PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΙΚΑΚΗ!


  «...Η προδοσία της Κύπρου βρίσκεται σε εξέλιξηο Αττίλας προχωρά και οι Καταδρομείς βρίσκονται στην Μεγαλόνησο να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη. Ανάμεσα σ’ αυτούς ένας απόγονος των Μινωιτών τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη, ο καταγόμενος από το χωριό ΑσήΓωνιά, στα σύνορα Ρεθύμνου – Χανίων, καταδρομέας Μπικάκης, μια ηρωική μορφή των μαχών, ανάμεσα σε όλες τις άλλες των Ελλήνων πολεμιστών της Α΄ Μοίρας τηςΕΛΔΥΚ και των Κυπρίων καταδρομέων.

   Η μοίρα χωρίζεται σε ζευγάρια έχοντας βαρύ οπλισμό, μερικά οπλοπολυβόλα και ΠΑΟ. Σε ένα από αυτά ο Μπικάκης μαζί με τον έτερο κρητικό Μπιχανάκη καλούνται να υπερασπιστούν την περιοχή αριστερά της αντιπροσωπίας της “Ford”, γνωστό ωςανώνυμο λόφο αφού οι Τούρκοι προωθούνται στα προάστια της Λευκωσίας.

   Ο Μπιχανάκης μεταφέρει και εναποθέτει 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το ΠΑΟ του παρατηρεί τον

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για Γάζα…


Επίσκεψη στη Γάζα του Τούρκου πρωθυπουργού, Ερντογάν, είναι μεταξύ των «μέτρων», που απειλεί ότι παίρνει η Άγκυρα  κατά του Ισραήλ και ήδη με διαρροές στα ΜΜΕ η Άγκυρα «ζυγίζει» τα δεδομένα, καθώς και άλλη φορά που το επιχείρησε υπήρξε αντίδραση από την Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ηabertürk, που έχει τίτλο « ο Ερντογάν πάει στη Γάζα», στην τουρκική κυβέρνηση αρχίζουν να ετοιμάζουν το ταξίδι του. Ο Τούρκος πρωθυπουργός, στις 12 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί την Αίγυπτο. Το Υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας διερευνά, λέγεται, τους τρόπους μετάβασης του Τούρκου πρωθυπουργού στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο κ. Ερντογάν ίσως να ταξιδέψει οδικώς, καθώς θα περάσει από τα σύνορα της Ράφα.
Και αυτό, ενώ ο στόλος του ετοιμάζεται να «απειλήσει» τα ισραηλινά χωρικά ύδατα… Μόνο που ξεχνάς ότι το Ισραήλ δεν είναι Γιωργάκης, «αγαπημένε» μας γείτονα…

Κινέζικες εταιρείες πουλάνε χάπια από …νεκρά μωρά(;)



Αφήστε τους κινέζους να σας κυβερνήσουν! Να τα βλέπετε εσείς οι φιλοτομαριστές που παρακαλάτε την κίνα να δώσει χρήμα την Ελλάδα ώστε να συνεχίζετε προδοτικως να τρώτε και να πίνετε μέσω ρουσφετιών κλπ, αν συνεχίσετε να υποδύεστε ότι δεν καταλαβαίνετε τις ιαχές της Ο.Ε.Α. περί γενοκτονίας όλης της ανθρωπότητας από τους κινέζους τότε θα «καλοπεράσετε» από τους «φίλους» σας κινέζους, εσείς και οι οικογένειες σας!

Μια ανατριχιαστική είδηση έρχεται από τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με την οποία κινέζικες φαρμακευτικές εταιρείες αγοράζουν πτώματα μωρών από τα νοσοκομεία, τα επεξεργάζονται και παρασκευάζουν χάπια ειδικά για τόνωση και ενδυνάμωση!

Σύμφωνα με εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού της Νότιας Κορέας SBS TV, το "υλικό" προέρχεται είτε από γεννήσεις νεκρών βρεφών είτε από κλινικές αμβλώσεων. Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, αφού φήμες για εμπόριο νεκρών μωρών ακούγονται από το 2003. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πίσω από τη συγκεκριμένη βιομηχανία κρύβεται άφθονο χρήμα.
Έπειτα από τεστ DNA, βρέθηκε ότι το 99.7% των εν λόγω χαπιών ανήκουν σε ανθρώπινο οργανισμό και μάλιστα, ήταν τόσο φρέσκο που μπορούσε να διακρίνει κανείς ακόμα και το φύλο!
Ουδέν σχόλιο. 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΔΕΩΝ. < ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ>

http://4.bp.blogspot.com/-kmpeg98EgnY/TmBoxrhPq5I/AAAAAAAAYCE/eqrNTMQTzy8/s1600/DSC03226.JPG

Αυτοκτόνησε τελικά ο σωματοφύλακας του Καραμανλή ..ή τον «αυτοκτόνησαν»;

Ολοένα και συνεχόμενες είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τόσο τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ Κώστα Καραμανλή όσο και το περιβάλλον του σε σχέση με περίεργες καταστάσεις, που θυμίζουν ταινίες κατασκοπίας και μυστηρίου, αλλά που δυστυχώς στη περίπτωσή του δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Μετά τις αποκαλύψεις για την υποκλοπή των τηλεφωνικών του συνομιλιών από πράκτορες της CIA, μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με έγγραφες αναφορές των Μυστικών Υπηρεσιών της Ρωσίας προς την ΕΥΠ, για παρακολούθηση του Κώστα Καραμανλή και της οικογένειάς του και πιθανό σχέδιο

BOGA - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ...ΝΕΙΑΤΑ!!!



ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ...ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ!
BOGA
ΟΝΕ FOR ALL 
AND ALL FOR ONE....

OI ΒΟGERS MAKIS AND GIORGOS ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΟΣ....


Άντε και καλό χειμώνα.....
BOGA ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ...
ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ....
ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ...BOGGERS!!!


ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

Διαλύουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την Εκπαίδευση!
Σκοτώνουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την Παιδεία!
Ο Εσωτερικός Πολιτικός Ανθελληνισμός σε όλο το τραγικό του μεγαλείο!
Ξ Υ Π Ν Α,χαχόλε!
ΑΠΑΙΤΗΣΕ την άμεση συμμόρφωση ΚΑΙ τιμωρία όλων των υπευθύνων!
Τ Ω Ρ Α!!!

ΕΓΩ Ο Μ@Λ@Κ@Σ... ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ

Διαβάζω ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΤΑ έτσι γιατί γουστάρω....
Διαβάζω ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΑΝΤΖΑ, έτσι γιατί γουστάρω...
Κι επειδή δεν είμαι Μ@Λ@Κ@Σ διαβάζω ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΤΑ....

Τελικά σ αυτό τον τόπο όλοι μα όλοι θα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Κι ως πότε;;;

Τελικά σ αυτό τον τόπο όλοι μα όλοι μάς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλό γαζί. Τι πράγμα είναι αυτό ρε μαμώτο μου; Θα μουρλαθούμε τελείως; Έχεις Βουλευτές που σ αφήνουν στην τύχη σου, ή πάνε στην δική τους, έχεις Δημάρχους που κάνουν ΠΟΛΕΙΣ για τον 22 αιώνα, ενώ δεν κλείνουν τις γούρνες στη γειτονιά σου. Έχεις αρχηγούς που δεν έχουν ομάδα κι έχεις στρατηγούς που δεν έχουν στρατό! Τι είναι αυτό ρε μαμώτο μου; Τελικά σ αυτό τον τόπο όλοι μα όλοι θα μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Κι ως πότε;;;

Διήμερο θέαμα motocross στο Λιτόχωρο



* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 & 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 4ου ΓΥΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

* ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ Κ.ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ Τ.ΑΝΔΡΙΑ

Διήμερο θέαμα motocross στο Λιτόχωρο απόλαυσαν το σαββατοκύριακο εκατοντάδες θεατές λόγω των αγώνων πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάχθηκε στη δημοτική πίστα της πόλης των θεών.

Ενενήντα μεγάλοι αλλά και μικροί μοτοσικλετιστές αγωνίστηκαν όχι μόνο για τα έπαθλα αλλά με τις εξαιρετικές «πτήσεις» των δικύκλων τους έδωσαν αρκετές ευκαιρίες στους επισκέπτες - θεατές να τους καταχειροκροτήσουν.

