PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Σύγχυση με τον ΦΠΑ στην εστίαση


Σύγχυση επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αλλά και σε χιλιάδες επιχειρηματίες, σχετικά με την μετατροπή του ΦΠΑ στην εστίαση από 1η Σεπτεμβρίου από 13% σε 23%.
Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής ΦΠΑ «δύο ταχυτήτων», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει μέχρι στιγμής ακριβώς τις προθέσεις του.
Σύγχυση επικρατεί και στον τουριστικό κλάδο αλλά και σε περισσότερες από 137 δραστηριότητες που συνδυάζουν πώληση τροφίμων και παροχή υπηρεσιών.Ο ΦΠΑ 13% θα ισχύσει σύμφωνα με τον υπουργό στους πελάτες των ξενοδοχείων «all inclusive», που προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ για τους Έλληνες θα ισχύσει ΦΠΑ 23%.

Θαυμαστής του Νταλάρα ο Εζέλ!


Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο γνωστός κατά κόσμο ως Εζέλ, συνοδευόμενος από την καινούρια του αγαπημένη.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος με την ελληνική μουσική και πολύ χαρούμενος που βρέθηκε εκεί.
Διαβάστε στο mediagate.gr

ΓΑΠ.........

«Θα φάει κράξιμο στη ΔΕΘ»



Η απαισιοδοξία, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα για το μέλλον και η οργή ξεχειλίζουν από τους πολίτες που έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.
Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη δημοσκόπηση του newsbomb.gr στην οποία οι πολίτες δηλώνουν πως περιμένουν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως με τις «καλύτερες» διαθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η πλειοψηφία των πολιτών δηλώνει πως θα αποδοκιμάσει τον Γ. Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι περιμένουν οι πολίτες από την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ, το68.09% όσων απάντησαν, δηλώνουν ότι ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη «θα φάει κράξιμο».
Το 25,9% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση δηλώνει ότι ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει για ακόμη μια φορά την ανάγκη «εθνικής ενότητας», ενώ το 4,33% δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει νέα μέτρα λόγω του Μνημονίου.
Αισιόδοξο εμφανίζεται μόλις το 2,38% των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση το οποίο θεωρεί πως ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ φιλολαϊκά μέτρα.
Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Δείτε μερικά από τα πιο παράξενα και τρελά μούσια, γιατί και η γενειάδα θέλει το στυλ της!


Παράξενα και τρελά μούσια (3)


Παράξενα και τρελά μούσια (1)
Παράξενα και τρελά μούσια (2)
Παράξενα και τρελά μούσια (4)
Παράξενα και τρελά μούσια (5)
Παράξενα και τρελά μούσια (6)
Παράξενα και τρελά μούσια (7)
Παράξενα και τρελά μούσια (8)
Παράξενα και τρελά μούσια (9)
Παράξενα και τρελά μούσια (10)

“Πολύχρωμη” η Rihanna


Ονόμασε τον τελευταίο δίσκο «Loud», λόγω του εκκεντρικού της χαρακτήρα, αλλά και στις διακοπές της δεν πάει πίσω η Rihanna. Η 23χρονη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με το πολύχρωμο μαγιό της, καθώς βρισκόταν εν πλω στην γαλλική Ριβιέρα, με ένα πολυτελές γιοτ, το κόστος ενοικίασης του οποίου ανέρχεται σε 200.000 λίρες την εβδομάδα.

"...θα κάνω στριπτίζ και φωτογράφιση στο playboy με αντάλλαγμα ...ψήφους" δήλωσε μιά νεαρή Τσέχα πολιτικός.... ουάου και μπράβο της




«Ψηφίστε με και θα κάνω… στριπτίζ»


Επιτέλους! Μια ιδέα που θα φέρει πίσω τον κόσμο, και ειδικά τους νέους, στις κάλπες!
Η νεαρή Τσέχα πολιτικός Ιβόνα Φισέροβα υπσχέθηκε να κάνει στριπτίζ σε αντάλλαγμα τη στήριξη των πολιτών!
Οι σύντροφοι της νεαρής Τσέχας πολιτικού είχαν αντιδράσει όταν σε συνέδριο του κόμματος των Σοσιαλδημοκρατικών της Τσεχίας (στο οποίο ανήκει) η ίδια εμφανίστηκε με ροζ μίνι φούστα με αποτέλεσμα οι περισσότερα να κοιτούν τα πόδια της αντί να παρακολουθούν το συνέδριο

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ....

Παράξενα αυτοκίνητα

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΑΙ ΕΙΣ ...ΘΑΝΑΤΟΝ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ! ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΛΟΡΕΝ


Η ΣΟΦΙΑ ΛΟΡΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΗ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟ ...ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ;;; ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΟΦΙΑ ΛΟΡΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ....

Δεν πίστευε στα μάτια του ο τουρίστας .

Οταν ενώ ψάρευε στον ποταμό Έβρο της Ισπανίας κοντά στην Ταραγκόνα συνειδητοποίησε ότι όχι απλά είχε πιάσει ένα γατόψαρο αλμπίνο, αλλά ότι το ψάρι ήταν πάνω από... 2 μέτρα μήκος και “ασήκωτο”.

Επί μισή ώρα παιδευόταν λέει ο Κρις Γκρίμερ που για να έχει την κλασική ... απόδειξη ότι το έπιασε, τη σχετική φωτογραφία δηλαδή, χρειάστηκε και δυο φίλους του για να το σηκώσουν.
Η ψαριά πάει για ρεκορ γκίνες αφού το ψάρι έχει μήκος 2,44 μέτρα και βάρος 88 κιλά
ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ: 
Ουδείς από τους πασοκοεγκάθετους του δημοσίου πρόκειται να...
αντιδράσει ακόμα κι αν μειωθεί ο μισθός τους στα 500 ευρώ μηνιαίως. 
Η αξία τους στην ελεύθερη αγορά δε μετράει παραπάνω από 300 ευρώ το μήνα!
Και πολλά λέω... 

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;

Πότε είναι να δει ο Νίκος Παπανικολάου τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;;; Και τι έχει να του πει;;; Κι όταν τον δει τι ετοιμάζει;;; Κι απ την άλλη πως και ο Γιώργος Παπανδρέου θα δει έναν Περιφερειακό Σύμβουλο της Κεντρικής Μακεδονίας;;; Μήπως η συνέχεια θα είναι συναρπαστικότερη;;; 

ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ...ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ. ΜΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΜΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.... ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.....


Στους 12 μήνες αναμένεται να αυξηθεί η θητεία στον Στρατό Ξηράς από τον προσεχή Νοέμβριο ή το αργότερο με την πρώτη σειρά κατάταξης του 2012.
Το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και το οποίο μπλόκαρε τις νέες προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), οδήγησε την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην απόφαση να αυξήσει τη θητεία στο Στρατό Ξηράς στους 12 μήνες, όσους ακριβώς υπηρετούν και στην Αεροπορία και το Ναυτικό.
Παράλληλα, προωθούνται απολύσεις ΕΠ.ΟΠ. που ολοκλήρωσαν τον επταετή κύκλο παρουσίας τους στο στράτευμα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρόβλημα επάνδρωσης των μονάδων είναι ιδιαίτερα έντονο, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη επαναφοράς της θητείας στο 12μηνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της στρατιωτικής θητείας, υπάρχει σκέψη γιαυποχρεωτική στράτευση των νέων στα 18 ή 19 χρόνια, αμέσως μετά δηλαδή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο Λύκειο και αφού θα έχουν δώσει εξετάσεις για την είσοδό τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα με το συγκεκριμένο μέτρο, προσδοκάται ο περιορισμός των φαινομένων φυγοστρατίας και την άμεση άνοδο του ποσοστού επάνδρωσης των μονάδων.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι ο αριθμός των ανυπότακτων φτάνει τους 18.000 άνδρες, ενώ περίπου 15% είναι το ποσοστό των στρατεύσιμων που διαπιστώνεται ότι παίρνουν αναβολή λόγω των σπουδών και τελικά δεν προσέρχονται ποτέ για κατάταξη.

ΠΑΡΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟ 2012.

Κάνοντας μία βουτιά στο Mammoth, τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του πλανήτη, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πάρκα του κόσμου. Θα είναι έτοιμη το 2012 (Video)




Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το προσχέδιο του μεγαλύτερου θαλάσσιου θεάματος, παγκοσμίως. Προβλέπεται να ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο έτος και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Το ''Mammoth'' θα κοστίσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια και θα διαθέτει μία πενταόροφη τσουλήθρα. Η τσουλήθρα θα χτιστεί στην Ιντιάνα και αναμένεται να προσελκύει πάρα πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο.
Οι ιδιοκτήτες του πάρκου περιπέτειας ''Holiday World and Safari Splashin'' ανακοίνωσαν ότι για να γιορτάσουν την 65η επέτειο από το άνοιγμα του θερέτρου, θα οικοδομήσουν την γιγάντια τσουλήθρα.
Η διαδρομή θα καλύψει 3 στρέμματα, αυξάνοντας το μέγεθος του πάρκου νερού σε 30 στρέμματα. Όταν ετοιμαστεί θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το ρεκόρ κατέχει η Wildebeest, με τους ετήσιους επισκέπτες να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.
''Υπολογίζουμε να κάνουν το γύρο του πάρκου 1.080 άτομα ανά ώρα'' δήλωσε ο Dan Koch, πρόεδρος του πάρκου.
''Θέλουμε κάτι μεγαλύτερο, θέλουμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό μας και να του προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή'', συμπληρώνει ο ίδιος.

Πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη σε όλη σχεδόν την χώρα!

Η μεγαλύτερη πυρκαγιά που φαίνεται να ελλοχεύει κινδύνους αυτή την στιγμή είναι στην περιοχή Μάκρη της Αλεξανδρούπολης όπου καίγεται δασική έκταση, αρκετά κοντά σε οικισμούς, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει άμεσος λόγος εκκένωσης τους. Στο σημείο επιχειρούν συνολικά 76 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 οχήματα και 5 βυτιοφόρα ΟΤΑ, ενώ ρίψεις νερού απ αέρος πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται μεγάλες πυρκαγιές από εχθές στο Γιανισκάρι Αχαΐας, στο Δερβένι Αρκαδίας και στην Γαβρολίμνη Ναυπάκτου, ενώ από τα ξημερώματα μέχρι τώρα έχουν ξεσπάσει επίσης μεγάλες πυρκαγιές στην Αμφιλοχία, στο Κορπή Ακτίου στην Βόνιτσα και στον Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαΐα.  Ισχυρές δυνάμεις μάχονται στα πύρινα μέτωπα, τόσο από εδάφους όσο και από αέρος, ενώ σε όλες τις περιοχές πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι. Αυτή την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, κηδεύεται στην Σπάρτη ο Ήρωας Διοικητής της Π.Υ Γυθείου Αντιπύραρχος Κων/νος Καστρής, που έχασε την ζωή του εχθές στο πύρινο μέτωπο της Ανατολικής Μάνης. Η φωτιά στο Βαθύ της Μάνης τέθηκε υπό μερικό έλεγχο σήμερα πριν από λίγη ώρα.

Tο Facebook της ΤΖουλιας Αλεξανδρατου -ΔΕΣ ΤΟ


Έχει αναστατώσει τους γείτονές της μία 40χρονη διαζευγμένη




Η οποία διαμένει στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας σε δρόμο κοντά στην οδό Αθηνών και αργά το βράδυ κυκλοφορεί μονίμως μόνο με...
το στρινγκ εσώρουχό της. Και το χειρότερο είναι ότι έχει αναμμένα τα φώτα του σπιτιού, με αποτέλεσμα να προσφέρει άκρως αποκαλυπτικό θέαμα στους... απέναντι, αλλά και σε όσους περνούν έξω από το μπαλκόνι της και έχουν οπτική επαφή με το διαμέρισμά της.

Προς αναζήτηση λύσης-σωσίβιο οι ελληνικές τράπεζες




Προς αναζήτηση λύσης-σωσίβιο οι ελληνικές τράπεζες για να διασώσουν τις θυγατρικές τους από την πώληση και να διατηρήσουν το...
ρόλο τους στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια προσέφυγαν σε διεθνείς οίκους , αλλά οι πιέσεις που ασκούνται είναι έντονες κι αναμένεται να γίνουν ασφυκτικές ώστε να ενισχυθούν κεφαλαιακά.

Ούτε ο Mr Bean δεν κάνει τέτοιες παλαβομάρες.





Φόρτωσε στην οροφή του αυτοκινήτου του ένα άλλο αυτοκίνητο, με σκοπό να τα βάλει και τα δύο σε φορτηγό.. Δείτε!!




ΤΟ PIERIA -GR ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.....

Απογοητευτική είναι η κατάσταση για τον εμπορικό κόσμο της Ελλάδας.





ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Απογοητευτική είναι η κατάσταση για τον εμπορικό κόσμο της Ελλάδας, αφού οι προσδοκίες των εμπόρων για να αυξήσουν τους τζίρους του μήνες των εκπτώσεων (Ιούλιος και Αύγουστος) του 2011 δεν ευδοκίμησαν, με αποτέλεσμα να αναμένονται και πολλά νέα λουκέτα από ....
φθινόπωρο. Η δραματική κατάσταση δεν αφορά μόνο την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και τις μικρότερες πόλεις καθώς και άλλες χώρες του εξωτερικού, όπως στην Ιταλία καθώς η κρίση εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο. Βέβαια, το μεγαλύτερο χτύπημα δέχτηκαν τα μεμονωμένα καταστήματα, ενώ τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα φαίνεται ότι αντέχουν περισσότερο στον κρίση, εμφανίζοντας πολύ μικρότερες απώλειες. Συνολικά, ο τζίρος τις πρώτες ημέρες των θερινών εκπτώσεων μειώθηκε κατά 25% σε σχέση με πέρυσι, νούμερο αποτελεί τη μεγαλύτερη της τελευταίας τριετίας, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία δειγματοληπτικών ερευνών των Εμπορικών Συλλόγων όλης της χώρας, που συγκέντρωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Μάλιστα υπάρχουν εμπορικοί σύλλογοι που αναφέρουν πτώση του τζίρου μέχρι και 60%.

Οσον αφορά τα πολυκαταστήματα εμφάνισαν και αυτά μείωση πωλήσεων κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων αλλά πολύ μικρότερη σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, αφού ανέρχεται σε επίπεδα -7%-10%. Οπως ανέφερε ο κ. Κ. Λαμπρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Αττικά Πολυκαταστήματα που διαχειρίζεται τα Attica, «τα πολυκαταστήματα έχουν επηρεαστεί σε πολύ μικρότερο βαθμό (σσ. πτώση 5-10%) από τα μεμονωμένα και συνοικιακά καταστήματα, τα οποία έχουν υποστεί μείωση της τάξης του 25% κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, ενώ η απογοητευτική κατάσταση συνολικά για την αγορά αναμένεται να συνεχιστεί και το 2012».

Το Attica στο κέντρο της Αθήνας σημείωσε μείωση πωλήσεων 110% τον Ιούλιο και -5% τον Αύγουστο, ενώ το Attica στο Golden Hall κινήθηκε στα περυσινά επίπεδα τον Ιούλιο και αυξητικά κατά 4% τον Αύγουστο.


KAI O ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΟ PIERIA -GR ΒΛΕΠΕΙ.......

Τι λέμε όταν μας κάνουν ανούσιες ερωτήσεις

Οι σωστές απαντήσεις!




Ανάβεις θερμοσίφωνα να κάνεις μπάνιο
– Θα κάνεις μπάνιο;
Όχι τον άναψα να καίω ρεύμα!

ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΔΙΑΒΑΖΩ TO PIERIA -GR.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ...




ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ.... Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΡΘΕΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

Παιδί και διαζύγιο

Πολλά παιδιά βιώνουν κάθε χρόνο τη δυσάρεστη και τραυματική εμπειρία του διαζυγίου των γονιών τους. Για τα παιδιά αυτά, το διαζύγιο ισοδυναμεί με το τέλος της μορφής της οικογένειάς τους, όπως τουλάχιστον την ήξεραν.

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ.

Με το ιδιαίτερα επιτυχημένο beach party, οι ποδηλάτες της Κατερίνης (και όχι μόνο) αποχαιρέτησαν το φετινό καλοκαίρι. Κάθε χρόνο και καλύτερα όπως λένε. Έτσι φέτος διασκεδάσαμε περισσότερο, φάγαμε καλύτερα, απολαύσαμε άμμο, φεγγαράδα και θαλασσινή αύρα.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της Ποδηλατικής Από-δρασης, οι κοπιώδεις προσπάθειες των οποίων οδήγησαν στο χθεσινό όμορφο αποτέλεσμα.

Θερμές ευχαριστίες προς τους υπευθύνους και το προσωπικό του Πολυχώρου Meditteranean, που μας παρείχαν ευγενικά ό,τι τους ζητήσαμε, διευκολύνοντας σημαντικά τη διεξαγωγή του party.
Συγχαρητήρια στους ψήστες Αλέξανδρο Φούκη και Αχιλλέα Δημητρίου, που επιστράτευσαν όλη τους την τέχνη για να φάμε νόστιμα σουβλάκια.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ζαχαροπλαστείο ΕΛΜΑ που μας παρείχε πεντανόστιμα γλυκά και τούρτα σε πολύ καλή εκπτωτική τιμή.
Μεγάλο μπράβο στους μουσικούς μας που επένδυσαν με την τέχνη τους την όμορφη βραδιά.
Και τέλος θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους εσάς που με τη συμμετοχή σας στηρίζετε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το δεν πληρώνω και η «Νίκη» της Σαμοθράκης- Πως αρνηθήκαμε να πληρώσουμε εισιτήριο στο ΚΤΕΛ Σαμοθράκης

Η ασυδοσία και η εκμετάλλευση δεν έχει γεωγραφικά όρια και φτάνει μέχρι και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Γεωγραφικά όρια δεν έχει όμως ούτε η αγωνιστικότητα και το αίσθημα αξιοπρέπειας κάποιων ανθρώπων που διεκδικούν μία δικαιότερη και πιο ανθρωποκεντρική κοινωνία.
Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ εκτυλίχθηκε στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης το Σάββατο 30 Ιουλίου γύρω στις 12.30 τα μεσάνυχτα.
ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΝΕΟ "ΡΟΥΚΙ" ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΖΑΡΗ, ΑΣ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ "ΡΟΥΚΙ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....... ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΔΑΣ.....


"ΡΟΥΚΙ" ΘΑ ΠΕΙ ΝΕΟΕΙΣΕΛΘΩΝ....

Τα Ελληνόπουλα δεν προσλαμβάνουν επαρκείς ποσότητες ω- λιπαρών

Τα «ωφέλιμα» ή «καλά» λιπαρά είναι τα πολυακόρεστα ωμέγα λιπαρά οξέα (ω-3, ω-6), τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του παιδιού, καθώς μέσω αυτών απορροφούνται και οι λιποδιαλυτές βιταμίνες.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΝΤΖΗ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!

rodosΤην Ρόδο επισκέφθηκε πριν από έναν περίπου μήνα, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή. Δυστυχώς όμως δεν πήγε εκεί για να ... θαυμάσει τα ελληνική μνημεία του νησιού, ούτε και για τις πολύ όμορφες παραλίες. Από ό,τι φαίνεται πήγε μάλλον για να "οργανώσει" την τουρκική προσπάθεια δημιουργίας μειονοτικού ζητήματος στα Δωδεκάνησα, κάτι που ανακινείται ιδιαίτερα τελευταία όπως αναφέρει και η τοπική εφημερίδα "Ροδιακή"
Αυτό συμπεραίνουμε από χθεσινό άρθρο της Hurriyet, με τίτλο: "Άσχημη η κατάσταση των Τούρκων στην Ρόδο" το οποίο υπογράφει ο Γιαλτσίν Μπεγιέρ. Και κάνει αναφορά σε 5.000 "Τούρκους" οι οποίοι ζουν στα Δωδεκάνησα, τα οποία δόθηκαν στην Ελλάδα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το άρθρο σαν πηγή του χρησιμοποιεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος φέρεται να είπε στον αρθρογράφο: "Η κατάσταση εκείνων (σ.σ. των μουσουλμάνων στην Ρόδο)είναι πολύ πιο χειρότερη από την δική μας (σ.σ. των μουσουλμάνων στην Θράκη). Τουλάχιστον εμείς έχουμε δικαιώματα που απορρέουν από την Συνθήκη της Λωζάνης, ενώ εκείνοι δεν έχουν. Θα πρέπει να τους βοηθήσουμε!

ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..


Για το θέμα σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ

Στις 11/7/2011 εξεδόθη δήλωση του Eurogroup για την οικονομική κατάσταση στην Ευρωζώνη.
Προσέξτε τι αναγράφεται στην απόφαση αυτή...


Ministers reaffirmed their absolute commitment to safeguard financial stability in the euro area. To this end, Ministers stand ready to adopt further measures that will improve the euro area’s systemic capacity to resist contagion risk, including enhancing the flexibility and the scope of the EFSF, lengthening the maturities of the loans and lowering the interest rates, including through a collateral arrangement where appropriate. Proposals to this effect will be presented to Ministers shortly.
Στην ανακοίνωση του Eurogroup επισημαίνεται, όπως διαπιστώσατε ότι, ίσως απαιτηθούν από την Ελλάδα εμπράγματες εγγυήσεις για το νέο δάνειο (including through a collateral arrangement where appropriate).
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι σύμφωνα με την πιο πάνω ανακοίνωση ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν την δυνατότητα, να ζητήσουν εμπράγματες εγγυήσεις !!!

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση.





Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση, καθώς η εκτέλεση του προϋπολογισμού συνεχίζει να παρουσιάζει σημάδια εκτροχιασμού, ενώ την ίδια ώρα οι επιτελείς της τρόικας δε φαίνεται να πείθενται από το οικονομικό επιτελείο που επιμένει ότι η οικονομική δραστηριότητα κατά το τελευταίο τετράμηνο είναι πιο έντονη και ότι το χαμένο έδαφος θα καλυφθεί.

Έτσι, τα έσοδα συνεχίζουν να είναι χαμηλότερα φέτος κατά 1,9 δισ. καθώς στα κρατικά ταμεία μπήκαν στο επτάμηνο του 2011 μόνο 29,9 δισ. αντί των 31,4 πέρυσι, ενώ την ίδια στιγμή οι επιστροφές ήταν υψηλότερες στα 3,1 δισ. από 2,7 πέρυσι.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ....
ΜΟΥΛΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ....
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ;
ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΥΛΑΡΙ...
ΜΟΥΛΑΡΙ....
Έ ΜΟΥΛΑΡΙ....

Ο Μπρους Γουϊλις και η… μαφία

Ο Μπρους Γουϊλις και η… μαφία
Σε ρόλο… μαφιόζου θα απολαύσουμε τον Μπρους Γουϊλις στην νέα του ταινία. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του 50 Cent, Set Up, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο ενός μαφιόζου του Ντιτρόιτ που πέφτει θύμα ληστείας. Ο Γουϊλις φαίνεται πως προετοιμάζεται για τον ρόλο του κακού στους Αναλώσιμους Νο2, την ίδια ώρα που μετρά αντίστροφα για να γίνει και πάλι ο ντετέκτιβ, Τζον Μακλέιν, στο Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Νο 5.

Δείτε τι κάνει η Coca Cola ! Για τους λάτρες της Coca Cola τι τους περιμένει

Η Κόκα Κόλα εφευρέθηκε το 1886 από τον Τζον Στιθ Πέμπερτον, αρχικά προοριζόμενη ως φάρμακο. Ο Πέμπερτον ξεκίνησε να ψάχνει στα λιμάνια της Σαβάννα αναζητώντας το ιδανικό μείγμα και το Μάιο του 1886, μέσα στο εργαστήριό του, «γεννήθηκε» η πρώτη σταγόνα του πιο δημοφιλούς προϊόντος στον κόσμο. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ τι συμβαίνει στον οργανισμό σας όταν πίνετε αυτό το ρόφημα;

Ezel: Κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Ο Κενάν Ιμιρζαλιόγλου ή όπως αλλιώς τον ξέρει το ευρύ κοινό Ezel, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Αιγαίο για μίνι κρουαζιέρα. Ο ηθοποιός που έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα μέσα από την τουρκική σειρά «Ezel» είναι θαυμαστής της χώρας μας και των νησιών μας. Έτσι, επιβιβάστηκε στο σκάφος φίλου του και όλοι μαζί ξεκίνησαν ένα τουρ στον Βόσπορο και στην συνέχεια στα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα, στο πλευρό του είχε την αγαπημένη του Ozge Akbulut και έδειχναν αρκετά ερωτευμένοι. Όσοι τον είδαν από κοντά κάνουν λόγο για έναν εντυπωσιακό άντρα, ευγενικό και μαυρισμένο δείχνοντας ότι έχει κάνει αρκετά μπάνια.
www.princeolivernews.com

Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ Μπορούσες δεν μπορούσες, η "παραγραφάρα" μπήκε...


Δείτε το Βίντεο στο τέλος του άρθρου για να θυμηθείτε :
    • Τι είχε πει στις 24/6/2011, για τους Φιλανδούς και τις εμπράγματες εγγυήσεις ο κ.Βενιζέλος ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -GR


reitsel Συγκλονιστική ιστορία : Το κορίτσι που ήθελε να δίνει
ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΥ ΟΦΙΔΗ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΟΦΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΠΟΥΖΑ - ΧΑΙΡΕΤΑΙ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ....
ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....
ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΚΙΑ;;;
ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΠΟΥΖΑ - ΧΑΙΡΕΤΑΙ....

Ειρηνική διαμαρτυρία στην Ακρόπολη...


Με θέα την Ακρόπολη είπαν να διαμαρτυρηθούν εργαζόμενοι στον κλάδο εστίασης. Χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα ολοκλήρωσαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στον κλάδο εστίασης, έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης. Οι συγκεντρωμένοι αντιδρούν στην πρόθεση της κυβέρνησης  να εξαιρέσει το επάγγελμά τους από τη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών, καθώς όπως υποστηρίζουν υφίστανται σημαντικές σωματικές καταπονήσεις στην εργασία τους.
Αυτά είναι τα βάρη της κυβέρνησης….
Ο ΠΛΑΤΩΝ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.... ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ....

Eισαγγελέας Αρείου Πάγου: "Tο μεταναστευτικό πρόβλημα μεγαλύτερο του δημοσιονομικού"

19276_103151393041364_100000395121095_82434_314588_nΣε ανοιχτή καταγγελία ότι «το μεταναστευτικό πρόβλημα εξελίσσεται σε μεγαλύτερο του δημοσιονομικού προβλήματος» προχώρησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννης Τέντες, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων έρευνας-μελέτης με τίτλο «Γκετοποίηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και οι συνέπειες του φαινομένου στην οικονομική ζωή της πόλης».

Η έρευνα, με θέμα τα προβλήματα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, εκπονήθηκε για λογαριασμό της ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α), από το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Επιλέγουν πατέρα αναλόγως με τo hobby και το επάγγελμα

Οι Βρετανίδες που αναζητούν δωρητή σπέρματος σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να τον επιλέγουν με βάση χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, τα ενδιαφέροντά του, ακόμα και το γούστο του στη μόδα!

"Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!"

"Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!", είπε στο τηλέφωνο προς την μητέρα της η 19χρονη Olga Moskalyova από τη Ρωσία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον πατριό της από τέσσερις αρκούδες που την κατασπάραξαν.
Φρικτό τέλος είχε μια 19χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας από τη Ρωσία με τον πατριό της την Τετάρτη (17.08), καθώς, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής τους στην περιοχή Petropavlovsk-Kamchatsky, ανατολικά της Σιβηρίας, έγινε βορά από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της.
Η μητέρα της άτυχης Olga Moskalyova, Tatiana, είχε συνεχή επικοινωνία μαζί της κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Την ώρα του μοιραίου περιστατικού η Olga τηλεφώνησε έντρομη στη μητέρα της λέγοντας της χαρακτηριστικά: Μαμά βοήθεια, μια αρκούδα με τρώει ζωντανή.
Η αρχική αντίδραση της μητέρας ήταν το να πει στην κόρη της να σταματήσει τις φάρσες, καθώς νόμιζε ότι πρόκειται περί κάποιου κακόγουστου αστείου.

ΧΑΡΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ 2011


http://2.bp.blogspot.com/-xPHc0i_tem4/TlCch2LEYbI/AAAAAAAAXgM/hwT1bbV2Guw/s1600/2011082101.jpg
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας προσκαλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της, στην
τελετή λήξης του "Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011".

Ο ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΤΑ ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΝΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ... Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.... 
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ....ΓΑΜΠΡΟΣ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΤΥΜΕΝΟ ΑΝ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Συλλήψεις στην Φλώρινα για ναρκωτικά...

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, τρείς Έλληνες, ηλικίας 24, 28 και 29 χρόνων, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων». Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν οι παραπάνω δράστες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, επειδή στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 523,9 γραμμαρίων, την οποία είχαν σκοπό να πουλήσουν. Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός από τους συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, συσκευασμένη ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 109 γραμμαρίων, ένα πιστόλι κρότου, ένα περίστροφο κρότου, μία κυνηγητική καραμπίνα, η οποία είχε κλαπεί από περιοχή της Χαλκιδικής, 20 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα φιαλίδιο που περιείχε αναβολική ουσία, συσκευασμένη ποσότητα άγνωστου είδους σκόνης μικτού βάρους 279 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό 27.200,00 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ κκ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΤΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΑΪΔΕ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....


Κι επειδή τα πράγματα θα πρέπει να τοποθετούνται πάντα στη σωστή τους διάσταση, σ ότι αφορά την "μαγκιά" του ΝΤΟΥ στην ΠΑΡΑΛΙΑ, για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, να προσθέσουμε στη χθεσινή μας ανάρτηση και άλλες λεπτομέρειες....
Εν ολίγοις τα εύσημα σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και σε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΤΖΟΥΚΑΣ Α΄ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΪΔΕΣ, ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Τ.Δ.Π ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ...

ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΩΝ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΣΤΑΝΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ... 
TΩΡΑ...... 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Κάνε κλίκ
www.953fm.gr

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ Ο "ΑΧ ΚΟΥΛΑ";;;