PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Νέοι «σαρωτές» για το αεροδρόμιο του Χίθροου


Οι επιβάτες που έμπαιναν στους «σαρωτές» του Χίθροου στο Λονδίνο, ένοιωθαν άσχημα, καθώς έπρεπε να επωμιστούν την διαδικασία του σκάνερ που κατέγραφε κυριολεκτικά τα … πάντα με αποτέλεσμα οι χειριστές των μηχανημάτων να βλέπουν τις εικόνες από τα γυμνά σώματα των ταξιδιωτών.
Το νέο λογισμικό που ενσωματώθηκε στους σαρωτές θα κάνει πλέον την όλη διαδικασίαλιγότερο… προσωπική και προκλητική. Στη νέα σάρωση, ο επιβάτης θα φαίνεται σαν ένα… «κινούμενο σχέδιο» με τα ύποπτα αντικείμενα να καταγράφονται με κίτρινο χρώμα. Επίσης για πρώτη φορά οι ταξιδιώτες, θα μπορούν να κοιτάξουν, ότι ακριβώς κοιτάει και το προσωπικό ασφαλείας.
Οι νέοι σαρωτές, οι οποίοι είναι ήδη σε λειτουργία στο Χίθροου, χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς τεχνολογία όπως και η προηγούμενη έκδοση, απλά έχουν διαφορετικό λογισμικό.
Ο Ίαν Χάτσεσον, Διευθυντής Ασφάλειας του αεροδρομίου δήλωσε:
«Στο Χίθροου, αναζητούμε τρόπους για να εξασφαλίσουμε ότι τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας δεν έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία των επιβατών. Τα νέα «bodyscanners» είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.»


Οι σαρωτές χρησιμοποιούν χαμηλής ισχύος ραδιοκύματα, αντί για τις βλαβερές ακτίνες Χ, με

Τελικά οι άντρες δε νοιάζονται μονάχα για το σεξ...


Οι άντρες έχουν συχνά τη φήμη των αναίσθητων και πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το σεξ. Έρευνα, ωστόσο, αποδεικνύει το αντίθετο!

«Οι νεαροί άντρες όχι μόνο δεν είναι αναίσθητοι, αλλά αντιθέτωςδένονται πολύ με τις συντρόφους τους και επιπλέον ωφελούνται περισσότερο από τις νεαρές γυναίκες από τα καλά που τους προσφέρει η σχέση τους, ενώπλήττονται περισσότερο από τα αρνητικά», δηλώνει η επικεφαλής ερευνήτρια Ρόμπιν Σάιμον, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο WakeForest, της Βορείου Καρολίνας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟ PIERIA -GR ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ.

Το φαινόμενο γιο-γιο υπονομεύει την υγεία μας


Οι αυξομειώσεις του βάρους, το γνωστό « γιο-γιο», αφορά την απώλεια κιλών και την σταδιακή επανάκτησή τους. Αυτές οι αυξομειώσεις του βάρους μπορεί να είναι μικρές – της τάξης των 3-5 κιλών κάθε φορά – αλλά και μεγαλύτερες π.χ. της τάξεως των δέκα ή και περισσότερων κιλών. Στην τελευταία περίπτωση οι επαναλαμβανόμενες αυξομειώσεις του βάρους επιδρούν αρνητικά, όχι μόνο στην ψυχική διάθεση, αλλά και στην υγεία. 

Μάλιστα, μελέτες συσχετίζουν το φαινόμενο γιο-γιο με την εξασθένιση της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος. Με άλλα λόγια οι ειδικοί τείνουν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο να διατηρεί κάποιος το

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ......

ΤΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ "ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Για πρώτη φορά, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε μαζική καταστροφή προϊόντων «μαϊμού» με τον σπαστήρα του δήμου.
Πρόκειται για 2189 ζεύγη παπουτσιών, 3539 παντόφλες, 443 πορτοφόλια και περίπου 150 τσάντες, που επρόκειτο να διατεθούν σε μικροπωλητές και μέσω αυτών στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ "ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Για πρώτη φορά, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε μαζική καταστροφή προϊόντων «μαϊμού» με τον σπαστήρα του δήμου.
Πρόκειται για 2189 ζεύγη παπουτσιών, 3539 παντόφλες, 443 πορτοφόλια και περίπου 150 τσάντες, που επρόκειτο να διατεθούν σε μικροπωλητές και μέσω αυτών στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Απο την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή το νέο ωράριο απογευματινής λειτουργίας των φαρμακείων σε ολόκληρη τη χώρα.





Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, θα εφημερεύει υποχρεωτικά το 30% των φαρμακείων κάθε περιοχής τα απογεύματα Δευτέρας, Τετάρτης και Σαββάτου. Σε περίπτωση που....




δεν συμμορφωθούν τα φαρμακεία, στο νέο ωράριο θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις που θα φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση άδειας..

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!


Ψηφίστηκε με 198 υπέρ έναντι 16 κατά επί συνόλου 214 ψηφισάντων, η ρύθμιση που περιελάμβανε το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τα αυθαίρετα, για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα. Παρά τις έντονες ενστάσεις του ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος άλλωστε προκάλεσε....






ονομαστική ψηφοφορία επί του επίμαχου άρθρου 29, υπέρ της ανέγερσης τεμένους τάχθηκαν τόσο η κυβερνητική πλειοψηφία, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς και τα δυο κόμματα της Αριστεράς. Ο κ. Καρατζαφέρης εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι με την δημιουργία τεμένους «πάτε να κάνετε ένα εργοστάσιο παραγωγής τρομοκρατών». «Παίζετε με τη φωτιά και καταστρέφετε την Ελλάδα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πάμε σε εκλογές τώρα για να σωθείτε. Διαφορετικά, ούτε τα Ειδικά Δικαστήρια θα φθάσουν. Φαίνεται πως θα κοιτάμε προς το Γουδή», είχε πει μάλιστα τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος αντιδρώντας τον κάλεσε να είναι πιο προσεχτικός όταν μιλάει για Ειδικά Δικαστήρια ή για …Γουδή.

Το iPhone σας μαθαίνει… το καμάκι!

Το iPhone σας μαθαίνει… το καμάκι!
Μία νέα ελληνική εφαρμογή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην … πρώτη θέση στα Charts του AppStore. Ο λόγος για το iKamaki της εφαρμογής που μετατρέπει κάθε χρήστη, στον απόλυτο «Greek lover». Η εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη, μία σειρά από

“Tζάμπα μάγκες”



Οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος, την περασμένη εβδομάδα παρίσταναν τους …δύσκολους.

