PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ - ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΜΗΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΛΑΓΙΟΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ - ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ -ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.

ΠΑΡΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.

ΠΑΡΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ

ΛΕΥΚΗ Πώς αντιμετωπίζεται αυτή η ενοχλητική δερματική νόσος


Πρώτα παρατήρησε ότι, αν και ήταν μόλις 18 χρονών, είχε μια τούφα άσπρες τρίχες στα μαλλιά του, στη συνέχεια στα γένια του και έπειτα και στις τρίχες στο στέρνο του. Σύντομα άρχισε να παρατηρεί και άλλους ανθρώπους που είχαν άσπρους «λεκέδες» στα χέρια, το πρόσωπο, τα πόδια τους. Ο δερματολόγος τού μίλησε για τη λεύκη, μια δερματοπάθεια που δεν είναι τόσο σπάνια, αφού απασχολεί τον ένα στους εκατό ανθρώπους. Του εξήγησε ότι πρόκειται για μια αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία ο ίδιος ο οργανισμός καταστρέφει -για άγνωστους λόγους- ορισμένα μελανοκύτταρα σε κάποια σημεία του σώματος και έτσι δεν παράγεται εκεί μελανίνη, με αποτέλεσμα το δέρμα ή οι τρίχες να ασπρίζουν. Επίσης ότι, όπως κάθε αυτοάνοσο νόσημα, εκφράζεται πολύ διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο, αλλά όμως, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, ο ασθενής είναι καλό να γνωρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα, αφού η γνώση είναι δύναμη.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.


Ο ΠΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ.....

Fish spa: η νέα μόδα


Μια εναλλακτική μέθοδος περιποίησης των ποδιών που αποτελεί τη νέα μόδα στην Ευρώπη, μπορούμε πλέον να απολαύσουμε κι εμείς στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για την ιχθυοθεραπεία ή αλλιώς fish spa την οποία είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε.

Τι ακριβώς είναι το fish spa;

Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο περιποίησης των κάτω άκρων όπου δεν χρησιμοποιούνται ούτε ψαλίδια, ούτε λίμες ή άλλα αξεσουάρ. Η μέθοδος της ιχθυοθεραπείας προέρχεται από την Τουρκία και εφαρμόζεται κυρίως σε χώρες της Άπω Ανατολής. Το έργο της περιποίησης των ποδιών αναλαμβάνουν τα μικρά ψαράκια του γένους Garra Rufa.

Τα ψαράκια αυτά τα οποία ζουν μέσα στα πεντακάθαρα νερά ενός ενυδρείου στο οποίο κληθήκαμε να βυθίσουμε τα πόδια μας επιτελούν ένα πολλαπλό έργο. Καταρχήν ξεκινούν να πιπιλούν τα πόδια σε όλο τους το μήκος ξεκινώντας από τα δάκτυλα μέχρι τη γάμπα ή ακόμη και το γόνατο εάν κάποιος έχει βυθίσει τα πόδια του βαθιά στο νερό.

Ο ΣΚΑΙ 92,6 ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ

Γιατρέ, εσείς τι κάνετε για το δέρμα σας;


1. Ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σας;Η καθημερινή φροντίδα μου περιλαμβάνει φυσικά το ξύρισμα, για το οποίο πρέπει να αφιερώνουμε λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να αποφεύγουμε ερεθισμούς και μικροκοψίματα. Καλή ενυδάτωση με χλιαρό νερό στην αρχή και κατόπιν ελαφρύ μασάζ με έναν καλό αφρό ξυρίσματος είναι απαραίτητα, όπως και η χρήση μιας σχετικά άθικτης λεπίδας ξυραφιού. Στη συνέχεια, καλό ξέβγαλμα με χλιαρό νερό και, τέλος, εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας ή λοσιόν, π.χ. με Aloe Vera.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΗ.....

Μικροί χώροι: Μεγάλοι… στο μάτι


Οι τεράστιοι χώροι δείχνουν κατά κανόνα ψυχροί και αφιλόξενοι, μαζεύονται δύσκολα και αντενδείκνυνται για τεμπέληδες, που κουράζονται στην προοπτική να περπατήσουν όλη αυτή την απόσταση από το σαλόνι στην κουζίνα, για να ξαναγεμίσουν την κούπα του καφέ που άδειασε. Γι’ αυτό ψηφίζουμε πάντα υπέρ των μικρών, cozy και ζεστών χώρων στο σπίτι.