PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΡΕΤΡΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ:ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΗ ΔΙΚΕ ΜΟΥ

Οι παλιές δεκαετίες… πάνε στον παράδεισο –για αυτήν του ’80 δεν παίρνουμε και όρκο, ίσως σιγοκαίγεται ακόμη στα καζάνια της κόλασης- και παρασύρουν μαζί τους στην λήθη λέξεις και εκφράσεις που «φορέθηκαν» πολύ ανά εποχή. Από τα υπολείμματα καθαρευουσιανισμού των «ασπρόμαυρων» ‘50s και ‘60s μέχρι την ξενομανία και τις καλτ φράσεις-σταθμούς που πιπίλισε η «έξαλλη» νεολαία των επόμενων μαρτυρικών δεκαετιών, οι λεξιλογικές «μόδες» της ελληνικής γλώσσας πέρασαν από πολλά στάδια, και πλέον αναβιώνουν μόνο μέσα από παλιές ελληνικές ταινίες ή αιωνόβια sitcoms σε καλοκαιρινή (επαν)επανάληψη για να μας θυμίσουν ότι όλοι μας κάποτε υποπέσαμε σε φρασεολογικά παραπτώματα που αν μη τι άλλο, προκαλούν σήμερα χαμόγελο –ή ελαφρύ γέλιο. Διαβάστε δικοί μου, μην κωλώνετε!

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ...ΟΛΥΜΠΟΣ;;;




ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ....
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ....
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΟΥΝΟ....
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ....
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ;;; ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΙ;;;

ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.... Α2 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.... ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΔΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ...ΠΟΝΑΕΙ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!
ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ.....

Η πολιτική της Κυβέρνησης του Μνημονίου.

Η πολιτική της Κυβέρνησης του Μνημονίου, που κατήργησε τον 13ο και 14ο μισθό, μείωσε κατά 30% τις αποδοχές των εργαζομένων, εκτίναξε την ανεργία στο 16%, τον πληθωρισμό στο 5% και βύθισε σε ύφεση την οικονομία πολλαπλασιάζοντας τα λουκέτα στην αγορά, συμπληρώνεται με την ίδια αποτυχημένη συνταγή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, με ακόμη πιο σκληρά μέτρα, δίδοντας έτσι τη χαριστική βολή στους Έλληνες και την οικονομία.

Όλοι οι Έλληνες ζούμε έναν εφιάλτη. Βιώνουμε στο πετσί μας τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αντικρίζοντας καθημερινά την ανεργία, την φτώχεια, την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Με όρους «απολυταρχικού καθεστώτος», με εκβιαστικά διλήμματα του τύπου ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΤΑΝΚΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, μας οδηγούν στην εργασιακή ανασφάλεια και περιπλάνηση, στην επιδείνωση του βιοτικού μας επιπέδου και μας επιστρέφουν σε εργασιακό μεσαίωνα.

Τα μέτρα αυτά δεν βγάζουν τη χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο και επιτείνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση, αφού δεν διορθώνουν τις στρεβλώσεις που μας οδήγησαν στη κρίση.

Οι στρεβλώσεις αυτές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με μια σειρά πολιτικών λαθών, αδέξιων χειρισμών, πολιτικών και GOLDEN BOYS, συνετέλεσαν μαζί με την φορολογική αστάθεια, στην αποβιομηχάνιση της χώρας, την καταστροφή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, την ερήμωση της υπαίθρου, διαλύοντας κάθε παραγωγική ομάδα πολιτών και κάθε ελπίδα για διεύρυνση της παραγωγικής και φορολογικής βάσης.

Ο παραγωγικός ιστός, αντικαταστάθηκε από κρατικοδίαιτους εργολάβους, διεθνείς και εγχώριους μεσάζοντες, εθνικούς προμηθευτές του δημοσίου, οι οποίοι πλούτισαν από τις προμήθειες δίνοντας τις ανάλογες μίζες στους πολιτικούς τους φίλους (SIEMENS – ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ – ΟΣΕ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ).

Το επικείμενο ξεπούλημα των οργανισμών κοινής οφέλειας και της δημόσιας περιουσίας δεν αποτελεί πολιτική πλατφόρμα διόρθωσης των παραπάνω λαθών και δυστυχώς για αυτά δεν γίνεται κανένας λόγος από τη συντεχνία των επαγγελματιών της πολιτικής.

Εξυπηρετεί όμως τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, τα «αρπακτικά» της οικονομικής ζωής του τόπου και αυτό λέει πολλά!!!

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν διαθέτει πολιτική, δημοκρατική και κοινωνική νομιμοποίηση και ως εκ τούτου οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος για την λύση.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ, Ο ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΡΩΤΕΥΣΑΣ

ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΠΗΡΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ....
ΟΜΩΣ Ο ΦΤΥΑΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;
ΒΙΤΣΑ....
ΒΙΤΣΑ.... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΤΣΙΕΣ ΔΙΠΛΕΣ....

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ?

Κουβέντες....«πολιτικού»... καφενείου!

Έξαλλος ο Άνθιμος για σλαβόφωνο σταθμό που στήνεται στη Φλώρινα - "Να τα κάνουμε όλα γυαλιά καρφιά"

Έξαλλος ο Άνθιμος για σλαβόφωνο σταθμό που στήνεται στη Φλώρινα -



ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;;;

ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΙΕΡΙΚΟΥ;;; ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΜΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΙΔΗ.... ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

Ποιήματα για την Ελλάδα έγραψε ο Γιώργος


Ποιήματα
, εμπνευσμένα από την προσπάθεια σωτηρίας της Ελλάδας, έγραψε στη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του ο πρωθυπουργός. Ο Γ. Παπανδρέου, όταν δεν έκανε κανό και γυμναστική, όταν δεν μιλούσε με υπουργούς και ξένους ηγέτες, όταν δεν μελετούσε τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, ζητούσε χαρτί και στυλό.
Και έγραφε ασταμάτητα.


Προκειμένου να εκφράσει και να αποτυπώσει στις λευκές κόλλες τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που βίωσε τους τελευταίους είκοσι μήνες. Σύμφωνα με άνθρωπο που βρέθηκε κοντά του τις ημέρες της ξεκούρασης, ο πρωθυπουργός έγραψε ποιήματα με έντονο πολιτικό και προσωπικό χρώμα.
Για τους ισχυρούς της γης που διστάζουν να προστατέψουν τους λαούς τους, τους αδίστακτους κερδοσκόπους, τις συντεχνιακές αντιδράσεις στο εσωτερικό, αλλά και την αδυναμία του πολιτικού προσωπικού να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Συνήθως οι άνθρωποι γράφουν όταν πιέζονται. Ο Γ. Παπανδρέου, άνθρωπος ευαίσθητος και εκλεπτυσμένος, όσο και αποφασιστικός, φαίνεται να επέλεξε την ποίηση για να αποφορτιστεί. Και αντί του αγαπημένου του και οικείου του υπολογιστή επέλεξε το χαρτί, για να διαφοροποιήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία από όλες τις υπόλοιπες ενασχολήσεις του.
Επισήμως, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο πρωθυπουργός κρατά αναλυτικό ημερολόγιο. Των συναντήσεων με ομολόγους του, των συσκέψεων με τα στελέχη του. Τι έχει ειπωθεί, επίσημα και ανεπίσημα. «Το ενημερώνει καθημερινά» λένε.
Αν σε αυτό προστεθούν και ποιήματα, τότε καθίσταται προφανές πως το βιβλίο που θα γράψει όταν αποχωρήσει από την πολιτική, θα είναι πολύ διαφορετικό από τα όσα έκαναν ή δεν έκαναν μέχρι στιγμής οι προκάτοχοί του.

H καθημερινή πλύση εγκεφάλου του Mega με τον άνθρωπό τους, τον Βενιζέλο μόλις (ξανα)ξεκίνησε.


Δεν περιμέναμε κριτική από τους κολλητούς του. Ποιος άλλωστε από εκεί να του ασκήσει κριτική; Τους τρέχουν τα σάλια μόλις τον βλέπουν. Ο Βενιζέλος...
νομίζει ότι του κάνει καλό τέτοια υποστήριξη ή περιμένει ότι θα τον διασώσει από αυτό που έρχεται σε λίγο καιρό;

Εάν του καταλογίσουμε του Κιλτίδη φαιδρότητα θα είμαστε κακοί;




Εάν του καταλογίσουμε ιδιοτέλεια θα είμαστε εμπαθείς; Σημασία δεν έχει τι θα του καταλογίσουμε εμείς. Σημασία έχει ότι περνάει τους ψηφοφόρους και τους τηλεθεατές για εντελώς μαλ...κες. Δεν...
εξηγείται διαφορετικά το επιχειρήματα περί ιδεών. Στη Ν.Δ. και στο κόμμα της Μπακογιάννη τι υπηρετούσε; Άλλες ιδέες από αυτές που ενστερνίζεται σήμερα; Φαιδρή συνέντευξη. Με έναν παρουσιαστή να μην μπορεί όχι μόνο να μην κάνει ούτε μια σωστή ερώτηση, αλλά ούτε να αρθρώσει μια πρόταση της προκοπής. Για γέλια...

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ...



Έναν άνθρωπο είχαν στο ανυπόληπτο Kontra. Τον Τέρενς Κουίκ και τον ανάγκασαν να σηκωθεί να φύγει. Τώρα τον παρακαλάνε να γυρίσει και δεν γυρνάει με τίποτα. Ο δοτός διευθυντής του Κουρή που το...
μυαλό του είναι μόνο στο πως να αναδείξει πιτσιρίκες, του υπαγόρευε τι θα πει. Με την καινούργια παρουσιάστρια δεν έχουμε τίποτα. Με τον Τέρενς όμως μας συνδέουν πολλά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ MEGA

ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ




Τυχερό παιδί ο (καρα) δεξιός Τράγκας. Με το Alter που του χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά του, δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Εξασφάλισε λοιπόν το δικό του μέλλον. Κανονικά και με το νόμο. Στο Extra 3 θα βγαίνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Με δική του καθημερινή εκπομπή και...
εν συνεχεία στο Αποκαλυπτικό δελτίο. Πως τα κατάφερε και χώθηκε πάλι;

O καλός μαθητής θέλει φυλλικό οξύ

Οι Σουηδοί μαθητές που κατανάλωναν περισσότερο φυλλικό οξύ στη διατροφή τους είχαν καλύτερους βαθμούς στο σχολείο σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Pediatrics. Πρόκειται για την πρώτη έρευνα που διερευνά τη σχέση μεταξύ του φυλλικού οξέος και της σχολικής επίδοσης, σύμφωνα με τον Dr Torbjorn Nilsson από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Orebro.

Το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού διαμορφώνεται στα 15,571 δισ. ευρώ. έναντι του νέου στόχου 16,475 δισ. ευρώ



Το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού διαμορφώνεται στα 15,571 δισ. ευρώ. έναντι του νέου στόχου 16,475 δισ. ευρώ όπως προσδιορίστηκε μετά το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) και ελλείμματος 12,449 δισ. ευρώ το...
αντίστοιχο διάστημα του 2010. Αυτό προκύπτει από τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2011 που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού (Τακτικός και ΠΔΕ) υστερούν έναντι του νέου στόχου κατά 87 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 992 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 26,846 δισ. ευρώ και περιορίζεται η μείωσή τους έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 σε 6,4% από 8,3% στο α΄ εξάμηνο. Η υστέρηση των εσόδων Η υστέρηση των εσόδων σε επίπεδο επταμήνου οφείλεται σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών «κυρίως στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη ύφεση κατά την περίοδο σύνταξης του προϋπολογισμού, στη μη επανάληψη των εισπράξεων τελών κυκλοφορίας κατά 393 εκατ. ευρώ τον μήνα Ιανουάριο, αφού φέτος δεν δόθηκε η ίδια παράταση στην εξόφληση των τελών. Επίσης, αποδίδεται στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου και στη μείωση των εισοδημάτων και τέλος, στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω συμψηφισμού εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών». Εν τω μεταξύ, τα έσοδα του ΠΔΕ είναι μειωμένα κατά 8,1% ή κατά 104 εκατ. ευρώ. Από το υπουργείο σημειώνεται ότι η παρούσα υστέρηση των εσόδων αναμένεται να αντιμετωπισθεί στο επόμενο πεντάμηνο, με την απόδοση των φορολογικών ρυθμίσεων που περιέχονται στους εφαρμοστικούς νόμους του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011 - 2015.

Ο Αυστραλός Michael Kemeter ζει την ζωή του στο έπακρο και δεν φοβάται τίποτε.



Ο 23χρονος λαμβάνει ωστόσο όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς είναι δεμένος σε περίπτωση που χάσει την ισορροπία του.
Ο Kemeter είναι ειδικός σε αυτό που κάνει και πάρα πολύ έμπειρος. Μπορεί και κρατά την ισορροπία του, ξυπόλητος, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μάλιστα δεν φοράει μπλούζα θέλοντας να μειώσει την αντίσταση του αέρα και να είναι πιο ανάλαφρος αλλά και να εξαλείψει τις πιθανότητες να πιαστεί πουθενά.

"Ήταν το καλύτερο τόλμημα που έκανα ποτέ. Σίγουρα θα έρθουν και άλλοι να το κάνουν αυτό εδώ αλλά χαίρομαι που ήμουν ο πρώτος", είπε ο ίδιος για το κατόρθωμά του
Μάλιστα πριν από μια βδομάδα ο 23χρονος κατάφερε να σπάσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Slack Lining διασχίζοντας 527 πόδια πάνω σε σχοινί πάλι στην Αυστρία.




Κολυμπήστε για να μην πονάτε

Η ινομυαλγία είναι μια πάθηση που χτυπά συνήθως τις γυναίκες και εκδηλώνεται με πόνο στους μυς, τους τένοντες και τους συνδέσμους, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και διαταραχή ύπνου και κατάθλιψη.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ....






Στο Κιλκίς Σκορδά-Λιάγκας!

Οι διακοπές δεν τελείωσαν για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα! Το ζευγάρι ηλιοκαμένο γύρισε από τις διακοπές του και αναχώρησε για το Κιλκίς! Μετά τις εξορμήσεις που έκαναν με το σκάφος τους έφυγαν για λίγες μέρες για τον τόπο καταγωγής της Φαίης προκειμένου να περάσουν με την οικογένειά της και τους συγγενείς της τις πρώτες διακοπές με το μικρό τους πρίγκιπα. Ακόμα όμως σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα το καλοκαίρι είναι μακρύ μιας και θα αργήσουν τα πρώτα meeting στο Mega!
www.princeolivernews.com

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


«Την ώρα που οι Σκοπιανοί θέλουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα εντός της Μακεδονίας μας, από τη Μελίτη της Φλώρινας, η κυβέρνηση των Αθηνών αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία των κρατικών ΜΜΕ που, εκτός των άλλων, έχουν και εθνική σημασία. Γιατί μόνο ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Μόσιαλου σχετικά με το μέλλον της ΕΤ3, παρά τις επικοινωνιακές φανφάρες περί ‘‘αναβάθμισης’’ σε πανελλαδικό περιφερειακό κανάλι –ό,τι ήταν μέχρι σήμερα δηλαδή!

Την ουσιαστική υποβάθμισή της την εγγυάται η μνημονιακή λογική του κ. Μόσιαλου, η μεταφορά της διοίκησης στην Αθήνα, η κατάργηση του 9,58 και των βραχέων αλλά και οι δραστικές περικοπές στις εργασιακές σχέσεις.

Κανείς δε λέει όχι στο νοικοκύρεμα, αλλά αυτό είναι μακελειό. Με τις «αμπαλαρισμένες» αποφάσεις που προωθεί η κυβέρνηση πλήττεται όχι μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά ολόκληρη η ελληνική περιφέρεια.

Εμείς οι ιθαγενείς περιμένουμε να μας λύσει κάποιος την απορία: πως είναι δυνατόν φορείς της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας να διοικούνται από την Αθήνα και σημαντικές αποφάσεις να λαμβάνονται από εκεί για εμάς (ΕΣΠΑ, μετρό κλπ); Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε και να υποβαθμίζετε οτιδήποτε αφορά στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι, ΔΕΘ, Καλλικράτης κλπ)! Σταματήστε να εμπαίζετε τους πολίτες της ελληνικής περιφέρειας!

Τώρα θα πρέπει επιτέλους η πόλη να συστρατευτεί, μαζί και οι πολιτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας, πέρα και πάνω από κόμματα, όχι για να προασπίσουμε κεκτημένα, αλλά για να υπερασπίσουμε τα αυτονόητα. Να πούμε όχι στην συρρίκνωση της ΕΤ3, όχι στην κοροϊδία. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε την κοινωνία στο έλεος του μνημονιακού ξεπουλήματος και των κατεστημένων

Έτσι κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ.



Άλλα λένε στην Ηλεία, άλλα στην Αχαία κι άλλα στην υπόλοιπη Ελλάδα.Κατόπιν ενεργειών τους όλα διορθώνονται και πάλι από την αρχή.Αυτό συμβαίνει με το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο Ηλείας και το ΚΕΤΧ στην Πάτρα.Στρατόπεδα ως πεδίο διαμάχης για παραμύθιασμα τοπικών κοινωνίων πως δεν θα κλείσουν.Δυο πράσινοι νομοί στην πράσινη
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμυθιάζονται με πράσινα άλογα.Κι η Νέα Δημοκρατία ανύπαρκτη.Και δεν εννοώ
μόνο τους βουλευτές, εννοώ τις φωνές αυτού του κόμματος που δεν ακούγονται στην κοινωνία.

Σε 48ωρη απεργία από αύριο οι εφοριακοί

Σαρανταοκτάωρη προειδοποιητική απεργία εξήγγειλε για αύριο και μεθαύριο η Πανελλήνια ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ απορρίπτοντας τη «νέα δραματική μείωση των αποδοχών τους» που θα επιφέρει η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.Οι εργαζόμενοι στις Οικονομικές Υπηρεσίες καλούν τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, να μην λάβει οποιαδήποτε απόφαση πριν γίνει διάλογος με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΔΟΥ.Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Γρίβας είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του πως οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούν περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους.
www.princeolivernews.com

Διαβάστε τι φέρεται να δήλωσε στην Χουριέτ , ο Νταλάρας..



Ο Θεός μας θέλει μαζί, αλλά μας χωρίζει επίσης, στο όνομα του Αλλάχ.. ζούμε σε αυτό το δίλημμα!
Γνωρίζετε επίσης ότι μοιάζουμε μεταξύ μας ... Έχουμε πολλά κοινά στο φαγητό και το ποτό.
Ζούμε δίπλα-δίπλα για χιλιάδες χρόνια.
Όλα τα πράγματα αυξάνονται και αν κοιτάξουμε λίγο από ψηλά, δεν βλέπουμε τις γραμμές στο χάρτη.
Οι χάρτες είναι τυπωμένοι, με σύνορα που έχουν καθορίσει μαθηματικοί και μηχανικοί. Δεν έχει εκδοτικό οίκο ο θεός.
Για το Αιγαίο αλλοι λένε ότι ανήκει στους "Τούρκους", άλλοι λένε πως είναι των «Ελλήνων» ... στην πραγματικότητα ανήκει στα ψάρια!
(Η μετάφραση δεν είναι απόλυτα σωστή μιας και έγινε από την εφαρμογή Wikitup )
Υ.Γ
Mπράβο κ. Νταλάρα...
Και τα ψάρια που ανήκουν κ. Νταλάρα ;;
Είδατε πως "κολάνε" όλα και πως προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, όπως σας ενημερώσαμε σήμερα σε άλλο άρθρο ΕΔΩ

Γιατί πληρώνουμε φόρους; Γιατί οι κυβερνήσεις μας σπρώχνουν καθημερινά και πιο κοντά στην οικονομική εξαθλίωση;




Γιατί κοντεύουν να...



φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε;

Αν απαντήσατε «Μα, για να σωθεί η ελληνική οικονομία», υπάρχει φόβος να χαρακτηριστείτε αφελής. Η σωστή απάντηση είναι «Για να πλουτίζουν οι τράπεζες»

Η συμμορία των τραπεζών έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του νομοθέτη και υπαγορεύει όλοι μας να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα το «νταβατζηλίκι» των τραπεζιτών στην τσέπη μας.

Η είσπραξη εσόδων είναι, ή μάλλον θα έπρεπε να είναι ο κύριος στόχος της φορολογικής νομοθεσίας. Πρόσφατα όμως ξεπηδούν σαν μανιτάρια διατάξεις που φαίνεται εξυπηρετούν άλλο σκοπό: τον εξαναγκασμό του φορολογούμενου να μεταφέρει το σύνολο της ρευστότητάς του στις τράπεζες.

Τα κοράκια των τραπεζικών οργανισμών έχουν βάλει σκοπό να μην κινείται ούτε το χαρτζηλίκι των μαθητών εκτός τραπεζικού συστήματος. Αλλά ας δούμε μια μία τις διατάξεις που έχουν ξεφτιλίσει τον έλληνα νομοθέτη μετατρέποντάς τον κυριολεκτικά φιλιπινέζα των τραπεζών:

1) Απαγόρευση εξόφλησης τιμολογίων εκτός τραπεζικού συστήματος. Αν και κατά το αστικό δίκαιο είναι νόμιμο να εξοφληθεί μια εμπορική απαίτηση με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξουν τα μέρη αρκεί να προβλέπεται από το νόμο (π.χ. εξόφληση με ανταλλαγή ή με δημιουργία νέας απαίτησης), έρχεται η φορολογική νομοθεσία και ως μπράβος της νύχτας επιβάλει χωρίς λόγο στους φορολογούμενους να εξοφλούν τις απαιτήσεις τους από ένα ποσό και πάνω ΜΟΝΟ μέσω του μεγάλου αφεντικού, του τραπεζίτη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εφορία εκτελεί εν ψυχρώ την επιχείρηση βαφτίζοντας εν ψυχρώ τις συναλλαγές "ως εικονικές ' για τον λόγο ότι δεν τιμήθηκε ο «πατρόνε», η τράπεζα, και η συναλλαγή έγινε με μετρητα.

Από αυτή την διάταξη το δημόσιο δεν φαίνεται να ωφελείται γιατί ό,τι έχει να εισπράξει είναι ξεκάθαρο και φαίνεται από τα φορολογικά στοιχεία (τιμολόγια ΑΠΥ κλπ) που έχουν εκδοθεί. Η τράπεζες όμως κερδίζουν χάρη σε αυτή την διάταξη πελάτες εξαναγκασμένους από τον ψυχρό εκτελεστή που ακούει στο όνομα φορολογικός έλεγχος. Και μόνο οι προμήθειες από τις συναλλαγές αυτές αυξάνουν τους τζίρους των τραπεζών. Μια καλή μπίζνα που σίγουρα θα ζήλευε ο Κορλεόνε.

2) Απαγόρευση απόκτησης αγαθών και υπηρεσιών από καταναλωτές με πληρωμή σε μετρητά. Χωρίς κανένα όφελος για το δημόσιο ταμείο είναι και αυτή η διάταξη. Είναι απορίας άξιο σε τι ωφελείται το δημόσιο όταν ένας καταναλωτής αγοράσει την τηλεόραση του με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και όχι με μετρητά; Μια ακόμη διάταξη καθʼ υπαγόρευση της τραπεζικής μαφίας. Ευτυχώς έχει ήδη ασκηθεί αίτηση ακύρωσης κατά της υπουργικής απόφασης που επιβάλει αυτό το μέτρο στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας από έναν νεαρό δικηγόρο.

Για να καταλάβει κανείς την επικινδυνότητα αυτού του μέτρου, θα αναφερθεί ένα απλό παράδειγμα: Ένας ασθενής σε ιδιωτικό νοσοκομείο που δανειζόταν από γνωστούς χρήματα για την νοσηλεία του θα μπορούσε να πληρώσει σε μετρητά πριν την επιβολή αυτού του μέτρου. Μετά την επιβολή αυτού του μέτρου, αν κάποιος βρέθηκε υπερχρεωμένος και εκτός τραπεζικού συστήματος, δεν θα μπορεί να συναλλαχθεί ούτε για ζητήματα που αφορούν την επιβίωσή του.

3) Υποχρεωτική μισθοδοσία μέσω τραπεζών. Μια ακόμη ανούσια διάταξη που σκοπό έχει απλά να εξαναγκάσει την συναλλαγή με το τραπεζικό σύστημα. Με δεδομένη την κατάσταση στην ελληνική οικονομία, δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούν ολιγάριθμο προσωπικό το οποίο το πληρώνουν κατʼ ευθείαν από τις εισπράξεις. Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα απλό ψιλικατζίδικο ή ένα περίπτερο με ένα ή δυο υπαλλήλους.

Μέχρι τώρα από το ταμείο της επιχείρησης έβγαινε ο μισθός του υπαλλήλου κατευθείαν. Τώρα όμως, και πάλι χωρίς προφανή ωφέλεια για το δημόσιο, θα πρέπει να πάει να τα καταθέσει σε λογαριασμό στη τράπεζα. Δεν διαφωνεί κανείς ότι για πιο μεγάλα μεγέθη η μισθοδοσία μέσω τραπεζών είναι η πιο πρακτική λύση. Όμως με την συνδρομή ενός πουλημένου νομοθέτη η πρακτική αυτή γίνεται υποχρεωτική για όλους. Το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα εισπράξουν λιγότερα ή περισσότερα αν ο μισθωτός πληρωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ούτε οι απαιτήσεις τους θα γίνουν πιο εύκολα εισπράξιμες. Προς τι λοιπόν αυτή η μανία να γίνονται οι συναλλαγές αυτές μέσω τραπέζης; Προφανώς ούτε το ταμείο του περίπτερου δεν αφήνει αδιάφορη την τραπεζική λύσσα. Πρέπει παντού να φτάσει το βρώμικο χέρι του τραπεζίτη.

4) Υποχρεωτική εξόφληση οφειλών προς το δημόσιο και τα ταμεία μέσω τράπεζας. Μια ακόμη απόδειξη της ξεδιάντροπης υποταγής του ελληνικού δημοσίου στη λαιμαργία των τραπεζών θα συναντήσουμε στον τρόπο πληρωμής των απαιτήσεων προς το δημόσιο και τα ταμεία. Είναι πλέον θεσμοθετημένη η απαγόρευση λήψης μετρητών στα δημόσια ταμεία από ένα όριο και πάνω. Το ίδιο το κράτος δεν θέλει να εισπράττει μετρητά. Δεν τα εμπιστεύεται. Προτιμά τις πληρωμές μέσω τραπέζης ή επιταγών. Είναι προφανώς ότι με την στάση του αυτή ομολογεί ότι προτιμά την ύπαρξη αποθεμάτων στις τράπεζες από την κατευθείαν είσπραξη των εσόδων. Και ο λόγος απλός: αν το δημόσιο εισέπραττε κατ' ευθείαν τα χρήματα μετρητοίς, οι τράπεζες θα στερούνταν την ένεση ρευστότητας που κάνουν καθημερινά οι φορολογούμενοι με την κατάθεση ποσών σε αυτές για την πληρωμή εμβασμάτων ή την έκδοση τραπεζικών επιταγών που προορίζονται για την πληρωμή φόρων.

5) Δέσμευση λογαριασμών σε οφειλέτες φόρων. Κορωνίδα των αποικιακού τύπου διατάξεων υπέρ των τραπεζών είναι το μέτρο της δέσμευσης λογαριασμών, όχι σε φοροφυγάδες αλλά σε υπόπτους φοροδιαφυγής. Αρκεί ο ελεγκτής να θεωρήσει ότι είσαι ύποπτος για να υποστείς τις συνέπειες που έχει προδιαγράψει η τραπεζική κόζα νόστρα προς όφελός της. Και ποιος είναι ύποπτος φοροδιαφυγής; Όλοι μας! Ειδικότερα όμως όλοι οι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες. Αρκεί να καθυστερήσει ένας πελάτης τους να πληρώσει το αντίτιμο στο οποίο περιλαμβάνεται και το ΦΠΑ με συνέπεια να μην μπορεί και ο έμπορος ή ο ελεύθερος επαγγελματίας να το καταβάλλει. Τότε τα πράγματα είναι απλά όπως είναι σε κάθε συμμορία που ξέρει να οργανώνεται: Είτε ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. είτε ο πρόεδρος της επιτροπής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος εκδίδουν αποφάσεις για την δέσμευση λογαριασμών (άρθρα 14 του Ν. 2523/1997 & 48 παρ. 5 του Ν. 3691/2008) που κοινοποιούνται σε τράπεζες που τρίβουν τα χέρια τους πάνω από τα οικονομικά πτώματα που ξεβράζει η ασχετοσύνη των ελεγκτών και οι διατέξεις που οι ίδιες υπαγόρευσαν. Βλέπετε, το να σε φεσώνουν οι πελάτες και να σου χρωστάν και το ΦΠΑ, θεωρείται μεταξύ άλλων ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και για αυτό πρέπει να λογοδοτήσεις αφήνοντας παγωμένη την περιουσία σου στα χέρια των τραπεζιτών.

Έτσι το δημόσιο τιμωρεί τους φεσωμένους εμπόρους με το να τους στερεί και την τελευταία ρανίδα ρευστότητας.

Το τραγελαφικό είναι ότι στους λογαριασμούς που παγώνουν για χρόνια ίσως βρίσκονται και ποσά προοριζόμενα για πληρωμή φόρων ή εισφορών, που με αυτό τον τρόπο καθυστερούν να αποδοθούν στο ίδιο το δημόσιο. Πάλι κερδισμένος όμως είναι ο εκ γενετής στερούμενος ηθική τραπεζικός κλάδος: με την δέσμευση αυτή, εκατομμύρια ευρώ φορολογούμενων οι οποίοι ακόμη δεν έχουν καταλάβει τι οφείλουν και αν οφείλουν (αφού τα μέτρα λαμβάνονται πριν καν διαπιστωθεί αν υπάρχει όντως φορολογική οφειλή!), μένουν παγωμένα στα χέρια των τραπεζιτών με τα γνωστά χαμηλά επιτόκια κατάθεσης. Καρποί δεκαετιών γίνονται λεία στα χέρια του τραπεζικού συστήματος με την συνδρομή ενός ανίκανου φοροεισπρακτικού μηχανισμού σε ρόλο οικονομικομικού εκτελεστή της τραπεζικής συνωμοσίας

Πρέπει επιτέλους κάποιος να τολμήσει να πιάσει από τον γιακά τους ατσαλάκωτους εγκληματίες που νομοθετούν ερήμην της κοινωνίας διατάξεις που μετατρέπουν τους πολίτες σε δούλους των τραπεζών και να τους πει: «Κύριοι, τέρμα τα δίφραγκα, εσείς μας χρωστάτε».

Τυχερός όποιος μπορεί και αποφεύγει να συναλλάσσεται με καθάρματα.

Ένας πιανίστας χωρίς χέρια κέρδισε το διαγωνισμό ταλέντων!

Ένας νεαρός πιανίστας χωρίς χέρια που παίζει πιάνο με τα δάκτυλα των ποδιών του κέρδισε το διαγωνισμό ταλέντων της Κίνας το διεθνώς γνωστό «Κίνα έχεις ταλέντο».
Ο Λιού Γουέι, 23 χρόνων που έχασε και τα δύο του χέρια σε ηλικία 10 χρόνων όταν έπαθε ηλεκτροπληξία καθώς έπαιζε με φίλους του κρυφτό, κέρδισε στον τελικό της δημοφιλούς εκπομπής που διεξήχθη στο στάδιο της Σαγκάης, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Σαγκάη Ντέιλι».

Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες; Έχουμε ερευνήσει αυτό το ζήτημα, χωρίς όμως να πάρουμε τις απαντήσεις που θα περίμενε κανείς.


Οι 10 ικανότητες που εντυπωσιάζουν μια γυναίκα

Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα παρά με κοιλιακούς, ψηφίζουν σπιτόγατους παρά party animals και έλκονται από τους μελαχρινούς και όχι από τους ξανθούς γαλανομάτηδες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι… άβυσσος το γυναικείο μυαλό. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σταθερές, που πάντα «μετράνε» για μια γυναίκα. Το ανδρικού ενδιαφέροντος site AskMen συγκέντρωσε τις δέκα «σίγουρες» επιδεξιότητες» που συγκινούν τις γυναίκες και εμείς σας τις παρουσιάζουμε, για να… μετρήσετε πόσες από αυτές έχετε στο «οπλοστάσιό» σας στην μάχη των καρδιοκατακτητών.
  • Ξένες γλώσσες
Αν μη τι άλλο μια γυναίκα θα γοητευθεί από κάποιον που μιλάει άπταιστα μια «ερωτική» λατινογενή γλώσσα, θα αισθανθεί ασφάλεια δίπλα του σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα νιώθει ντροπή επειδή ο φίλος της δεν καταλαβαίνει τα βασικά αγγλικά. Η γνώση ξένων γλωσσών σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο «όπλο» προς απόκτηση, αλλά αναμφίβολα «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά των γυναικών – αρκεί να μην την επιδεικνύετε χωρίς λόγο, κανείς δεν συμπαθεί τους «επιδειξίες».
  • Επιδεξιότητα σε μουσικά όργανα
Αν αναλογιστούμε πόσες groupies έχουν στο κατόπι τους όλα τα μέλη μουσικών συγκροτημάτων, εύκολα θα αντιληφθούμε ότι αν βάλουμε μπροστά στον άνδρα μια ηλεκτρική κιθάρα ή drums, αμέσως του προσθέτουμε «πόντους». Δεν έχει σημασία αν ο μουσικός είναι όμορφος ή άσχημος. Μόνο και μόνο η γοητεία που εκπέμπει το επιδέξιο παίξιμο της αγαπημένης τους μελωδίας, κάνει έναν γνώστη μουσικής ακαταμάχητο στον γυναικείο πληθυσμό.
  • Επισκευάζοντας το αυτοκίνητο…
Είστε με την σύντροφό σας και το αυτοκίνητο σας κάνει «νερά» καθώς φεύγετε για μια διήμερη απόδραση. Αν το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε το καπό και να κοιτάτε την μηχανή του αυτοκινήτου για να φτιαχτεί με την δύναμη της σκέψης, οι πιθανότητες να εντυπωσιαστεί η συνοδηγός σας είναι μηδαμινές. Αντίθετα, αν γνωρίζετε τα βασικά για να εντοπίσετε το πρόβλημα και να ξέρετε άμεσα αν μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, σίγουρα η ανυπόμονη γυναίκα στο διπλανό κάθισμα θα νιώσει πολύ καλύτερα και για το διήμερό σας και για το ότι έχει δίπλα της έναν άνδρα που μπορεί να εμπιστευθεί με κλειστά τα μάτια.
  • Χορευτικές ικανότητες
Είτε το έχεις, είτε όχι. Δεν είναι κάποια δύσκολη ικανότητα, καθώς αρκεί να κινείσαι στον ρυθμό. Η δυσκολία έγκειται στις περιπτώσεις που το παρακάνετε με εφηβικές φιγούρες που δεν ενισχύουν την εικόνα σας, ή με την υπερβολική ντροπή σας να… κουνηθείτε, που καθιστά φανερή την αμηχανία σας. Σε κάθε περίπτωση, αρκεί να είστε φυσικοί και να αφήσετε το σώμα σας να κινηθεί όπως νιώθει τον ρυθμό, δείχνοντας στην συνοδό σας ότι είστε κοινωνικοί και ευχάριστοι χαρακτήρες.
  • Το φετίχ του μάγειρα
Ακόμη κι αν προσπεράσουμε τα κλισέ που θέλουν «τον έρωτα να περνάει από το στομάχι» και τους «καλύτερους σεφ του κόσμου να είναι άνδρες», πάντα παραμένει η ικανοποίηση που νιώθει μια γυναίκα όταν της ετοιμάσετε ένα φοβερό δείπνο –χωρίς να είναι από delivery. Η μαγειρική ποδιά… μάλλον κερδίζει τα φουστάνια- δεν χρειάζεται να γίνετε σεφ, αρκεί να μπορείτε να της κάνετε ένα αξιοπρεπές τραπέζι, για το οποίο θα μπορεί να υπερηφανεύεται στις κολλητές της.
  • Αθλητικό σώμα
Για άλλη μια φορά, οι fans που ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές ή εν γένει τους αθλητές κατά πόδας αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός… είναι sexy. Μπορεί οι γυναίκες να επιζητούν ευαισθησία από έναν άνδρα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν απωθούνται από την αρρενωπή εικόνα κάποιου που έχει επιδόσεις… και εκτός έδρας. Άλλωστε, μια γυναίκα είναι πάντα πιο χαρούμενη όταν παίζετε εσείς οι ίδιοι μπάλα, παρά όταν κάθεστε στο σαλόνι παρακολουθώντας Superleague και ουρλιάζοντας στην οθόνη πίνοντας μπίρες.
  • Ο άνδρας που… πιάνουν τα χέρια του
Δεν είναι μυστικό πως τα πιο απλά μαστορέματα μοιάζουν στα γυναικεία μάτια σαν πυρηνική φυσική. Γι’ αυτό ο άνδρας που γνωρίζει πώς να φτιάξει τον υπολογιστή που κόλλησε, πώς να συναρμολογήσει ένα έπιπλο, πώς να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία –και φυσικά που θα έχει την βασική εργαλειοθήκη- αμέσως ανεβαίνει στην εκτίμησή της.
  • Εμφάνιση και στιλ
Ξεκινάμε από τα βασικά – δηλαδή την καθαριότητα και την περιποίηση. Το ατημέλητο look είναι ωραίο μέχρι ένα σημείο. Όταν ο άνδρας αρχίζει να παραμελεί την καθαριότητα και την εικόνα του, επιδεικνύει μάλλον αδιαφορία στο να είναι αρεστός στο αντίθετο φύλο. Αντίθετα, η υιοθέτηση ενός προσωπικού στιλ και οι προσεγμένες ενδυματολογικές εμφανίσεις φανερώνουν έναν άνδρα με προσωπικότητα. Επενδύστε λίγη ώρα στο ντύσιμό σας ή στο ξύρισμά σας και αυτό θα γίνει σύντομα αντιληπτό από την σύντροφό σας ή τις υποψήφιες για αυτή την θέση.
  • Σεξουαλικές επιδόσεις
Από τις κορυφαίες σε «δημοτικότητα» ικανότητες ενός άνδρα, το «know-how» της ικανοποίησης της συντρόφου του στο κρεβάτι εκτιμάται δεόντως εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Ανεξαρτήτως του αιώνιου ερωτήματος «το μέγεθος μετράει;» οι τεχνικές σας, οι γνώσεις των ερωτογενών περιοχών της και τα κόλπα που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια μπορούν να βελτιωθούν – όρεξη να έχετε…
  • Επικοινωνία
Μαντέψτε τι μετράει περισσότερο και από έναν καλό εραστή για μια γυναίκα. Σωστά καταλάβατε, μετά το σεξ οι γυναίκες θέλουν… συζήτηση. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σημαίνουν πολλά για μια γυναίκα, καθώς ικανοποιούν πολλά «θέλω» της: Να μιλάτε για την σχέση σας, να κερδίσετε τους δικούς της, να συνομιλείτε με τις φίλες της και να κερδίσετε την εύνοιά τους, να μπορείτε να κατανοήσετε ένα πρόβλημά της και να την βοηθήσετε συμβουλεύοντάς την – και κατά βάση… να την ακούτε.

Η 21χρονη Lily Clarke έχει χάσει τα γενέθλιά της, τις εξετάσεις στη σχολή της και πολλές άλλες σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή της επειδή κοιμόταν..


Kleine Levin4 Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το νεαρό κορίτσι υποφέρει από ένα σπανιότατο σύνδρομο, το Kleine-Levin το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλες περιόδους ύπνου, που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και έναν μήνα.
Η Lily ξυπνάει μόνο για να φάει και να πιει νερό και ξανά βυθίζεται σε ύπνο.
Kleine Levin Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά
Αρρώστησε απότομα όταν ήταν 17 ετών και είδε τουλάχιστον 7 γιατρούς και υποβλήθηκε σε πάμπολλα τεστ αλλά κανείς δεν έβρισκε από τι πάσχει. Λίγο αργότερα όμως η μαμά της διάβασε για μία παρόμοια περίπτωση σε μία εφημερίδα και κατάλαβε τι συμβαίνει στην κόρη της. Η οικογένεια ανακουφίστηκε πολύ που επιτέλους μάθαινε τους λόγους που η νεαρή κοπέλα βυθιζόταν για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ύπνο. Μάλιστα η Lily όταν ξυπνούσε πια από το επεισόδιο δεν θυμόταν τίποτε, λες και κάποιος είχε κατεβάσει για εκείνο το διάστημα έναν διακόπτη. Όταν συνέρχεται είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι που βγαίνει, εκφράζεται και μιλάει συνεχώς. Ωστόσο επειδή οριστική θεραπεία για το σύνδρομο δεν υπάρχει η Lily πρέπει απλώς να μάθει να ζει με αυτό και να χαίρεται τη ζωή της, αυτήν που παρεμβάλλεται στα μακρά επεισόδια ύπνου…

http://www.onlycy.com/Kleine Levin3 Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά



Kleine Levin2 Νεαρή πέφτει για ύπνο και… ξυπνάει ένα μήνα μετά

Παγκόσμιο ρεκόρ κατόρθωσαν να κάνουν 152 άτομα τα οποία απόλαυσαν ένα δροσιστικό ντους μαζί!

Παγκόσμιο ρεκόρ κατόρθωσαν να κάνουν 152 άτομα τα οποία απόλαυσαν ένα δροσιστικό ντους μαζί! (pics)
Το γεγονός συνέβη στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας, ενώ τα άτομα αυτά κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, παίρνοντας την πρώτη θέση από τα 145 άτομα που έκαναν ομαδικό ντους στο Ιλινόις της Αμερικής δυο χρόνια πριν.


Για το εγχείρημά τους, το οποίο τελικά στέφθηκε με επιτυχία, χτίστηκε μια ειδική κατασκευή, ενώ μια εκ των κριτών δήλωσε πως "οι άνθρωποι του Μπόρνμουθ πρέπει να χειροκροτηθούν για το γεγονός ότι μπήκαν στο πνεύμα της ημέρας και έκαναν μπάνιο μαζί. Η ανταμοιβή τους είναι το νέο ρεκόρ."

ΟΧΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ.......

Με «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» κι άλλες γνωστές παπαριές της περιόδου της ελληνοτουρκικής ζεμπεκικολογικής προσέγγισης Σημιτοπαπανδρέου και χόρευε ο Γιωργάκης και παρ’ ολίγον να... συμφωνήσουν να παραιτηθεί η Ελλάδα απ’ όλα τα δικαιώματά της στην θάλασσα…


Στην Χουριέτ δόθηκε η συνέντευξη και προκαλεί οργή ειδικά σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο δεν ρίχνει νερό στο κρασί της αλλά απειλεί ευθέως με πόλεμο Ελλάδα Κύπρο Ισραήλ κι όποιον άλλο βρεθεί στον δρόμο της.

Είπε κι άλλα ωραία:

«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

Μας πληροφόρησε δε για το ζήτημα της Κύπρου ότι για όλα φταίνε οι εθνικιστές, ο Χριστόφιας που ανατίναξε το νησί για να μην πληγώσει τον σφαγέα Ασαντ προφανώς είναι καλός ηγέτης για τον τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών!!!

Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα με τις αριστερίστικες ιδεοληψίες σου…


Βρέθηκε σώμα, ηλικίας 3.000 ετών

Ένα ανθρώπινο σώμα από την εποχή του Σιδήρου, ανασύρθηκε από ένα έλος στην περιοχή Laois, την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Εθνικό Μουσείο της Ιρλανδίας, πιθανολογείται ότι το σώμα ανήκει σε έναν νεαρό άντρα ο οποίο θυσιάστηκε σύμφωνα με την ιεροτελεστία διαδοχής βασιλείας.
Ο Ned Kelly, δήλωσε στο TheJournal.ie, ότι η σωρός ανακαλύφθηκε τυχαία από συνεργείο που είχε αναλάβει κάποιες εργασίες στην περιοχή. Αμέσως μετά την περισυλλογή του, μεταφέρθηκε σε ψυγείο στις εγκαταστάσεις του μουσείου στο Δουβλίνο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το σώμα, θα μπορούσε να είναι έως και 3.000 ετών.
Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ,  ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΘ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΑΠΠ

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ... ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ



Για τον αγωνιστή της Πιερίας και της παράταξης
ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας πενθεί το θάνατο του διατελέσαντα επί σειρά ετών βουλευτή και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και έγκριτο δικηγόρο του Νομού Πιερίας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.
Ο εκλιπών σε όλη του τη ζωή και μέχρι την τελευταία του πνοή ήταν ένας ακούραστος αγωνιστής της παράταξης και των ιδεών της και η προσφορά του στον τόπο μας και τους ανθρώπους του, αλλά και ευρύτερα, υπήρξε μεγάλη.
Εκφράζουμε τα ολόψυχα συλλυπητήρια μας στη σύζυγό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και στην ευρύτερη οικογένεια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Πιερίας, την οποία τόσο αγάπησε και υπηρέτησε, που τον σκεπάζει .



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ


ΚΥΡΙΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΡΙΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

Όλοι γνωρίζουμε το σήμα της Metro-Goldwyn-Mayer με το λιοντάρι, το οποίο πριν από κάθε ταινία μας καλοσωρίζει

Δείτε πως έγινε η φωτογράφηση!


Φωτογράφηση (1924)
Lion2
Και να το logo της MGM.

ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ;


Η ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ. ΠΟΙΑ ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗ; Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΠΑΑΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ; ΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
ΆΝΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΝΜΗ ΚΕΡΚΙΝΗ....
ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ!!!
ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Όλοι στη ΔΕΘ με τις επιτροπές αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Σε ένα περιβάλλον πρωτοφανούς παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, η κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση της πλειοψηφίας του λαού και η εμπορευματοποίηση ακόμα και των πιο βασικών για την επιβίωσή μας αγαθών, αποτελεί προαπαιτούμενο για να δοθεί μια μικρή παράταση ζωής στο βαριά άρρωστο σύστημα.

Οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» – Δεν Πληρώνω την Κρίση τους, διεκδικώντας δυναμικά εδώ και δύο χρόνια δωρεάν, ελεύθερα κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, δρόμους, μεταφορές, νερό, ηλεκτρικό, παραλίες, πάρκα κ.α.) εντείνουμε τον αγώνα μας, χωρίς διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Απαγκιστρωμένοι από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις, έχουμε ως μοναδική παρακαταθήκη τις εκατοντάδες αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις, διαδηλώσεις και δράσεις που έχουμε πραγματοποιήσει έως τώρα σε όλη την Ελλάδα, σε διόδια, νοσοκομεία, παραλίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες και γειτονιές.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με στόχο να αποτελέσουμε τη θρυαλλίδα που θα πυροδοτήσει την κοινωνία για την επίτευξη μεγάλων κοινωνικών ανατροπών. Σας καλούμε να οργανωθείτε στις Επιτροπές Αγώνα Δεν Πληρώνω ώστε να πάρουμε επιτέλους όλοι μαζί τις ζωές μας στα χέρια μας, ενάντια σε αυτούς που μας τις κλέβουν. Επισκεφτείτε το site μας oxidiodia.gr και denplironodenplirono.com για να μάθετε περισσότερα σε σχέση με το κίνημά μας.
Σας καλούμε όλους σε συμμετοχή στη μεγάλη δράση των Επιτροπών Αγώνα Δεν Πληρώνω, «Όλοι ΔΕΘ-Σηκώστε τις μπάρες μαζί μας», στις 10 Σεπτέμβρη, όπου θα ανοίξουμε όλους τους σταθμούς διοδίων Αθήνα- Θεσσαλονίκη, και θα διαδηλώσουμε με το ανεξάρτητο μπλοκ των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω» στην ανεξάρτητη πορεία στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχές και πούλμαν στο oxidiodia.gr.
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
www.oxidiodia.gr www.denplironodenplirono.com

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ....


NA KI AΛΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. Η ΦΩΓΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ PIERIA-GR KATEΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ.....

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....



NA KAI H ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ PIERIA-GR ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...ΙΣΟΝ 1000 ΛΕΞΕΙΣ! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ...