PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.... ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ;;;;

εικονα απο το μελλον που συντομα θα γινει παρον!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ.... ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΣΤΑ 18 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ...ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ!!!


Τη φοράδα που βλέπετε σχεδόν αποστεωμένη την εντόπισε κάπου στα Μεσόγεια μια εθελόντρια του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών(Ε.Σ.Π.Ι.). Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση εγκατάλειψης γέρικου ζώου, που αφού χρησιμοποιήθηκε για κάθε δουλειά (εργασία, αναπαραγωγή, εκπαίδευση, κ.ο.κ.) εγκαταλείφθηκε και αφέθηκε στην τύχη του για να πεθάνει αβοήθητο.

Επτά αντιπροσώπους στέλνει η παράταξη «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» στην Ένωση Περιφερειών.


. Μεταξύ αυτών και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος.

Την περασμένη Πέμπτη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχτηκαν και οι αντιπρόσωποι που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

Το «Μέτωπο Ανάπτυξης», σύμφωνα με τον αριθμό συμβούλων που διαθέτει στο Περιφερειακό Συμβούλιο εξέλεξε επτά αντιπροσώπους. Τους παραθέτουμε με αλφαβητική σειρά: Ανθρακίδης Χρήστος (Π.Ε. Κιλκίς), Καραμάνης Μιχάαλης (Π.Ε. Πέλλας), Κουκουλεκίδης Παντελής (Π.Ε. Θεσσαλονίκης), Μούρνος Δημήτρης (Π.Ε. Ημαθίας), Μπαρμπουνάκης Μπάμπης (Π.Ε. Θεσσαλονίκης), Παπαχρήστος Γρηγόρης (Π.Ε. Πιερίας) και Πασχαλίδης Γιώργος (Π.Ε. Θεσσαλονίκης).

Αναπληρωματικοί: Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος (Π.Ε. Θεσσαλονίκης) και Πάνας Απόστολος (Π.Ε. Χαλκιδικής).

ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ- ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ


ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ

Το σύστημα του κεφαλαίου και του κέρδους αγκαλιά με τις μαριονέτες της πολιτικής προσπαθεί να βρει τρόπους να μας ξεζουμίσει ολοκληρωτικά . Κάνει ευθεία επίθεση στα κοινωνικά αγαθά , υγεία, συγκοινωνία, δρόμους, ηλεκτρικό, νερό….. Δεν χορταίνει.
Μας θέλουν φτωχούς με μισθούς κίνας, αν είμαστε τυχεροί να έχουμε δουλειά.
Μας παίρνουν την αξιοπρέπεια μας .
Ντόπια και ξένα λαμόγια , ποντάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας με πιθανότητα 98%.
Ενώ βρίσκεται υπό κατάρρευση το β’ πακέτο στήριξης της 21ης Ιουλίου για την Ελλάδα.
Ούτε το μεσοπρόθεσμο τους έσωσε για το οποίο χύθηκε το αίμα του λάου στο Σύνταγμα το καλοκαίρι.
Υποβαθμίζονται 2 γαλλικές τράπεζες λόγω έκθεσης τους σε ελληνικά ομόλογα.Ττο μόνο που νοιάζει τους δανειστές μας είναι να τους γυρίσουμε τα δανεικά, καρφάκι δεν τους καίγεται ούτε για τους μισθούς ούτε και για τις συντάξεις.
«Η Ελλάδα είναι το άρρωστο δάκτυλο που πρέπει να κόψουμε (είπε στο ΣΚΑΙ δημοσιογράφος από το Spiegel).»
Βρίσκουν ωραίες λέξεις για να ντύσουν τις αποκρουστικές τους πράξεις.
Μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονισμός , εξυγίανση, μετατάξεις, ενιαίο μισθολόγιο, εργασιακή εφεδρεία (προθάλαμος απολύσεων). Βλέπουν τον άνθρωπο σαν ενοχλητικό αριθμό που πρέπει να σβήσουν από το χάρτη.
Προκαλούν κοινωνικό αυτοματισμό. Θέλουν τους ιδιωτικούς υπαλλήλους κατά των «τεμπέληδων και καλοπληρωμένων δημοσίων» τους χαμηλόμισθους κατά των «ρετιρέ»
Και φτάσαμε στα τελευταία αισχρά φορολογικά χαράτσια.
Κεφαλικός φόρος (εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης τη λένε αντί να πουν εισφορά στις τράπεζες)
Τέλος επιτηδεύματος δηλαδή χαράτσι για να μπορέσεις να δουλέψεις.
Φόρος στα σπίτια μας μικρά και μεγάλα (εξαιρούνται εκκλησίες, μοναστήρια, πρεσβείες κλπ) και όλα αυτά για να καλυφθούν τα 1,7 δις του ελλείματος του 2011 Το χαράτσι αυτό επιβάλλεται σε όλα τα κτίρια για 2 χρόνια και θα πληρωθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αμέσως.
Μάλιστα βάζει σε κόντρα τον ιδιοκτήτη με τον ενοικιαστή για να εκβιάσει την πληρωμή με διακοπή του ρεύματος. Τι δουλειά έχει η ΔΕΗ να παίζει το ρόλο του φοροεισπράκτορα και να κόβει το ρεύμα των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών;;
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα παίξει τον βρώμικο ρόλο του εισπράκτορα. Οψόμεθα.
Καλούμαστε να πούμε το μεγάλο ΌΧΙ.
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Το σύστημα βουλιάζει και θέλει να μας πάρει και εμάς στον πάτο. Όμως δεν πρόκειται να πληρώσουμε εμείς την κρίση που αυτοί δημιούργησαν. Γιατί δεν τα φάγαμε μαζί.Επικοινωνείστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6972904666, 6932327294
Όχι στα φορολογικά χαράτσια της ντροπής. Ελάτε να οργανώσουμε συλλογικά τον αγώνα μας. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να τους πετάξουμε στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας.
Πληρώσαμε αρκετά! Δεν πληρώνουμε άλλο!! Τα ψάρια τα μικρά θα φάνε το μεγάλο!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά …


Την εταιρία καθαρισμού ARLA(www.arla.gr) για την προσφορά της στις δραστηριότητες των ομάδων μας

Το δημιουργικό γραφείο OPENYOURMIND της Αναστασίας Γιαριμόγλου και της Ροδής Σαμλίδου στην οδό Εθν. Αντίστασης στην Κατερίνη, για την επιμέλεια και τη σχεδίαση και των φετινών καρτών διαρκείας.

