PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εσύ, πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου; Χαμηλή αυτοεκτίμηση. Από πού πηγάζει και πώς να την αλλάξετε!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται πολύ όμορφες κοπέλες να νιώθουν άσχημες, άτομα περιστοιχισμένα από φίλους και οικογένεια να θεωρούν ότι κανείς δεν τους νοιάζεται ή άνθρωποι που προσφέρουν συνεχώς στους γύρω τους να αισθάνονται ανίκανοι; Η απάντηση είναι: χαμηλή

Φέτελ: «Στο Σπα όλα μπορούν να συμβούν»


Τη δωδέκατη pole position σε ισάριθμα γκραν πρι πανηγύρισε η Red Bull Racing! Το απίστευτο σερί συνεχίστηκε και στο Βέλγιο, με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο πρωταθλητής του 2010 κατάφερε στο φινάλε της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμαστικών να εκτοπίσει από την κορυφή τον Λιούις Χάμιλτον κατακτώντας την πρώτη θέση της εκκίνησης για όγδοη φορά φέτος.
Σεμπάστιαν Φέτελ 1ος
«Ήταν δύσκολα στο Q1 και το Q2, αν και στο τέλος του Q3 η πίστα άρχισε να στεγνώνει γρήγορα. Δεν ένιωθα άνετα στο ξεκίνημα των κατατακτήριων αλλά στο Q2 βελτιώσαμε πολύ το μονοθέσιο μας και υπό μία έννοια, ανακάλυψα από την αρχή τι σημαίνει Σπα. Στη τελευταία περίοδο, χρησιμοποίησα τους δύο

Κουζίνα-Με την υπογραφή σας

Το κοµψό µοντέλο µε ντουλάπια από βακελίτη δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να αποδείξει την αξία του. Μένουν µονάχα οι προσωπικές πινελιές, αυτές που θα εξασφαλίσουν στο χώρο την ιδιαιτερότητά του και σε εσάς το προνόµιο να χαίρεστε κάθε δραστηριότητα µέσα στην κουζίνα σας.
Η ευθύγραµµη διάταξη των ντουλαπιών προσφέρεται για κάθε δωµάτιο, ανεξαρτήτως διαστάσεων, και παρουσιάζει το πλεονέκτηµα πως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές τοποθετούνται στη σειρά και, µάλιστα, σε κοντινές αποστάσεις, διευκολύνοντας έτσι τις ενδιάµεσες κινήσεις.

Το μπουσούλημα θέλει τέχνη

Με διάθεση να… διευρύνει τους ορίζοντές του, το ανεξάρτητο πλέον μικρό σας ανακαλύπτει πόσο συναρπαστικές μπορούν να γίνουν οι βόλτες στο σπίτι.
Βάζει δύναμη στα πόδια και στα χέρια, κρατά ψηλά το κεφάλι του και στρέφοντάς το δεξιά αριστερά απολαμβάνει με τις ώρες τις τσάρκες του στα δωμάτια… Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μπορούσε να αποχωριστεί την αγκαλιά σας, τώρα, ζωηρό και αεικίνητο, δεν σταματά να σεργιανίζει ολόκληρο το σπίτι με τα μάτια του ορθάνοιχτα, σαν να μην το έχει δει ποτέ ξανά στη ζωή του. Και μπορεί να μην το βλέπει πρώτη φορά, πρώτη φορά όμως αισθάνεται τόσο ευτυχισμένο που η όρεξη για νέες εμπειρίες «υποστηρίζεται» από τη δύναμη που νιώθει στα άκρα του, κάτι που του επιτρέπει να πλησιάζει και να επεξεργάζεται καθετί ενδιαφέρον.

Και φτάσαμε εις την σήμερον… ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ… ως λέγει παλαιόν, πλην πάντα επίκαιρο, χαρρυκλύννειον άσμάτιο.



Εκτός από τον Καραμανλή, οι υπερατλαντικοί αμερικανοσκοταδοσκατόψυχοι σύμμαχοί μας παρακολουθούσαν τον τότε διοικητής της ΕΥΠ, τον αρχηγός της αστυνομίας, υπουργούς και δεκάδες πολίτες!!!

Τα ΜΜΕ με τους Ψυχαροπαπαχελαδοτρεμοντερμπεντέρηδες, τους Μπάμπηδες, τους Κώνστηδες και τα άλλα αγράμματα εφημεριδοτηλεοπτικά σκύβαλα αφοδεύανε λάσπη, σκάνδαλα και τρόμο στις οθόνες της τηλεοράσεως και στις σελίδες των εφημερίδων….

Η Ελλάδα καιγόταν απ’ άκρη σ’ άκρη. Το σκηνικό της κατάρρευσης απαιτούσε φωτιές και στάχτες…

Τα φανερά και κρυφά Τατουλοτζιμάνια της ΝΔ κρατούσαν απ’ τα παπάρια τον ανήμπορο και παρατημένο πρωθυπουργό από εχθρούς, φίλους, υπουργούς, δελφίνους, βουλευτές, διορισμένους και αδιόριστους…

Η ματαιόδοξος κυρία έριχνε τα μπετά του κατά φαντασίαν της «Μητσοτάκειου Μέλαθρου»…

Και οι κάτωθεν του τραπεζίου συζητήσεις με «παράγοντες», «τραπεζίτες», «νταβατζήδες», «πολιτικούς αντιπάλους» έδιναν και έπαιρνα «δι εν υπουργείον, μιαν καλύβην εις την Εκάλην και ένα εξοχικό εις την Πάρον»

Ο μέχρι προ τινος Γιωργάκης που μετατρέπονταν αργά, αλλά σταθερά σε Γιώργο, έχοντας στην τσέπη την άνετη εκλογική πλειοψηφία που του προετοίμασαν, είχε αρχίσει, κοιμωμένης και εν μέρει συμβάλλουσας της κεντροδεξιάς παράταξης, νωρίς-νωρίς τις προκαταρκτικές συζητήσεις με το ΔΝΤ και σύμπαν το Γαλλογερμανοαμερικανικό τοκογλυφικό σκυλολόι «ίνα συντόμως τεθεί κλήρος επί των εναπομεινάντων ιματίων της πολυπάθου ημών Πατρίδος»

Και φτάσαμε εις την σήμερον… ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ… ως λέγει παλαιόν, πλην πάντα επίκαιρο, χαρρυκλύννειον άσμάτιο.

Και φτάσαμε εις την σήμερον… Με μια υπό κατοχή Πατρίδα και με τα υπάρχοντα του Ελληνικού λαού στο σφυρί για ένα κομμάτι χρέους που ουδέποτε ελέγξαμε…
Για ένα κομμάτι χρέους που μας είπανε ότι έχουμε και που πρέπει να πουληθούμε για να ξεχρεώσουμε!!!

Πρώτος ρουφιανομεσάζων, εγγυητής των πράξεων παραχώρησης, ο μπαφογιώργος της Μαργαρίτας, το καμάρι των Τσάντ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ξωπίσω του τα 151 μόμολα της σοσιαλιστικής σαρκοφάγου…

Συμβάλλοντες εις το θεάρεστο έργο της σωτηρίας της Πατρίδος τα οξυδωμένα Καρατζαφερομπακογιάννεια εξαπτέρυγα, οι επί χρήμασι εκδιδόμενοι πανεπιστημιακοί εκσυγχρονιστοσημιτικής και γκρουπουσκουλονεοαριστεροκουλτουρικής προέλευσης και σύμπαν το εξέχων δημοσιογραφικό αγλάισμα που κοσμεί τους καταλόγους pay roll της Αμερικανικής πρεσβείας και του Ιδρύματος Ford

Και εκεί «στου ποταμού την άκρη» που λέει και το δημοτικό μας τραγούδι, ο κατά πολλούς «σωτήρας» της Πατρίδας Αντώνης Σαμαράς, που κατ’ εμέ ενώ θα «μπορούσε» δυστυχώς δε φαίνεται να το «επιθυμεί…»

