PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ!




Κότες πτηνοτροφείου. Αμα σας ρωτήσουν γιατί, να τους πείτε ότι στη Θεσσαλονίκη, οι μόνοι που κατέβηκαν στο δρόμο να δείξουν στον πρωθυπουργό τη δυσαρέσκεια τους, ήταν οι ταξιτζήδες (από όλη την Ελλάδα), οι Ηρακλειδείς, ο Λευκός πύργος και τα....

Tην περασμένη Δευτέρα, γράφτηκε μια ακόμη καθοριστική σελίδα για το μέλλον της Ελλάδας και του ευρώ.

Στο παρασκήνιο, και σταδιακά στο προσκήνιο, οι κοινοτικοί ιθύνοντες διαμορφώνουν....




σταδιακά το νέο μοντέλο οικονομικής διακυβέρνησης της ευρωζώνης, αλλά και τις νομικές και πολιτικές προϋποθέσεις για την αποπομπή των αδύναμων κρίκων από το ευρώ, μετατρέποντας την απειλή σε όπλο. Μεγάλες και ιστορικές μορφές της Ε.Ε. όπως ο Ζακ Ντελόρ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ προσπάθησαν να βρουν τον ελάχιστον κοινό παρονομαστή για το μετασχηματισμό της ζώνης του ευρώ σε μία σφιχτή ομοσπονδία, στην οποία όμως, η θέση της Ελλάδας είναι αβέβαιη.

Στο συμμετείχαν γκουρού της οικονομίας όπως ο Νουριέλ Ρουμπινί και ο Τζόζεφ Στίγκλιτς, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι και συντηρητικοί πολιτικοί μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο πρώην πρωθπυουργός της Ισπανίας, Φελίπε Γκονζάλες, ο πρώην πρωθπυουργός της Φινλανδίας Μάτι Βανχάνεν και ο ευρωπαϊστής πρόεδρος των Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ. Όπως γράφει σήμερα η «Real News», οι σύνεδροι διαφώνησαν σε πολλά, αλλά συμφώνησαν σε μία νομισματική ένωση, με αυστηρή λιτότητα, απελευθερωμένες εργασιακές σχέσεις, κεντρικό έλεγχο και «έξοδο κινδύνου» για όποιον δεν αντέχει την πίεση.

Μετά απο μια εισαγωγή 15 λεπτών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε νέο χαράτσι για τους Έλληνες πολίτες..




Αφού δεν κατάφεραν να πιάσουν τους φοροφυγάδες και τους έχοντες, προχώρησαν σε ειδικό τέλος στην ακίνητη περιουσία
που θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της....




ΔΕΗ... Οι λεπτομέρειες θα δοθούν την Τρίτη και όπως δεσμεύτηκε ο Βενιζέλος το νέο τέλος θα εφαρμοστεί αφού ληφθούν υπόψη και κοινωνικά κριτήρια. Ο Βενιζέλος ενημέρωσε σχετικά τον Σαμαρά, με τον οποίο θα έχει αργότερα ακόμη μια συνομιλία για τις λεπτομέρειες..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ PIERIA -GR ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΥΠΝΑΚΟ..

ORIENTAL ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ!!



ΕΞ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ......

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ....

http://2.bp.blogspot.com/_nj0G3ghTNwI/TUKgU5A94xI/AAAAAAAAEKg/B_X_IIYchb4/s1600/1.jpg

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

ΝΤΑΛΙ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Γ.Φαρμάκης, Γ.Ελευθερίου και Κ.Δημόπουλος, αντιπρόσωποι του Δ.Δίου-Ολύμπου στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας


ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Θ.ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Ο Γιώργος Ελευθερίου με αναπληρωτή ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ Γ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ΕΝΩ τον Αντώνη Χατζή, από την πλειοψηφία, καθώς επίσης και ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος με αναπληρωτή τον Θανάση Καλαϊτζή, από τη μειοψηφία, εξελέγησαν, με μυστική ψηφοφορία, αντιπρόσωποι του δήμου Δίου-Ολύμπου στη γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Η όλη διαδικασία έγινε σύμφωνα με εγκύκλιο που είχε στείλει το υπουργείο εσωτερικών σε όλους τους δήμους της χώρας, κατά με την οποία, για τον δήμο Δίου-Ολύμπου, προβλέπονται τρεις αντιπρόσωποι.