Τα άγρια θηρία που δεν τιθασεύονται εύκολα και βγάζουν γλώσσα στους …σκληρούς της τρόϊκας.

Δημιούργησαν μια τεχνητή ρήξη, είπαν μερικά …ηρωϊκά, νομίζοντας ό,τι απευθύνονται στην …Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Η τρόϊκα τα μάζεψε και έφυγε.

Στην Ε.Ε. έγιναν θηρίο.

Το χρηματιστήριο βούλιαξε.

Τα σενάρια καταστροφής επανήλθαν.

Η Μέρκελ προειδοποίησε πως αν η Ελλάδα δεν …συμμορφωθεί, δεν εγκρίνεται η επόμενη δόση!

Έτσι, χθές ο κ. Βενιζέλος, όταν πλέον συνειδητοποίησε, πως ήταν στα ..σκοινιά, “έβαλε την ουρά στα σκέλια» απηύθυνε…διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και ανακοίνωσε την υλοποίηση όλων αυτών, που ηρνείτο να αποδεχθεί την περασμένη εβδομάδα!

Οι άνθρωποι είναι αστείοι!

Έχουν γίνει ο διεθνής περίγελος!

Σε λίγο θα διδάσκουν τους χειρισμούς τους ως παράδειγμα προς αποφυγήν!

Μαθαίνουν στου «κασίδι το κεφάλι» και αυτή η …πρακτική τους εξάσκηση κοστίζει πάρα πολύ στην ελληνική οικονομία.

Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια των ερασιτεχνικών πειραματισμών αυτή τη στιγμή.

Τα πράγματα είναι κρίσιμα γιατί διακυβεύεται το μέλλον της χώρας.

Οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος, ας …ασκηθούν κάπου αλλού.

Όχι στο μέλλον των παιδιών μας.

Επιτέλους, πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτή την κυβέρνηση του …Δελφιναρίου;

Από την άλλη πλευρά είναι εξοργιστική η συμπεριφορά κάποιων της από εδώ πλευράς. Δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα, όπως οι Χατζηδάκης και Κ. Μητσοτάκης, παριστάνουν τους …συναινετικούς και τους υπέρμαχους της συνεννόησης, ενώ στην ουσία υπονομεύουν τον Αντώνη Σαμαρά που παρέλαβε ένα διαλυμένο μαγαζί και το έκανε κόμμα που διεκδικεί με αξιώσεις την εξουσία και κατά πιθανότατα θα την κερδίσει.

Με ποιόν να συνεννοηθείτε κ. Χατζηδάκη και κ. Μητσοτάκη; Μ΄ αυτούς που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους;

Που άλλα λένε το πρωϊ και άλλα το βράδυ;

Και σε τι πλαίσιο να συνεννοηθείτε, όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

Υστερα βγαίνει και ο Επίτιμος (αλήθεια γιατί διατηρεί τον τίτλο του Επιτίμου αφού με τη συμπεριφορά του μόνοι ζημιά προκαλεί στο κόμμα;) και ζητάει από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να βάλει πλάτη σε μια παραπαίουσα κυβέρνηση.

Ποιος ο λόγος να παραμείνει στην εξουσία μια αποτυχημένη κυβέρνηση κ. Επίτιμε;

Μήπως επειδή δεν ….αντέχετε να δείτε Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά;

Πείτε το επιτέλους! Σας καταλαβαίνουμε!

Πήραν σειρά και τα εξαπτέρυγα: Ο κ. Καρατζαφέρης θέλει λέει να στηρίξει μια κυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων, έστω και αν δεν συμμετέχει ο ίδιος σ΄ αυτήν!

Θα χάσει η Βενετιά βελόνι!

Το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ και των Εκδοτών παίζει και αυτός! Ρίχνεται με τα μούτρα στην προσπάθεια σωτηρίας του συστήματος.

Από κοντά και η κυρία Μπακογιάννη, η οποία βλέπει ότι οι ψηφοφόροι της γυρίζουν την πλάτη, αναζητά διέξοδο πολιτικής επιβίωσης και σωτηρίας, μέσα από σχήματα συνεννόησης. Εδώ η ίδια δεν μπόρεσε (στην πραγματικότητα δεν άντεξε) να συνεννοηθεί με το κόμμα που την ανέδειξε, θα καταφέρει να συνεννοηθεί με όλους τους άλλους;

Η Ελλάδα δεν αντέχει αυτή τη στιγμή ερασιτεχνικούς χειρισμούς. Και δεν αποτελεί λύση ένα σχήμα προσωπικής σωτηρίας των αποτυχημένων.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια καθαρή εντολή.

Λόγια ειλικρινά και αλήθειες που πονάνε.

Χρειάζεται μια άλλη πολιτική πρόταση και μια ισχυρή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που θα προέλθει μέσα από μια νέα λαϊκή νομιμοποίηση.

Τέτοια λύση, εγώ βλέπω μόνο τον Αντώνη Σαμαρά.

Αν κάποιος βλέπει κάτι άλλο, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε!

Διαφορετικά ο Τιτανικός θα συνεχίσει την πορεία του, ενώ άρχισε το πλιάτσικο και οι βιολιστές επιχειρούν να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου.

ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΗΖΕΙ?

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ.

http://2.bp.blogspot.com/-GZCs7DSGJV8/TmelJsb2n3I/AAAAAAAAYR8/iVMLk9gb36w/s1600/pageant%2Bposter-2.jpg

Άννα νά ένα μήλο. Τζέφρυ νά ένα μήλο. Τζέφρυ κι Άννα θες μπανάνα, ή μήλο; κι ο Τζέφρυ απαντά: ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΟΧΙ ΜΗΛΟ


Άννα, να ένα μήλο.
Διαμάντο, να ένα μήλο.
Άννα να ένα μήλο.


Μήλα, Τζέφρυ.
Έλα, Τζέφρυ.
Έλα, μήλα Τζέφρυ. ΜΕΛΙ ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΖΕΦΡΥ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤ@r@ ΜΠΟΥΡΔ....ΛΟ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ....
ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ;;;
ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΚΙΚΛΙΔΩΜΑ!!!
Ά ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ, ΕΝΩ Σ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΤΑΞΙΑ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

ΠΙΤΣΑ-LAPTOP!!

85η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου το μεγάλο ραντεβού με την Παράδοση....


Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟ ΤΟΠΟ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΊΣΕΙ...

ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΕΣΩΡΟΥΧΟ, ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΑΠΟΓΡΑΨΕΙ


Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Ουγγρική κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εθνική απογραφή.
Δημιούργησαν ένα... αισθησιακό βίντεο στο οποίο μια γυναίκα topless φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχό της, ζαρτιέρες και έχοντας να χείρας ένα μαστίγιο ανοίγει την πόρτα για να υποδεχτεί έναν εκ των απογραφέων.
Ο υπάλληλος καταλαβαίνοντας ότι ...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΡΗΤΙΝΗ ΟΠΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΡΗΤΙΝΗ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ EXTREME SPORT... KAI ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!!!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΤΕ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ...ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΕΞ


Η απάντηση στη διάχυτη απαισιοδοξία, που πλήττει βάναυσα την ερωτική επιθυμία, έρχεται από τα βάθη της Ανατολής. Οι ανατολικές τεχνικές θεωρούνται αιώνες τώρα ωφέλιμες για το σεξ.

Όπως γράφουν και οι επιστήμονες στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM), οι τεχνικές αυτές «έχουν τις ρίζες τους στο Κάμα Σούτρα του τέταρτου και του έκτου αιώνα».

Μία νέα μελέτη του Τμήματος Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας, και του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας της Νότιας Καλιφόρνια, έδειξε ότι ηγιόγκα και η περισυλλογή μπορεί να βελτιώσουν τη διέγερση, την ερωτική επιθυμία αλλά και τον οργασμό στις γυναίκες. Στους άντρες, η γιόγκα μπορεί να είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. 

Όπως έδειξαν τα

Διαβάστε την ραψωδία που αφιερώνουν οι FinancialTimes , στον κ. Παπανδρέου



Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

Athenian Rhapsody (The Ballad of Papandreou)

Is this our real debt?
Is this just fantasy?
Won in a landslide
Now I’m facing austerity
I opened the books
And said “are you kidding me?”

Did what we did to get into the Eurozone
So there was never a need to grow

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ»



Σχετικά με την επικείμενη παρουσία του Πρωθυπουργού στο βήμα της 76ης ΔΕΘ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Απορία προσωπική αλλά και των πολιτών είναι τι θα πει ο «πατέρας» της μνημονιακής πολιτικής, που οδηγεί με κοινή λογική και μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση του λαού; Ό,τι «λεφτά υπάρχουν»; Τι θα πει μετά και τον χθεσινό τυφώνα περικοπών και απολύσεων που σαρώνει τα εισοδήματα και επιβεβαιώνει το προφανές, ότι δηλαδή αυτή η πολιτική οδηγεί στο χάος;

ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ…

1. Σεπτέμβριος 2009: «Έχουμε άμεσο σχέδιο 100 ημερών για τη στήριξη της αγοράς, την ενίσχυση των μικρομεσαίων εισοδημάτων, τον περιορισμό της κρατικής σπατάλης»

Έχει καθηλώσει την αγορά και οι έμποροι μιλούν για πτώση τζίρου στις τελευταίες εκπτώσεις κατά 60%, «πέτυχε» 68.000 λουκέτα εμπορικώς επιχειρήσεων τον τελευταίο χρόνο, τσάκισε μισθούς και συντάξεις. Οι νέοι πληρώνονται με 591 ευρώ και οι συνταξιούχοι με 571 ευρώ…

2. Σεπτέμβριος 2009: «Εμείς δεν θα μειώσουμε τον ΦΠΑ. Θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσαμε. Δεν θα αυξήσουμε όμως τον ΦΠΑ».

Αύξησε το ΦΠΑ μέχρι και 14% και τον έφτασε στο 23% ακόμη και για την εστίαση, με τη γελοία ρύθμιση άλλα για τους ξένους κι άλλα για τους Έλληνες…

3. Σεπτέμβριος 2009: «Η ανάπτυξη για μας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς να αισθάνεται ο εργαζόμενος σιγουριά και ασφάλεια»

Διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις και κατήργησε εν μία νυκτί κατακτήσεις αιώνων. Επιχειρησιακές και πάρτ τάιμ συμβάσεις, ελεύθερες απολύσεις και μισή αποζημίωση, η απόλυτη αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους

4. Σεπτέμβριος 2009: «Τα παιδιά μας και η νεολαία μας δεν επιτρέπεται να είναι οι χαμένοι της οικονομικής κρίσης»

Γεμίσαμε πτυχιούχους ανέργους και ζούμε εποχές Καζαντζίδη με τους νέους μας να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά… 850.000 νέοι έχουν ήδη εγκαταλείψει την Ελλάδα.

5. Σεπτέμβριος 2009: «Ο κόσμος θεωρεί ότι το πολιτικό σύστημα είναι υποχείριο χρημάτων που διακινούνται κάτω από το τραπέζι. Οι πολίτες ζητούν την αλήθεια και τον καταλογισμό ευθυνών»

Τα υποβρύχια, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τελευταία η υπόθεση SIEMENS με αποδεδειγμένους και ομολογημένους χρηματισμούς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, καταχωνιάστηκαν και κανείς καταλογισμός δεν έγινε… Όλοι «αθώοι»!

6. Σεπτέμβριος 2010: «Θα καταρτίσουμε έναν Χάρτη Κοινωνικών Δικαιωμάτων που θα αλλάζει το τοπίο του προνοιακού μας συστήματος»

Έκοψε τα προνοιακά επιδόματα και έβαλε λουκέτο σε προνοιακά ιδρύματα. Τώρα κόβει και τις αναπηρικές συντάξεις με το πρόσχημα ορισμένων παρανομιών…

7. Σεπτέμβριος 2010: «Η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να ανθίσει μέσα από μια άρρωστη σχέση με το φορολογικό σύστημα»

Επί των ημερών του 2.000 επιχειρήσεις μετανάστευσαν στις γειτονικές χώρες λόγω της υψηλής φορολογίας και της έλλειψης αναπτυξιακών κινήτρων, ενώ έκλεισαν 200.000 επιχειρήσεις. Κλειστά αυτιά στις εκκλήσεις των επιχειρηματιών…

8. Σεπτέμβριος 2010: «Δημιουργία μέσω της πράσινης ανάπτυξης 210.000 νέων θέσεων εργασίας»

Η ανεργία σε ποσοστό ρεκόρ 16% επισήμως και 27% πραγματικά, με κάθε οικογένεια να έχει έναν τουλάχιστον άνεργο. Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία.