Παγιδευμένος στο καλοστημένο δόκανο της «συναίνεσης» των ΜΜΕ και εγκλωβισμένος στα παρωχημένα θεωρήματα των «λαμπρών παλικαριών» του κόμματός του, πιστών υπηρετών του γνωστού Νεοδημοκρατικού δόγματος «στην εξουσία να ‘μαστε και μ’ όποιον να ΄ναι» δίνει, ανελπίστως, φιλί της ζωής στην ανθρωποφάγο κυβέρνηση του κατοχικού πρωθυπουργού και ανίκανος να συλλάβει το μέγα μήνυμα της πλήρους ανατροπής που εκπέμπει η λαϊκή οργή, οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε κατάκτηση μιας πρωθυπουργίας μισής, ίσως και λιγότερο της μισής, θητείας

Τα παιδιά πρέπει να σας βλέπουν


Σκληρό, στρεσογόνο και τρομακτικόείναι για τα μωρά όταν βρίσκονται σεμάρσιπο ή καρότσι να κοιτάζουν μπροστά, αντί να βλέπουν τους γονείς τους, σύμφωνα με έρευνες επιστημόνων.
Αυστραλή καθηγήτρια παιδικής υγείας τουΠανεπιστημίου του Σίδνεϊ, χαρακτηρίζει εγωίστριες τις μητέρες που επιλέγουν να μεταφέρουν τα παιδιά τους με το συγκεκριμένο τρόπο, επειδή το παιδί δεν έχει οπτική επαφή με το γονέα με συνέπεια η απόσταση να του δημιουργεί τρόμο και στρες.

Δίαιτα για μια υγιή μαμά που θηλάζει

Τι χρειάζεστε εσείς και το μωρό σας όσο θηλάζετε
Μερικές θερμίδες που χρειάζεστε για την παραγωγή γάλακτος έχουν συγκεντρωθεί αυτόματα από το σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το σώμα σας χρειάζεται και μετά την εγκυμοσύνη επιπλέον θερμίδες ώστε να έχει αρκετή ενέργεια για τις ανάγκες του συνεχώς αναπτυσσομένου μωρού σας. Όταν ξεκινήσετε να απογαλακτίζετε το μικρό σας, οι ανάγκες σας για θερμίδες θα γυρίσουν πάλι στα φυσιολογικά τους επίπεδα, δηλαδή όσα χρειαζόσασταν και πριν από την εγκυμοσύνη.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΑΠΌ ΤΟ 2006




Ότι τις υποκλοπές έκανε η Αμερικανική Πρεσβεία και μάλιστα με λεπτομέρειες για τους 4 σταθμούς βάσης, κ.λ.π. (το φύλλο είναι της 2-3-2006)

Βεβαίως, την ίδια μέρα, ...
ο λυσσαλέα αντιπολιτευτικός άνθρωπος των ΗΠΑ (που φυσικά έγινε πρωθυπουργός μετά), κατηγορούσε τον Καραμανλή ως ....θύτη.
"Θύτης, όχι θύμα ο Καραμανλής", έλεγε ο boy George."Φταίει ο Καραμανλής που τον παρακολουθούν!", έλεγε ο μέγας στοχαστής.

Και φυσικά οι Έλληνες εξέλεξαν τον εκλεκτό των Αμερικανών, οι οποίοι μπορούν να μας... επιβάλλουν ως Πρωθυπουργό ακόμη και την Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού ο περίφημος "ελληνικός λαός" είναι fun του κουτόχορτου και τρώει σε όση ποσότητα του βάλουν στο στόμα, την προπαγάνδα των "λαδωμένων" ΜΜΕ.
Νοητική αντίσταση μηδέν !

Αν αύριο αρχίσει το MEGA να εκθειάζει τη Τζούλια, να της φτιάχνει προφίλ, οι Έλληνες τηλεορασόπληκτοι θα την ψηφίσουν -με τη θέλησή τους- και θα την κάνουν πρωθυπουργό.
Αν για κάποιο λόγο, ο Γιώργος Παπανδρέου, τα χαλάσει με τους Αμερικανούς και η πρεσβεία τους σώσει σήμα (και χρήμα!) τα ΜΜΕ "γκεμίστε τον", οι ίδιοι σκατοκέφαλοι που σήμερα λοιδωρούν τον Καραμανλή και επαναλαμβάνουν ως μηρυκαστικές κατσίκες το "για όλα φταίει ο Καραμανλής" θα το λένε για τον Παπανδρέου ! Θα λένε "για όλα φταίει ο Παπανδρέου". Οι ίδιοι λέμε! Οι ίδιοι άνθρωποι ! Επειδή έτσι θα τους υποδείξει το MEGA!

Όπως τώρα που για τα δικά του συμφέροντα το MEGA θέλει να επιβάλλει την ίδρυση ανεξάρτητου υπουργείου Ναυτιλίας, τα ίδια ζώα, που μέχρι χθες έλεγαν ότι "εξοικονομούνται λεφτά, καλά έκανε ο Γιώργος" τώρα θέλουν ξεχωριστό Υπουργείο! Επειδή ζαλίστηκαν από την τηλεοπτική εικόνα του MEGA!

Αν το MEGA ή οι Αμερικανοί πάτρωνές του, για κάποιους δικούς τους λόγους θελήσουν π..χ. να επανασυσταθεί το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κι αρχίσει να βομβαρδίζει την "προδοτική κυβέρνηση" που "αποδυναμώνει τις εθνικές θέσεις", τότε , τα ίδια ζώα, που σήμερα λένε ότι "είναι άχρηστο, καλώς κατηργήθει κλπ", -τα ίδια ζώα λέμε!- θα κατηγορούν τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί αργεί να το ξανασυστήσει !!! Μαλακολαός, που άγεται και φέρεται από την τηλεοπτική προπαγάνδα.
Χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης!

Το κρασί ...αδυνατίζει


Το κρασί παχαίνει λιγότερο και από το μεταλλικό νερό. Έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες που πίνουν ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κινδυνεύουν λιγότερο από την παχυσαρκία σε σχέση με τις ομόφυλές τους που απέχουν τελείως από το αλκοόλ. 

Οι αμερικανοί επιστήμονες που πραγματοποίησαν τη μελέτη σε δείγμα 19.000 γυναικών, υποστηρίζουν ότι οι θερμίδες από το αλκοόλ έχουνλιγότερες συνέπειες στο βάρος σε σχέση με τις θερμίδες άλλων τροφίμων. Επισημαίνουν επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο ο οργανισμός δέχεται το αλκοόλ είναι πιο σύνθετος από ότι πιστεύαμε έως τώρα.

Καλύτεροι μαθητές μετά τις 10 π.μ.

Το παιδί σας είναι 13 χρόνων και το πρωί δεν θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι για να πάει στο σχολείο. Εσείς το κατηγορείτε ότι είναι τεμπέλης και ότι δεν πάει να κοιμηθεί το βράδυ την ώρα που πρέπει. Κάνετε όμως λάθος. Σύμφωνα με έναν καθηγητή Νευρολογικών Επιστημών της Οξφόρδης, οι έφηβοι ζουν σε μια διαρκή κατάσταση τζετ-λαγκ επειδή η μελατονίνη, η ορμόνη που ενθαρρύνει τον ύπνο, εμφανίζεται σε αυτούς δύο ώρες αργότερα από το κανονικό. Δηλαδή, ο εγκέφαλός τους λειτουργεί καλύτερα νωρίς το απόγευμα. Και, αν τους υποχρεώνεις να σηκώνονται καθημερινά νωρίς από το κρεβάτι, μπορεί να γίνουν ευερέθιστοι, να μην μπορούν να συγκεντρωθούν, να νυστάζουν.

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

! Γ.Κωτούλης: Να υπηρετήσουμε τον τόπο χωρίς πολιτικαντισμούς


* Να είμαστε ουσιαστικοί, όχι πολιτικάντηδες. Να ξεπεράσουμε αγκυλώσεις, νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος, προέτρεψε.

* Να μην τάζουμε γιοφύρια εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια. Ως συνδυασμός δεν το κάναμε ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά.

Ο Γιώργος Κωτούλης, από την Καρίτσα, τ. διευθυντής της ΕΑΣ Πιερίας, είναι από το βράδυ της Πέμπτης 25/8 ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, ύστερα από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο τ. δημαρχείο Δίου στην Κονταριώτισσα.

