενα κοινωνικά συμφέροντα. Βασίζονται απλά σε μια θεατρική αντιπαράθεση, ενώ πίσω από την αυλαία, στα παρασκήνια, οι ολιγαρχίες των κομμάτων, βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία και εκπροσωπούν τα ίδια αφεντικά και τα ίδια διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Αυτή την θεατρική αντιπαράθεση, χωρίς ουσιαστικές διαφορές, θα την τραβήξουν μέχρι εκεί που δεν θα μπορεί μόνο του το ΠΑΣΟΚ να φορτωθεί όλο το πολιτικό κόστος. Εκεί ακριβώς θα βάλει πλάτη η Νέα Δημοκρατία και αν χρειαστεί ακόμα και τα αριστερά κόμματα, όπως έκαναν το 1989, προκειμένου να διασωθεί το θεατρικό τους καθεστώς.

Όμως σήμερα, δεν είναι 1989. Οι πολίτες ξέρουν περισσότερα και το διαδίκτυο θα φροντίσει να ενημερώνει τον κόσμο συνεχώς. Σήμερα, μια τέτοια απόπειρα, το ξέρουν και οι ίδιοι, ίσως να είναι η μοιραία κατάληξη για το ισχύον πολιτικό σύστημα Γι’ αυτό κανένα κόμμα στην πραγματικότητα δεν θέλει εκλογές, μέχρι να εξασφαλιστεί αυτοδυναμία για την ΝΔ, για το φόβο μην τυχόν και αναγκαστούν μετά τις εκλογές να συνεργαστούν, οπότε και θα αποκαλυφθούν στα μάτια του λαού που εμπαίζουν τόσα χρόνια.

Υπάρχει όμως ο κίνδυνος μήπως, μέχρι να εξασφαλιστεί αυτοδυναμία για την ΝΔ, η οποία δεν φαίνεται προς στιγμήν ούτε με σφαίρες, καταρρεύσει στο μεταξύ εντελώς ο άλλος εταίρος του παιχνιδιού, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει πέσει ήδη στο 15%!!!
Γι’ αυτό ακριβώς άρχισαν έντονα οι φωνές για συγκυβέρνηση.
Τα γεγονότα ξεφεύγουν και το τελευταίο στάδιο του πολιτικού συστήματος πλησιάζει.

ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



περίπου 600.000 Έλληνες περνούν κάθε μήνα τα σύνορα για να κάνουν τα ψώνια τους σε χώρες όπως η Τουρκία, η Βουλγαρία και τα Σκόπια. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει έρευνα που πραγματοποίησε η... Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου μέσω των εμπορικών συλλόγων των παραμεθόριων περιοχών Μακεδονίας-Θράκης, Βόρειου Αιγαίου και Δωδεκανήσων. Κύρια αιτία αυτής της τάσης είναι η διαφορά τιμών σε βασικά είδη κατανάλωσης, όπως είναι τα τρόφιμα και τα καύσιμα, σε συνδυασμό με την ύφεση της ελληνικής οικονομίας, που έχει προκαλέσει απώλεια εισοδημάτων σε εργαζομένους και συνταξιούχους, ενώ έχει εκτινάξει την ανεργία στα ύψη.

ΔΕΙΤΕ 3 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ..



Συγκεκριμένα, σε με έρευνα της εταιρείας ALCO για το «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ φέρεται να συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 21,3% έναντι 15,5% του ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει..
ποσοστό 7,4% ο ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,5%, οι Οικολόγοι 3% και το Άρμα Πολιτών 1,6%.

Στην δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για τον «Τύπο της Κυριακής» η ΝΔ συγκεντρώνει 21,5% , το ΠΑΣΟΚ 15,5%, το ΚΚΕ 9%, το ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,5% , η ΔΗΜ.ΑΡ. 3%, η ΔΗ.ΣΥ. 2%, το Άρμα Πολιτών 2%, άλλο κόμμα 4% , ενώ όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή αποχή ή είναι αναποφάσιστοι φθάνουν το 30% .

Σε άλλη δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε η εταιρεία RASS για το «Παρόν» , η ΝΔ συγκεντρώνει 25,1%, το ΠΑΣΟΚ 20,8%, το ΚΚΕ 8%, ο ΛΑΟΣ 5,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,1%, οι Οικολόγοι 3,1%, η .......
Δημοκρατική Αριστερά 3,2%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,6% και το Άρμα 1,5%.

η Άντζυ τους γύρισε την πλάτη!



"Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους, ελάτε να πληρωθείτε σε είδος"Είμαστε σίγουροι, ότι, πολλοί, στην κυβέρνηση καλοβλέπουν την ιδέα της.

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ..



Μιλώντας στις ελβετικές εφημερίδες «Tribune de Geneve» και «24 heures» είπε ακόμα ότι η τελευταία εμπλοκή με την τρόικα οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε μια καθυστέρηση από την κυβέρνηση και....


μια απογοήτευση από την άλλη πλευρά. Επιτέθηκε στους ελεύθερους επαγγελματίες, κατηγορώντας τους ότι κλέβουν το κράτος και ανέφερε ότι π.χ. οι δικηγόροι στην Αθήνα δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ. «Το έχω πει ότι όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα», είπε ο κ. Πάγκαλος παραφράζοντας αυτή τη φορά την παλιότερη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». Απείλησε με λογοδοσία στη Δικαιοσύνη τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αν μπλοκάρει την είσπραξη του χαρατσιού για τα ακίνητα. Είπε ότι διαφωνεί με την εξαίρεση της Εκκλησίας από την καταβολή αυτού του χαρατσιού και ζήτησε να πληρώσει κι αυτή όπως όλοι, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Ακόμα αναγνώρισε ότι δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πουληθούν δημόσιες επιχειρήσεις, επειδή η χρηματιστηριακή τιμή τους αυτή την περίοδο δεν είναι η καλύτερη και ανέφερε ως παράδειγμα τη ΔΕΗ, η χρηματιστηριακή τιμή της οποίας, όπως είπε, είναι τούτη τη στιγμή στο 1/10 της ακίνητης περιουσίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.



Είναι αξιοσημείωτο,ότι στη δημοσκόπηση της RASS, υπάρχει και ερώτημα «με ποιόν αρχηγό το ΠΑΣΟΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές».
Οι απαντήσεις:

-το 28,7% θεωρεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο,
-το 11,7% με τον Γιώργο Παπανδρέου και
-το 51% με κανέναν από τους δύο !

δείτε όλες τις δημοσκόπήσεις εδώ

Τα πιο σέξι κρεβάτια ξενοδοχείων



Ξενοδοχείο Kakslauttanen

Από τα μεταξένια σεντόνια του κρεβατιού ενός αυτοκράτορα μέχρι το χουχούλιασμα μέσα σε ένα ιγκλού τρίβοντας τις μύτες σας σαν τους Εσκιμώους, αυτά είναι τα πλέον τέλεια κρεβάτια, στα πλέον τέλεια δωμάτια για ερωτευμένους.