PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.

Θραύση κάνουν αυτά τα... λουλουδάτα μαγιό.

Τελικά οι Ελληνικές φυλλάδες είναι ΠΟΛΥ (πάρα πολύ λέμε)



Τελικά οι Ελληνικές φυλλάδες είναι ΠΟΛΥ (πάρα πολύ λέμε) ΜΠΡΟΣΤΑ...
Δείτε γιατί...


Διότι το εξώφυλλο είναι από το 2009, ναι καλά διαβάσατε από το 2009!!
Δηλαδή ρε παλικάρια, σήμερα -αναλογικά- τι έπρεπε να γράφετε;;
Ερώτηση κάνουμε...

Η απόλυτη πλανηταρχική ξεφτίλα!





Δείτε για ποιον λέμε!!

Λέμε για τον περίφημο…. μπάρακ Ο μπάρμαν!
Ρε παλικάρι Ομπάμα, ούτε αυτοί που πουλάνε τάπερ στο ίντερνετ δεν σπαμάρουν τόσο!
Ούτε ο Τσακ Νόρις ρε συ αγόρι μου, δεν θα μπορούσε να σπαμάρει τόσο!!



Στην τελική αν δεν είστε ικανοί να συμφωνήσετε εσείς που κόβετε όποτε γουστάρετε χρήμα, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε εμείς εδώ στο Hellenic Republic «συναίνεση»… Που χρεώσαμε και τα δισέγγονα μας..
(αν και περίπου τα ίδια χρωστάμε δηλαδή... απλά... You know...)

Δείτε τι έστειλε ο άνθρωπος…
και αυτό είναι ένα μικρό δείγμα:

Περισσότερα στο http://dexiextrem.blogspot.com/

Περιζήτητος στο εξωτερικό για συνεντεύξεις ο Γιώργος Παπανδρέου.


Περιζήτητος στο εξωτερικό για συνεντεύξεις ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος αυτή τη φορά μίλησε στο Bloomberg υποστηρίζοντας ότι προτεραιότητες για την κυβέρνηση αποτελούν το φορολογικό, η παιδεία και η ανάπτυξη...
Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός είπε ότι ύστερα από 10 χρόνια ίσως να μπορέσουν να πιουν μαζί ένα κρασί και αναπολώντας το παρελθόν να κρίνουν πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην Ελλάδα.

Φανταστείτε όμως και την άλλη εικόνα. Τον πρωθυπουργό να συζητάει με κάποιον μισθωτό, συνταξιούχο, δημόσιο υπάλληλο ή ταξιτζή και να αναπολούν τα περασμένα…

Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ








ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΖΩΔΙΑ...


Ήδη από τις 4 Ιουνίου ο τυχερός πλανήτης Δίας, και η θεά του έρωτα Αφροδίτη, μετακινήθηκαν και πέρασαν από τον πιστό Ταύρο, στον αρχηγό του φλερτ Δίδυμο και τον “οικογενειάρχη” Καρκίνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να γνωρίσεις τον έρωτα! Επειδή το καλοκαίρι είναι πάντα πιο ξένοιαστο, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να κάνει αυτά που θέλει και με τις ευλογίες των πλανητών και κυρίως του Δία, διάβασε παρακάτω, ποια τροπή θα πάρουν τα αισθηματικά σου για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: αυτό το καλοκαίρι αποφασίζεις να οριστικοποιήσεις την κατάσταση της σχέσης σου, ειδικά αν πρόκειται για μακροχρόνια. Είσαι έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα και να δεσμευτείς , γι’αυτό πλέον δεν έχει για σένα νόημα να γυρίζεις τη μία από εδώ και την άλλη από εκεί.

Ταύρος: ο Δίας φέρνει τα ...ερωτικά σου στο προσκήνιο και αν είσαι μόνη, σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους, ενώ αν είσαι δεσμευμένη έχεις την τάση να ανακαλύπτεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Η κατάλληλη για σένα σχέση σού δίνει την ελευθερία να πειραματιστείς και να ανακαλύπτεις ολοένα και καινούργια πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Δίδυμοι: η αγάπη έρχεται μαζί με πολλά άλλα κρυμμένα θέματα, αφού βρίσκεσαι κάτω από την περίεργη επιρροή του Δία, ενώ από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου έχεις την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις στον έρωτα, γι’αυτό μην κωλώσεις πουθενά! Πες αυτό που θέλεις και όπως το θέλεις και δε θα σου βγει σε κακό στα ερωτικά σου!

Καρκίνος: οι φίλοι σου είναι με το μέρος σου και σε βοηθούν να βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου! Μπορεί να μην έχουν όλοι τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά ίσως να τους δεις να παίρνουν ρόλους προξενήτρας μόνο και μόνο γιατί δεν αντέχουν να σε αφήσουν να περάσεις ένα ακόμη καλοκαίρι μόνη σου! Ακόμη και όσα Καρκινάκια είναι ερωτευμένα αυτή την περίοδο, απολαμβάνουν περισσότερο τις συναντήσεις με τους φίλους τους. Τα σχέδιά σου σχετικά με την οικογένεια γενικά μπαίνουν σιγά-σιγά στο σωστό δρόμο!

Λέων: ο Δίας βάζει το χεράκι του στα επαγγελματικά σου και έχεις δουλειά βουνό. Θα μου πεις σε μια τέτοια οικονομική κρίση φυσικά και είναι καλό να υπάρχει δουλειά για να βγάζεις το ψωμάκι σου, αλλά τι σου έφταιγε ο συνάδελφος να τον ερωτευτείς κεραυνοβόλα επειδή έχεις κατασκηνώσει στο γραφείο; Η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου από τις 29 Ιουλίου έως και τις 21 Αυγούστου και σε κάνει να λάμπεις από ομορφιά με αποτέλεσμα να προσελκύεις όποιον θέλεις χωρίς κόπο!