Συγκεκριμένα, κατά την εγκύκλιο, πρώτος αντιπρόσωπος, αυτοδίκαια, δηλαδή χωρίς εκλογή –λόγω της θέσης που κατέχει– θα είναι ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης ενώ οι άλλοι δύο αντιπρόσωποι θα είναι οι προαναφερθέντες, που εξελέγησαν από το δημοτικό συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ορίζεται στην εν λόγω εγκύκλιο αναφορικά με την περίπτωση του δήμου Δίου-Ολύμπου, πέραν του αναπληρωτή δημάρχου ως αντιπρόσωποι του δήμου θα εκλέγονταν ένας από την πλειοψηφία, με τον αναπληρωτή του, καθώς και ένας από τη μείζονα μειοψηφία, με τον αναπληρωτή του. Να σημειωθεί δε ότι στη συγκεκριμένη εγκύκλιο δεν υπήρχε πρόβλεψη για υποψηφιότητες από άλλους συνδυασμούς.

Η εκλογή των δύο αντιπροσώπων με τους αναπληρωτές τους έγινε στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, την Παρασκευή 9/9/2011 στον προκαθορισμένο χώρο συνεδριάσεων του δήμου, δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου.

Η διαδικασία εκλογής έγινε με ξεχωριστά ψηφοδέλτια συνδυασμών και με κάλπες. Επιπλέον, όπως προέβλεπε η εγκύκλιος, η πλειοψηφούσα παράταξη καθώς και η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας θα έπρεπε να ψηφίσουν καθεμία τον δικό της συνδυασμό και τους δικούς της υποψηφίους.

Δικαίωμα ψήφου είχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών της μειοψηφίας. Προβλέπονταν ακόμη η ψηφοφορία να γίνει με τη χρήση ενός και μόνο σταυρού σε κάθε ψηφοδέλτιο.

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Νίκος Λάππας έλαβε τον λόγο (από τους επικεφαλής των συνδυασμών της μειοψηφίας ο Νίκος Λάππας έλαβε πρώτος τον λόγο, επειδή απουσίαζαν οι Κωνσταντίνος Δημόπουλος και Αθανάσιος Τσιφοδήμος) και δήλωσε ότι ο συνδυασμός του θα απέχει από τη διαδικασία.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Κουρίτα χαρακτήρισε ως αντιδημοκρατική τη διαδικασία που προβλέπει το σχετικό προεδρικό διάταγμα και ανέφερε ότι θα συμμετέχει στη διαδικασία ως μεμονωμένη υποψήφια.

Ωστόσο, κατά τη συζήτηση που επακολούθησε, τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Κωτούλης όσο και η νομικός και διευθύντρια του δήμου Ελένη Σοφιανίδου αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών και απευθυνόμενοι στην κ. Κουρίτα τής είπαν ότι δεν προβλέπεται, κατά την εγκύκλιο, να είναι μεμονωμένη υποψήφια.

Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε ότι υποψήφιος αντιπρόσωπος ως τακτικό μέλος της πλειοψηφίας θα είναι ο Γιώργος Ελευθερίου και υποψήφιος ως αναπληρωματικό μέλος θα είναι ο Αντώνης Χατζής. Και για τη μείζονα μειοψηφία, υποψήφιος για τακτικό μέλος θα είναι ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος και υποψήφιος για αναπληρωματικό μέλος θα είναι ο Θανάσης Καλαϊτζής.

Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ, Γ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΝΤ.ΧΑΤΖΗΣ, Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Θ.ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Μετά το πέρας της συζήτησης που έγινε, ακολούθησε ψηφοφορία με δύο ξεχωριστές κάλπες, μία για την πλειοψηφία και μία για τη μειοψηφία. Στη συνέχεια, ψηφοδέλτια και σταυροί προτίμησης και από τις δύο κάλπες καταμετρήθηκαν ξεχωριστά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε τα εξής αποτελέσματα:

Στην κάλπη της πλειοψηφίας βρέθηκαν 12 ψηφοδέλτια, με τον Γιώργο Ελευθερίου να λαμβάνει 8 (οκτώ) ψήφους και με τον Αντώνη Χατζή να λαμβάνει 4 (τέσσερις) ψήφους.

Στην κάλπη της μειοψηφίας βρέθηκαν 6 (έξι) ψηφοδέλτια, 4 (τέσσερα) ψηφοδέλτια και 2 (λευκά), με τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο να λαμβάνει 4 (τέσσερις) ψήφους και με τον Θανάση Καλαϊτζή να λαμβάνει 0 (μηδέν) ψήφους.

Όπως όμως διευκρινίστηκε, παρότι ο Θανάσης Καλαϊτζής δεν ψήφισε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του, εκλέγεται κανονικά και θα είναι αναπληρωματικό μέλος της μείζονος μειοψηφίας στη γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε ότι ο αναπληρωτής δήμαρχος, Γιώργος Φαρμάκης, θα συμμετέχει αυτοδίκαια ως αντιπρόσωπος του δήμου Δίου-Ολύμπου στην περιφερειακή ένωση δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο George Papandreou ήρθε, η Θεσσαλονίκη φεύγει

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PIERIA -GR

Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε στην είσοδο του Βελίδειου, όταν δεν επιτράπηκε στον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτρoπής του ΠΑΣΟΚ της Β΄Θεσ/νίκης και..
Περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Κουκουλεκίδη, να εισέλθει στο χώρο των κομματικών στελεχών επειδή "δεν ήταν εγγεγραμμένος στη λίστα".

Οι "ασφαλίτες" του Προέδρου ήταν ανένδοτοι για αρκετή ώρα, παρά τις διαβεβαιώσεις διαφόρων ότι ο Κουκουλεκίδης ήταν εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης και η "ψυχή" της κινητοποίησης τις προηγούμενες μέρες.

Ο Π.Κουκουλεκίδης εκτός εαυτού απαίλησε να αποχωρήσει, ακούστηκαν και λίγα "γαλικά αλλά οι "λεγεωνάριοι" του ηγεμόνα δεν καταλαβαίνουν από κόμμα κλπ.

Το επεισόδιο πήρε μεγάλες διαστάσεις και διευθετήθηκε με παρέμβαση άγνωστων κύκλων μετα από αρκετή ώρα.

Από Δευτέρα αναμένονται οι αντιδράσεις του Κουκουλεκίδη που θεωρείται σκληρό καρύδι και δε θα το αφήσει έστι...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης...




Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, και του Γιώργου Καρατζαφέρη προσωπικά, στα λεγόμενα του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί να αλέσει ό,τι απέμεινε από την Ελλάδα σε χαλασμένο μίξερ» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, η οποία κλείνει λέγοντας: «Του θυμίζουμε τι είχε πει ο πατέρας του για το ΠΑΣΟΚ, προσαρμοσμένο στην πατρίδα: Η Ελλάδα δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης ερωτηθείς από δημοσιογράφο για την ομιλία του πρωθυπουργού απάντησε πως «ο κ. Παπανδρέου έκανε μια προεκλογική ομιλία που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2009. Ο άνθρωπος ζει στον κόσμο του. Θα λάβει την απάντησή του την Τετάρτη το βράδυ στον ίδιο ακριβώς χώρο».

Ολόκληρη η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του πασοκ στην Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος... Θαυμάστε οργάνωση...!!

Φταίει μετά ο άλλος που σας λέει ότι είστε στον κόσμο σας;



Δείτε απόσπασμα απο την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στην Έκθεση Θεσσαλονίκης!
εδώ>>

Η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου είχε άρωμα…

Δείτε τα videos!



Απόσπασμα απο την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Έκθεση Θεσσαλονίκης!


Ο ΓΑΠ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΗΣ

Με φουσκωτό στη συνέντευξη τύπου ο Παπανδρέου;

ΣΕ ΦΑΓΟΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ...ΑΥΤΟ ΣΟΥ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ....

Η φαγούρα των γεννητικών οργάνων είναι ένα συχνό και δυσάρεστο σύμπτωμα. Συνοδεύεται πολλές φορές από κάψιμο. Πόνος και αύξηση των εκκρίσεων μπορεί να συνοδεύουν τον κνησμό.
Το σύμπτωμα σε αρκετές περιπτώσεις έχει ως αίτιο κακές συνήθειες υγιεινής, που είναι αρκετά διαδεδομένες στον ελληνικό πληθυσμό (π.χ. χρήση ακατάλληλων αντισηπτικών, κακή χρήση ταμπόν).
Παθολογικές και γυναικολογικές παθήσεις που συνδέονται με το σύμπτωμα είναι:

ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.....ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ...

«Πρωτάκια», τα ευαίσθητα

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που φέρνει μια γλυκιά μελαγχολία, γιατί ποιος δεν θυμάται την μπερδεμένη αναμονή που είχαμε ως παιδιά για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Από τη μία ανυπομονησία να δούμε τους φίλους μας και να περιγράψουμε πως περάσαμε και από την άλλη στεναχώρια που οι ξένοιαστες μέρες του καλοκαιριού θα αντικατασταθούν με ώρες διαβάσματος. Όσα χρόνια να περάσουν η επιστροφή από τις διακοπές ακόμα κι αν είναι πλέον στο γραφείο, έχει μια παιδική μυρωδιά από εκείνες τις πρώτες μέρες στο σχολείο.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ....

Συγγνωμη ,που.........

.....οταν μιλαμε για την Ελλαδα,νοιωθουμε υπερηφανοι.

.....οταν ακουμε τον Εθνικο μας υμνο,καποιοι απο εμας δακρυζουν ακομα.

.....δεν ξεχναμε την ιστορια μας.

.....τιμουμε ακομα τους νεκρους μας ηρωες.

....μιλαμε ακομα για μεγαλειο της φυλης μας.

....προστατευουμε τις γειτονιες μας.

....θελουμε να μεγαλωσουμε τα παιδια μας ως Ελληνες.

....εχουμε ακομα το θρασος να πιστευουμε στην οικογενεια.

....ειμαστε αντιθετοι στα ανθελληνικα σας σχεδια.

....δε θελουμε να ζησουμε παρεα με ταλιμπαν και μουτζαχεντιν.

....κραταμε Ελληνικες σημαιες αντι για βρωμικα πανια με γραμματα σε κυκλους.

....δε γονατιζουμε μπροστα σας.

....δεν υποκυπτουμε στις μεθοδευσεις σας.

....δεν προσκυναμε τα αφεντικα σας.

....δε σιωπουμε.

....μεγαλωσαμε και θα πεθανουμε ελευθεροι .

....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!
ΒΛΕΠΕΤΕ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΠΑΤΡΙΟ",ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ,ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ,ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ.......

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!


ΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ,ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.......

http://2mnka.files.wordpress.com/2010/05/temppict00042.jpg

Ένας άνθρωπος του Putin στον Δ.Δίου-Ολύμπου


* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SERGEY SOLOVEYCHIK, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ (E.J.U.), ΦΙΛΟ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

* ΕΚΑΝΕ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ

Το δημαρχείο Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο επισκέφθηκε την Παρασκευή 9/9 ένας άνθρωπος του Ρώσου πρωθυπουργού, Vladimir Putin. Πρόκειται για τον Sergey Soloveychik, πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο, φίλο και συναθλητή του Putin στο τζούντο αλλά και φίλο και υποστηρικτή της Ελλάδας, ιδιαίτερα δε φίλο της αρχαίας ελληνικής και βυζαντινής παράδοσης.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ

Με έγγραφό του ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης, προσκάλεσε τον Sergey Soloveychik να επισκεφθεί το δημαρχείο στο Λιτόχωρο, πρόσκληση την οποία αποδέχθηκε ο πρόεδρος της E.J.U.