● Την επιχείρηση ΑΦΟΙ Ν. ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ ΟΕ – Εμπορία ποτών στη Β΄ πάροδο Φλέμινγκ 1 στην Κατερίνη, για την προσφορά της στην εναρκτήρια εκδήλωση των ακαδημιών του συλλόγου μας και τέλος

● Το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την εποικοδομητική συνεργασία, χάρη στην οποία η παρουσία του στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους πολυπληθείς φιλάθλους.

Την Τρίτη με την ΑΒΑ Strumica και την Τετάρτη με την OLINEdirne

Στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης

Στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ «20α ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος που θα γίνουν αγώνες μπάσκετ, επιλέχθηκε και η Κατερίνη.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης στις 8,00 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος θα παίξει με την ABAStrumica, ομάδα της Α1 στη FYROMκαι την Τετάρτη στις 6,00 μ.μ. με την OLINEdirne, επίσης της Α1 στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγώνες για το τουρνουά αυτό γίνονται στη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τη Δράμα με τον ΠΑΟΚ, την Ένωση Καβάλας και τον Α.Ο. Δράμας, αντίστοιχα.

Στους παραπάνω αγώνες που θα γίνουν στην Κατερίνη, αναμένεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, τόσο γιατί οι φιλοξενούμενες ομάδες είναι στις χώρες τους από τις καλύτερες, όσο και για να δουν από κοντά τον Πιερικό Αρχέλαο με την ανανεωμένη ανδρική ομάδα του.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ




Κανονικό φτύσιμο στον Πανίκα από τον Α. Σαμαρά. Ο Ψωμιάδης περίμενε πριν από λίγο στο περίπτερο της περιφέρειας στη ΔΕΘ, μαζί με όργανα που είχε φέρει από τη Γουμένισσα(!), ο Σαμαράς απέφυγε να πάει προς τα εκεί.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.

Δεν θα κάνει τελικά ο Παπανδρέου το προγραμματισμένο ταξίδι στην Αμερική..



Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, ο Πρωθυπουργός οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά από ένα δραματικό τηλεφώνημα που είχε
με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο.....




οποίος του μετέφερε το κλίμα δυσπιστίας που υπάρχει στους εταίρους μας.

Δείτε τι έγραψε ένας μαθητής στο μάθημα της Φυσικής...


Στη φυσική είχε έμπνευση… αν και δεν είχε γνώσεις....

Πες μου τι τρως ... να σου πω ποιος είσαι

Γνωρίζατε ότι τα άτομα που αισθάνονται θυμό συνήθως επιλέγουν συμπαγείς τροφές, δύσκολες στην μάσηση, όπως είναι μία μπριζόλα, που πολλές φορές τους βοηθάνε,έστω παροδικά στην εκτόνωση του; Πρόσφατες έρευνες απέδειξαν πως οι διατροφικές μας επιλογές φωτογραφίζουν τη διάθεση μας, που οδηγεί στο να διαλέγουμε συγκεκριμένες τροφές έναντι κάποιων άλλων, με σκοπό να ελέγξουμε, υπο μια έννοια τα εκάστοτε συναισθημάτα μας. Είναι πολλές οι φορές που χρησιμοποιούμε το φαγητό ως μέσο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε, να ρυθμίσουμε ή ακόμα και να εξαλείψουμε τα δυσάρεστα συναισθήματα.

Δες παρασκήνια από τον ασυνήθιστο διαγωνισμό … πισινών που διεξάγεται ... στο Αμστερνταμ!!!


ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ...

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι σα να μην ήμαστε ποτέ ζευγάρι

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της με αφορμή τη συνάντηση Ράνιας Θρασκιά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, θυμήθηκε τη δική της προσωπική ιστορία με τον πρώην σύντροφό της κι έρωτα της ζωής της, όπως η ίδια δήλωσε.

Ηρθε η ώρα Θανάση, Γιάννη, Μαρία να αποφασίσετε πως αποτύχατε. Πως η κυβέρνησή σας έκανε λάθη.




Εσείς ψηφίζατε τα νομοσχέδια.... Και η κυβέρνησή σας δεν μπορούσε να τα εφαρμόσει. Δε θα αναλύσω αν τα μέτρα
ήταν αυτά που είχε η χώρα ανάγκη ή όχι. Θα μείνω στο γεγονός πως δεν εφαρμόστηκαν κι ούτε φυσικά
πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ....
Παραιτηθείτε όλοι....


Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τρικ αλλά για μια καντίνα του δρόμου που έχει μπερδέψει τελικά το τι φτιάχνει…

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ JUNK FOOD

Δείτε πως μερικές όμορφες κοπέλες φόρτωσαν το κορμί τους με πολλά περιττά κιλά σε πολύ μικρό διάστημα. Η διαφορά του πριν με το μετά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σοκαριστική!

ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ;;;


Η ανακοίνωση καλό είναι να γίνει στο σπίτι των παιδιών, ώστε να βρίσκονται στο δικό τους ασφαλή και οικείο χώρο. Καλύτερα να προηγηθεί της αναχώρησης του γονιού κατά 1-2 εβδομάδες για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μεγαλύτερο διάστημα για τα πιο μεγάλα παιδιά, ώστε αυτά να προλάβουν κάπως να προσαρμοστούν. Eίναι σκόπιμο να γίνει από κοινού και ήρεμα, δηλαδή και από τους δύο γονείς, ώστε
• Να έχουν την άνεση να εκφράσουν τα συναισθήματά τους

ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ( ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μεγάλο-ιδιοκτήτες που κατάφεραν να νοικιάσουν κτίρια χιλιάδων τετραγωνικών στο δημόσιο ( και να εισπράττουν αστρονομικά ενοίκια !) γλυτώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ !!
Γιατί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ βγαίνουν στο όνομα του δημοσίου αφού οι σχετικοί κωδικοί ..
στο λογισμικό της επιχείρησης δεν κάνουν διάκριση αν το δημόσιο είναι ιδιοκτήτης η ενοικιαστής. Δηλαδή Υπουργεία, Εφορίες, Σχολεία, ΔΕΚΟ κ.λ.π που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα κτίρια ( πληρώνοντας, συχνά, τρελά ενοίκια) δεν θα χρεωθούν με το ειδικό τέλος ακινήτων αφού το δημόσιο δεν μπορεί να εισπράττει φόρο από τον εαυτό του.
Έτσι γλυτώνουν το χαράτσι και οι μεγάλο-ιδιοκτήτες αυτών των κτιρίων αφού καμία σχετική πρόβλεψη δεν έλαβε η κυβέρνηση ώστε να μην εξαιρεθούν όλοι αυτοί που κατάφεραν να νοικιάσουν τα κτίρια τους στο δημόσιο.
Κατά τα άλλα έκαναν ολόκληρες μελέτες μην τυχόν και γλυτώσει το χαράτσι οι άνεργοι και οι ανάπηροι στις φτωχό-γειτονιές όλης της Ελλάδας.

