PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κερδίζετε τρία χρόνια ζωής με 15 λεπτά καθημερινή άσκηση


Αν αφιερώσετε ένα τέταρτο από την ημέρα σας, δηλαδή μιάμιση ώρα την εβδομάδα, στη σωματική άσκηση (π.χ. γρήγορο βάδισμα ) μπορείτε να κερδίσετε κατά μέσο όρο τρία χρόνια ζωής, μειώνοντας τον κίνδυνο θανάτου κατά 14% σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών Υγείας τηςΤαϊβάν.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι επιστήμονες, οι οποίοι παρακολούθησαν πάνω από 416.000 άτομα επί 13 χρόνια, αναλύοντας στην πορεία την κατάσταση της υγείας τους σε σχέση με το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας και λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος, το φύλο και το ιατρικό ιστορικό.

Το γάλα ξεδιψάει καλύτερα τα παιδιά


Υπερτερεί το γάλα έναντι του νερού, αλλά και των άλλων ροφημάτων στο να ξεδιψάει καλύτερα τα παιδιά, μετά από γυμναστική ή άλλη έντονη δραστηριότητα.

Καναδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το γάλα είναι καλύτερο από το νερό ή τα άλλα ροφήματα, επειδή αποτελεί πηγή καλής ποιότηταςπρωτεϊνών, υδατανθράκων, ασβεστίου και ηλεκτρολυτών,ενώ, αντικαθιστά το αλάτι που χάνεται με την εφίδρωση και βοηθά τον οργανισμό να κατακρατά καλύτερα το νερό.

Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε παιδιά ηλικίας 8 έως 10 ετών τα οποία γυμνάζονταν σε έναν θερμικό θάλαμο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το γάλα τα ενυδάτωνε καλύτερα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης δρ Μπράιαν Τίμονς, επίκουρο καθηγητή στη Σχολή Ιατρικής «Michael G. DeGroote» του Πανεπιστημίου ΜακΜάστερ, η μη σωστή ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της άσκησης έχει σαν συνέπεια τη μείωση των επιδόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.......

Έτσι ξεκινάς από αντιπρόεδρος

Όποιος θέλει να γίνει πρωθυπουργός ακολουθεί την συνταγή διάλυσης της χώρας.

Γίνεται πρόθυμος στις εντολές της Δύσης και στους τοκογλύφους.

Σαν υπουργός άμυνας ακυρώνεις συμβάσεις θωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού από Ρωσία και όταν ακόμη δεν χρειάζονται μετρητά αλλά με ανταλλαγή προϊόντων μπορεί να γίνει εξόφληση.

Με απόφαση του 2011 δίνεις το δικαίωμα σε κάθε αλλοδαπό Μουσουλμάνο μετανάστη να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων. Ξεχνά τους κινδύνους που παραμονεύουν στην χώρα, ότι δεν είμαστε Ελβετία ούτε Αμερική που δίνουν όρκο για την πατρίδα και δεν θεωρούν πανί την σημαία τους που την συναντάς έξω από τα σπίτια τους καθημερινά.

Σαν υπουργός οικονομικών έχεις συνηθίσει να διαψεύδεις προηγουμένως ό,τι έχεις υπογράψει. Βάζεις υποθήκη την χώρα σου στην συμφωνία με Φιλανδία

(including through a collateral arrangement where appropriate). και σφυρίζεις αδιάφορα.

Που οφείλετε ένας θεωρούμενος ευφυής πολιτικός να κάνει γκάφες ;

Διέψευσε τις προσδοκίες των Πασόκων πλην όμως πτωχών και τίμιων βιοπαλαιστών ότι η οικονομική πολιτική του θα ήταν περισσότερο πατριωτική του προκατόχου του.

Δυστυχώς προθυμότερος του προηγούμενου δίνει εγγυήσεις στους Φιλανδούς. Είναι όμως τόσο άπαικτος που ξεχωρίζει τους Έλληνες από τους Τουρίστες χρεώνοντας αυξημένο ΦΠΑ στην εστίαση, προφανώς για να καλύψει την διαφορά από τους φιλόξενους Έλληνες.

Η Ελλάδα χρειάζεται γκατσάτους με ειδικό βάρος στις θέσεις αυτές που στο ΠΑΣΟΚ είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Εμείς θα φταίμε αν τους θεωρήσουμε ότι θέλουν να διαλύσουν την πατρίδα ;

Η μοναδική προσφορά προς την χώρα τους είναι να πάνε σπίτια τους οι ανίκανοι.

ΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ...

Δείτε το:

ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ.... ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ


Σε νέα μεθοδευμένη πρόκληση όσον αφορά την δήθεν  «τουρκική»  μειονότητα σε Ρόδο και  Κω, όπως είχε προβλέψει η Prionokordela με σειρά αναρτήσεων της εδώ και μέρες,  προχωρούν κύκλοι στην Άγκυρα: Τώρα και μετά τα δήθεν  «τουρκικά»  μνημεία κλπ, έρχεται  το επόμενο βήμα σχετικά με την «ανάγκη» εκπαίδευσης στην  «τουρκική γλώσσα» των δήθεν  «τουρκόπουλων», αλλά και στην …εθελοντική παραπαιδεία, μόνο για «κρυφά σχολειά»  δεν μας είπαν ακόμα!
«Φροντιστήρια»  τουρκικής πρόκλησης στην Κω.
Η νέα πρόκληση  «εκφράστηκε»  μέσω  διαρροών  των κύκλων αυτών προς την  τουρκική εφημερίδα Sabah  η οποία  με τον τίτλο «Μετακινούμενη τουρκική εκπαίδευση από την Σμύρνη στην Κω» γράφει ότι στα «τουρκόπουλα» που ζουν στην Κω όπου απαγορεύεται η τουρκική παιδεία, γίνεται πλέον εκπαίδευση από εθελοντές δασκάλους που μεταβαίνουν από την Σμύρνη,.. Τα παιδιά αυτά, γράφει, μπορούν  τώρα πλέον και να  διαβάζουν και να γράφουν στην τουρκική γλώσσα χάρη σε εθελοντές Τούρκους δασκάλους.
Όπως γράφει – αποκαλύπτοντας έτσι ότι πρόκειται για σχέδιο – ο δάσκαλος της τουρκικής κ. Λεβέντ Ουνγκάνερ που δίδασκε επί  35 χρόνια στην Σμύρνη μαζί με τον δάσκαλο κ. Αϊντίν Πεχλιβάν μετέβησαν κατά τις θερινές διακοπές στην Κω, όπου …απαγορεύεται η εκπαίδευση στην τουρκική. Οι δύο δάσκαλοι έμαθαν σε 58 «τουρκόπουλα» να διαβάζουν και να γράφουν στην τουρκική. Ο κ. Ουνγκάνερ είπε ότι στα «τουρκόπουλα» τα οποία χώρισε σε τρείς ομάδες δίνουν παιδεία στην τουρκική επί 6 ώρες.

μπορείτε να κρατάτε εσείς τα λογιστικά βιβλία της επιχείρησής μου;



Επειδή αγαπητέ μου Υπουργέ, ο λογιστής μου "τα ΄χει παίξει", "έχει βαρέσει μπιέλα", "τα ΄φτυσε", με τις απανωτές αλλαγές και τον φορολογικό λαβύρινθο, μήπως μπορείτε να κρατάτε εσείς τα λογιστικά βιβλία της επιχείρησής μου; Πλερώνω όσο- όσο !
Ένα μικρό μαγαζάκι έχω, θα τα καταφέρετε.
Αν χρειαστεί πλερώνω και βοηθό (τον Γιώργο π.χ.;)

Τι να πεί για παράδειγμα κανείς διαβάζοντας:

"Ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προστίθενται παράμετροι όπως το είδος της επαγγελματικής δραστηριότητας και η προϋπηρεσία στο επάγγελμα, η περιοχή της επαγγελματικής εγκατάστασης και τα τετραγωνικά αυτής, οι αμοιβές του προσωπικού και ο αριθμός τους. Ολα αυτά θα οδηγούν με τη χρήση συγκεκριμένων μαθηματικών τύπων σε ένα ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα το οποίο θα υπερισχύει ακόμα και έναντι των τεκμηρίων, πολύ περισσότερο δε έναντι των εισοδημάτων που προκύπτουν με βάση τον λογιστικό προσδιορισμό. "

διαβάστε και:

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ.....ΑΠΗΝΤΗΣΤΕ ΡΕ......