Παρθένος: ο Δίας σε βγάζει από το καβούκι σου και σε προκαλεί να κάνεις την ερωτική σου ζωή λίγο πιο πιπεράτη! Βγες από τη βολή σου και δοκίμασε νέα πράγματα! Δε θα σου βγει σε κακό, και να είσαι σίγουρη ότι η πίστη σου σε φίλους αλλά και στην αγάπη θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα!

Ζυγός: η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου είναι μεγάλη και σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες επιλογές στα ερωτικά σου. Αυτό το καλοκαίρι θα μπορέσεις να “καταλάβεις” αυτούς που δεν είναι σοβαροί και να κάνεις το ξεκαθάρισμά σου. Πολύ πιθανό είναι φέτος να δώσεις επίσημους όρκους αγάπης και να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου!

Σκορπιός: με το Δία στην ερωτική σου ζωή, θα είσαι πολύ απασχολημένη αυτό το καλοκαίρι! Αν είσαι μόνη, τότε να είσαι σίγουρη ότι οι άντρες θα έρχονται κατά πάνω σου σαν μέλισσες, ενώ αν είσαι ερωτευμένη θα σου είναι πιο εύκολο να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να προχωρήσεις!

Τοξότης: είσαι πιο αισθησιακή από ποτέ αυτό το καλοκαίρι και έτοιμη να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάθε στάδιο του έρωτά σου έτσι ώστε να το ευχαριστηθείς. Όταν σου χαρίζει ένα λουλούδι , καλά θα κάνεις να το βλέπεις σαν λουλούδι και όχι σαν δαχτυλίδι αρραβώνα, γιατί όταν σου χαρίσει το δαχτυλίδι θα το καταλάβεις!

Αιγόκερως: με τον Άρη στα ερωτικά σου από τις 4 Αυγούστου είσαι έτοιμη να φωνάξεις σε όλο τον κόσμο τι θέλεις! Ο Άρης φέρνει μαζί του και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις πράξεις τις επιθυμίες σου, αφού διεκδικείς την ευτυχία σου και παίρνεις αυτό που σου αξίζει! Το να προχωρήσεις στον έρωτα είναι τώρα πραγματικότητα και σήμανε η κατάλληλη ώρα να κάνεις το πρώτο βήμα και να κερδίσεις την καρδιά του αγοριού που σου έχει πάρει το μυαλό!

Υδροχόος: ο Ερμής σε βοηθάει να κάνεις νέες γνωριμίες και να γνωρίσεις καλύτερα τους αγαπημένους σου ειδικά μέσα στον Ιούλιο! Η Αφροδίτη σου χαρίζει τρυφερότητα τον Αύγουστο , αλλά χρειάζεται να είσαι ευέλικτη, γιατί μια ανάδρομη πορεία μπορεί να σημαίνει ότι κάποιες παρεξηγήσεις είναι τα σκαριά, γι’ αυτό να είσαι ξεκάθαρη στην επικοινωνία σου!

Ιχθείς: το να εκφράζεσαι τα κάνει όλα διαφορετικά στα ερωτικά σου, όταν βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή του Δία αυτό το καλοκαίρι! Δώσε ερωτικά σημειώματα και επικοινώνησε με ανθρώπους που έχουν σημασία για σένα, και θα δεις ότι είσαι έτοιμη να υποδεχθείς το νέο ανανεωμένο σου ερωτικό εαυτό!


ΓΙΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΦΥΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥ.


ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΝΤΑΛΙ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΛΙ.....


H αρχαιότερη φαλάκρα του κόσμου


DNA απο τρίχες 4000 ετών δείχνουν ότι η φαλάκρα προβληματίζει τους άντρες από τα αρχαία χρόνιαΗ ανάλυση του DNA από μερικές ανθρώπινες τρίχες ηλικίας 4000 ετών αποκαλύπτει ότι η φαλάκρα είναι μερικά από τα πιο αρχαία αισθητικά προβλήματα. Οι τρίχες ανήκουν σε άνδρα που έζησε πριν περίπου 4.000 χρόνια στη Γροιλανδία και διατηρήθηκαν ανέπαφες στο παγωμένο υπέδαφός της. Το επίτευγμα δείχνει τις δυνατότητες "χρονομηχανής" που ανοίγει η βιολογία για την μελέτη των αρχαίων πολιτισμών.

ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.





ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ.





Λίγο η βιασύνη, λίγο οι απρόσεχτες κινήσεις, λίγο τα υπερβολικά ντεκολτέ όταν δεν φοράνε καν σουτιέν…



Τα κορυφαία nip slip που έχουν δει τα μάτια σας!
Λίγο η βιασύνη, λίγο οι απρόσεχτες κινήσεις, λίγο τα υπερβολικά ντεκολτέ όταν δεν φοράνε καν σουτιέν… να’σου το ατύχημα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Nip slips των celebrities που έκαναν ευτυχισμένους τους απανταχού παπαράτσι και φωτορεπόρτερες που τους συνέλαβαν σε τέτοιες στιγμές! Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι αυτή η Πάρις Χίλτον έχει δώσει μεγάλη τροφή στα media κατά καιρούς με όσα έχει κάνει. Ε, τι? Δεν θα τη βλέπαμε σε nip slip? Δεν υπήρχε περίπτωση!!! Όχι σε ένα αλλά σε 2-3!