δείτε και το σχετικό βίντεο :

Από το 1969 έως το 2001, οι Δίδυμοι Πύργοι είχαν την τιμητική τους σε πληθώρα ταινιών του Hollywood.

Δείτε σε ένα video όλες τις σκηνές των χαμένων "πρωταγωνιστών".

ΚΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ; ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΚΑΚΟΣ ΥΠΝΟΣ; "ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ" ΜΑΘΗΤΗΣ...



Ο καλός και στθαερός ύπνος είναι απαραίτητος για να μπορούν τα παιδιά να έχουν ομαλή νοητική εξέλιξη και να τα πηγαίνουν καλά στο σχολείο
Θοδωρής Λαΐνας

Τα παιδιά που κοιμούνται αρκετά το βράδυ τα καταφέρνουν καλά στα μαθήματα
Ισπανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα παιδιά που κοιμούνται αρκετά το βράδυ έχουν καλές επιδόσεις στο σχολείο. Σύμφωνα με τους ερευνητές τα παιδιά και ειδικά τα «πρωτάκια» που κοιμούνται περισσότερες από εννέα ώρες τα καταφέρουν καλύτερα και μάλιστα όχι σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα αλλά σε διάφορα γνωστικά πεδία. 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ  ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ...ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΜΑΣ "ΦΑΓΑΝΕ" Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΣΑΝ.... 
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ....ΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ;;;

Γενετική διαταραχή ενοχοποιείται για κρούσματα κακοσμίας

Για ορισμένους ασθενείς που μυρίζουν δυσάρεστα παρόλο που προσέχουν την υγιεινή τους, η αιτία μπορεί να είναι μια σχετικά σπάνια γενετική διαταραχή που ονομαζόταν κάποτε «σύνδρομο της ψαρίλας», ή «τριμεθυλαμινουρία» επί το επιστημονικότερον.Ο Δρ Πολ Ουάις και οι συνεργάτες του εξέτασαν 353 άτομα που απευθύνθηκαν στο Monell Chemical Senses Center, ένα μη κερδοσκοπικό ερευνητικό ίδρυμα στη Φιλαδέλφεια, ζητώντας βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τη σωματική κακοσμία τους.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
που κατεδαφίζει τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (Βιβλία -Εκπαιδευτικούς)

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για την εργασία και την αξιοπρέπειά μας


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για τη νέα γενιά και το μέλλον της


ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011


ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ


ΟΛΜΕ

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙ......

ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ...

4X4 - OFF ROAD ADVENTURE ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ


Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της αστροπαρατήρησης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου το Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων έχει προγραμματίσει και προετοιμάζει την δεύτερη εκδήλωση του.
Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού πραγματοποιείται Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων.
Στηρίζει την προσπάθεια ο Σύλλογος Τετρακίνητης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) με έδρα την Θεσσαλονίκη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9:
11.30 πμ - Εκκίνηση από το Ελατοχώρι με κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου διαμέσου του πανέμορφου δάσους της Κεραμίδας. Αφιξη στο χιονοδρομικό και ανάβαση σε μία από τις ψηλότερες κορυφές των Πιερίων τον Αρβανίτη (2013μ). Στάση για ξεκούραση. Κάθοδος από τον Αρβανίτη με προορισμό το Σαλέ του χιονοδρομικού. Στάση για «παιχνίδια». Αναχώρηση και άφιξη στο Ελατοχώρι.
18.00μμ - Διάφορα Happenings στο γήπεδο τις Ρητίνης (τραμπαλα-ισσοροπια αυτοκινητου,δεξιοτεχνια BMX) με απονομη διαφορων δωρων.
21.00μμ - Μουσική βραδιά στον αύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Ελατοχωρίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9:
10.30μμ Εκκίνηση από Ελατοχώρι με κατεύθυνση την Ρητίνη. Διαμέσου της Ρητίνης κατευθυνόμαστε προς τον καταρράκτη του Κρεμαστού και κατόπιν στο Ορειβατικό καταφύγιο της Σαρακατσάνας. Στάση για ξεκούραση (θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες διάφορα εδέσματα και οποιος θελησει θα λαβει μερος σε διοργανωση με lasergan). Αναχώρηση με προορισμό την Μεσιά και από εκεί στο Αρχαίο λατομείο. Στάση για ξεκούραση. Αναχώρηση και άφιξη στο χωριό της Βρίας.
Σημαντικό και ενδιαφέρον:Όσοι αποφασίσουν να διανυκτερεύσουν στο Ελατοχώρι η ειδική τιμή θα είναι 12 Ευρώ κατά άτομο ανα διακυκτέρευση στα κάτωθι Ξενοδοχεία:
1) «Πιερίων Μούσες», 2) « Νικέλλη», 3) Αλθαία», 4) « Πήγασος», 5) «Ατριον», 6) «Αμαδρυάς»,7) «Πατρικό», 8) «Μύθος», 9) «Vaela pallas», 10) «Μορφέας», 11) « Πετροπαναγιά»,12) « Πανόραμα», 13) « Αρκώ»
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κρατήσεις-πληροφορίες για την ειδική τιμή θα γίνονται μόνο μέσω του Τηλεφώνου 6946004966, (Περλαντίδης Βασίλης - Αντιπρόεδρος Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων )
Την εκδήλωση υποστηρίζουν:
ΕΛΠΑ - Μεταξάς, Κατάστημα Γερμανός στην Κατερίνη, Ασφάλειες Generalli, Toyota Πόδας, Ξενοδοχείο Πιερίων Μούσες, Μοτο Τυρέλης, Opticon Express (Θεσσαλονίκη), Τυπογραφείο Παναγιωτής, Κρέατα Τουλίκας, Ταβέρνα Τζιβαέρι, Extreme Sports & Ποδήλατο, Κόκκινος φούρνος (Θεσσαλονίκη), Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, Arte studio.
Χορηγοί επικοινωνίας:
Εφημερίδες «ΕΠΤΑ» & «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» & «ΑΓΓΕΛΙΕ»Σ, Πιερική ιστοσελίδα Ενημέρωσης «PIERIALIFE.GR»
Προσκεκλημένοι ολοι οι τοπικοί φορείς της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας.Ακόμη οι σύλλογοι τετρακίνησης ολης της ελλάδος οπως ΣΤΕΒΕ,ΕΚΑΛΗΣ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,ΕΒΡΟΥ,ΚΑΒΑΛΛΑΣ,ΛΑΡΙΣΣΑΣ, Κ.Α.
Ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά τους τούς πολιτιστικούς συλλόγους Ελατοχωρίου και Ρητίνης την εθελοντική ομάδα Ελατοχωρίου την διασωστική ομάδα κατερίνης και τον Σ.Ε.Ο. Κατερίνης