Αύξηση 23% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010 και κατά 1,82% σε σύγκριση με τον Ιούνιο σημείωσε τον Ιούλιο ο αριθμός των ανέργων που έχουν εγγραφεί στο μητρώο του ΟΑΕΔ. Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο οργανισμός για τον δεύτερο μήνα του....
καλοκαιριού ξεχωρίζουν:

Για την ανεργία
- Η κατά 40,5% αύξηση στον αριθμό των μακροχρόνια ανέργων στο τελευταίο 12μηνο, οι οποίοι ανήλθαν σε 268.000.
- Στην Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται το 36% των εγγεγραμμένων ανέργων, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία αναλογεί το 20,4%.
- Η ηλικιακή ομάδα 30-54 ετών έχει την ισχυρότερη εκπροσώπηση, καθώς σε αυτή αντιστοιχεί το 62,7% των ανέργων.


Για τις προσλήψεις και τις απολύσεις
Βάσει του στατιστικού δελτίου του ΟΑΕΔ κατά τον Ιούλιο ανακοινώθηκαν 81.773 προσλήψεις, αριθμός μειωμένος κατά σχεδόν 20% σε σχέση με τον Ιούνιο και κατά 12% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2010. Επίσης:
- Κατά τον Ιούλιο κατατέθηκαν 24.000 απολύσεις εργαζομένων που είχαν σύμβαση αορίστου χρόνου, αριθμός μειωμένος κατά 10% σε σύγκριση με τον Ιούνιο.
- Οι καθαρές ροές μισθωτής απασχόλησης, δηλαδή οι προσλήψεις μείον τις απολύσεις, τις λήξεις συμβάσεων και τις παραιτήσεις, έφτασαν τις 743, έναντι 1.059 πέρυσι και 6.524 τον Ιούνιο.

«Βαμπίρ» επιτίθεται σε κατσίκες


Έντρομοι είναι οι κάτοικοι στοNovosibirsk της Σιβηρίας, καθώςκάτι ή κάποιος επιτίθεται στις κατσίκες τους και τους «ρουφάει» το αίμα, αφήνοντας σημάδια στο λαιμό τους.
Οι κάτοικοι, που είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι μιλούν για ένα δαιμονικό πλάσμα, το μυθικόchupacabra, ωστόσο οι αστυνομικοί κρατούν επιφυλάξεις και αρνούνται να καταγράψουν τα περιστατικά ως επιθέσεις βαμπίρ, αναμένοντας το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.
Τη δική της εμπειρία περιγράφει η κάτοικος του χωριού, Natalya στο KP.

ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ....




Φθηνότερα θα κοστίζει το φαγητό για τον τουρίστα που θα φοράει βραχιολάκι, καθώς η ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ενισχύσει τον τουρισμό εισαγωγής, ενώ βάζει τέλος στα σενάρια αναβίωσης των αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης των επιτηδευματιών. Φθηνότερο...
φαγητό για τους τουρίστες με βραχιολάκι. Ο αυξημένος συντελεστής φορολόγησης 23% από 13% στην εστίαση θα ισχύσει κανονικά από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια περί μη εφαρμογής του μέτρου, που είχαν διαρρεύσει τελευταία από την ίδια την κυβέρνηση. Θα υπάρξουν όμως δύο εξαιρέσεις:


1. Παραμένει στο 13% ο ΦΠΑ για το φαγητό που συμπεριλαμβάνεται στα πακέτα «all inclusive», που κλείνουν οι tour operators από το εξωτερικό για διακοπές στην Ελλάδα. Αφορά ουσιαστικά τους ξένους, αλλά και τους Ελληνες τουρίστες που κλείνουν μέσω ξένου τουριστικού πρακτορείου πακέτα διακοπών, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες: διαμονή (εντάσσεται σε ΦΠΑ 6,5%), φαγητό, ποτό (ΦΠΑ 23%) κ.λπ. Πρόκειται για τους γνωστούς τουρίστες με τα βραχιολάκια που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια σε τουριστικές μονάδες. Το φαγητό των πακέτων αυτών θα συνεχίσει να υπόκειται σε ΦΠΑ 13%. Το μέτρο, πάντως, εκτιμάται ότι θα θίξει τα ελληνικά τουριστικά γραφεία, τα οποία δεν θα απολαύουν της ίδιας ευνοϊκής μεταχείρισης, καθώς και τους Ελληνες που χωρίς τα βραχιολάκια θα αρχίσουν να επιβαρύνονται με ΦΠΑ 23% για το φαγητό τους από την 1η Σεπτεμβρίου.


2. Διατήρηση στο 13% και για τα μικτά καταστήματα, όπου κυριαρχεί η πώληση συσκευασμένων τροφίμων. Δηλαδή, αν σε ένα κατάστημα πωλούνται συσκευασμένα τρόφιμα και μαγειρεμένα τρόφιμα, όταν ο τζίρος του καταστήματος κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά την πώληση των πρώτων, τότε θα επιβάλλεται ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ 13%. Εντούτοις, τα εστιατόρια, είτε για επιτόπια κατανάλωση είτε για ντελίβερι, θα πωλούν τα μαγειρεμένα τρόφιμα με 23% ΦΠΑ από την 1η Σεπτεμβρίου έναντι 13% μέχρι 31 Αυγούστου. Η διαδικασία καθορισμού των περίπου 137 μικτών δραστηριοτήτων που θα συνεχίσουν να υπάγονται στο 13% βρίσκεται σε εξέλιξη και ο ΦΠΑ που εντέλει θα ισχύσει θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Είναι προφανές ότι τα δύο μέτρα και σταθμά για το ΦΠΑ στην εστίαση θα προκαλέσουν αλαλούμ στην αγορά, πέρα από το ότι θα λειτουργήσουν επιβαρυντικά για ορισμένους κλάδους του τουρισμού εντός Ελλάδας. Αν και χθες το βράδυ παράγοντες του υπουργείου επιχείρησαν να μαζέψουν το όλο θέμα, λέγοντας πως ο ΦΠΑ 13% θα παραμείνει για διατροφή που συνοδεύει το δωμάτιο ξενοδοχείου, χωρίς όμως να δώσουν και πάλι σαφείς εξηγήσεις.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι μπορεί τα πάντα να συζητούνται, αλλά «τίποτα δεν αναστέλλεται και δεν ανακόπτεται» ως προς τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου όσο διεξάγεται η συζήτηση για τη νέα φορολογική μεταρρύθμιση, η οποία θα νομοθετηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι «3» διευκρινίσεις που έδωσε αφορούν:


1. Βάζει τέλος στα όποια σενάρια αναβίωσης των αντικειμενικών κριτηρίων φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, που ανέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Και παραπέμπει τους επιτηδευματίες στο φορολογικό έλεγχο που θα γίνει αυστηρότερος και θα εντατικοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού πόθεν έσχες, της καταγραφής της περιουσίας, του ηλεκτρονικού χρήματος και των μηχανισμών είσπραξης και απόδοσης του ΦΠΑ.


2. Συζητά μείωση του ΦΠΑ, με πιθανότατο το σενάριο περιορισμού του στο 20% και 10% από 23% και 13% αντίστοιχα, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τις επιχειρήσεις σε πρακτική και εφαρμόσιμη λύση για τον τρόπο είσπραξης και απόδοσής του.


3. Αναστολή του πόθεν έσχες και σε άλλες, πλην των ακινήτων, παραγωγικές -όπως τις χαρακτήρισε- επενδύσεις, για να αναφερθεί στον επαναπατρισμό κεφαλαίων.

Επίσης, έθεσε και το ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών, λέγοντας πως θα το εξετάσουν συνδυαστικά με τους φόρους, δεδομένου ότι η μείωση των εισφορών προκαλεί αύξηση της κρατικής επιχορήγησης των ασφαλιστικών ταμείων.

Ν.Δ.: Πολίτες β' κατηγορίας οι Ελληνες
Για νέο «κατόρθωμα» κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο η Ν.Δ. με αφορμή τον ΦΠΑ εστίασης. «Κατηγοριοποίησε τους Ελληνες ως πολίτες β' κατηγορίας τιμωρώντας τους να πληρώνουν ΦΠΑ 23%, σε αντίθεση με τους τουρίστες από το εξωτερικό, που θα απολαμβάνουν ΦΠΑ κατά 10 μονάδες χαμηλότερο, δηλαδή 13%», δήλωσε ο αν. τομεάρχης Οικονομικών Γιάννης Βρούτσης. «Οι υποκριτικές, μάλιστα, προθέσεις του περί μείωσης των φορολογικών συντελεστών στο χώρο της εστίασης αποδείχτηκαν απατηλές. Αφού όχι μόνο δεν αναστέλλει την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά δημιουργεί νέους φορολογικούς λαβύρινθους, που αυξάνουν τη γραφειοκρατία και το κόστος στις επιχειρήσεις».

Όταν το MEGA μεταδίδει μια πληροφορία που αφορά στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μετά από λίγο η πληροφορία αυτή διαψεύδεται .



Όταν το MEGA μεταδίδει μια πληροφορία που αφορά στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μετά από λίγο η πληροφορία αυτή διαψεύδεται ωσάν να επρόκειτο για κάποιο ...
ερασιτεχνικό σταθμό, τότε μιλάμε για την πλήρη απαξίωση του Μεγάλου Καναλιού.

Όποια και να είναι η αφορμή της γκάφας, κανένας δεν θα αποτολμούσε κάτι παρόμοιο, όταν το MEGA ήταν στις δόξες του!

To MEGA ήταν, σχεδόν από της ιδρύσεώς του, το κανάλι των Εκδοτών. Ο πυλώνας του καθεστωτικού συστήματος εξουσίας που στήριζε, συνήθως το ΠΑΣΟΚ. Με μερικές από τις ακριβοπληρωμένες πριμαντόντες της δημοσιογραφίας στα παράθυρά του. Τα ονόματα είναι γνωστά, μην τα επαναλάβουμε. Μέχρι και τη σύζυγο υπουργού Επικρατείας είχε, για μεγάλο διάστημα, ως εκφωνήτρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Ο ορισμός της διαπλοκής! Η Αν Σινκλέρ, όταν ο Ντομινίκ Στρος Καν (ο γνωστός) έγινε υπουργός Οικονομικών, παρατήθηκε από την παρουσίαση της δημοφιλέστερης εκπομπής της γαλλικής τηλεόρασης! Αλλά ήθη!

Όμως, οι ένδοξες ημέρες φαίνεται να πέρασαν, ίσως και να μην επιστρέψουν ποτέ ξανά! Το MEGA, όπως και τα άλλα καθεστωτικά ΜΜΕ, βρίσκεται αντιμέτωπο με μια τριπλή κρίση:

Πρώτον κρίση αξιοπιστίας: Είναι δύσκολο να στηρίζεις μια κυβέρνηση που παραπαίει και καθημερινά αναζητεί τρόπους για να ξεζουμίσει τον ελληνικό λαό. Αποτελεί πρόκληση να εμφανίζονται στα παράθυρα κυβερνητικοί παπαγάλοι με τη λογική «πρασινοφρουρού» της δεκαετίας του ’80! Ο κόσμος το καταλαβαίνει και αντιδρά, επιλέγοντας άλλα μέσα ενημέρωσης. Εξ ου και οι χαμηλές πτήσεις του δελτίου ειδήσεων. Και η κορωνίδα του MEGA ήταν το «δελτίο ειδήσεων των οκτώ», με τους ανά καιρούς «κυρίαρχους της ενημέρωσης». Το MEGA, στα μάτια πολλών, είχε…ταυτιστεί με την αξιοπιστία. Στα μεγάλα γεγονότα, ο κόσμος εμπιστευόταν το MEGA. Αυτή η εικόνα τους τελευταίους μήνες έχει πολλαπλώς θρυμματιστεί.

Δεύτερον κρίση οικονομική: Το MEGA είναι ένας εταιρικός δεινόσαυρος. Βαρύ σχήμα ικανό να επιζήσει μόνο στην εποχή των «παχέων αγελάδων». Σε μια εποχή λιτότητας είναι αδύνατον να τα φέρει βόλτα με τα σημερινά του λειτουργικά έξοδα. Πρέπει να κάνει περικοπές ή να βάλλουν το χέρι στη τσέπη οι MEGAλο-ιδιοκτήτες. Το ένα δυσκολότερο από το άλλο. Και η κατάσταση θα επιδεινωθεί επειδή η διαφημιστική αγορά συρρικνώνεται και δεν υπάρχει ορατό φως στον ορίζοντα.

Τρίτον κρίση ενημέρωσης: To διαδίκτυο πλέον τους προλαβαίνει όλους! Ακόμα και το MEGA, με τους εκατοντάδες δημοσιογράφους! Επομένως, έχει να ανταγωνιστεί έναν εχθρό σε μια μάχη που μοιάζει εξ υπαρχής χαμένη από χέρι. Το διαδίκτυο έχει άφθονο χώρο και χρόνο (που δεν διαθέτει το MEGA), αφήνει «όλα τα λουλούδια να ανθίσουν (που δεν αντέχει το MEGA), αντιδρά ταχύτατα (σε αντίθεση με το MEGA), δεν χρειάζεται Μέγαλο-εκδότες (που είναι το σήμα κατατεθέν του MEGA), δεν στηρίζει απροκάλυπτα την εξουσία (που αποτελεί πηγή δύναμης του MEGA) και το σημαντικότερο δεν έχει ανάγκη από τις διαφημίσεις, χωρίς τις οποίες δεν έχει μέλλον το MEGA!!!

Επομένως, τόσο το MEGA, όσο και τα άλλα παραδοσιακά ΜΜΕ κινούνται πλέον σε αχαρτογράφητα νερά. Βρίσκονται αντιμέτωπα με μια κρίση που τους υπερβαίνει και για την οποία δεν είναι αποτελεσματικά τα όπλα που είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν!

Mε την οικονομία σε παρατεταμένη και βαθειά ύφεση (που σημαίνει περαιτέρω συρρίκνωση της διαφημιστικής πίττας) τα περισσότερα ΜΜΕ θα είναι ουσιαστικά αιχμάλωτα των τραπεζών (για ευνόητους λόγους) και της κυβέρνησης (είτε για κάποιο κομμάτι από την κρατική διαφήμιση, είτε για ευνοϊκές ρυθμίσεις που έχουν σχέσεις με εισφορές και φόρους).

Όμως, αυτή η «σωτήρια αιχμαλωσία» θα έχει ένα πολύ βαρύ τίμημα. Την απώλεια της αξιοπιστίας τους.

Είναι καιρός και για τη Ν.Δ. που πάντα (αφελώς) επεδίωκε περιστασιακές λυκοφιλίες με τα καθεστωτικά ΜΜΕ, να απαγκιστρωθεί πλήρως από την κηδεμονία τους.

Και είναι καιρός να επιχειρήσει ένα ουσιαστικό άνοιγμα προς το διαδίκτυο γιατί εκεί δίνεται η καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

Εκεί πλέον κερδίζονται οι μάχες.

Δαχτυλίδια καπνού βγάζει η Αίτνα!


Ένα περίεργο φαινόμενο παρατηρήθηκε στο ηφαίστειο τηςΑίτνα. Το ηφαίστειο που βρίσκεται στις ανατολικές ακτές τηςΣικελίας, άρχισε να βγάζειδαχτυλίδια καπνού!
Το περίεργο περιστατικό που συνέβη στο μεγαλύτερο και ψηλότερο ενεργό ηφαίστειο στηνΕυρώπη, κάνει τους επιστήμονες να αδυνατούν να δώσουν μια λογική ή έστω, επιστημονική εξήγηση…

ΤΟ PIERIA -GR ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.....

Επειδή η βασική μας φιλοσφία είναι να γράφουμε μαζί το ιστολόγιο,καθώς ανήκει σε όλους μας. Σχόλιο,κρίση,σκέψη,αφιέρωση...Για οτιδήποτε...Κι εμείς εδώ είμαστε...Όσο περισσότεροι ακουγόμαστε τόσο...
καλύτερα για μια Δημοκρατία...!!,Aν πιστεύετε κι εσείς στη δημοσιογραφία των πολιτών και όχι των δημοσιογράφων-υπάρχουν και εξαιρέσεις σαφώς-βοηθήστε μας!!
Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και ελπίζουμε να μας βοηθήσετε!!!!!

Με τα άλματα δεν το 'χει, πώς να το κάνουμε










Με το σαιξπηρικό ερώτημα να ζει κανείς ή να μη ζει βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνηση…



Όποια αλλαγή και να επιχειρούν η κοινωνία αντιδρά.

Η συνταγή του ΔΝΤ έχει φέρει ύφεση και ανεργία.

Το μνημόνιο και ο προϋπολογισμός κινούνται εκτός στόχων.

Περιθώριο για νέα μέτρα δεν έχουν, για αυτό «παρακαλούν» τους δανειστές να μας ανοίξουν λίγο τη θηλιά.

Σε αυτό το κλίμα Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος νιώθουν την ανάγκη να μηδενίσουν το κοντέρ. Και οι δύο σκέφτονται εκλογές, όσο ακόμη η ΝΔ δεν έχει χτίσει αυτοδυναμία και η χώρα δεν έχει κηρύξει… πτώχευση! Γιατί οι φωνές που μας θέλουν έξω από το ευρώ εδώ και τώρα πληθαίνουν. Εδώ που έχουμε φτάσει ούτε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι σίγουρο πως μπορεί να αποφύγει τη χρεοκοπία. Σίγουρα, όμως, θα έχει καλύτερες πιθανότητες και, σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσει να διαχειριστεί το μετά πιο αποτελεσματικά.

Με τις οικονομικές επιδόσεις της κυβέρνησης, ο κίνδυνος η τρόικα να μας μπλοκάρει κάποια δόση και το δημόσιο να περιέλθει σε καθεστώς αδυναμίας πληρωμών είναι ένα καθημερινό ερώτημα. «Αν χρεοκοπήσουμε στις εκλογές δε θα έχουμε καμία ελπίδα» λένε στο περιβάλλον του Ευ. Βενιζέλου και αποκαλύπτουν πως το θέμα το έχει θέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στον πρωθυπουργό. Ο Ευ. Βενιζέλος μπορεί να εμφανίζεται αισιόδοξος, ξέρει όμως ότι οι προϋποθέσεις για να βγει το παιχνίδι είναι πολλές. Οπότε προτιμά εκλογές πριν τη χρεοκοπία, ή πριν το περιβάλλον στην οικονομία και την κοινωνία γίνει ασφυκτικό.


Το ερώτημα που θέτει το Μέγαρο Μαξίμου είναι ποιος θα τις χρεωθεί τις εκλογές και με ποιο διακύβευμα θα γίνουν. Η απάντηση από το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμη. «Τις εκλογές θα τις χρεώσουμε στην αντιπολίτευση που λέει όχι σε όλα και το διακύβευμα θα είναι η αποφυγή της χρεοκοπίας». Αυτά, 22 μήνες από τις εκλογές και ενώ έχουν μεσολαβήσει ένα πρόγραμμα σταθερότητας, δύο μνημόνια και 22 φορολογικά νομοσχέδια!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..

http://4.bp.blogspot.com/-IDQRVIhgSoM/TlYdG5QY8sI/AAAAAAAAXtM/yjvdkYBZlHg/s1600/DSC03081.JPG

http://3.bp.blogspot.com/-UnS23iC6OrI/TlYcZLem27I/AAAAAAAAXs0/tb3z8kKaHCA/s1600/DSC03067.JPG

http://4.bp.blogspot.com/-jDk2w1zZPSg/TlYbUvrZX8I/AAAAAAAAXsk/CjUZCta5B4Q/s1600/DSC03077.JPG

Μια ανάσα πάνω από τις 900μονάδες(συγκεκριμένα στις 903) βρίσκεται ο χρηματιστηριακός δείκτης...




Φαίνεται πως θα καταρριφθεί και αυτό το όριο....Οι τράπεζες έχουν βυθιστεί τελείως....Παρά την απαγόρευση short selling(ανοιχτών πωλήσεων) που είχε "διατάξει" η επιτροπή κεφαλαιαγοράς...

Απίστευτο και όμως αληθινό.. Θύμα κλοπής έπεσε ο Πεταλωτής!!




Σύμφωνα με τις αρχές, ένας αλλοδαπός έκλεψε το κινητό του, ενώ έκανε διακοπές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Ο δράστης της κλοπής παραμένει ασύλληπτος, μέχρι στιγμής, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν εργαζόταν στο ξενοδοχείο ή κατάφερε με κάποιο τρόπο να εισχωρήσει.Όπως είναι...



φυσικό, η ατζέντα του υφυπουργού περιλαμβάνει ονόματα και τηλεφωνικούς αριθμούς σημαντικών προσώπων, τα οποία βρίσκονται τώρα στα χέρια του δράστη. Να δούμε πως θα τα αξιοποιήσει.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...



ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ- ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4-1



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 19ου ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ.

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



Τρεις ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας μετά από του Αγώνες Πρόκρισης που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου στη λίμνη της Καστοριάς.

Πρόκειται για τους Ζέρβα Ειρηναίο και Μπικογιάννη Γιάννη(χρυσούς Πανελληνιονίκες το 2011 στην τετράκωπο) που επιλέχθηκαν στην κατηγορία παίδων και την Νικολαΐδου Δέσποινα(αργυρή Πανελληνιονίκης 2011 στο διπλό σκιφ) στην κατηγορία νεανίδων της Εθνικής μας Ομάδας.

Μαζί με τους παραπάνω αθλητές την πρόκρισή τους στην Εθνική μας Ομάδα διεκδίκησαν και οι αθλητές Τσολόπουλος Αλέξανδρος και Καραμήτρος Θωμάς που στάθηκαν άτυχοι και αποκλείστηκαν στην τετράκωπο άνευ για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Οι τρείς κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές τους απ όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν, συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας διάρκειας τριών εβδομάδων στην Καστοριά, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη όπου και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας 10 – 11 Σεπτεμβρίου.

«Πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του τμήματος» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Μελετλίδης Γιώργος επισημαίνοντας ότι «αυτή τη στιγμή ο Ν.Ο.ΚΑΤ. εκπροσωπείται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στην Εθνική Ομάδα: στην κατηγορία Γυναικών με την Κ.Νικολαΐδου, στην κατηγορία Νεανίδων με την Δ.Νικολαΐδου, στην κατηγορία παίδων με τους Γ.Μπικογιάννη και Ε.Ζέρβα, ενώ ελπίδες για τη συνέχιση της καλής πορείας αφήνει και η επιλογή των δυο νεαρών 13χρονων αθλητών Π.Παπαθανασίου και Α.Μπικογιάννη στο καμπ προπόνησης νεαρών ταλέντων στο Σχινιά αυτή την εβδομάδα. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον προπονητή του τμήματος Γ.Μπικογιάννη. »

Ο Αίαντας στην Πιερία !!!!

Η κορυφαία σχολή ποδοσφαίρου, τώρα στη περιοχή μας

Η μεγάλη του ΑΓΙΑΞ Σχολή Ποδοσφαίρου, βρίσκεται από τον Μάρτιο στην Ελλάδα και πλέον στην Πιερία, καθώς ο διάσημος για τις υποδομές του ολλανδικός σύλλογος, υπέγραψε την Δευτέρα 22 Αυγούστου πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο για την έναρξη του Ajax Hellas Youth Academy, στην περιοχή. Ο «Αίαντας» έχει αρχίσει το πρόγραμμα εξάπλωσης των συνεργαζόμενων ακαδημιών του στην Ελλάδα, με τμήματα υποδομής σε 15 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ένα εκ των οποίων θα βρίσκεται στην Ανδρομάχη Κατερίνης και η διαχείριση θα γίνεται από την Κέρκυρα, όπου βρίσκεται η βάση και το αθλητικό κέντρο της All Star Consultancy. Η συνεργασία του Πιερικού συλλόγου έγινε μετά από πρωτοβουλία του γνωστού μάνατζερ, Γιώργου Καζιάνη, (εκπροσωπεί γνωστούς Έλληνες και ξένους διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως Τοροσίδης, Μόρας, Τζιμπούρ, Γκερέρο κλπ.) και της εταιρίας «All Star Consultancy» της οποίας προΐσταται, και η οποία δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα και στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.

Νέα μέτρα προβλέπονται για να χαρακτηριστούν τα χρυσά….δόντια δημόσια περιουσία .


Χορτάσαμε τόση...
ευρωπαϊκή αλληλεγγύη τους τελευταίους μήνες που αναρωτιόμαστε με τέτοιους εταίρους τι τους θέλουμε τους τοκογλύφους….

Τελικά το σουβλάκι είναι είδος πολυτελείας ή δεν είναι…;Πάντως εγκυκλοπαιδικά δεν χρειάζεται να αυξηθεί ο Φ.Π.Α. Με τέτοιους μισθούς, συντάξεις και τζίρους πλέον φαντάζει ως είδος πολυτελείας…

Ο κ. Βενιζέλος θεωρεί μεγάλη θυσία το πολιτικό του μέλλον…Οι θυσίες των θέσεων εργασίας δεν είναι δα και τίποτε σοβαρό….

Μια απορία που φαντάζομαι έχετε όλοι…Τελικά θα ακούσουμε από το Πρωθυπουργό στη Δ.Ε.Θ. να μας αναπτύσσει τις προσπάθειες που κάνει για τη προστασία των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων…;

Τέλος στη Ν.Δ. ετοιμάζονται για Εκλογές…Είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει και εκεί εξαντλούν τη ρητορεία τους…Βιάζονται να τιμήσουν την υπογραφή Παπανδρέου…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!

Και εμείς οι Έλληνες ήμασταν κάποτε μετανάστες στην Γερμανία, Αμερική Αυστραλία, Καναδά εμάς, μας δέχτηκαν γιατί να μην δεχόμαστε και εμείς του σημερινούς λαθρομετανάστες "μετανάστες" από χώρες που αδυνατούν οικονομικά ;;;;

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΜΙΕΡΑ ΟΝΤΑ!!

Εμείς οι Έλληνες ήμασταν νόμιμοι μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες στις χώρες όπως η Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία.
Δεν πήγαμε σε αυτές τις χώρες εισβάλλοντας βίαια και ούτε απαιτήσαμε πολιτικά ή όποια δικαιώματα με ταραχές, αλλά τις κερδίσαμε με την αξία μας.
Δεν μεταναστεύσαμε εμείς στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αμερική, στον Καναδά και την Αυστραλία, μην ξεχνάμε ότι αυτοί μας κάλεσαν μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όχι μόνο εμάς τους Έλληνες αλλά και άλλους Ευρωπαίους.
Αν και στις δεκαετίες του 1950, και όμως οι Έλληνες όπου και να μετανάστευαν περνούσαν από κάθε νόμιμο υποχρεωτικό έλεγχο των πιστοποιητικών τους, υγείας, και όχι όπως σήμερα εισβάλλουν στην Ελλάδα ανεξέλεγκτα οι βιαστές, εγκληματίες για να αποφύγουν τις τιμωρίες στις χώρες τους, βρίσκουν την εύκολη οδό να παρουσιαστούν ως πρόσφυγες χωρίς να τους ελέγχει το Ελληνικό κράτος.
Συνεχίζοντας θα πρέπει να πούμε επίσης ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία με τους λαθρομετανάστες που εισβάλουν στην Ελλάδα παράνομα διότι:

1.Παρ όλου που οι Έλληνες μετανάστευσαν στην Γερμανία νόμιμα σεβόμενοι τους νόμους της Γερμανία, είχαν και κάθε επιπλέον λόγο και δικαίωμα να απαιτήσουν από την Γερμανία όχι μόνο να τους δεχτεί ως μετανάστες, αλλά και ως θύματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.
Διότι αν δεν εισέβαλαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, η Ελλάδα δεν θα είχε θύματα το 10% του ενεργού πληθυσμού της δηλαδή πάνω από 700.000 νεκρούς, την πλήρη καταστροφή της οικονομίας και όποιον υποδομών της, αλλά και 9 χρόνια πολέμου που εξάντλησαν των Ελληνικό λαό, έναν λαό που προσέφερε στην ανθρωπότητα τόσα όσα δεν προσέφεραν όλοι οι λαοί της υφηλίου.
Πέραν αυτού, μέχρι και σήμερα η Γερμανία συνεχίζει να οφείλει στην Ελλάδα τα επιδικασθέντα 12 δισεκατομμύρια ευρώ ως υλικές ζημίες, τις οποίες αρνείται να αποδώσει ενώ έχει αποζημιώσει όλους τους Λαούς που υπέστησαν καταστροφές από τους Ναζί.

Εμείς τι χρωστάμε στον Πακιστανό, Αφγανό, Νιγηριανό και όποιον αλλοεθνή εισβολέα ;;
Η απάντηση είναι απλή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ! Χρωστάνε οι Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί αποικιοκράτες.

2.Οι Έλληνες που μετανάστευσαν στην Αμερική, Καναδά, Αυστραλία είχαν κάθε δικαίωμα σε αυτά τα κράτη, που δεν είναι εθνικά κράτη αλλά μεταναστευτικά έχουν κάθε δικαίωμα μετανάστευσης από όλες τις χώρες του κόσμου.
Είναι πασίγνωστο ότι οι πληθυσμοί αυτών των χωρών είναι από όλες τις χώρες και φυλές του κόσμου, είναι εδάφη που άνηκαν κάποτε στους γηγενείς πληθυσμούς φυλές που δεν ζούνε σήμερα ή απλά είναι μειονότητες. Ως εκ τούτου δεν είναι εθνικά κράτη, δεν έχουν εθνική γλώσσα, δεν έχουν εθνικό πολιτισμό και ιστορία αιώνων όπως η Ελλάδα και άλλα εθνικά κράτη του κόσμου. Σε αυτές τις χώρες όλοι μπορούν να έχουν δικαιώματα όπως είχαν και Έλληνες που δεν ήταν μοναδικοί φυλή μετανάστευσης εκείνη την περίοδο.
Η Ελλάδα όμως είναι ένα εθνικό κράτος όπου για να έχει δικαίωμα ένας αλλόφυλος πρέπει πρώτα να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες εισόδου του στην χώρα, και στην συνέχεια για να μείνει πρέπει να λάβει την έγκριση των νόμων του Ελληνικού Κράτους βασισμένου στο Ελληνικό σύνταγμα, και όταν πρόκειται για παραχώρησει υπηκοότητας πρέπει να λάβει την έγκριση των Ελλήνων στο γένος ιστορικών κατοίκων αυτού του τόπου, που πολέμησαν αιώνες για να κρατήσουν τον τόπο Ελληνικό και ελεύθερο.
Οι Έλληνες στο γένος και στην συνείδηση έχουν το κάθε δικαίωμα να δώσουν ή και να αφαιρέσουν την υπηκοότητα σε ένα αλλοεθνή που ήρθε στην χώρα με νόμιμες διαδικασίες.
Οι παράνομοι μετανάστες και τα παιδιά τους είναι συνέχεια της παρανομίας κάτι που δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση και πρέπει να απελαθεί άμεσα.


ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

O "ξεκούραστος" κατηγορούσε το "κουρασμένο" ότι κατέστρεψε τη χώρα σε 5 χρόνια...

Και είχε δίκιο...Ο ίδιος κατάφερε να τη διαλύσει μέσα σε λίγους μόνο μήνες....
Γιώργο δείχνεις το δρόμο....!!!!

Επιτροπες αγωνα του Κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, συγκεντρωθηκαν Κυριακη 21/8 στα διοδια Αφιδνων.



Για περισσοτερες απο 3 ωρες περνουσαν οι...
δεκαδες χιλιαδες οδηγοι, χωρις να πληρωσουν, απο τα διοδια Αφιδνων, απο τις 7 παρα το απογευμα μεχρι αργα το βραδυ. Μοιραστηκαν πανω απο 5000 προκηρυξεις που καλουσαν τον κοσμο στην ΔΕΘ. Οι διερχομενοι οδηγοι επευφημουσαν με συνεχη κορναρισματα τους συναγωνιστες. Πολλοι ησαν αυτοι που σταματησαν τα αυτοκινητα τους και ανταποκριθηκαν στο μεγαλο πανό που ειχαμε αναρτησει στην αερογεφυρα της εθνικης οδου με το καλεσμα:
"Φιλε οδηγε σταματησε στο πλάι και ελα να ανοιξεις τα διοδια μαζι μας για 10 λεπτα"
Χαρακτηριστικα τα πολλα "δωρα" που δεχτηκαν οι συναγωνιστες απο τους διερχομενους συμπολιτες μας (κουλουρακια, αναψυκτικα, φρουτα κλπ) σε ενδειξη χαρας και συμπαραστασης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΖΩΕΣ!
βιντεο απο το ανοιγμα εδω :

«ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ», είπε ο Σωκράτης όταν αντίκρυσε τους Εβραίους εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά!

Με ταχύτατους ρυθμούς η Ελλάδα μεταβάλλεται σε προτεκτοράτο του Ισραήλ και των Σιωνιστών
Αυτοί συνήργησαν στην καταδίκη του μεγάλου αυτού Φιλοσόφου να πιει το Κώνειο!..
socratesΕίναι, πλέον, αδιαμφισβήτητο. Από πολλού και ιδιαίτερα σήμερα η Ελλάς επιχειρείται να μετατραπεί σε δορυφόρο του Σιωνισμού!!! Κατ’ αρχήν του Ισραήλ και στη συνέχεια του φοβερού αυτού αντιπάλου του Ελληνισμού: Του Σιωνισμού!

Την αναστολή της προγραμματισμένης για τις 23 και 24 Αυγούστου 2011 απεργίας αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ




Στην απόφαση αυτή προχώρησαν οι τρεις ομοσπονδίες του υπουργείου Οικονομικών μετά από...



συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή υπουργό, Παντελή Οικονόμου και με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών και πρόεδρο της επιτροπής μισθολογίου, Ηλία Πλασκοβίτη.

Τόσο ο αναπληρωτής υπουργός όσο και ο γ.γ. δεσμεύτηκαν ότι «με το νέο μισθολόγιο δεν θα υπάρξει νέα δραματική μείωση των αποδοχών των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών».

«Αλαλούμ» αναμένεται να δημιουργηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά την απόφαση του οικονομικού επιτελείου να εφαρμόσει ΦΠΑ 13%



Αλαλούμ» αναμένεται να δημιουργηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά την απόφαση του οικονομικού επιτελείου να εφαρμόσει ΦΠΑ 13% στους πελάτες των ξενοδοχείων «all inclusive», που...
προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ για τους Έλληνες θα ισχύσει ΦΠΑ 23% !!!!

Όπως επισήμανε τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς, ο ΦΠΑ 23% θα ισχύσει από 1η Σεπτεμβρίου για όλα τα μαγειρεμένα τρόφιμα που πωλούν τα εστιατόρια, ψησταριές και ούτω καθεξής.

Ο κ. Βενιζέλος άφησε να εννοηθεί ότι ο ΦΠΑ 23% στα τρόφιμα δεν πρόκειται να καταργηθεί μέχρι το
τέλος του έτους, γιατί κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνεται στις συζητήσεις με την Τρόικα.

Απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Εγώ δεν επεδίωξα, ούτε επιθυμούσα να πάρω τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Θυσιάζω το πολιτικό μου μέλλον με αυτήν τη θέση. (σσ. τόσο εμπιστοσύνη έχει στην κυβέρνηση). Αν ο κ. Σαμαράς νομίζει ότι μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα από εμάς, τότε ας δοκιμάσει να βοηθήσει σε επίπεδο κομμάτων στην ΕΕ». (σσ. Θα δοκιμάσει αλλά από άλλη θέση κύριε υπουργέ...)

Για την ύφεση, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι δεν υιοθετεί τα σενάρια περί 5,3% στο τέλος του έτους, ωστόσο, εκτίμησε ότι θα κινηθεί σε επίπεδα άνω του 4,5%. (Καλά εδώ γελάνε...)

Αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Βενιζέλος ήταν κατηγορηματικός ότι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί χωρίς παρεκκλίσεις, με στόχο τα πέντε δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. (όλα στο σφυρί δηλαδή...)

Αυτά από την ειδησιογραφία...

Κατάφερε λοιπόν ο φιλόσοφος, σε χώρα της ευρωζώνης να ισχύει για Ευρωπαίους πολίτες δύο ειδών ΦΠΑ. Εκτός και αν μας λογιάζει ήδη για χώρα εκτός ευρώ...

Αμετανόητοι, ανακόλουθοι, αναποτελεσματικοί. ΟΛΟΙ τους. Ας τους απαλλάξουμε από τα καθήκοντά τους όσο ακόμα είναι καιρός, γιατί αλλιώς η σφαγή της Σμύρνης θα πλησιάσει πολύ κοντά στον ορισμό της κας Ρεπούση, μπροστά σε αυτό που θα 'ρθει...

Το πιο ισχυρό χαρτί της Νέας Τάξης είναι το περίφημο πρόγραμμα «Γαλάζια Ακτίνα»

ex2Η πρώτη φορά που ακούσαμε τον όρο ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΤΠ) ήταν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. Στην αρχή νομίζαμε ότι σήμαινε απλώς την έναρξη της μονοκρατορίας των ΗΠΑ στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.

Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά γνωρίζουμε πλέον ότι ΝΤΠ σημαίνει την με κάθε τρόπο και μέσο διάλυση των εθνικών κρατών και των παραδοσιακών αξιών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός παγκόσμιου τυραννικού κράτους, που θα διοικεί μια ομογενοποιημένη ανθρωπότητα. Πραγματικά, σήμερα είμαστε βέβαιοι πια ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές της ΝΤΠ θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο διαθέτουν, ώστε να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα. Ίσως το πιο ισχυρό τους χαρτί να είναι το περίφημο πρόγραμμα γαλάζια ακτίνα ή Blue Beam Project.

Τι είναι το Blue Beam Project; Είναι με λίγα λόγια ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA, με σκοπό την μαζική εξαπάτηση της ανθρωπότητας μέσω της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας. Το μυστικό αυτό πρόγραμμα έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, ένας Καναδός δημοσιογράφος, ο Serge Monast, στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Ο Monast ισχυρίζεται ότι η ΝΑSΑ έχει εγκαταστήσει πάνω σε δορυφόρους που γυρίζουν γύρω από τη γη μηχανήματα λέιζερ, που μπορούν να προβάλουν ολογράμματα στον ουρανό! Φανταστείτε τον ουρανό σαν μια γιγαντιαία κινηματογραφική οθόνη, όπου κάποιος από πίσω, χρησιμοποιώντας έναν προτζέκτορα, προβάλει τρισδιάστατες εικόνες της αρεσκείας του! Ο σκοπός τους είναι τη στιγμή που η ανθρωπότητα θα είναι ένα καζάνι που βράζει από τις οικονομικές κρίσεις, τις θρησκευτικές αναταραχές, την τρομοκρατία και τους πολέμους που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, να προβάλουν στον ουρανό μια παγκόσμια εισβολή εξωγήινων! Εικονική πραγματικότητα και μαζικές ψευδαισθήσεις...

Αν σε ένα πράγμα είναι ασυναγώνιστοι οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι της ΝΤΠ, αυτό σίγουρα είναι η άριστη γνώση της ψυχολογίας του όχλου. Μια ανθρωπότητα εξουθενωμένη και τρομαγμένη, θα είναι έτοιμη να δεχτεί οποιονδήποτε σαν μεσσία (αντίχριστος) αρκεί αυτός να μπορεί να εγγυηθεί ειρήνη και ασφάλεια. Και μάλιστα μια τέτοια τρομαγμένη ανθρωπότητα θα μπορούσε πλέον να δεχτεί και το περίφημο χάραγμα, δηλαδή το υποδόριο μικροτσίπ αν αυτό της ζητούσε ως αντάλλαγμα ο Χ σωτήρας! Ο Μonast μάλιστα ανέφερε ότι οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι της ΝΑSA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σε κάποιον ανακοπή καρδιάς από απόσταση.

Συμπτωματικά λοιπόν, ο Καναδός δημοσιογράφος πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας του γύρω από το Blue Beam Project. Με τον ίδιο τρόπο πέθανε και ο πιο κοντινός του συνεργάτης. Τυχαίο; Δεν νομίζω... Ας σταθούμε μια στιγμή και ας σκεφτούμε όσο απίθανα και να μας ακούγονται αυτά: πόσα χρόνια τώρα μας βομβαρδίζει η κινηματογραφική βιομηχανία με ταινίες γύρω από εισβολή εξωγήινων; Η πιο πρόσφατη μάλιστα, έχει αυτόν ακριβώς τον τίτλο παγκόσμια εισβολή!

Έτσι ακριβώς! Μήπως κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί ως γεγονός αυτό που δεν θα είναι παρά εικονική πραγματικότητα; Μήπως κάποιοι προσπαθούν να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να δεχτεί ως νομοτελειακό γεγονός την επικράτηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς από το έξω διάστημα;

Υποθέσεις κάνουμε. Αν κρίνουμε όμως από τις εξελίξεις παγκοσμίως το πλάνο της ΝΤΠ πάει μέχρι τώρα όπως το έχουν σχεδιάσει οι εμπνευστές του. Οικονομική κρίση, ανασφάλεια παντού, κατάρρευση ηθικών αξιών, μετανάστευση, πόλεμοι... Και την κατάλληλη στιγμή θα ηχήσει η σάλπιγγα της «εξωγήινης εισβολής», που θα είναι απλώς εφέ, εικονική πραγματικότητα, αλλά θα είναι το μοιραίο χτύπημα για την «κουρασμένη» ανθρωπότητα. Ο ίδιος ο Μonast πίστευε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του Blue Beam Project...

Δεν θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες για το πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε, κυκλοφορούν πολλά σχετικά βιντεάκια στο διαδίκτυο που αν δεν αποδεικνύουν την ύπαρξη του προγράμματος «γαλάζια ακτίνα», τότε σίγουρα αποτελούν ισχυρές ενδείξεις.

Με το συγκεκριμένο σύστημα προβολής ολογραμμάτων, μπορεί κανείς να προβάλει στον ουρανό ό,τι θέλει: εξωγήινα σκάφη, τέρατα, αγγέλους και δαίμονες. Μπορεί κανείς να παίξει με τους ανθρώπους όπως θέλει... Φανταστείτε να προβάλουν πάνω από τον ουρανό της Τεχεράνης αγγέλους με σπάθες, που θα καλούν τους πιστούς σε τζιχάντ...

Ένα είναι σίγουρο: ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους και διεστραμμένους εγκεφάλους, που θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να μας διαλύσουν και να φτιάξουν ένα παγκόσμιο κράτος του Μεγάλου Αδελφού, όπου δεν θα υφίστανται πια πολίτες ούτε πολιτεία, παρά μόνο δισεκατομμύρια δούλοι ταγμένοι στην υπηρεσία της ΝΤΠ.

Η μόνη διαφορά με το παρελθόν είναι ότι οι σύγχρονοι σκλάβοι της ΝΤΠ αποδέχονται με χαρά την μοίρα τους, σχεδόν τρέχουν να αγοράσουν μόνοι τους τις αλυσίδες τους! Ίσως το μόνο που μπορεί να μας σώσει πλέον, είναι η αφύπνιση και η πίστη!

Κλείνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω δυο στίχους από το βιβλίο της Αποκάλυψης: «...και έκαμνε σημεία μεγάλα ώστε και πυρ έκαμνε να κατεβαίνη εκ του ουρανού εις την γην ενώπιον των ανθρώπων και επλάνα τους κατοικούντας επί την γην» ΑΠ.ιγ13-14.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μια ανάσα πριν το τέλος της 42χρονης εξουσίας του, φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον ο συνταγματάρχης Μουαμάρ Καντάφι.




Η Τρίπολη, το προπύργιο του καθεστώτος – βρίσκεται...
κατά 95% στα χέρια των αντικαθεστωτικών και τις τελευταίες ώρες, σφοδρές μάχες διεξάγονται γύρω από το τελευταίο οχυρό του Λίβυου ηγέτη, την κατοικία του στην συνοικία Μπαμπ αλ Αζιζία.

Σύμφωνα με το Al Jazeera, στους δρόμους γύρω από το συγκρότημα κατοικιών του Καντάφι - - βρέθηκαν δύο σωροί που πιθανότατα ανήκουν στον γιο του Λίβυου ηγέτη Χαμίς και τον κουνιάδο του Καντάφι και επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών , Αμπουλάχ Ζανούσι.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν , τότε η γραμμή άμυνας του Συνταγματάρχη, αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο καθώς οι δύο αυτοί άνδρες, ήταν οι αρχηγοί των στρατευμάτων, που από το μεσημέρι προσπαθούν απωθήσουν τους εξεγερμένους από την Τρίπολη.

Νωρίτερα, δυνάμεις πιστές στον Μουαμάρ Καντάφι, απελευθέρωσαν τον γιό του Μοχάμεντ, ο οποίος είχε συλληφθεί από τους εξεγερμένους μαζί με τον Σάιφ αλ Ισλάμ και τον Σααντί, σύμφωνα με το Al Jazeera.

Ομπάμα: Η διακυβέρνηση Καντάφι τελείωσε

Αν και οι μάχες ακόμα συνεχίζονται, εν τούτοις είναι φανερό ότι η εποχή της διακυβέρνησης του Μουαμάρ Καντάφι "φτάνει στο τέλος της", δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα,.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν φόβοι για πράξεις βίας και αντεκδικήσεις από ορισμένους εξεγερμένους, ο Λευκός Οίκος τόνισε για αλλή μια φορά ότι η Αμερική δεν θα στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Λιβυκό έδαφος ενώ ο αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε την βοήθεια του ΟΗΕ για ομαλή μετάβαση της εξουσίας στην μετά-Καντάφι εποχή και ανθρωπιστική βοήθεια για τους Λίβυους πολίτες.

Θρίλερ με την τύχη του Συνταγματάρχη Καντάφι.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα, που βρίσκεται ο Μουαμάρ Καντάφι. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Λίβυος ηγέτης δεν έχει εγκαταλείψει το οχυρό του στην πρωτεύουσα καθώς «οι ΗΠΑ δεν έχουν στη διάθεσή τους κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι εγκατέλειψε την Τρίπολη».

Άλλες πληροφορίες που διαρρέουν στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία θέλουν τον Καντάφι να έχει βρεί καταφύγιο στην έρημο της Λιβύη, σε φυλές τπυ του είναι πιστές, στα νότια της χώρας.

Όλα όμως τα στοιχεία συγκλίνουν ότι ο Καντάφι δεν έχει εγκαταλείψει την χώρα του. Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει πεισματικά και επανειλημμένα ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την εξουσία και την Λιβύη και ότι θα πολεμήσει μέχρις εσχάτων.

Για την μετα-Καντάφι εποχή ετοιμάζεται η Δύση

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συγκαλέσει σύνοδο κορυφής αυτή την εβδομάδα σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη, παρουσία ηγετών της Αφρικανικής Ένωσης και του Αραβικού Συνδέσμου καθώς και άλλων περιφερειακών οργανισμών.

"Ζούμε μια στιγμή που μας γεμίζει ελπίδα, αλλά υπάρχουν και κίνδυνοι", δήλωσε ο Μπαν, προτείνοντας τη βοήθεια του ΟΗΕ για να διασφαλιστεί η πολιτική μετάβαση στην Λιβύη.

Σύνοδος της Ομάδα Επαφής για τη Λιβύη, σε επίπεδο πολιτικών διευθυντών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη , προκείμενου να "συντονίσουν τα προσεχή στάδια", την ώρα που επίκειται πτώση της Τρίπολης, ανακοίνωσαν σήμερα οι ΗΠΑ.

Παράλληλα, η Αφρικανική Ένωση συγκάλεσε σύνοδο σε επίπεδο αρχηγών κρατών του Συμβουλίου της Ειρήνης και Ασφάλειας την Παρασκευή στην Αντίς Αμπέμπα, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη κατάσταση στη Λιβύη.

Σύσσωμη η Δύση κάλεσε για άλλη μια, τελευταία φορά τον Λίβυο ηγέτη να εγκαταλείψει την εξουσία καθώς, κάθε προσπάθεια αντίστασης του θεωρείται πλέον μάταιη. ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ χαιρέτισαν την νίκη των εξεγερμένων ενώ Αίγυπτος και Παλαιστίνη αναγνώρισαν σήμερα - μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις- το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο των εξεγερμένων ως τον μόνιμο εκπρόσωπο του Λιβυκού λαού .

Δεν καταλαβαίνω τι και γιατί πρέπει να φοβάται


ΠΡΩΤΟΝ Για...
όλα τα στραβά φταίει ο καταραμένος ο ΚΩΣΤΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ίδιος έκανε ότι καλλίτερο για την πατρίδα και τους έλληνες [τραπεζίτες και σια}

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ
.*. Απο λεφτά βρήκε και μας φλόμωσε
.*. Τον ΦΠΑ δεν τον αύξησε απλά μόνο τον έφτασε στο 23% και ίσως για κάποιο πράγματα τον …κατεβάσει στο 20 % για να αποδείξει πόσο μας σκέφτεται
.*. Τον μισθό μας δεν τον πάγωσε, όπως μας απειλούσε ο Κώστας, παρά μόνο τον μείωσε….. κατά ποσοστό …. μεγαλύτερο του πληθωρισμού, κρατώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
.*. Τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα τα κατέβασε κάτω από το μισό γιατί καθώς είναι ανεξίθρησκος θέλει να μη στεναχωρεί τους όχι λίγους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ετερόδοξους που φιλοξενεί στην χώρα μας, Πως να πάει ένας βουδιστής να εξευτελιστεί ζητώντας δωρο Πάσχα… γι αυτό άλλωστε σκέφτεται να τα καταργήσει εντελώς !!!
.*. Παρά τις φοβερές αντιδράσεις με σκληρές διαπραγματεύσεις , και με το πιστόλι πάνω στο τραπέζι α ν ά γ κ α σ ε το ΔΝΤ να μας δεχτεί.!!!
Τι μπορούσαν να κάνουν και άλλωστε αρέσει και σ αυτούς …….. το σύστημα το καουμποϊκό.
Ο άνθρωπος αγωνίστηκε και κακώς κάποιος δικός του για να κοντίνει την επιτυχία του χαρακτήρισε το ΔΝΤ θείο δώρο !!!
Σταματώ γιατί δεν έχουν τέλος τα όσα έκανε για μας ο άνθρωπος και επομένως τι και ποιόν έχει να φοβηθεί και γιατί.

Τα σώματα ασφαλείας άλλωστε είναι απολύτως ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ

Ιπτάμενες «μπάλες» στο Έσσεξ...


Ένα ακόμα περιστατικό καταγραφής παράξενου αντικειμένου συνέβη στην Αγγλία, αυξάνοντας τον αριθμό τέτοιων περιστατικών που έχουν σημειωθεί στη Γηραιά Αλβιόνα.
Το τελευταίο καταγεγραμμένο περιστατικό σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μ11, μεταξύΈσσεξ και Χέρτφορντσαϊρ που είναι κομητείες της Ανατολικής Αγγλίας, όπου μέσα στα σύννεφα ξεπρόβαλαν κάποιες φωτεινές μπάλες.

Σπίτι «ντυμένο» με πάγο!

Perierga.gr - Παγωμένο σπίτι!Το σπίτι που βλέπετε βρίσκεται στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ και δεν κατοικεί κανείς σε αυτό. Έτσι οι γείτονες είχαν μια πρωτότυπη ιδέα για παιχνίδι που κατέληξε σε ένα μικρό τοπικό αξιοθέατο. Εκμεταλλευόμενοι τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες  «έντυσαν» το σπίτι με πάγο. Το κατβρέξανε με μια μάνικα και άφησαν στη φύση τα υπόλοιπα…


ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΝ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

allexΗ σχισματική εκκλησία των Σκοπίων, «αγιοποίησε» τον Μέγα Αλέξανδρο. Και εμφανίστηκαν και οι πρώτες εικόνες του νέου «αγίου». Ε, αφού έδωσε την άδειά του ο «αρχιεπίσκοπος» Οχρίδας! Προσέξτε: στον τρούλο ναού στο Στιπ, έχει αγιογραφηθεί η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου οι επισκέπτες διαβάζουν «Άγιος Αλέξανδρος ο Μακεδόνας»!

Δε νομίζω ότι όλα αυτά, αξίζει να τα σχολιάσουμε από θεολογικής σκοπιάς… Πρόκειται άλλωστε περί φαρσοκωμωδίας. Και αν δεν μας προσέβαλαν όλους εμάς τους Έλληνες τόσο βάναυσα, θα γελούσαμε με την καρδιά μας για πολύ καιρό με τους βλάκες τους γείτονές μας, που τελούν υπό πλήρη σύγχυση.

Μιλάμε για πολύ κιτς!

Μιλάμε για πολύ γελοίες αλλά συνάμα και αφόρητα κιτς πολιτικές επιλογές! Όλοι αυτοί οι πρώην σύντροφοι-νυν σοβινιστές, που απαρνήθηκαν τον διεθνισμό ελκυόμενοι από τα θέλγητρα του νεοταξίτικου και καθ’ όλα δήθεν εθνικισμού, δεν έχουν καμία απολύτως αντίληψη περί ευρωπαϊκής αισθητικής!
Μερικές δεκαετίες κομμουνισμού και όλα πήγαν κατά διαβόλου. Και λέω παραπάνω δήθεν, γιατί ο εθνικισμός είναι τρόπος ζωής, με διαδρομή και ιστορία, παράδοση, αγώνες, σύμβολα, πολιτισμικά χαρακτηριστικά και όχι σημαία ευκαιρίας για τον κάθε εξωμότη Γκρούιο και τους συν αυτόν νεόκοπους συνωμότες της πλάκας με τις αμερικανικές πλάτες…

Θυμήθηκα πάντως ακούγοντας όλα αυτά, ένα ταξίδι μου στην Πρίστινα, προ ετών, με τα κακέκτυπα του Αγάλματος της Ελευθερίας παντού αλλά και τις Λεωφόρους Μπιλ Κλίντον να κυριαρχούν σε ένα μίζερο και άθλιο τοπίο με ασοβάντιστα σπίτια, έξω από τα οποία ράθυμοι τύποι κάπνιζαν ναργιλέδες.
Είναι προφανές ότι οι σκοπιανοί, δεν διαφέρουν διόλου από τους Αλβανούς, τους οποίους κατά τα άλλα μισούν τόσο πολύ. Είναι εξίσου απολίτιστοι, εξίσου οπορτουνιστές, εξίσου θρασύδειλοι, εξίσου περιθωριακοί, εξίσου κακοποιοί. Και δεν χάνουν ευκαιρία να το επιδεικνύουν. Έχουν και οι Βούλγαροι πολλά να τους καταλογίσουν τώρα τελευταία.

Δεν έχουν τίποτα, είναι για λύπηση

Τελικά, είναι μεγάλο πρόβλημα για μια χώρα ή «χώρα» (γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με γεωπολιτικό «παράγωγο») να μην έχει ιστορία και πολιτισμό και το μόνο που έχει να επιδείξει να είναι οι αγριότητες κάποιων κομιτατζήδων στις αρχές του 20ου αιώνα. Αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται, που δεν παύει να αναδύεται.

Αν κάποιος περπατήσει στους δρόμους των Σκοπίων αλλά και των άλλων πόλεων της γειτονικής μας «χώρας», θα το οσμιστεί. Θα το δει στα βλέμματα των ανθρώπων, στη συμπεριφορά και στο ντύσιμό τους, στην αρχιτεκτονική τους, παντού. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το (έστω ύστερο) «σοσιαλιστικό» & ορθολογιστικό στοιχείο παντού.

Τι τόπος, αναλογίζονται οι επισκέπτες των Σκοπίων. Η φτώχεια και η μιζέρια είναι εκεί παντού, με την εγκληματικότητα και τη διαφθορά να κυριαρχούν, αλλά τα αγάλματα του Μεγάλου Αλέξανδρου, χορηγία της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να πολλαπλασιάζονται.

Μπορεί να μην υπάρχουν χρήματα για ανάπτυξη και ενίσχυση των υποδομών, αλλά για τη δημιουργία μιας τεχνητής εθνικής «ταυτότητας», διατίθενται κονδύλια. Άλλωστε, ο φίλος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και ολετήρας της Ελλάδας, Τζορτζ Σόρος, ήταν, είναι και θα είναι πάντα «κοντά» στα Σκόπια και σε ο,τιδήποτε ανθελληνικό.

Τα λάθη…

Το 2001, η Ελλάδα συνέδραμε παντοιοτρόπως τους σλάβους των Σκοπίων, όταν αυτοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με την εξέγερση των Αλβανών (και τους κατάσφαξαν, υπενθυμίζουμε τη σφαγή στο Λούμποτεν).

Σίγουρα ήταν κακή επιλογή. Αν η Ελλάδα παρενέβαινε τότε στην αντίθετη κατεύθυνση και έδειχνε τα δόντια της, κάποιοι πρώην κομμουνιστές και πρώην «ξυπόλυτοι», ίσως να επιδείκνυαν σήμερα μεγαλύτερο σεβασμό και να είχαν σταματήσει τις απόπειρες οικειοποίησης της ελληνικής ιστορίας. Αλλά, ποιος θα έκανε εκεί «παιχνίδι», ο Σημίτης; Αυτά δεν έγιναν (και δεν γίνονται) και την πληρώσαμε…


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΑΙΜΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!


υ Χιδίρογλου