PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ.....
ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.....
ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.....
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.....
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

Schumacher: Είναι σίγουρο, θα τρέχω και το 2012!

Μπορεί στις 3 Ιανουαρίου του 2012 να κλείνει τα 43, αλλά ο Michael Schumacher δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα είναι στη Formula 1 και την επόμενη σεζόν, σε μια -πολύ δύσκολη- προσπάθεια να πάρει τον 8ο τίτλο και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΡΕ ΑΓΡΟΤΗ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ...ΜΑΥΡΙΖΕΙ

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ...ΜΑΥΡΙΖΕΙ
ΣΚΥΨΕ ΣΚΥΨΕ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΓΡΟΤΗ ΔΕ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΗ, ΟΥΤΕ ...ΨΥΧΗ! ΣΕ ΠΑΘΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.... ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ...ΚΑΚΟ ΣΟΥ!!!

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΜΟ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...




Αναλαμβάνει καινούργιο μαγαζί ο Καραμήτσος. Εβδομαδιαίο και αυτό, χωρίς όμως την κάλυψη του Θέμου. Τα αποφεύγει αυτά ο Αναστασιάδης για να μην μπλέξει με περίεργες δουλειές. Το deal έκλεισε πριν από 15 μέρες και το νέο Μέσο θα χρησιμεύσει στο...
δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Διαπραγματευτής ο "κοντός με τα τακούνια". Σοβαρή εφημερίδα θα φτιάξουν...

ΗΜΕΡΗΣΊΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ....

Συμπληρώματα διατροφής: τι πρέπει να προσέχουμε

Οι γιατροί συνήθως λένε, ή τα ίδια τα φαρμακευτικά σκευάσματα αναγράφουν, αν πρέπει να τα παίρνουμε με γεμάτο ή με άδειο στομάχι και ποια στιγμή της ημέρας μας. Τι ισχύει όμως για τις βιταμίνες και τα άλλα συμπληρώματα διατροφής;

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΕ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΥΙΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ-ΕΞΠΡΕΣ




Τρέμει ο Βενιζέλος στο ενδεχόμενο να μην γίνουν πρόωρες εκλογές. Ξέρει ότι εάν περάσει το φθινόπωρο και τον χειμώνα στην θέση του υπουργού Οικονομικών θα έχει ξεθωριάσει το όνειρό του να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Όσο περισσότερο μένει τόσο...
περισσότερο θα φθείρεται. Περισσότερο και από τον πρωθυπουργό που θα ρίχνει εντέχνως όλη την ευθύνη της οικονομικής πολιτικής στον Βενιζέλο. Το Fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Μπένι τις τελευταίες ημέρες από την Σκόπελο στο σπίτι του πεθερού του μίλησε τουλάχιστον με δυο ισχυρούς παράγοντες των ΜΜΕ. Ο ένας ήταν ο Ψυχάρης. Ο άλλος ο Φώτης Μπόμπολας. Από αυτά που μάθαμε από το ρεπορτάζ μας; Έριξε γραμμή για να παίξουν το σενάριο των πρόωρων εκλογών. Θα δείτε αύριο και θα καταλάβετε πολλά

Τουλάχιστον 15.000 συνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ από τις συντάξεις τους, με τα νέα εισοδηματικά κριτήρια που θέτει η κυβέρνηση.




Αυτό προκύπτει από εγκύκλιο που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, η οποία επανακαθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του Επιδόματος Κοινωνικής...

Αλληλεγγύης Συνταξιούχων. Σημειώνεται ότι το Μνημόνιο προβλέπει πιο στοχευμένα σε αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη κοινωνικά επιδόματα και άρα περικοπή τους.
Σήµερα ΕΚΑΣ παίρνουν περίπου 85.000 συνταξιούχοι και υπολογίζεται ότι με τα νέα κριτήρια ο αριθμός τους θα περιοριστεί στις 70.000.
Συγκεκριµένα, τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος γίνονται αυστηρότερα, καθώς για πρώτη φορά στις εισοδηματικές προϋποθέσεις των δικαιούχων τίθεται πέραν του πραγματικού και το τεκμαρτό εισόδημα καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του συνταξιούχου.
Πλέον, για την καταβολή του ΕΚΑΣ:
n Θα συνυπολογίζονται στα εισοδηματικά κριτήρια τα ποσά που απαλλάσσονται ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο (π.χ. από ενοίκια, καταθέσεις κ.ά.).
n Τίθεται ως προϋπόθεση η μόνιμη διαμονή του δικαιούχου στην Ελλάδα.
n Αναπροσαρμόζονται τα εισοδηματικά κριτήρια (με αύξηση 1,4%), ενώ από το 2012 προβλέπεται η αύξησή τους ανάλογα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή.
n Επιβάλλεται ποινή σε όσους εισπράττουν ΕΚΑΣ από δύο Ταμεία.


Οι προϋποθέσεις. Ειδικότερα, οι προϋποθέσεις για την καταβολή του ΕΚΑΣ είναι οι παρακάτω:
1. Να έχουν συμπληρώσει την 1/1/2011 το 60ό έτος της ηλικίας αν είναι συνταξιούχοι γήρατος και θανάτου.
2. Να έχουν συνολικό καθαρό ετήσιο εισόδημα από συντάξεις (κύριες, επικουρικές και βοηθήματα), μισθούς, ημερομίσθια και επιδόματα έως και 8.472,09 ευρώ.
3. Να έχουν συνολικό ετήσιο ατομικό φορολογητέο καθώς και απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα έως 9.884,11 ευρώ.
4. Να έχουν συνολικό ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 15.380,90 ευρώ.
5. Να μην υπερβαίνει το ποσό των 850 ευρώ το συνολικό ακαθάριστο ποσό κύριας και επικουρικής σύνταξης μαζί με τα επιδόματα.
6. Για τη χορήγηση του νέου ΕΚΑΣ των 30 ευρώ, θα πρέπει το συνολικό καθαρό ετήσιο εισόδημα από συντάξεις, μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα να είναι από 8.472,10 ευρώ μέχρι 9.200,00 ευρώ, και το συνολικό ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο καθώς και το φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα, 13.500 ευρώ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

χα χα χα χα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τα βλαστοκύτταρα

Το αίμα του πλακούντα σήμερα αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή νεαρών και υγιών βλαστοκυττάρων και είναι γνωστό ότι περιέχει εκτός από τα αιμοποιητικά και έξι τουλάχιστον άλλα είδη βλαστοκυττάρων, που στο μέλλον θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε εφαρμογές αναγεννητικής ιατρικής. Εκτός από το αίμα, οι υπόλοιποι ιστοί της ομφαλοπλακουντιακής μονάδας περιέχουν επίσης βλαστοκύτταρα κυρίως μεσεγχυματικού τύπου, τα οποία περιβάλλουν τα αγγεία του λώρου και είναι άφθονα στο υπόστρωμα του πλακούντα.

Είναι κορμάρα ο Πρωθυπουργός μας, παρά τα 60 του χρόνια (16-6-1952), πώς να το κάνουμε;

Η ιστορία είναι απολύτως αληθινή και διασταυρωμένη.


Ένας παπάς έκοψε το σεξ στη μισή ΝάξοΣτη νότια Νάξο ένας νεαρός σε

ηλικία σχετικά νεοφερμένος ιερέας έχει βάλει σε μπελάδες το ντόπιο ανδρικό πληθυσμό που βρίσκεται στα όρια της απελπισίας. Πέρα από την ραγδαία τουριστική ανάπτυξη που έχει, το νησί, είναι κατά βάσιν περιοχή κτηνοτρόφων και αγροτών (μοναδικό γάλα, τυρί και πατάτα) με πίστη στις αρχές της οικογένειας και της θρησκείας.

Και εδώ βρίσκεται το πρόβλημα. Σε έναν από τους μεγάλους Δήμους του νησιού ο εφημέριος μεγάλης εκκλησίας έχει επιβάλλει στις γυναίκες του νησιού το απόλυτο ορθόδοξο χριστιανικό ημερολόγιο νηστείας όχι μόνο στο φαγητό αλλά και στο σεξ με αποτέλεσμα αυτό να επιτρέπεται ούτε λίγο ούτε πολύ μόνο τις Κυριακές και κάποιες γιοτρτές.

Και καθώς ο ιερέας είναι γενικά τυπικός και πειστικός το κήρυγμά του έχει μεγαλύτερη επιρροή από τα ανδρικά θέλγητρα των Ναξιωτών που είναι στα πρόθυρα να αποστείλουν επιστολή στο Μητροπολίτη!

iPhone 5 – προπαραγγελίες στις 30 Σεπτεμβρίου

Η τελευταίες πληροφορίες λένε πως η Apple θα αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες για το iPhone 5 από τις 30 του Σεπτέμβρη και η Apple προσπαθεί ακόμη να... διαλέξει ανάμεσα στις 7 ή τις 14 Οκτώβρη. Η 7η του 10 μήνα είναι η πιθανότερη ημερομηνία λένε πηγές. Για το iPad 3, όχι, τελικά δεν θα έχει καμία σχέση με το iPhone 5 αφού όπως είπαμε υπάρχουν προβλήματα με την οθόνη και πάει κατά πάσα πιθανότητα για την άνοιξη.
gadgetfreak.gr 

Ά ΡΕ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ!!!


Απάντηση του διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑ Α.Ε. σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου αναφορικά με τη ματαίωση του διαγωνισμού για το κάμπινγκ της Σκοτίνας
Ασαφής ως προς το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του νέου διαγωνισμού για την αξιοποίηση του κάμπινγκ της Σκοτίνας, είναι η απάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΑ κ. Δημήτρη Λάμπρου, σε ερώτηση που κατέθεσε προς τη Βουλή των Ελλήνων και το αρμόδιο υπουργείο ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος.

Αλάτι: Υπάρχει ακόμη και στο νερό!

Σχεδόν 50% των ανθρώπων που έχουν υπέρταση είναι ευαίσθητοι στο αλάτι, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόσληψη μεγάλων ποσοτήτων νατρίου αυξάνει την αρτηριακή τους πίεση και τους θέτει σε κίνδυνο επιπλοκών.

ΣΟΚ: Μάθε Πόσο κοστίζει το κανό του Παπανδρέου

ΣΟΚ: Μάθε Πόσο κοστίζει το κανό του Παπανδρέου

Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια που ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να κάνει την πρώτη του βόλτα με κανό στα

παραλία της Αττικής. Όλοι τότε πιστέψαμε πως είναι μια αθλητική ενασχόληση με σύντομο τέλος.

Η ανάγκη για αντικατάσταση του κανό του πρωθυπουργού προέκυψε έπειτα από ένα ατύχημα στην Υδρα άπου το προηγούμενο κίτρινο «ερασιτεχνικό» κανό του κ. Παπανδρέου υπέστη σοβαρή ζημιά (έμπαζε νερά).Η αλήθεια είναι πως μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί τού συνέστησαν να ασχοληθεί με την κωπηλασία που δεν επιβαρύνει τη μέση, και ο πρωθυπουργός όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά την αγάπησε. Έτσι, στη Σκιάθο εμφανίστηκε με το νέο απόκτημα του, ένα λευκό υπερσύγχρονο κανό αξίας 3.500 ευρώ, που ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές των σύγχρονων υλικών.

Μόλις επέστρεψε στην Αθήνα ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το κατάστημα του φίλου του κ. Βασίλη Μπουτσόρη, ο οποίος έχει μαγαζί με είδη θαλάσσης και παρήγγειλε το νέο του κανό.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πριν από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ένα ασπρόμαυρο κανό της εταιρείας Epic, τύπου V8, βρισκόταν στα χέρια του. Από την Πάρο, στη Σέριφο και μετά στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός δεν σταμάτησε να αθλείται συντροφιά με τον νέο του «φίλο», ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληροτράχηλος. Άλλωστε, το νέο κανό είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.




Σε «φέσια» ύψους 1,5 δισ ευρώ από ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές βουλιάζει η αγορά.



Από την αρχή του χρόνου -όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τειρεσίας ΑΕ- έχουν σφραγιστεί συνολικά 111.290 ακάλυπτες επιταγές ύψους 1,381δισ ευρώ και...
86.257 ήταν οι απλήρωτες συναλλαγματικές, ύψους 134,47εκ ευρώ. Ειδικότερα τον Ιούλιο σφραγίστηκαν 15.598 επιταγές συνολικού ποσού 392,9εκ ευρώ, ποσό που εμφανίζει άνοδο της τάξης του 136,26%, σε σχέση με τον Ιούλιο 2010. Ακόμα διευκρινίζεται πως το 53% του ποσού (δηλαδή 208και πλέον εκατομμύρια ευρώ) αντιστοιχούν μόλις σε 155 επιταγές. Σε ότι αφορά τις συναλλαγματικές απλήρωτες τον Ιούλιο έμειναν 11.374 συνολικού ποσού 18,7εκ ευρώ (στα 134,4εκ ευρώ ανέρχεται το ποσό των απλήρωτων συναλλαγματικών από την αρχή του χρόνου). Το ποσό εμφανίζει αύξηση 17,21% τόσο έναντι του Ιουνίου 2011, όσο και του Ιουλίου 2010.

ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ

ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ, ΣΤΗΝ ΜΕΊΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.... ΑΝ  ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥ ΜΗΛΙΩΤΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ...

Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ΑΛΥΚΕΣ ΚΙΤΡΟΥΣ.


Ο φακός μας έπιασε τον Αντιδήμαρχο Πύδνας κ. Σιανίδη Δημήτρη να μιλά με τον κόσμο που ήταν στις Αλυκές. Τόνισαν ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος για να αναβαθμίσει την περιοχή.

Και ο κολιός…τον Αύγουστο!

Κατ’ εξοχήν μήνας διακοπών ο Αύγουστος, στην παραθαλάσσια -ή ακόμη καλύτερα- στη νησιωτική Ελλάδα έχει να προσφέρει εδέσματα τόσο απαράμιλλης νοστιμιάς όσο και υψηλής διατροφικής αξίας. Ειδικά αυτή την εποχή, μας περιμένουν ποικίλες παραδοσιακές συνταγές με διαφορετικά συστατικά, τόσο για ψάρια όσο και θαλασσινά.

στα αζήτητα , χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να πουληθούν, ελλοχεύει για 150.000-200.000 νεόδμητα ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα.




Σοβαρός κίνδυνος να μείνουν στα αζήτητα , χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να πουληθούν, ελλοχεύει για 150.000-200.000 νεόδμητα ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα, που δεν μπορούν να μπουν στη ρύθμιση για τα αυθαίρετα, με βάση τα όσα προβλέπει το σχέδιο...
νόμου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Οικοδομικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΟΜΚΟΕΕ), Δημήτρη Καψιμάλη, αυτός είναι ο αριθμός των καινούργιων ακινήτων που κατασκευάστηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανέγερσής τους, με οικοδομική άδεια μετά την 28η Απριλίου, αλλά έχουν αυθαιρεσίες ή πολεοδομικές υπερβάσεις που δε θα μπορέσουν να... τακτοποιηθούν. Την ίδια στιγμή, ως μέτρο-«ανάσα» για την κτηματαγορά και απονομή δικαιοσύνης για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σε ολόκληρη τη χώρα χαρακτηρίζουν εκπρόσωποι φορέων του χώρου την αναστολή -και μάλιστα αναδρομική- εφαρμογής του «πόθεν έσχες», από 17 Δεκεμβρίου του 2010 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2013, για την απόκτηση (αγορά ή ανέγερση ή χρονομεριστική ή χρηματοδοτική μίσθωση) όλων των ακινήτων. Οπως υποστηρίζουν, το μέτρο θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την εξοχική κατοικία, η οποία βρέθηκε σε τέλμα λόγω της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα περίπου 150.000 ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα να... περιμένουν αγοραστή.

Λιγότερα τροχαία ατυχήματα (κατά 32%) και ακόμη λιγότερα θανατηφόρα δυστυχήματα (-41,7% σε σχέση με πέρυσι) σημειώθηκαν το "εορταστικό" τετραήμερο.




Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας. Η μείωση είναι σημαντική...
δεδομένου ότι η φετινή έξοδος προκύπτει, από τα ίδια στοιχεία, πολύ αυξημένη της αντίστοιχης περυσινής. Ετσι, το το τετραήμερο μεταξύ 12ης και 15ης Αυγούστου σε όλη την επικράτεια καταγράφηκαν (131) τροχαία ατυχήματα έναντι (191) το 2010 (μείωση 32%)


Ειδικότερα σημειώθηκαν:
  • 14 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα έναντι 24 (μείωση 41,7% )
  • 19 βαριά τροχαία ατυχήματα έναντι 36 (μείωση 47,2%)
  • 98 ελαφριά τροχαία ατυχήματα έναντι 134 (μείωση 32,5%).
Οσον αφορά στους παθόντες από τα ατυχήματα αυτά καταγράφηκαν συνολικά (185) έναντι (254) το 2010 (μείωση 27,2%)


Ειδικότερα καταγράφηκαν:
  • 15 νεκροί έναντι 25 (μείωση 40%)
  • 23 βαριά τραυματίες έναντι 41 (μείωση 43,9%)
  • 147 ελαφρά τραυματίες έναντι 188 (μείωση 21,8%)
Παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα συγκροτήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας 1.966 συνεργεία με 4.339 αστυνομικούς, ενώ διατέθηκαν για την αστυνόμευση του οδικού δικτύου 2.155 περιπολικά και 190 δίκυκλα.


Από τις Υπηρεσίες Τροχαίας πραγματοποιήθηκαν 102.599 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 5.052 παραβάσεις ως ακολούθως:
  • 2.652 για υπερβολική ταχύτητα
  • 730 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)
  • 674 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
  • 435 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
  • 272 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
  • 217 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
  • 72 για την παραβίαση προτεραιότητας
Σημειώνεται ότι η φετινή έξοδος των οχημάτων για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ήταν σημαντικά αυξημένη σε σχέση με το 2010.


Ειδικότερα κατά το χρονικό διάστημα από 12-08-2011 έως 15-08-2011 στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) καταγράφηκε η ακόλουθη έξοδος οχημάτων:


Αθήνα: Από την εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας έφυγαν 170.082 οχήματα έναντι 117,871 οχημάτων το 2010 (αύξηση 44.3%)
Από τη εθνικό οδό Αθηνών-Κορίνθου εξήλθαν 219.418 οχήματα έναντι 193.519 οχημάτων το 2010 (αύξηση 13,4%).
Θεσσαλονίκη: Εφυγαν 212.200 οχήματα έναντι 171.932 οχημάτων το 2010 αύξηση 23,4%

Σκύλοι οσφραίνονται τον καρκίνο του πνεύμονα

Οι σκύλοι μπορούν να εκπαιδευτούν να οσφραίνονται τον καρκίνο του πνεύμονα ακόμη και στα πρώτα στάδιά του, αναφέρει μελέτη γερμανών γιατρών που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τον Θόρστεν Βάλες, συγγραφέα της μελέτης, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση European Respiratory Journal, σκύλοι ανίχνευσαν την ύπαρξη καρκίνου στην αναπνοή 71 από 100 πασχόντων και αναγνώρισαν σωστά ότι 372 από τους 400 άλλους εθελοντές δεν έπασχαν από καρκίνο.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ




ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ

Ἄς μή βρέ­ξει πο­τέ
τό σύν­νε­φον, καί ὁ ἄ­νε­μος
σκλη­ρός ἄς μή σκορ­πί­σει
τό χῶ­μα τό μα­κά­ριον
πού σᾶς σκε­πά­ζει.
....
Ὦ γνή­σια τῆς Ἑλ­λά­δος
τέ­κνα ψυ­χαί πού ἐ­πέ­σα­τε
εἰς τόν ἀ­γώ­να ἀν­δρεί­ως,
τάγ­μα ἐ­κλε­κτῶν Ἡ­ρώ­ων,
καύ­χη­μα νέ­ον.

Έλληνες της πατρίδος
και των προγόνων άξιοι·
Έλληνες σεις, πώς ήθελεν
άπό σας προκριθείν
άδοξος τάφος;

Ἀν­δρέ­ας Κάλ­βος



ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΙΕΡΟ ΛΟΧΟ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ



Ας ήταν να βρέξει
το σύννεφο, να ξεπλύνει
τη βρομιά σας, και ο άνεμος
σκληρός ας σκορπίσει
την κόπρο των πράξεών σας.

Ώ νόθα και ανάξια
της Ελλάδος τέκνα,
ψυχαί προδοτικαί
που την πατρίδα
εις του ξένους παραδώσατε
τάγμα εφιαλτών και νενέκων.

Εχθροί της πατρίδος
και των προγόνων ανάξιοι
ανθέλληνες σεις, πώς ήθελεν
από σας προκριθείν
δια την πατρίδαν
άδοξος τάφος;

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη!

Γυμνόστηθες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι κομμώτριες του Hot Cuts στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης μόνο στον αντρικό πληθυσμό, καθιστώντας το «κλείσιμο ραντεβού» δύσκολη υπόθεση…

Ο θηλασμός δίνει ύψος

Επιστήμονες παρακολούθησαν την σωματική αύξηση παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών μέχρι να γίνουν ενήλικες 20 με 25 ετών.

Ημέρες χαλάρωσης και πολιτικής αποτοξίνωσης περνά στην Αντίπαρο η Εύα Καϊλή.



Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από νεαρό επιχειρηματία, ξεκουράζεται ενόψει...
της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου με συντροφιά ορισμένους καλούς της φίλους. Μέχρι στιγμής δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα απομακρυσμένα μέρη του νησιού. Άλλωστε οι "αγανακτισμένοι" βρίσκονται παντού.
Ας ρωτήσεις τους Λοβέρδο, Καρχιμάκη και Μαγκούφη να της διηγηθούν τις πρόσφατες εμπειρίες τους...
ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗ....
ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΨΗΤΟ", ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ...ΨΗΣΙΜΟ, ΟΜΩΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ! 
ΘΑ ΠΑΡΩ ...ΠΕΤΡΑ!
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ...ΛΙΘΟ ΚΑΙ ...ΒΑΜΒΑΚΑ!!!
Κι επειδή ο λόγος για ΜΑΓΚΕΣ παράγοντες στον τόπο μου, ας πω πως ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ Περιφερειακός Σύμβουλος της Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.... Το γιατί σας αφήνω να το μαντέψετε...
Εν τέλει ο πιό ΜΑΓΚΑΣ διοικητής του ΝΕΟΥ παλιού ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κατερίνης είναι ο νυν.... και το όνομα αυτού ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ.... Το γιατί σας αφήνω να το μαντέψετε....

Αχ βρε το καημένο το παιδί! Δεν το αφήνουν ούτε διακοπές να κάνει...



Μετά από τόση σκληρή δουλειά, μετά από τόση ποιοτική βελτίωση υπηρεσιών που πέτυχε, ο Νίκος Ξανθόπουλος των ΜΜΕ, δεν μπορεί να
απολαύσει τις διακοπούλες του στο Σπάαααα! Φραστική επίθεση δέχθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.
Ας ελπίσουμε να μη χαλάσει τίποτα άλλο τις διακοπές του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και κυρίως να μη χρειαστεί να πάει σε νοσοκομείο της Ηλείας. Γιατί όπως πέρσι που παραθέριζε σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα έτσι και φέτος αν χρειαστεί υγειονομική (χτυπάμε ξύλο) περίθαλψη θα πρέπει να έχει φροντίσει για τη μετακίνησή του εκτός Ηλείας.
Για την ιστορία ο Υπουργός μας διαμένει στο Grecotel Olympia Riviera Thalasso...για τις φτωχικές διακοπές του σαν αυτές που (ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ) δεν κάνουν φέτος εκατομμύρια Έλληνες.
Ο Μάκης Αμβροσιάδης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ! Ο μεγαλομέτοχος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ είναι ο...
Το βράδι στηρίζω ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ κι ας πέρασε η γιορτή ΤΗΣ!!!
ΠΑΩ ΜΥΛΑΥΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΩ ala pontiaka....
OSTIS ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ....ΚΑΘΑΡΙΣΕ
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.....
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Τι γίνεται Σάββατο το βράδι εκεί πάνω στα ...Πιέρια;;;
Μήπως από εκεί ξεκινά ένα ταξίδι στ ΑΣΤΡΑ;;;


Sex under the sun

Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς σεξ Αν όμως εσείς και ο σύντροφος σας δεν βρίσκετε αρκετές μέρες για να αποδράσετε, μην ανησυχείτε: οι ερωτικές περιπέτειες γίνονται ακόμα και στην πόλη! Απολαύστε ένα ερωτικά καυτό καλοκαίρι με τις «συνταγές» μας και θα νιώσετε τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που θα θέλετε και όλα τα υπόλοιπα…

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ



ΠΡΟΣ

1. Αστυνομικό τμήμα Λιτόχωρου κύριο Διοικητή
2. Δήμο Δίου Ολύμπου κύριο Δήμαρχο
κύριο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προστασίας του Πολίτη.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Λιτόχωρου, μεταφέρει την αγωνία και την
ανησυχία των μελών του για το χρόνιο φαινόμενο -πρόβλημα- της
επικίνδυνης πλέον έξαρσης της συμπεριφοράς, νεαρών μηχανόβιων στους
κεντρικούς δρόμους του Λιτόχωρου.
Το φαινόμενο οδηγεί σε σοβαρές επιπτώσεις ως προς την ομαλή λειτουργία
των επικείμενων επιχειρήσεων αφενός μεν, για την τεράστια ηχορύπανση
που δημιουργείται και την απαράδεκτη εικόνα, αφετέρου δε, για την
συνεχή απειλή της σωματικής ακεραιότητας των Πολιτών . Το Λιτόχωρο δεν
θέλει και δεν πρέπει να θρηνήσει άλλα θύματα και ιδιαίτερα νέους.

Το ΣΕΛ επανειλημμένα έχει καταγγείλει το πρόβλημα και έχει ζητήσει την
εφαρμογή του νόμου, όμως, χωρίς αποτέλεσμα.
Το σωματείο μας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δυσμενείς οικονομικές
συγκυρίες που διέρχεται ο κλάδος μας γενικότερα, παρακαλεί για τον
συντονισμό όλων των αρμοδίων φορέων και ελεγκτικών οργάνων και την
εκδήλωση των απαραίτητων
ενεργειών τους για την οριστική εξάλειψη του φαινομένου αυτού.

Επισημαίνεται ότι τα περισσότερα νεαρά άτομα στερούνται άδειας
κυκλοφορίας και ασφάλειας, οι δε οδηγοί τους άδεια ικανότητας.

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Η πρόεδρος
Κουτσιμανή Φανή


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας κ.Διευθυντή.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

http://2.bp.blogspot.com/-hjFNEwTbVrk/TkpubxSSS2I/AAAAAAAAXWE/MFKInv7Yv-I/s1600/%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A6%25CE%25A4%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%2B%25CE%25A6%25CE%25A9%25CE%25A4%25CE%259F.jpg

Οι αντιηλιακές ιδιότητες της καφεΐνης!

Νέα επιστημονική έρευνα δείχνει ότι η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην αυξημένη προστασία του δέρματος από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία και τον καρκίνο, καθώς συμβάλλει στην άμεση καταστροφή των κυττάρων εκείνων που έχουν υποστεί ζημιά από τις ακτίνες του ήλιου.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ?


http://3.bp.blogspot.com/-bo3otgESB0Y/Tkk6t3f8YkI/AAAAAAAAXTE/dmWqVF6SSCY/s1600/DSC02882.JPG

Άνδρες - Γυναίκες: Ποιό από τα Δύο Φύλα Είναι Πιο Ευάλωτο στον Χρόνο;


Άνδρας - Γυναίκα
Συχνά παρατηρούνται συστηματικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες καθώς μεγαλώνουν.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου, νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου


* ΕΙΝΑΙ 34 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

* ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ», ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ.

Νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Λαλούμη ορκίστηκε ο 34χρονος Βασίλης Παπαδημητρίου, που κατάγεται από το Λιτόχωρο.

Η ορκωμοσία του έγινε στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου, ενώπιον του αναπληρωτή δημάρχου, Γιώργου Φαρμάκη, παρουσία και της διευθύντριας του δήμου, Ελένης Σοφιανίδου.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο με βάση τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν.3852/2010: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ

Μετά την εκφώνηση του όρκου, ο κ. Γ.Φαρμάκης απευθυνόμενος στον νέο δημοτικό σύμβουλο ευχήθηκε: «Αγαπητέ Βασίλη, έρχεσαι να αναπληρώσεις το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο αδόκητος θάνατος του προέδρου μας, του Μιχάλη Λαλούμη.

Αναλαμβάνεις καθήκοντα σε μια δύσκολη συγκυρία, γι αυτό και σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος και να έχεις μια γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Αγροτική οδοποιία σε Καρίτσα, Κονταριώτισσα και Βροντού


* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ «ΠΟΤΟΚΙ» ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ «ΕΝΤΕΚΑ» ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

* ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ» ΒΡΟΝΤΟΥΣ

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ μέσα από το πρόγραμμα Ο.Π.Α.Α.Χ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης αυτό το διάστημα στη δημοτική ενότητα Δίου του Δ.Δίου-Ολύμπου.

Τα έργα αυτά χρηματοδοτήθηκαν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και δημοπρατήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή Δίου.

Μάλιστα, για κάποιο διάστημα οι εργασίες είχαν διακοπεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, σήμερα όμως δύο από αυτά τα έργα ήδη ολοκληρώθηκαν ενώ ένα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 8 χλμ στις θέσεις «Ποτόκι» Καρίτσας, «Έντεκα» Κονταριώτισσας και «Τσαπουρνιά» Βροντούς. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην Καρίτσα και στην Κονταριώτισσα ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στη Βροντού.

Εξασθένηση της μνήμης και άνοια προκαλεί η άπνοια ύπνου

Νέα Υόρκη
Οι ηλικιωμένες που πάσχουν από άπνοια ύπνου ίσως είναι πιθανότερο να εκδηλώσουν προβλήματα μνήμης και άνοια, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of the American Medical Association (JAMA).

Αυτός είναι τουρισμός !

Ήρθαν στη Θεσσαλονίκη (και σε όλα σχεδόν τα τουριστικά μέρη της Βόρειας Ελλάδας), διασκέδασαν, περιηγήθηκαν την πόλη, ενθουσιάστηκαν από αυτήν και ...ενθουσίασαν!
Αυτός είναι τουρισμός !
Δείτε τα βίντεο, κρίνετε και ...διαφωνήστε αν θέλετε:

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.



Σοκ στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και γενικότερα στην γαλλική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο 22χρονος Francois Xavier Leuridan, ο οποίος το 2009 συμμετείχε στο γαλλικό Big Brother, αυτοκτόνησε γιατί του έλειπε η δημοσιότητα που είχε μέσα από το ριάλιτι.Το τελευταίο διάστημα, ο Leuridan παρουσίαζε σημάδια κατάθλιψης, ενώ όπως λένε άτομα του....
στενού το περιβάλλοντος «μπορεί να ακούγεται ασύλληπτο, αλλά προσπαθούσε να συνηθίσει στο γεγονός ότι πλέον δεν είναι γνωστός και κανείς δεν ασχολείται μαζί του». Στην Γαλλία, το Big Brother έχει την ονομασία «Μυστική Ιστορία». Το μόνο στο οποίο διαφέρει από τα άλλα αντίστοιχα ριάλιτι είναι ο τίτλος. Όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές και το concept της παραγωγής είναι πανομοιότυπα.

ΔΙΟΔΙΑ - ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ....
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.....
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.....
ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ....
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....

Οι καλύτερες ψαροταβέρνες της ηπειρωτικής Ελλάδας

 
Ο Τάκης, Λιμένι Λακωνίας 
Καλοκαίρι χωρίς ψαράκι δίπλα στη θάλασσα δεν γίνεται. Είτε μετά το μπάνιο, με τα αλάτια και την άμμο στα πόδια, είτε το βράδυ με θέα το ηλιοβασίλεμα ή ακόμα και μια Κυριακή μεσημέρι σαν εκδρομή-απόδραση από την πόλη, οι ψαροταβέρνες κατέχουν σταθερή θέση στο θερινό (και όχι μόνο) πρόγραμμα. Το thea παρουσιάζει τις καλύτερες από αυτές, όσες έχουν ιστορία και η φήμη τους ξεπερνά τα στενά όρια της περιοχής τους.

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ...





Οι φωτογραφίες αυτές είναι ανάμεσα σε 700 περίπου φωτογραφίες με τις οποίες υπέβαλαν οι υποψήφιοι για το βραβείο Φωτογράφου αστρονομικής φωτογραφίας.

Επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφοι κατάφεραν να πετύχουν εντυπωσιακές λήψεις.
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες
Perierga.gr - Εντυπωσιακές αστρονομικές φωτογραφίες