9. Σεπτέμβριος 2009: «Τουρισμός και ισχυρή ναυτιλία» όπλα ανάπτυξης

Μόλις έγινε κυβέρνηση κατήργησε το υπουργείο Ναυτιλίας και υποβάθμισε σε υφυπουργείο την Τουριστική Ανάπτυξη

10. «Δεν πρόκειται να βάλουμε άλλους φόρους, δεν πρόκειται να βάλουμε έκτακτες εισφορές»

Αύξησαν περισσότερους από 20 φόρους και έβαλαν 5 έκτακτες εισφορές!!!

11. Σεπτέμβριος 2009: «Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε τη αγοραστική τους δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους. Και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης»

Η μόνη αλήθεια που είπε ο Γ. Παπανδρέου, όταν ακόμα δεν είχε κολλητηλίκια με τους τροϊκανούς, είναι η καλύτερη κριτική στην πολιτική που η κυβέρνησή του ακολουθεί.

12. «Το Μνημόνιο θα μας βγάλει από πολλές δυσκολίες»

Έστειλε στο ταμείο ανεργίας 200.000 εργαζομένους, μείωσε στο μισό μισθούς και συντάξεις, πολλαπλασίασε τους φόρους, «πέτυχε» πρωτοφανή ύφεση, επιβάρυνε με 2 δις τα δημόσια οικονομικά, έφτιαξε 1,5 εκατομμύρια ανέργους, το χρέος καλπάζει και η ακρίβεια σαρώνει, τα ελλείμματα αυξάνονται.

Αλλά ο κ. Παπανδρέου είχε πει από το βήμα της ΔΕΘ κι άλλες… σπαρταριστές ατάκες, όπως ότι «Η Μακεδονία μπορεί να αποτελέσει κόμβο πράσινης ανάπτυξης», ότι η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενεί κάθε χρόνο ένα μεγάλο παγκόσμιο πολιτιστικό γεγονός, ενώ είχε δεσμευτεί για μετεγκατάσταση της ΔΕΘ μέχρι το 2012, «το 2012 που γιορτάζουμε και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης»! Εννοείται ότι για το 2012 δεν θα γίνει τίποτε και η χώρα θα χάσει μια μοναδική ευκαιρία διεθνούς προβολής σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Θεσσαλονίκη θα παραμείνει για την Αθήνα άγονη γραμμή χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση ούτε καν με τις Σποράδες, το μετρό δεν πρόκειται να τελειώσει ούτε το 2020. Αλήθεια, ας μας πει ο κ. Παπανδρέου και οι επιτελείς του πότε έγινε το τελευταίο μεγάλο έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη;

Επειδή «ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά», αναρτούμε σήμερα στην ιστοσελίδα http://www.panagiotispsomiadis.gr/ τις μνημειώδεις ομιλίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ του 2009 και του 2010.

Ένα είναι βέβαιο κι ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι αποφασίζουν για τις τύχες μας: οι επικοινωνιακοί σχεδιασμοί δεν απαντούν στην αγωνία επιβίωσης των πολιτών. Μόνο γελοιοποιούν και απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα στα μάτια των πολιτών. Ας πάψουν, λοιπόν, να προκαλούν το λαό».

Εξαγγείλατε -για μια ακόμη φορά- τη ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

Η αιτία μιας ακόμη "αναδιοργάνωσης", δεν είναι άλλη απο φοροδιαφυγή, την φοροαποφυγή και την αδυναμία των εισπρακτικών μηχανισμών να εισπράξουν, όχι επειδή είναι διεφθαρμένες, αλλά επειδή κανείς "έχων και κατέχων" δεν πληρώνει. Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Αν πληρώνεις φόρους ...
παραμένεις φτωχός. Πλούσιοι γίνονται όσοι δεν πληρώνουν. Τόσο απλό !
Και για να μιλήσουμε πιό τεχνοκρατικά, ας πάμε στην ουσία.
Ξέρετε που βρίσκεται η αιτία της κακοδαιμονίας του φορολογικού συστήματος;
Σε μια παράγραφο, ενός νόμου του 2002, που έχει την υπογραφή σας μάλιστα! Σε αυτό δηλαδή:

Με το άρθρο 4, παράγραφος 10, καταργήσατε όσα προέβλεπε μέχρι τότε ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος για κάποια τεκμήρια.
Ποιά ήταν αυτά όμως;
Δείτε:


Καταργήσατε λοιπόν και δεν ισχύουν από τότε τα τεκμήρια σύστασης επιχειρήσεων και αγοράς μετοχών !
Η αιτιολογία ήταν τότε (συμμετείχα στον κοινωνικό διάλογο της εποχής ως μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου και διαφώνησα), ότι θα απελευθερωθούν κεφάλαια τα οποία θα μπουν στην ανάπτυξη.
Εννιά χρόνια μετά, η πράξη έδειξε ότι το μόνο που έγινε ήταν "ξέπλυμα χρήματος" και ασυδοσία.

Ένα παράδειγμα:
Μαφιόζος έχει από λαθρεμπόριο, στο σεντούκι 10 εκ.ευρώ. Η αγορά μετοχών δεν έχει τεκμήριο. Αγοράζει λοιπόν μετοχές 10 εκ.ευρώ, τις πουλάει την επόμενη μέρα 10 εκ.ή κάτι λιγότερο ή περισσότερο και νομιμοποιεί 10 ζεστά εκατομμύρια.

Άλλο παράδειγμα, που εφαρμόζουν μεγάλοι φοροφυγάδες (πολύ μεγάλοι, αυτοί τους οποίους φοβάστε):
Ομάδα μετόχων καταβάλλει για τη σύσταση Α.Ε. κεφάλαιο (αμφιβόλου προελεύσεως), 500 εκατομμύρια ευρώ (έγινε στην πράξη!). Τα λεφτά μπάινουν στην τράπεζα (πιστοποίηση καταβολής μετοχικού κεφαλαίου), πληρώνεται ο φόρος συγκέντρωσης κεφαλαίων (1%) και μετά από 3-4 χρονάκια, η Γενική Συνέλευση αποφασίζει την περίφημη "επιστροφή κεφαλαίου", που είναι αφορολόγητη.

Άλλο παράδειγμα:
Οι "καρτέλες" των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών. Εμφανίζονται μεγαλομέτοχοι, να συμμετέχουν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, να δίνουν εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ΠΑΕ, ενώ οι φορολογικές τους δηλώσεις, όλης της ζωής τους, είναι μηδενικές ! Και δεν μπορείτε να τους ρωτήσετε "πού τα βρήκες τα λεφτά ρε και φέρνεις τον ...Μέσι;"

Για να μην μακρυγορώ, επειδή είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεστε τις συνέπειες αυτής της ασυδοσίας:
Αφήστε τα παραμύθια των "συμβούλων", ότι αυτό θα δημιουργήσει ασφυξία στην αγορά και καταργήστε την κατάργηση !
Επαναφέρετε τα τεκμήρια αγοράς μετοχών Α.Ε. και σύστασης εταιρείας.
Κανένα ευρώ δεν μπορεί πλέον να ξεπλένεται με νομότυπες διαδικασίες.
Κλείστε το παράθυρο στους μεγάλους φοροφυγάδες. Σε αυτούς που παράγουν το 90% του ΑΕΠ και δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή στην εφορία, ποτέ! Ας πάψει επιτέλους να είναι στόχος ο μικρομεσαίος.
Τι ηθική έχει άλλωστε να απαλάσσεται κάποιος από το τεκμήριο αγοράς μετοχών Α.Ε. ή σύστασης Α.Ε.;

Γιατί να εμφανίζεται μέτοχος "χ" να κάνει πράξη "πακέτο" στο Χρηματιστήριο αξίας δις ευρώ και να μην μπορείτε να τον ρωτήσετε "πού τα βρήκες ρε τα 2,5 δισεκατομμύρια και έκανες επαναγορά μετοχών της εταιρείας σου;"

Δείτε ποιοί παίρνουν σχολικά βιβλία! Χωρίς άλλα σχόλια. Το έγγραφο τα λέει όλα:

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου οι δάσκαλοι όλης της χώρας,



αντιδρώντας στη γενικότερη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και στο...
μπάχαλο που επικρατεί στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Με την ευκαιρία αποφάσισαν να συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο που θα διοργανώσουν το Σάββατο, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στη ΔΕΘ. Οι δάσκαλοι διεκδικούν άμεση κατάργηση του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ενιαίο μισθολόγιο που θα αναβαθμίζει οικονομικά τον εκπαιδευτικό και θα αντιμετωπίζει ισότιμα εργαζομένους των ίδιων προσόντων, να μην μειωθούν μισθοί, να επιστραφεί ο 13ος και ο 14ος μισθός καθώς και οι απώλειες από τις περικοπές του 2010.
Επίσης θέλουν μισθό 1.400 ευρώ καθαρά στο νεοδιόριστο εκπαιδευτικό, δαπάνες για την Παιδεία στο 5% του ΑΕΠ, άμεση χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών από τον κρατικό προϋπολογισμό και προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία.

Την απόφαση της να μην συμμετάσχει στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε η Εγνατία Οδός.



Όπως εξηγεί στην ανακοίνωση της, προχώρησε σε αυτήν την κίνηση στο πλαίσιο της...
περιστολής δαπανών εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ........




Στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα αλλάξουν άρδην την ιστορία της χώρας μας. Ας κάνουμε την μέρα αυτή μια ακόμα μέρα αγανάκτησης. Η πόλη μας έχει ανοίξει τις αγκαλιές της να υποδεχθεί τους αγανακτισμένους όλης της Ελλάδος.»


Οι Αγανακτισμένοι τονίζουν πως «όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην πόλη μας αυτή την κρίσιμη μέρα ας δώσουν το παρών στις δικές τους πλατείες και με ειρηνικές πορείες να προβούν σε συμβολικές καταλήψεις τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και από εκεί να διαβάσουν κείμενα και καλέσματα της πλατείας τους, ή δυνατόν και το κείμενο – κάλεσμα της πλατείας του Λευκού Πύργου.»

«Ας εκμεταλλευτούμε την ελλιπή αστυνόμευση της μέρας αυτής στην υπόλοιπη Ελλάδα, η ας αναγκάσουμε τις Ελληνικές αρχές να μη προχωρήσουν στην συγκέντρωση όλης της αστυνομικής δύναμης και των δυνάμεων καταστολής στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Η δική μας δράση εξαρτάται και από τον δικό σας αγώνα την μέρα αυτή», καταλήγουν στο κείμενο – κάλεσμά τους οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου.

ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.









Η συμμετοχή του καθένα μας είναι καθοριστική για το παρόν και το μέλλον της Πιερίας μας.
Σήμερα, εκπρόσωποι των Σωματείων ΤΑΞΙ Πιερίας ανακοίνωσαν πως θα συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, από τις 11:00 έως τις 14:00, στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.
Από την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

25ος ορειβατικός μαραθώνιος Ολύμπου στις 11/9


ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Την ερχόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου διεξάγεται στον Όλυμπο ο 25ος ορειβατικός μαραθώνιος Ολύμπου, που κάθε χρόνο διοργανώνει ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η διαδρομή είναι 35,134 χλμ και εξελίσσεται στις κορυφές και παρυφές του Ολύμπου.

Ο Ε.Ο.Σ Θεσσαλονίκης, μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας ορειβασίας αναρρίχησης καθώς επίσης και της ελληνικής ομοσπονδίας χιονοδρομίας, διοργανώνει τον αγώνα αυτό επί 25 χρόνια με σκοπό να συμβάλλει στη διάδοση των αθλημάτων του βουνού, την ανάπτυξη μαζικού αθλητισμού, τη σύσφιξη σχέσεων νέων ανθρώπων καθώς και την ανάδειξη των ξεχωριστών φυσικών καλλονών του Ολύμπου.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται από οργανωτική επιτροπή υπό την προεδρία του κ. Αναστάσιου Τερζίδη, με τη συμπαράσταση του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο ορειβατικός μαραθώνιος Ολύμπου συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια διοργάνωσης, αποτελώντας έναν από τους πιο αξιόλογους θεσμούς του ορειβατικού αθλητισμού της χώρας.

Ο θεσμός ξεκίνησε την πορεία του από μια ιδέα του ελληνικού ορειβατικού συλλόγου Θεσσαλονίκης το 1986. Τότε μια ομάδα ορειβατών του συλλόγου, με το ανήσυχο πνεύμα που τους διέκρινε, συνέλαβαν την ιδέα δημιουργίας ενός μαραθωνίου δρόμου στον χώρο του βουνού και μάλιστα στο βουνό των θεών, τον μυθικό Όλυμπο.

Ο ορειβατικός μαραθώνιος δρόμος Ολύμπου συγκεντρώνει το πανελλήνιο αλλά και το παγκόσμιο ενδιαφέρον του ορειβατικού κόσμου, για τους εξής λόγους:

Το όνομα του Ολύμπου με ιστορία χιλιετηρίδων αποτελεί τόπο έλξης για Έλληνες και ξένους από ολόκληρο τον κόσμο. Οι ξεχωριστές φυσικές καλλονές του Ολύμπου σε συνδυασμό με τη μορφολογία του εδάφους παρέχουν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής τόσο ενός αγώνα αντοχής όσο και της κλασσικής ορειβασίας.

Η αίγλη που προσφέρει η επί πολλά χρόνια επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα, οφειλόμενη κυρίως στο μεγάλο ενδιαφέρον αθλητών από όλα σχεδόν τα ορειβατικά και χιονοδρομικά σωματεία, καθώς και μαραθωνοδρόμων – δρομέων διαφόρων αθλητικών συλλόγων.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα και το πλήθος των θεατών που κατακλύζει κάθε χρόνο τέτοια μέρα την περιοχή όπου εξελίσσεται, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πλαισιώνουν αλλά και ο τρόπος απονομής των επάθλων.

Ενδιαφέρον ιδιαίτερο παρουσιάζει ο πανηγυρικός τερματισμός των δρομέων στην πλατεία του Λιτοχώρου δήμου Δίου-Ολύμπου. Οι δρομείς ξεκινώντας από τα 900 μέτρα υψόμετρο διέρχονται από το υψηλότερο σημείο της διαδρομής που είναι το οροπέδιο των μουσών στα 2.650 μέτρα και τέλος τερματίζουν στα 400 μέτρα.

ΒΑΛΑΝΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ...
ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ;;;
ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ...ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΝΑΜΜΈΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΒΑΨΑΜΕ" ΚΑΘΩΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ...ΒΑΨΑΜΕ!
ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΙ
ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....
ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΟΥ ...ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΟΥ !
ΈΤΣΙ ΒΑΛΑΝΤΗ ΚΡΑΤΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!

Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, προκειμένου να ανταποκριθεί στην επιθυμία μαθητών που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σ’ αυτό, προκηρύσσει κατατακτήριες εξετάσεις σύμφωνα με την με αρ. 60235/Γ7/26-05-2011 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας για το Σχ. Έτος 2011-12 για τις εξής κενές θέσεις: πέντε (5) στη Β΄ Γυμνασίου, πέντε (5) στη Γ΄ Γυμνασίου και πέντε (5) στην Α΄ Λυκείου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13/09/2011 και ώρα 10.00 στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης (Εθνικού Σταδίου 1). Η εξεταστέα ύλη έχει οριστεί και αναρτηθεί στο χώρο του σχολείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο τηλέφωνο 2351031444.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων μπορούν να υποβληθούν έως και τη Δευτέρα 12-09-2011.

Ο Διευθυντής

του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Δημήτριος Κυριακού
ΣΑΒΒΑΣ ΟΦΕΙΔΗΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ...1000, ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ....
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ...ΠΑΠΠΟΥΔΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 30ΚΑΤΙ ΕΤΩΝ;;;
ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.....
ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Α, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Α Χ 6 ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΖΗΤΑΣ 800 Χ 6 = 4800 ΕΥΡΩ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Έ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ Α ΜΕΓΕΘΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΑΛΣΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ 6 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΗΝΩΝΑΣ;;; 
ΆΡΑ;
ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ  ΤΟΝ  ΖΗΝΩΝΑ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ..... 

Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Λασπούρα και αλμύρα στο κορμί τους…

Η πρώτη πρωθυπουργική εμφάνιση Βενιζέλου!


Η γεύση, που άφησε αυτή η «συνέντευξη» του Ευάγγελου Βενιζέλου, μάλλον περισσότερο με… πρόβα τζενεράλε έμοιαζε. Η εμφάνιση του αντι-προέδρου της κυβέρνησης ήταν αντάξια ενός ηγέτη. Βγήκε μπροστά, πήρε πάνω του όλα τα μέτρα και αποφασίζει, με τους δικούς του όρους, να στείλει τη χώρα στη μάχη με την τρόικα. Μπορεί να μας πετάει στην αρένα με τα λιοντάρια, αλλά το κάνει με… τρόπο.
Κάποιοι άρχισαν να συζητούν για τη «βελούδινη επανάσταση» του Βενιζέλου κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου που προηγήθηκε.
Κάποιοι άλλοι, μάλιστα, άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν «ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς»… Λέτε πίσω από τις κλειστές πόρτες να άλλαξαν… δακτυλίδια;
Λέτε ο Γιώργος Παπανδρέου, παίρνοντας στα σοβαρά τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών και κάνοντας τον «λογαριασμό» της διακυβέρνησής του, να σκέφτηκε το ενδεχόμενο μίας πρόωρης… συνταξιοδότησης από την κυβέρνηση; Πολύ βαριά τα δύο καρπούζια, που αποφάσισε να βάλει στην ίδια μασχάλη. Ήρθε κιόλας ο καιρός να τα πάρει ένας πολιτικός με διαφορετικό «πολιτικό βάρος» πάνω του;
Άνθρωποι, φίλα προσκείμενοι στον υπουργό Οικονομικών, πάντως, από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για το «μεγάλο στοίχημα» όταν αποφάσισε να πει « ναι» στην ηλεκτρική καρέκλα, που άφηνε ορφανή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ζάππειο – Μαξίμου, λίγα χρόνια δρόμος;

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

ΚΑΙ ΕΣΥ PIERIA -GR ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

ΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.... Ά ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ


Το ευτράπελο εδώ στην Ελλάδα είναι ότι οι άνθρωποι, που έταζαν και έκαναν διορισμούς για να συντηρήσουν την εκλογική τους πελατεία, είναι οι ίδιοι που έχουν αναλάβει, υποτίθεται, να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το σύστημα.
Γιατί να τους πιστέψουν, λοιπόν, οι πολίτες; Επειδή στην αρχή οι εν λόγω πολιτικοί παρίσταναν τους φίλους και τους έβαζαν σε δουλειές «για το καλό τους» και τώρα ετοιμάζονται να τους απολύσουν και πάλι «για το καλό τους»;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ

϶ϵ Δελφικά Παραγγέλματα ϶ϵ

Στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς, ανεγράφοντο τα δύο περίφημα Δελφικά παραγγέλματα, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, εκατέρωθεν του ιερού γράμματος Ε.


Τα Δελφικά αυτά παραγγέλματα, μαζί με άλλα 145 ακόμη, 147 συνολικά ήταν οι υποθήκες που παρέδωσαν οι Επτά Σοφοί στις επερχόμενες γενιές, ωφελήματα ανθρώποις ες βίον.
Τα παραγγέλματα αυτά ήταν λιτά αποφθέγματα 2 έως 5 λέξεων αλλά μεστά σοφίας, και τα περισσότερα ανήκαν στους 7 σοφούς της αρχαιότητας (Θαλής ο Μιλήσιος, Πιττακός ο Μυτιληναίος, Βίας ο Πρηνεύς, Σόλων ο Αθηναίος, Κλεόβουλος ο Ρόδιος, Περίανδρος ο Κορίνθιος, Χίλων ο Λακεδαιμόνιος) και ήσαν χαραγμένα στον πρόσθιο τοίχο του Πρόναου ή επί των παραστάδων της πύλης του μεγάλου ναού ή επί του υπέρθυρου ή επί των πολλών στηλών, που είχαν τοποθετηθεί στις πλευρές του ναού περιμετρικά.

Έπου θεώ (Ακολούθα τον θεό)



Νόμω πείθου ( Να πειθαρχείς στο Νόμο)



Θεούς σέβου (Να σέβεσαι τους θεούς)



Γονείς αίδου (Να σέβεσαι τους γονείς σου)



Ηττώ υπέρ δικαίου (Να καταβάλεσαι για το δίκαιο)



Γνώθι μαθών (Γνώρισε αφού μάθεις)



Ακούσας νόει (Κατανόησε αφού ακούσεις)



Σαυτόν ίσθι (Γνώρισε τον εαυτό σου)



Εστίαν τίμα (Να τιμάς την εστία σου)



Άρχε σεαυτού (Να κυριαρχείς τον εαυτό σου)



Φίλους βοήθε (Να βοηθάς τους φίλους)



Θυμού κράτε (Να συγκρατείς το θυμό σου)



Όρκω μη χρω (Να μην ορκίζεσαι)



Φιλίαν αγάπα (Να αγαπάς τη φιλία)



Παιδείας αντέχου (Να προσηλώνεσαι στην εκπαίδευσή σου)



Σοφίαν ζήτει (Να αναζητάς τη σοφία)



Ψέγε μηδένα (Να μην κατηγορείς κανένα)



Επαίνει αρετήν (Να επαινείς την αρετή)



Πράττε δίκαια (Να πράττεις δίκαια)



Φίλοις ευνόει (Να ευνοείς τους φίλους)



Εχθρούς αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς)



Ευγένειαν άσκει (Να είσαι ευγενής)



Κακίας απέχου (Να απέχεις από την κακία)



Εύφημος ίσθι (Να έχεις καλή φήμη)



Άκουε πάντα (Να ακούς τα πάντα)



Μηδέν άγαν (Να μην υπερβάλλεις)



Χρόνου φείδου (Να μη σπαταλάς το χρόνο)



Ύβριν μίσει (Να μισείς την ύβρη)



Ικέτας αίδου (Να σέβεσαι τους ικέτες)



Υιούς παίδευε ( Να εκπαιδεύεις τους γιους σου)



Έχων χαρίζου (Όταν έχεις, να χαρίζεις)



Δόλον φοβού (Να φοβάσαι το δόλο)



Ευλόγει πάντας (Να λες καλά λόγια για όλους)



Φιλόσοφος γίνου (Να γίνεις φιλόσοφος)



Όσια κρίνε (Να κρίνεις τα όσια)



Γνους πράττε (Να πράττεις με επίγνωση)



Φόνου απέχου ( Να μη φονεύεις)



Σοφοίς χρω (Να συναναστρέφεσαι με σοφούς)



Ήθος δοκίμαζε (Να επιδοκιμάζεις το ήθος)



Υφορώ μηδένα (Να μην είσαι καχύποπτος)



Τέχνη χρω (Να ασκείς την Τέχνη)



Ευεργεσίας τίμα (Να τιμάς τις ευεργεσίες)



Φθόνει μηδενί (Να μη φθονείς κανένα)



Ελπίδα αίνει ( Να δοξάζεις την ελπίδα)



Διαβολήν μίσει (Να μισείς τη διαβολή)



Δικαίως κτω. (Να αποκτάς δίκαια)



Αγαθούς τίμα ( Να τιμάς τους αγαθούς)



Αισχύνην σέβου ( Να σέβεσαι την εντροπή)



Ευτυχίαν εύχου (Να εύχεσαι ευτυχία)



Εργάσου κτητά (Να κοπιάζεις για πράγματα άξια κτήσης)



Έριν μίσει ( Να μισείς την έριδα)



Όνειδος έχθαιρε (Να εχθρεύεσαι τον χλευασμό)



Γλώσσαν ίσχε (Να συγκρατείς τη γλώσσα σου)



Ύβριν αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από την ύβρη)



Κρίνε δίκαια (Να κρίνεις δίκαια)



Λέγε ειδώς (Να λες γνωρίζοντας)



Βίας μη έχου (Να μην έχεις βία)



Ομίλει πράως (Να ομιλείς με πραότητα)



Φιλοφρόνει πάσιν (Να είσαι φιλικός με όλους)



Γλώττης άρχε (Να κυριαρχείς τη γλώσσα σου)



Σεαυτόν ευ ποίει (Να ευεργετείς τον εαυτό σου)



Ευπροσήγορος γίνου ( Να είσαι ευπροσήγορος)



Αποκρίνου εν καιρώ ( Να αποκρίνεσαι στον κατάλληλο καιρό)



Πόνει μετά δικαίου (Να κοπιάζεις δίκαια)



Πράττε αμετανοήτως (Να πράττεις με σιγουριά)



Αμαρτάνων μετανόει (Όταν σφάλλεις, να μετανοείς)



Οφθαλμού κράτει (Να κυριαρχείς των οφθαλμών σου)



Βουλεύου χρήσιμα (Να σκέπτεσαι τα χρήσιμα)



Φιλίαν φύλασσε (Να φυλάττεις τη φιλία)



Ευγνώμων γίνου (Να είσαι ευγνώμων)



Ομόνοιαν δίωκε (Να επιδιώκεις την ομόνοια)



Άρρητα μη λέγε ( Να μην λες τα άρρητα)



Έχθρας διάλυε (Να διαλύεις τις έχθρες)



Γήρας προσδέχου ( Να αποδέχεσαι το γήρας)



Επί ρώμη μη καυχώ (Να μην καυχιέσαι για τη δύναμή σου)



Ευφημίαν άσκει (Να επιδιώκεις καλή φήμη)



Απέχθειαν φεύγε (Να αποφεύγεις την απέχθεια)



Πλούτει δικαίως. (Να πλουτίζεις δίκαια)



Κακίαν μίσει. (Να μισείς την κακία)



Μανθάνων μη κάμνε (Να μην κουράζεσαι να μαθαίνεις)



Ους τρέφεις αγάπα ( Να αγαπάς αυτούς που τρέφεις)



Απόντι μη μάχου (Να μην μάχεσαι αυτόν που είναι απών)



Πρεσβύτερον αιδού (Να σέβεσαι τους μεγαλύτερους)



Νεώτερον δίδασκε (Να διδάσκεις τους νεότερους)



Πλούτω απόστει (Να αποστασιοποιείσαι από τον πλούτο)



Σεαυτόν αιδού (Να σέβεσαι τον εαυτό σου)



Μη άρχε υβρίζων (Να μην κυριαρχείς με αλαζονεία)



Προγόνους στεφάνου ( Να στεφανώνεις τους προγόνους σου)



Θνήσκε υπέρ πατρίδος (Να πεθάνεις για την πατρίδα σου)



Επί νεκρώ μη γέλα ( Να μην περιγελάς τους νεκρούς)



Ατυχούντι συνάχθου (Να συμπάσχεις με το δυστυχή)



Τύχη μη πίστευε (Να μην πιστεύεις την τύχη)



Τελεύτα άλυπος (Να πεθαίνεις χωρίς λύπη)

Λίγο πριν το κέντρο απεξάρτησης βρίσκεται o Gary, ένα ψάρι γκουράμι που έχει εθιστεί στη σοκολάτα.



Ο Gary, που φιλοξενείται στο ενυδρείο Sea Life του Λονδίνου, κίνησε την περιέργεια του προσωπικού επειδή δεν έτρωγε το φαγητό του. Με τα πολλά αποκαλύφθηκε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του δεν τον μεγάλωσαν με τροφή για ψάρια, αλλά με σοκολατένιες γκοφρέτες!

Έτσι πριν κατρακυλήσει στον «πάτο» της γυάλας, η ομάδα άρχισε να ταϊζει τον με σταφύλια που μέσα τους είχαν μικρά κομματάκια σοκολάτα, προκειμένου να απεξαρτηθεί σταδιακά από την κακή διατροφή. Όπως ανέφερε ένα από τα μέλη του προσωπικού του ενυδρείου, τα γκουράμι τρέφονται συνήθως με φρούτα, αλλά ο Gary δεν φαινόταν να είχε συμπτώματα ασθένειας από τον εθισμό του στη σοκολάτα. Ο συμπαθέστατoς κατά τα άλλα Gary, είναι ένα από τα ψάρια που οι ιδιοκτήτες τους τα εγκατέλειψαν στο ενυδρείο, καθώς δεν μπορούσαν πλέον να τα φροντίζουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Η ανεργία “σκοτώνει” δύο γενιές

Οι προβλέψεις  του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ μιλούν για ποσοστά ανεργίας που θα φτάσουν ακόμη και στο 22% μέσα σε τρία χρόνια… Εκτός από τις χιλιάδες των ανέργων που θα βρεθούν από τη μία μέρα στην άλλη στην κυριολεξία στο δρόμο, μαζί με τις οικογένειές τους, οι επιπτώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμη και στους συνταξιούχους, θα είναι δραματικές…

Η έκτη φορά ήταν και η τελευταία του!


Συνελήφθη τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη ένας 26χρονος Γεωργιανός, στην οδό Πατρ. Γρηγορίου Ε, όταν αποπειράθηκε να εισέλθει από παράθυρο μπάνιου μέσα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου και έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, κατά τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο και Μάιο, του 2011, προέβη σε 5 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα χρυσαφικά…
ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;; ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ή ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞ ΑΛΛΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ;;;

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ; ΟΙ ΤΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ...ΝΤΕ ΦΤΑΝΕ; ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ;;; Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΚΟΥΝΑΣ Ο ΣΑΚΗΣ;;;

Λήστεψε δύο καταστήματα μέσα σε 15 λεπτά!


Δύο απανωτές ληστείες έγιναν  στο Περιστέρι με διαφορά 15 λεπτών!
Στην πρώτη περίπτωση, ένας άγνωστος δράστης σταμάτησε έξω από ένα κατάστημα τροφίμων και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις του.
Μετά από 15 λεπτά σημειώθηκε και άλλη ληστεία σε κοντινή απόσταση στο Περιστέρι, όπου και πάλι ένας δράστης μπήκε σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε τις εισπράξεις του άτυχου ιδιοκτήτη.
Εξετάζεται από την Αστυνομία, εάν πρόκειται για τον ίδιο δράστη…

Ήταν παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας


Εξιχνιάστηκαν στην Κρήτη παλιές ληστείες και συγκεκριμένα μία ένοπλη ληστεία που είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2005, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο των Χανίων και σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην ίδια πόλη τον Απρίλιο του 2008.
Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε πως δράστης ήταν ένας 47χρονος, ο οποίος είναι ήδη υπόδικος στις φυλακές Χανίων. Όπως επίσης προέκυψε, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, που αναζητούνται και στις δύο περιπτώσεις, είχαν πυροβολήσει οι δράστες εναντίον των αστυνομικών που τους είχαν καταδιώξει, ενώ από τους πυροβολισμούς στη Τράπεζα Πειραιώς είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας 60χρονος υπάλληλος του υποκαταστήματος.
Ο 47χρονος δράστης συνελήφθη φέτος στις 4 Μαΐου 2011, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Ρεθύμνου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε διαπράξει τον Ιούνιο του 2010 στο Τσεσμέ  Ρεθύμνου. Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί ένα πιστόλι των 7,65 mm,  ένα αυτόματο όπλο, τύπου KALASHNIKOV και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα.
Επίσης, σχηματίσθηκαν άλλες δύο δικογραφίες σε βάρος του συλληφθέντα, για απόπειρα ληστείας με χρήση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, σε βάρος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, που είχε διαπράξει τον Φεβρουάριο του 2011, στην Σούδα Χανίων και για ληστεία σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας, κατά την οποία με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 34.000 €, που διέπραξε τον ίδιο μήνα…