Επρόκειτο για διαδικασία αναπλήρωσης του εκλιπόντος προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο δημοτικός κώδικας.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έγινε με βάση τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010. Σ’ αυτή τη συνεδρίαση συμμετείχε και ο νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου Βασίλης Παπαδημητρίου, που ορκίστηκε στις 12/8/2011 καταλαμβάνοντας τη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Λαλούμη.

ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η όλη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου έγινε με μυστική ψηφοφορία, με παραβάν και κάλπη, και διεξάχθηκε υπό την προεδρία της δημοτικής συμβούλου Σοφίας Ζουρζούρα. Άλλωστε, όπως προβλέπει ο δημοτικός κώδικας, σε τέτοιου είδους περίπτωση, καθήκοντα προεδρεύοντος δημοτικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Λαλούμη ενώ στη συνέχεια, για την προσωπικότητα του εκλιπόντος μίλησαν η προεδρεύουσα Σοφία Ζουρζούρα, ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κώστας Δημόπουλος, Αθανάσιος Τσιφοδήμος, Νίκος Λάππας και Κατερίνα Κουρίτα, καθώς επίσης και ένας παιδικός φίλος του εκλιπόντος, ο Γιώργος Ελευθερίου.

«ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΤΟΥΛΗ» ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ακολούθως, ο αναπληρωτής δήμαρχος Γ. Φαρμάκης ανακοίνωσε ότι η δημοτική παράταξη του εκλεγμένου δημάρχου Γ.Παπαθανασίου, ομόφωνα προτείνει για νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Γιώργο Κωτούλη.

Από την πλευρά του ο Κώστας Δημόπουλος ανακοίνωσε ότι η δημοτική του παράταξη θα ψηφίσει «λευκό» ενώ το ίδιο ανακοίνωσε και η Κατερίνα Κουρίτα. Τέλος, ο Νίκος Λάππας ανακοίνωσε ότι η δική του δημοτική παράταξη θα απέχει από τη διαδικασία, εμμένοντας στην άποψη που είχε εκφράσει ο ίδιος τον περασμένο Μάιο ζητώντας να παραιτηθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας οι της εφορευτικής επιτροπής (η προεδρεύουσα Σ.Ζουρζούρα, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γ.Ζτάνης και ο γραμματέας του Δ.Σ. Δ.Χατζής) προχώρησαν στην καταμέτρηση των φακέλων, στην αρίθμηση και μονογραφή των ψηφοδελτίων καθώς και στην καταγραφή των ψήφων ή των λευκών - άκυρων.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας η προεδρεύουσα, Σοφία Ζουρζούρα, ανακοίνωσε ότι ψήφισαν 25 δημοτικοί σύμβουλοι (στη συνεδρίαση ήταν παρόντες 27 δημοτικοί σύμβουλοι, απείχαν όμως από την ψηφοφορία 2 σύμβουλοι). Ανακοίνωσε επίσης ότι υπέρ του Γιώργου Κωτούλη ψήφισαν 17 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ στην κάλπη βρέθηκαν και 8 λευκά ψηφοδέλτια.

Γ.ΚΩΤΟΥΛΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Στο κλείσιμο της συνεδρίασης ο λόγος δόθηκε στον νεοεκλεγμένο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Κωτούλη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε, αφενός μεν να προταθεί για πρόεδρος, αφετέρου δε να εκλεγεί, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του εκλιπόντος Μιχάλη Λαλούμη και στη συνέχεια μίλησε για το πώς βλέπει την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου και τη λειτουργία – διεξαγωγή των συνεδριάσεων.

Απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Γ.Παπαθανασίου, οι οποίοι τον πρότειναν και, μαζί με άλλους συναδέλφους τους, τον ψήφισαν για πρόεδρο, τους διαβεβαίωσε: «Θα εργαστώ ακούραστα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που έχει ο δήμος μας. Θα είμαι παρών σε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να μη διαψευστούν οι προσδοκίες στο πρόσωπό μου».

Από την άλλη πλευρά, απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων, δήλωσε: «Ο ρόλος μου ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι θεσμικός. Και ως τέτοιος θα είμαι συνεργάσιμος και ανοιχτός προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς διαχωριστικές γραμμές».

«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ»

«Χρειάζομαι τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έκανε λόγο για σοβαρά οικονομικά και άλλα προβλήματα που υπάρχουν στον δήμο και που η επίλυσή τους απασχολεί τη διοίκηση του δήμου και τους δημότες.

«Η παρούσα συγκυρία είναι δύσκολη για τον καλλικρατικό δήμο που αντιμετωπίζει δυσβάστακτα οικονομικά προβλήματα. Δύσκολη όμως είναι και η ελληνική οικονομική συγκυρία μέσα σε μια παγκόσμια κρίση που είναι πρωτόγνωρη και που δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και ποια θα μπορούσε να είναι η διέξοδος από την κρίση», σημείωσε.

Ολοκληρώνοντας δε τη σύντομη τοποθέτησή του τόνισε: «Θα πρέπει σ’ αυτή τη φάση του δήμου μας να μη γίνουμε πολιτικάντηδες. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε αγκυλώσεις, νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος. Θα πρέπει να είμαστε ουσιαστικοί.

Θα πρέπει να μην κάνουμε αυτό που κατά καιρούς όλοι κατακρίνουμε, δηλαδή να τάζουμε γιοφύρια εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια. Εμείς αυτό το πράγμα δεν το κάναμε ούτε προεκλογικά, επειδή γνωρίζαμε την κατάσταση που παραλαμβάναμε, μια κατάσταση με 20 εκατομμύρια ευρώ υποχρεώσεις…

Εύχομαι τη συνεργασία και τη στήριξη όλων, για το καλό του δήμου και του τόπου», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Κωτούλης.

Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η συνεδρίαση τελείωσε με ευχές του αναπληρωτή δημάρχου, Γ.Φαρμάκη προς τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου: «Ευχαριστούμε όλοι τον Γιώργο Κωτούλη. Να του ευχηθώ κι εγώ, για μια ακόμη φορά, καλή θητεία και καλή δύναμη».

Αμέσως μετά, κι ενώ είχε τελειώσει η συνεδρίαση, σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας συνεχάρησαν τον νέο πρόεδρο, του ευχήθηκαν να έχει καλή θητεία και ορισμένοι εξ αυτών διαβεβαίωσαν για τη στήριξή τους αλλά και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους ότι θα τα καταφέρει.

Ο γάμος κάνει καλό στην καρδιά


Ευεργετικός στην καρδιά μπορεί να είναι ένας ευτυχισμένος γάμος, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη.
Ασθενείς που υποβλήθηκαν σεbypass έχοντας τη στήριξη του /της συζύγου αυξάνουν στο τριπλάσιο τις πιθανότητες να ζήσουν άλλα 15 χρόνια.
Οι γυναίκες - ασθενείς αναρρώνουν γρηγορότερα όταν έχουν κοντά στην περιπέτεια της υγείας τους τον σύζυγό τους, το ίδιο όμως ισχύει και για τους άνδρες ασθενείς, όταν ο γάμος τους είναι «ανέφελος».

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άρρωστου Steve Jobs

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από το site tmz και δείχνουν τον Steve Jobs τον ιδρυτή της Apple, πολύ άρρωστο και καταβεβλημένο από την ασθένειά του.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2011-2012.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31.8.2011 και ώρα 7 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Με τιμή

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Ο Θανάσης Μολυβδάς στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Μπάσκετ


Και ο Έντγκαρς Τζερομάνοβς στην Εθνική Λετονίας

Ο Θανάσης Μολυβδάς, βοηθός προπονητής μπάσκετ στον Πιερικό Αρχέλαο και για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, στους αγώνες του Εurobasket 2011 θα είναι και βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή Ηλία Ζούρου.

Ο Μολυβδάς συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας για το Εurobasket 2011 που θα γίνει στη Λιθουανία από 31 Αυγούστου έως 18 Σεπτεμβρίου και η τοποθέτησή του στο τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τιμά ιδιαίτερα και τον Πιερικό Αρχέλαο που τον έχει στο δυναμικό του.

Επίσης, τιμή για τον Πιερικό Αρχέλαο είναι και η συμμετοχή του καλαθοσφαιριστή Έντγκαρς Τζερομάνοβς με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της Λετονίας. Ο διεθνής πλέι μέικερ κατά την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στην ομάδα της Κατερίνης.

Γιατί ευχαρίστησε τον σύντροφο της η Χριστίνα Παππά

H Χριστίνα Παππά πριν λίγες ημέρες παραλίγο να πνιγεί στην θάλασσα και πραγματικά όπως δήλωσε και η ίδια σώθηκε από θαύμα. Η ηθοποιός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ και τρομάζει όταν κοιτάζει τα κύματα… Η Χριστίνα σε συνέντευξη που έδωσε στο star, ευχαρίστησε τον ανιψιό της ,αλλά και τον σύντροφο της που ήταν εκείνη την στιγμή μαζί της και πραγματικά την έσωσα. Αν και δεν ήθελε να πει πολλά για τα προσωπικά της, αρκέστηκε να πει πως είναι καλά και έχει δίπλα της έναν άνθρωπο και στα καλά και στα άσχημα… Η Χριστίνα πιστεύει πάρα πολύ στο Θεό και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει το τάμα της στην Παναγία, που τόσες φορές την έχει βοηθήσει, ενώ ήταν στο χείλος του γκρεμού…
www.princeolivernews.com

Με το Απόλλωνα Πατρών ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος της Α2

Στην Κατερίνη στις 1 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Το πρόγραμμα για την ανανεωμένη ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική 1/10/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

2η Αγωνιστική 8/10/11 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

3η Αγωνιστική 15/10/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

4η Αγωνιστική 22/10/11 ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

5η Αγωνιστική 29/10/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ

6η Αγωνιστική 5/11/11 ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

7η Αγωνιστική 12/11/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

8η Αγωνιστική 19/11/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

9η Αγωνιστική 26/11/11 ΑΕΚ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

10η Αγωνιστική 3/12/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ

11η Αγωνιστική 10/12/11 ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

12η Αγωνιστική 17/12/11 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

13η Αγωνιστική 7/1/12 ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

14η Αγωνιστική 14/1/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

15η Αγωνιστική 21/1/12 ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

16η Αγωνιστική 28/1/12 ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

17η Αγωνιστική 4/2/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ

18η Αγωνιστική 11/2/12 ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

19η Αγωνιστική 18/2/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ

20η Αγωνιστική 25/2/12 ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

21η Αγωνιστική 3/3/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

22η Αγωνιστική 10/3/12 ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

23η Αγωνιστική 17/3/12 ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

24η Αγωνιστική 24/3/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΕΚ

25η Αγωνιστική 31/3/12 ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

26η Αγωνιστική 7/4/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

27η Αγωνιστική 21/4/12 ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

28η Αγωνιστική 28/4/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

29η Αγωνιστική 5/5/12 ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

30η Αγωνιστική 12/5/12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Μπορεί η μόδα να συνδυαστεί με την τεχνολογία;




Ναι... Ο σχεδιαστής Αντριου Σνάιντερ από το Μανχάταν δημιούργησε μαγιό με μικρούς ηλιακούς συλλέκτες το οποίο διαθέτει υποδοχές USB.Εκεί μπορούν να συνδέονται κινητά τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής ήχου (iPod), ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και κάθε....
είδους ηλεκτρονικές συσκευές.Το μαγιό αποτελείται από αγώγιμο νήμα και 80 εξαιρετικά λεπτές φωτοβολταΐκές κυψέλες. Λεπτομέρεια: Για να λειτουργήσει ως φορτιστής πρέπει να είναι στεγνό εντούτοις, ωστόσο όποια το φοράει μπορεί να μπει στο νερό χωρίς το φόβο της... ηλεκτροπληξίας.

Πώς να αντιμετωπίσετε το jet lag


Το «jet-lag» ή αλλιώς «αεροπορικό στρες» (μεταβολή των βιολογικών ρυθμών λόγω αεροπορικού ταξιδιού μεγάλης απόστασης), διαταράσσει τους φυσιολογικούς ρυθμούς του σώματος. 

Το jet lag προκαλείται από το γεγονός ότι το αεροπλάνο διασχίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα περιοχές με διαφορετικές ωρολογιακές ζώνες με αποτέλεσμα ο οργανισμός του ανθρώπου να εξαντλείται από αυτές τις αλλαγές, καθώς αλλάζει το βιολογικό ρολόι.
Τα συμπτώματα που μπορεί να έχει είναι κόπωση, αϋπνία ή

ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.

ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.

Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη για τα κιλά του καλοκαιριού

Η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί όλο το χειμώνα να προσέχει αυστηρά τη διατροφή της, δυο μήνες το καλοκαίρι όμως βάζει στην άκρη τη δίαιτα και… το ρίχνει έξω! Τι διατροφικό πρόγραμμα όμως ακολουθεί η «ωραία Ελένη» ώστε να επανέλθει στα κανονικά της κιλά;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από την ζωή ο Λεωνίδας Κύρκος από προβλήματα καρδιάς που αντιμετώπιζε.



Ο Λεωνίδας Κύρκος (1924 - 2011), ήταν Έλληνας πολιτικός της Αριστεράς, και είχε εκλεγεί πολλές φορές βουλευτής.

Ήταν πρόεδρος του ΚΚΕ Εσωτερικού και της Ελληνικής Αριστεράς.

Εννιά στους δέκα εξηντάρηδες είναι σεξουαλικά ενεργοί

Εκτός από τις ακραίες περιπτώσεις, οι περισσότεροι άνδρες μετά τα 60 παραμένουν ενεργοί σεξουαλικά, όπως δείχνει η έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

Οι άνδρες σε σχέση δεν μιλούν πολύ, που οφείλετε;

Η διστακτικότητα των ανδρών να συζητήσουν με τις συντρόφους τους τα προβλήματά τους δεν οφείλεται σε ντροπή ή αδιαφορία, αλλά στο ότι πολύ απλά δεν βλέπουν ποιο είναι το νόημα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Περισσότερα από 6.000 φτηνά εισιτήρια για ταξίδι με τρένο διατέθηκαν διαδικτυακά μέσα σε περίπου μία εβδομάδα.




Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η διάθεση των εισιτηρίων αυτών, των οποίων η τιμή ξεκινά από μόλις 9 ευρώ
και διατίθενται αποκλειστικά μέσω Internet (www.trainose.gr), παραμένει άγνωστη....
στο ευρύ κοινό.Η διάθεση των φτηνών εισιτηρίων άρχισε την περασμένη εβδομάδα και η χρήση τους από την Κυριακή 21 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο επιβάτης που κλείνει εγκαίρως το εισιτήριό του επιβραβεύεται, αφού, ακόμα κι αν δε βρει κάποιο από τα φτηνά εισιτήρια, κερδίζει έκπτωση. Μεγαλύτερη είναι η έκπτωση, αν το εισιτήριο κλειστεί διαδικτυακά. Αντίθετα, ο επιβάτης της... τελευταίας στιγμής βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Έτσι, για ένα εισιτήριο μετάβασης στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, Β' θέσης, που θα αγοραστεί τελευταία στιγμή από το γκισέ, ο επιβάτης θα κληθεί να πληρώσει 45,40 ευρώ!

Μην είναι η φλυαρία της, μην είναι η ακαταστασία της ή μην είναι η αργοπορία της κάθε φορά που έχετε ραντεβού;



Σίγουρα έχετε βιώσει τουλάχιστον ένα από τα 10 βασικά ελαττώματα που σας παραθέτουμε στο Top 10,
αλλά είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι που σε έχουν κάνει....





Aρ. 10 : Ζήλια
Ζηλεύει τους κολλητούς σου. Την ξαδέρφη σου. Την συνάδελφό σου απ’ την δουλειά που κάθεστε στον ίδιο χώρο. Ζηλεύει την σερβιτόρα που σε σερβίρει με χαμόγελο, μέχρι και την γειτόνισσα της μάνας σου που σου φέρνει ακόμα κουλουράκια. Αισθάνεσαι πως κάθε σου ανάσα είναι μετρημένη και πως ο ζωτικός σου χώρος ολοένα συρρικνώνεται; Η διάγνωση είναι οξεία ζήλεια, με άπειρες πιθανότητες υποτροπής και ελάχιστες πιθανότητες ίασης. Δοκίμασε το εξής: πες της πως η ζήλια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Αυτό σημαίνει πως σε μικρές, κατάλληλες δόσεις μπορεί να πυροδοτεί το πάθος, τη φαντασία και να φουντώνει τη φωτιά. Όταν όμως η δικιά σου, παίρνει την αλατιέρα και την αδειάζει όλη πάνω στο φαί και μάλιστα ορμητικά, τι θα συμβεί; Το φαί θα γίνει λύσσα! Και τότε ποιος θα θέλει να το φάει; Αυτό το απλοϊκό παράδειγμα είναι ένας καλός τρόπος για να την κάνεις να καταλάβει μέχρι που έχει φτάσει. Θα καταλάβει όμως;έξαλλο με την συμπεριφόρα της!
Δείτε την συνέχεια εδώ

Δείτε την οικογένεια με τα 18 παιδιά!

Σαν τρελή θέλει μία γυναίκα να μείνει έγκυος σε δίδυμα! Mόνο που η Kelly Bates όχι μόνο δεν είναι άτεκνη, αλλά αντίθετα έχει 18 παιδιά! «Τον περισσότερο χρόνο στην  ενήλικη ζωή μου  τον πέρασα έγκυος», επισήμανε η πολύτεκνη σε συνέντευξή της.

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΑΝΙΚΑ.....



Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές του με τον κόσμο της Περιφέρειάς του. Χθες βρέθηκε στην Ημαθία όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που διοργάνωσε αθλητικός σύλλογος της περιοχής. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πλαισιωμένος από τοπικούς συνεργάτες του, έγινε δεκτός με....
ενθουσιασμό από τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους, χαιρέτησε τον κόσμο, έκανε εξαγγελίες και τραγούδησε με τη συνοδεία της ορχήστρας της εκδήλωσης. Οι εξαγγελίες του αφορούσαν κατασκευές αθλητικών έργων στην περιοχή, ενώ ως συμβολή στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τραγούδησε για αρκετή ώρα, ερμηνεύοντας κυρίως λαϊκές επιτυχίες. Στην ίδια εκδήλωση τραγούδησε και ο στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής ποντιακών τραγουδιών.

εν είναι η πρώτη φορά που οι Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης συνεργάζονται και στο τραγούδι, όντας ήδη εκλεγμένοι “άρχοντες” της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πριν από μερικούς μήνες, όπως αναφέρει το news-piper, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, είχαν μεταβεί σε εκδηλώσεις των Ομογενών του Καναδά, όπου παρέστησαν σε εκδηλώσεις αλλά και τραγούδησαν μαζί. Μάλιστα με σύνθημα εκδήλωσης “Θα γκρεμίζομεν το Μόντρεαλ” οι δυο τους (μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Παύλος Κοντογιαννίδης) συμμετείχαν σε διαφημιστικό χοροεσπερίδας της οργάνωσης Ευξείνος Πόντος Μόντρεαλ, όπου Περιφερειάρχης εμφανίστηκε ως special guest και ο Αντιπεριφερειάρχης του εμφανίστηκε ως… vocals!

Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ......



Εξοχικό με άδεια λυόμενου σε εκτός σχεδίου περιοχή στον Κάλαμο φέρεται να έχει στην κατοχή της η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", που επικαλείται εμπειρογνώμονες και πολιτικούς μηχανικούς, το εξοχικό βρίθει πολεοδομικών παραβάσεων, καθώς η....
άδεια δεν έχει σχέση με την εικόνα του σπιτιού.Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το εξοχικό στον Κάλαμο αγοράστηκε το 1993 από την κα Μπιρμπίλη και έχει κατασκευαστεί το 1972 σε εκτός σχεδίου οικόπεδο το οποίο είναι μικρότερο από τα τέσσερα στρέμματα που εξασφαλίζουν αρτιότητα.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε το κόλπο παλιών δεκαετιών εξασφαλίζοντας άδεια λυόμενης κατασκευής και χτίζοντας στη συνέχεια το σπίτι.Δεν είναι γνωστό ποιες από τις κατασκευές προϋπήρχαν και ποιες χτίστηκαν αφού η κα Μπιρμπίλη αγόρασε το οικόπεδο, ωστόσο ως πρώην υπουργός Περιβάλλοντος θα έπρεπε να γνωρίζει.Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" πολιτικός μηχανικός πραγματοποίησε αυτοψία με την άδεια στο χέρι, διαπιστώνοντας παράνομη υπερύψωση του κτίσματος, αλλαγές στις όψεις που δεν συμβαδίζουν με την άδεια, αυθαίρετη κατασκευή κλειστής πέργκολας και ύπαρξη υπογείου με παράθυρα που δεν έχει δηλωθεί.

Ο φάκελος του σπιτιού θα έπρεπε να περιέχει τις αλλαγές που έχουν γίνει, ωστόσο όπως φαίνεται η κα Μπιρμπίλη δεν πρόλαβε, καθώς έδινε τη μάχη εναντίον των αυθαιρέτων από τη θέση της υπουργού Περιβάλλοντος.Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση της πρώην υπουργού, η οποία, μετά την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση στον πρόσφατο ανασχηματισμό διορίστηκε ως μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ.

Eιδικοί δίνουν λύσεις για την κατάθλιψη

Όλοι στενoχωριόμαστε κατά καιρούς, νιώθουμε λιγότερο ή περισσότερο μελαγχολικοί, είμαστε θλιμμένοι ή ακόμα και πενθούμε. Και κάνουμε πάρα πολύ καλά, αφού η στενoχώρια και η λύπη είναι απολύτως φυσιολογικά συναισθήματα συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση και τη ζωή. Εφόσον ζούμε, θα υπάρχουν στιγμές ή περίοδοι που θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και άλλες όπου θα είμαστε στενoχωρημένοι. Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι από εμάς, ο 1 στους 10 συγκεκριμένα, θα νιώσουμε κάποια στιγμή ότι η θλίψη μας είναι αξεπέραστη, διαρκεί πάρα πολύ και μας εμποδίζει από το να ζήσουμε τη ζωή μας. Γιατί; Επειδή θα έχουμε νοσήσει από κατάθλιψη.

Πέννες με σολωμό και κάπαρη

Υλικά
400 γραμ. πέννες ή άλλο ζυμαρικό της προτίμησής σα
350 γραμ. σολομό κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα

ΤΥΧΑΙΟ ΝΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ....




Ντέιβιντ Μπιρς(Standard and Poor΄s):"Σε 120 ημέρες η Ελλάδα θα έχει ολική χρεοκοπία"!

Kυβέρνηση: "Ο αυξημένος Φ.Π.Α. θα κρατήσει 4 μήνες για την εστίαση"

Kόντεψε να πέσει το site από την επισκεψιμότητα....

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Σεξ και ζευγάρια: Πόσο συχνά;

Σας απασχολεί πόσες φορές συμβαίνει; Τρεις φορές την εβδομάδα; Κάθε δύο μέρες; Μην ανησυχείτε τόσο! Οι ειδικοί επιμένουν: το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, το ίδιο και οι απαιτήσεις του.

Οσο κι αν τα χρόνια περνούν, ένα πράγμα δεν αλλάζει: όταν μια σχέση περάσει την πρώτη φάση του ενθουσιασμού, η συχνότητα που το ζευγάρι βρίσκεται στο κρεβάτι πέφτει. Και αυτό, αν και συμβαίνει στην πλειονότητα των ανθρώπων, δεν παύει να δημιουργεί σκέψεις και ερωτήματα: τι σημαίνει για τη σχέση; Οτι η φθορά ξεκίνησε; Οτι τα δύο μέλη της σχέσης δεν ενδιαφέρονται πια το ίδιο; Ή μήπως πως αυτό είναι η αρχή του τέλους;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Χωρίς λόγια.Απλά δείτε….

Χωρίς λόγια.Απλά δείτε….



Και ο ΓΑΠ στην... κοσμάρα του!!!


Αριστα παίρνει ο ΛΑΟΣ και ο Αδώνιδας! Ενωσαν, εις ό,σα αφορούν την Παιδεία, τις αστικές δυνάμεις της χώρας στη γραμμή Γιαννάκου - Διαμαντοπούλου - Γκασταρμπάιτερ (τα παιδιά των κατώτερων θεών). Ο τέλειος «εκσυγχρονισμός»! (κάργα...
ολιγαρχικός - αλλά ουδείς... τέλειος)...
Οταν πριν από λίγα χρόνια η αφεντιά μου στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής είχε επισκεφθεί την Κίνα, οι επίσημοι αξιωματούχοι καμάρωναν στη Σανγκάη για την «Ελεύθερη Ζώνη» γύρω απ' το λιμάνι της πόλης. Και μας την επιδείκνυαν.

Επρόκειτο - πρόκειται για μια τεράστια έκταση στην οποία δραστηριοποιούνται ξένες επιχειρήσεις με...
ασήμαντους (και σε ορισμένες περιπτώσεις μηδενικούς) φορολογικούς συντελεστές.

Σε αυτόν τον καπιταλιστικό παράδεισο υπό «κομμουνιστική» διεύθυνση, οι Κινέζοι εργάζονται σε ακόμα πιο ειδεχθείς συνθήκες από εκείνες που υφίσταται η κινεζική εργατική τάξη στην υπόλοιπη... Λαϊκή Δημοκρατία. Αν στην Κίνα οι εργάτες είναι σκλάβοι, στις «Ελεύθερες Ζώνες», όπως αυτή γύρω απ' τη Σανγκάη, είναι κάτι ακόμα χειρότερο. (Αν υπάρχει χειρότερο).

Σε ανάλογη λοιπόν ερώτησή μας στον Διευθυντή αυτής της «Ελεύθερης Ζώνης» (υψηλόβαθμο στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος βεβαίως -τι άλλο;) για τις συνθήκες ζωής των εργατών στη «ζώνη» μάς απάντησε ότι αυτό είναι «δικό τους πρόβλημα»! Επιμείναμε, ρωτώντας αν οι εργάτες μπορούν να συνδικαλιστούν ή να αντιδράσουν με κάποιον άλλον τρόπο, για να βελτιώσουν το επίπεδο ζωής τους. «Δική τους δουλειά», μας απάντησε ο Κομισάριος «και δική μου δουλειά να τους εμποδίσω»!

Εμεινα με ανοιχτό το στόμα κι ώσπου να το κλείσω, αναγκάσθηκα να παραδεχθώ τη σοφία των Μανδαρίνων να γίνονται Κομισάριοι για να παραμένουν Μανδαρίνοι...
* * *

Σήμερα στην Ελλάδα έρχονται Γερμανοί αξιωματούχοι και προτείνουν τη δημιουργία στη χώρα «Ειδικών Επενδυτικών Ζωνών» και, συνεχίζοντας τους ευφημισμούς, ευαγγελίζονται (όχι, δεν απαιτούν ούτε υπαγορεύουν) ότι σε αυτά τα Στρατόπεδα Συγκεντρ... συγγνώμην, σε αυτές τις «Ειδικές Επενδυτικές Ζώνες» θα υπάρχει «Φιλικό Επενδυτικό Περιβάλλον» -αν όχι σε επίπεδο «κινέζικων» μεροκάματων, πάντως «βουλγάρικων»...

Φοβάμαι ότι όπως οι Μανδαρίνοι έγιναν Κομισάριοι, έτσι και οι Γκαουλάιτερ έχουν γίνει Χριστιανοσοσιαλδημοκράτες καλοί άνθρωποι από τη Νυρεμβέργη...

Οταν αποκτήσει Ναυαρχείο η Ελβετία, τότε θα αποκτήσει πάλι και η Ελλάδα Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (ακόμα κι αν ονοματοδοτηθεί Υπουργείο Εγιαμόλα Εγιαλέσα Μπουνάτσα Μπαμπέσα)...

***
Το αστείο είναι ότι ακόμα και η Ελβετία διαθέτει ναυτικό - πράγμα που ευτυχώς δεν γνωρίζει ο Γιωργάκης, διότι αλλοιώς θα είχε αποξηράνει τη Λίμνη της Γενεύης.

Πάντως, για το συγκεκριμένο θέμα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας που το θέλουν όλοι, η θεία Φωτούλα είναι με τον Γιωργάκη που μόνος Αυτός δεν το θέλει. «Δεν πρόκειται περί λάθους» δηλώνει η θεία, «ο Γιώργος δεν κάνει λάθη. Αντιθέτως τρικυμία εν κρανίω έχουν όσοι κουνάνε τη θάλασσα και ζαλίζεται το Υπουργικό Συμβούλιο!

Ετσι εξηγούνται και οι υπαναχωρήσεις που κάνει ο Βενιζέλος στις παλινωδίες του! Κουνάει!».

Θεά η θεία!

Αλλά, εκεί που βρίσκει θεϊκό τον Γιωργάκη είναι όταν τον αισθάνεται κίλερ! «Είδες ο Παμπούκης!», θαυμάζει η θεία, «δεξί χέρι του Γιώργου και ο Γιώργος το έκοψε! Μπορεί ο Παμπούκης να πήγε να πουλήσει τη μισή Ελλάδα φαστ τρακ και τσακ μπαμ, αλλά στον πρώτο πονοκέφαλο που προκάλεσε στον Γιώργο, έχασε φαστ χραπ το κεφάλι του. Γιώργος! Πονάει κεφάλι κόβει χέρι! Μόνον οι ηλίθιοι κάνουν το αντίθετο».

Αλλά ακόμα πιο θεϊκhttp://www.blogger.com/img/blank.gifός ο Μπενύτο (ο Φινλανδός). Την πρώτη ημέρα ανακοινώνει 23% ΦΠΑ στα είδη εστίασης. Γίνεται της μουρλής. Τη δεύτερη ημέρα ο κ. Βενιζέλος αρχίζει να τα «μασάει» - το μέτρο θα είναι «προσωρινό» κ.τ.λ.! Την τρίτη ημέρα υπαναχωρεί απ' την υπαναχώρησή του ο Μπενύτο (ο Φινλανδός) και διακηρύσσει: δεν μπορώ να κάνω τίποτα! το μέτρο είχε αποφασισθεί πριν από μένα.

Τσίρκο!

"Η αναπηρία με έκανε να ωριμάσω"

Τι κι αν έχουν περάσει χρόνια. Κάθε πρωί ο Χρήστος Κάπελλας νιώθει την ίδια κρυάδα. Κάθεται στο κρεβάτι του, ξετυλίγει μια θήκη από σιλικόνη και τη βάζει στο αριστερό του γόνατο. Η σκέψη του ταξιδεύει σε εκείνη τη βόλτα. Τοποθετεί στη θήκη μια μικρή ασημένια βίδα και τη θηλυκώνει σε ένα καλούπι. Θυμάται την ταχύτητα, τη στροφή, το δέντρο. Στιγμιαία αναλαμπή. Κρατάει λιγότερο από μισό λεπτό - όσο χρειάζεται για να φορέσει το τεχνητό του πόδι.

Ο κύριος ζητάει τυλιγματάδες… Μάλλον...




εννοεί άτομα για να τυλίγουν τα σουβλάκια; Ποιος ξέρει, άραγε;

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ.

Ο Λυκούργος Καλλέργης, μία πολυσχιδής προσωπικότητα με πολυσήμαντη προσφορά στον πολιτισμό αλλά και με...
σημαντική παρουσία στον πολιτικό στίβο, απεβίωσε πλήρης ημερών το Σάββατο το πρωΐ νικημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, στις 5 το απόγευμα, στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Ο Λυκούργος Καλλέργης γεννήθηκε το 1914 στο Χουμέρι Μυλοποτάμου Κρήτης. Με καταγωγή από οικογένεια με πολιτική παράδοση - ο πατέρας του Σταύρος Καλλέργης υπήρξε δημοσιογράφος, πρωτοπόρος σοσιαλιστής ηγέτης και οργανωτής της πρώτης εργατικής πρωτομαγιάς στην Ελλάδα.


Με θεατρικές σπουδές στη δραματική σχολή της Λαϊκής Σκηνής του Καρόλου Κουν, κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 1934 στον ρόλο του Πανάρετου στην Ερωφίλη του Χορτάτση. Ιδρυτικό μέλος και πρωταγωνιστής του Θεάτρου Τέχνης, πήρε μέρος σε μεγάλη σειρά έργων, ερμηνεύοντας ρόλους σε θεατρικά έργα του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Υπήρξε πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου, και διετέλεσε καθηγητής της Δραματικής Σχολής. Μετέφρασε τα θεατρικά έργα του Τσέχωφ και έγραψε το βιβλίο «Στο διάβα του πολυτάραχου 20ου αιώνα». Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό και το 1977 εκλέχτηκε Βουλευτής του ΚΚΕ.

Έχει τιμηθεί με το Βραβείο Πιραντέλλο και Βεάκη και έχει αναγορευτεί Επίτιμος Διδάκτωρ του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Φωκά, με την οποία απέκτησε μία κόρη και σε δεύτερο γάμο με την ηθοποιό Τζένη Κολλάρου από την οποία έχει ένα γιο.

Τα μαλλιά σου ξεθώριασαν; Έχεις ψαλίδα; Δες τι πρέπει να κάνεις

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που κάνει τα τηλέφωνα των κομμωτηρίων να χτυπούν ακατάπαυστα! Σκέψου το: οι άκρες των μαλλιών σου έχουν χωριστεί στα δύο (βλ. ψαλίδα), η κορυφή τους έχει άλλο χρώμα από την άκρη τους (βλ. ρίζα) και θυμίζουν περισσότερο στάχια παρά μαλλιά (βλ. αφυδάτωση). Και κάπου ανάμεσα στην νέα πραγματικότητα εσύ που δεν ξέρεις τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου και ζητάς λύσεις τις οποίες να μπορείς να εφαρμόσεις και μόνη σου σπίτι.

Αντωνάκη βιάζεσαι να τιμήσεις την υπογραφή Παπανδρέου....;

Ισχυρή εντολή για καθαρές λύσεις, ζητά από τους πολίτες ο πρόεδρος της Ν.Δ, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να εκβιάσει την προσφυγή στις κάλπες. Σχετικά με...
τη συναίνεση στην Παιδεία, εξηγεί ότι ψήφισε το νομοσχέδιο επειδή η ΝΔ πέτυχε να καταργηθεί «το άσυλο της παρανομίας».

Σημειώνει, μάλιστα, ότι στο μέλλον αν υπάρξει η ίδια διάθεση από το ΠΑΣΟΚ να αποδεχθεί κρίσιμες αλλαγές και σε άλλα ζητήματα, θα υπάρξει η ίδια στάση. «Η κοινωνία δεν ζητά πάση θυσία συναίνεση σε όλα, ούτε πάση θυσία ρήξη σε όλα. Ζητά καθαρές απόψεις, συνέπεια και ευθύνη».

Ο Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει, αποκρούοντας μάλιστα το επιχείρημα ότι ποντάρει στην αποτυχία:

«Αντί να μου αναγνωριστεί, έστω, εκ των υστέρων ότι είχα δίκιο στην κριτική μου, μου λένε ότι «κερδοσκόπησα» στην αποτυχία της πολιτικής τους. Δηλαδή τι θέλουν να πουν; Ότι δεν φταίνε εκείνοι που απέτυχαν πλήρως, αλλά εγώ που τους προειδοποίησα εγκαίρως; Είμαστε στα καλά μας». Κατηγορεί μάλιστα τον πρωθυπουργό ότι θέλει «βουβή» αντιπολίτευση: «Αυτή τη χάρη δεν θα του την κάνω».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» και αναφερόμενος στην ομιλία του στη ΔΕΘ εξηγεί ότι το βασικό μήνυμα που θα περάσει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει ισχυρότερη από την κρίση. Στην ερώτηση αν θα υπάρξουν εξαγγελίες για παροχές, ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει «Εγώ δεν θα πω στον κόσμο ψέματα. Αυτά που λέω, αυτά που λέμε όλοι μας στη ΝΔ τα εννοούμε και θα τα κάνουμε»

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να υπάρξει σωτηρία της χώρας χωρίς το δάνειο, απαντά ότι το δάνειο από μόνο του δεν μας σώζει, όπως δεν μας έσωσε το προηγούμενο. «Αν στο μεταξύ μπούμε σε ακόμα πιο βαθιά ύφεση, όπως και συνέβη, αύριο θα χρειαστούμε κι άλλο δάνειο (όπως και έγινε). Και μεθαύριο άλλο. Μόνο που δάνεια δεν θα μας δίνουν συνέχεια.»


Σε άλλη ερώτηση, για το αν θα επαναδιαπραγματευθεί τα Μνημόνια, ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι «το κράτος έχει συνέχεια και η Ελλάδα έχει φιλότιμο. Συνεπώς δεν θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα στους δανειστές της» και ξεκαθαρίζει «Άλλο, όμως, το χρέος, και άλλο η πολιτική που έχει επιβληθεί. Την πολιτική του μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, δηλαδή αυτά που δεν δούλεψαν και είχαν αντίστροφα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, ασφαλώς και θα τα επαναδιαπραγματευθούμε».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται στο θέμα της κεντροδεξιάς, λέγοντας ότι «η κεντροδεξιά στην οποία πιστεύουμε εμείς δεν είναι ούτε πολυκατοικία, ούτε μονοκατοικία, ούτε καλύβα του καραγκιόζη».

Στην ερώτηση αν Κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο πρόεδρος της Ν.Δ απαντά: «αν το θελήσει, ασφαλώς και θα είναι».

Σίγουρα δε θα θέλατε να ζείτε στην περιοχή Bedford-Stuyvesant του Brooklyn καθώς "παρέλαση" κάνουν αρουραίοι γίγας!

Ο Jose Rivera καθώς καθάριζε μια φωλιά ποντικών ξαφνικά πετάχτηκαν τρεις αρουραίοι...
γιγαντιαίων διαστάσεων! Ο άνδρας τελικά κατάφερε να πιάσει μόνο τον έναν που είχε μήκος -κρατηθείτε- ένα μέτρο μαζί την ουρά.
"Μέσα σε μια μέρα σκότωσαν 8 τεράστιους αρουραίους", δήλωσε στη Huffington Post κάτοικος της περιοχής ενώ ένας άλλος είπε "Κάθε βράδυ βγαίνουν από τις φωλιές τους αλλά και μέσα στη μέρα".
Από την πλευρά της, η Naomi Colon δήλωσε πως οι γιγάντιοι αρουραίοι έχουν εμφανιστεί την τελευταία εξαετία στην περιοχή.

"Οι γονείς αρπάζουν τα παιδιά τους και τρέχουν αφού οι αρουραίοι μπαίνουν στις παιδικές χαρές. Τα παιδάκια ουρλιάζουν", συμπλήρωσε άλλος κάτοικος.
Ειδικός από το Wildlife Conservation Society δήλωσε πως πρόκειται πιθανόν για το είδος του αρουραίου Gambian, του οποίου η εισαγωγή στις ΗΠΑ έχει απαγορευτεί εδώ και δέκα χρόνια αφού σημειώθηκαν 100 κρούσματα ευλογιάς πιθήκου.

Εντυπωσιακές δορυφορικές φωτογραφίες του τυφώνα «Irene»


Και ενώ η Νέα Υόρκη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω του τυφώνα «Irene», ο οποίος αναμένετε να πλήξει την αμερικάνικη μεγαλούπολη τις προσεχείς ώρες, η NASA, μέσα από τον λογαριασμό της στο Flickr, έδωσε στο φώς της δημοσιότητας, εντυπωσιακές εικόνες.
Οι φωτογραφίες είναι από τον δορυφόρο GOES-13(Geostationary Operational Environmental Satellite).
Ο συγκεκριμένος δορυφόρος είναι «παρκαρισμένος» σε σταθερή τροχιά και επιφορτισμένος στο να παρακολουθεί την πορεία του τυφώνα, έτσι ώστε να δίνει συνέχεια δορυφορικές εικόνες στους επιστήμονες.

Ηράκλειο:Μεθυσμένος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της φίλης του!

Άσχημη κατάληξη είχε η διασκέδαση και η κρασοκατάνυξη για έναν 30χρονο Ηρακλειώτη…
ο οποίος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος δευτέρου ορόφου στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο 30χρονος στάθηκε πολύ τυχερός αφού παρά το γεγονός ότι έπεσε από ύψος περίπου 8 μέτρων, υπέστη μονάχα μερικά κατάγματα.

Διόδια: Όλοι στους δρόμους! Στις 10 Σεπτέμβρη κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

Η Πιερία και πάλι στους δρόμους!
Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια. Στις 10 Σεπτεμβρίου κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.http://2.bp.blogspot.com/-Ag3AScGHBqQ/Tlx86Y7KiYI/AAAAAAAAX4c/PWS_uw4QPeQ/s1600/2011082901.jpg
Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 στις 20:30 και αποφάσισε να προχωρήσει σε σειρά κινητοποιήσεων ενάντια στο απαράδεκτο καθεστώς των διοδίων, το οποίο λαμβάνει πλέον διαστάσεις εθνικής απάτης.

Τα έργα έχουν σταματήσει σχεδόν σε όλα τα εργοτάξια οδοποιίας. Εκατοντάδες είναι οι απολυμένοι εργάτες. Το κράτος, βέβαια, άφαντο, ενώ στα αυτιά των πολιτών ηχούν ακόμη τα ατέλειωτα «θα» του κ. Μαγκριώτη: Η μείωση των τιμών, τα …ελαφρυντικά για τους πολίτες, η ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου, η κατασκευή των κόμβων, μέχρι και η υπόσχεση για την κατασκευή της 13ης Εθνικής Οδού! Να όμως που ακόμη και η περιβόητη διάνοιξη του δίδυμου τούνελ των Τεμπών έχει μπει στο …ψυγείο. Όμως, για τους άγρια φορολογούμενους πολίτες, τα ανέκδοτα της μείωσης των διοδίων και της ολοκλήρωσης των εθνικών μας δρόμων, δεν είναι μόνο σύντομα, αλλά και οδυνηρά.
«Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν μιλάγαμε για σκανδαλώδεις συμβάσεις παραχώρησης έργων, για την καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου, για την παραχώρηση δημόσιων αγαθών στα χέρια των ιδιωτών χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Εμείς, γιατί να συνεχίζουμε να πληρώνουμε για δρόμους που δεν υπάρχουν;» ρωτούν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων από την Πιερία.
Μέχρι εδώ! Συμπολίτες, θα συνεχίσετε να πληρώνετε διόδια για να θησαυρίζουν οι εργολάβοι και οι δρόμοι να μην γίνονται ποτέ; Πολίτες της Πιερίας, πότε θα πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας;
Η Επιτροπή Αγώνα Πιερίας κατά των διοδίων καλεί όλους τους κατοίκους του νομού να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες που θα οργανωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Στις 10 Σεπτεμβρίου η πρώτη μας κινητοποίηση: Κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Λεπτομέρειες για την κινητοποίηση αυτή θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Όλοι στους δρόμους!
Από την Επιτροπή Αγώνα
  • Ζτάνης Νίκος
  • Κουτσιμανή Φανή
  • Κυτίδης Γιώργος
  • Λάγιος Απόστολος
  • Παπαδόπουλος Ευγένιος
  • Σιανίδης Δημήτριος
  • Τσολακίδης Ηλίας

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΣΕΜΠΕΒΡΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΜ -14 ΜΜ.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 92,6 ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.......
ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ
ΠΟΛΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΣΧΟΛΙΑ.....ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ BLOG...Η ΣΤΟ 6936 115858

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.....

Διόδια: Όλοι στους δρόμους! Στις 10 Σεπτέμβρη κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

Η Πιερία και πάλι στους δρόμους!
Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια. Στις 10 Σεπτεμβρίου κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς.http://2.bp.blogspot.com/-Ag3AScGHBqQ/Tlx86Y7KiYI/AAAAAAAAX4c/PWS_uw4QPeQ/s1600/2011082901.jpg
Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 στις 20:30 και αποφάσισε να προχωρήσει σε σειρά κινητοποιήσεων ενάντια στο απαράδεκτο καθεστώς των διοδίων, το οποίο λαμβάνει πλέον διαστάσεις εθνικής απάτης.

Τα έργα έχουν σταματήσει σχεδόν σε όλα τα εργοτάξια οδοποιίας. Εκατοντάδες είναι οι απολυμένοι εργάτες. Το κράτος, βέβαια, άφαντο, ενώ στα αυτιά των πολιτών ηχούν ακόμη τα ατέλειωτα «θα» του κ. Μαγκριώτη: Η μείωση των τιμών, τα …ελαφρυντικά για τους πολίτες, η ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου, η κατασκευή των κόμβων, μέχρι και η υπόσχεση για την κατασκευή της 13ης Εθνικής Οδού! Να όμως που ακόμη και η περιβόητη διάνοιξη του δίδυμου τούνελ των Τεμπών έχει μπει στο …ψυγείο. Όμως, για τους άγρια φορολογούμενους πολίτες, τα ανέκδοτα της μείωσης των διοδίων και της ολοκλήρωσης των εθνικών μας δρόμων, δεν είναι μόνο σύντομα, αλλά και οδυνηρά.
«Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν μιλάγαμε για σκανδαλώδεις συμβάσεις παραχώρησης έργων, για την καταλήστευση του εθνικού μας πλούτου, για την παραχώρηση δημόσιων αγαθών στα χέρια των ιδιωτών χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Εμείς, γιατί να συνεχίζουμε να πληρώνουμε για δρόμους που δεν υπάρχουν;» ρωτούν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων από την Πιερία.
Μέχρι εδώ! Συμπολίτες, θα συνεχίσετε να πληρώνετε διόδια για να θησαυρίζουν οι εργολάβοι και οι δρόμοι να μην γίνονται ποτέ; Πολίτες της Πιερίας, πότε θα πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας;
Η Επιτροπή Αγώνα Πιερίας κατά των διοδίων καλεί όλους τους κατοίκους του νομού να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες που θα οργανωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Στις 10 Σεπτεμβρίου η πρώτη μας κινητοποίηση: Κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Λεπτομέρειες για την κινητοποίηση αυτή θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Όλοι στους δρόμους!
Από την Επιτροπή Αγώνα
  • Ζτάνης Νίκος
  • Κουτσιμανή Φανή
  • Κυτίδης Γιώργος
  • Λάγιος Απόστολος
  • Παπαδόπουλος Ευγένιος
  • Σιανίδης Δημήτριος
  • Τσολακίδης Ηλίας

ΑΠΟΛΚΕΙΣΤΙΚΟ............

10 ΣΕΜΠΤΕΒΡΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ


ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ?
ΑΠΕΛΥΣΕ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΕΡΓΑ?
ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΕΣΑΣΑΝ
ΠΙΕΡΙΚΕ ΛΑΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.
ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ...

ΠΙΕΡΙΚΕ ΛΑΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

Πείτε όχι στο προγαμιαίο σεξ


Καλύτερη σεξουαλική ζωή και πιο σταθερή και ευτυχισμένη σχέση φαίνεται πως έχουν τα ζευγάρια που δεν έχουν κάνει σεξ πριν από το γάμο.

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα της Σχολής Οικογενειακής Ζωής του Πανεπιστημίου Μπρίγκαμ Γιανγκ της Γιούτα, με επικεφαλής τον καθηγητή Ντιν Μπάσμπι στην οποία συμμετείχαν 2.000 παντρεμένοι, προέκυψε πως τα ζευγάρια που δεν είχαν «βιαστεί» στο θέμα του σεξ, ανέφεραν αυξημένη κατά 20% ικανοποίησηαπό τη σχέση τους, 12% καλύτερηεπικοινωνία και 15% καλύτερηποιότητα σεξ. 

Όσον αφορά τα ζευγάρια που

Ρούλα Κορομηλά: Θα παντρέψει Νομικού και Χολίδη;

Η Ρούλα Κορομηλά φιλοξένησε φέτος στο σπίτι της στην Μύκονο, την Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη και οι φήμες λένε πως ίσως η Ρούλα σκοπεύει να παντρέψει το ζευγάρι. Αν και η παρουσιάστρια- μοντέλο με τον τραγουδιστή διανύουν τους πρώτους μήνες του έρωτα τους, στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια έχει ήδη αρχίσει να γίνεται κουβέντα για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η φιλοξενία του ζευγαριού στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στην Μύκονο έκανε πολλούς να λένε ότι η παρουσιάστρια και διευθύντρια προγράμματος του Alpha θα είναι εκείνη που θα περάσει τα στέφανα…. Εμείς βέβαια λέμε πως μάλλον λίγο βιαζόμαστε…
www.princeolivernews.com