Μια αληθινή ιστορία αγάπης και θυσίας για τον Πιερικό

Αρχές της δεκαετίας του ΄80 στο γήπεδο του Πιερικού γνώρισα ένα γυμνασιόπαιδο με αστείρευτη αγάπη για την ομάδα μας. Κάθε Κυριακή παρών στο γήπεδο. Στα τσιμέντα της Θύρας 5 καθόταν μόνος του ανάμεσα σε πολλούς άλλους φίλους του Πιερικού. Φώναζε για την Πιερικάρα του μαζί με τους άλλους αλλά αυτός ήταν μόνος.

Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του ήταν η αιτία της απομόνωσης που αισθανόταν. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και τον Πιερικό ήταν το δεκανίκι που τον στήριζε για να ανέβει το δικό του Γολγοθά, για να καταφέρνει να φτάνει με τα πόδια στο γήπεδο σε κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση. Ο Πιερικός ήταν το οξυγόνο που χρειαζόταν ο οργανισμός του για να αναπνεύσει σωστά, για να ζει ως φυσιολογικός άνθρωπος.

Όταν ξημέρωνε Κυριακή υποκρινόταν στους γονείς του για την υγεία του, για να μην τους στενοχωρεί, για να αισθάνονται ήσυχοι κατά την ώρα που θα βρισκόταν στο γήπεδο.

Υποκρινόταν ακόμη και όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στο σχολείο και προσπαθούσε να υπερβεί τα όρια των αντοχών του, για να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στην εντεκάδα της τάξης του.

Δεν έχω ξαναδεί πιο ιδιόμορφη περίπτωση ανθρώπινου εγωισμού. Αυτό το παιδί νικούσε το εγώ του, θυσίαζε τον εαυτό για να χαρεί την ομάδα, για να προσθέσει τη δική του φωνή και βοήθεια, για να γευτεί τη μαγεία του ποδοσφαίρου, για να συμμετάσχει στη γιορτή που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας του. Σε όλη αυτή τη διαδρομή ο Πιερικός αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Στις χαρές και στις λύπες ήταν ανελλιπώς δίπλα του, έστω και ασθενής, χωρίς να το ξέρει κανείς, δίχως να νοιώσει κανείς το πρόβλημα του.

Σήμερα, με τη βοήθεια του Θεού και με τη δύναμη της ψυχής του, είναι υγιής. Είναι παρών και πάλι εκεί, στις κερκίδες του Πιερικού Σταδίου. Για την μεγάλη του αγάπη. Για τον Πιερικό και μόνο.

*Στείλτε μας κι εσείς τις δικές σας αναμνήσεις, ότι σημάδεψε τη ζωή σας μέσα από την ιστορία του Πιερικού.

www.pierikos.info

Email: sfipierikou@gmail.com

Αυτό το κόμμα δεν παίζεται με τίποτα!



Μυαλό δεν έβαλαν, ούτε και θα βάλουν! Αμετανόητοι! Μοιραίοι! Δε φτάνει που δυο χρόνια δεν κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και κοροιδεύουν τους δανειστές, Ευρωπαίους και Αμερικανούς, όχι μόνο δεν μείωσαν τα έξοδα στο δημόσιο τομέα, αλλά τα
ΑΥΞΗΣΑΝ! Και αποφάσισαν πως υπεύθυνοι είναι οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ - ναι υπάρχουν μερικοί στις ΔΕΚΟ- εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και αποφάσισαν να τους ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ...εφεδρικά και μετά να ...αξιολογήσουν τους υπόλοιπους που θα μείνουν! Μάλιστα! Ξυπνάτε ρε εκεί στη ΔΑΚΕ και αρχίστε τον αγώνα, γιατί σας βλέπω στο δρόμο χωρίς να το καταλάβετε....
Την ώρα που έφτασαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, την ίδια ώρα κάνουν ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και προσλαμβάνουν ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ!
Προσέλαβαν 24.000 πράσινους και θα διώξουν 200.000! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ!!!
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ...ΒΗΜΑ. ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΗΜΑ....:
''Αυτό που αποκαλύφθηκε είναι ότι η κυβέρνηση – στην κεντρική διοίκηση – προσέλαβε 16.000 νέους υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένων 1300 υπαλλήλων της πρώην Ολυμπιακής που απορροφήθηκαν από τα υπουργεία. Αν η κυβέρνηση ακολουθούσε, όπως είχε δεσμευθεί, τον κανόνα «5 αποχωρήσεις – 1 πρόσληψη», ο αριθμός των νεοπροσληφθέντων θα έπρεπε να είχε συγκρατηθεί χαμηλότερα από τα 7.000 άτομα. Τι συνέβη όμως; Το 2011, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έγιναν μέχρι το τέλος Ιουλίου 8.300 προσλήψεις εκ των οποίων 1500 μετατάξεις από τους συγκοινωνιακούς φορείς και 250 άτομα από φορείς που καταργήθηκαν. Εφέτος, όμως, ισχύει όπως όλοι θυμούνται, ο κανόνας «10 αποχωρήσεις – 1 πρόσληψη». Άρα, θα πρέπει να φύγουν από το Δημόσιο, 83.000 άτομα. Στους καταλόγους που η κυβέρνηση οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα ενόψει της εφαρμογής του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας – δηλαδή της προετοιμασίας απολύσεων στο δημόσιο που επιβάλει τώρα διά ροπάλου η τρόικα – ασφαλώς δεν περιλαμβάνονται οι τοποθετήσεις γενικών και ειδικών γραμματέων και των μετακλητών υπαλλήλων που έχουν τοποθετηθεί εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ στα γραφεία τους. Ο αριθμός παραμένει άγνωστος…''

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!

Το τι έγινε κατα την προσέλευση του Καραμανλή στην ΔΕΘ, δεν περιγράφεται.. Θείες και γιαγιάδες και πολλά κομματόσκυλα, έσπευσαν να τον συγχαρούν και να του σφίξουν το χέρι λες και ήρθε ο Μεσσίας.. Ούτε ο Ρουβάς δεν έχει τέτοιο...




φανατικό κοινό!! Μα καλά όλοι αυτοί οι θαυμαστές, επί Πρωθυπουργίας του που βρίσκονταν;; Σε άλλη χώρα;;

ΤΟΣΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ...



Όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου είδε ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση του κόσμου, παρά το εντελώς παράλογο, αντικοινωνικό και αντισυνταγματικό χαράτσι, που επέβαλε και ανακοίνωσε από την Θεσσαλονίκη για τα ακίνητα, αμέσως γλυκάθηκε και προχώρησε, μέσα σε λίγες μέρες, σε διπλασιασμό του....
καταβαλλόμενου ποσού. Είναι γνωστό σε όλους ό,τι κάθε εξουσία και ειδικά αυτή η κυβέρνηση, αποθρασύνεται και προχωράει όλο και πιο πολύ, όσο δεν συναντά αντιστάσεις. Το ίδιο δηλαδή που κάνει και η τρόϊκα, η οποία βρήκε τον αφελή Έλληνα και την ερωτευμένη με την εξουσία ψοφοδεή πολιτική ηγεσία του και προχωράει ακάθεκτη στο πλήρες ξεζούμισμα, τρομοκρατώντας τον. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αντιστάσεις. Τα δε ΜΜΕ φροντίζουν να ακυρωθούν και όσες αντιστάσεις πάνε να δημιουργηθούν.

Νομίζετε άραγε ότι αυτό ήταν και τελείωσε;; Πλανάστε. Όλα αυτά τα χαράτσια και πολλά άλλα που θα μπαίνουν κάθε φορά που θα έρχεται η ώρα της καταβολής της κάθε δόσης, θα μείνουν μόνιμα, γιατί στο τέλος ο λαός εθίζεται.

Το πειραματόζωο "Έλληνας" τελικά δεν αντιδρά, Γι’ αυτό και θα παρασυρθούμε στο διάβα της ιστορίας, ενώ το ελληνικό έθνος θα μετατραπεί σε μια άμορφη λάσπη και κλοτσοσκούφι ακόμα και του κάθε σκοπιανού

"Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"

Κύριε Παπανδρέου ακούμε ότι ετοιμάζεσθε και για νέο κύμα «φοροεισπρακτικής επιδρομής» κατά του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού που συνεχώς του ζητάτε να πληρώσει όλο και περισσότερα. Μα πως να πληρώσει κάποιος αφού δεν έχει, αφού δεν μπορεί; Αυτό το ..
έχετε σκεφθεί λιγάκι ;

Δεν χρειάζεται να είσαι μέγας οικονομολόγος, ούτε φαεινός αστέρας για να γνωρίζεις αυτό που λένε ακόμη και οι άνθρωποι που τελείωσαν απλά ένα εξατάξιο δημοτικό σχολείο, χωρίς κομπιούτερ, CD ή φωτοτυπίες βιβλίων αλλά με μια πλάκα και ένα κοντύλι (αλλά που να ξέρετε εσείς από αυτά !). Λένε λοιπόν το γνωστό «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ» και ας μην γνωρίζουν τα αρχαία ελληνικά , αλλά λένε και κάτι άλλο που δυστυχώς δεν γράφεται (θα πάρεις από τα τρία το … ή κάτι ακόμα πιο βαρύ κλπ) .

Αυτό φαίνεται το κατάλαβαν ακόμη και οι Ευρωπαίοι και σας λένε δεν θα τα πάρετε τα λεπτά μέσω ΔΕΗ, βρείτε άλλο τρόπο για να κλείσετε την τρύπα του άπατου βαρελιού σας. Αναμένουμε λοιπόν να ακούσουμε τα νέα μαντάτα αλλά εσείς με τη πολιτική σας συνεχίζετε να «αυτοκτονείτε» πολιτικά και διαλύετε και το κίνημα που ίδρυσε ο πατέρας σας, επιτέλους !!! Διότι με τον άκρατο λαϊκισμό σας τόσα χρόνια καταφέρατε από το “Τσοβόλα δώστα όλα” το μετατρέψατε σε “Μπένι πάρτα όλα” !!!

Ο Παπανδρέου θέλει να πάρει αυτό το χαράτσι που επέβαλε στα ακίνητα πάση θυσία.




Όμως, οι αντιδράσεις του κόσμου λαμβάνουν ήδη την μορφή χιονοστιβάδας, με πρώτο το νομικό κόσμο της χώρας που προτείνει λύσεις νόμιμης αποφυγής της καταβολής.Μπροστά σε αυτό το διαφαινόμενο βατερλώ για την κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου πανικόβλητος, αποφάσισε και διέταξε την κατάθεση τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα επιβάλει πρόστιμο στην ΔΕΗ και στους εναλλακτικούς παρόχους, σε περίπτωση που δεν κόβουν το ρεύμα (παρότι η ΔΕΗ θα έχει νόμιμα εξοφληθεί), ίσο με το χαράτσι προσαυξημένο μάλιστα κατά 25%.



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, χαρακτήρισε «ρεσιτάλ ανευθυνότητας» την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, κατηγορώντας τον για «λαϊκισμό».


Ποιός; Ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης της οποίας ο πρωθυπουργός ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν, εκατοντάδες δισεκατομμύρια, τρισεκατομύρια, βρέθηκαν στα γρήγορα για..
τις τράπεζες¨.
Ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης της οποίας ο πρωθυπουργός ήρθε στην εξουσία, συμμετέχοντας, ο ίδιος προσωπικά και ενθαρρύνοντας όλες τις κινητοποιήσεις, κάθε "συντεχνίας" και κοινωνικής ομάδας.
Μιλάει για ανευθυνότητα ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης της οποίας ο πρωθυπουργός, όταν ήρθε στην εξουσία, διαλαλούσε σε όλη την οικουμένη, ότι η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα, που βουλιάζει σαν τον Τιτανικό.
Το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι το ξέρετε κύριε Μόσιαλε; Το δικό σας είναι καλύτερο.
Να ΄σαι καλά άνθρωπέ μου, μέσα σε τόση θλίψη, γελάσαμε και σήμερα...

Ήταν όμως τόσο διαβασμένος ο Αντώνης Σαμαράς, που να ήξερε και τις ελάχιστες αυτές εισαγωγές ;


Είπε στη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της Ν.Δ. απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου κ.Σταματόπουλου από το "ΚΕΡΔΟΣ":
"Αλιεία-ιχθυοτροφεία, είναι μοχλοί ανάπτυξης. Κι αυτά τα έχουμε πει. Και να σας πω κάτι; Το ξέρετε ότι έχουμε εισαγωγές στην Ελλάδα λαχανικών σχεδόν μισό δις; Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορείς να παίρνεις από την Τουρκία συνέχεια πατάτες κι από την Αίγυπτο. Δεν μπορείς να έχεις από το Πακιστάν πατάτες ή ντομάτες που παίρνουμε από την Ιορδανία ή από την Αλβανία. Δεν έχουμε εμείς ντομάτες να βάλουμε; Εδώ έφτασε στο σημείο και κάνουμε πια εισαγωγή ψαριών από τη Μποτσουάνα. Αυτά είναι πράγματα τα οποία πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Έχουμε αυτή τη δυνατότητα."

Πιθανώς να ήταν σχήμα λόγου, πιθανώς να αναφέρθηκε στις μικρές εισαγωγές "γατόψαρου" (Clarias gariepinus), που είναι το ψάρι που έχει η Μποτσουάνα σε αρκετή ποσότητα στο δέλτα Οκαβάνκο

"Μη διατηρήσιμο το ελληνικό χρέος", για τον Τζωρτζ Σόρος, λοιπόν. Ωραίους φίλους έχετε κ.Παπανδρέου.




Αλήθεια, τι βοήθεια προσέφεραν όλοι αυτοί οι "Νομπελίστες" και λοιπές χλαπάτσες, τους οποίους εκθείαζαν οι εφημερίδες σας προεκλογικά και μας τους παρουσίαζαν ως τα μεγάλα μυαλά, τα οποία θα αποτελούσαν μια πανίσχυρη ομάδα συμβούλων σας, η οποία θα έκανε την Ελλάδα μας, Δανία του Νότου;
Εκείνος ο πιτσιρικάς που...
προσέλαβε ο Παπακωνσταντίνου για τις αποκρατικοποιήσεις τι απέγινε;
Οι σπουδαίοι οίκοι παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών;
Οι σύμβουλοι ανάπτυξης;
Οι σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων;
Οι δεξαμενές σκέψεις;
Τι έγιναν όλα αυτά κ.Παπανδρέου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Σας προσκαλούμε αύριο, ημέρα Δευτέρα 19/09/2011 και ώρα 16.00 στο Ξενοδοχείο Ορφέας στην Κατερίνη, προκειμένου να παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου με θέμα :
"Εκπόνηση τριών μελετών για τον πολεοδομικό σχεδιασμό του Δήμου Κατερίνης".
Οι
Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γκούνας Αθανάσιος
Κυριακίδης Γεώργιος
Οφείδης Σάββας

Τα ψέμματα του Σαμαρά

Ο κ. Α. Σαμαράς, αντί να παριστάνει τον γενικό εισαγγελέα και τον κατήγορο των πάντων, οφείλει να απολογηθεί διότι υπήρξε κορυφαίος υπουργός μιας φαύλης κυβέρνησης που οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ επικρίνει τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί προεκλογικά έλεγε «λεφτά υπάρχουν». Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του την άνοιξη του 2009, έλεγε επί λέξει: «Σήμερα, μέσα στη διεθνή κρίση και εξαιτίας της, το δημοσιονομικό μας έλλειμμα υπολογίζεται γύρω στο 4% - 4,5% για το 2009» (Ίδρυμα Κ. Καραμανλής, 18/05/2009).
Μας έλεγε, δηλαδή, ότι το έλλειμμα ήταν 10 δις ευρώ αντί 36 δις ευρώ, που τελικά παρέδωσαν. Βεβαίως, αν έλεγε τότε την αλήθεια, λεφτά υπήρχαν!
Τέτοιο μέγεθος υποκρισίας και ψεύδους.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΛΛΑΔΟΣ




Το 1.000.000 των ελευθέρων επαγγελματιών με την εργασία τους,
έτρεφαν τον εαυτό τους, όλους τους υπαλλήλους καθώς και τους ανέργους.

Σήμερα από το 1.000.000, οι 700.000 είναι μαυρισμένοι στον Τειρεσία και έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους η ετοιμάζονται να τις κλείσουν μόλις τελειώσουν τα διαθέσιμα που έχουν.

Κατόπιν τούτου, επειδή οι τράπεζες είχαν μάθει την αγορά να δουλεύει με πίστωση, αυτοί δεν πρόκειται να ξαναμπούν στην παραγωγική διαδικασία και να δώσουν εργασία πάλι στους ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, διότι δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από τις τράπεζες.

Οι 300.000 υπόλοιποι δεν μπορούν να κρατήσουν την Ελληνική οικονομία με την δουλειά και τους φόρους που θα πληρώνουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
οι περισσότεροι από τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους να μείνουν άνεργοι και θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη.

Το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ επιβάλει την απόλυση 124.000 δημοσίων υπαλλήλων για να μειωθούν τα έξοδα κατά 250.000.000 το χρόνο, όταν την ίδια στιγμή οι 300 βουλευτές και 1350 υπάλληλοι της βουλής έχουν κόστος 200.000.000 το χρόνο.

Το μεσοπρόθεσμο επιβάλει την άδεια άνευ αποδοχών 300.000 δημοσίων υπαλλήλων για 4-5 χρόνια.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΙΑ .... ΒΑΠΤΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΣΙΕΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ???

Το μεσοπρόθεσμο κλείνει νοσοκομεία και επιβάλει να πληρώνουν οι Ελληνες για εισαγωγή την ίδια στιγμή που οι λαθρομετανάστες χωρίς ένσημα έχουν δωρεάν περίθαλψη.

Το μεσοπρόθεσμο κλείνει 1.000 σχολεία και μειώνει σε τρία χρόνια τις ανώτατες σπουδές για μείωση εξόδων, αλλά ταυτόχρονα προσλαμβάνει 250 ιεροδιδασκάλους του Κορανίου για τους μουσουλμάνους της Θράκης και θα τους πληρώνει το κράτος, την ιδια στιγμή που δεν τυπώνει βιβλία για τα Ελληνικά σχολεία, για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες.

Το μεσοπρόθεσμο πουλάει τα κτίρια της αστυνομίας στην Ροδόπη – Ξάνθη – Κομοτηνή και αποσύρει την αστυνομία από εκεί βάζοντας ιδιωτική αστυνομία από μουσουλμάνους τουρκοποιόντας την Θράκη.

Το μεσοπρόθεσμο πουλάει όλα τα κτίρια που στεγάζονται οι κρατικές υπηρεσίες ( οικονομικών – πολιτισμού – δικαιοσύνης – ΓΑΔΑ – εσωτερικών – εξωτερικών κλπ ) για να τα νοικιάζει μετά όπως το κτίριο στην Κηφισίας της ΓΓΑ με ενοίκιο 270.000 τον μήνα και το κτίριο δίπλα στο Ερρίκος Ντινάν που δίνει 400.000 ενοίκιο το μήνα.

Το μεσοπρόθεσμο χαρίζει στρέμματα στον Βοτανικό για τζαμί και δίνει και 15.000.000 έως 80.000.000 για την ανέγερση του και άλλα 4.000.000 για ανακαίνιση του τζαμιού στο Διδυμότειχο και χαρίζει 700.000 από πρόστιμα για πολεοδομικές παραβάσεις σε τζαμί στην Κομοτηνή.

Το μεσοπρόθεσμο δίνει με ένα χρόνο εργασίας στην Ελλάδα σύνταξη σε 250.000 μετανάστες την ίδια στιγμή που κόβει τις συντάξεις από τους Ελληνες που μια ζωή έδιναν τα χρήματα τους για να μην τα πάρουν τώρα.

Το μεσοπρόθεσμο πουλάει την ΕΥΔΑΠ για να πληρώνεις το νερό σε πενταπλάσια τιμή στον ιδιώτη που θα την πάρει .

Το μεσοπρόθεσμο πουλάει τα κρατικά λαχεία – το υγραέριο – τον ΟΠΑΠ -
τα μεταλλεύματα – τον ήλιο – την ΔΕΗ – τα ΕΛΤΑ – τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ όπου
μόνο κέρδη δίνουν στο κράτος για να καλύπτει την κοινωνική πολιτική όπως λέει το Σύνταγμα .

Αφού λοιπόν πουλιούνται όλα όσα δίνουν εισόδημα καθαρό
στο κράτος, που θα βρίσκει λεφτά για να πληρώνει
τα δάνεια που συνεχίζει να παίρνει ???

ΑΠΛΟ

σαν δωρητής οργάνων που σε κάνει το νομοσχέδιο,
χωρίς την θέληση σου, θα μπαίνεις για αμυγδαλές και
όλως τυχαίως, θα παθαίνεις επιπλοκή στην επέμβαση και
τα όργανα σου θα φυτεύονται σε αυτούς που έχουν λεφτά να
τα πληρώνουν.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ .. ΜΙΑ
ποια θέση προτιμάς στο νεκροταφείο του δήμου σου ???


ΔΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...

- χημικός μηχανικός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ελάμβανε αμοιβή 61.071 ευρώ,
- αποθηκάριος υποχρεωτικής εκπαίδευσης ελάμβανε αμοιβή 35.584,80 ευρώ,
- εργάτης υποχρεωτικής εκπαίδευσης ελάμβανε αμοιβή 32.077 ευρώ,
- χειριστής αντλιοστασίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αμοιβή 37.406 ευρώ
- πρακτικός μηχανικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 42.513 ευρώ,
- οξυγονοκολλητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 37.303 ευρώ,
- ταμίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 49.250 ευρώ,
- εργοδηγός δομικών έργων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 47.084 ευρώ,
- οικονομολόγος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης 55.943 ευρώ,
- χημικός μηχανικός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης 56.519 ευρώ,
- ηλεκτρολόγος Τεχνολογικής εκπαίδευσης 48.298 ευρώ,
- διοικητικός υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 43.879 ευρώ.
Ζήτω τα κορόιδα. Ζήτω - Ζήτω - Ζήτω

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ



Η αυτοαποκαλούμενη Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, η εταιρεία που εισπράτει τα χαράτσια στον εθνικό μας δρόμο στο τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός – Κλειδί (συμπεριλαμβανομένης και της καρμανιόλας των Τεμπών), έβγαλε μια ψευδέστατη και εκφοβιστική ανακοίνωση.
Καλά θα κάνει η φιλεύσπλαχνη εταιρεία, να μην μιλάει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Αναφέρει ότι προέβησαν μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε βανδαλισμούς και κλοπές, την στιγμή που όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο αλλά είναι οι ιδιοι που καθημερινά αρπάζουν τα λεφτά απο τις τσέπες μας, βανδαλίζουν και κατατρομοκρατούν τους διερχόμενους οδηγούς. Με την αγαστή συνεργασία της τροχαίας, που παραβαίνοντας και αυτόν τον επαίσχυντο νόμο Ρέππα, κρυβόμενοι πίσω από θάμνους, συλλαμβάνουν τα θηράματα τους (που αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι των διοδίων) ακόμη και 10 χιλιόμετρα μετά τα διόδια, για να τους επιβάλουν το εξοντωτικό πρόστιμο των 200 ευρώ και την αφαίρεση άδειας, διπλώματος και πινακίδων για 20 ημέρες.
Αν αυτό δεν είναι τρομοκρατία σε βάρος ενός ολόκληρου λαού τότε τι είναι;
Την έπιασε ο πόνος την εταιρεία για τους υπαλλήλους της, που δουλεύουν σε εργασιακό μεσαίωνα, με εξοντωτικά ωράρια, εισπνέοντας το καρκινογόνο καυσαέριο, χωρίς ανθυγιεινό επίδομα, ακόμη και με συμβάσεις λίγων μηνών , για ένα κομμάτι ψωμί.
Χρησιμοποιούν τους εξαθλιωμένους υπαλλήλους , σαν τσιράκια και χαφιέδες, να καρφώνουν τους ταλαίπωρους οδηγούς και να τους παραδίδουν στις ορέξεις της τροχαίας.
Η εταιρεία βάζει την τροχαία να παίζει τον ρόλο του εισπράκτορα και του σεκιουριτά προκειμένου να πλουτίζει. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι σύγχρονοι Προκρούστηδες.
Το ότι τα έχουνε κάνει πλακάκια φαίνεται από τό ότι τροχαία και εταιρεία συστεγάζονται, χωρίς ντροπή, στον ίδιο χώρο στην Σούρπη.
Η εταιρεία μιλά για προστασία και αξιοπρέπεια, όταν έχει το απύθμενο θράσος να εισπράτει διόδια στην αρχή και στο τέλος της κοιλάδας των Τεμπών, της μεγάλης αυτής καρμανιόλας που στοίχισε και στοιχίζει τις ζωές δεκάδων συνανθρώπων μας, ακόμη και του άτυχου ιταλού αρχιμηχανικού της.
Δεν ξεχνάμε ότι πολλοί επαγγελματίες αυτοκινητιστές έχουν οδηγηθεί σε αυτοκτονία, κάτω απο το βάρος των οικονομικών τους προβλημάτων. Σε αυτά τα οικονομικά προβλήματα έρχεται η εταιρεία, με τις μεγάλες κοινωνικές ευαισθησίες, να ρίξει την χαριστική βολή με αγωγές ενάντια σε αυτοκινητιστές που αρνούνταν ή αδυνατούσαν να καταβάλουν το χαράτσι των διοδίων. Και μάλιστα για έναν δρόμο μη ολοκληρωμένο , που τον έχουμε χιλιοπληρώσει απο την εποχη των πατεράδων μας, με διόδια, φορολογία, τέλη κυκλοφορίας κλπ.
Μιλάει για μεγάλης έκτασης ζημιές στους σταθμούς διοδίων η εταιρεία που κακοσυντηρεί το δίκτυο που εκμεταλλεύεται και επανειλημένα έχει καταγγελθεί για φθορές σε αυτοκίνητα και ανθρώπους εξαιτίας αυτής της αβελτηρίας.
Σε όλη την διάρκεια της διήμερης δράσης του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις (τροχαία, ασφάλεια,αστυνομία,ακόμη και ΟΠΚΕ) μας ακολουθούσαν, από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι την επιστροφή μας.(όπως φαίνεται και από το βίντεο της δράσης μας)

Σε τελευταία ανάλυση αν είμαστε ένοχοι, για όσα ψευδώς και συκοφαντικά μας καταμαρτυρά η εταιρεία, γιατί τότε η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας δεν προέβαιναν σε αυτόφωρες συλλήψεις των "ενόχων";
Ας μήν γελιόμαστε: Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους φοβίζει. Φοβούνται την λαϊκή οργή. Γιατί το κίνημα μας αποτελεί την αιχμή του δόρατος ενάντια στα άνομα συμφέροντα τους. Γιαυτο και μας κατασυκοφαντούν. Μας θυμίζουν την λαϊκή ρήση: «Φωνάζει ο κλέφτης , να φοβηθεί ο νοικοκύρης !!»
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ – ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ....

ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ; ΟΧΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΥΦΗ....


Μια νύφη από την Ουκρανία


Μια νύφη από την Ουκρανία προσφέρει ραδιοφωνικός σταθμός στη Νέα Ζηλανδία, στο νικητή διαγωνισμού.

Ο επίδοξος γαμπρός θα πετάξει … μέχρι την Ουκρανία, όπου θα μείνει για 12 μέρες, έχοντας στην τσέπη του 2000 δολάρια να τα ξοδέψει όπου εκείνος επιθυμεί, όλα πληρωμένα από τον σταθμό.

Με τη βοήθεια ενός πρακτορείου συνοικεσίων, θα διαλέξει την

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...


ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΜΑΣ....
ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ Ή ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ...
ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ....
ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ....
ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.... ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.....

ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΣΦΕΝΔΑΜΗ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ...

Δυστυχώς γι αυτό το πανέμορφο χωριό της Πιερίας δεν έχω γράψει τίποτα μέχρι τώρα και ζητώ συγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους που ζουν ή γεννήθηκαν εκεί....
Υπόσχομαι να το διορθώσω και υπόσχομαι πως όσο εσείς μου στέλνετε τέτοιες φωτογραφίες εγώ θα είμαι ΕΔΩ για να τις ΠΑΙΖΩ ΥΠΕΡ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ....
I LOVE SFENDAMI
ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΣΦΕΝΔΑΜΗ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ, ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;;;

Στέργιο μου...
Κάποιοι σου ετοιμάζουν ..χουνέρι!
Κάποιοι εκεί στο νοσοκομείο όπου είσαι διοικητής στην έχουν ...στημένη και σίγουρα κατά πως λένε, θα στη φέρουν...
Λες να δικαιωθούν;
Εγώ επειδή περιμένω να κάνεις πράγματα κι επειδή όπως λέω είσαι και Πιεριέας θέλω να φύγεις ως επιτυχημένος, πρόσεξε λοιπόν φίλε Στέργιο....
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ, ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;;;
ΤΙ ΝΕΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ;;;
ΤΙΠΟΤΑ....
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ... ΛΕΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...
ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ... ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.... ΤΩΡΑ;;; ΤΙΠΟΤΑ....
Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΚΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ;;;; ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ... 
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΟΦΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ....
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ....
ΟΥΑΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ....
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... 
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ; ΑΣΤΑ ..ΒΡΑΣΤΑ! ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΠΟΔΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ PIERIA-GR ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΗ Σ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΤΕ ΈΓΚΥΡΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΙΜΑ.... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ...ΨΗΛΑ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚ ΓΙΑ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ Η "ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ....

Χριστίνα Σιδηροπούλου, η δημοσιογράφος που στηρίζει την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τα Σαββατοκύριακα και κρατά και δυνατό και ψηλά το ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.... Το "δεξί" χέρι του Ηλία Χατζηχριστοδούλου; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ...
Ο πρόεδρος πριν σκεφτεί κάτι η Χριστίνα το έχει κάνει!
Έτσι μπράβο Χριστίνα....
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚ ΓΙΑ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ Η "ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ....
Στην ψηφοφορία του pieria-gr στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρώτος είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και δεύτερος ο ΚΑΝΕΝΑΣ.... ενώ στο ΠΑΣΟΚ, πρώτος είναι ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ και δεύτερος ο ΚΑΝΕΝΑΣ...
ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ...ΚΑΝΕΝΑ;;;;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΚΑΝΕΝΑ... ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ...
ΚΑΝΕΝΑ... ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛ Η ΧΩΡΑ....
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ....
ΧΟ ΧΟ ΧΟ