Στο έγγραφό του ο κ. Φαρμάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αγαπητέ πρόεδρε της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο, κ. Sergey Soloveychik, είναι τιμή μας να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε το Δημαρχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο. Θα χαρώ να σας γνωρίσω προσωπικά και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Σας περιμένω».

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο, τον κ. Soloveychik συνόδευαν ο πρόεδρος του συλλόγου τζούντο Λιτοχώρου «Μύτικας», Αθανάσιος Τσιαργαλής, ο τ. πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο Αναστάσιος Φυσικόπουλος καθώς επίσης και οι εθνικοί προπονητές Νίκος Ηλιάδης και Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος. Παρών στη συνάντηση ήταν και ένας γνώστης της ρωσικής και της ελληνικής γλώσσας, ως μεταφραστής.

Τον Sergey Soloveychik υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης και ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Πέτρος Κιάφας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ

Στη συνάντηση που έγινε, δόθηκε η ευκαιρία συζήτησης για την περαιτέρω ανάπτυξη του τζούντο στον δήμο Δίου-Ολύμπου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι στον τ. δήμο Λιτοχώρου είχε παραχωρηθεί από παλιά ένας χώρος για τζούντο, στο δημοτικό στάδιο «Πύρρος Δήμας», γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για περαιτέρω αξιοποίησή του.

Αναλυτικότερα, έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός σημαντικού προπονητικού κέντρου με σκοπό το άθλημα του τζούντο να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, το τουρνουά «Όλυμπος Τζούντο», που γίνεται κάθε χρόνο στο Λιτόχωρο, να τεθεί υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο.

Τονίστηκε δε ότι σ’ αυτή την περίπτωση η όλη διοργάνωση που γίνεται στον δήμο Δίου-Ολύμπου, θα είχε έναν διαφορετικό χαρακτήρα αφού θα υπήρχε δυνατότητα να συμμετέχουν εκπρόσωποι και αθλητές και από τις 47 ευρωπαϊκές χώρες, ει δυνατόν, οι οποίες είναι μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο.

Από την πλευρά του ο Sergey Soloveychik αναγνώρισε το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια, στον τομέα τζούντο, στο Λιτόχωρο και ευρύτερα στον δήμο Δίου-Ολύμπου. Συνεχάρη τους αρμόδιους παράγοντες των διοργανώσεων τζούντο και επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης αυτού του έργου, ηθικά και οικονομικά.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχαριστίες του αναπληρωτή δημάρχου Γιώργου Φαρμάκη και του αντιδημάρχου Πέτρου Κιάφα καθώς και των άλλων παρισταμένων προς το πρόσωπο του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο, Sergey Soloveychik, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια και επιτυχίες του αθλήματος σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, ο κ. Soloveychik ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοίκηση του δήμου αλλά και περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΛΥΜΠΟ, ΔΙΟΝ, ΜΕΤΕΩΡΓΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ.

Κατά την παραμονή του στον δήμο Δίου-Ολύμπου ο Sergey Soloveychik επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαίο θέατρο του Δίου, το αρχαιολογικό μουσείο του Δίου, τον Όλυμπο (έφθασε μέχρι την κορυφή), ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τη Βεργίνα και τα Μετέωρα.

Άλλωστε, ο κ. Soloveychik είναι θαυμαστής της Ελλάδας, γνώστης της ιστορίας της και ιδιαίτερα γνώστης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού αλλά της ελληνικής βυζαντινής παράδοσης. Γι αυτό τον λόγο έρχεται κατά καιρούς στην Ελλάδα και επισκέπτεται το Άγιο Όρος με σκοπό να ζήσει κάποιες μέρες απομόνωσης και προσευχής ενώ επισκέπτεται και χώρους με μνημεία και ευρήματα από την αρχαία Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα την αρχαία ελληνική παράδοση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επισκεπτόμενος τον Όλυμπο, μέχρι την κορυφή, εξέφρασε τον θαυμασμό του γι αυτό το μνημείο της φύσης και χαρακτήρισε το βουνό των θεών ως μια περιοχή μοναδική, επειδή, όπως σχολίασε, ο Όλυμπος παρουσιάζει μια άγρια ομορφιά που δεν τη βρίσκει κανείς ούτε στις Άλπεις, ούτε αλλού.

ΕΙΝΑΙ "ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΙ" Ή ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;


ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ...
ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Εκδόσεις ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ-ΑΘΗΝΑ 2011
Σε όλα τα βιβλιοπωλεία κατόπιν παραγγελίας-
Κεντρική διάθεση ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ-Εμμ. Μπενάκη &
Βιβλιοπωλείο "Έναστρον" Σόλωνος 101 Αθήνα

Στην Κατερίνη από 26/3/11
Βιβλιοπωλεία:Αλεξάνδρα,Ηλιάτορας,Νέστωρ,Κέδρος,Μάτι,Σαββίδης

Eξώφυλο ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΛΤΕΚΗ  

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;;;

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ;
ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΕΙΠΑΝ;;;
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ;;;
ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ, ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;;;
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΕΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;
ΆΡΑ;
ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ ΤΟΥ.....
Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ  ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ 
...ΧΡΥΣΟ DVD! 
XA XA XA
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ....
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ;;;
"ΑΧ ΜΩΡΕ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ;;;"
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;
ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΛΗΓΟΡΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ....
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ;;;
ΒΟΥΛΗ;
ΔΗΜΟΣ;
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;
ΙΔΩΜΕΝ....

De-stress


  • Πάρτε βαθιές ανάσες. Σκεφτείτε ότι εισπνέεται αγάπη και εκπνέετε φόβο. Πραγματικά έχει αποτέλεσμα.
  • Βγείτε έξω από το κτίριο της δουλειάς ή το σπίτι σας. Κλείστε το κινητό και κάντε μία μικρή βόλτα σε εξωτερικό χώρο. Επίσης, το τρέξιμο βοηθά πολύ να αποφορτιστείτε από το στρες.
  • Σταθείτε με ίσιο τον κορμό του σώματος και τοποθετήστε τα χέρια στα πλάγια. Σιγά-σιγά σηκώστε τα πάνω από το κεφάλι και τεντώστε τα σαν να προσπαθείτε να σπρώξετε το ταβάνι πίσω στη θέση του. Πάρτε βαθιά ανάσα και εκπνεύστε σε τρεις χρόνους.
    Δοκιμάστε το!
  • www.jenny.gr

Χαλκηδόνα - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 75 - 72

Μετά από μία καλή εμφάνιση ο Πιερικός Αρχέλαος έχασε στη Χαλκηδόνα από την ομώνυμη ομάδα με 75 – 72.

Ήταν ένας αγώνας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος και η εικόνα που αποκόμισαν όλοι για την ομάδα της Κατερίνης ήταν θετική, θεωρώντας ότι αυτό ήταν ένα παιγνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις 1 Οκτωβρίου.

Στο 4ο λεπτό τραυματίστηκε με κάταγμα ο Ιωακειμίδης, δεν αγωνίστηκε ο Μαρμαρινός, αλλά έπαιξαν αρκετά οι «μικροί» Παπαδόπουλος, Κοντσές -που σημείωσε και καλάθι- και Φακοπουλίδης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παφίλης και Τσιαπλής.

Στα δεκάλεπτα: 12-19, 32-38, 50-53, 75-72.

Οι συνθέσεις:

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γεροφώτης): Παπαδόπουλος 16 (2), Παπαβασιλείου 4, Μωυσιάδης 9, Γαλανίδης 14 (2), Παπακωνσταντίνου 16 (2), Σφέικος 13 (2), Μαυρομματίδης 1, Ευαγγελίδης, Σιατατίδης, Νταράκης 2, Τσαλώνης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Κυριακού): Μποχωρίδης 3, Μπεχλιβάνης 11 (2), Ιωακειμίδης 6 (1), Κοντσές 2, Δαμαλής 2, Φακοπουλίδης, Μπουρδάνος 2, Σταμπουλής 10, Μαλτέσιος 14, Μάρτζος 22 (3)­.

O λόγος που τα βιβλία στα σχολεία δεν έχουν μοιραστεί είναι επειδή το ΠΑΣΟΚ γράφει ακόμα..........ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ.

ΌΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....

ΟΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥΛΕΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ
ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ....
ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ....

Makedonya θα λέγεται πάρκο στην Άγκυρα με την ευκαιρία της αναξαρτησίας των Σκοπίων... ρε όστ


Με την ευκαιρία των 20 χρόνων της ανεξαρτησίας των Σκοπίων, στην Τουρκία, αύριο, θα εγκαινιαστεί πάρκο το οποίο θα ονομαστεί «
Makedonya», ως ένδειξη των  μακροχρόνιων στενών και φιλικών σχέσεων των δύο χωρών.


Το πάρκο είναι έκτασης 20 στρεμμάτων, είναι σε δύο επίπεδα και βρίσκεται στην ελίτ περιοχή της Άγκυρας, στην περίφημη συνοικία Cankaya, όπου βρίσκεται και η προεδρική κατοικία.

Χρεοκοπία : Τι σημαίνει, ποια τα αποτελέσματα

- Τι σημαίνει κρατική πτώχευση
- Τι σημαίνει αυτό για τους πολίτες,  τον κρατικό μηχανισμό και την οικονομία
- Η Γερμανία ανάμεσα στα ιστορικά παραδείγματα κρατών που πτώχευσαν 2 φορές

Μετ'εμποδιων ανοιγουν φετος τα σχολεια .

Παρολες τις δυσκολιες ομως που θα εχουν να αντιμετωπισουν οι χιλiαδες μαθητες θα περασουν και αξεχαστες στιγμες .
Στα θρανια ζουμε αλλωστε τα καλυτερα χρονια μας.
Αφιερωμενο.:

Share

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ... ΝΕΟΣ ΔΙΣΤΟΣ "ΤΑ ΚΑΨΟΥΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚ ΡΕΚΟΡΤΣ.
ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....
ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

LEFTA YPARXOUN, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΚΙ Η MARGARET...


Πώς μπορεί μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (MKO) να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων»; Η απάντηση είναι απλή και πολύ συγκεκριμένη: Όταν αυτή τη ΜΚΟ την έχει ιδρύσει η μητέρα του Έλληνα πρωθυπουργού, λεφτά βρίσκονται, έστω και αν δεν… υπάρχουν.
Ο λόγος για το

ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ...ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ


του Παναγιώτη Σουρέλη
Την απομάκρυναν από τη θέση της, όταν κατήγγειλε τη λίστα της ντροπής με τους 146 του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (Ο.Δ.Ι.Ε.), οι συμβάσεις των οποίων μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου, την ώρα που χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για την πρόεδρο των εργαζομένων του Ο.Δ.Ι.Ε. κα Μάγδα Παναγάκου – Πανούσου, η οποία καταγγέλλει, ότι έπεσε θύμα παράνομης και εκδικητικής απόλυσης.
Η επίμαχη λίστα που

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ - ΠΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
DOBAR DAN
GOOD MORNING
KALHMERA KAI DEN PALEYETAI
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΡΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ....
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΚΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΚΡΙΣΗ....
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΙΣΗ  ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΘΕΟΥΛΗ;;;;
ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ.....
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ.....
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΑΛΑ....
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΘΕΟΥΛΗ;;;