PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΙΕΡΙΙΑ

Όπως στην καταβολή επιδόματος αδείας, έτσι και τώρα η μισθοδοσία στο Αλτερ, γίνεται αργά και βασανιστικά...



Η διαδικασία ξεκίνησε από την προηγούμενη Παρασκευή και...αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου. Κάποιοι κακεντρεχείς λένε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, αφού στη διοίκηση του σταθμού του Μπουρναζίου, είναι...ρομαντικοί και το κάνουν αυτό για να δείξουν στους εργαζόμενους πόσο τους αγαπάνε!

ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.


Ο χιμπατζής που βλέπετε στη φωτογραφία είναι 2,5 ετών και εδώ και 1 χρόνο ταΐζει τα μικρά τιγράκια στο ζωολογικό κήπο της Μπανγκόκ στη Ταϊλάνδη.

ximpatsis Χιμπατζής ταΐζει τιγράκια! Ο χιμπατζής που βλέπετε στη φωτογραφία είναι 2,5 ετών και εδώ και 1 χρόνο ταΐζει τα μικρά τιγράκια στο ζωολογικό κήπο της Μπανγκόκ στη Ταϊλάνδη. Ενώ κανονικά οι χιμπατζήδες φοβούνται τις τίγρεις, ο συγκεκριμένος φαίνεται να περνάει καλά μαζί τους καθώς όχι μόνο τις ταΐζει αλλά και παίζει αρκετές ώρες μαζί τους!

Υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι επικεφαλής των ομάδων των «Αγανακτισμένων».



Αποφάσισαν να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη και την Κυριακή το βράδυ, ώστε να γίνει
διαβούλευση μεταξύ των ομάδων των και να γίνει...
απολογισμός των πεπραγμένων τους. Τελικά, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ ολοκληρώθηκε η σημερινή κινητοποίηση και δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας.

Συνεχίζουν για τρίτη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί.

Νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο. Το απόγευμα ο Γ. Ραγκούσης ενημερώνει την επιτροπή της Βουλής
Από το πρωί βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών επιδιώκοντας νέα συνάντηση με τον Γ. Ραγκούση, ενώ όπως αποφάσισαν στη συνέλευσή τους θα βρίσκονται κάθε μέρα έξω από το υπουργείο.
Οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν αποκλείσει την άνοδο και την κάθοδο της λ.Μεσογείων.
Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται και η κατάληψη της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ μέχρι τώρα ηρεμία επικρατεί στο αεροδρόμιο όπου αναμένονται σήμερα 117 πτήσεις τσάρτερ.
Το απόγευμα σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, ενώ στην Τρίπολη θα πραγματοποιήσουν παμπελοποννησιακή συγκέντρωση και θα επιδιώξουν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας στην Τρίπολη.
Μάλιστα στη Πάτρα οι ιδιοκτήτες ταξί θα διαθέσουν τα αυτοκίνητά τους για να μεταφέρουν δωρεάν τους περίπου 600 τουρίστες που θα φτάσουν με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι.
Τη Δευτέρα η κυβέρνηση σκλήρυνε τη στάση της προειδοποιώντας με αφαίρεση πινακίδων και αδειών, μέσω κατεπείγουσας εγκυκλίου που έστειλε ο υπουργός στους περιφερειάρχες. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε άλλη μια, άκαρπη, συνάντηση του Γιάννη Ραγκούση με αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί.
Ωστόσο φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει μια διέξοδος μετά τη δήλωση του προέδρου του ΣΑΤΑ ότι ο Γιάννης Ραγκούσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ισχύσουν τα πληθυσμιακά κριτήρια - που είναι και το βασικό αίτημα των απεργών-, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά του υπουργείου, καθώς η θέση του υπουργού Υποδομών είναι ότι κάτι τέτοιο δεν ανοίγει το συγκεκριμένο επάγγελμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ραγκούσης επανέλαβε στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές ότι οι προτάσεις που θα υποβάλει έως το τέλος του μήνα δεν θα είναι μονομερείς, αλλά θα περιλαμβάνουν και τις προτάσεις όλων των εμπλεκομένων φορέων. Παράλληλα τους κατέστησε σαφές ότι διάλογος με ακραίες καταστάσεις και την κοινωνία και τον τουρισμό σε ομηρία, δεν μπορεί να γίνει.
Στο μέτωπο των κινητοποιήσεων, δύο φαίνεται να είναι οι βασικοί θύλακοι: Η Αχαϊα, όπου ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν για πολλές ώρες την εθνική οδό και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές πολλών χιλιομέτρων και η κίνηση να γίνεται είτε με φέρι-μποτ, είτε από την παλαιά εθνική οδό. Η άλλη μεγάλη κινητοποίηση έγινε στο Ηράκλειο τη Κρήτης, όπου αποκλείστηκε το αεροδρόμιο, δημιουργήθηκε νέα ένταση, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, ενώ επί τόπου βρίσκεται και εισαγγελέας.
Κινητοποιήσεις είχαμε επίσης στην Κέρκυρα, στη Θεσσαλονίκη, στη Σάμο και στην Καλαμάτα.
Σημειώνεται ότι το απόγευμα ο Γ.Ραγκούσης θα ενημερώσει την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το θέμα των ταξί.
Επεκτείνεται το ωράριο των λεωφορείων
Από τις από τις 00:30 έως τις 5:30 το πρωί επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών λόγω των ταξί.
Ειδικότερα, πρόκειται για τις λεωφορειακές γραμμές Χ95 Λιμάνι-Σύνταγμα-Αεροδρόμιο και Χ93.

Όλη η ξεφτίλα της Ελλάδας



Όλη η ξεφτίλα της Ελλάδας, για την οποία δεν έχουν καμία ευθύνη οι πολίτες -πλην του ότι ψηφίζουν πάντα "αρνητικά" με βάση τη "μαύρη προπαγάνδα" (συκοφάντηση του αντιπάλου κι όχι ανάδειξη των δικών μας δυνατοτήτων) και ξεχνάνε γρήγορα- βρίσκεται στις παρακάτω πέντε γραμμές από άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :

"Ο έτερος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονομου με δήλωσή του χθες στο ΘΕΜΑ εξήγησε ότι η κυβέρνηση δεν θα στραφεί εναντίον όσων οφείλουν 5.000 και 10.000 ευρώ, αλλά εναντίον όσων οφειλουν από 150.000 και άνω. Και για να είναι σίγουρος ότι κάποιος θερμοκέφαλος υπάλληλος δεν θα έκανε πράξη την προτέρα απόφαση, ο ίδιος ο κ. Οικονομου εξεδωσε μια ερμηνευτικη εγκύκλιο, που εφαρμοζει τα παραπάνω."
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=137353

Δηλαδή:

Η Ελληνική Βουλή, ψήφισε νόμο (νόμο κύριε δημοσιογράφε, όχι "απόφαση"), νόμο (N.3943/2011, ΦΕΚ66-A'), ο οποίος φέρει την υπογραφή οκτώ (-8-) Υπουργών του ΠΑΣΟΚ (!!!) και είναι υποχρεωτικά εφαρμοστέος από τη "διοίκηση", τους δημοσίους υπαλλήλους εφοριακούς δηλαδή, ο οποίος προβλέπει την παραπομπή στο αυτόφωρο όσων χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ. Καλός, κακός, είναι νόμος. Δεν σηκώνει "επιλεκτική εφαρμογή" ! Dura lex, sed lex !

Αλλά, ο δημοσιογράφος σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, εκθειάζει τον Υπουργό (!!!!!) που "κλείνει πονηρά το μάτι", στους μικροοφειλέτες και μάλιστα, βαφτίζει (ο δημοσιογράφος !), ως
"θερμοκέφαλο" τον υπάλληλο που ήθελε εφαρμόσει το νόμο !!!!!!!!!!

Πόσο λαϊκισμό ακόμη; Πόση ξεφτίλα; Πόση κατάντια;
Αν δεν αρέσει ο νόμος στην κυβέρνηση, αν δεν είναι σωστός, ας τον αλλάξει ! Αυτή η κυβέρνηση τον έφερε προς ψήφιση, δεν τον ψήφισε η κυβέρνηση της Μποτσουάνα !
Πού ακούστηκε επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, ανάλογα με το "λαϊκιστικό ρεύμα αντίθεσης που διαμορφώνουν τα ΜΜΕ;".

Βγήκε η κοπέλα να κάνει τα μπάνια της, και ακόμη και τα κύματα ξεσηκώθηκαν..


βλέπετε ακόμη και η θάλασσα ήθελε να
θαυμάσει το καυτό κορμί της Χρύσας Δρακάκη, που τελευταί δείχνει πιο γυμνασμένη και όμρφη από ποτέ..! Μπορεί να έχουμε καιρό να δούμε γυμνή φωτογράφησή της, αλλά και με αυτό το μαγιό..... είναι κόλαση... άλλωστε είναι της μόδας τα χαμηλοκάβαλα..!




Ο ΛΑΓΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΑ ΤΟΥ..

ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ..



ΛΑΓΙΟΣ -ΜΑΝΤΖΙΟΣ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Λασπούρα και αλμύρα στο κορμί τους…ΑΚΥΚΕΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Πρόσωπο… κρύσταλλο

Πρόσφατα συζητούσαμε με την κολλητή μου για τη μέθοδο ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους… Πώς ακριβώς λειτουργεί; Πονάει; Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται και πόσο κοστίζει;

Η μέθοδος δερμοαπόξεσης με τους μικροκρυστάλλους (ecopeel), επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, ενώ παράλληλα μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος. Η μέθοδος αυτή, βοηθάει στην ανάπλαση των δομών του δέρματος και είναι πολύ αποτελεσματική σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα στο δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό.
Βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι। Το ecopeel είναι απόλυτα φυσικό, ανώδυνο και ασφαλές και δεν έχει κάποιο περιορισμό στις ηλικίες που μπορεί να εφαρμοστεί. Συνήθως απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 27-33 ετών, χωρίς αυτό το όριο να είναι απόλυτα δεσμευτικό. Το κόστος του ανέρχεται περίπου στα 150€ ανά συνεδρία.

www.myworld.gr

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.


Μην κακοποιείτε συναισθηματικά το παιδί σας


Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες όλο και περισσότερο προσπαθούν να αναδείξουν τις διαστάσεις της συναισθηματικής κακοποίησης των παιδιών από τους ίδιους του τους γονείς, αφού έχει παρατηρηθεί ότι το παιδί που έχει υποστεί ψυχολογική κακοποίηση , αντιμετωπίζει προβλήματα ως ενήλικας.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΕΡΟ ΣΕ ΛΕΩ!


ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΕΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΛΕΩ!

Είστε στο γραφείο ;Πέντε συμβουλές για να χάσετε κιλά δουλεύοντας

Επειδή αν συνεχίσετε να κάθεστε στο γραφείο ο πισινός σας θα φτάσει σε φάρδος την καρέκλα σας, δοκιμάστε αυτούς τους εύκολους τρόπους για να κάψετε θερμίδες ενώ εργάζεστε.

Σύμφωνα με έρευνες, στις γυναίκες που δουλεύουν καθισμένες σε κάποιο γραφείο παρατηρούνται αυξημένα ποσοστά περιττών κιλών, ενώ το 49% ερωτηθέντων γυναικών δήλωσαν πως τα κιλά τους αυξήθηκαν λόγω της καθιστικής τους εργασίας.

Τι μου φέρνει συνειρμικά στο νου αυτή η φωτογραφία .


Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και τον πρωθυπουργό να κρατά στα χέρια του τη λύση που του προσέφερα οι εταίροι μας . Δεν μοιάζω και πολύ αισιόδοξος Ε;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανέγερση Τζαμιού στο Βοτανικό

http://www.pmeletios.com/images/tzami.JPG


Η εγκατάσταση –θα εξυπηρετεί περισσότερους από 500 μουσουλμάνους– θα υλοποιηθεί με δαπάνες του Δημοσίου, υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ και έχει θεσμοθετηθεί από το νόμο 3512 του 2006. Όπως προβλέπεται, η «ανέγερση του Τεμένους θα γίνει από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Σχεδίων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων με δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων».

Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, θα ιδρυθεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.), μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

ΖΩΔΙΑ...

Οι Κριοί θέλουν να είναι πρώτοι στο σεξ ακόμη κι αν είναι μόνοι τους! Οι Ταύροι θέλουν σεξ σε κρεβάτι με λουλούδια! Οι Δίδυμοι θέλουν να διαβάζουν ή να μιλάνε για το σεξ! Οι Καρκίνοι θέλουν σεξ στο σπίτι με σπιτικό φαγητό!
Οι Λέοντες θέλουν σεξ επί σκηνής!
Οι Παρθένοι θέλουν να καθαρίζουν πριν και μετά το σεξ!
Οι Ζυγοί θέλουν ο ερωτικός τους σύντροφος να παίρνει τα ηνία!
Οι Σκορπιοί τρελαίνονται για σεξ στα κρυφά!
Οι Τοξότες θέλουν σεξ καθώς ιππεύουν ή ταξιδεύουν!
Οι Αιγόκεροι τρελαίνονται για σεξ στο γραφείο!
Οι Υδροχόοι θέλουν πολύ κόσμο στο κρεβάτι τους ή στην φαντασία τους!
Οι Ιχθείς λατρεύουν το σεξ σε κοινωφελή ιδρύματα ή με έναν Άγγελο στη φαντασία τους!

ΚΑΛΑΤΖΙΔΟΥ ΧΑΡΑ.

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός – απολογισμός του τ. Δ.Λιτοχώρου


* ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΑ 23.913.464,98 ΕΥΡΩ
* ΥΨΟΥΣ 3.166.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Ο Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Σ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ


Επισκέψεις στις αρχές του τόπου πραγματοποιεί το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αρχής γενομένης από την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία δέχτηκε το νέο Πρόεδρο κο Μελετλίδη και μέλη του Δ.Σ. και ενημερώθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον για τις αγωνιστικές επιτυχίες, τα προβλήματα, αλλά και τα σχέδια του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.