Στους αγώνες συμμετείχαν μοτοσικλετιστές από πολλά μέρη της χώρας και γι αυτό, άλλωστε, τον λόγο ο δήμος Δίου-Ολύμπου υποδέχθηκε το σαββατοκύριακο εκατοντάδες επισκέπτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Ημαθία, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα κ.α.

Στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων βρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι επιχειρηματικών μονάδων, είτε ως χορηγοί, είτε ως διαφημιστές προϊόντων που παράγουν ή και υπηρεσιών που προσφέρουν κυρίως στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά όχι μόνο.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π.

Η διοργάνωση των αγώνων, εδώ και 10 χρόνια (από το 2002), γίνεται από τον σύλλογο μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας (ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π). Οι τελευταίοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 4ου γύρου motocross για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας μοτοσικλέτας Ελλάδος (Ο.Μ.Ε.).

Το Σάββατο 3/9 οι αγωνιστικές δραστηριότητες ξεκίνησαν με τις ελεύθερες δοκιμές των κατηγοριών MX2, 85+65cc, MX1 και OPEN. Στη συνέχεια, άρχισαν οι χρονομετρημένες δοκιμές όλων των κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων και των τετράροδων ATV QUAD (πρόκειται για τις γνωστές «γουρούνες») που πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ημέρα έκλεισε με την πραγματοποίηση του πρώτου σκέλους των αγώνων των κατηγοριών 65cc και 85cc, OPEN και QUAD.

Την Κυριακή 4/9 οι αγώνες άρχισαν με την εκκίνηση της κύριας κατηγορίας MX2. Ακολούθησαν οι κατηγορίες 65cc και 85cc, MX1 και OPEN. Αμέσως μετά, στη μάχη μπήκαν τα δεύτερα σκέλη των κατηγοριών MX2, MX1 και QUAD, οπότε και ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σαββατοκύριακο.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές μεταλλίων και κυπέλλων έγιναν μετά το τέλος κάθε αγώνα, αρχικά από τους διοργανωτές και στη συνέχεια απονομές έκαναν ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Φαρμάκης καθώς επίσης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Τάκης Ανδριάς.

Το «παρών», την Κυριακή 4/9, έδωσαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Παπανικολάου, ο τ. διοικητής της ταξιαρχίας Λιτοχώρου νυν υποστράτηγος ε.α. Νίκος Δερβίσης, ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Λάζαρος Φυρινίδης καθώς επίσης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι εξ Αθηνών επιχείρησαν να προκαλέσουν προβλήματα στη διεξαγωγή των αγώνων και με στόχο να τους ακυρώσουν, τελικά το πρωτάθλημα διεξάχθηκε κανονικά.

Τέλος, ο σύλλογος μοτοσικλετιστών Λιτοχώρου Πιερίας (ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π) με ανακοίνωσή του εξέφρασε ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή του δήμου Δίου-Ολύμπου «για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε και συγκεκριμένα για τη διάθεση χωματουργικών μηχανημάτων και χωμάτων για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου».

ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΟΣΜΗΜΑ" ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΑ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.... ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΙΣΕΣ; ΕΦΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΧΟΡΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝΑΝΕ ΧΟΡΟ.... ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΡΦΕ... ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΠΑΛΑ.... ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 6 ΕΚΑΤΟΜΠΑΛΑ.... ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΙ ΑΛΛΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΠΑΛΑ.... ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Π.Κουκολόπουλος: «Οι αμοιβές στις δημοτικές επιχειρήσεις θα ρυθμιστούν με το νέο μισθολόγιο»

#Και τι περιμένατε τόσα χρόνια βρε απίστευτοι τύποι; Κι εσείς, και οι άλλοι οι κοπρίτες της ΝΔ, γιατί εσείς, μαζί κυβερνάτε εδώ και 40 χρόνια, έτσι; Εσείς τα έχετε ρημάξει όλα! Γιατί τόσα χρόνια όλα αυτά τα λαμόγια έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, όσο τα ταμεία του κράτους αδειάζανε; Δεν τα ξέρατε; Εσείς δεν εγκρίνατε όλες αυτές τις μυθικές αμοιβές για άχρηστους και ανίκανους υπαλλήλους; Εσείς δεν τους τοποθετούσατε σε θέσεις κλειδιά για να εξυπηρετούν τις μικροκομματικές σας αθλιότητες, τη στιγμή που δίνατε ψίχουλα σε άνεργους και συνταξιούχους με την διαρκή σιχαμένη δικαιολογία "δεν αντέχει περισσότερα ο προϋπολογισμός"; Έχει καμιά σημασία αν αυτοί όλοι πληρωνόντουσαν από τα ταμεία των Δήμων ή απευθείας από το κράτος; Πάλι, όλα αυτά τα χρήματα από τις δικές μας τσέπες δεν βγήκαν; Είσαστε πραγματικά απίστευτοι!!

Την απόφαση της κυβέρνησης να μειωθούν οι υπέρογκες αμοιβές σε δημοτικούς υπαλλήλους, στο πλαίσιο του ενιαίου μισθολογίου, διεμήνυσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, μετά την αποκάλυψη ότι εργαζόμενοι σε δημοτικές επιχειρήσεις λαμβάνουν υπέρογκες αμοιβές.


«Στα πλαίσια του ενιαίου μισθολογίου θα προσαρμοστούν άπαντες και...
ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ... ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ;;; ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ 
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ;;;;;;
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΚΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ;;;;;
Ά ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΕ....
ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΠΑΙΔΑ ΑΚΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ..... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΕ Σ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ή ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΕΙΞΕ Ή Ο ΔΕΙΞΕ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΕΡΦΟΣ" ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ή ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ή ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ...Μ@Λ@Κ@Σ! ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ή Η ΜΑΡΙΑ Ή Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ή Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ή Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ή Ο ΣΑΒΒΑΣ Ή Η ΕΡΑΤΩ Ή Η ΕΡΑΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ Ή ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, Έ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ  ΚΑΙ ...ΟΥΡΔΑΣ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ....

Επάγγελμα, συνοδός επισκεπτών στον Όλυμπο!

* ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

* ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ & ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ ­­- ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΚΑΙ «ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ»

Μετά από συνεργασία του ΙΕΚ Κατερίνης με τη διοίκηση του δήμου Δίου-Ολύμπου, το υπουργείο παιδείας ενέκρινε πρόσφατα μια πρόταση που είχε καταθέσει την περασμένη άνοιξη ο δήμος για ένταξη στο πρόγραμμα του ΙΕΚ της ειδικότητας του «συνοδού βουνού», διετούς φοίτησης.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ Κατερίνης είχε στείλει έγγραφο προς τον δήμο Δίου-Ολύμπου με το οποίο ζητούσε να προταθεί μια νέα ειδικότητα που θα ήταν αναγκαία για την περιοχή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο, με την παρουσία του δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου, της διευθύντριας του ΙΕΚ Μαρίας Κορύτσα και της υποδιευθύντριας του ΙΕΚ Αθηνάς Σταυρίδου, όπου έγινε συζήτηση επί του θέματος.

Στη συνέχεια, ο δήμος, δια του αναπληρωτή δημάρχου Γιώργου Φαρμάκη, απέστειλε απαντητικό έγγραφο προς το ΙΕΚ Κατερίνης, αναφέροντας τα εξής: «Σε απάντηση του σχετικού σας εγγράφου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την εκτίμηση μας η ειδικότητα που είναι αναγκαία και χρήσιμη για την περιοχή μας είναι η ειδικότητα «Συνοδός Βουνού». Για περαιτέρω, πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας».

Από την πλευρά του το ΙΕΚ Κατερίνης συμπεριέλαβε αυτή την πρόταση στον κατάλογο των προτάσεων που απέστειλε προς την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείο παιδείας, οι αρμόδιοι του οποίου ενέκριναν κατάλογο ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν κατά το επόμενο διάστημα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο «ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΥΝΟΥ»

Καταρχήν, η ειδικότητα «συνοδός βουνού» υπάγεται στον τομέα τουρισμού και μεταφορών.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το ΙΕΚ Κατερίνης, «ο συνοδός βουνού αναπτύσσει σε μια ορεινή ζώνη ή συγκεκριμένη ορεινή περιοχή ή επίσης σε περιοχή φυσικού ενδιαφέροντος, όπου συμπεριλαμβάνονται τα εθνικά πάρκα, τα περιφερειακά και επαρχιακά και άλλες μορφές προστατευμένων περιοχών, τη δραστηριότητα της συνοδείας και επεξηγεί στα συνοδευόμενα άτομα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ορεινού περιβάλλοντος που διέρχονται.

Ο συνοδός βουνού δεν εξασκεί το επάγγελμά του σε περιοχές που υπάρχει χιόνι και για την διάσχιση του απαιτούνται ορειβατικά υλικά και τεχνικές, σε βραχώδεις ζώνες, σε παγετώνες και σε εκείνα τα πεδία που απαιτούν, εν πάση περιπτώσει, για την προώθηση τη χρήση σκοινιού, ορειβατικής αξίνας και αγκίστρων.

Ο συνοδός βουνού μπορεί να ασκεί δραστηριότητες στην φύση.

Σκοπός έγκρισης αυτής της εκπαίδευσης στο ΙΕΚ Κατερίνης είναι να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει μια ειδικότητα που θα υποστηρίζει υπαίθριες δραστηριότητες μεμονωμένων ατόμων- ομάδων σε ορεινές περιοχές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Ο κάτοχος διπλώματος ΙΕΚ στην ειδικότητα «Συνοδός Βουνού» εργάζεται συνοδεύοντας ομάδες ή μεμονωμένα άτομα, που πραγματοποιούν , στα πλαίσια οργανωμένων τουριστικών προγραμμάτων, δραστηριότητες στη φύση.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

· Θα πρέπει να έχει την ικανότητα να συνοδεύει ομάδες ή μεμονωμένα άτομα σε μια ορεινή ζώνη ή συγκεκριμένη ορεινή περιοχή ή επίσης σε περιοχή φυσικού ενδιαφέροντος, όπου συμπεριλαμβάνονται τα εθνικά πάρκα, τα περιφερειακά και επαρχιακά και άλλες μορφές προστατευμένων περιοχών και να επεξηγεί στα συνοδευόμενα άτομα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ορεινού περιβάλλοντος που διέρχονται.

· Θα πρέπει να δύναται να διοργανώνει και να συντονίζει διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες- εκδηλώσεις στις επισκεπτόμενες ορεινές περιοχές για τους συμμετέχοντες εκδρομείς.

· Θα πρέπει να τηρεί και να εφαρμόζει με απόλυτη ακρίβεια τους κανόνες ασφαλείας κατά την πραγματοποίηση των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

· Θα πρέπει να δύναται να υποστηρίζει τη σχεδίαση του ημερήσιου ή πολυήμερου προγράμματος εκδρομών στις επισκεπτόμενες ορεινές περιοχές.

· Θα πρέπει να δύναται να υποστηρίζει τη δημιουργία υποδομής για την υλοποίηση προγραμμάτων και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

· Θα πρέπει να δύναται να αξιολογεί και να προτείνει βελτιώσεις στα εκτελούμενα τουριστικά προγράμματα.

· Θα πρέπει να δύναται να πραγματοποιεί σχέδια διαφυγής και διάσωσης σε περίπτωση κινδύνου, στην κλίμακα των δυνατοτήτων του».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Άλλες νέες ενδιαφέρουσες ειδικότητες τόσο για τον δήμο Δίου-Ολύμπου όσο και ευρύτερα για την Πιερία, που εγκρίθηκαν από το υπουργείο και θα λειτουργήσουν από φέτος στο ΙΕΚ Κατερίνης είναι:

· Υπεύθυνος Υποδοχής και φιλοξενίας (για αποφοίτους λυκείου)

· Τεχνικός βιολογικής – οικολογικής γεωργίας (για αποφοίτους λυκείου)

· Βοηθός μαγειρικής τέχνης (για αποφοίτους γυμνασίου)

· Τεχνίτης ψηφιδωτού (για αποφοίτους γυμνασίου)

Τα μαθήματα του φθινοπωρινού εξαμήνου 2011-2012 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.

Επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβούλου Γρηγόρη Παπαχρήστου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη επισκέφθηκε στην Αθήνα ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος για τον αγροτικό τομέα της παράταξης «Μέτωπο Ανάπτυξης» Γρηγόρης Παπαχρήστος, την περασμένη Παρασκευή.

Στη συνάντηση, ο κ. Παπαχρήστος είχε την ευκαιρία να θέσει μια σειρά θεμάτων που αφορούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Πιερίας. Επίσης να ενημερωθεί για την πορεία των έργων του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Συγκεκριμένα ο κ. Παπαχρήστος ενημερώθηκε για το θέμα της παραχώρησης δημοσίων ανεκμετάλλευτων εκτάσεων στους αγρότες, που πρόκειται σύντομα να διανεμηθούν με τη διαδικασία της ενοικίασης.

Ενενήντα αγροτεμάχια που αντιστοιχούν σε 2.000 περίπου στρέμματα, γεωργικής και κτηνοτροφικής χρήσης, θα διανεμηθούν στην Πιερία, περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στην περιοχή Βροντούς-Κονταριώτισσας, στην Ρητίνη, στο Π. Ελευθεροχώρι, στο Κίτρος και λιγότερα σε άλλες περιοχές του νομού. Ήδη εστάλησαν οι καταστάσεις στην Περιφέρεια για να γίνει η αντιπαράθεση των στοιχείων ώστε στη συνέχεια να επικαιροποιηθούν οι καταστάσεις. Ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε τη συνδρομή και του κ. Παπαχρήστου για να επιτευχθεί η διαδικασία, για να μπορεί στη διάρκεια της Δ.Ε.Θ. να ανακοινώσει συγκεκριμένα και πραγματικά στοιχεία. Να σημειωθεί ότι η Πιερία είναι μεταξύ των πρώτων τεσσάρων νομών της χώρας που πιλοτικά ξεκινά η διαδικασία της παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων σε νέους αγρότες, επιστήμονες γεωπόνους και ομάδες παραγωγών.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που τακτοποιείται και ψηφίζεται σύντομα σχετικός νόμος αφορά τα ποιμνιοστάσια κτηνοτρόφων που στερούνται άδεια λειτουργίας. Είναι γεγονός πως με το νόμο αυτό λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα των κτηνοτρόφων που εμπόδιζε την ένταξη σε προγράμματα, σε ηλεκτροδότηση, κ.ά. Ο κ. Παπαχρήστος ζήτησε από τον Υπουργό την επίσπευση χρηματοδότησης των έργων που εκτελούνται από το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», ενώ κατέθεσε αίτημα για την ένταξη νέων έργων στο ίδιο πρόγραμμα, σύμφωνα με τη νέα προκήρυξη που έχει ήδη δημοσιευτεί. Ο κ. Σκανδαλίδης απαίτησε άμεσα την κατάθεση μελετών εκ μέρους των δήμων, που είναι ενταγμένοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ως γνωστό λήγει στις 21/10/2011.

Τέλος, στη μακρά συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τον νόμο περί συνεταιρισμών, τη δυνατότητα προώθησης νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, τη λειτουργία των ερευνητικών κέντρων και την εξέλιξή τους και μια σειρά άλλων αγροτικών θεμάτων. Ο κ. Παπαχρήστος κάλεσε τον κ. Σκανδαλίδη να επισκεφθεί την Πιερία, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή και απομένει ο ορισμός της κατάλληλης ημερομηνίας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παπαχρήστος συνέχισε τις επαφές του στο Υπουργείο έχοντας σύντομη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννη Δριβελέγκα, στον οποίο έθεσε το θέμα της χρήσης γης και της τακτοποίησης των αυθαίρετων αγροτικών εκτάσεων. Ο κ. Υφυπουργός είπε πως αρκετά από αυτά συμπεριλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται με το νέο νόμο. Τέλος, ο κ. Παπαχρήστος ολοκλήρωσε τις επαφές του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με επιτόπια επίσκεψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί από τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κορμέντζα για συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τους αγρότες της Πιερίας.

ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟμικρή ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ....
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΔΟΠΟΙΟΤΗΤΑ....
ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ Α2 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ....
ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟμικρής ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΑΛΑΣ.....
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ....

ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΠΟΥΚΕΤΑ..




ΤΑΧΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ...
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;
ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ... Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ, ΤΑ ΜΕΙΩΣΕ ΑΠΟ 2,80 ΣΕ 2,40 ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΤΑ 0,80 ΚΑΙ ΑΠΟ 2,00 ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 2,80!!!
ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΡΕ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ....
ΩΡΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.....
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΧΟΡΑΣ... ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΕΙ.... ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ.... ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.... ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥ ΤΖΑΝΗ, ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ  Ή ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.... Ή ΣΤΟΥ ΝΙΤΣΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ, Ά ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ...ΦΑΡΣΑΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΛΒΑ....
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΟΥ....
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 5ΧΙΛΙΑΡΟΣ;;;
ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο 7ΧΙΛΙΑΡΟΣ;;; 
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΔΩ;;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤ ΕΚΕΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;
ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ...
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ...  ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ...ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ. Ά ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ


Οι ΗΠΑ με επιστολή της προς την Credit Suisse,που φέρει την υπογραφή του Αμερικανού υφυπουργού Δικαιοσύνης, Τζέιμς Κόουλ, ζητούν λεπτομερή στοιχεία για Αμερικανούς πολίτες και έχουν κρύψει από την φορολογικές αρχές τα χρήματά τους στην Ελβετία και απαιτούν την επίδοσή τους έως αύριο, σύμφωνα με την εφημερίδα SonntagsZeitung
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκε να

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Για να γελάσουμε λίγο

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
- Ο ίδιος....

- Αγκαθούρα από την Kleftobank.
- Αριθμό ταυτότητας και πατρώνυμο, παρακαλώ;
- Για ποιον λόγο;
- Γιατί σκοπεύω να σας κάνω μήνυση, κυρία Αγκαθούρα. Για παρενόχληση.
- Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας δώσω τα στοιχεία μου.
- Δεν είμαι υποχρεωμένος τότε να σας απαντήσω. (κλείσιμο)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Εξαρτάται.
- Τι εννοείται «εξαρτάται»;
- Από το ποιος τον ζητεί.
- Συγγνώμη, αυτό δεν είναι το τηλέφωνο του κ. Παπαδόπουλου;
- Πιθανότατα. Ποιος τον ζητεί;
- Αγκαθούρα. Από την Kleftobank.
- Τότε δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος.
- Μπορώ να μιλήσω στον κ. Παπαδόπουλο;
- Αμα θέτε, εγώ θα σας εμποδίσω;
- Με συγχωρείτε, τι συμπεριφορά είναι αυτή;
- Αν ξαναπάρεις, να δεις που θα την έχω χειροτερέψει.

ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
- Ο ίδιος.
- Από την Kleftobank τηλεφωνώ, κύριε Παπαδόπουλε, Αγκαθούρα.
- Α, υπέροχα.
- Σχετικά με το δάνειό σας..
- Ναι, τι έπαθε;
- Εχετε καθυστερήσει 6 ημέρες την πληρωμή του.
- Και μία σήμερα 7.
- Πότε υπολογίζετε ότι θα μπορέσετε να καταθέσετε το ποσό;
- Οταν το καταθέσω, θα το δείτε στον υπολογιστή σας.
- Πρέπει να μου πείτε μια ημερομηνία.
- Δεν θέλω να σας πω. Θα το δείτε κατατεθειμένο.
- Με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά.
- Βρε, άντε μου στο διάολο, που θα μου μάθεις και συμπεριφορά, αλογομούρα.
- Η συνομιλία μας, κύριε Παπαδόπουλε, καταγράφεται και θα μεταβιβαστεί στους υπεύθυνους.
- Και πώς θα τους πεις ακριβώς, κούκλα μου; «Με είπαν ******* στο τηλέφωνο επειδή κάνω το επάγγελμα μιας *******ς»; (κλείσιμο)

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

- (Απαντάμε στο κινητό έχοντας δει το νούμε ρο τηλεφώνου) Ψησταριά το «Ωραίο Λιόπεσι», λέγεται;
- (Το κλείνει η Αγκαθούρα, σαστισμένη.)

GAY ACTIVIST ANTIMETΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ;
- Ο ίδιος.
- Αγκαθούρα από την Kleftobank.
- Aχ, κυρία Αγκαθούρα μου, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα γιατί πεοθηλάζω και είμαι μπουκωμένος.

ΝΤΑΝΤΑΪΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Με ακούτε, κύριε Παπαδόπουλε;
- Οχι.

ΚΑΨΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Σας ακούω.
- Αγκαθούρα από την Κleftobank.
- Καλησπέρα, κυρία Αγκαθούρα, σας περίμενα.
- Εγινε κάποια κατάθεση μήπως;
- Αχ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα.
- Αύριο θα τα καταφέρετε;
- Να σας πω, τι φοράτε αυτή τη στιγμή;
- Συγγνώμη;
- Θα ήθελα να πάρετε το ακουστικό και να το ακουμπήσετε πάνω σας και σιγά-σιγά να το κατεβάσετε προς τα κάτω και μετά, με μία κίνηση, αργή, αλλά σταθερή, με τρυφερότητα και δυναμισμό συνάμα, να το σπρώξετε μέσα σας.
- Πώς μιλάτε έτσι, κύριε Παπαδόπουλε;
- Δεν είμαι ο Παπαδόπουλος

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ..

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.


Η κατάσταση είναι ίδια μ' αυτήν των οίκων ανοχής, δεν μπορεί η κυρία να απορρίψει "πελάτη"!
'Ετσι και στην πολιτική θα περάσουν όλοι, με τη σειρά, ένας-ένας, δεν απορρίπτεται κανένας, θα κάνουν τη δουλειά τους και θα φύγουν, εμείς πάλι καρτερικά θα περιμένουμε τον επόμενο ...!

Ήταν αναμενόμενο μετά το σφυροκόπημα των τελευταίων απκαλύψεων να εκτιναχθεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.




Γι’ αυτό οι βουβουζέλες του ΔΝΤ προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Κώστα Καραμανλή για να μην αποκαλυφθεί η χυδαία πολιτική απάτη που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού.


Άλλωστε τα χαλκεία της Ιπποκράτους το κατάλαβαν νωρίς και άρχισαν να..
διαδίδουν φήμες ότι δήθεν αυτές οι αποκαλύψεις είναι …τρικλοποδιά στον Σαμαρά!! Ξέχασαν βέβαια να το τεκμηριώσουν αντίστοιχα, “αποκαλύπτοντας” τις προχωρημένες συζητήσεις Καραμανλή – Παπαρήγα για προσχώρηση στον Περισσό.

Άλλωστε το νοητικό επίπεδο των αναγνωστών πράσινων ΜΜ¨Ε¨και Blogs (όσα έμειναν) είναι γνωστό.

Αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι το ότι βρέθηκαν και “νεοδημοκράτες” με IQ …αρνητικό, που να αναπαράγουν αυτές τις ηλιθιότητες. Μήπως δεν άκουσαν ότι ο ΚΚ είναι υποψήφιος με τη Νου Δου και όχι με την ΟΑΚΚΕ;

Μήπως είναι κατά βάθος θαυμαστές του ΓΑΠ εγκλωβισμένοι σε γαλάζιο κορμί; Μήπως είναι απλώς λαμόγια και ψηφοφόροι επ’ αμοιβή;

Όπως και να ‘χει, οι περισσότεροι από αυτούς κατάλαβαν την κοτσάνα τους και άρχισαν τους διθύραμβους. Οι υπόλοιποι, τον χαβά τους. Σαν τα καλά τζουκμποξ.

Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν τα σενάρια περί χρεοκοπίας της Ελλάδας έβγαιναν αληθινά και η χώρα μας εγκατέλειπε τη ζώνη του ευρώ;



Τι θα μπορούσε να συμβεί αν το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση αποτύγχαναν; Απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις δίνει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία καταγράφει όλα τα πιθανά σενάρια “Τι θα συμβεί αν...”.
Συγκεκριμένα, μια ομάδα οικονομολόγων της εφημερίδας με...
επικεφαλής τον Dirk Heilmann επιχείρησαν να...διαλύσουν την ευρωζώνη.
"Διαλύοντας" τη

Ο κύβος ερρίφθη για τον Alpha και επικράτησε το κακό σενάριο.




Οι γερμανοί του RTL κρίνοντας το μέγεθος και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αποφάσισαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το χωριουδάκι που λέγεται Ελλάδα και προκειμένου να καλύψουν την τρύπα που δημιούργησαν τον ...




τελευταίο χρόνο των 18 εκατομμυρίων ευρώ ο Alpha από τη νέα σεζόν δεν θα έχει πρόγραμμα! Συγκεκριμένα μόνο Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, η εκπομπή του Μουτσινά και το ''Κάτι Ψήνεται'' πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Σώζεται επίσης και το ''Chart show'' της Ναταλίας Γερμανού. Όλα τα υπόλοιπα κόβονται μαχαίρι. Με άλλα λόγια τέλος η πρωινή ζώνη του Alpha με Λάμπρου-Παπαβασιλείου, τέλος το «Κους κους» με Κατερίνα Καραβάτου, τέλος ακόμα και οι «Οικογενειακές ιστορίες», τέλος το «Greek Idol», τέλος το ''Μες στην καλή χαρά'' και πάει λέγοντας! Επίσης να σημειωθεί, ότι δεν αποκλείεται ο Κριστόφ Μάινους να μετακομίσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δίνοντας τα φώτα του σε άλλο κανάλι συμφερόντων του RTL.

Μετά την ιστορική ατάκα «λεφτά υπάρχουν», να ετοιμάζεστε για νέες προεκλογικές ατάκες από τον πρωθυπουργό μας.



Μετά το πρόσφατο περιστατικό «διακοπής συνομιλιών με την τρόικα», όπως έσπευσαν να μας ενημερώσουν τα καλά μας τα κανάλια, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να ακούσουμε τον Παπανδρέου να διαλαλεί από κάποιο προεκλογικό μπαλκόνι ότι: «αυτή η κυβέρνηση έδιωξε την τρόικα και το ΔΝΤ, που τους είχαν φέρει οι προηγούμενοι»! Είναι που λέμε... ένας αντιεξουσιαστής στην εξουσία…

Κοίτα να δεις θέματα που θέλει ο Έλληνας για να τσιμπίσει…

Τα ξεχάσαμε όλα τα προβλήματα μας με μιας έτσι;;
Αρκεί να δούμε λίγο μπούτι!
Τόσα και τόσα άρθρα και θέματα έχει το pieria -gr.. αυτό θα γίνει όμως το πιο δημοφιλές άρθρο (δείτε την λίστα στα αριστερά αν δεν μας πιστεύετε….)Δεν με νοιάζει η επερώτηση Βόμβα του Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas MölzerΣιγά τα νέα... Μάστιγα και στα Γρεβενά τα ναρκωτικάΣιγά μην δεν φταίει για όλα φταίει ο Καραμανλής!Και σιγά την κοπή των δέντρων στην παραλίακαι ποιος είναι αυτός ο Harald Hau που θα μας πει για ...Λάθος πολιτικής" η διάσωση της Ελλάδας και το EFSF

Πέσατε με τα μούτρα στην ανάρτηση με θέμα«Γυμνές φωτογραφίες της Άτζελας!!»*
Αλήθεια ποιας Άτζελλας άραγε;Είναι τόσες πολλές εξάλλου….

Σκεφτείτε λοιπόν τι μπορεί να σας κάνει μια κυβέρνηση που ξέρει από προπαγάνδα και που έχει μαζί της τα ΜΜ«Ε»…

*Και όλα αυτά την εποχή που το ιντερνετ έχει πλημμυρίσει από άφθονη δωρεάν τσόντα!…. Δεν του φτάνει όμως αυτό.. την θέλει και στο pieria -gr... που να αλλάζεις σελίδα τώρα!

ΥΓ(Παρακαλώ όσοι από τους συχνούς αναγνώστες του taxalia τσιμπήσατε με τον τίτλο… να λάβετε υπόψην σας την συγκεκριμένη σας αντίδραση!)

και για την ιστορία... ένα printscreen....


Σημείωση: κορυφαίο σχόλιο του r+w (εδώ**)
Μην ξεχνάτε, οι συγγραφείς του pieria -gr δεν χαρίζονται ούτε στην μάνα τους… αλλά και οι αναγνώστες του… είναι μία από τα ίδια!

**Και επειδή δεν είμαι από την Σκωτία...
πάρε να έχεις.... (κλικ εδώ)
Από το ... angela-jennings.com

Το Σύνταγμα είναι ζωντανό.



Τα ασφυξιογόνα των νεοταξικών πραιτόρων και του στρατού τους δεν κατάφεραν να το πνίξουν. Οι ελεύθεροι πολίτες επιστρέφουν για να διεκδικήσουν την πόλη από τον αδίστακτο τύραννο. Επιστρέφουν για να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία, για να..
ανατρέψουν το χρεοκοπημένο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, που καταφαύλισε τους δημοκρατικούς θεσμούς, καταστρέφοντας την Ελλάδα.
Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν στις πλατείες για να καταφοβίσουν εκείνους που διέπραξαν την προδοσία της χώρας, υπογράφοντας προσβλητικά μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Που στο μόνο που στοχεύουν, με τους παράλογους όρους τους, είναι στο διαθρωτικό ξεπούλημα του πραγματικού φυσικού πλούτου και των στρατηγικών και κοινωφελών υποδομών του κράτους, χωρίς να βελτιώνουν καθόλου την οικονομική κατάσταση της χώρας και των συνθηκών διαβίωσης σε αυτή.


Οι αγανακτισμένοι πολίτες επιστρέφουν ειρηνικά, ως διαδηλωτές, για να διαδηλώσουν εναντίον του τυράννου που νομοθετεί νόμους παράνομους. Καταστρατηγώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας. Όμως, αυτή τη φορά, ο ειρηνισμός των διαδηλωτών δεν πρέπει να θεωρηθεί από την εξουσία ως αυτοσκοπός, στη λογική: «σφάξε με, Αγά μου, ν’ αγιάσω». Αυτή τη φορά, η κρατική εγκληματικότητα (που σίγουρα θα εκφραστεί), θα έχει –πρέπει να έχει– την ανάλογη δυναμική αντίδραση των αμυνόμενων διαδηλωτών που η φοβισμένη κατασταλτική Αρχή θα μετατρέψει σε επαναστάτες.


Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν ελεύθεροι, ακομμάτιστοι, ανιδιοτελείς και ενωμένοι. Επιστρέφουν σαν τη Νέμεσις, για να αποκαταστήσουν την τάξη, για να αποδώσουν δικαιοσύνη τιμωρώντας τους αδικητές τους.

Για αυτό: Όλοι, ξανά, στις πλατείες. Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΕΩΣ [MIRAGE] ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ;;!!

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΟΥΑΝΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΞΙΝ'ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ", ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, Η ΠΟΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΧΝΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ!
ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΧΡΟΝΟΠΥΛΗΣ", ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ(!!!). [ΕΝΑΝ "ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΛΠ...]
ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗΣ" [MIRAGE] ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΑΕΡΑ, ΔΙΑΘΛΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ. ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ, Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΚΑΙ ΜΛΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΟ: ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ MIRAGE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.
ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΕΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΑ ΠΛΗΘΗ... ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ...ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΤΗ "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!(ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...) [ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ 'BLUE BEAM PROJECT"] Ή ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ MIRAGE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ "TEST DRIVE", ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ "ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΕ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!

ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Πρωτοσέλιδο έγινε η ερώτηση-βόμβα που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με αφορμή το θέμα των CDS, δηλαδή των γνωστών ασφαλίστρων για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας!
(Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ)

(H εφημερίδα ζητά από τον ΓΑΠαπανδρέου να βάλει ΦΥΛΑΚΗ τον αδελφό του, μιας και το δημόσιο ζημιώθηκε 25δισ ευρώ!!!)



Ακόμη ένα πρωτοσέλιδο που έφερεη ερώτηση-βόμβα που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου με αφορμή το θέμα των CDS, δηλαδή των γνωστών ασφαλίστρων για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας!
(Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ)

Κινέζοι επενδύουν στην Ισλανδία

Διχασμένη παρουσιάζεται η κοινή γνώμη της Ισλανδίας απέναντι στα σχέδια Κινέζου επενδυτή για μεγάλο οικο-τουριστικό πρότζεκτ. Και το ερώτημα είναι: Ανάπτυξη ή εκποίηση;
Σχεδόν τρία χρόνια μετά το βαρύ πλήγμα που δέχτηκε η βορειοατλαντική χώρα από την οικονομική κρίση, προσπαθεί να επαναφέρει τις ισορροπίες στο οικονομικό πεδίο. Οι επενδύσεις από το εξωτερικό ενδείκνυνται σε αυτές τις περιπτώσεις για εισροή κεφαλαίων και ανάπτυξη.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ: Η εκλογή νέου Προέδρου Δημ. Συμβουλίου στον δήμο Δίου – Ολύμπου.


Την Πέμπτη 25\8 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου για να εκλέξει τον νέο του Πρόεδρο μετά τον αδόκητο χαμό του πρώτου Προέδρου Δ.Σ. του νέου «καλλικρατικού» μας δήμου, Μιχάλη Λαλούμη.

Αφού όλοι οι ομιλητές απευθύναμε για άλλη μία φορά τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του εκλιπόντα και δηλώσαμε την θλίψη μας για τον τόσο πρόωρο χαμό του, καλωσορίσαμε κατόπιν το νέο μέλος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, Βασίλη Παπαδημητρίου, που έρχεται να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό που προέκυψε με τον θάνατο του Μιχάλη Λαλούμη. Είμαι πάντως βέβαιος πως θα ανταποκριθεί επάξια στα νέα του καθήκοντα, καθώς γνωριζόμαστε από παιδιά, αφού μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά.

Μετά από όλα αυτά ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην τοποθέτησή μου υπενθύμισα ότι τα δεδομένα είναι πλέον εντελώς διαφορετικά από εκείνα του Ιανουαρίου κατά την πρώτη εκλογή Προέδρου, κι αυτό γιατί πολύ απλά έχει μεσολαβήσει η αργία του δημάρχου! Όπως δήλωνα τον περασμένο Μάιο στη συνεδρίαση για τον ορισμό αναπληρωτή δημάρχου: «υπήρξε προεκλογικά παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, των συνδημοτών μας. Υπήρξε απόκρυψη της πλήρους αλήθειας, της πραγματικής εικόνας! Επομένως ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ, ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ θα ήταν να παραιτηθούν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι επιλαχόντες και να ακολουθήσουν αμέσως οι δικές μας παραιτήσεις (της αντιπολίτευσης) και ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! Έτσι μόνο θα είχε την ευκαιρία να εκφραστεί δημοκρατικά ο λαός της Νότιας Πιερίας γνωρίζοντας πια όλη την αλήθεια!».

Θα ήταν οπωσδήποτε ανακόλουθο από την πλευρά μας, από τη στιγμή που η κατάσταση παραμένει η ίδια, να πράτταμε κάτι διαφορετικό από ό,τι στη διαδικασία ορισμού αναπληρωτή δημάρχου. Απείχαμε λοιπόν από την (μυστική αυτή τη φορά) ψηφοφορία!

Υ.Γ: Στη διάρκεια τοποθετήσεων των αρχηγών παρατάξεων ο κ. Δημόπουλος επανέλαβε την πρόταση του Προέδρου της δημ. κοινότητας Λιτοχώρου, κ. Ανδριά για να ονομαστεί τιμής ένεκεν η αίθουσα συνεδριάσεων δημ. συμβουλίου σε «αίθουσα Μιχάλη Λαλούμη», δηλώνοντας πως ο ίδιος και η παράταξή του συμφωνούν με την πρόταση αυτή. Κατόπιν έλαβε τον λόγο ο κ. Τσιφοδήμος δηλώνοντας, ανάμεσα σε άλλα, πως χωρίς να διαφωνεί με την παραπάνω πρόταση, θεωρεί ότι αν πρέπει να πάρει κάποιο όνομα η συγκεκριμένη αίθουσα, αυτό θά’ πρεπε να ήταν του Θανάση του Λάππα, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για περίπου τριάντα χρόνια, όντας Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου τα μισά από αυτά.

Μιλώντας τρίτος κατά σειρά δήλωσα πως ο κ. Τσιφοδήμος με πρόλαβε στην συγκεκριμένη αναφορά βγάζοντας με, κατά κάποιον τρόπο, από την δύσκολη θέση να αναφερθώ πρώτος εγώ στον πατέρα μου. Γιατί ίσως για κάποιους να μη θεωρείται «κομψό» ή «πολιτικά ορθό» να επαινεί ένας γιος δημόσια τον πατέρα του, εγώ όμως θα αισθανόμουν τουλάχιστον αχάριστος σαν γιος και σαν δημότης, εάν δεν συμπλήρωνα την πρόταση του κ. Ανδριά με κάτι που θα αναγνώριζε την πολυετή προσφορά του Θανάση Λάππα στα κοινά αυτού του τόπου (αρκούμαι απλώς να αναφέρω ότι οι 7 συνεχόμενες θητείες του πρέπει να αποτελούν ρεκόρ σε πανελλαδικό επίπεδο!). Συμφώνησα λοιπόν να ονομαστεί η αίθουσα δημ. συμβουλίου «αίθουσα Μιχαήλ Λαλούμη» (άλλωστε το γεγονός ότι ο αείμνηστος υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος Δ.Σ. του δήμου Δίου – Ολύμπου έχει από μόνο του την δική του ιστορική αξία!), συμπληρώνοντας όμως κι επαυξάνοντας με την πρόταση να ονομαστεί το δημοτικό κατάστημα στο Λιτόχωρο σε «Αθανασίου Λάππα»!

Υ.Γ. 2: Ούτως ή άλλως θα πρέπει να ευχηθούμε στον νέο Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, κ. Γεώργιο Κωτούλη, καλή επιτυχία στα νέα του απαιτητικά καθήκοντα που γίνονται ακόμη πιο βαριά όχι μόνο από την δυσμενή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται για ποικίλους λόγους ο δήμος Δίου – Ολύμπου, αλλά και από την «βαριά σκιά» που αφήνει πίσω του ο προκάτοχός του. Ευελπιστούμε πραγματικά να συνεχίσει, όπως άλλωστε κι ο ίδιος δήλωσε, στον δρόμο της διαφάνειας και της συνεργατικότητας με όλους τους δημ. συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για το καλό του δήμου μας!

Με τιμή,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου

Επικεφαλής δημ. παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».

ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ!!

"Ο ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΠΑΥΛΑΚΙΑΣ-ΣΑΥΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ".
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ: (Γελώντας) Παύλε δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι μας κηρρύτεις τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ, διότι αν το ισχυρίζεσαι αυτό σημαίνει ότι γνωρίζεις τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ έτσι δεν είναι;
ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: (Μυριζόμενος την καταστροφή και το διαλεκτικό "κλείσιμο"). Τον γνωρίζω δια του Πνεύματος, όλοι μπορούν να γνωρίσουν τον Θεό δια του Πνεύματος το οποίον αυτός αποστέλλει εις τους εκλεκτούς αυτού (αρλούμπες).
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ: (Γελώντας) Εννοείς ότι ο Θεός Οργανισμός Σύμπαν ως Μέγιστη Οντότητα ασχολείται και αποστέλλει ειδικά μηνύματα εύνοιας στις Ελάχιστες Οντότητες όπως εμείς; Δηλαδή ο Συμπαντικός Οργανισμός δείχνει εύνοια στα μισά κυτταρά του και τα άλλα μισά τα αποστρέφεται;
ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ποιος θεός Σύμπαν και ποια Κύτταρά του, εγώ σας μιλάω για τον Θεό που δημιούργησε το Σύμπαν και τα Αστέρια και τη Γη και τους ανθρώπους.
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ: Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ Συμπαντικός Οργανισμός δημιουργήθηκε από άλλον Θεό που υπήρχε όταν ακόμη δεν υπήρχε ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ;
ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Το Σύμπαν δεν είναι Οργανισμός Νοήμων, είναι νεκρή μηχανική κατασκευή αυτού του Θεού [βλ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ] που όπως πολύ σωστά είπατε προυπήρχε του Σύμπαντος [Αστέρων, Πλανητών και ανθρώπων]
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ (Απευθυνόμενος με σιγανή φωνή στους γύρω του) Αυτός εδώ είναι βαρεμένος σφόδρα, τώρα θα γελάσουμε. (Δυνατά στον Παύλο). Αν ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ που εννοείς προυπήρχε του δικού μας ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ και μάλιστα τον κατασκεύασε, τότε Παύλε ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ που μας κηρύττεις δεν είναι εκείνος προς τιμήν του οποίου αφιερώσαμε βωμόν ΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΘΕΩ. Διότι ο ιδικός μας ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ Νοήμον Σύμ-παν [ΟΡΦΙΚΟΣ ΠΑΝ-ΑΣ] είναι Αυτοδημιούργητος και εκ Ταυτότητος και εξ Ορισμού Άγνωστος λόγω του ότι τα αισθητήριά μας Οράσεως δεν επαρκούν να εξερευνήσουν τα Όρια του. Γιατί λοιπόν ενώ ήξερες τις απόψεις μας προσπάθησες να περάσεις τον ιδικό σου ΆΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ μέσα από τον Βωμό του ιδικού μας ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ; Ή μήπως δεν ήξερες τις απόψεις μας πριν ανεβείς σ' αυτό το βήμα;
ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: (Ζαλισμένος από το Διαλεκτικό Πλήγμα) Ξέρετε άνδρες Αθηναίοι ... εγώ δεν ... θέλω να πω, να πως να το πω, δηλαδή να, είναι εντυπωσιακό ότι εν πάσει περιπτώσει Άγνωστον Θεόν κηρύττω εγώ, Άγνωστον Θεόν τιμάτε εσείς, αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχουν κοινά σημεία στη Φιλοσοφία μας.
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: (Πέφτουν στο δάπεδο του βράχου από τα γέλια και φωνάζουν) Ναί, ναί έχεις δίκηο, σωστά ομιλείς. Πες μας κι άλλα τέτοια.
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ: (Απευθυνόμενος προς το πλήθος) Άνδρες Αθηναίοι Ντροπή!!! Εδώ φιλοξενούμεν τον αγαπητόν Φιλόσοφον Παύλον εκ Ταρσού της Κιλικίας και ωφείλομεν αν μη τι άλλο να τον αφήσουμε να ομιλήσει.
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ: (Συλλαβόντες την ειρωνεία του Πολυμήδη και γελώντες γέλωτα μέγα) Ναί να ομιλήσει, διατί να μην ομιλήσει, φέρτε του κωμωδούς του Αριστοφάνους ρε για να δουν πως να βγάζουν γέλιο, βαρεθήκαμε τις τετριμένες ηθοποιίες τους. Ρε, πως ξέπεσε ετούτος στην Αθήνα; Από ναυάγιο;
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Πολυμήδη άφησε τον σε μένα διότι έτσι που το ρίχτηκες διαλεκτικώς τον γελοιοποίησες πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε να τον χάσουμε. Θέλει ποιο αργά, να το γλεντήσουμε ακόμα δια έξη κλεψύδρες. (Προς τον Παύλο ευρισκόμενο εις άθλιαν κατάσταση). Αγαπητέ Παύλε μη δίδεις σημασία εις το Πλήθος, είναι αγροίκον και απαίδευτον εις την υψηλήν φιλοσοφίαν. (Προς το πλήθος) Παύσατε να γελάτε ω απαίδευτοι εν ονόματι του Ξενίου Διός.
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ: (Σιωπούν μυριζόμενοι τον ελιγμό του Λεόντιχου).
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Παύλε, ας ξαναγυρίσουμε στην αρχική σου δήλωση ότι "Γνωρίζεις τον δικό σου έστω ΆΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ και επειδή τον γνωρίζεις τον κηρύττεις, τον γνωρίζεις δε από το πνεύμα που αυτός σου έστειλε. Δηλαδή αυτόν τον Θεό εσύ δεν το είδες ποτέ;
ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Όχι δεν τον είδα ποτέ διότι είναι γεγραμμένον "ουδείς δύναται να ίδη τον Θεόν και να ζήσει".
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Αυτό ποιός το έγραψε ο ίδιος ο Θεός;
ΠΑΥΛΟΣ: Όχι το έγραψαν οι προφήτες.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Και στους προφήτες ποιος το είπε;
ΠΑΥΛΟΣ: Τους το είπε ο Θεός.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Ώστε οι προφήτες γνώρισαν τον Θεό και δεν πέθαναν όπως πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τον κανόνα που είπες;
ΠΑΥΛΟΣ: Όχι δεν πέθαναν. Τον γνώρισαν τον θεό δι'ενυπνίων και διά του πνεύματος του Αγίου. Δεν τον είδαν ποτέ στην όψη, διότι είναι γεγραμμένον...
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Ξέρω το είπαμε αυτό. Ώστε στην προσωπική σου σχέση με τον Θεό που κατ'εσέ κατασκεύασε το Σύμπαν, και στην σχέση προφητών με τον θεό αυτό, τα δικά σου αισθητήρια και τα αισθητήρια των προφητών δεν είδαν και δεν άκουσαν ποτέ τον Θεό.
ΠΑΥΛΟΣ: Έτσι είναι, εκτός από τον Μωυσή ο οποίος άκουσε τον Θεό με γυρισμένη την πλάτη και τον Αβραάμ και τον Λώτ οι οποίοι είδαν τρεις εκπροσώπους του Θεού πριν καταστραφούν τα Σόδομα και Γόμορα.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Παύλε όταν κάποιος μου μιλάει από πίσω ή μου στέλνει τρείς αντιπροσώπους, αυτός ο κάποιος μπορεί να ισχυρισθεί ότι είναι ο οιοσδήποτε, είναι έτσι ή όχι; Όταν πάλι αυτός ο κάποιος μου στέλνει ενύπνια μπορεί και πάλι να ισχυρισθεί ότι είναι ο οιοσδήποτε. Επομένως με τις έμμεσες αυτές ψευδοεμφανίσεις ο οιοσδήποτε μπορεί να ισχυρισθεί ότι είναι ο οιοσδήποτε, είναι έτσι ή δεν είναι; Αν δεν είναι έτσι, τότε τα δικαστήρια μας στην Αθήνα και τα δικαστήρια σας στην Ταρσό της Κιλικίας θα εδίκαζαν και θα κατεδίκαζαν και θα αθώωναν τους κατηγορουμένους, δεχόμενα ως έγκυρες μαρτυρίες, τα ενύπνια, τις φωνές με γυρισμένη την πλάτη και τις καταθέσεις των μαρτύρων μέσω τριών αντιπροσώπων τους, είναι έτσι ή όχι;
ΠΑΥΛΟΣ: Ωφείλω να συμφωνήσω.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Επομένως πως εσύ και οι προφήτες τους οποίους επικαλείσαι, είσθε βέβαιοι ότι τα ενύπνια και οι όπισθεν φωνές που ακούσατε ή είδατε προέρχονται από τον Άγνωστο Θεό σας τον οποίο είναι αδύνατον να δείτε; Γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλοί θεοί εκ των οποίων ολίγοι έχουν ελεγχθεί από άλλους θεούς επειδή χρησιμοποίησαν δόλο μεταξύ των και εναντίον θνητών; Πως μπορούμε να είμεθα βέβαιοι ότι οι μαρτυρίες των ενυπνίων και των όπισθεν φωνών και των μακρόθεν μεταβιβάσεων σκέψεως ή "αγίου πνεύματος" όπως το ορίζεις, προέρχονται από θεούς που είναι πραγματικώς αυτοί που δηλώνουν ότι είναι;
ΠΑΥΛΟΣ: Ορθώς ομιλείς αλλά εμείς έχομεν την προσωπικήν εμπειρίαν της Αναστάσεως του Υιού του Θεού Ιησού Χριστού , τον οποίον όπως σας είπα προηγουμένως στην ομιλία μου ανέστησε ο Θεός εκ νεκρών. Αυτός ο Υιός του Θεού μας εβεβαίωσε και μας εγνώρισε τον Πατέρα του Θεό [δημιουργού] του Σύμπαντος.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: (Προς Αθηναίους γελώντες με δάκρυα και λυγμούς) Σας παρακαλώ ω άνδρες Αθηναίοι, ολίγη σοβαρότης. (Προς Παύλον) Μην δίδεις σημασίαν εις τους αμύητους αυτούς βαρβάρους. Τα περί του Υιού του Θεού θα τα συζητήσουμεν στην συνέχεια, αν και προς το παρόν προσθέτουμε τον υποτιθέμενον Υιόν στους τρείς αντιπροσώπους και επομένως έχομεν τέσσερις εκπροσώπους, του Θεού, έτσι δεν είναι; Δηλαδή εξακολουθούμε ακόμη να μην βλέπουμε τον αποστέλοντα αλλά μόνον απεσταλμένους εκ των οποίων ο ένας είναι υιός του αποστέλοντος. Δηλαδή ευρισκόμεθα ακόμα εις το ίδιο σημείο στο οποίο η ύπαρξη του αποστέλλοντος βεβαιώνεται αυτή τη φορά από τέσσερις αντί τριών μαρτύρων. Αυτή τη στιγμή ας υποθέσουμε ότι γίνεται δίκη περί υπάρξεως ή όχι ενός προσώπου το οποίο κανείς δεν είδε και εκ ταυτότητος είναι αδύνατον να το δεί. Παρουσιάζεσαι συ Παύλε και βεβαιώνεις ότι το πρόσωπο αυτό υπάρχει, δηλαδή ότι ο Θεός που κατασκεύασε το Σύμπαν υπάρχει. Είσαι μόνον ένας Μάρτυς και το δικαστήριο σε ερωτά "είσαι αυτόπτης" Μάρτυς; Απαντάς "όχι, είμαι Μάρτυς εξ ακοής άλλων Μαρτύρων, τεσσάρων Μαρτύρων οι οποίοι παρουσιάσθηκαν ως εκπρόσωποι αυτού του Θεού. Αυτούς τους τέσσερις εκπροσώπους τους έχεις ιδεί εσύ Παύλε;
ΠΑΥΛΟΣ: (με ύφος παγιδευμένης αλεπούς) "όχι δεν τους είδα εγώ. Τους τρεις τους είδε ο Αβραάμ πριν δύο χιλιάδες έτη και τον Υιόν του Θεού τον είδαν οι Μαθητές του στην Ιουδαία πριν από είκοσι έτη και μου μίλησαν γι'αυτόν. Αλλά και εγώ εγνώρισα τον Υιόν του Θεού επειδή με ετύφλωσε εξ αποστάσεως και κατόπιν με ιάτρευσε πάλιν εξ αποστάσεως, δια να πιστέψω.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Άνδρες Αθηναίοι σας ερωτώ τι το φαιδρόν ακούτε και γελάτε.
(Προς τον Παύλο). Παύλε 2.000 έτη διαιρούμενα δια τριάντα έτη μιας γενεάς μας κάνει εξήντα και έξη, επομένως η πληροφορία περί τριών εκπροσώπων έχει φθάσει ως την Αθήνα μέσω εξήντα και έξη προφορικών ή γραπτών μεταβιβάσεων άρα μέσω 66 προσώπων και άρα δικαστικώς αυτή η μαρτυρία θεωρείτε άκυρη.
Για τον Υιόν του Θεού είσαι Μάρτυς εκ μεταφοράς. Δηλαδή κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι ο Υιός του Θεού, κάποιοι τον ακούνε να το ισχυρίζεται, και το μετέφεραν σε σένα. Δηλαδή αν το δικαστήριο σε δεχθεί ως ειλικρινή, έχεις να καταθέσεις αυτό που σου είπαν ότι τους είπε. Στην Ταρσό της Κιλικίας εργαζόσουν ως Νομομαθής. Τι θα έκανες λοιπόν αν είχες να αξιολογήσεις τέτοιες μαρτυρίες εκ δευτέρας έως εξηκοστής έκτης μεταφοράς; Είναι δεκτές τέτοιες μαρτυρίες από τους Νόμους της Ταρσού;
ΠΑΥΛΟΣ: Όχι δεν είναι, εδώ απαιτείται πίστις.
ΛΕΟΝΤΙΧΟΣ: Ο Χώρος που τώρα πατάς Παύλε δεν είναι χώρος τυφλής πίστεως αλλά χώρος Δίκης όλου του Επιστητού, δηλαδή Χώρος της Λογικής και της Γνώσεως. Άνευ αποδεικτικών στοιχείων τίποτα δεν γίνεται εδώ δεκτό. Και έαν στο βήμα αυτό απορρίπτουμε θεωρίες μη αποδείξιμες συμπολιτών μας, γιατί θα έπρεπε να δεχθούμε τις αναπόδεικτες θεωρίες ενός Ξένου όπως εσύ του οποίου δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, αν και υποτευόμεθα ότι είναι κίνητρα Γεφυραίων εφ'όσον ανέφερες την Ιουδαία. Άλλωστε σε έχουν δει πολλοί να εισέρχεσαι εις τον Ναόν των Γεφυραίων όπου δεν αφήνουν να εισέλθει κανείς μη Γεφυραίος. (Πράγματι στο ιζ' 17 Πράξεις των Αποστόλων, αναφέρεται ότι ο Παύλος "διελέγετο λοιπόν εν τη συναγωγή των Ιουδαίων (εν Αθήναις). Απαγορεύεται από τους νόμους των εβραικών Συναγωγών να εισέλθει σ'αυτές και να διδάξει λειτουργός άλλης θρησκείας. Επομένως ο Παύλος εισήλθε στην εβραική συναγωγή των Αθηνών με διαταγή του Ραββίνου διότι απλούστατα εθεωρείτο και ήταν λειτουργός της Εβραικής Θρησκείας. Μέσα στις Συναγωγές διετάχθη μέρος των Γεφυραίων να "ασπασθή" τον Χριστιανισμό ώστε να προχωρήσει το Σιωνιστικό σχέδιο μέσω του κρυπτοσιωνιστικού και φαινομενικά αντισιωνιστικού χριστιανισμού, με σκοπό την παραπλάνηση των Ελλήνων.")
Η συνέχεια και το τέλος στην αρχή του νήματος.
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ -----> ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ
-----> ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
««ΚΟΣΜΟΝ ΤΟΝΔΕ, ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ, ΑΛΛ' ΗΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ. «ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΔΕ ΕΣΤΙ» ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΟΝ, ΑΠΤΟΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ»».
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
Τον παροντα ΚΟΣΜΟ- ΣΥΜΠΑΝ, ο οποιος ειναι ο ιδιος για ολα ανεξαιρετως τα ΟΝΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ, δεν το δημιουργησε κανεις. Ουτε απο τους θεους ουτε απο τους ανθρωπους, αλλ' υπηρχε παντοτε και υπαρχει και θα υπαρχει. «Ο παρον ΚΟΣΜΟΣ - ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ» αιωνιως ζωντανο Πυρ, το οποιο αναπτει με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και σβυννει με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ «ητοι ταχεως κινουμενη οντοτητα» ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.- «Το παρον τοπικο Συμπαν ειναι» ΑΙΩΝΙΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ «ητοι αιωνιως κινουμενο - ταλαντουμενο» ΠΥΡ «ητοι στατικως δωδεκαεδρος "ΑΙΘΗΡ" ως το ελαχιστο σωματιδιο Υλης» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΒΥΝΝΕΙ «ητοι υποκειται σε ΜΗ-ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ, και σε ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ συντηξεις ενρηξεις ως Αλματικες-Φραγματικες Διαστατικες Συμπυκνωσεις Υλης» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ «συντηξεως ατομων», ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΒΕΙ «ητοι υποκειται σε Αλματικες ημι-Αλματικες και Αλματικες Ματαστοιχειωσεις ή Εκρηξεις ως Αλματικες- Φραγματικες Διαστατικες Αραιωσεις Υλης» συμφωνως με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ «πυρηνικης εκρηξεως ατομων».
ΣΗΜ:
Για την αρχαια Ελληνικη Αστροφυσικη και Πυρηνικη Φυσικη ο "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΣ ΑΙΘΗΡ ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ", οταν αυτος ειναι ακινητος ητοι μη ταλαντουμενος, θεωρειτε "ΜΗ ΩΝ" δηλαδη ανυπαρκτος, δηλαδη "ΜΗΔΕΝ ΥΛΗ". Οταν αυτος κινειται θεωριται "ΩΝ" δηλαδη υπαρκτος. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΡΧΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΘΗΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΡΕΙ ΥΛΗ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, μεσω ταυτισεως του διπολου "ΑΙΤΙΟ - ΑΙΤΙΑΤΟ" (ιδε ταυτοτητες και θεωρηματα Προκλου, τελευταιου διοικητου Ακαδημιας Πλατωνος 500μ.χ.)
ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΒΟΛΟΣ